LG 29BN650-B, 29"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 549040 Preces kods: 29BN650-B.AEU
Noliktavā 12 gab.
Garantija: 2 gadi
233,84 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 75 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 350cd/m2
  • Izmērs: 29"
  • Izšķirtspēja: UWFHD 2560x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties LG 29" monitoru ar UWFHD 2560x1080 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 75 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 350cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 29"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Balta, Melna
Malu attiecība : 21:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja UWFHD 2560x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Apraksts - LG 29BN650-B 29" IPS 21:9" monitors
Apraksts - Redziet vairāk, radiet labāk Full HD UltraWide ekrānā. Uzlabojiet savu mājas biroju 21:9 UltraWide Full HD (2560 x 1080) monitors nodrošina par 33% vairāk darba vietas nekā Full HD monitori. Tas ļauj ērti piedalīties tīmekļa semināros ar lielāku dalībnieku skaitu un ērti pārlūkot saturu. Tiešsaistes nodarbības ar plašu redzamības lauku Pārvērsiet plašo monitora ekrānu par virtuālo klasi, kurā varat efektīvi organizēt visas mācību grāmatas, nodarbības, sarunas un meklēšanu. Nevajag vairs nepārtraukti pārslēgt logus Pārskatiet pārskatus un datu lapas vienu otram blakus, lai ērti skatītos bez pārslēgšanās starp logiem.
HDR 10 Detalizēts kontrasts Šis monitors ir aprīkots ar HDR 10 (augsta dinamiskā diapazona) tehnoloģiju, kas pārsniedz tradicionālo monitoru krāsu apstrādes un spilgtuma iespējas, ļaujot pilnībā realizēt mākslinieka redzējumu uz ekrāna. Patiesas krāsas un plašs skata leņķis LG IPS monitors nodrošina īpaši precīzu krāsu atveidi. Pateicoties plašākam skata leņķim, IPS monitors var lepoties ar līdz pat 99% sRGB krāsu gammas pārklājumu. Bagātīga pieredze Šim vienkāršībā elegantajam monitoram ir plāns rāmītis no trim pusēm, kas ļauj koncentrēties uz fantastiski detalizētu, reālistisku attēlu, kuru lieliski papildina MAXXAUDIO skaņa no 7 W stereo skaļruņiem. Pārvaldība ar dažiem klikšķiem Ar dažiem peles klikšķiem varat sadalīt darba telpu vai noteikt monitora pamatnosacījumus. Flicker Safe un lasīšanas režīms. Rūpējieties par savām acīm Flicker Safe samazina neredzamo ekrāna mirgošanu un rada acīm ērtāku darba vidi, izmantojot lasīšanas režīmu, kas ekrānu pārvērš papīram līdzīgā krāsu temperatūrā. Skaidri un vienmērīgi attēli AMD FreeSync tehnoloģija nodrošina spēlētājiem vienmērīgu un netraucētu augstas izšķirtspējas izklaidi pat strauji mainīgos spēles ritmos. AMD Radeon FreeSync tehnoloģija pilnībā novērš asarošanu un aizķeršanos. Ātrāk reaģē uz ienaidniekiem Dynamic Action Sync tehnoloģija samazina ieejas kavēšanos, tāpēc viss uz ekrāna notiek reālajā laikā.
Uzbrukums pirmais tumsā Izvairieties no snaiperiem, kas slēpjas tumsā, un ātri izvairieties no sprādzieniem.Efektīvāka mērķēšana Mērķis ir novietots centrā, tādējādi to ir vieglāk trāpīt.Vienkāršība un ērtums Bezrāmju ekrāns no 3 pusēm un elastīga lielā ekrāna slīpuma regulēšana, kas ļauj atrast optimālo pozīciju.
Aspekta attiecība - 21:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 75Hz
Augstuma regulējams statīvs - Jā
Augstums - 313 mm
Augstums ar statīvu - 407 mm
Augstums Vienības izmēri - 410.9 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 29BN650-B
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 210 mm
dimensionalWeight - 15876
Dinamiskais kontrasts (DCR) - Mega kontrasts
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
Displeja virsma - Matt
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 2560 x 1080
Displejs - dabiskais malu attiecība - 21:9
Displejs - DDC/CI - Jā
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 30 - 90 kHz
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - Mega kontrasts
Displejs - Displeja diagonāle - 73,7 cm (29")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 73 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2560 x 1080 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 350 cd/m²
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - UltraWide Full HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - HDR efekts
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - HDR efekts, augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs - paneļa tips - AH-IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.2626 x 0.2628 mm
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 99%
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 21:9
Displejs > Displeja diagonāle - 29 "
Displejs > Displeja spilgtums - 350 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Matt
Displejs > Displejs - 2560 x 1080 pikseļi
Displejs > HD tips - QHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - UL, FCC-B, EPA Energy Star 8.0, TÜV-Typ, CB, ErP, CE, RoHS, REACH
Dizains > Produkta krāsa - Matt Black
Dzimtā izšķirtspēja - 2560x1080
Dziļuma vienības izmēri - 209.4 mm
Dziļums - 77 mm
Dziļums ar statīvu - 209 mm
EAN - 8806091015495
ean - 8806091015495
Eans - 8806091015495
Ekrāna formas faktors - 21:9
Ekrāna izmērs - 29"
Ekrāna izmērs (diag.) - 29"
Ekrāna LED apgaismojums - Jā
Energoefektivitātes klase - F
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 90 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 21 W
Enerģijas patēriņš, standarta - 23 kWh/1000h
Ergonomika - augstuma regulēšana - 13 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - 5 - 35°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Garantija -
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GTIN - 0719192642911
GTIN - 719192642911
GTIN - 8806091015495
guaranteeLength - 24
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 2
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 487 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 199 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 822 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 9.1 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 30 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1500.00 g
Iepakojuma saturs - DisplayPort kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, DisplayPort
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - DisplayPort
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs > Komplektā ietilpst kabeļi - AC, DisplayPort kabelis
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 495 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 810 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 200 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 400.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.90 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.08019 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR
izmērs augstums - 690 mm
izmērs platums - 410 mm
izmērs svars - 6200 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 23 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 23 kWh
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 47/63 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorijas kods - LC3
Kods - 29BN650-B.AEU
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Kontrasts - 1000:1
Krāsa - Black
Krāsa - Black
Krāsa - White
LongDesc - UltraWide™ Full HD displejsPapildiniet savu mājas biroja aprīkojumu29BN650-B ir UltraWide™ Full HD displejs ar 21:9 aspektu attiecību un 2560x1080 izšķirtspēju. Tas piedāvā par 33% vairāk ekrāna vietas salīdzinājumā ar parasto Full HD izšķirtspējas displeju. Tas ļauj redzēt vairāk uz viena ekrāna bez pārslēgšanās.Plašs skata lauksLielāk pārvaldiet pārskatus, tīmekļa seminārus, sarunas un meklēšanu vienā skatā un pārveidojiet plašo ekrānu par savu iecienītāko darba vietu.Pārtrauciet Alt-tablošanu un sāciet skatīties blakusSaglabājiet datu lapas un pārskatus blakus, neatkārtojot Alt-tablošanu.HDR10Detalizēts kontrasts29BN650-B ir saderīgs ar HDR10, ļaujot labāk saskatīt kontrastu un krāsas.IPS ar sRGB 99% (tip.)Izcili izcilas krāsasLG IPS monitors attēlo krāsas, parādot 99% sRGB krāsu spektra pārklājumu.Lielā skaņa ar MaxxAudio®29" FHD UltraWide monitoram ir 7 W stereo skaļruņi ar MaxAudio® OnScreen ControlKontrole ar dažiem klikšķiemVarat pielāgot darba vietu, sadalot displeju vai pielāgojot monitora pamatiespējas, tikai ar dažiem peles klikšķiem.Flicker Safe un lasīšanas režīmsSagatavots acīmFlicker Safe samazina neredzamu mirgošanu ekrānā un nodrošina acīm ērtāku darba vidi. Lasīšanas režīmā izveidojiet ekrānu ar krāsu temperatūru, kas līdzinās papīra krāsām.AMD FreeSync™Tīrāks, vienmērīgāks attēlsAr AMD FreeSync™ tehnoloģiju spēlētāji var izbaudīt praktiski nevainojamu, vienmērīgu kustību augstas izšķirtspējas, ātru spēļu laikā. AMD FreeSync™ praktiski novērš ekrāna asarošanu un aizķeršanos.Dinamiskā darbības sinhronizācijaRaitāk reaģējiet uz pretiniekiemSamaziniet ieejas kavēšanos, izmantojot dinamisko darbības sinhronizāciju, lai spēlētāji varētu notvert praktiski katru mirkli reālajā laikā.Melns stabilizatorsLabāk redzēsiet tumsāMelns stabilizators izgaismo tumšos spēles laukumus, nodrošinot labāku skaidrību.Krustu šķērssvītraLabāks mērķisMērķa punkts ir nostiprināts centrā, lai uzlabotu šaušanas precizitāti.
LongProductName - 29", 2560 x 1080, 21:9, TFT-LCD, 2 x HDMI, DisplayPort 1.4, 2 x 7 W, 4100 g
LongSummaryDescription - LG 29BN650-B. Displeja diagonāle: 73,7 cm (29"), Displeja izšķirtspēja: 2560 x 1080 pikseļu, HD tips: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - 29BN650-B
Modeļa nosaukums - 29BN650-B
Monitora funkcijas - 21 : 9
MPN - 29BN650-B
Multimediji - RMS nominālā jauda - 7 W
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nokāpju statīvs - Jā
Nosaukums - 29BN650-B | 29 " | IPS | QHD | 21:9 | 5 ms | 350 cd/m² | Matt Black | HDMI pieslēgvietu skaits 2 | 75 Hz
Nosaukums - 73,7cm/29'' (2560x1080) LG 29BN650-B 21:9 5ms 2xHDMI DisplayPort 4K UHD Black
Nosaukums - LG 29BN650 - 29" | IPS | 75 Hz | HDR | Skaļruņi
nosaukums - LG 29BN650-B 29'' IPS 21:9 2560x1080
Nosaukums - LG 29BN650-B datora monitors 73,7 cm (29") 2560 x 1080 pikseļu UltraWide Full HD melns
Paneļa tips - IPS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 49.5 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 81.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 20 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 9.1 kg
Pikseļu izmērs - 0.2626 mm
Pilna apraksta līnija - Modelis 29BN650-B|29"|21 : 9|Panelis IPS|Izšķirtspēja 2560x1080|Formas faktors 21:9|Atjaunošanas ātrums 75 Hz|Jauslums 350|Kontrasts 1000:1|Dinamiskais kontrasts (DCR) Mega Contrast|Reakcijas laiks 5 ms|Horizontālais 178 grādi|Vertikālais 178 grādi|Atspoguļojamās krāsas 16,7 miljoni|2xHDMI|1xDisplayPort|Klausītāji|Pivots|Regulējams augstums|Pakāps|Krāsa melna
Pivot statīvs - Jā
Platums - 688 mm
Platums Vienības izmēri - 688.1 mm
ProducerCode - 29BN650
producerCode - 29BN650-B
productName - LG 29BN650-B datora monitors 73,7 cm (29") 2560 x 1080 pikseļu UltraWide Full HD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - 29BN650-B
Pārdevēja mājas lapa - www.lg.com/
Ražotāja produkta nosaukums - 29BN650-B
Ražotāja produktu grupa - Īpaši platleņķa monitors
Ražotājs - LG
Ražotājs - LG
ražotājs - LG Electronics
Reakcijas laiks - 5 ms
Rezolūcija - 2560 x 1080
Rādāmās krāsas - 16,7 miljoni
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - EPA
Sertifikāti - ErP
Sertifikāti - FCC B klase
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TUV
Sertifikāti - UL/C-UL vai CSA
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - LG 29BN650-B, 73,7 cm (29"), 2560 x 1080 pikseļu, UltraWide Full HD, 5 ms, melns
sizeX - 490
sizeY - 810
sizeZ - 200
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skata leņķis horizontāli - 178 grādi
Skata leņķis vertikāli - 178 grādi
Skaļruņi - Jā
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 350
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 4.2 kg
Svars - 8.76
svars - 8800
Svars ar statīvu - 4.7 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 410.9 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 317.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 209.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 76.9 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 688.1 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 688.1 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 6.2 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 4.1 kg
Tehniskā informācija > Bez mirgošanas - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 8.8 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 6.9 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - LG
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.lg.com/us/business/computer-monitors/lg-29bn650-b
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - 29BN650-B
VESA - 100 x 100
Vienība Neto svars - 6.2 kg
Vienības bruto svars - 9.1 kg
Vienības kastes augstums - 0.495
Vienības kastes garums - 0.815
Vienības kastes platums - 0.2
Vienība Slikts tilpums - 0,08069 kubikmetru
WiFi - Nē
Zīmols - LG
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Description - Monitor LG 29BN650-B 29" IPS 21:9
Description - Zobacz więcej, twórz lepiej
Ekran UltraWide Full HD. Ulepsz swoje domowe biuro
Monitor UltraWide Full HD (2560 x 1080) 21:9 zapewnia o 33% więcej przestrzeni roboczej w porównaniu z monitorami Full HD. Dzięki temu pozwala na komfortowy udział w webinariach z większą liczbą uczestników i wygodne przeglądanie materiałów.
Lekcje przez internet z szerokim polem widzenia
Zamień szeroki ekran monitora w wirtualną klasę, w której sprawnie uporządkujesz wszystkie podręczniki, lekcje, rozmowy i wyszukiwania.
Koniec z ciągłym przełączaniem okien
Wyświetl raporty i arkusze danych obok siebie, aby móc je wygodnie oglądać bez przełączania się między oknami.
HDR 10. Szczegółowy kontrast
Monitor ten wyposażono w technologię HDR 10 (high dynamic range), która przekracza możliwości w zakresie przetwarzania kolorów i jasności tradycyjnych monitorów, pozwalając w pełni zrealizować wizję artysty na ekranie.
Prawdziwe kolory i szeroki kąt patrzenia
Monitor LG IPS zapewnia wyjątkowo dokładne odwzorowanie kolorów. Szerszy kąt patrzenia sprawia, że monitor IPS może pochwalić się aż 99% pokryciem gamy kolorów sRGB.
Bogactwo doświadczeń
Ten elegancki w swojej prostocie monitor ma smukłą ramkę z trzech stron pozwalającą skupić się na fantastycznie szczegółowym, realistycznym obrazie, którego idealnym dopełnieniem jest dźwięk w technologii MAXXAUDIO z głośników stereo o mocy 7 W.
Sterowanie za pomocą paru kliknięć
Za pomocą kilku kliknięć myszką, można podzielić przestrzeń roboczą lub zdefiniować podstawowe ustawienia monitora.
Flicker Safe i Reader Mode. Troska o oczy
Funkcja Flicker Safe redukuje niewidoczne miganie ekranu i stwarza bardziej komfortowe warunki pracy dla oczu dzięki trybowi Reader Mode, w którym temperatura barwowa ekranu staje się zbliżona do papieru.
Czysty i płynny obraz
Technologia AMD FreeSync zapewnia graczom płynną i niczym niezakłóconą rozrywkę w wysokiej rozdzielczości nawet w dynamicznych grach. Technologia AMD Radeon FreeSync całkowicie eliminuje rozrywanie i zacinanie obrazu.
Szybsze reagowanie na przeciwników
Technologia Dynamic Action Sync minimalizuje opóźnienie na wejściu, dzięki czemu na ekranie wszystko dzieje się w czasie rzeczywistym.
Zaatakuj pierwszy w ciemności
Unikaj snajperów kryjących się w ciemności i szybko uciekaj przed eksplozjami.
Skuteczniejsze celowanie
Cel jest ustawiony na środku, co ułatwia trafienie.
Prostota i wygoda
Ekran pozbawiony ramek z 3 stron i elastyczna regulacja przechyłu dużego ekranu, która pozwala na znalezienie optymalnej pozycji.
Aspect ratio - 21:9
Refresh rate - 75Hz
Height adjustable Stand - Yes
Height - 313 mm
Height with stand - 407 mm
Height Unit Dimensions - 410.9 mm
Auto Pivot - No
Bluetooth - No
BrandPartCode - 29BN650-B
Other features -
dimension depth - 210 mm
dimensionalWeight - 15876
Dynamic contrast (DCR) - Mega Contrast
DisplayPort Input/Output connectors - 1
Display surface - Matt
Display - Supported graphics resolutions - 2560 x 1080
Display - Native aspect ratio - 21:9
Display - DDC/CI - Yes
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 90 kHz
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - Mega Contrast
Display - Display diagonal - 73.7 cm (29")
Display - Display diagonal (metric) - 73 cm
Display - Display resolution - 2560 x 1080 pixels
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - UltraWide Full HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - HDR Effect
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - HDR Effect, High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Maximum refresh rate - 75 Hz
Display - Panel type - AH-IPS
Display - Pixel pitch - 0.2626 x 0.2628 mm
Display - Response time - 5 ms
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 99%
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 21:9
Display > Display diagonal - 29 "
Display > Display brightness - 350 cd/m²
Display > Display surface - Matt
Display > Display - 2560 x 1080 pixels
Display > HD type - QHD
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Maximum refresh rate - 75 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Design - Product colour - Black
Design - Certification - UL, FCC-B, EPA Energy Star 8.0, TÜV-Typ, CB, ErP, CE, RoHS, REACH
Design > Colour of product - Matt Black
Native resolution - 2560x1080
Depth Unit Dimensions - 209.4 mm
Depth - 77 mm
Depth with stand - 209 mm
EAN - 8806091015495
ean - 8806091015495
Eans - 8806091015495
Screen form factor - 21:9
Screen size - 29"
Screen size (diag.) - 29"
Screen LED backlight - Yes
Energy efficiency class - F
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 90 - 240 V
Power consumption - 21 W
Energy consumption, standard - 23 kWh/1000h
Ergonomics - Height adjustment - 13 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Tilt angle range - 5 - 35°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 15 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Warranty -
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo - 3 Year
guarantee_type - external
warrantyType - G
GTIN - 0719192642911
GTIN - 719192642911
GTIN - 8806091015495
warrantyLength - 24
HDMI Input/Output connectors - 2
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 487 mm
Packaging data - Package depth - 199 mm
Packaging data - Package width - 822 mm
Packaging data - Package weight - 9.1 kg
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 30 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1500.00 g
Packaging content - DisplayPort cable length - 1.8 m
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Cables included - AC, DisplayPort
Packaging content - Cables included - DisplayPort
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content > Cables included - AC, DisplayPort cable
Package features > Gross height (mm) - 495 mm
Package features > Gross depth (mm) - 810 mm
Package features > Gross width (mm) - 200 mm
Package features > Plastic (No PET) - 400.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.90 kg
Package features > Volume (m3) - 0.08019 m³
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
dimension height - 690 mm
dimension width - 410 mm
dimension weight - 6200 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - F
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 23 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 23 kWh
Power - AC input frequency - 47/63 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category Code - LC3
Code - 29BN650-B.AEU
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Contrast - 1000:1
Colour - Black
Color - Black
Color - White
LongDesc - UltraWide™ Full HD DisplayElevate your home office equipment29BN650-B is an UltraWide™ Full HD with 21:9 Aspect Ratio and 2560x1080 resolution. It offers 33% more screen space compared to a regular Full HD resolution display. This allows you to see more on one screen without toggling.A wide field of viewEasily manage reports, webinars, conversations and searches in a single view and turn the wide screen into your favorite workspace.Stop Alt-tabbing and start viewing side-by-sideKeep your datasheets and reports side by side without repeating Alt-tab.HDR10Detailed Contrast29BN650-B is compatible with HDR10 allowing you see contrast and color more clearly.IPS with sRGB 99% (Typ.)Extraordinary ColorLG IPS monitor displays color by showing 99% coverage of the sRGB color spectrum.Great Sound with MaxxAudio®The 29” FHD UltraWide Monitor features 7W stereo speakers with MaxAudio® OnScreen ControlControl with a few clicksYou can customize the workspace by splitting the display or adjusting basic monitor options with just a few mouse clicks.Flicker Safe & Reader ModeCare for EyesFlicker Safe reduces invisible flickering on the screen and provides a more comfortable working environment for your eyes. In Reader Mode create a screen with a color temperature similar to that of paper.AMD FreeSync™Clearer, Smoother ImageWith AMD FreeSync™ technology, gamers can experience virtually seamless, fluid movement throughout hi-res, fast-paced games. AMD FreeSync™ virtually eliminates screen tearing and stuttering.Dynamic Action SyncReact Faster to OpponentsMinimize input lag with Dynamic Action Sync so gamers can catch virtually every single moment in real-time.Black StabilizerSee Better in the DarkBlack Stabilizer illuminates dark areas of your game giving your better clarity.CrosshairBetter aimThe target point is fixed in the center to enhance shooting accuracy.
LongProductName - 29", 2560 x 1080, 21:9, TFT-LCD, 2 x HDMI, DisplayPort 1.4, 2 x 7 W, 4100 g
LongSummaryDescription - LG 29BN650-B. Display diagonal: 73.7 cm (29"), Display resolution: 2560 x 1080 pixels, HD type: UltraWide Full HD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 21:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - 29BN650-B
Model name - 29BN650-B
Monitor features - 21 : 9
MPN - 29BN650-B
Multimedia - RMS rated power - 7 W
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
Tilt Stand - Yes
Name - 29BN650-B | 29 " | IPS | QHD | 21:9 | 5 ms | 350 cd/m² | Matt Black | HDMI ports quantity 2 | 75 Hz
Name - 73,7cm/29'' (2560x1080) LG 29BN650-B 21:9 5ms 2xHDMI DisplayPort 4K UHD Black
Name - LG 29BN650 - 29" | IPS | 75 Hz | HDR | Głośniki
name - LG 29BN650-B 29'' IPS 21:9 2560x1080
Title - LG 29BN650-B computer monitor 73.7 cm (29") 2560 x 1080 pixels UltraWide Full HD Black
Panel type - IPS
Optional accessory -
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 49.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 81.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 20 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 9.1 kg
Pixel size - 0.2626 mm
Full Description Line - Model 29BN650-B|29"|21 : 9|Panel IPS|Resolution 2560x1080|Form factor 21:9|Refresh rate 75Hz|Brightness 350|Contrast 1000:1|Dynamic contrast (DCR) Mega Contrast|Response time 5 ms|Horizontal 178 degrees|Vertical 178 degrees|Displayable colours 16.7 million|2xHDMI|1xDisplayPort|Speakers|Pivot|Height adjustable|Tilt|Colour Black
Pivot Stand - Yes
Width - 688 mm
Width Unit Dimensions - 688.1 mm
ProducerCode - 29BN650
producerCode - 29BN650-B
productName - LG 29BN650-B computer monitor 73.7 cm (29") 2560 x 1080 pixels UltraWide Full HD Black
productSize - Normal
ProductName - 29BN650-B
Vendor Homepage - www.lg.com/
Producer product name - 29BN650-B
Producer product family - UltraWide Monitor
Producer - LG
Manufacturer - LG
producer - LG Electronics
Response time - 5 ms
Resolution - 2560 x 1080
Displayable colours - 16.7 million
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Certificates - CB
Certificates - CE
Certificates - EPA
Certificates - ErP
Certificates - FCC Class B
Certificates - RoHS
Certificates - TUV
Certificates - UL/C-UL or CSA
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - LG 29BN650-B, 73.7 cm (29"), 2560 x 1080 pixels, UltraWide Full HD, 5 ms, Black
sizeX - 490
sizeY - 810
sizeZ - 200
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle horizontal - 178 degrees
Viewing angle vertical - 178 degrees
Speakers - Yes
Touch screen - No
Brightness - 350
Static contrast - 1 000:1
Weight - 4.2 kg
Weight - 8.76
weight - 8800
Weight with stand - 4.7 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 410.9 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 317.5 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 209.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 76.9 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 688.1 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 688.1 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 6.2 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 4.1 kg
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > Gross weight - 8.8 kg
Technical details > Net weight - 6.9 kg
Technical details > Producer - LG
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://www.lg.com/us/business/computer-monitors/lg-29bn650-b
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 29BN650-B
VESA - 100 x 100
Unit Net Weight - 6.2 kg
Unit Gross Weight - 9.1 kg
Unit Box Height - 0.495
Unit Box Length - 0.815
Unit Box Width - 0.2
Unit Brutto Volume - 0.08069 cubm
WiFi - No
Brand - LG
233,84 €
LG 29BN650-B, 29"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas