Asus BE24EQK, 23.8"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 542978 Preces kods: 90LM05M1-B01370
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
179,93 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 75 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 23.8"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Asus 23.8" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • Pateicoties FullHD (1920px X 1080px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos BlueRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 75 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 23.8"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - BE24EQK Videokonferenču monitors uzlabo saziņas efektivitāti ASUS BE24EQK ir 23,8" Full HD monitors ar iebūvētu Full HD (2 MP) tīmekļa kameru, mikrofona komplektu un stereo skaļruņiem videokonferenču un tiešraides nodrošināšanai. Tas nodrošina neticami asus attēlus un satriecošu video atskaņošanu. Savietojamība ar standarta 100 x 100 mm VESA stiprinājumu ļauj elastīgi uzstādīt monitoru uz sienas vai uz displeja rokas. Reālistiski attēli un 178° skata leņķis BE24EQK piedāvā Full HD izšķirtspēju, kas nodrošina satriecošu skaidrību. IPS panelis nodrošina 178 ° skata leņķi gan horizontāli, gan vertikāli, tāpēc varat baudīt skaisto grafiku gandrīz no jebkura virziena. Viegla video straumēšana ar integrēto Full HD tīmekļa kameru Pateicoties iebūvētajai 2 MP Full HD tīmekļa kamerai, BE24EQK ir gatavs tīmekļa konferencēm un tiešraidei. Regulējamo tīmekļa kameras aci var viegli pagriezt 315° leņķī, kā arī 10° slīpumā jebkurā virzienā, lai tā varētu uzņemt vajadzīgo skatu. Iebūvētie stereo skaļruņi nodrošina skaļu un skaidru skaņu, kas skan caur monitoru, un tīmekļa kamerai ir pat bīdāms slēģis, lai nodrošinātu pilnīgu konfidencialitāti, kad tā netiek izmantota. Array mikrofons, kas ir ideāli piemērots konferenču rīkošanai BE24EQK staru kūļa formēšanas mikrofons atdala runu no apkārtējā trokšņa, padarot to ideāli piemērotu atbalstītajiem lietojumiem. Inteliģentā atbalss slāpēšanas tehnoloģija vēl vairāk uzlabo runas skaidrību. Tas ir ideāli piemērots tiešsaistes straumēšanai, vebināram vai e-mācībām, izmantojot balss mijiedarbību. BE24EQK modernā savienojamība piedāvā vairākas savienojuma iespējas, tostarp HDMI, DisplayPort un D-sub, tādējādi ļaujot to viegli savienot ar dažādiem datoriem, klēpjdatoriem, konsolēm un multivides ierīcēm. Tam ir arī caurlaides porti line-in un austiņu ievadei, tāpēc audio savienojumi ir ērti pieejami priekšā. ASUS tehnoloģija bez mirgošanas Ir pienācis laiks atvadīties no noguruma. Flicker-Free tehnoloģija palīdz samazināt ekrāna mirgošanu, lai filmu maratons būtu ērtāks. Tas ir izstrādāts, lai mazinātu acu nogurumu un galvassāpes, ja ilgi sēžat pie ekrāna.
Aspekta attiecība - 16:9
Audio > Skaļruņu skaits - 2W x 2 Stereo RMS
Augstums - 355 mm
Augstums ar statīvu - 426 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Biežums, vertikālais min. - 50 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 90LM05M1-B01370
Citas funkcijas -
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
dimensijas dziļums - 600 mm
Dinamiskais kontrasts - 100 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - Atbalstītie video režīmi - 480p, 576p, 720p, 1080p
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 720 x 480, 720 x 576, 1280 x 1024 (SXGA), 1280 x 720 (HD 720), 1280 x 768 (WXGA), 1280 x 800 (WXGA), 1280 x 960, 1360 x 768 (WXGA), 1366 x 768, 1440 x 900 (WXGA+), 1680 x 1050 (WSXGA+), 1920 x 1080 (HD 1080)
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 30 - 83 kHz
Displejs - Digitālā vertikālā frekvence - 50 - 76 Hz
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - SmartContrast
Displejs - Displeja diagonāle - 60,5 cm (23,8")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 100000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 72%
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.2745 x 0.2745 mm
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 29.6 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 52.7 cm
Displejs - Skatāmā izmēra diagonāle - 60.5 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 23.8 "
Displejs > Displeja spilgtums - 300 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Necaurspīdīgs
Displejs > Displejs - 1920 x 1080
Displejs > HD tips - FHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - Energy Star, BSMI, CB, CCC, CE, CEL līmenis, C-Tick, CU, ErP, FCC, ISO-9241-307, J-MOSS, KCC, PSE, RoHS, TCO8.0, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), MEPS, TUV Flicker-free , KC , eStandby, TUV Low Blue Light, ICES-3, EU
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Uzņēmējdarbība
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 53 mm
Dziļums ar statīvu - 195 mm
EAN - 4718017562768
ean - 4718017562768
EAN_kods - 4718017562768
Ekrāna izmērs (diag.) - 23.8''
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģijas klase - D
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 15 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, horvātu, čehu, vācu, nīderlandiešu, angļu, spāņu, franču, ungāru, indonēziešu, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, rumāņu, krievu, taju, turku, ungāru, vācu
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Jā
Ergonomika - OSD valodu skaits - 21
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/20 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Frekvence, horizontālā maks. - 85 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 30 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 76 Hz
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
GTIN - 0192876562772
GTIN - 192876562772
GTIN - 4718017562768
GTIN - 4718017562775
I/O savienotāji - 1 x 15-pin D-Sub
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 1 x USB (B tipa)
I/O savienotāji - 2 x 3,5 mm minijack
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Barošanas kabelis USB kabelis Ātrās lietošanas rokasgrāmata Garantijas karte
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 494 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 168 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 610 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 6.4 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 36 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1500.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, USB
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs > Komplektā ietilpst kabeļi - HDMI kabelis, DisplayPort kabelis, USB kabelis
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 490 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 600 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 165 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 6.15 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 300.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.80 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.04851 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS, ENERGY STAR
izmērs augstums - 490 mm
izmērs platums - 165 mm
izmērs svars - 6400 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 22 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 21.7 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Jauda > Energoefektivitātes klase - F
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 24 collas
Kods - 90LM05M1-B01370
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - BE24EQK videokonferenču monitorsLieliniet komunikācijas efektivitātiASUS BE24EQK ir 23,8 collu Full HD monitors ar integrētu Full HD (2 MP) tīmekļa kameru, mikrofonu bloku un stereo skaļruņiem videokonferenču rīkošanai un tiešraidei. Pateicoties Full HD izšķirtspējai un bezrāmju IPS panelim platleņķa skata leņķim, tas nodrošina neticami asus attēlus un satriecošu video atskaņošanu. Tā saderība ar standarta 100 x 100 mm VESA stiprinājumu ļauj elastīgi uzstādīt monitoru pie sienas vai uz displeja kājas.Dzīvam attēlam līdzīgs attēls un 178° skata leņķisBE24EQK piedāvā Full HD izšķirtspēju, kas nodrošina satriecošu skaidrību. IPS panelis nodrošina 178° skata leņķus gan horizontāli, gan vertikāli, tāpēc jūs varat baudīt tā skaisto attēlu gandrīz no jebkura virziena.Laiga video straumēšana ar integrēto Full HD tīmekļa kameruAr iebūvēto 2MP Full HD tīmekļa kameru BE24EQK ir gatavs tīmekļa videokonferenču rīkošanai un tiešraidei. Tīmekļa kameras regulējamo aci var viegli pagriezt 315° leņķī, kā arī tā piedāvā 10° slīpumu abos virzienos - lai tā varētu uzņemt vajadzīgo skatu. Iebūvētie stereo skaļruņi nodrošina skaļu un skaidru skaņu caur monitoru, un tīmekļa kamerai ir pat bīdāms slēģis, lai nodrošinātu pilnīgu privātumu, kad tā netiek izmantota.Mikrofona masīvs, kas ir ideāli piemērots konferencēmBE24EQK staru kūli veidojošais mikrofona masīvs atdala runu no fona trokšņiem, tāpēc tas ir ideāli piemērots atbalstāmajiem lietojumiem. Inteliģentā atbalss slāpēšanas tehnoloģija vēl vairāk uzlabo runas skaidrību.Tas ir ideāli piemērots tiešsaistes straumēšanas, vebināru vai e-mācību veikšanai, izmantojot balss mijiedarbību.Iespējīgs ar jaunākajām savienojamības iespējāmBE24EQK ir aprīkots ar daudzām savienojamības iespējām, tostarp HDMI, DisplayPort un D-sub, tāpēc to var viegli pieslēgt dažādiem datoriem, klēpjdatoriem, konsolēm un multivides ierīcēm. Tam ir arī caurlaides porti line-in un austiņu kontaktligzdas ievadei, kas ļauj ērti novietot audio savienojumus tieši jūsu priekšā.Sargājiet acis ar ASUS Eye Care tehnoloģijuASUS zilās gaismas filtrsIzņēmīgais ASUS zilās gaismas filtrs pasargā jūs no kaitīgās zilās gaismas. Tas piedāvā četrus zilās gaismas filtra iestatījumus, kas ir viegli pieejami, izmantojot ekrāna izvēlni ar karsto taustiņu.ASUS Flicker-free tehnoloģijaNā ir pienācis laiks atvadīties no nogurušajām, saspringtajām acīm. Flicker-Free tehnoloģija palīdz samazināt ekrāna mirgošanu, nodrošinot ērtāku, filmu maratonam gatavu vidi. Tā ir izstrādāta tā, lai samazinātu acu nogurumu, galvassāpes un acu nogurumu, kad pavadāt garas, neskaitāmas stundas pie displeja.Izņēmīgas ASUS funkcijas papildu daudzpusībaiSplendid Video Intelligence tehnoloģijaBE24EQK aprīkots ar ASUS Splendid tehnoloģiju, kas optimizē video un attēlus, uzlabojot krāsu spilgtumu, kontrastu un asumu. Tā piedāvā plašu režīmu klāstu - tostarp lasīšanas, tumšās istabas, ainavas, standarta, teātra, sRGB, spēļu un nakts skata režīmus.ASUS MultiFrame pārvaldības programmatūraASUS MultiFrame uztur darba virsmu kārtīgu un organizētu, palīdzot vienlaikus pārvaldīt vairākus logus.
LongProductName - 23,8", 16:9, 1920x1080, IPS, RMS 2x 2W, 2 MP tīmekļa kamera, HDMI, VGA, DP, 3,5 mm, USB, 540x426x195 mm, melns
LongSummaryDescription - ASUS BE24EQK. Displeja diagonāle: 60,5 cm (23,8"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Displeja tehnoloģija: Full HD, Displeja tehnoloģija: Displeja tehnoloģija: LED, Displeja virsma: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators. VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - BE24EQK
Multimediji - RMS nominālā jauda - 4 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Jā
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides - Iebūvēts mikrofons - Jā
Multivides - Megapikseļi (aptuveni) - 2 MP
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 24 collu monitors BE24EQK IPS FHD Kamera 2MP Mikrofons HDMI DP D-SUB. Skaļrunis
Nosaukums - ASUS BE24EQK - 23,8 - LED monitors (melns, FullHD, tīmekļa kamera, skaļrunis)
Nosaukums - ASUS BE24EQK datora monitors 60,5 cm (23,8") 1920 x 1080 pikseļu Full HD LED melns
Nosaukums - Asus | Biznesa monitori | BE24EQK | 23,8 " | IPS | FHD | 16:9 | 5 ms | 300 cd/m² | Melns | HDMI pieslēgvietu skaits 1 | 75 Hz
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/5/0/5/6/9/2/59a4b4dda2d6055d0114072e2b393a7a/original.pdf
Pieslēgvietas un saskarnes - VGA (D-Sub) daudz pieslēgvietu - 1
Platums - 540 mm
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 1
Produkta nosaukums - BE24EQK
Punktu piķis - 0.275 mm
Ražotāja produkta nosaukums - BE24EQK
Ražotāja produktu grupa - Business Monitor
Ražotāja_kods - 90LM05M1-B01370
ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
Reakcijas laiks - 5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 527.04 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 296.46 mm
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Saite - https://www.asus.com/Commercial-Monitors/BE24EQK/overview/
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - AC (strāvas) ievade - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Audio ievade - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Sertifikāti - BSMI
Sertifikāti - C-tick
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CCC
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - CEL
Sertifikāti - CU
Sertifikāti - Energy Star
Sertifikāti - ErP
Sertifikāti - ISO 9241-307
Sertifikāti - J-MOSS
Sertifikāti - KCC
Sertifikāti - PSE
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TCO
Sertifikāti - UL/C-UL vai CSA
Sertifikāti - VCCI
Sertifikāti - WEEE
Sertifikāti - WHQL
ShortSummaryDescription - ASUS BE24EQK, 60,5 cm (23,8"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, LED, 5 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300 cd/m²
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 3.9 kg
Svars - 6,15
Svars ar statīvu - 4.6 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 426 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 355 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 195 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 53 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 540 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 540 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 4.6 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 3.9 kg
TCO sertificēts - Jā
Tehniskā informācija > Bez mirgošanas - Jā
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Integrēta Full HD tīmekļa kamera
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 4.35 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Asus
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Jā
URL - https://www.asus.com/Monitors/BE24EQK/?SearchKey=BE24EQK/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - BE24EQK
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - ASUS
Description - BE24EQK Monitor wideokonferencji zwiększa efektywność komunikacji
ASUS BE24EQK to 23,8-calowy monitor Full HD z wbudowaną kamerą internetową Full HD (2MP), zestawem mikrofonów i głośnikami stereo do wideokonferencji i transmisji na żywo. Zapewnia niewiarygodnie ostre obrazy i oszałamiające odtwarzanie wideo. Kompatybilność ze standardowym mocowaniem VESA 100 x 100 mm umożliwia elastyczny montaż na ścianie lub montaż na ramieniu wyświetlacza. Realistyczne zdjęcia i kąty widzenia 178 °
BE24EQK oferuje rozdzielczość Full HD, aby zapewnić oszałamiającą wyrazistość. Panel IPS zapewnia kąty widzenia 178 °, zarówno w poziomie, jak i w pionie, dzięki czemu możesz cieszyć się jego piękną grafiką z niemal dowolnego kierunku. Łatwe strumieniowanie wideo dzięki zintegrowanej kamerze internetowej Full HD
Dzięki wbudowanej kamerze internetowej Full HD 2 MP BE24EQK jest gotowy do wideokonferencji internetowych i transmisji na żywo. Regulowane oko kamery internetowej można łatwo obrócić o 315 °, a także umożliwia pochylenie o 10° w dowolnym kierunku - dzięki czemu może uchwycić potrzebny widok. Wbudowane głośniki stereo zapewniają głośny i wyraźny dźwięk przez monitor, a kamera internetowa ma nawet przesuwaną migawkę, aby zapewnić całkowitą prywatność, gdy nie jest używana. Mikrofon Array, który idealnie nadaje się do prowadzenia konferencji
Mikrofon formujący wiązkę BE24EQK oddziela mowę od szumu otoczenia, dzięki czemu jest idealny do obsługiwanych aplikacji. Inteligentna technologia eliminacji echa dodatkowo poprawia wyrazistość mowy. Idealnie nadaje się do streamingu online, webinaru lub e-learningu za pomocą interakcji głosowych. Najnowsza łączność
BE24EQK oferuje wiele opcji połączeń, w tym HDMI, DisplayPort i D-sub, dzięki czemu łatwo podłącza się do szerokiej gamy komputerów, laptopów, konsol i urządzeń multimedialnych. Posiada również porty przejściowe dla wejścia liniowego i słuchawkowego, dzięki czemu połączenia audio są wygodnie przed sobą. Technologia bez migotania ASUS
Czas pożegnać się ze zmęczonymi. Technologia Flicker-Free pomaga zredukować migotanie na ekranie, zapewniając wygodniejsze warunki do maratonu filmowego. Został zaprojektowany tak, aby zminimalizować zmęczenie oczu, bóle głowy, gdy spędzasz długie godziny przed ekranem.
Aspect ratio - 16:9
Audio > Number of speakers - 2W x 2 Stereo RMS
Height - 355 mm
Height with stand - 426 mm
Auto Pivot - No
Frequency, vertical min. - 50 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - 90LM05M1-B01370
Other features -
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
dimension depth - 600 mm
Dynamic contrast - 100 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Supported video modes - 480p, 576p, 720p, 1080p
Display - Supported graphics resolutions - 720 x 480, 720 x 576, 1280 x 1024 (SXGA), 1280 x 720 (HD 720), 1280 x 768 (WXGA), 1280 x 800 (WXGA), 1280 x 960, 1360 x 768 (WXGA), 1366 x 768, 1440 x 900 (WXGA+), 1680 x 1050 (WSXGA+), 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 83 kHz
Display - Digital vertical frequency - 50 - 76 Hz
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - SmartContrast
Display - Display diagonal - 60.5 cm (23.8")
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - Full HD
Display - Contrast ratio (dynamic) - 100000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Maximum refresh rate - 75 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 72%
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel pitch - 0.2745 x 0.2745 mm
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 29.6 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 52.7 cm
Display - Viewable size diagonal - 60.5 cm
Display - Touchscreen - No
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 23.8 "
Display > Display brightness - 300 cd/m²
Display > Display surface - Non-glare
Display > Display - 1920 x 1080
Display > HD type - FHD
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Maximum refresh rate - 75 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Design - Frameless design - Yes
Design - Feet colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Certification - Energy Star, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level , C-Tick, CU, ErP, FCC, ISO-9241-307, J-MOSS, KCC, PSE, RoHS, TCO8.0, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), MEPS, TUV Flicker-free , KC , eStandby, TUV Low Blue Light, ICES-3, EU
Design - Market positioning - Business
Design > Colour of product - Black
Depth - 53 mm
Depth with stand - 195 mm
EAN - 4718017562768
ean - 4718017562768
EAN_code - 4718017562768
Screen size (diag.) - 23.8''
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Energy class - D
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 15 W
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Croatian, Czech, German, Dutch, English, Spanish, French, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Thai, Turkish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Yes
Ergonomics - Number of OSD languages - 21
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Tilt angle - -5/20 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Frequency, horizontal max. - 85 kHz
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, vertical max. - 76 Hz
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - external
GTIN - 0192876562772
GTIN - 192876562772
GTIN - 4718017562768
GTIN - 4718017562775
I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 1 x USB (Type B)
I/O connectors - 2 x 3,5 mm minijack
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Kabel zasilający Kabel USB Skrócona instrukcja obsługi Karta gwarancyjna
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 494 mm
Packaging data - Package depth - 168 mm
Packaging data - Package width - 610 mm
Packaging data - Package weight - 6.4 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 36 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1500.00 g
Packaging content - Cables included - AC, USB
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content > Cables included - HDMI cable, DisplayPort cable, USB cable
Package features > Gross height (mm) - 490 mm
Package features > Gross depth (mm) - 600 mm
Package features > Gross width (mm) - 165 mm
Package features > Gross weight - 6.15 kg
Package features > Plastic (No PET) - 300.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.80 kg
Package features > Volume (m3) - 0.04851 m³
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS, ENERGY STAR
dimension height - 490 mm
dimension width - 165 mm
dimension weight - 6400 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 22 kWh
Power - Power consumption (typical) - 21.7 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power > Energy efficiency class - F
Category - Computer Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 24 inches
Code - 90LM05M1-B01370
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - BE24EQK Video Conferencing MonitorMake Communication More EffectiveASUS BE24EQK is a 23.8-inch Full HD monitor that features an integrated Full HD (2MP) webcam, microphone array and stereo speakers for video conferencing and live-streaming. With Full HD resolution and an frameless IPS panel for wide-angle viewing, it delivers incredibly sharp imagery and stunning video playback. Its compatibility with a standard 100 x 100mm VESA mount allows flexible wall mounting or installation on a display arm.Lifelike imagery and 178° viewing anglesBE24EQK offers Full HD resolution to deliver stunning clarity. The IPS panel provides 178° viewing angles, both horizontally and vertically, so you can enjoy its beautiful visuals from almost any direction.Easy video streaming with integrated Full HD webcamWith a built-in 2MP Full HD webcam BE24EQK is ready-made for web video-conferencing and live-streaming. The webcam's adjustable eye is easily rotated through 315°, and also offers 10° tilt in either direction — so it can capture the view you need. Built-in stereo speakers provide loud and clear audio through the monitor, and the webcam even has a sliding shutter to ensure total privacy when not in use.Array mic that's perfect for conferencingBE24EQK's beam-forming microphone array separates speech from background noise, so it's perfect for supported applications. Intelligent echo-cancellation technology further enhances speech clarity.It is perfect to do online streaming, webinar or e-learning via voice interaction.Loaded with the latest connectivityBE24EQK features a host of connectivity options that include HDMI, DisplayPort, and D-sub, so hooks up easily to a wide variety of PCs, laptops, consoles and media boxes. It also has pass-through ports for the line-in and headphone jack inputs, putting the audio connections conveniently right in front of you.Protect your eyes with ASUS Eye Care technologyASUS blue light filterExclusive ASUS bluelight filter protects you from harmful blue light. It offers four blue-light filter settings that are easily accessed through the onscreen display menu via the hotkey.ASUS Flicker-free technologyIt's time to say goodbye to those tired, strained eyes. Flicker-Free technology helps reduce onscreen flicker, giving you a more comfortable, movie-marathon-ready environment. It is designed to minimize eyestrain, headaches and eye fatigue when you spend long, countless hours in front of the display.Exclusive ASUS features for added versatilitySplendid Video Intelligence TechnologyBE24EQK features ASUS Splendid technology that optimizes videos and images by enhancing color brightness, contrast and sharpness. It features a wide variety of modes — including Reading, Darkroom, Scenery, Standard, Theater, sRGB, Game and Night View.ASUS MultiFrame Management softwareASUS MultiFrame keeps your desktop neat and organized, helping you manage multiple windows simultaneously.
LongProductName - 23.8", 16:9, 1920x1080, IPS, RMS 2x 2W, 2 MP webcam, HDMI, VGA, DP, 3.5mm, USB, 540x426x195 mm, black
LongSummaryDescription - ASUS BE24EQK. Display diagonal: 60.5 cm (23.8"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub. VESA mounting. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - BE24EQK
Multimedia - RMS rated power - 4 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - Yes
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia - Built-in microphone - Yes
Multimedia - Megapixel (approx.) - 2 MP
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 24 inch BE24EQK IPS FHD Camera 2MP Microphone HDMI DP D-SUB. Speaker
Name - ASUS BE24EQK - 23.8 - LED monitor (black, FullHD, webcam, speaker)
Title - ASUS BE24EQK computer monitor 60.5 cm (23.8") 1920 x 1080 pixels Full HD LED Black
Name - Asus | Business Monitor | BE24EQK | 23.8 " | IPS | FHD | 16:9 | 5 ms | 300 cd/m² | Black | HDMI ports quantity 1 | 75 Hz
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/5/0/5/6/9/2/59a4b4dda2d6055d0114072e2b393a7a/original.pdf
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Width - 540 mm
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
ProductName - BE24EQK
Dot pitch - 0.275 mm
Producer product name - BE24EQK
Producer product family - Business Monitor
Manufacturer_code - 90LM05M1-B01370
producer - Asus
Manufacturer - Asus
Response time - 5 ms
Visible area, horizontal - 527.04 mm
Visible area, vertical - 296.46 mm
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Link - https://www.asus.com/Commercial-Monitors/BE24EQK/overview/
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces > USB ports quantity - 1
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - AC (power) in - Yes
Ports & interfaces - Audio input - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Certificates - BSMI
Certificates - C-tick
Certificates - CB
Certificates - CCC
Certificates - CE
Certificates - CEL
Certificates - CU
Certificates - Energy Star
Certificates - ErP
Certificates - ISO 9241-307
Certificates - J-MOSS
Certificates - KCC
Certificates - PSE
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
Certificates - UL/C-UL or CSA
Certificates - VCCI
Certificates - WEEE
Certificates - WHQL
ShortSummaryDescription - ASUS BE24EQK, 60.5 cm (23.8"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LED, 5 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 300 cd/m²
Static contrast - 1 000:1
Weight - 3.9 kg
Weight - 6,15
Weight with stand - 4.6 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 426 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 355 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 195 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 53 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 540 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 540 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 4.6 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.9 kg
TCO Certified - Yes
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > Other features - Integrated Full HD webcam
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 4.35 kg
Technical details > Producer - Asus
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - Yes
URL - https://www.asus.com/Monitors/BE24EQK/?SearchKey=BE24EQK/
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - BE24EQK
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - ASUS
179,93 €
Asus BE24EQK, 23.8"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas