Benq EW2480 23.8"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 485256 Preces kods: 9H.LJ3LA.TSE
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 3 gadi
221,08 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 23.8"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Benq 23.8" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • Pateicoties FullHD (1920px X 1080px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos BlueRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 4ms ātrs reakcijas laiks šo monitoru padara ideāli piemērotu datorspēļu un dinamisku filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 23.8"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - BENQ EW2480 23,8" FHD IPS HDMI FREESYNC
Apraksts - EW2480 Iegremdējiet sevi multimediju izklaidē HDRi pārceļ vizuālo pieredzi jaunā līmenī Ar HDRi vienmēr redzēsiet, kas notiek tumsā. HDRi piedāvā inteliģentu attēla pielāgošanu, nodrošinot, ka detaļas tumšajās zonās ir skaidras un reālistiskas. Inteliģentā fokusa regulēšana un HDR efekta imitācija nodrošina satriecošus attēlus. Katra kustība un attēls iegremdē jūs aizraujošā kinematogrāfiskā pieredzē. Bezrāmju konstrukcija Palielināts ekrāna laukums uzlabo skatīšanās pieredzi. FreeSync tehnoloģija Nav kavēšanās spēļu laikā. Super izšķirtspēja Zemas izšķirtspējas avotu mērogošana līdz ekrāna izšķirtspējai Iesaistiet visas savas maņas BenQ EW sērijas monitori ar IPS paneļiem ļauj jums justies tā, it kā jūs patiešām sēdētu kinozālē. Kinematogrāfiskais 24P kadru nomaiņas ātrums nodrošina jūsu acīm autentisku un aizraujošu filmu skatīšanās pieredzi.Reālistiska skaņa Nozares vadošie 2,5 W iebūvētie skaļruņi nodrošina reālistisku skaņu, lai uzlabotu jūsu multivides skatīšanās pieredzi. Trīs iepriekš iestatīti monitora režīmi ļauj izvēlēties vislabāko skaņas režīmu dažādiem satura veidiem.Kino Pastipriniet efektus, lai skatītos asa sižeta kino.Pop/dzīvā telpiskā skaņa koncertam līdzīgai sajūtai.Vokāls/dialogs Skaidra atskaņošana uzlabo izpratni.Jūsu izklaide pēc saviem ieskatiem Varat izvēlēties, lai 1080p HDR monitorā katrs attēls tiktu attēlots perfekti. Viegla piekļuve skaļuma regulēšanai vai citiem vēlamajiem iestatījumiem ļauj baudīt iecienītākās filmas. Jūsu sestdienas filmu maratons būs nepārtraukts, bez pārtraukuma. Varat viegli pārslēgties no datora uz klēpjdatoru bez papildu slēdžiem vai kabeļu jucekļa.Mēs rūpējamies par jūsu acīm Ekskluzīvas BenQ acu aizsardzības tehnoloģijas samazina acu nogurumu, nodrošinot komfortu pēc ilgstošas lietošanas.
Aspekta attiecība - 16:9
Atjaunināšanas ātrums, Hz - 60
Atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Audio - Jā
AudioFeatures - 2x 2.5W
Augstuma regulēšana - -
Augstuma regulēšana - Nē
Augstums - 343 mm
Augstums - 400.000000
Augstums - 416.7 mm
Augstums ar statīvu - 416.7 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bezvadu - Nē
Biežums - -
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 9H.LJ3LA.TSE
Bruto svars - 5.100 kg
Citas funkcijas -
ContrastRatio - 1000:1
ContrastRatioDynamic - -
dimensijas dziļums - 125 mm
DisplayCaseColour - -
DisplayFeatures -
  • HDR10
  • Brāsu gamma: 72% NTSC
  • Brāsu režīms: Krāsu režīms: Spēle , HDR , Zema zilā gaisma , M-Book , Rec.709 , Standarta , Lietotājs
  • 16,7 miljoni krāsu
  • 93 PPI
  • Anti-atstarošana
  • Balvu temperatūra: Zilgana , normāla , sarkanīga , lietotāja noteikta
  • Gamma: 1,8 - 2,6
  • Tehnoloģija bez mirgošanas
  • Zema zilā gaisma
  • Brightness Intelligence Plus (B.I.+)
  • Balvu vājums
  • ePapīrs
  • Acu atgādinājums
  • FreeSync

  • DisplayFormat - 16:9
    DisplayNativeResolution - 1920 x 1080
    DisplayPort - -
    DisplaySizecm - -
    DisplayViewingArea - -
    Displeja diagonāle, " - 23.8
    Displeja izšķirtspēja, pikseļi - 1920 x 1080
    Displeja krāsu skaits - 16.7 M
    Displeja spilgtums, cd/m² - 250
    Displeja tips - LED IPS
    Displeja virsma - Matt
    Displejs - 3D - Nē
    Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1080 (HD 1080)
    Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
    Displejs - Displeja diagonāle - 60,5 cm (23,8")
    Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
    Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
    Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
    Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
    Displejs - Ekrāna forma - Plakana
    Displejs - Fona apgaismojuma veids - LED
    Displejs - HD tipa - Full HD
    Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 2000000:1
    Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
    Displejs - Krāsu gamma - 72%
    Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
    Displejs - paneļa tips - IPS
    Displejs - Pikseļu blīvums - 93 ppi
    Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
    Displejs - RGB krāsu telpa - NTSC
    Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
    Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
    Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
    Dizains - Krāsas nosaukums - MELNS-METĀLISKI PELĒKS
    Dizains - Produkta krāsa - Melns, pelēks
    DVI - -
    Dziļums - 36.4 mm
    Dziļums - 186.5 mm
    Dziļums ar statīvu - 186.5 mm
    ean - 4718755079382
    Eans - 4718755079382
    Ekrāna izmērs (diag.) - 23.8''
    Emisijas standarts - -
    Enerģijas klase - F
    Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
    Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
    Enerģijas patēriņš - 17 W
    Enerģijas patēriņš, W - 30
    EPEAT - -
    Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
    Ergonomika - VESA montāža - Jā
    FrekvenceV - 75 Hz
    Garantija -
    Garantija - 3 gadi
    garantija - 36
    GarantijaInformācija -
    Garantijas termiņš - 36 M
    garantijas_tips - ārējais
    Garums - 595.000000
    GTIN - 4718755079382
    HDMI - Jā
    HDMI pieslēgvietu skaits - 3
    I/O savienotāji - 3 x HDMI
    Iebūvēta kamera - NAV PIEMĒROJAMS
    Iebūvētie skaļruņi - Jā
    Iebūvēti skaļruņi - Jā
    Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
    Iekļautie piederumi - QSG monitors Garantijas karte
    Iepakojuma saturs -
  • QSG
  • Garantijas karte

  • InputSignal -
  • 3x HDMI
  • Audio ligzda

  • Izliekts - Nē
    Izmēri W x D x H, mm - 537.4 x 186.5 x 416.7
    izmērs augstums - 600 mm
    izmērs platums - 400 mm
    izmērs svars - 4760 g
    Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - F
    Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
    Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
    Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.3 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 21 kWh
    Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.2 W
    Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 19 kWh
    Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 18.8 W
    Kamera - Nē
    Kategorija - Datoru monitori
    Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
    KensingtonLock - Jā
    Komplektā iekļauti kabeļi - HDMI
    Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 20000000:1
    Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
    Krāsa - Black
    Krāsu skaits - 16,7 miljoni
    LongDesc -
    LongDesc - Inteliģents skatījums iegremdēšanai ar HDRiNoskatoties uz vilku kliedziena pilno nakti, beidzot ir redzams varonis ar zobenu, kas uzvar savu ienaidnieku. Uz pils torņiem izteiktais laulības piedāvājums, fonā sprāgstot uguņošanas ierīcēm, jūs aizkustina līdz asarām. Vienkārši iegremdējiet sevi HDR saturā, izmantojot BenQ HDRi - patentētu tehnoloģiju, kas uz ekrāna redzamo saturu uzlabos ar inteliģentu kontroli, skaidrības korekcijām un spilgtām krāsām. Izbaudiet iegremdēšanos skaidrākajos un asākajos attēlos aizraujošākajam vizuālajam saturam BenQ monitoros ar HDRi.Inteliģentā vadībaInteliģentā vadība nosaka pašreizējo apkārtējās gaismas līmeni un attēla saturu, lai automātiski pielāgotu ekrāna spilgtumu un skatītāji skaidri redzētu to, kas tiek rādīts monitorā.Apbrīnojama skaidrībaHDRi, BenQ izstrādātā HDR tehnoloģija, uzlabo attēla kontrastu un skaidrību, nodrošinot lielāku detalizāciju. Tumšie stūri atklāj to, kas tajos slēpjas, un spilgtās zonas nav pāreksponētas.Dzīvas krāsasHDRi paceļ krāsu precizitāti un intensitāti nākamajā līmenī, pievienojot attēlam izsmalcinātu piesātinājumu un paaugstinātu līdzsvaru, lai nodrošinātu prātam reibinošu krāsu baudījumu.Izklaidējieties audiovizuālajā izklaidēApgādājiet savu izklaides stūrīti ar BenQ monitoru. Tas sniedz lielisku kino pieredzi un izcilu skaņas kvalitāti, lai jūs varētu iegremdēties kinematogrāfiskajā pasaulē. BenQ HDRi un lieliskie iebūvētie skaļruņi piedāvā daudz aizraujošāku izklaides pieredzi, nekā jebkad agrāk.Iedvesmojiet savas maņas ar kinematogrāfisku sajūtuKino entuziasti, ieraugot attēlus, jūtas tā, it kā tagad atrastos kinoteātrī. 24P kinematogrāfiskais kadru nomaiņas ātrums baro acis ar kinematogrāfisku skatienu, liekot pilnībā ļauties filmu pasaulei.Izbaudiet katru skaņuIzbaudiet filmu pasauli ar pilnu skaņu klāstu. Sākot ar labi izteiktiem basiem un beidzot ar augstākās klases skaņām, pareizās skaņas pastiprina jūsu iegremdēšanos. Iebūvētie skaļruņi piedāvā pielāgotus skaņu režīmus patiesā kvalitātē, lai jūs varētu izbaudīt ikvienu ainu.TreVolo orķestris nodrošina patiesu skaņuIebūvētie treVolo skaļruņi nāk ar misiju - sniegt akustisku baudījumu ar tīru galdu. Izmantojot fizikālo akustiku un psihoakustiku, tie rada klausīšanās pieredzi, kas pārsniedz jūsu iztēli. Turklāt treVolo izmanto arī piecus skaņas indikatorus pilnīgai iegremdēšanai, kā arī trīs precīzi pielāgotus personalizētus iestatījumus, lai jūsu baudījumu ieskauj vislabākā skaņas kvalitāte.Jūsu izklaide jūsu veidāJūs varat izlemt, lai monitorā katrs attēls tiktu parādīts jūsu ideālajā veidā. Viegla piekļuve skaļuma regulēšanai vai jebkuram no vēlamajiem iestatījumiem ļauj izbaudīt iecienītākās filmas. Jūsu sestdienas vakara filmu maratons noritēs bez apstājas, jo ir viegli pārslēgties no datora uz klēpjdatoru, lai iegūtu vēlamo saturu ar tīru darba vietu.
    LongProductName - 23,8", IPS, 1920x1080, 250cmd, 1000:01:00, 178/178, 5ms, 60Hz, 16:9, 16,7mln, 72%, PPI 93, 20M:1, 8bit, 2x skaļrunis, austiņu ligzda, 2.2, 100x100mm VESA, 3xHDMIv2.0, 100-240V
    LongSummaryDescription - BenQ EW2480. Displeja diagonāle: 60,5 cm (23,8"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 1920 x 1080 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: Full HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna, pelēka
    Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
    MANUFDATASHEET - https://www.benq.com/en-ap/monitor/entertainment/ew2480-24-inch/specifications.html
    Matricas tips - TFT IPS
    Modelis - EW2480
    MonitorControls - -
    MonitorSize - 23.8"
    MonitorType - Spēļu
    Multimediji - RMS nominālā jauda - 2 W
    Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
    Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
    Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
    nosaukums - 24 collu monitors EW2480 LED 5ms/20mln/fullhd/hdmi
    Nosaukums - BenQ EW2480 - 24" | IPS | Full HD | 5ms | 60Hz | 3xHDMI | Skaļruņi | Ir | VESA 100
    Nosaukums - BenQ EW2480 datora monitors 60,5 cm (23,8") 1920 x 1080 pikseļu Full HD LCD melns, pelēks
    Pagrieziet - Nē
    Paneļa tips - IPS
    Papildaprīkojums pēc izvēles -
    Pivot - Nē
    Pixelpitch - -
    Platums - 125.000000
    Platums - 537.4 mm
    Platums - 537.4 mm
    ProdDesc - BenQ EW2480 - LED monitors - 23,8" - 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 60 Hz - IPS - 250 cd/m² - 1000:1 - 5 ms - HDMI - skaļruņi - melns, metāliski pelēks
    ProducerCode - 9H.LJ3LA.TSE
    Produkta nosaukums - EW2480
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LJ3LA.TSE-02.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LJ3LA.TSE-01.jpg
    Ražotājs - BENQ
    ražotājs - Benq
    Ražotājs - BenQ
    RažotājsPartNumber - 9H.LJ3LA.TSE
    Reakcijas laiks - 5 ms
    Reakcijas laiks, ms - 5
    Reaģēšanas laiks - 5 ms
    Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
    Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
    Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 3
    Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
    Savienojumi - HDMI
    Sertifikāti - TUV
    ShortDescription - 24" | IPS | 1920 x 1080 | 5ms | 60Hz | 3xHDMI | Głośniki | HAS | VESA 100 x 100
    ShortSummaryDescription - BenQ EW2480, 60,5 cm (23,8"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, LCD, 5 ms, melns, pelēks
    Skata leņķis, horizontāli - 178 °
    Skata leņķis, horizontāli, ° - 178
    Skata leņķis, vertikāli - 178 °
    Skata leņķis, vertikāli, ° - 178
    Skatīšanās leņķis - 178
    Skaļruņa jauda, W - 2 x 2.5
    Skārienekrāns - Nē
    Skārienjutīgais ekrāns - Nē
    Spilgtums - 250 cd/m2
    Spilgtums - 250 cd/m²
    Statiskais kontrasts - 1 000:1
    Svars - 2.9 kg
    Svars - 3.600 kg
    Svars - 4.960000
    Svars, g - 3600
    Svars ar statīvu - 3.6 kg
    Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 416.7 mm
    Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 186.5 mm
    Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 537.4 mm
    Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 3.6 kg
    Tilt - Jā
    Transreflektīvā tehnoloģija - LED
    Tīmekļa kamera - Nav
    URL - https://www.benq.com/en/monitor/entertainment/ew2480-24-inch.html
    USB - -
    USBTypeC - -
    vendpn - 9H.LJ3LA.TSE
    VESA - 100 x 100
    VESAC saderīgs - Jā
    VESA standarts - 100 x 100
    VESA standarts, mm - 100 x 100
    VGA - -
    ViewingAngleV - 178
    WiFi - Nē
    WirelessFeatures - -
    Zīmols - BenQ
    Description - BENQ EW2480 23.8" FHD IPS HDMI FREESYNC
    Description - EW2480 Zanurz się w multimedialnej rozrywce
    HDRi podnosi Twoje wrażenia wizualne na zupełnie nowy poziom
    Dzięki HDRi zawsze widzisz, co dzieje się w ciemności. HDRi oferuje inteligentną regulację obrazu, zapewniając wyraźne i realistyczne wyświetlanie detali w ciemnych obszarach. Olśniewający obraz zapewniany przez inteligentną regulację ostrości oraz emulację efektu HDR. Każdy ruch i każdy obraz pozwalają zanurzyć się w porywającym świecie kina.
    Bezramkowa konstrukcja
    Powiększony obszar ekranu poprawia wrażenia z oglądania.
    Technologia FreeSync
    Bez opóźnień podczas grania.
    Super Resolution
    Skaluj źródła niskiej rozdzielczości do rozdzielczości ekranu.
    Zaangażuj wszystkie zmysły
    Monitory BenQ serii EW z panelami IPS sprawiają, że czujesz się, jakbyś naprawdę siedział w kinie. Kinowa liczba klatek na sekundę 24P zapewnia Twoim oczom autentyczne i wciągające wrażenia filmowe.
    Realistyczny dźwięk
    Wiodące w branży wbudowane głośniki o mocy 2,5 W oferują realistyczny dźwięk poprawiający wrażenia z oglądania multimediów. Trzy gotowe tryby monitora pozwalają na dobranie najlepszego trybu dźwięku do różnych typów treści.
    Kino
    Wzmocnienie efektów do kina akcji.
    Pop/Na żywo
    Dźwięk przestrzenny pozwalający poczuć się jak na koncercie.
    Wokal/Dialog
    Wyraźne odtwarzanie poprawia zrozumienie.
    Twoja rozrywka na Twój sposób
    Możesz zdecydować, aby Twój monitor HDR 1080p wyświetlał każdy obraz w idealny sposób. Łatwy dostęp do regulacji głośności lub dowolnych preferowanych ustawień pozwala cieszyć się ulubionymi filmami. Twój sobotni maraton filmowy odbędzie się non-stop, bez zakłóceń. Możesz łatwo przełączać się z komputera na laptopa bez dodatkowych przełączników i plataniny kabli.
    Dbamy o Twój wzrok
    Ekskluzywne technologie ochrony wzroku firmy BenQ redukują zmęczenie oczu, zapewniając komfort użytkownika po długim okresie użytkowania.
    Aspect ratio - 16:9
    Refresh rate, Hz - 60
    Refresh rate - 75 Hz
    Audio - Yes
    AudioFeatures - 2x 2.5W
    HeightAdjustment - -
    Height adjustment - No
    Height - 343 mm
    Height - 400.000000
    Height - 416.7 mm
    Height with stand - 416.7 mm
    Auto Pivot - No
    Wireless - No
    Frequency - -
    Bluetooth - No
    BrandPartCode - 9H.LJ3LA.TSE
    GrossWeight - 5.100 kg
    Other features -
    ContrastRatio - 1000:1
    ContrastRatioDynamic - -
    dimension depth - 125 mm
    DisplayCaseColour - -
    DisplayFeatures -
  • HDR10
  • Color Gamut: 72% NTSC
  • Color Mode: Game ,HDR ,Low Blue Light ,M-Book ,Rec.709 ,Standard ,User
  • 16.7 million color
  • 93 PPI
  • Anti-glare
  • Color Temperature: Bluish ,Normal ,Reddish ,User Define
  • Gamma: 1.8 - 2.6
  • Flicker-free Technology
  • Low Blue Light
  • Brightness Intelligence Plus (B.I.+)
  • Color Weakness
  • ePaper
  • Eye Reminder
  • FreeSync

  • DisplayFormat - 16:9
    DisplayNativeResolution - 1920 x 1080
    DisplayPort - -
    DisplaySizecm - -
    DisplayViewingArea - -
    Display diagonal, " - 23.8
    Display resolution, pixels - 1920 x 1080
    Display number of colours - 16.7 M
    Display brightness, cd/m² - 250
    DisplayType - LED IPS
    Display surface - Matt
    Display - 3D - No
    Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
    Display - Native aspect ratio - 16:9
    Display - Display diagonal - 60.5 cm (23.8")
    Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
    Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
    Display - Display technology - LCD
    Display - Display number of colours - 16.78 million colours
    Display - Screen shape - Flat
    Display - Backlight type - LED
    Display - HD type - Full HD
    Display - Contrast ratio (dynamic) - 2000000:1
    Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
    Display - Colour gamut - 72%
    Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
    Display - Panel type - IPS
    Display - Pixel density - 93 ppi
    Display - Response time - 5 ms
    Display - RGB colour space - NTSC
    Display - Viewing angle, horizontal - 178°
    Display - Viewing angle, vertical - 178°
    Display - Touchscreen - No
    Design - Colour name - BLACK-METALLIC GREY
    Design - Product colour - Black, Grey
    DVI - -
    Depth - 36.4 mm
    Depth - 186.5 mm
    Depth with stand - 186.5 mm
    ean - 4718755079382
    Eans - 4718755079382
    Screen size (diag.) - 23.8''
    EmissionStandard - -
    Energy class - F
    Energy label - Pobierz
    Power - AC input voltage - 100 - 240 V
    Power consumption - 17 W
    Power consumption, W - 30
    EPEAT - -
    Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
    Ergonomics - VESA mounting - Yes
    FrequencyV - 75 Hz
    Warranty -
    Warranty - 3 years
    guarantee - 36
    WarrantyInfo -
    PeriodofWarranty - 36 M
    guarantee_type - external
    Length - 595.000000
    GTIN - 4718755079382
    HDMI - Yes
    HDMI ports quantity - 3
    I/O connectors - 3 x HDMI
    Built-in camera - N/A
    Built-in speakers - Yes
    Speakers built-in - Yes
    TV tuner built-in - No
    Accessories included - Monitor QSG Karta gwarancyjna
    PackageContents -
  • QSG
  • Warranty Card

  • InputSignal -
  • 3x HDMI
  • Audio jack

  • Curved - No
    Dimensions W x D x H, mm - 537.4 x 186.5 x 416.7
    dimension height - 600 mm
    dimension width - 400 mm
    dimension weight - 4760 g
    Power - Energy efficiency class (HDR) - F
    Power - Energy efficiency class (SDR) - F
    Power - Energy efficiency scale - A to G
    Power - Power consumption (standby) - 0.3 W
    Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 21 kWh
    Power - Power consumption (off) - 0.2 W
    Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 19 kWh
    Power - Power consumption (typical) - 18.8 W
    Camera - No
    Category - Computer Monitors
    Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
    KensingtonLock - Yes
    Cables included - HDMI
    Contrast ratio (dynamic) - 20000000:1
    Contrast ratio (typical) - 1000:1
    Color - Black
    Number of colors - 16,7 mln
    LongDesc -
    LongDesc - An Intelligent Vision for Immersion with HDRiThe sword-wielding hero vanquishing his enemy in the wolf howl-filled night is finally visible. A marriage proposal made on the castle turrets with fireworks exploding in the background moves you to tears. Immerse yourself in HDR content easily with BenQ HDRi, a proprietary technology which will enhance the content on your screen with intelligent control, clarity adjustments, and vivid colors. Enjoy being immersed in the clearest and sharpest images for the most exciting visual content on BenQ monitors with HDRi.Intelligent ControlIntelligent control detects the current ambient light level and the image content to auto-adjust screen brightness for viewers to see clearly what’s being shown on the monitor.Stunning ClarityHDRi, BenQ’s own HDR technology, improves image contrast and clarity for greater detail. Dark corners reveal what they’re hiding and bright areas are not overexposed.Vivid ColorsHDRi takes color to the next level of accuracy and intensity by adding refined saturation and elevated balance to images to ensure a mind-blowing color experience.Immerse Yourself in Audiovisual EntertainmentEquip your entertainment corner with a BenQ monitor. It brings an excellent cinematic experience plus superior sound quality for your immersion into the cinematic world. BenQ HDRi and superior built-in speakers offer a much more immersive entertainment experience than you’ve ever had before.Engage Your Senses with Cinematic FeelAt the sight of the pictures, the movie enthusiasts feel as if they were in the cinema now. 24P cinematic frame rate feeds the eyes with the cinematic look, making you totally indulged into the movie world.In Awe of Every SoundBe indulged in the movie world with full range of sounds. From the well-defined bass to the high-end sounds, right sounds intensify your immersion. The built-in speakers offer custom-tuned sound modes in true sound quality to allow you to experience every scene.treVolo Orchestrates True SoundBuilt-in treVolo speakers come with a mission, to bring an acoustic enjoyment with a clean desk. They create a listening experience beyond your imagination by using physical acoustics and psychoacoustics. What’s more, treVolo also applies five sound indicators for full immersion as well as three fine-tuned personalized settings for your enjoyment to surround you with finest sound quality.Your Entertainment Your WayYou can decide to have your monitor display every image in your ideal way. Easy access to adjust the volume or any of your preferred settings makes you enjoy your favorite movies. Your Saturday night movie marathon will go non-stop for it’s easy to switch from PC to laptop for your desired contents with a clean work space.
    LongProductName - 23.8", IPS, 1920x1080, 250cmd, 1000:01:00, 178/178, 5ms, 60Hz, 16:9, 16.7mln, 72%, PPI 93, 20M:1, 8bit, 2xSpeaker, Headphone Jack, 2.2, 100x100mm VESA, 3xHDMIv2.0, 100-240V
    LongSummaryDescription - BenQ EW2480. Display diagonal: 60.5 cm (23.8"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LCD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). VESA mounting. Product colour: Black, Grey
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
    MANUFDATASHEET - https://www.benq.com/en-ap/monitor/entertainment/ew2480-24-inch/specifications.html
    Matrix type - TFT IPS
    Model - EW2480
    MonitorControls - -
    MonitorSize - 23.8"
    MonitorType - Gaming
    Multimedia - RMS rated power - 2 W
    Multimedia - Number of speakers - 2
    Multimedia - Built-in camera - No
    Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
    name - Monitor 24 inches EW2480 LED 5ms/20mln/fullhd/hdmi
    Name - BenQ EW2480 - 24" | IPS |Full HD | 5ms | 60Hz | 3xHDMI | Głośniki | HAS | VESA 100
    Title - BenQ EW2480 computer monitor 60.5 cm (23.8") 1920 x 1080 pixels Full HD LCD Black, Grey
    Rotate - No
    Panel type - IPS
    Optional accessory -
    Pivot - No
    Pixelpitch - -
    Width - 125.000000
    Width - 537.4 mm
    Width - 537.4 mm
    ProdDesc - BenQ EW2480 - LED monitor - 23.8" - 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 60 Hz - IPS - 250 cd / m² - 1000:1 - 5 ms - HDMI - speakers - black, metallic grey
    ProducerCode - 9H.LJ3LA.TSE
    ProductName - EW2480
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LJ3LA.TSE-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/9H.LJ3LA.TSE-01.jpg
    Manufacturer - BENQ
    producer - Benq
    Producer - BenQ
    ManufacturerPartNumber - 9H.LJ3LA.TSE
    Response time - 5 ms
    Response time, ms - 5
    ResponseTime - 5 ms
    Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
    Ports & interfaces - Headphone out - Yes
    Ports & interfaces - HDCP - Yes
    Ports & interfaces - HDMI - Yes
    Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 3
    Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
    Connections - HDMI
    Certificates - TUV
    ShortDescription - 24" | IPS |1920 x 1080 | 5ms | 60Hz | 3xHDMI | Głośniki | HAS | VESA 100 x 100
    ShortSummaryDescription - BenQ EW2480, 60.5 cm (23.8"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LCD, 5 ms, Black, Grey
    Viewing angle, horizontal - 178 °
    Viewing angle, horizontal, ° - 178
    Viewing angle, vertical - 178 °
    Viewing angle, vertical, ° - 178
    ViewingAngle - 178
    Speaker power, W - 2 x 2.5
    Touch screen - No
    Touch sensitive screen - No
    Brightness - 250 cd/m2
    Brightness - 250 cd/m²
    Static contrast - 1 000:1
    Weight - 2.9 kg
    Weight - 3.600 kg
    Weight - 4.960000
    Weight, g - 3600
    Weight with stand - 3.6 kg
    Weight & dimensions - Height (with stand) - 416.7 mm
    Weight & dimensions - Depth (with stand) - 186.5 mm
    Weight & dimensions - Width (with stand) - 537.4 mm
    Weight & dimensions - Weight (with stand) - 3.6 kg
    Tilt - Yes
    Transreflective technology - LED
    Web camera - None
    URL - https://www.benq.com/en/monitor/entertainment/ew2480-24-inch.html
    USB - -
    USBTypeC - -
    vendpn - 9H.LJ3LA.TSE
    VESA - 100 x 100
    VESACompatible - Yes
    VESAStandard - 100 x 100
    VESA-standard, mm - 100 x 100
    VGA - -
    ViewingAngleV - 178
    WiFi - No
    WirelessFeatures - -
    Brand - BenQ
    221,08 €
    Benq EW2480 23.8"
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas