Benq PD3220U, 31,5"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 308799 Preces kods: 9H.LH7LA.TBE
Pasūtāms 74 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
1 117,57 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1300:1
  • Gaišums: 350cd/m2
  • Izmērs: 31.5"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Benq 31.5" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms ātrs reakcijas laiks šo monitoru padara ideāli piemērotu datorspēļu un dinamisku filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1300:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 350cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 31.5"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Creative
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudasskandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 85W
USB-C video ieeja : 2
Papildus specifikācija
Apraksts - BENQ PD3220U 4K UHD (DP, TB, HDMI, USB)
Apraksts - Uzlabota precizitāte un uzlabota veiktspēja, kas pielāgota izsmalcinātām gaumēm Lai apmierinātu dizaineru vajadzības, kuriem nepieciešama perfekta krāsu reproducēšana, vienlaikus uzlabojot vispārējo veiktspēju, PD3220U piedāvā uzlabotu DCI-P3 un Display P3 atbilstošu krāsu gammu un Thunderbolt 3 savienotāju, kas uzlabo attēla un datu signālu pārsūtīšanu. Koncepcijas atspoguļo nevainojama krāsu kvalitāte Dizaineri paļaujas uz profesionāliem grafikas monitoriem, lai nodrošinātu asas krāsas, kas ir būtiska jebkura produkta sastāvdaļa. Nodrošinot, ka visas krāsas ir nevainojami precīzas, dizaineri var būt pārliecināti, ka klienti uzskatīs, ka iegādātie izstrādājumi ir katra iztērētā centa vērti. AQCOLOR TEHNOLOĢIJA Lai nodrošinātu atbilstību jaunākajiem profesionālajiem krāsu standartiem, BenQ ir izstrādājis AQCOLOR tehnoloģiju, kas ļauj saglabāt koncepciju: Precīza reproducēšana. BenQ uzaicināja krāsu ekspertu vadīt komandu un pievienojās ICC (Starptautiskajam krāsu konsorcijam) un ISO (Starptautiskajai standartu organizācijai), lai izveidotu ar krāsām saistītus standartus un to ieviešanu. Display P3, sRGB un Adobe RGB PD3220U ir aprīkots ar jaunākajiem krāsu standartiem Display P3 un DCI-P3, lai nodrošinātu konsekventu krāsu lietojumu visiem dizaineriem. Tā kā arvien vairāk lietojumprogrammu, ierīču un tīmekļa vietņu izmanto DCI-P3 krāsu telpu, arī PD3220U ir pilnībā saderīgs ar šo jauno krāsu standartu, ļaujot dizaineriem viegli ielādēt un parādīt no dažādiem avotiem importētus attēlus. Turklāt monitors aptver 95 % DCI-P3, kā arī 100 % sRGB un Rec. 709 krāsu telpa, izmantojot modernu IPS plaša skata leņķa tehnoloģiju, lai līdz minimumam samazinātu krāsu maiņu un nodrošinātu pilnīgu dizaina pārliecību. Rūpnīcas krāsu kalibrēšana BenQ PD3220U monitors piedāvā tūlītēju krāsu precizitāti, lai garantētu lietotājiem visaugstāko krāsu kvalitāti. VERIFIED by CalMAN un PANTONE VALIDATED SERTIFIKĀCIJA Pateicoties Verified by CalMAN un Pantone Validated sertifikācijai, BenQ PD3220U monitori saglabā patiesas krāsas, ko garantē nozarē atzīti uzņēmumi. HDR10 atbalsts BenQ DesignVue PD3220U monitors atbalsta HDR10 tehnoloģiju, kas ļauj dizaineriem rediģēšanas laikā priekšskatīt video satura HDR efektu, nodrošinot vēlamos galarezultātus. Specializēti displeja režīmi, kas piemēroti visiem dizaineriem Viens no aizraujošākajiem dizaina nozares aspektiem ir tās dziļums un daudzveidība. Lai pilnībā parādītu šīs jomas dinamisko raksturu, dizaineriem ir nepieciešami rīki, kas palīdz atklāt viņu darba lielāko potenciālu. BenQ PD3220U monitoram ir vispiemērotākie displeja režīmi, kas dizaineriem palīdz radīt augstākās kvalitātes darbus. Tumšais režīms Tumšais režīms, pielāgojot attēla spilgtumu un kontrastu, lai panāktu izcilu skaidrību un asas detaļas, rada optimālus iestatījumus darbam aptumšotā pēcapstrādes vidē. Animācijas režīms Bieži vien dizaineriem, kas strādā ar sarežģītām detaļām tumšos attēlos, animācijas režīms palielina tumšo apgabalu spilgtumu, nepāreksponējot gaišos apgabalus. Animācijas režīms nodrošina 10 displeja spilgtuma līmeņus, lai skaidri izceltu visas nianses jebkurā apkārtējā apgaismojumā. CAD/CAM režīms Piedāvājot lielisku līniju un formu kontrastu tehniskajās ilustrācijās, CAD/CAM režīms izceļ vissīkākās detaļas, nodrošinot pārsteidzošu displeja veiktspēju Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA vai citā projektēšanas programmatūrā. * Kalibrēšana novērš nelielas krāsu veiktspējas atšķirības starp viena modeļa atsevišķiem paneļiem. Tāpēc kalibrēšanas dati katram pārskatam nedaudz atšķirsies no pārskatiem, kas iegūti no citiem tā paša modeļa displejiem. Iespējams vienkāršs un efektīvs radošais process Dizaina studijā bieži sastopama darba vieta, kas ir piekrauta ar daudziem kabeļiem, izmantotiem papīriem un visdažādākajiem rīkiem, kas neļauj vairumam dizaineru saglabāt produktivitāti, meklējot iedvesmu. Taču tam tā nav jābūt. Ar vienu kabeli un dažām citām pārdomātām funkcijām dizaineri tagad var izbaudīt pilnīgi jaunu efektivitātes un produktivitātes līmeni, mēģinot pārvērst savas radošās idejas realitātē. Thunderbolt 3 PD3220U ir integrēts ar Thunderbolt 3 savienojamību, izmantojot 2 USB-C pieslēgvietas, kas ļauj dizaineriem ķēdes veidā savienot līdz pat diviem 4K monitoriem un izmantot lielāku datu pārraides ātrumu. Milzīgi palielina produktivitāti visos darba plūsmas posmos. Pateicoties tam, ka PD3220U ļauj paplašināt ekrānus, izmantojot Thunderbolt3, un vienlaikus nodrošina, ka video, audio un satura dati tiek pienācīgi paplašināti, tādējādi vēl vairāk palielinot produktivitāti. DualView Palieliniet produktivitāti, izmantojot DualView, lai rādītu dizainu divos režīmos (piemēram, SRGB un CAD/CAM) blakus bez nepieciešamības izmantot divus ekrānus. Tastatūras un peles pārslēdzējs (KVM) Jaunatjauninātā KVM pārslēdzēja funkcija ļauj lietotājiem kontrolēt vienu tastatūras un peles komplektu starp diviem dažādiem datoriem, kas izmanto vienu vai divus ekrānus, nodrošinot lietotājiem iespēju bez problēmām pārslēgties starp dažādiem datoriem, lai veiktu sarežģītus projektēšanas uzdevumus un palielinātu produktivitāti. Dizaineri var arī izbaudīt papildu produktivitātes līmeni, ko nodrošina KVM, aktivizējot šo funkciju, izmantojot PD3220U iebūvēto programmatūru Display Pilot. Veicot dažus vienkāršus soļus programmā Display Pilot, dizaineri var nekavējoties izmantot PD3220U piedāvāto paaugstināto ērtību līmeni. Hotkey Puck G2 slēdzis PD3220U ir aprīkots ar jauna dizaina Hotkey Puck G2 slēdzi, kas ļauj dizaineriem pielāgot saīsnes uz savām vēlamajām funkcijām, izmantojot uzlabotu OSD. Hotkey Puck G2 ir 3 atsevišķi funkcionālie taustiņi, kā arī šarnīra taustiņš, lai lietotāji varētu norādīt funkcijas, kuras viņi visbiežāk izmanto savā darbā. Turklāt dizaineri var pielāgot monitora spilgtumu, kontrastu un skaļumu atbilstoši savām vēlmēm, izmantojot riteni. Lai atgrieztos iepriekšējā iestatījumu līmenī, dizaineri var vienkārši nospiest taustiņu atpakaļ, lai uzreiz atgrieztos iepriekšējā līmenī. Rūpējieties par savām acīm Acīm ir būtiska nozīme mūsu ikdienas dzīvē, un dizaineru acis ir vārti starp viņu radošajām idejām un galaproduktiem. Lai ievērojami uzlabotu visu dizaineru skatīšanās pieredzi, BenQ PD3220U monitorā ir izmantotas vairākas revolucionāras tehnoloģijas, kas aizsargā dizaineru redzi. Low Blue Light tehnoloģija BenQ unikālā Low Blue Light tehnoloģija ir izstrādāta, lai filtrētu kaitīgo zilo gaismu, efektīvi samazinot acu nogurumu un kairinājumu. Bez mirgošanas Bez mirgošanas novērš mirgošanu visos spilgtuma līmeņos un efektīvi samazina acu nogurumu. Parastie LCD ekrāni mirgo 250 reižu sekundē. Jūsu acis mirgošanu var arī neredzēt, bet tās to noteikti jūt. Atbrīvojiet acis no nepatīkamā mirgošanas efekta, pārejot uz BenQ monitoru bez mirgošanas.
Aspekta attiecība - 16:9
Augstuma regulēšana - Jā
Augstums - 412.2 mm
Augstums - 670.000000
Augstums, mm - 477.6 - 627.6
Augstums ar statīvu - 477.6 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 9H.LH7LA.TBE
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Citas funkcijas - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Citas funkcijas - Picture-by-Picture (PbP) - Jā
C tipa USB pieslēgvietu skaits - 1
dimensijas dziļums - 185 mm
dimensionalWeight - 5125
Dinamiskais kontrasts - 20 000 000:1
Displeja diagonāle, " - 32
Displeja izšķirtspēja, pikseļi - 3840 x 2160
Displeja krāsu skaits - 1.07 B
Displeja spilgtums, cd/m² - 350
Displeja virsma - Matt
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 3840 x 2160
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 80 cm (31,5")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 350 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,073 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 20000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1300:1
Displejs - Krāsu dziļums - 10 bit
Displejs - Krāsu gamma - 95%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu blīvums - 140 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.18159 x 0.18159 mm
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 39.2 cm
Displejs - RGB krāsu telpa - DCI-P3
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 69.7 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 31.5 "
Displejs > Displeja spilgtums - 250 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Pret atspīdumiem
Displejs > Displejs - 3840 x 2160
Displejs > HD tips - UHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1200:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - atbilstība nozares standartiem - TCO 7.0
Dizains - Kāju krāsa - Pelēks
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Grafiskais dizains
Dizains > Produkta krāsa - Pelēks
Dziļums - 86.63 mm
Dziļums, mm - 185.81
Dziļums ar statīvu - 185.81 mm
EAN - 4718755075483
ean - 4718755075483
EANCode - 4718755075483
Eans - 4718755075483
EAN_kods - 4718755075483
Ekrāna izmērs (diag.) - 31.5''
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 37 W
Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā), W - 0.5
Enerģijas patēriņš, W - 220
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Arābu, vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, franču, ungāru, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, rumāņu, krievu, zviedru, ungāru, vācu, zviedru
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - OSD valodu skaits - 18
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -30 - 30°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - 0 - 90°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/20 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100x100 mm
Garantija -
garantija - 24
Garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
Garantijas termiņš - 36 M
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
Garums - 812.000000
GRUPA1 - Rāda
GRUPA2 - LCD monitors
GTIN - 4718755075483
guaranteeLength - 24
HDMI pieslēgvietu skaits - 2
HST NUMERIS - 9H.LH7LA.TBE
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 2 x HDMI
I/O savienotāji - 2 x Thunderbolt 3
I/O savienotāji - 3 x USB 3.0
Iebūvēta kamera - NAV PIEMĒROJAMS
Iebūvētie skaļruņi - Jā
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Monitora kalibrēšanas atskaite Puck G2 QSG karsto taustiņu draiveris Garantijas karte
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 13.3 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 58 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 4000.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 86.60 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 412.20 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 714.80 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 2500.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 6.50 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.03 m³
Ilgtspēja - Eiropas Enerģijas marķējuma produktu reģistra (EPREL) kods - 342304
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - EPEAT Silver, ENERGY STAR
izmērs augstums - 660 mm
izmērs platums - 820 mm
izmērs svars - 13500 g
IZSTRĀDĒTĀJS - BENQ
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 42 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 46 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 45.5 W
Jauda > Energoefektivitātes klase - G
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori 31 collu un lielāki
Kods - 9H.LH7LA.TPE
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Komplektā iekļauti kabeļi - Thunderbolt3, HDMI, USB
Kontrasta attiecība (tipiska) - 1300:1
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - Izdāvājiet iedvesmai dzīvību.Uzlabota dizaina pieredze ar izcilu krāsu precizitātiIzsmalcinātām gaumēm pielāgota precizitāte un produktivitāteParedzēts, ņemot vērā šādu pieprasījumu, BenQ PD3220U ir estētiski elegants, un tā prioritāte ir elastība un dizaineru mīlestība pret izsmalcinātību. Lai apmierinātu dizaineru vajadzības pēc nevainojamiem krāsu rādītājiem, vienlaikus uzlabojot viņu vispārējo produktivitāti, PD3220U ir aprīkots ar uzlabotu krāsu gammu, kas ir saderīga ar DCI-P3 un Display P3, vienlaikus piedāvājot Thunderbolt 3 savienojamību, kas nodrošina efektīvāku attēla un datu pārraides pieredzi.Premium koncepcijas, kas atspoguļojas nevainojamos krāsu rādītājosDizaineri paļaujas uz profesionāliem displeju monitoriem, lai lāzera asumā aplūkotu krāsas - katra produkta pamatelementu. Garantējot, ka visas krāsas ir nevainojami precīzas, dizaineri var būt droši, ka klienti jutīs, ka iegādātie produkti ir katra iztērētā centa vērti.AQCOLOR TEHNOLOĢIJAPievērsies jaunāko profesionālo krāsu standartu ievērošanai, BenQ ir izstrādājis AQCOLOR tehnoloģiju, lai atbalstītu šo koncepciju: "Precīza reproducēšana". BenQ ir uzaicinājis krāsu ekspertu vadīt komandu, kā arī pievienojies ICC (Starptautiskais krāsu konsorcijs) un ISO (Starptautiskā standartu organizācija), lai izveidotu ar krāsām saistītus standartus un to ieviešanu.Nevainojama krāsu reproducēšana, izmantojot uzlaboto krāsu gammuDisplay P3, P3 un sRGBPD3220U ir aprīkots ar jaunākajiem krāsu standartiem Display P3 un DCI-P3, lai garantētu konsekventu krāsu lietojumu visiem dizaineriem. Tā kā arvien vairāk lietotņu, ierīču un tīmekļa vietņu izmanto DCI-P3 krāsu telpu, arī PD3220U ir pilnībā saderīgs ar šo jauno krāsu standartu, ļaujot dizaina profesionāļiem bez pūlēm ielādēt un attēlot no dažādiem avotiem importētus attēlus. Turklāt monitors aptver 95 % DCI-P3, kā arī 100 % sRGB un Rec. 709 krāsu telpas, izmantojot modernu IPS plaša skata leņķa tehnoloģiju, lai samazinātu krāsu maiņu un radītu absolūtu pārliecību par dizainu.Nozarē vadošā krāsu kalibrēšana augstākās klases krāsu precizitāteiBenQ PD3220U monitors piedāvā krāsu precizitāti, kas garantē, ka lietotāji var baudīt visuzticamāko krāsu veiktspēju.ICCsyncenQ izlaiž jaunu funkciju, lai palīdzētu dizaineriem bez piepūles veikt ICC profilu saskaņošanas posmus starp monitoriem un datoriem. ICCsync, ko var kontrolēt, izmantojot programmatūru Display Pilot vai pašu monitoru, ļauj dizaineriem pielāgot krāsu kartēšanas procesu un atvieglo tūlītēju krāsu režīma pielāgošanu, kas uzsver produktivitāti.HDR10 atbalstsBenQ DesignVue PD3220U ir aprīkots ar HDR10 tehnoloģiju, kas ļauj dizaineriem rediģēšanas procesa laikā priekšskatīt video satura HDR efektu, nodrošinot vēlamos galīgo darbu rezultātus.Specializēti displeja režīmi, kas pielāgoti visiem dizaineriemViens fascinējošs dizaina nozares aspekts ir tās dziļums un daudzveidība. Lai pilnībā parādītu šīs nozares dinamisko dabu, dizaineriem ir nepieciešami rīki, kas var palīdzēt izcelt viņu darbu augstāko potenciālu. BenQ PD3220U monitoram ir vispiemērotākie displeja režīmi, kas dizaineriem palīdz radīt augstākās kvalitātes darbusTumsas istabas režīmsNoregulējot attēla spilgtumu un kontrastu izcilai skaidrībai un asām detaļām, tumšās istabas režīms rada optimālu iestatījumu darbam aptumšotā pēcapstrādes vidē.Animācijas režīmsAnimācijas režīms, kas dizaineriem bieži rada problēmas, strādājot ar sarežģītām detaļām tumšos attēlos, uzlabo tumšo apgabalu spilgtumu, nepāreksponējot spilgtos apgabalus. Animācijas režīms nodrošina 10 displeja spilgtuma līmeņus, lai skaidri izceltu katru smalkumu jebkurā apkārtējā apgaismojumā.CAD/CAM režīmsSniedzot izcilu kontrastu līnijām un formām tehniskajās ilustrācijās, CAD/CAM režīms akcentē vissīkākās detaļas, lai nodrošinātu neticamu displeja veiktspēju Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA vai citā projektēšanas programmatūrā. *Kalibrēšana novērš nelielas krāsu veiktspējas atšķirības starp viena modeļa atsevišķiem paneļiem. Tāpēc katra ziņojuma kalibrēšanas dati nedaudz atšķirsies no citu tā paša modeļa displeju ziņojumiem. *Kā iestatīt CAD/CAM režīmuParedzēts vienkāršs un efektīvs radošais processIzplatīta aina dizaina studijā ir darba vieta, kas ir piekrauta ar daudziem vadiem, izmantotiem papīriem un visdažādākajiem rīkiem, kas neļauj lielākajai daļai dizaineru saglabāt produktivitāti, meklējot iedvesmu. Taču tā tam nav jābūt. Pateicoties kabelim un vairākām citām pārdomātām funkcijām, dizaineri tagad var baudīt pavisam jaunu efektivitātes un produktivitātes līmeni, mēģinot pārvērst savas radošās idejas realitātē.Atjaunināta dizaina pieredze ar papildu efektivitātes līmeni Thunderbolt™ 3PD3220U ir integrēta ar Thunderbolt™ 3 savienojamību, izmantojot 2 USB-C pieslēgvietas, kas ļauj dizaineriem iegūt ķēdes veida savienojumu ar diviem 4K monitoriem un baudīt lielāku datu pārraides ātrumu. Tas ievērojami palielina produktivitāti visos darba plūsmas posmos. Veicinot ķēdes savienošanu, izmantojot Thunderbolt3, PD3220U ļauj dizaineriem paplašināt ekrānus, vienlaikus nodrošinot, ka video, audio un satura dati tiek pienācīgi paplašināti, vēl vairāk palielinot darba efektivitāti.DualViewIzlabojiet savu darba plūsmu un paaugstiniet produktivitāti, ieslēdzot DualView, lai demonstrētu projektus divos režīmos (piemēram, sRGB un CAD/CAM) vienu otram blakus bez vajadzības izmantot divus ekrānus. *Kā iestatīt DualView režīmuEffortable Control for a Productive Design ProcessKeyboard Video Mouse (KVM) SwitchJaunākā uzlabotā KVM Switch funkcija ļauj lietotājiem kontrolēt vienu tastatūras un peles komplektu starp diviem dažādiem datoriem, kas izmanto vienu vai divus ekrānus, nodrošinot lietotājiem iespēju bez problēmām pārslēgties starp dažādiem datoriem, lai izpildītu sarežģītus projektēšanas uzdevumus, vienlaikus vēl vairāk paaugstinot darba efektivitāti. Dizaineri var arī izbaudīt papildu efektivitātes līmeni, ko nodrošina KVM, aktivizējot šo funkciju ar PD3220U iebūvētās programmatūras Display Pilot palīdzību. Veicot dažus vienkāršus Display Pilot soļus, dizaineri var uzreiz izmantot PD3220U piedāvāto paaugstināto ērtību līmeni. *Kā izmantot KVM slēdža funkciju, lai uzlabotu darba efektivitātiStaucošo taustiņu poga G2PD3220U ir aprīkots ar nesen izstrādāto saīsināto taustiņu pogu G2, kas ļauj dizaineriem pielāgot īsceļus uz savām vēlamajām funkcijām, izmantojot modernizēto OSD. Hotkey Puck G2 atstāj 3 vienfunkciju taustiņus, kā arī pagrieziena taustiņu, lai lietotāji tos varētu norīkot funkcijām, kas viņiem darbā ir visvairāk nepieciešamas. Turklāt dizaineri var regulēt monitora spilgtumu, kontrastu un skaļumu, pamatojoties uz savām vēlmēm, izmantojot uz karsto taustiņu ripas esošo ciparnīcu. Lai atgrieztos iepriekšējā iestatījumu līmenī, dizaineri var vienkārši nospiest atgriešanās taustiņu, lai uzreiz atgrieztos iepriekšējā līmenī.Rūpēšanās par acīmAtšķirīga nozīme mūsu ikdienas dzīvē ir acīm, un dizaineriem acis ir vārti starp viņu radošajām idejām un gala produktiem. Lai ievērojami paaugstinātu skatīšanās komforta līmeni visiem dizaineriem, BenQ PD3220U monitors balstās uz vairākām revolucionārām tehnoloģijām, kas aizsargā dizaineru redzējumu.Zema zilās gaismas tehnoloģijaUnikālā BenQ Low Blue Light tehnoloģija ir izstrādāta, lai filtrētu kaitīgo zilo gaismu, efektīvi samazinot acu nogurumu un kairinājumu.Flicker-freeFlicker-free novērš mirgošanu visos spilgtuma līmeņos un efektīvi samazina acu nogurumu. Parastie LCD ekrāni mirgo 250 reizes sekundē. Jūsu acis mirgošanu var arī neredzēt, taču tās to noteikti jūt. Tāpēc atbrīvojiet acis no nepatīkamā mirgošanas efekta, pārejot uz BenQ monitoru bez mirgošanas.
LongProductName - PD3220U, 31,5", 3840x2160, IPS, 16:9, RMS 2x 2 W, HDCP 2.2, HDMI 2.0, DP 1.4, USB 3.1, Thunderbolt 3, 100-240 V, 477,6-627,6x714,8x185,81 mm
LongSummaryDescription - BenQ PD3220U. Displeja diagonāle: 80 cm (31,5"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļi, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - PD3220U
Multimediji - RMS nominālā jauda - 4 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 31,5 collu PD3220U LED 5ms/4K/20:1/HDMI/melns
Nosaukums - BenQ PD3220U
Nosaukums - BenQ PD3220U - 31,5 - LED (melns / pelēks, Thunderbolt 3, HDMI, UltraHD)
Nosaukums - BenQ PD3220U datora monitors 80 cm (31,5") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LED melns
Nosaukums - Benq | PD3220U | 31,5" | IPS | UHD | 3840 x 2160 | 16:9 | Garantija 36 mēneši | 5 ms | 250 cd/m² | Pelēks | HDMI pieslēgvietu skaits 2 | 60 Hz
Paneļa tips - IPS
PANTS1 - PD3220U 80CM 31,5 COLLU IPS
PANTS2 - 3840X2160 16:9 350CD 5MS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/7/1/2/0/8/3/d9361ad0efd5ea837c269c9d5ec804ca/original.pdf
Pivot - Jā
Platums - 185.000000
Platums - 714.8 mm
Platums, mm - 714.8
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 1
producerCode - 9H.LH7LA.TBE
ProducerCode - 9H.LH7LA.TBE
productName - BenQ DesignVue PD3220U - LED skārienjutīgais 32
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - PD3220U
Punktu piķis - 0.18159 mm
Ražotāja produkta nosaukums - PD3220U
Ražotāja produktu grupa - Thunderbolt 3 dizainera monitors
Ražotāja_kods - 9H.LH7LA.TBE
Ražotājs - BENQ
ražotājs - Benq
Ražotājs - BenQ
Ražotājs - BenQ
RažotājsPartNumber - 9H.LH7LA.TPE
Reakcijas laiks - 5 ms
Reakcijas laiks, ms - 5
Redzamais laukums, horizontāli - 697.31 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 392.23 mm
Rezolūcija - 3840 x 2160
Saite - https://www.benq.com/en-us/monitor/professional/pd3220u.html
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamība > Thunderbolt pieslēgvietu skaits - 1x Thunderbolt 3 ( jauda 85 W, DisplayPort Alt režīms, dati ); 1x Thunderbolt 3 izeja ( jauda 15 W ).
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - 1x B tipa USB (augšupejošais); 3x USB 3.1 (lejupejošais)
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 3
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 2.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C pakārtotās pieslēgvietas skaits - 1
Savienojumi - DisplayPort
Savienojumi - HDMI
Savienojumi - Thunderbolt 3
Savienojumi - USB-A (USB 3.x)
Savienojumi - USB-C
Sertifikāti - EPEAT
Sertifikāti - TCO
ShortDescription - 31,5" | IPS | 3840 x 2160 | 2x USB Type-C | 2x HDMI | DisplayPort | 3x USB 3.0 | Głośniki | Pivot | HAS
ShortSummaryDescription - BenQ PD3220U, 80 cm (31,5"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, melns
sizeX - 715
sizeY - 87
sizeZ - 412
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, horizontāli, ° - 178
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli, ° - 178
Skaļruņa jauda, W - 2 x 2.0
Skārienekrāns - Nē
Skārienjutīgais ekrāns - Nē
Spilgtums - 300 cd/m²
Starling - Y
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 21
Svars - 7.9 kg
Svars - 13,50
Svars - 13.590000
svars - 17200
Svars, g - 10 400
Svars ar statīvu - 10.4 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 477.6 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 412.2 mm
Svars un izmēri - Augstums (max) - 62.8 cm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 185.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 86.6 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 714.8 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 714.8 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 10.4 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 7.9 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 17.20 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 10.70 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Benq
Tehniskā informācija > USB-C - Jā
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - 85W
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.benq.com/en/monitor/designer/pd3220u.html
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - 9H.LH7LA.TBE
VESA standarts, mm - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - BenQ
Description - BENQ PD3220U 4K UHD (DP, TB, HDMI, USB)
Description - Poprawiona precyzja i zwiększona wydajność dostosowane do wyrafinowanych gustów
Aby zaspokoić potrzeby projektantów wymagających idealnego odwzorowania barw, jednocześnie zwiększając ich ogólną wydajność, PD3220U oferuje ulepszoną gamę barw zgodną z DCI-P3 oraz Display P3 oraz złącze Thunderbolt 3 poprawiające przesyłanie sygnału obrazu i danych. Koncepcje odzwierciedlone przez nienaganną jakość kolorów
Projektanci polegają na profesjonalnych monitorach graficznych, aby uzyskać ostre kolory, które są podstawowym elementem każdego produktu. Gwarantując, że wszystkie kolory są nienagannie dokładne, projektanci mogą mieć pewność, że klienci poczują, że kupowane przez nich produkty są warte każdego wydanego przez nich grosza. TECHNOLOGIA AQCOLOR
Dążąc do spełnienia najnowszego profesjonalnego standardu kolorów, BenQ opracował technologię AQCOLOR, aby utrzymać koncepcję: Dokładna reprodukcja. BenQ zaprosił eksperta ds. Kolorów do kierowania zespołem, a także dołączył do ICC (Międzynarodowe Konsorcjum Kolorów) i ISO (Międzynarodowa Organizacja Standardowa) ) w celu ustanowienia standardów i wdrażania związanych z kolorem. Display P3, sRGB oraz Adobe RGB
PD3220U jest wyposażony w najnowsze standardy kolorów, Display P3 i DCI-P3, aby zagwarantować spójne stosowanie kolorów przez wszystkich projektantów. Ponieważ coraz więcej aplikacji, urządzeń i stron internetowych przyjmuje przestrzeń kolorów DCI-P3, PD3220U jest również w pełni kompatybilny z tym nowym standardem kolorów, umożliwiając projektantom łatwe ładowanie i wyświetlanie obrazów importowanych z różnych źródeł. Ponadto monitor pokrywa 95% DCI-P3, a także 100% sRGB i Rec. 709 przestrzeni kolorów, wykorzystujących zaawansowaną technologię szerokiego kąta widzenia IPS, aby zminimalizować przesunięcie kolorów i zapewnić absolutną pewność projektu. Fabryczna kalibracja kolorów
Monitor BenQ PD3220U oferuje natychmiastową dokładność kolorów, która gwarantuje użytkownikom najwyższą jakość kolorów. CERTIFIKACJA VERIFIED by CalMAN oraz PANTONE VALIDATED
Dzięki certyfikacji Verified by CalMAN i Pantone Validated, monitory BenQ PD3220U zachowują prawdziwe kolory, które gwarantują uznane przez branżę firmy. Obsługa HDR10
Monitor BenQ DesignVue PD3220U obsługuje technologię HDR10 pozwalającą projektantom uzyskiwać podgląd efektu HDR materiałów wideo podczas edycji, gwarantując pożądane rezultaty końcowe. Specjalistyczne tryby wyświetlania dostosowane do wszystkich projektantów
Jednym z fascynujących aspektów branży projektowej jest jej głębokość i różnorodność. Aby w pełni zaprezentować dynamiczną naturę tej dziedziny, projektanci potrzebują narzędzi, które pomogą wydobyć największy potencjał ich prac. Monitor PD3220U firmy BenQ posiada najbardziej odpowiednie tryby wyświetlania, aby pomóc projektantom w tworzeniu prac najwyższej jakości. Tryb Ciemni
Dostosowując jasność i kontrast obrazu w celu uzyskania doskonałej przejrzystości i ostrych szczegółów, tryb Ciemni tworzy optymalne ustawienie do pracy w zaciemnionych środowiskach przetwarzania końcowego. Tryb Animacji
Często problematyczne dla projektantów pracujących ze skomplikowanymi szczegółami na ciemnych obrazach, tryb animacji zwiększa jasność ciemnych obszarów bez prześwietlania jasnych obszarów. Tryb animacji zapewnia 10 poziomów jasności wyświetlacza, aby wyraźnie wydobyć każdą subtelność w każdym oświetleniu otoczenia. Tryb CAD/CAM
Oferując doskonały kontrast linii i kształtów na ilustracjach technicznych, tryb CAD / CAM podkreśla najdrobniejsze szczegóły w celu uzyskania niesamowitej wydajności wyświetlania w Pro / E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA lub innym oprogramowaniu do projektowania. * Kalibracja eliminuje niewielkie różnice w wydajności kolorów między poszczególnymi panelami tego samego modelu. Dlatego dane kalibracyjne każdego raportu będą się nieznacznie różnić od raportów z innych wyświetlaczy tego samego modelu. Prosty i wydajny proces twórczy jest możliwy
Wspólną sceną w studio projektowym jest stacja robocza zaśmiecona wieloma kablami, używanymi papierami i wszelkiego rodzaju narzędziami, co uniemożliwia większości projektantów pozostanie produktywnymi podczas poszukiwania inspiracji. Ale tak nie musi być. Dzięki jednemu kablowi i kilku innym przemyślanym funkcjom projektanci mogą teraz cieszyć się zupełnie nowym poziomem wydajności i produktywności, jednocześnie próbując przekształcić swoje kreatywne pomysły w rzeczywistość. Thunderbolt 3
PD3220U jest zintegrowany z łącznością Thunderbolt 3 przez 2 porty USB-C, co pozwala projektantom uzyskać połączenie łańcuchowe do dwóch monitorów 4K i cieszyć się większą szybkością transmisji danych. Ogromnie zwiększa produktywność na każdym etapie przepływu pracy. Ułatwiając łączenie łańcuchowe poprzez Thunderbolt3, PD3220U pozwala projektantom rozszerzać ekrany, zapewniając jednocześnie, że wideo, audio i dane zawartości są odpowiednio rozszerzone, co jeszcze bardziej zwiększa wydajność pracy. DualView
Zwiększ produktywność, korzystając z DualView, aby wyświetlać projekty w dwóch trybach (np. SRGB i CAD / CAM) obok siebie bez potrzeby korzystania z dwóch ekranów. Przełącznik Klawiatury i Myszy (KVM)
Nowo zaktualizowana funkcja przełącznika KVM pozwala użytkownikom na sterowanie jednym zestawem klawiatury i myszy między dwoma różnymi komputerami, które używają jednego lub dwóch ekranów, zapewniając użytkownikom płynne przełączanie się między różnymi komputerami w celu wykonywania skomplikowanych zadań projektowych, przy jednoczesnym zwiększeniu wydajności pracy. Projektanci mogą również cieszyć się dodatkowym poziomem wydajności, który zapewnia KVM, aktywując funkcję za pomocą wbudowanego oprogramowania PD3220U, Display Pilot. Za pomocą kilku prostych kroków w Display Pilot projektanci mogą natychmiast skorzystać z podwyższonego poziomu wygody oferowanego przez PD3220U. Przełącznik Hotkey Puck G2
PD3220U jest wyposażony w nowo zaprojektowany przełącznik Hotkey Puck G2, który pozwala projektantom dostosować skróty do ich preferowanych funkcji za pośrednictwem ulepszonego OSD. Hotkey Puck G2 posiada 3 pojedyncze klawisze funkcyjne, a także klawisz obrotu, aby umożliwić użytkownikom określenie ich cech, których najczęsciej używają w pracy. Dodatkowo projektanci mogą regulować jasność, kontrast i głośność monitora na podstawie ich preferencji za pomocą pokrętła. Aby powrócić do poprzedniego poziomu ustawień, projektanci mogą po prostu nacisnąć klawisz powrotu, aby natychmiast powrócić do poprzedniego poziomu. Zadbaj o swój wzrok
Oczy odgrywają kluczową rolę w naszym codziennym życiu, a dla projektantów ich oczy są bramą między ich kreatywnymi pomysłami a produktami końcowymi. Aby znacznie zwiększyć poziom komfortu oglądania dla wszystkich projektantów, monitor PD3220U firmy BenQ korzysta z kilku przełomowych technologii w celu ochrony wizji projektantów. Technologia Low Blue Light
Unikalna technologia BenQ Low Blue Light została zaprojektowana, aby odfiltrować szkodliwe niebieskie światło, skutecznie zmniejszając zmęczenie oczu i podrażnienia. Brak migotania - Flicker-free
Flicker-free eliminuje migotanie przy wszystkich poziomach jasności i skutecznie zmniejsza zmęczenie oczu. Konwencjonalne ekrany LCD migają z prędkością 250 razy na sekundę. Twoje oczy mogą nie widzieć migotania, ale z pewnością mogą je odczuć. Uwolnij oczy od niewygodnego efektu migotania, przełączając się na monitor bez migotania BenQ.
Aspect ratio - 16:9
Height adjustment - Yes
Height - 412.2 mm
Height - 670.000000
Height, mm - 477.6 - 627.6
Height with stand - 477.6 mm
Auto Pivot - Yes
Bluetooth - No
BrandPartCode - 9H.LH7LA.TBE
Other features -
Other features - On/off switch - Yes
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
USB Type-C ports quantity - 1
dimension depth - 185 mm
dimensionalWeight - 5125
Dynamic contrast - 20 000 000:1
Display diagonal, " - 32
Display resolution, pixels - 3840 x 2160
Display number of colours - 1.07 B
Display brightness, cd/m² - 350
Display surface - Matt
Display - Supported graphics resolutions - 3840 x 2160
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 80 cm (31.5")
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display number of colours - 1.073 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (dynamic) - 20000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1300:1
Display - Colour depth - 10 bit
Display - Colour gamut - 95%
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel density - 140 ppi
Display - Pixel pitch - 0.18159 x 0.18159 mm
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 39.2 cm
Display - RGB colour space - DCI-P3
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 69.7 cm
Display - Touchscreen - No
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 31.5 "
Display > Display brightness - 250 cd/m²
Display > Display surface - Anti-Glare
Display > Display - 3840 x 2160
Display > HD type - UHD
Display > Contrast ratio (typical) - 1200:1
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Compliance industry standards - TCO 7.0
Design - Feet colour - Grey
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Graphics design
Design > Colour of product - Grey
Depth - 86.63 mm
Depth, mm - 185.81
Depth with stand - 185.81 mm
EAN - 4718755075483
ean - 4718755075483
EANCode - 4718755075483
Eans - 4718755075483
EAN_code - 4718755075483
Screen size (diag.) - 31.5''
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 37 W
Power consumption (standby), W - 0.5
Power consumption, W - 220
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Arabic, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, French, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Swedish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Number of OSD languages - 18
Ergonomics - Swivel angle range - -30 - 30°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - 0 - 90°
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 15 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Tilt angle - -5/20 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
Warranty -
guarantee - 24
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
PeriodofWarranty - 36 M
guarantee_type - external
warrantyType - G
Length - 812.000000
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 4718755075483
warrantyLength - 24
HDMI ports quantity - 2
HSTNUMMER - 9H.LH7LA.TBE
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 2 x Thunderbolt 3
I/O connectors - 3 x USB 3.0
Built-in camera - N/A
Built-in speakers - Yes
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Monitor Raport kalibracji Sterownik Hotkey Puck G2 QSG Karta gwarancyjna
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package weight - 13.3 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 58 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 4000.00 g
Package features > Gross height (mm) - 86.60 mm
Package features > Gross depth (mm) - 412.20 mm
Package features > Gross width (mm) - 714.80 mm
Package features > Plastic (No PET) - 2500.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 6.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.03 m³
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 342304
Sustainability - Sustainability certificates - EPEAT Silver, ENERGY STAR
dimension height - 660 mm
dimension width - 820 mm
dimension weight - 13500 g
HERSTELLER - BENQ
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 42 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 46 kWh
Power - Power consumption (typical) - 45.5 W
Power > Energy efficiency class - G
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
Code - 9H.LH7LA.TPE
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Cables included - Thunderbolt3, HDMI, USB
Contrast ratio (typical) - 1300:1
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - Make Inspirations come alive.Improved Design Experience through Superb Color AccuracyImproved Accuracy and Productivity Tailored for the Sophisticated TastesCreated with such demand in mind, BenQ’s PD3220U comes with an aesthetically elegant look that prioritizes flexibility and designers’ love for sophistication. To satisfy designers’ needs for impeccable color performances while enhancing the overall productivity for them, PD3220U comes with an upgraded color gamut that’s compatible with DCI-P3 and Display P3 while offering Thunderbolt 3 connectivity for a more efficient image and data transmission experience.Premium Concepts Reflected through the Impeccable Color PerformanceDesigners rely on professional display monitors to take a laser-sharp look at colors, the most basic element of every product. By guaranteeing that all colors are impeccably accurate, designers can rest assured that customers will feel that the products they buy are worth every penny they’ve spent.AQCOLOR TECHNOLOGYDevoted to meet the latest professional color standard, BenQ has developed AQCOLOR technology to uphold the concept: “Accurate Reproduction". BenQ has invited a color expert to lead the team, and also joined ICC (International Color Consortium) and ISO (International Standard Organization) to establish color-related standards and implementation.Flawless Color Reproduction through the Upgraded Color GamutDisplay P3, P3 and sRGBPD3220U is equipped with the latest color standards, Display P3 and DCI-P3, to guarantee a consistent color application among all designers. As more apps, devices and websites adopt the color space of DCI-P3, PD3220U also comes with a full compatibility with this new color standard, allowing design professionals to effortlessly load and display images imported from different sources. Additionally, the monitor covers 95% of DCI-P3, as well as 100% of sRGB and Rec. 709 color spaces, utilizing the advanced IPS wide viewing angle technology to minimize color shift to inspire absolute design confidence.The Industry-Leading Color Calibration for Top-Notch Color AccuracyOut-of-The-Box Color CalibrationaBenQ’s PD3220U monitor offers the out-of-the-box color accuracy that guarantees users can enjoy the most trustworthy color performance.ICCsyncenQ releases a new feature to help designers effortlessly complete the steps of matching the ICC profiles between monitors and computers. Controllable through the software Display Pilot or the monitor itself, ICCsync allows designers to customize the color mapping process, and facilitates an instant color mode adjustment that emphasizes productivity.HDR10 SupportBenQ’s DesignVue PD3220U is equipped with HDR10 technology to let designers preview video content’s HDR effect during the editing process, ensuring desirable outcomes for their final works.Specialized Display Modes Tailored to All DesignersOne fascinating aspect of the design industry is the depth and varieties it possesses. In order to fully showcase the dynamic nature of the field, designers require tools that can help bring out the highest potential of their works. BenQ’s PD3220U monitor possesses the most suitable display modes to assist designers produce works of the highest qualityDarkroom ModeAdjusting image brightness and contrast for superb clarity and sharp details, Darkroom mode creates the optimal setting for work in darkened post-processing environments.Animation ModeOften problematic for designers working with intricate details in dark images, Animation mode enhances the brightness of dark areas without overexposing bright regions. Animation mode provides 10 levels of display brightness to bring out every subtlety clearly in any ambient lighting.CAD/CAM ModeOffering superior contrast for lines and shapes in technical illustrations, CAD/CAM mode accentuates the finest details to produce incredible display performances in Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA, or other design software. *Calibration eliminates slight color performance variations between individual panels of the same model. Therefore, the calibration data of each report will vary slightly from reports from other displays of the same model. *How to set up CAD/CAM modeA Simple and Efficient Creative Process Made PossibleThe common scene in a design studio is a workstation littered by multiple cords, used papers and all kinds of tools, making it impossible for most designers to remain productive while searching for inspiration. But it doesn’t have to be like this. With a cable and several other thoughtful features, designers can now enjoy a whole new level of efficiency and productivity while trying to turn their creative ideas into realities.An Upgraded Design Experience with an Added Level of Efficiency Thunderbolt ™ 3PD3220U is integrated with Thunderbolt™ 3 connectivity through the 2 USB-C ports, allowing designers to get daisy-chained up to two 4K monitors and enjoy a higher speed for data transmission. It tremendously boosts the productivity at every stage of workflow. By facilitating daisy-chaining through Thunderbolt3, PD3220U lets designers to extend screens while ensuring the video, audio and data of the content are all properly extended, further enhancing the efficiency at work.DualViewImprove your workflow and enhance productivity by switching on DualView to showcase designs in two modes (e.g. sRGB and CAD/CAM) side-by-side without the need for two screens. *How to set up DualView modeEffortless Control for a Productive Design ProcessKeyboard Video Mouse (KVM) SwitchThe newly upgraded KVM Switch function allows users to control one set of keyboard and mouse between two different computers that use one or two screens, ensuring users can seamlessly switch between different computers to execute complicated design tasks while further boosting efficiencies at work. Designers can also enjoy the added level of efficiency that comes with KVM by activating the feature through PD3220U’s embedded software, Display Pilot. With a few simple steps in Display Pilot, designers can instantly benefit from the elevated level of convenience that PD3220U offers. *How to use the KVM switch function to enhance work efficiencyHotkey Puck G2PD3220U is empowered by the newly designed hotkey puck G2 which allows designers to customize shortcuts to their preferred features through the upgraded OSD. The hotkey puck G2 leaves 3 single function keys as well as a rotation key to let users designate them to features that they require the most at work. Additionally, designers can adjust the brightness, contrast and volume of the monitor based on their preferences through the dial on the hotkey puck. To return to the previous level of the settings, designers can simply press the return key to instantly go back to the previous level.Caring for Your EyesEyes play a key role in our everyday lives, and for designers, their eyes are the gateway between their creative ideas and final products. To significantly enhance the level of viewing comfort for all designers, BenQ’s PD3220U monitor relies on a few groundbreaking technologies to safeguard designers’ visions.Low Blue Light TechnologyUnique BenQ Low Blue Light Technology is designed to filter out harmful blue light, effectively diminishing eye fatigue and irritation.Flicker-freeFlicker-free eliminates flickering at all brightness levels and reduces eye fatigue effectively. Conventional LCD screens flicker at the rate of 250 times per second. Your eyes may not see the flickers but they can certainly feel them. So relieve your eyes from the uncomfortable flickering effect by switching to a BenQ flicker-free monitor.
LongProductName - PD3220U, 31.5", 3840x2160, IPS, 16:9, RMS 2x 2 W, HDCP 2.2, HDMI 2.0, DP 1.4, USB 3.1, Thunderbolt 3, 100-240 V, 477.6-627.6x714.8x185.81 mm
LongSummaryDescription - BenQ PD3220U. Display diagonal: 80 cm (31.5"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LED, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - PD3220U
Multimedia - RMS rated power - 4 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 31.5 inch PD3220U LED 5ms/4K/20:1/HDMI/Black
Name - BenQ PD3220U
Name - BenQ PD3220U - 31.5 - LED (black / gray, Thunderbolt 3, HDMI, UltraHD)
Title - BenQ PD3220U computer monitor 80 cm (31.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LED Black
Name - Benq | PD3220U | 31.5 " | IPS | UHD | 3840 x 2160 | 16:9 | Warranty 36 month(s) | 5 ms | 250 cd/m² | Grey | HDMI ports quantity 2 | 60 Hz
Panel type - IPS
ARTIKEL1 - PD3220U 80CM 31.5IN IPS
ARTIKEL2 - 3840X2160 16:9 350CD 5MS
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/7/1/2/0/8/3/d9361ad0efd5ea837c269c9d5ec804ca/original.pdf
Pivot - Yes
Width - 185.000000
Width - 714.8 mm
Width, mm - 714.8
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
producerCode - 9H.LH7LA.TBE
ProducerCode - 9H.LH7LA.TBE
productName - BenQ DesignVue PD3220U - LED-Skarm 32
productSize - Normal
ProductName - PD3220U
Dot pitch - 0.18159 mm
Producer product name - PD3220U
Producer product family - Thunderbolt 3 Designer Monitor
Manufacturer_code - 9H.LH7LA.TBE
Manufacturer - BENQ
producer - Benq
Producer - BenQ
Manufacturer - BenQ
ManufacturerPartNumber - 9H.LH7LA.TPE
Response time - 5 ms
Response time, ms - 5
Visible area, horizontal - 697.31 mm
Visible area, vertical - 392.23 mm
Resolution - 3840 x 2160
Link - https://www.benq.com/en-us/monitor/professional/pd3220u.html
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces > Thunderbolt ports quantity - 1x Thunderbolt 3 ( PowerDelivery 85W, DisplayPort Alt Mode, Data ); 1x Thunderbolt 3 out ( PowerDelivery 15W )
Ports & interfaces > USB ports quantity - 1x USB Type B ( Upstream ); 3x USB 3.1 ( Downstream )
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 3
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 2.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - USB Type-C downstream ports quantity - 1
Connections - DisplayPort
Connections - HDMI
Connections - Thunderbolt 3
Connections - USB-A (USB 3.x)
Connections - USB-C
Certificates - EPEAT
Certificates - TCO
ShortDescription - 31.5" | IPS | 3840 x 2160 | 2x USB Type-C | 2x HDMI | DisplayPort | 3x USB 3.0 | Głośniki | Pivot | HAS
ShortSummaryDescription - BenQ PD3220U, 80 cm (31.5"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, Black
sizeX - 715
sizeY - 87
sizeZ - 412
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, horizontal, ° - 178
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle, vertical, ° - 178
Speaker power, W - 2 x 2.0
Touch screen - No
Touch sensitive screen - No
Brightness - 300 cd/m²
Storno - Y
Static contrast - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 21
Weight - 7.9 kg
Weight - 13,50
Weight - 13.590000
weight - 17200
Weight, g - 10 400
Weight with stand - 10.4 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 477.6 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 412.2 mm
Weight & dimensions - Height (max) - 62.8 cm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 185.8 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 86.6 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 714.8 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 714.8 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 10.4 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 7.9 kg
Technical details > Gross weight - 17.20 kg
Technical details > Net weight - 10.70 kg
Technical details > Producer - Benq
Technical details > USB-C - Yes
Technical details > USB-C power delivery - 85W
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://www.benq.com/en/monitor/designer/pd3220u.html
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 9H.LH7LA.TBE
VESA-standard, mm - 100 x 100
WiFi - No
Brand - BenQ
1 117,57 €
Benq PD3220U, 31,5"
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas