Philips 329P9H, 31,5"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 286676 Preces kods: 329P9H/00
Noliktavā 10 gab.
Garantija: 3 gadi
877,24 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1300:1
  • Gaišums: 350cd/m2
  • Izmērs: 31.5"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Philips 31.5" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1300:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 350cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 31.5"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 65W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Aizdevums - 0.8
Apraksts - 329P9H UltraClear 4K UHD izšķirtspēja (3840 x 2160) garantē precīzu attēla atveidi Jaunākajos Philips monitoros tiek izmantotas augstākās kvalitātes matricas, kas ļauj attēlot attēlus UltraClear izšķirtspējā, 4K UHD (3840 x 2160), un ļauj iedvest dzīvību katram attēlam un grafikai. Tā ir lieliska izvēle prasīgiem dizaineriem, kas strādā ar CAD programmatūru, grafiķiem, kuri izmanto 3D lietojumprogrammas, vai finansistiem, kuri ikdienā izmanto lielas izklājlapas. IPS tehnoloģija nodrošina izcilas krāsas un plašu skata leņķi IPS monitori izmanto modernu tehnoloģiju, kas nodrošina ļoti plašu skata leņķi 178/178 grādi, ļaujot skatīt attēlu gandrīz jebkurā leņķī pat 90 grādu pagrieziena režīmā. Atšķirībā no standarta TN paneļiem IPS monitori nodrošina īpaši spilgtus attēlus un spilgtas krāsas. Pateicoties tam, tie ir ideāli piemēroti ne tikai fotoattēlu un videoklipu attēlošanai vai interneta pārlūkošanai, bet arī lieliski piemēroti profesionālām lietojumprogrammām, kurām nepieciešama precīza krāsu atveidošana un nemainīgs spilgtums visu laiku. Iebūvēta USB-C dokstacija Šajā Philips monitorā ir iebūvēta USB 3.1 tipa C tipa dokstacija ar barošanas funkciju. Tievs, abpusējs USB-C savienotājs ļauj ērti pieslēgt monitoru ar vienu kabeli. Pateicoties tam, jūs varat pieslēgt monitora dokstacijai visas perifērijas ierīces, piemēram, tastatūru, peli un Ethernet RJ-45 kabeli. Vienkārši pievienojiet šo monitoru savam portatīvajam datoram ar vienu USB-C kabeli, lai skatītos augstas izšķirtspējas videoklipus un ātri pārsūtītu datus, vienlaikus darbinot vai uzlādējot portatīvo datoru. Droša pieteikšanās, izmantojot tīmekļa kameru ar Hello Windows sistēmu Inovatīvā un drošā Phillips tīmekļa kamera izvelk ārā, kad tā ir nepieciešama, un droši ieliek atpakaļ monitorā, kad to nelietojat. Turklāt tīmekļa kamera ir aprīkota ar moderniem Windows Hello sejas atpazīšanas sensoriem, kas ļauj ērti pieteikties Windows ierīcēs mazāk nekā divu sekunžu laikā - trīs reizes ātrāk nekā, izmantojot paroli. SmartErgoBase ļauj veikt individuālu ergonomisku regulēšanu SmartErgoBase pamatne ļauj ergonomiski izmantot monitoru un organizēt vadus. Iespēja regulēt pamatnes augstumu, pagrieziena leņķi un slīpumu nodrošina komfortu darba laikā visas dienas garumā un muskuļu sasprindzinājumu. Vadu organizēšanas sistēma samazina nekārtību uz galda un palīdz uzturēt kārtību. PowerSensor samazina enerģijas izmaksas līdz pat 80 % PowerSensor tehnoloģija darbojas kā klātbūtnes sensors, kas raida un saņem nekaitīgus infrasarkanos signālus, lai noteiktu lietotāja klātbūtni telpā, un automātiski samazina monitora displeja spilgtumu, kad tas atstāj galdu. Tā ļauj samazināt enerģijas izmaksas līdz pat 80 % un vienlaikus pagarināt monitora kalpošanas laiku LightSensor tehnoloģija nodrošina perfektu spilgtumu ar minimālu enerģijas patēriņu LightSensor tehnoloģija izmanto inteliģentu sensoru, lai pielāgotu attēla spilgtumu atkarībā no apgaismojuma apstākļiem telpā. Tas ļauj iegūt perfektu attēlu ar minimālu enerģijas patēriņu. LowBlue režīms ļauj strādāt veselīgāk acīm Pētījumi ir pierādījuši, ka tāpat kā ultravioletie stari var kaitēt redzei, arī LED displeju izstarotie īsie zilie stari var negatīvi ietekmēt acis un laika gaitā veicināt redzes pasliktināšanos. Režīms LowBlue, ko Philips izstrādājis īpaši lietotāja veselībai un labsajūtai, samazina kaitīgā zilā starojuma izstarošanu, izmantojot inteliģentu programmatūru. Iebūvētais KVM slēdzis ļauj viegli pārslēgties starp avotiem Pateicoties iebūvētajam MultiClient KVM slēdzim, varat izmantot divus datorus, izmantojot vienu komplektu ar monitoru, tastatūru un peli. Ērta poga ļauj ātri pārslēgties starp avotiem. Tā ir noderīga konfigurācijām, kurās nepieciešama divu datoru dubulta skaitļošanas jauda vai viena liela monitora koplietošana starp diviem datoriem. MultiView tehnoloģija ļauj vienlaicīgi pieslēgt divas ierīces un attēlot divus attēlus Philips monitors ar īpaši augstas izšķirtspējas matricu un MultiView tehnoloģiju atbalsta plašu signāla avotu klāstu. MultiView tehnoloģija ļauj aktīvi pieslēgt divas ierīces un vienlaicīgi attēlot katru no tām, tāpēc jūs varat, piemēram, efektīvi veikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi uz darbvirsmas un piezīmjdatora.
Aspekta attiecība - 16:9
Augstums - 412 mm
Augstums ar statīvu - 636 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Barošana - barošanas avota tips - Iekšējais
Biežums, vertikālais min. - 23 Hz
BrandPartCode - 329P9H/00
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Attēla uzlabošana - SmartImage
Citas funkcijas - Delta E - 2
Citas funkcijas - EasyRead režīms - Jā
Citas funkcijas - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 1
Citas funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Citas funkcijas - Gaismas sensors - Jā
Citas funkcijas - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Citas funkcijas - Ieteicamā izšķirtspēja - 3840 x 2160 @ 60 Hz
Citas funkcijas - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Citas funkcijas - LowBlue režīms - Jā
Citas funkcijas - MultiView - PIP/PBP režīms, 2 x ierīces
Citas funkcijas - Philips SmartUniformity - 97 - 102%
Citas funkcijas - Picture-by-Picture (PbP) - Jā
Citas funkcijas - Reglamentējošie apstiprinājumi - CE zīme; FCC B klase; Ķīnas RoHS; UKRAINIAN; ICES-003; CU-EAC; cETLus; TUV Ergo; TUV/GS; SEMKO; EPA
Citas funkcijas - Rotējošs - Nē
Citas funkcijas - USB Power Delivery pārskatīšana - 2.0
Citas funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 70000 h
Citas funkcijas > Displejs - 3840 x 2160
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
Darba apstākļi - Neekspluatācijas augstums - 0 - 12192 m
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
Dati par otrreizējo pārstrādi - Pārstrādājamie materiāli - 85%
Dati par otrreizējo pārstrādi - pēc patēriņa pārstrādāta plastmasa - 85%
dimensijas dziļums - 180 mm
Dinamiskais kontrasts - 50 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - 3D - Nē
Displejs - Adobe RGB pārklājums - 87%
Displejs - Atsevišķa H/V sinhronizācija - Jā
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - DDC/CI - Jā
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 30 - 160 kHz
Displejs - Digitālā vertikālā frekvence - 23 - 80 Hz
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - SmartContrast
Displejs - Displeja diagonāle - 80 cm (31,5")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 80 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 350 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Displejs sRGB - Jā
Displejs - Dūmainības ātrums - 25%
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 160 kHz
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 50000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1300:1
Displejs - Krāsu gamma - 90%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 90%
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu blīvums - 140 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.182 x 0.182 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 39.2 cm
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - sinhronizācija ar zaļo krāsu (SOG) - Jā
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 69.7 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 108%
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 23 - 80 Hz
Displejs - Virsmas cietība - 3H
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 31.5 "
Displejs > Displeja spilgtums - 350 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Pret atspīdumu, 3H, 25%
Displejs > HD tips - UHD
Displejs > Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 50 000 000:1
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1300:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Displejs > Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - atbilstība nozares standartiem - CE, FCC B klase, Ķīnas RoHS, UKRAINIAN, ICES-003, CU-EAC, cETLus, TUV Ergo, TUV/GS, SEMKO, EPA
Dizains - bez smagajiem metāliem - Hg (dzīvsudrabs)
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - CE zīme, FCC B klase, Ķīnas RoHS, UKRAINIAN, ICES-003, CU-EAC, cETLus, TUV Ergo, TUV/GS, SEMKO, EPA
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Sākums
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 51 mm
Dziļums ar statīvu - 246 mm
EAN - 8712581756826
ean - 8712581756826
EANCode - 8712581756826
Eans - 8712581756826
EAN_kods - 8712581756826
Ekrāna izmērs (diag.) - 31.5''
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3658 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģija - Enerģijas patēriņš (PowerSave) - 30.8 W
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 33 W
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 18 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, grieķu, ungāru, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, ungāru, vācu, ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Darbs, gaidīšanas režīms
Ergonomika - OSD valodu skaits - 20
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -175 - 175°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -90 - 90°
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 25°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 18 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena leņķa diapazons - -/+ 175 °
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5 / 25 °
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - 90 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100x100 mm
Frekvence, horizontālā maks. - 160 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 30 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 80 Hz
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
GRUPA1 - Rāda
GRUPA2 - LCD monitors
GTIN - 8712581756826
Hoehe - 0.19
HST NUMERIS - 329P9H/00
I/O savienotāji - 1 x RJ-45 LAN
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 2 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
I/O savienotāji - 4 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - HDMI kabelis DP kabelis USB-C uz C kabelis USB-C uz A kabelis Strāvas vads Lietotāja dokumentācija
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 673 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 186 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 793 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 14.4 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 19 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 3500.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - HDMI, DisplayPort, USB Type-C uz USB Type-C, USB Type-C uz USB Type-A, AC
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - komplektā iekļautā programmatūra - SmartControl
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma saturs > Komplektā ietilpst kabeļi - HDMI, DP, USB-C/C, USB-C/A, barošanas kabelis
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 660 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 780 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 175 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 14 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 300.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 3.80 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.09009 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR, TCO, WEEE, RoHS
Ilgtspēja - nesatur - PVC/BFR, dzīvsudrabs
izmērs augstums - 790 mm
izmērs platums - 666 mm
izmērs svars - 14500 g
IZSTRĀDĒTĀJS - PHILIPS
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 51 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 33.95 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Jauda > Energoefektivitātes klase - G
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori 31 collu un lielāki
Kods - 329P9H/00
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - Kad svarīga ir katra detaļa, Philips Brilliance 32" 4K displejs nodrošina skaidru attēlu ar precīzām krāsām. Ērtas funkcijas, piemēram, USB-C pieslēgvieta un droša uznirstošā tīmekļa kamera ar Windows Hello, palielina jūsu produktivitāti.
LongProductName - P Line LCD monitors ar USB-C doku
LongSummaryDescription - Philips P Line LCD monitors ar USB-C doku 329P9H/00. Displeja diagonāle: 80 cm (31,5"), Displeja izšķirtspēja: 80 cm (31,5"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļi, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators. VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - 329P9H
Multimediji - RMS nominālā jauda - 6 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Jā
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides - Iebūvēts mikrofons - Jā
Multivides - Megapikseļi (aptuveni) - 2 MP
nosaukums - 31,5 329P9H IPS 4k HDMIx2 DP monitors
Nosaukums - Philips 329P9H-31,5" | IPS | 4K | USB-C PD65W | kamera | Pivot
Nosaukums - Philips 329P9H / 00 - 31,5 - LED (melns / sudraba, USB C, web kamera, HDMI, UltraHD)
Nosaukums - Philips 329P9H/00 31,5" IPS UHD 16:9 5 ms 350 cd/m² melns HDMI pieslēgvietu skaits 2 60 Hz
Nosaukums - Philips P Line LCD monitors ar USB-C doku 329P9H/00
PANTS1 - 329P9H/00 81CM 32 COLLAS IPS
PANTS2 - 3840X2160 16:9 350 CD/QM MELNS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - http://www.blobs.lt/products/0/6/5/0/6/2/93a5490ebfda9e2ab8dbb6cbd0ef6a74/original.pdf
Platums - 715 mm
Plašs - 0.67
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 1
ProducerCode - 329P9H/00
Produkta nosaukums - LCD monitors ar USB-C doku 329P9H/00
Punktu piķis - 0.182 mm
Ražotāja produkta nosaukums - 329P9H/00
Ražotāja_kods - 329P9H/00
ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Reakcijas laiks - 5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 697.3 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 392.2 mm
Rezolūcija - 3840 x 2160
Saite - https://www.philips.co.uk/c-p/329P9H_00/brilliance-lcd-monitor-with-usb-c-dock
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 2
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 2
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un saskarnes - Audio ievade - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 2.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery līdz pat - 65 W
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
Sertifikāti - Energy Star
Sertifikāti - EPEAT
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TCO
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips P Line LCD monitors ar USB-C doku 329P9H/00, 80 cm (31,5"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 350 cd/m²
Starling - N
Statiskais kontrasts - 1 300:1
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Svars - 7.33 kg
Svars - 14,10
Svars - 14.3
Svars ar statīvu - 10.63 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 636 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 412 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 246 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 51 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 715 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 715 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 10.6 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 7.33 kg
Tehniskā informācija > Bez mirgošanas - Jā
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 10.2 kg
Tehniskā informācija > USB-C - Jā
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - 65W
Tehniskā_details - Ekrāna izmērs: 31,5"/?80cm Izšķirtspēja: 3840x2160, 16:9, 140dpi Spilgtums: 3840x2160, 16:9, 140dpi: Kontrasts: 1.300:1 (statisks), 50.000.000:1 (dinamisks) Reakcijas laiks: 5 ms Redzamības leņķis: 178°/?178° Panelis: 1.300:1 (statisks), 50.000.000:1 (dinamisks): Krāsu dziļums: 10bit (8bit ar FRC) Krāsu gamma: 108% (sRGB), nav norādīts (Adobe RGB), nav norādīts (DCI-P3), nav norādīts (REC 709) Atjaunošanas ātrums: 108% (sRGB), nav norādīts (DCI-P3), nav norādīts (REC 709) Atjaunošanas ātrums: 60 Hz Mainīga sinhronizācija: nav pieejama Izplūšanas samazināšana: nav pieejama Signāla frekvence: 30-160 kHz (horizontāli), 23-80 Hz (vertikāli) Savienotāji: Savienotāji: 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.2, 1x DisplayPort-Out Citi savienotāji: USB-Hub Out: 2x USB-A 3.0, 2x USB-A 3.0 (ātrās uzlādes funkcija) USB-Hub In: 1x USB-C 3.1 Audio: skaļrunis (2x 3W), 1x Line-Out Ergonomika: 180 mm (augstums), 90° (Pivot), ±175° (rotācija), +25°/? (aizņemts) Enerģijas patēriņš: 100x100 (aizņemts): Energoefektivitātes klase: 185 W (maksimālais), 55 W (tipiskais), nav norādīts (energomarķējums), 0,5 W (gaidīšanas režīmā) Gada patēriņš: 80,30 kWh Energoefektivitātes klase: Enerģijas padeve: B barošanas avots: Izmēri (WxHxD): Svars: 10,63 kg (ar pjedestālu), 7,33 kg (bez pjedestāla) Īpašas iezīmes: 715x636x246 mm (ar pjedestālu), 715x412x51 mm (bez pjedestāla): EPEAT Gold, mehāniskie taustiņi, klātbūtnes sensors, gaismas sensors, mikrofons, tīmekļa kamera (2,0 megapikseļi, iznirstošā tīmekļa kamera, IR), Picture-in-Picture, drošības slēdzene (Kensington), Windows Hello atbalsts Garantija: trīs gadi
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Jā
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīmekļa kamera - Jā
URL - https://mmdmonitors.com/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - Komponentu video sinhronizācija - Atsevišķa sinhronizācija, sinhronizācija zaļā krāsā (SOG)
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - 329P9H/00
VESA - 100 x 100
Zīmols - Philips
Laenge - 0.8
Description - 329P9H
UltraClear 4K UHD resolution (3840x2160) guarantees precise image reproduction
The newest Philips monitors use the highest quality matrices that allow you to display images in UltraClear resolution, 4K UHD (3840 x 2160) and allow you to breathe life into every image and graphics. This is the perfect choice for demanding designers working with CAD software, graphics using 3D applications or financiers using large spreadsheets on a daily basis.
IPS technology ensures excellent colors and a wide viewing angle
IPS monitors use advanced technology that provides a very wide viewing angle of 178/178 degrees, allowing you to view the image at almost any angle even in 90-degree rotate mode. Unlike standard TN panels, IPS monitors offer extremely vivid images and vivid colors. Thanks to this, they are ideal not only for displaying photos and videos or browsing the Internet, but also are great for professional applications that require accurate color rendering and constant brightness at all times.
Built-in USB-C docking station
This Philips monitor has a built-in USB 3.1 type C docking station with power function. Slim, double-sided USB-C connector allows easy docking with one cable. Thanks to it, you can connect all peripheral devices, eg keyboard, mouse and Ethernet RJ-45 cable to the monitor docking station. Just connect this monitor to your notebook with a single USB-C cable to watch high-definition videos and quickly transfer data while powering or charging your notebook.
Secure logging in using the webcam with the Hello Windows system
The innovative and secure Phillips webcam slides out when you need it, and slides back into your monitor securely when you're not using it. The webcam is also equipped with advanced Windows Hello face recognition sensors that conveniently log you into Windows devices in less than two seconds, three times faster than when using a password.
SmartErgoBase allows individual ergonomic adjustment
The SmartErgoBase base allows ergonomic use of the monitor and organizing the wires. The ability to adjust the height, angle of rotation and inclination of the base ensures comfort during work all day and muscle tension. The system for organizing wires reduces clutter on the desk and helps maintain order.
PowerSensor reduces energy costs by up to 80%
PowerSensor technology acts like a presence sensor that transmits and receives harmless infrared signals to determine the presence of the user in the room and automatically reduces the brightness of the monitor display when it leaves the desk. It allows you to reduce energy costs by up to 80% and at the same time extend the lifetime of the monitor
LightSensor technology ensures perfect brightness with minimal energy consumption
LightSensor technology uses an intelligent sensor to adjust the brightness of the image depending on the lighting conditions in the room. This allows you to get the perfect picture with minimal energy consumption.
The LowBlue mode allows you to work healthier for the eyes
Studies have shown that, like ultraviolet rays can damage the eyesight, so short blue rays emitted by LED displays can also have a negative impact on eyes and over time contribute to the deterioration of vision. Developed by Philips specifically for the health and well-being of the user, the LowBlue mode reduces the emission of harmful blue radiation through the use of intelligent software.
The built-in KVM switch allows easy switching between sources
Thanks to the integrated MultiClient KVM switch, you can use two computers using one set with monitor, keyboard and mouse. Onvenient button allows you to quickly switch between sources. It is useful for configurations that require dual computing power of two computers or sharing one large monitor between two computers.
MultiView technology allows simultaneous connection of two devices and display of two images
Philips monitor with ultra-high resolution matrix and MultiView technology supports a wide range of signal sources. MultiView technology enables active connection of two devices and simultaneous display of each of them, so you can, for example, efficiently perform many tasks at the same time on your desktop and notebook.
Aspect ratio - 16:9
Height - 412 mm
Height with stand - 636 mm
Auto Pivot - Yes
Power - Power supply type - Internal
Frequency, vertical min. - 23 Hz
BrandPartCode - 329P9H/00
Other features -
Other features - Picture enhancement - SmartImage
Other features - Delta E - 2
Other features - EasyRead mode - Yes
Other features - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Other features - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Other features - Light sensor - Yes
Other features - AC adapter included - Yes
Other features - Recommended resolution - 3840 x 2160 @ 60 Hz
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - LowBlue mode - Yes
Other features - MultiView - PIP/PBP mode, 2 x devices
Other features - Philips SmartUniformity - 97 - 102%
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
Other features - Regulatory Approvals - CE Mark; FCC Class B; China RoHS; UKRAINIAN; ICES-003; CU-EAC; cETLus; TUV Ergo; TUV/GS; SEMKO; EPA
Other features - Rotating - No
Other features - USB Power Delivery revision - 2.0
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 70000 h
Other features > Display - 3840 x 2160
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Exterior finish type - Textured
Operational conditions - Non-operating altitude - 0 - 12192 m
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
Recycling data - Recyclable material - 85%
Recycling data - Post-consumer recycled plastic - 85%
dimension depth - 180 mm
Dynamic contrast - 50 000 000:1
Display surface - Matt
Display - 3D - No
Display - Adobe RGB coverage - 87%
Display - Separate H/V sync - Yes
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - DDC/CI - Yes
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 160 kHz
Display - Digital vertical frequency - 23 - 80 Hz
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - SmartContrast
Display - Display diagonal - 80 cm (31.5")
Display - Display diagonal (metric) - 80 cm
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Display sRGB - Yes
Display - Haze rate - 25%
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 160 kHz
Display - Contrast ratio (dynamic) - 50000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1300:1
Display - Colour gamut - 90%
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 90%
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel density - 140 ppi
Display - Pixel pitch - 0.182 x 0.182 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 39.2 cm
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Sync-on-green (SOG) - Yes
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 69.7 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 108%
Display - Vertical scan range - 23 - 80 Hz
Display - Surface hardness - 3H
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 31.5 "
Display > Display brightness - 350 cd/m²
Display > Display surface - Anti-Glare, 3H, 25%
Display > HD type - UHD
Display > Contrast ratio (dynamic) - 50 000 000:1
Display > Contrast ratio (typical) - 1300:1
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Display > Touchscreen - No
Design - Compliance industry standards - CE, FCC Class B, China RoHS, UKRAINIAN, ICES-003, CU-EAC, cETLus, TUV Ergo, TUV/GS, SEMKO, EPA
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Feet colour - Black
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Certification - CE Mark, FCC Class B, China RoHS, UKRAINIAN, ICES-003, CU-EAC, cETLus, TUV Ergo, TUV/GS, SEMKO, EPA
Design - Market positioning - Home
Design > Colour of product - Black
Depth - 51 mm
Depth with stand - 246 mm
EAN - 8712581756826
ean - 8712581756826
EANCode - 8712581756826
Eans - 8712581756826
EAN_code - 8712581756826
Screen size (diag.) - 31.5''
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3658 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Power - Power consumption (PowerSave) - 30.8 W
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 33 W
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 18 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Operation, Stand-by
Ergonomics - Number of OSD languages - 20
Ergonomics - Swivel angle range - -175 - 175°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 25°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 18 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Swivel angle range - -/+ 175 °
Ergonomics > Tilt angle - -5 / 25 °
Ergonomics > Pivot angle - 90 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
Frequency, horizontal max. - 160 kHz
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, vertical max. - 80 Hz
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 8712581756826
Hoehe - 0.19
HSTNUMMER - 329P9H/00
I/O connectors - 1 x RJ-45 LAN
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
I/O connectors - 2 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 4 x USB 3.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - HDMI cable DP cable USB-C to C cable USB-C to A cable Power cord User documentation
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 673 mm
Packaging data - Package depth - 186 mm
Packaging data - Package width - 793 mm
Packaging data - Package weight - 14.4 kg
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 19 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 3500.00 g
Packaging content - Cables included - HDMI, DisplayPort, USB Type-C to USB Type-C, USB Type-C to USB Type-A, AC
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Bundled software - SmartControl
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content > Cables included - HDMI, DP, USB-C/C, USB-C/A, Power cable
Package features > Gross height (mm) - 660 mm
Package features > Gross depth (mm) - 780 mm
Package features > Gross width (mm) - 175 mm
Package features > Gross weight - 14 kg
Package features > Plastic (No PET) - 300.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 3.80 kg
Package features > Volume (m3) - 0.09009 m³
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR, TCO, WEEE, RoHS
Sustainability - Doesn't contain - PVC/BFR, Mercury
dimension height - 790 mm
dimension width - 666 mm
dimension weight - 14500 g
HERSTELLER - PHILIPS
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 51 kWh
Power - Power consumption (typical) - 33.95 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power > Energy efficiency class - G
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors 31 inches and up
Code - 329P9H/00
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - When every detail matters, Philips Brilliance 32" 4K display delivers crisp visuals with accurate colour. Convenient features like USB-C docking and a secure pop-up webcam with Windows Hello increase your productivity.
LongProductName - P Line LCD monitor with USB-C Dock
LongSummaryDescription - Philips P Line LCD monitor with USB-C Dock 329P9H/00. Display diagonal: 80 cm (31.5"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LED, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub. VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - 329P9H
Multimedia - RMS rated power - 6 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - Yes
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia - Built-in microphone - Yes
Multimedia - Megapixel (approx.) - 2 MP
name - Monitor 31.5 329P9H IPS 4k HDMIx2 DP
Name - Philips 329P9H-31.5" | IPS | 4K | USB-C PD65W | kamerka | Pivot
Name - Philips 329P9H / 00 - 31.5 - LED (black / silver, USB C, webcam, HDMI, UltraHD)
Name - Philips 329P9H/00 31.5 " IPS UHD 16:9 5 ms 350 cd/m² Black HDMI ports quantity 2 60 Hz
Title - Philips P Line LCD monitor with USB-C Dock 329P9H/00
ARTIKEL1 - 329P9H/00 81CM 32IN IPS
ARTIKEL2 - 3840X2160 16:9 350CD/QM BLACK
Optional accessory -
PDF - http://www.blobs.lt/products/0/6/5/0/6/2/93a5490ebfda9e2ab8dbb6cbd0ef6a74/original.pdf
Width - 715 mm
Breite - 0.67
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
ProducerCode - 329P9H/00
ProductName - LCD monitor with USB-C Dock 329P9H/00
Dot pitch - 0.182 mm
Producer product name - 329P9H/00
Manufacturer_code - 329P9H/00
producer - Philips
Producer - Philips
Manufacturer - Philips
Response time - 5 ms
Visible area, horizontal - 697.3 mm
Visible area, vertical - 392.2 mm
Resolution - 3840 x 2160
Link - https://www.philips.co.uk/c-p/329P9H_00/brilliance-lcd-monitor-with-usb-c-dock
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces > USB ports quantity - 4
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 2.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery up to - 65 W
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
Certificates - Energy Star
Certificates - EPEAT
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips P Line LCD monitor with USB-C Dock 329P9H/00, 80 cm (31.5"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 350 cd/m²
Storno - N
Static contrast - 1 300:1
Stck_Kart - 0
Stck_Pal - 0
Weight - 7.33 kg
Weight - 14,10
Gewicht - 14.3
Weight with stand - 10.63 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 636 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 412 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 246 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 51 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 715 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 715 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 10.6 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 7.33 kg
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 10.2 kg
Technical details > USB-C - Yes
Technical details > USB-C power delivery - 65W
Technical_details - Screen size: 31.5"/?80cm Resolution: 3840x2160, 16:9, 140dpi Brightness: 350cd/?m2 Contrast: 1.300:1 (static), 50.000.000:1 (dynamic) Response time: 5ms Viewing angle: 178°/?178° Panel: IPS Shape: straight Coating: matte (non-glare) Backlight: white-LED, flicker-free, blue light filter Colour depth: 10bit (8bit with FRC) Colour gamut: 108% (sRGB), not specified (Adobe RGB), not specified (DCI-P3), not specified (REC 709) Refresh rate: 60Hz Variable Synchronization: not available Blur reduction: not available Signal frequency: 30-160kHz (horizontal), 23-80Hz (vertical) Connectors: 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.2, 1x DisplayPort-Out Other connectors: 1x Gb LAN USB-Hub Out: 2x USB-A 3.0, 2x USB-A 3.0 (quick charging function) USB-Hub In: 1x USB-C 3.1 Audio: loudspeaker (2x 3W), 1x Line-Out Ergonomics: 180mm (height), 90° (Pivot), ±175° (rotation), +25°/?-5° (tilting) Colour: black (frame), black (bar), black/?silver (pedestal) VESA: 100x100 (occupied) Power consumption: 185W (maximum), 55W (typical), not specified (Energy label), 0.5W (standby) Annual consumption: 80.30kWh Energy efficiency class: B Power supply: AC-In Dimensions (WxHxD): 715x636x246mm (with pedestal), 715x412x51mm (without pedestal) Weight: 10.63kg (with pedestal), 7.33kg (without pedestal) Special features: EPEAT Gold, mechanical keys, presence sensor, light sensor, microphone, webcam (2.0 megapixels, Pop-Out-webcam, IR), Picture-in-Picture, security lock (Kensington), Windows Hello support Warranty: three years
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - Yes
Network - Ethernet LAN - Yes
Web camera - Yes
URL - https://mmdmonitors.com/
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - Component video sync - Separate sync, Sync-on-green (SOG)
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 329P9H/00
VESA - 100 x 100
Brand - Philips
877,24 €
Philips 329P9H, 31,5"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas