Asus VA27DQSB, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 596268 Preces kods: VA27DQSB
Noliktavā 24 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
252,95 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 29.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 29.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 25.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 75 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 27"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Asus 27" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • Pateicoties FullHD (1920px X 1080px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos BlueRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • Pateicoties 5ms ātram reakcijas laikam, šis monitors lieliski kalpos dinamisku spēļu un filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 75 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - 27" Full HD (1920 x 1080) LED izgaismots displejs ar IPS paneli un 178° platu skata leņķi Atjaunošanas frekvence līdz 75 Hz ar Adaptive-Sync tehnoloģiju asai un skaidrai video atskaņošanai Plašas savienojumu iespējas, tostarp HDMI, DisplayPort, D-sub un USB mezgls Ergonomisks dizains ar +35° ~ -5° slīpumu 180° pagrieziena leņķis, 90° pagrieziena leņķis un 150 mm augstuma regulēšana ērtai skatīšanai ASUS Eye Care monitori ir aprīkoti ar TÜV Rheinland sertificētām tehnoloģijām Flicker-free un Low Blue Light, kas nodrošina ērtu skatīšanos Atbalsta Adaptive-Sync ar NVIDIA GeForce grafiskajām kartēm un FreeSync ar AMD Radeon grafiskajām kartēm. Savietojams ar NVIDIA GeForce GTX 10, GTX 16, RTX 20 un jaunākām grafikas kartēm.
Aspekta attiecība - 16:9
Augstums - 364.7 mm
Augstums ar statīvu - 373.4 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Biežums, vertikālais min. - 48 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 90LM06H9-B01370
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Citas funkcijas -
description_lv - Ekrāna diagonāle: 27 " Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080 HD tips: Full HD Matricas tips: IPS Displeja tehnoloģija: LED Punkta izmērs: 0,311 x 0,311 Reakcijas laiks: 5 ms Kontrasts (tipisks):1000: 1 Displeja spilgtums (tipisks): 250 cd / m2 Ekrāna forma: Plakana Iebūvēts USB centrmezgls: Nē VESA stiprinājums: Nē Iebūvētie skaļruņi: Nē Энергgoefektivitātes klase (SDR): F
description_lv - Ekrāna diagonāle: 27" Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080 HD tips:Full HD Matricas tips:IPS Displeja tehnoloģija:LED Punkta izmērs:0,311 x 0,311 Reakcijas laiks:5 ms Kontrasta attiecība (tipiska):1000:1 Ekrāna spilgtums (tipisks):250 cd/m² Ekrāna forma:Plakans Ekrāna forma:Plakans Iebūvēts USB centrmezgls:Nē VESA stiprinājums:Nē Iebūvēti skaļruņi:Nē Energoefektivitātes klase (SDR): F
description_ru - Ekrāna diagonāle: 27 " Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080 HD tips:Full HD Matricas tips:IPS Displeja tehnoloģija:LED Dot izmērs:0,311 x 0,311 Reakcijas laiks:5 ms Kontrasts (tipisks):1000:1 Ekrāna spilgtums (tipisks):250 cd/m² Ekrāna forma:Plakanā Ekrāna forma:Plakanā Iebūvēts USB koncentrators:Nē VESA stiprinājums:Nē Iebūvēti skaļruņi:Nē Energoefektivitātes klase (SDR): F
dimensijas dziļums - 230 mm
Dinamiskais kontrasts - 100 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1080 (HD 1080)
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 85 - 85 kHz
Displejs - Digitālā vertikālā frekvence - 48 - 75 Hz
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - SmartContrast
Displejs - Displeja diagonāle - 68,6 cm (27")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 85 kHz
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 100000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.311 x 0.311 mm
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 33.6 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 59.8 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 48 - 75 Hz
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dziļums - 55.5 mm
Dziļums ar statīvu - 226.3 mm
ean - 4718017756426
EAN - 4718017756426
Eans - 4718017756426
EAN_kods - 4718017756426
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Enerģijas klase - C
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 16 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -180 - 180°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -90 - 90°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 35°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Frekvence, horizontālā maks. - 85 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 30 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 75 Hz
Garantija -
garantija - 36
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 9 kg
GTIN - 0192876756409
GTIN - 192876756409
GTIN - 4718017756426
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 2 x USB 2.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Barošanas kabelis Ātrās lietošanas rokasgrāmata Garantijas karte
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 236 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 449 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 715 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 9 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
izmērs augstums - 440 mm
izmērs platums - 710 mm
izmērs svars - 8780 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 26 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 16 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 27 collām
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - VA27DQSB Eye Care monitorsASUS VA27DQSB ir 27 collu Full HD monitors ar bezrāmju IPS paneli platleņķa skata leņķim, kas nodrošina neticami asus attēlus un satriecošu video atskaņošanu. Līdz 75 Hz atsvaidzināšanas frekvence ar Adaptive-Sync tehnoloģiju novērš izsekošanu un nodrošina skaidru un skaidru video atskaņošanu. Ļoti ergonomisks dizains ar slīpuma, grozāmības, pagrieziena un augstuma regulēšanas iespējām, kā arī TÜV Rheinland sertificēts Flicker-free un Low Blue Light nodrošina ērtu skatīšanās pieredzi.Dzīvam skatam līdzīgs skats ar 178° platu skata leņķiPilna HD izšķirtspēja un bezrāmju IPS panelis nodrošina 178 skata leņķus gan horizontāli, gan vertikāli, lai jūs varētu baudīt tā skaisto attēlu no gandrīz jebkura virziena.Daudzpusīgas savienojamības iespējasVisas savienojamības iespējas, tostarp HDMI, DisplayPort, D-sub un USB hub, tāpēc monitoru var viegli pieslēgt dažādiem personālajiem datoriem, klēpjdatoriem, konsolēm, multivides ierīcēm, tastatūrām un pelēm. Tam ir arī caurlaides porti līnijas ievadei un austiņu kontaktligzdas ievadei, ērti izvietojot audio savienojumus.Vispusīgs, ergonomisks statīvs pielāgotam komfortamPatīkama skatīšanās pozīcija vienmēr ir sasniedzama, pateicoties ergonomiski izstrādātam statīvam ar slīpuma, pagrieziena, pagrieziena un augstuma regulēšanas iespējām, kas nodrošina lielisku skatīšanās iespēju klāstu, lai palielinātu produktivitāti un komfortu. Ekrānu var arī pagriezt vertikāli par 90 grādiem, lai to varētu izmantot portreta režīmā, kas ir liels ieguvums, strādājot ar gariem dokumentiem, rakstot kodu vai pārlūkojot garas tīmekļa vietnes.Izklaides uzlabojumiAdaptīvā sinhronizācijas tehnoloģija, kas novērš ekrāna plīsumus un kadru ātruma traucējumus, lai nodrošinātu nevainojamu vizuālo kvalitāti un vienmērīgu spēlēšanu. Tas sniedz jums priekšrocības pirmās personas šaušanas, sacīkšu, reāllaika stratēģiju un sporta spēlēs. (Adaptive-Sync darbojas ar svaigu frekvenci no 48 Hz līdz 75 Hz). Integrētā ASUS ekskluzīvā funkcija GamePlus var palīdzēt jums iegūt vairāk no spēles. Šī funkcija ir kopīgi izstrādāta ar profesionālu spēlētāju ieguldījumu, ļaujot viņiem praktizēt un uzlabot savas spēļu prasmes.Sargājiet acis ar ASUS Eye Care tehnoloģijuASUS zilās gaismas filtrsIzņēmīgais ASUS zilās gaismas filtrs pasargā jūs no kaitīgās zilās gaismas. Tas ir viegli pieejams, intuitīvs un elastīgs, un OSD izvēlnē to var bez problēmām regulēt (no 0 līdz maksimumam).ASUS Flicker free tehnoloģijaIr pienācis laiks atvadīties no nogurušajām, saspringtajām acīm. Flicker Free tehnoloģija palīdz samazināt ekrāna mirgošanu, nodrošinot ērtāku, filmu maratonam gatavu vidi. Tā ir izstrādāta tā, lai samazinātu acu nogurumu, galvassāpes un acu nogurumu, kad pavadāt garas, neskaitāmas stundas pie displeja.Izņēmīgas ASUS funkcijas papildu daudzpusībaiSplendid™ Video Intelligence tehnoloģijaASUS Splendid™ tehnoloģija, kas optimizē video un attēlus, uzlabojot krāsu spilgtumu, kontrastu un asumu. Tā piedāvā plašu režīmu klāstu, tostarp lasīšanas, tumšās istabas, ainavas, standarta, teātra, sRGB , spēļu un nakts skata režīmu.Izgudrotais kabeļu pārvaldībaKabeļu pārvaldības dizains palīdz sakārtot un paslēpt dažādus kabeļus, lai uzturētu kārtībā darba galda laukumu.
LongProductName - 27", Full HD, 1920 x 1080, IPS, bezrāmju, 75 Hz, Adaptive-Sync, DisplayPort, HDMI, Eye Care, Low Blue Light, bez mirgošanas, pie sienas montējams
LongSummaryDescription - ASUS VA27DQSB. Displeja diagonāle: 68,6 cm (27"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Displeja tehnoloģija: Full HD, Displeja tehnoloģija: Displeja tehnoloģija: LED, Displeja virsma: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 2.0. VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - VA27DQSB
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
nosaukums - 27 collu monitors VA27DQSB IPS DP HDMI VGA USBx2 PIVOT Skaļrunis
Nosaukums - ASUS VA27DQSB, LED monitors (69 cm (27 collas), melns, Full HD, VGA, DisplayPort, HDMI, USB, Pivot)
Nosaukums - ASUS VA27DQSB datora monitors 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseļu Full HD LED melns
Nosaukums - ASUS VA27DQSB [Bez kadru, 75 Hz, Adaptive-Sync, EYE CARE]
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Pieslēgvietas un saskarnes - VGA (D-Sub) daudz pieslēgvietu - 1
Platums - 611.9 mm
ProducerCode - VA27DQSB
Produkta nosaukums - VA27DQSB
Punktu piķis - 0.331 mm
Ražotāja_kods - 90LM06H1-B02370
ražotājs - Asus
Ražotājs - ASUS
Ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
Reakcijas laiks - 5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 597.88 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 336.31 mm
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un interfeisi - PC audio ieeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 2.0
Sertifikāti - TUV
ShortDescription - 27" | IPS | 1920 x 1080 | 5 ms | 75 Hz | 1xDP, 1x austiņas, 1x HDMI, 1xD-Sub, 2xUSB | Skaļruņi | Pivot | HAS | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - ASUS VA27DQSB, 68,6 cm (27"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, LED, 5 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 250 cd/m²
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 4.5 kg
svars - 6.8 kg
Svars - 9,00
Svars ar statīvu - 6.8 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 523.4 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 384.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 55.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 55.5 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 611.9 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 611.9 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 6.8 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 4.5 kg
TCO sertificēts - Jā
title_lv - ASUS VA27DQSB 27" monitors / 1920 x 1080 / 75 Hz
title_lv - ASUS VA27DQSB Monitori 27" / 1920 x 1080 / 75 Hz
title_ru - ASUS VA27DQSB 27" / 1920 x 1080 / 75 Hz monitors
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.asus.com/Monitors/VA27DQSB/overview/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
vendpn - VA27DQSB
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - ASUS
Description - 27-calowy wyświetlacz Full HD (1920 x 1080) z podświetleniem LED i panelem IPS o szerokim kącie oglądania 178° Częstotliwość odświeżania do 75 Hz z technologią Adaptive-Sync w celu zapewnienia ostrego i wyraźnego odtwarzania wideo Szerokie możliwości połączeń, w tym HDMI, DisplayPort, D-sub i koncentrator USB Ergonomiczna konstrukcja z nachyleniem + 35 ° ~ -5 °, obrotem w zakresie 180 °, obrotem w zakresie 90 ° i regulacją wysokości 150 mm, co zapewnia komfort oglądania Monitory ASUS Eye Care są wyposażone w technologie Flicker-free i Low Blue Light z certyfikatem TÜV Rheinland, aby zapewnić komfort oglądania Obsługuje zarówno Adaptive-Sync z kartami graficznymi NVIDIA GeForce, jak i FreeSync z kartami graficznymi AMD Radeon. Zgodny z kartami graficznymi NVIDIA GeForce GTX 10, GTX 16, RTX 20 i nowszymi
Aspect ratio - 16:9
Height - 364.7 mm
Height with stand - 373.4 mm
Auto Pivot - Yes
Frequency, vertical min. - 48 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - 90LM06H9-B01370
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Other features -
description_lv - Ekrāna diagonāle: 27 "
Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080
HD tips: Full HD
Matricas tips: IPS
Displeja tehnoloģija: LED
Punkta izmērs: 0,311 x 0,311
Reakcijas laiks: 5 ms
Kontrasts (tipisks):1000: 1
Displeja spilgtums (tipisks): 250 cd / m2
Ekrāna forma: Plakana
Iebūvēts USB centrmezgls: Nē
VESA stiprinājums: Nē
Iebūvētie skaļruņi: Nē
Энергgoefektivitātes klase (SDR): F
description_en - Screen diagonal: 27"
Screen resolution: 1920 x 1080
HD Type:Full HD
Matrix Type:IPS
Display Technology:LED
Point size:0,311 x 0,311
Response time:5 ms
Contrast ratio (typical):1000:1
Display brightness (typical):250 cd/m²
Screen Shape:Flat
Built-in USB hub:No
VESA mount:No
Built-in speakers:No
Energy Efficiency Class (SDR): F
description_ru - Диагональ экрана: 27 "
Разрешение экрана: 1920 x 1080
Тип HD:Full HD
Тип матрицы:IPS
Технология дисплея:LED
Размер точки:0,311 x 0,311
Время отклика:5 ms
Контрастность (типичная):1000:1
Яркость дисплея (типичная):250 cd/m²
Форма экрана:Flat
Встроенный USB-хаб:Нет
крепление VESA:Нет
Встроенные колонки:Нет
Класс энергоэффективности (SDR): F
dimension depth - 230 mm
Dynamic contrast - 100 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Digital horizontal frequency - 85 - 85 kHz
Display - Digital vertical frequency - 48 - 75 Hz
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - SmartContrast
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 85 kHz
Display - Contrast ratio (dynamic) - 100000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Maximum refresh rate - 75 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel pitch - 0.311 x 0.311 mm
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 59.8 cm
Display - Touchscreen - No
Display - Vertical scan range - 48 - 75 Hz
Design - Frameless design - Yes
Design - Feet colour - Black
Design - Product colour - Black
Depth - 55.5 mm
Depth with stand - 226.3 mm
ean - 4718017756426
EAN - 4718017756426
Eans - 4718017756426
EAN_code - 4718017756426
Screen size (diag.) - 27"
Energy class - C
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 16 W
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Swivel angle range - -180 - 180°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 35°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Frequency, horizontal max. - 85 kHz
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, vertical max. - 75 Hz
Warranty -
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
gross_weight - 9 kg
GTIN - 0192876756409
GTIN - 192876756409
GTIN - 4718017756426
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 2 x USB 2.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Kabel zasilający  Skrócona instrukcja obsługi Karta gwarancyjna    
Packaging data - Package height - 236 mm
Packaging data - Package depth - 449 mm
Packaging data - Package width - 715 mm
Packaging data - Package weight - 9 kg
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Stand included - Yes
dimension height - 440 mm
dimension width - 710 mm
dimension weight - 8780 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 26 kWh
Power - Power consumption (typical) - 16 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 27 inches
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - VA27DQSB Eye Care MonitorASUS VA27DQSB is a 27 inch Full HD monitor that features a frameless IPS panel for wide angle viewing to deliver incredibly sharp imagery and stunning video playback. Up to 75Hz refresh rate with Adaptive-Sync technology to eliminate tracing and ensure crisp and clear video playback. Its highly ergonomic design with tilt, swivel, pivot and height adjustments along with TÜV Rheinland-certified Flicker-free and Low Blue Light provides a comfortable viewing experience.Lifelike views with 178° wide view angleFull HD resolution and frameless IPS panel provides 178 viewing angles, both horizontally and vertically, so you can enjoy its beautiful visuals from almost any direction.Extensive ConnectivityA host of connectivity options that include HDMI, DisplayPort, D-sub and USB hub, so hooks up easily to a wide variety of PCs, laptops, consoles, media boxes, keyboard and mice. It also has pass through ports for the line in and headphone jack inputs, putting the audio connections conveniently.Versatile, ergonomic stand for custom comfortA comfortable viewing position is always within reach thanks to ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments provides a superb range of viewing options for increased productivity and comfort. The screen can also be rotated vertically through 90 degree for use in Portrait mode, which is a great benefit when working with long documents, writing code or browsing lengthy websites.In-game EnhancementsAdaptive-Sync technology to eliminate screen tearing and choppy frame rates to give you seamless visuals and smooth gameplay. This gives you the upper hand in first person shooters, racing, real-time strategy and sports titles. (Adaptive-Sync works at fresh rates ranging from 48Hz to 75Hz). The ASUS-exclusive, integrated GamePlus can help you get more out of your game. This function is co-developed with input from pro gamers, allowing them to practice and improve their gaming skills.Protect your eyes with ASUS Eye Care technologyASUS blue light filterExclusive ASUS blue light filter protects you from harmful blue light. It's easy to access, intuitive and flexible with seamless adjustment (0 to Maximum) via the OSD menu.ASUS Flicker free technologyIt's time to say goodbye to those tired, strained eyes. Flicker Free technology helps reduce onscreen flicker, giving you a more comfortable, movie marathon ready environment. It is designed to minimize eyestrain, headaches and eye fatigue when you spend long, countless hours in front of the display.Exclusive ASUS features for added versatilitySplendid™ Video Intelligence TechnologyASUS Splendid™ technology that optimizes videos and images by enhancing color brightness, contrast and sharpness. It features a wide variety of modes including Reading, Darkroom, Scenery, Standard, Theater, sRGB , Game and Night View.Smart Cable ManagementCable management design helps you organize and hide various cables to keep your desk area tidy.
LongProductName - 27", Full HD, 1920 x 1080, IPS, Frameless, 75Hz, Adaptive-Sync, DisplayPort, HDMI, Eye Care, Low Blue Light, Flicker Free, Wall Mountable
LongSummaryDescription - ASUS VA27DQSB. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in USB hub, USB hub version: 2.0. VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - VA27DQSB
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - No
name - Monitor 27 inch VA27DQSB IPS DP HDMI VGA USBx2 PIVOT Speaker
Name - ASUS VA27DQSB, LED monitor (69 cm (27 inch), black, Full HD, VGA, DisplayPort, HDMI, USB, Pivot)
Title - ASUS VA27DQSB computer monitor 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Full HD LED Black
Name - ASUS VA27DQSB [Frameless, 75Hz, Adaptive-Sync, EYE CARE]
Optional accessory -
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Width - 611.9 mm
ProducerCode - VA27DQSB
ProductName - VA27DQSB
Dot pitch - 0.331 mm
Manufacturer_code - 90LM06H1-B02370
producer - Asus
Producer - ASUS
Producer - Asus
Manufacturer - Asus
Response time - 5 ms
Visible area, horizontal - 597.88 mm
Visible area, vertical - 336.31 mm
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 2
Ports & interfaces - PC Audio in - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 2.0
Certificates - TUV
ShortDescription - 27" | IPS |1920 x 1080 | 5ms | 75Hz | 1xDP, 1xsłuchawkowe, 1x HDMI, 1xD-Sub, 2xUSB | Głośniki | Pivot | HAS | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - ASUS VA27DQSB, 68.6 cm (27"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LED, 5 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 250 cd/m²
Static contrast - 1 000:1
Weight - 4.5 kg
weight - 6.8 kg
Weight - 9,00
Weight with stand - 6.8 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 523.4 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 384.7 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 55.5 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 55.5 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 611.9 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 611.9 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 6.8 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 4.5 kg
TCO Certified - Yes
title_en - ASUS VA27DQSB Monitor 27" / 1920 x 1080 / 75 Hz
title_lv - ASUS VA27DQSB Monitors 27" / 1920 x 1080 / 75 Hz
title_ru - ASUS VA27DQSB Монитор 27" / 1920 x 1080 / 75 Hz
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://www.asus.com/Monitors/VA27DQSB/overview/
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
vendpn - VA27DQSB
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - ASUS
252,95 €
Asus VA27DQSB, 27"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas