Asus VG289Q, 28"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 495455 Preces kods: 90LM05B0-B01170
Noliktavā 20 gab.
Garantija: 3 gadi
430,58 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 350cd/m2
  • Izmērs: 28"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Asus 28" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms ātrs reakcijas laiks šo monitoru padara ideāli piemērotu datorspēļu un dinamisku filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 350cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 28"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - 28 collu 4K (3840x2160) IPS DCI-P3 klases spēļu monitors, kas nodrošina satriecoši skaidru un detalizētu attēlu Saderīgs ar nozares standarta HDR10 augstu dinamisko diapazonu, kas nodrošina krāsu un spilgtuma līmeni, kas pārsniedz parasto monitoru iespējas FreeSync tehnoloģija, lai novērstu ekrāna plīsumus un kadru ātruma traucējumus Ir aprīkots ar ergonomiski veidotu statīvu, kas nodrošina plašu pagriešanas iespēju, Shadow Boost uzlabo attēla detaļas tumšajās zonās, izgaismojot ainas bez spilgtu zonu pārspīlēšanas Atbalsta gan Adaptive-Sync ar NVIDIA GeForce* grafikas kartēm, gan FreeSync ar AMD Radeon grafikas kartēm *Saderīgs ar NVIDIA GeForce GTX 10 sērijas, GTX 16 sērijas, RTX 20 sērijas un jaunākajām grafikas kartēm
Aspekta attiecība - 16:9
Augstums - 370 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Biežums, vertikālais min. - 40 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 90LM05B0-B01170
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Citas funkcijas - Augstums ar pamatni: 405-555 mm Skaļruņi: 2W x 2 Stereo RMS
Citas funkcijas - DCI-P3 pārklājums - 90%
Citas funkcijas - Integrēts TV uztvērējs - Nē
description_lv - Ekrāna diagonāle: 28 " Ekrāna izšķirtspēja: 3840 x 2160 HD Tips: 4K Ultra HD Matricas tips: IPS Displeja tehnoloģija: LED Punkta izmērs: 0,16 x 0,16 Reakcijas laiks: 5 ms Kontrasts (tipisks):1000: 1 Displeja spilgtums (tipisks): 350 cd / m2 Ekrāna forma: Plakana Iebūvēts USB centrmezgls: Nē VESA stiprinājums: Nē Iebūvētie skaļruņi: Nē Iebūvēts TV uztvērējs: Nē Энергgoefektivitātes klase (SDR): G
description_lv - Ekrāna diagonāle: 28" Ekrāna izšķirtspēja: Displeja tips: 3840 x 2160 HD: 4K Ultra HD Matricas tips: IPS Displeja tehnoloģija: LED Punkta izmērs: 0,16 x 0,16 Reakcijas laiks: 5 ms Kontrasta attiecība (tipiska): 1000:1 Ekrāna spilgtums (tipisks): 350 cd/m² Ekrāna forma: Plakans Ekrāna forma: Plakans Iebūvēts USB centrmezgls: Nē VESA stiprinājums: Nē Iebūvēti skaļruņi: Nē Iebūvēts TV uztvērējs: Nē Energoefektivitātes klase (SDR): G
description_ru - Ekrāna diagonāle: 28 " Ekrāna izšķirtspēja: 3840 x 2160 HD tips:4K Ultra HD Matricas tips:IPS Displeja tehnoloģija:LED Dot izmērs:0,16 x 0,16 Reakcijas laiks:5 ms Kontrasts (tipisks):1000:1 Displeja spilgtums (tipisks):350 cd/m² Ekrāna forma:Plakanā iebūvēts USB koncentrators:Nē VESA stiprinājums:Nē Iebūvēti skaļruņi:Nē Iebūvēts TV uztvērējs:Nē Energoefektivitātes klase (SDR):G
dimensijas dziļums - 205 mm
dimensionalWeight - 14084
Displeja virsma - Matt
Displejs - 3D - Nē
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 24 - 120 kHz
Displejs - Digitālā vertikālā frekvence - 40 - 60 Hz
Displejs - Displeja diagonāle - 71,1 cm (28")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 350 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,073 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.16 x 0.16 mm
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 36 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 63.2 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 28 "
Displejs > Displeja spilgtums - 350 cd/m²
Displejs > Displejs - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs > HD tips - 4K UHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - EAC logotips, BSMI, CB, CCC, CE, CEL 1. līmenis, FCC, PSB, PSE, TCO7.0, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8, Windows 7), RCM, TUV Flicker-free , TUV Low Blue Light
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Spēļu
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 54 mm
Dziļums ar statīvu - 233 mm
EAN - 4718017437967
ean - 4718017437967
Eans - 4718017437967
EAN_kods - 4718017437967
Ekrāna izmērs (diag.) - 28"
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas patēriņš - 65 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -62 - 62°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -90 - 90°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena leņķa diapazons - -62/62 °
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/20 °
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -90/90 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Frekvence, vertikālais maks. - 60 Hz
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
gross_weight - 9.6 kg
GTIN - 0192876460214
GTIN - 192876460214
GTIN - 0192876477939
GTIN - 192876477939
GTIN - 4718017437967
GTIN - 4718017460217
GTIN - 4718017477932
guaranteeLength - 36
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Strāvas kabelis Ātrā lietošanas pamācība Garantijas karte
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 451 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 206 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 758 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 9.6 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 26 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1600 g
Iepakojuma saturs > Komplektā ietilpst kabeļi - DP, HDMI
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 440 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 755 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 200 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 10.4 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 400 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 2.00 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.06644 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS, ENERGY STAR
Izliekts - 0 R
izmērs augstums - 450 mm
izmērs platums - 760 mm
izmērs svars - 10200 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 44 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.2 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 34 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 33.9 W
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 30 collām
Kods - 90LM05B0-B01170
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - TUF gaming VG289QTUF Gaming VG289Q ir 28 collu, 4K UHD, IPS displejs ar izciliem attēliem, 90 % DCI-P3 krāsu telpu, kas paredzēts profesionāliem spēlētājiem, kā arī aprīkots ar FreeSync/Adaptive-Sync tehnoloģiju, kas nodrošina īpaši vienmērīgu spēlēšanu bez plīsumiem un aizķeršanās.28 collu 4K IPS displejs detalizētiem attēliem un labākai krāsu reprodukcijaiT TUF Gaming VG289Q 28 collu 4K UHD (3840 X 2160) IPS panelis nodrošina četras reizes vairāk pikseļu nekā līdzīga izmēra Full HD 1080p displeji, tāpēc, spēlējot spēles vai skatoties filmas, iegūsiet detalizētākus attēlus, kā arī vairāk ekrāna darbvirsmas vietas dažādiem darba logiem. Tas jūs ievelk aizraujošās virtuālajās pasaulēs ar ievērojami teksturētiem elementiem un reljefa kartēm, kas var lepoties ar iespaidīgu detalizācijas līmeni.Augsts dinamiskais diapazons (HDR) ar DCI-P3 90%VG289Q atbalsta HDR tehnoloģiju visā spilgtuma diapazonā, lai nodrošinātu plašāku krāsu diapazonu un augstāku kontrastu nekā tradicionālie monitori. Spilgtākā baltā un tumšākā melnā krāsa izceļ detaļas kā nekad agrāk. Tas nodrošina arī DCI-P3 90% krāsu gammu un kontrasta veiktspēju.HDRMulti HDR režīmsTad jūs varat izvēlēties vienu no vairākiem HDR režīmiem, lai pielāgotu monitora HDR veiktspēju atkarībā no pašreizējā skatīšanās scenārijaHDR 10Lai pilnīgāk realizētu spēlētāju redzējumu, TUF Gaming ir saderīgs ar nozares standartu HDR10 augsto dinamisko diapazonu, kas nodrošina krāsu un spilgtuma līmeni, kurš pārsniedz parasto monitoru iespējas.InženierijaDaudzpusīgas savienojamības iespējasPlašas savienojamības iespējas, tostarp DisplayPort1.2x1, HDMI (v2.0)x2, austiņu ligzda atbalsta plašu multivides ierīču klāstu.Ergonomisks dizainsAr ergonomiski izstrādātu statīvu TUF Gaming VG289Q nodrošina slīpuma, grozāmības, pagrieziena un augstuma regulēšanu, lai jūs varētu viegli atrast savu ideālo skatīšanās stāvokli. Displejs ir arī VESA saderīgs, lai to varētu uzstādīt pie sienas.
LongProductName - 28" IPS, 3840x2160px, 16:9, 350 cd/m², 1000:1, 5ms, HDR-10, AMD FreeSync, 2x 2W, 2x HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, 3,5 mm, 639,5x405,2-555,2x233,4 mm
LongSummaryDescription - ASUS TUF Gaming VG289Q. Displeja diagonāle: 71,1 cm (28"), Displeja izšķirtspēja: 3840 x 2160 pikseļi, HD tips: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - VG289Q
Multimediji - RMS nominālā jauda - 4 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nosaukums - ASUS TUF Gaming VG289Q- 28" | IPS | 4K | DisplayPort, HDMI 2.0 | HDR | 2 x 2 W skaļruņi | Pagrieziena, slīpuma, augstuma | VESA 100
Nosaukums - ASUS TUF Gaming VG289Q datora monitors 71,1 cm (28") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LED melns
Nosaukums - ASUS VG289Q - 28 - LED (melns, UltraHD, AMD Free-Sync, IPS)
Nosaukums - Asus | VG289Q | 28 " | IPS | 4K UHD | 16:9 | 5 ms | 350 cd/m² | Black | HDMI pieslēgvietu daudzums 2 | 60 Hz
nosaukums - VG289Q TUF 28 collu IPS 4K UHD 3840x2160 DP HDMI
Papildaprīkojums pēc izvēles - DisplayPort kabelis HDMI kabelis
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/4/1/2/8/2/19227b0c6fd864143007a3650992529b/original.pdf
Platums - 640 mm
producerCode - VG289Q
ProducerCode - VG289Q
productName - ASUS TUF Gaming VG289Q datora monitors 71,1 cm (28") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LED melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - VG289Q
Punktu piķis - 0.16 mm
Ražotāja produkta nosaukums - VG289Q
Ražotāja_kods - 90LM05B0-B01170
ražotājs - Asus
Ražotājs - ASUS
Ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
Reakcijas laiks - 5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 631.93 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 359.78 mm
Rezolūcija - 3840 x 2160
Saite - https://www.asus.com/Monitors/TUF-GAMING-VG289Q/specifications/
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamības porti un saskarnes - Audio ievade - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Nē
Sertifikāti - BSMI
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CCC
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - CEL
Sertifikāti - EAC
Sertifikāti - Energy Star
Sertifikāti - FCC A klase
Sertifikāti - FCC B klase
Sertifikāti - PSB
Sertifikāti - PSE
Sertifikāti - RCM
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TCO
Sertifikāti - TUV
Sertifikāti - UL/C-UL vai CSA
Sertifikāti - VCCI
Sertifikāti - WEEE
Sertifikāti - WHQL
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ASUS TUF Gaming VG289Q, 71,1 cm (28"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, melns
sizeX - 758
sizeY - 451
sizeZ - 206
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 350 cd/m²
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 3.3 kg
svars - 7.6 kg
Svars - 10,20
svars - 10020
Svars ar statīvu - 5.5 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 555.2 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 369.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 233.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 54 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 639.5 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 639.5 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 7.6 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 6.1 kg
Tehniskā informācija > Bez mirgošanas - Jā
Tehniskā informācija > Neto svars - 8.4 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Asus
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
title_lv - ASUS TUF spēļu monitori 28" / 3840 x 2160 / 60 Hz
title_lv - ASUS TUF spēļu monitors 28" / 3840 x 2160 / 60 Hz
title_ru - ASUS TUF spēļu monitors 28" / 3840 x 2160 / 60 Hz
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.asus.com/Monitors/TUF-GAMING-VG289Q/overview/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
vendpn - VG289Q
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - ASUS
Description - 28-inch 4K (3840x2160) IPS DCI-P3 grade gaming monitor for stunning crisp and detailed visuals Compatible with industry-standard HDR10 high dynamic range for color and brightness levels that exceed the capabilities of ordinary monitors FreeSync technology to eliminate screen tearing and choppy frame rates Features an ergonomically designed stand to offer extensive swivel, tilt, pivot and height adjustments Shadow Boost enhances image details in dark areas, brightening scenes without over-exposing bright areas Supports both Adaptive-Sync with NVIDIA GeForce* graphics cards and FreeSync with AMD Radeon graphics cards *Compatible with NVIDIA GeForce GTX 10 series, GTX 16 series, RTX 20 series and newer graphics cards
Aspect ratio - 16:9
Height - 370 mm
Auto Pivot - Yes
Frequency, vertical min. - 40 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - 90LM05B0-B01170
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Other features - Height with the base: 405-555 mm Speakers: 2W x 2 Stereo RMS
Other features - DCI-P3 coverage - 90%
Other features - TV tuner integrated - No
description_lv - Ekrāna diagonāle: 28 "
Ekrāna izšķirtspēja: 3840 x 2160
HD Tips: 4K Ultra HD
Matricas tips: IPS
Displeja tehnoloģija: LED
Punkta izmērs: 0,16 x 0,16
Reakcijas laiks: 5 ms
Kontrasts (tipisks):1000: 1
Displeja spilgtums (tipisks): 350 cd / m2
Ekrāna forma: Plakana
Iebūvēts USB centrmezgls: Nē
VESA stiprinājums: Nē
Iebūvētie skaļruņi: Nē
Iebūvēts TV uztvērējs: Nē
Энергgoefektivitātes klase (SDR): G
description_en - Screen diagonal: 28"
Screen resolution: 3840 x 2160
HD Type:4K Ultra HD
Matrix Type:IPS
Display Technology:LED
Point size:0,16 x 0,16
Response time:5 ms
Contrast ratio (typical):1000:1
Display brightness (typical):350 cd/m²
Screen Shape:Flat
Built-in USB hub:No
VESA mount:No
Built-in speakers:No
Built-in TV tuner:No
Energy Efficiency Class (SDR): G
description_ru - Диагональ экрана: 28 "
Разрешение экрана: 3840 x 2160
Тип HD:4K Ultra HD
Тип матрицы:IPS
Технология дисплея:LED
Размер точки:0,16 x 0,16
Время отклика:5 ms
Контрастность (типичная):1000:1
Яркость дисплея (типичная):350 cd/m²
Форма экрана:Flat
Встроенный USB-хаб:Нет
крепление VESA:Нет
Встроенные колонки:Нет
Встроенный TV-тюнер:Нет
Класс энергоэффективности (SDR): G
dimension depth - 205 mm
dimensionalWeight - 14084
Display surface - Matt
Display - 3D - No
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Digital horizontal frequency - 24 - 120 kHz
Display - Digital vertical frequency - 40 - 60 Hz
Display - Display diagonal - 71.1 cm (28")
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display number of colours - 1.073 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel pitch - 0.16 x 0.16 mm
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 36 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 63.2 cm
Display - Touchscreen - No
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 28 "
Display > Display brightness - 350 cd/m²
Display > Display - 3840 x 2160 pixels
Display > HD type - 4K UHD
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Product colour - Black
Design - Certification - EAC logo, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level 1, FCC, PSB, PSE, TCO7.0, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8, Windows 7), RCM, TUV Flicker-free , TUV Low Blue Light
Design - Market positioning - Gaming
Design > Colour of product - Black
Depth - 54 mm
Depth with stand - 233 mm
EAN - 4718017437967
ean - 4718017437967
Eans - 4718017437967
EAN_code - 4718017437967
Screen size (diag.) - 28"
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power consumption - 65 W
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Swivel angle range - -62 - 62°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 15 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Swivel angle range - -62/62 °
Ergonomics > Tilt angle - -5/20 °
Ergonomics > Pivot angle - -90/90 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Frequency, vertical max. - 60 Hz
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - external
warrantyType - G
gross_weight - 9.6 kg
GTIN - 0192876460214
GTIN - 192876460214
GTIN - 0192876477939
GTIN - 192876477939
GTIN - 4718017437967
GTIN - 4718017460217
GTIN - 4718017477932
warrantyLength - 36
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Power cable Quick Start Guide Warranty Card
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 451 mm
Packaging data - Package depth - 206 mm
Packaging data - Package width - 758 mm
Packaging data - Package weight - 9.6 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 26 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1600 g
Packaging content > Cables included - DP, HDMI
Package features > Gross height (mm) - 440 mm
Package features > Gross depth (mm) - 755 mm
Package features > Gross width (mm) - 200 mm
Package features > Gross weight - 10.4 kg
Package features > Plastic (No PET) - 400 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.00 kg
Package features > Volume (m3) - 0.06644 m³
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS, ENERGY STAR
Curved - 0 R
dimension height - 450 mm
dimension width - 760 mm
dimension weight - 10200 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 44 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 34 kWh
Power - Power consumption (typical) - 33.9 W
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 30 inches
Code - 90LM05B0-B01170
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - TUF gaming VG289QTUF Gaming VG289Q is a 28-inch, 4K UHD, IPS display with superior images, 90 % DCI-P3 color space designed for professional gamers.It also features FreeSync/Adaptive-Sync technology, for extremely fluid gameplay without tearing and stuttering.28 inch 4K IPS display for detailed images and better color reproductionThe 28-inch 4K UHD (3840 X 2160) IPS panel of TUF Gaming VG289Q gives you four times the pixels of similar-sized Full HD 1080p displays so you get more detailed images when playing games or watching movies, as well as more onscreen desktop space for your various work windows. It draws you into immersive virtual worlds, with greatly-textured elements and terrain maps that boast impressive levels of detail.High Dynamic Range (HDR) with DCI−P3 90%VG289Q supports HDR technology across a range of luminance to deliver a wider color range and higher contrast than traditional monitors. The brightest whites and the darkest blacks bring out details like never before. It also delivers DCI-P3 90% color gamut and contrast performance.HDRMulti HDR ModeNow you can choose from multiple HDR modes to adjust monitor HDR performance based on the current viewing scenarioHDR 10To more fully realize gamers' vision, TUF Gaming is compatible with industry-standard HDR10 high dynamic range for color and brightness levels that exceed the capabilities of ordinary monitors.ENGINEERINGRich connectivityExtensive connectivity options, including, DisplayPort1.2x1, HDMI (v2.0)x2, earphone jack support a wide array of multimedia devices.Ergonomic designWith an ergonomically-designed stand, TUF Gaming VG289Q provides tilt, swivel, pivot and height adjustments so you can easily find your ideal viewing position. The display is also VESA-compatible for wall mounting.
LongProductName - 28" IPS, 3840x2160px, 16:9, 350 cd/m², 1000:1, 5ms, HDR-10, AMD FreeSync, 2x 2W, 2x HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, 3.5mm, 639.5x405.2-555.2x233.4 mm
LongSummaryDescription - ASUS TUF Gaming VG289Q. Display diagonal: 71.1 cm (28"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LED, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - VG289Q
Multimedia - RMS rated power - 4 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
Name - ASUS TUF Gaming VG289Q- 28" | IPS | 4K | DisplayPort, HDMI 2.0 | HDR | Głośniki 2 x 2 W | Pivot, pochył, wysokość | VESA 100
Title - ASUS TUF Gaming VG289Q computer monitor 71.1 cm (28") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LED Black
Name - ASUS VG289Q - 28 - LED (black, UltraHD, AMD Free-Sync, IPS)
Name - Asus | VG289Q | 28 " | IPS | 4K UHD | 16:9 | 5 ms | 350 cd/m² | Black | HDMI ports quantity 2 | 60 Hz
name - Monitor VG289Q TUF 28 inch IPS 4K UHD 3840x2160 DP HDMI
Optional accessory - DisplayPort cable HDMI cable
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/4/1/2/8/2/19227b0c6fd864143007a3650992529b/original.pdf
Width - 640 mm
producerCode - VG289Q
ProducerCode - VG289Q
productName - ASUS TUF Gaming VG289Q computer monitor 71.1 cm (28") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LED Black
productSize - Normal
ProductName - VG289Q
Dot pitch - 0.16 mm
Producer product name - VG289Q
Manufacturer_code - 90LM05B0-B01170
producer - Asus
Producer - ASUS
Producer - Asus
Manufacturer - Asus
Response time - 5 ms
Visible area, horizontal - 631.93 mm
Visible area, vertical - 359.78 mm
Resolution - 3840 x 2160
Link - https://www.asus.com/Monitors/TUF-GAMING-VG289Q/specifications/
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
Certificates - BSMI
Certificates - CB
Certificates - CCC
Certificates - CE
Certificates - CEL
Certificates - EAC
Certificates - Energy Star
Certificates - FCC Class A
Certificates - FCC Class B
Certificates - PSB
Certificates - PSE
Certificates - RCM
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
Certificates - TUV
Certificates - UL/C-UL or CSA
Certificates - VCCI
Certificates - WEEE
Certificates - WHQL
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ASUS TUF Gaming VG289Q, 71.1 cm (28"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, Black
sizeX - 758
sizeY - 451
sizeZ - 206
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 350 cd/m²
Static contrast - 1 000:1
Weight - 3.3 kg
weight - 7.6 kg
Weight - 10,20
weight - 10020
Weight with stand - 5.5 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 555.2 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 369.4 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 233.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 54 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 639.5 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 639.5 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 7.6 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 6.1 kg
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > Net weight - 8.4 kg
Technical details > Producer - Asus
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
title_lv - ASUS TUF Gaming Monitors 28" / 3840 x 2160 / 60 Hz
title_en - ASUS TUF Gaming Monitor 28" / 3840 x 2160 / 60 Hz
title_ru - ASUS TUF Gaming Монитор 28" / 3840 x 2160 / 60 Hz
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://www.asus.com/Monitors/TUF-GAMING-VG289Q/overview/
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
vendpn - VG289Q
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - ASUS
430,58 €
Asus VG289Q, 28"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas