Philips 241B8QJEB, 23.8"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 198816 Preces kods: 241B8QJEB/00
Noliktavā 42 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
200,81 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 23.8"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Philips 23.8" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • Pateicoties FullHD (1920px X 1080px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos BlueRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • Pateicoties 5ms ātram reakcijas laikam, šis monitors lieliski kalpos dinamisku spēļu un filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 23.8"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI 1

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Apraksts - 241B8QJEB IPS tehnoloģija nodrošina izcilas krāsas un plašu skata leņķi IPS monitoros izmanto modernu tehnoloģiju, kas nodrošina ļoti plašu skata leņķi 178/178 grādi, ļaujot jums skatīt attēlu gandrīz jebkurā leņķī, pat 90 grādu pagrieziena režīmā. Atšķirībā no standarta TN paneļiem IPS monitori nodrošina īpaši spilgtus attēlus un spilgtas krāsas. Pateicoties tam, tie ir ideāli piemēroti ne tikai fotoattēlu un videoklipu rādīšanai vai interneta pārlūkošanai, bet arī lieliski piemēroti profesionālām lietojumprogrammām, kurām nepieciešams precīzs krāsu atveidojums un nemainīgs spilgtums visu laiku. 16: 9 Full HD ekrāns nodrošina izcilu detalizāciju Svarīga ir attēla kvalitāte. Parastie monitori nodrošina noteiktu kvalitātes līmeni, taču jūs noteikti sagaidāt vairāk. Šis monitors piedāvā uzlabotu Full HD 1920 x 1080 izšķirtspēju. Full HD izšķirtspēja nodrošina detalizētību, kas apvienojumā ar augstu spilgtumu, neticamu kontrastu un dabiskām krāsām pārsteidz ar reālismu. Iepriekš ieprogrammēti SmartImage iestatījumi nodrošina vienkāršu piekļuvi optimizētiem attēla iestatījumiem SmartImage ir jaunākā, ekskluzīvā Philips tehnoloģija, kas analizē ekrānā attēloto saturu un nodrošina optimizētu displeja darbību. Šī lietotājam draudzīgā saskarne ļauj izvēlēties dažādus režīmus, piemēram, Birojs, Fotogrāfijas, Filmas, Spēles, Ietaupīšana u. c., lai pielāgotu to lietojumprogrammu, ko izmantojat. Pamatojoties uz šo izvēli, SmartImage dinamiski optimizē fotoattēlu un video kontrastu, krāsu piesātinājumu un asumu, lai nodrošinātu vislabāko displeja veiktspēju. Taupīšanas režīms ietaupa enerģiju. Tas viss reāllaikā ar vienu pogas pieskārienu! LowBlue režīms ļauj strādāt veselīgāk acīm Pētījumi ir pierādījuši, ka tāpat kā ultravioletie stari var bojāt redzi, arī LED displeju izstarotie īsie zilie stari var negatīvi ietekmēt acis un laika gaitā veicināt redzes pasliktināšanos. Režīms LowBlue, ko Philips izstrādājis īpaši lietotāju veselībai un labsajūtai, samazina kaitīgā zilā starojuma izstarošanu, izmantojot inteliģentu programmatūru. Mazāka acu slodze, pateicoties tehnoloģijai Flicker-free (bez mirgošanas) Sakarā ar spilgtuma regulēšanas veidu ekrānos ar LED apgaismojumu daži lietotāji uz ekrāniem pamana mirgošanu, kas izraisa acu nogurumu. Philips Flicker-free tehnoloģija izmanto jaunu risinājumu, lai regulētu spilgtumu un samazinātu mirgošanu, tādējādi nodrošinot lielāku ērtību skatīšanās laikā. SmartErgoBase ļauj veikt individuālu ergonomisku regulēšanu SmartErgoBase pamatne ļauj ergonomiski izmantot monitoru un organizēt vadus. Iespēja regulēt pamatnes augstumu, pagrieziena leņķi un slīpumu nodrošina komfortu darba laikā visas dienas garumā un muskuļu sasprindzinājumu. Vadu organizēšanas sistēma samazina nekārtību uz galda un palīdz uzturēt kārtību. Iebūvēti stereo skaļruņi multividei Displejs ir aprīkots ar diviem iebūvētiem augstas kvalitātes stereo skaļruņiem. Atkarībā no ierīces modeļa un konstrukcijas tie var atrasties priekšpusē, apakšā, augšā, aizmugurē u. c. USB 3.0 savienotājs ļauj ātri pārsūtīt datus un uzlādēt viedtālruņa akumulatoru Super Speed USB 3.0 standarts nodrošina datu pārsūtīšanu 5,0 Gbps līmenī, kas ir 10 reizes ātrāk nekā USB 2.0 standarta gadījumā, ievērojami saīsinot datu kopēšanas un pārsūtīšanas laiku, tādējādi ietaupot laiku un naudu. Pateicoties lielākam joslas platumam, īpaši ātrai datu pārraidei, labākai enerģijas pārvaldībai un kopumā izcilai veiktspējai, USB 3.0 standarts revolucionizē elektronikas nozari visā pasaulē un ļauj izmantot lielas ietilpības atmiņas ierīces. Sync-N-Go tehnoloģija nodrošina ātrāku veiktspēju, negaidot, kamēr tiks atbrīvots joslas platums. Ieguldījumi, kas veikti aparatūrā, kura atbilst USB 2.0 standartam, paliek droši, jo šī tehnoloģija ir savietojama ar iepriekšējo versiju. SmartConnect ar DisplayPort, HDMI un VGA pieslēgvietām Šie Philips monitori ir savietojami ar plašu pieslēguma standartu klāstu, tostarp VGA, DisplayPort un HDMI, pateicoties kam tie efektīvi atbalsta nesaspiestus audio un video signālus augstā izšķirtspējā. USB savienojumi nodrošina ļoti ātru datu pārsūtīšanu un vēl vairāk palielina ierīces daudzpusību. Ar tik daudzu pieslēguma standartu atbalstu jaunais Philips monitors kalpos jums daudzus gadus! 85% plastmasas ir iegūti no pēcpatēriņa pārstrādes saskaņā ar TCO Edge standartu TCO Edge sertifikāts tiek piešķirts izstrādājumiem, kas atbilst stingrākām prasībām nekā tās, ko nosaka pašreizējās vides aizsardzības programmas. Papildus standarta TCO prasībām šis sertifikāts cita starpā paredz, ka izstrādājumā vismaz 85 % plastmasas ir no pēcpatēriņa pārstrādes, tas ir energoefektīvs, satur minimālu daudzumu bīstamu vielu, tā iepakojums ir 100 % pārstrādājams un izstrādājums ir radīts tā, lai to varētu viegli pārstrādāt. Šis Philips monitors ir savā klasē labākais produkts, kurā izmantotas modernākās tehnoloģijas, kas nozīmē ieguvumus lietotājam un planētai un palīdz veikt ekoloģiski atbildīgu datortehnikas iegādi!
Aspekta attiecība - 16:9
Augstums - 323 mm
Augstums ar statīvu - 508 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Barošana - barošanas avota tips - Iekšējais
Biežums, vertikālais min. - 48 Hz
BrandPartCode - 241B8QJEB/00
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Attēla uzlabošana - SmartImage
Citas funkcijas - EasyRead režīms - Jā
Citas funkcijas - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Citas funkcijas - Ieteicamā izšķirtspēja - 1920 x 1080 @ 60 Hz
Citas funkcijas - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Citas funkcijas - LowBlue režīms - Jā
Citas funkcijas - Reglamentējošie apstiprinājumi - CE zīme; CB; FCC B klase; SEMKO; cETLus; UKRAINIAN; TUV/GS; TUV Ergo; CU-EAC
Citas funkcijas - Rotējošs - Nē
Citas funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 70000 h
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Energoefektivitātes klase (vecā) - D
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
Darba apstākļi - Neekspluatācijas augstums - 0 - 12192 m
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
Dati par otrreizējo pārstrādi - Pārstrādājamie materiāli - 85%
Dati par otrreizējo pārstrādi - pēc patēriņa pārstrādāta plastmasa - 85%
description_lv - Ekrāna diagonāle: 23,8" Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080 HD tips:Full HD Matricas tips:IPS Displeja tehnoloģija:LCD Dot izmērs:0,275 x 0,275 Reakcijas laiks:5 ms Kontrasta attiecība (tipiska):1000:1 Ekrāna spilgtums (tipisks):250 cd/m² Ekrāna forma:Plakans Ekrāna forma:Plakans Iebūvēts USB centrmezgls:Nē VESA stiprinājums:Nē Iebūvēti skaļruņi:Nē Iebūvēts TV uztvērējs:Nē Energoefektivitātes klase (SDR): D
description_lv - Ekrāna diagonāle: 23.8 " Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080 HD tips: Full HD Matricas tips: IPS Displeja tehnoloģija: LCD Punkta izmērs: 0,275 x 0,275 Reakcijas laiks: 5 ms Kontrasts (tipisks):1000: 1 Displeja spilgtums (tipisks): 250 cd / m2 Ekrāna forma: Plakana Iebūvēts USB centrmezgls: Nē VESA stiprinājums: Nē Iebūvētie skaļruņi: Nē Iebūvēts TV uztvērējs: Nē Энергgoefektivitātes klase (SDR): D
description_ru - Ekrāna diagonāle: 23,8 " Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080 HD tips:Full HD Matricas tips:IPS Displeja tehnoloģija:LCD Dot izmērs:0,275 x 0,275 Reakcijas laiks:5 ms Kontrasts (tipisks):1000:1 Ekrāna spilgtums (tipisks):250 cd/m² Ekrāna forma:Plakanā iebūvēts USB centrmezgls:Nē VESA stiprinājums:Nē Iebūvēti skaļruņi:Nē Iebūvēts TV uztvērējs:Nē Enerģijas efektivitātes klase (SDR): D
dimensijas dziļums - 595 mm
Dinamiskais kontrasts - 50 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - 3D - Nē
Displejs - Atbalstītie video režīmi - 1080p
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1080 (HD 1080)
Displejs - Atsevišķa H/V sinhronizācija - Jā
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - DDC/CI - Jā
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 30 - 85 kHz
Displejs - Digitālā vertikālā frekvence - 48 - 76 Hz
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - SmartContrast
Displejs - Displeja diagonāle - 60,5 cm (23,8")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 60.5 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Displejs sRGB - Jā
Displejs - Dūmainības ātrums - 25%
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 85 kHz
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 50000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Krāsu gamma - 89.9%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 89.9%
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu blīvums - 93 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.275 x 0.275 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 29.6 cm
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - sinhronizācija ar zaļo krāsu (SOG) - Jā
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 52.7 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 103.8%
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 48 - 75 Hz
Displejs - Virsmas cietība - 3H
Dizains - bez smagajiem metāliem - Hg (dzīvsudrabs)
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - CE zīme, CB, FCC B klase, SEMKO, cETLus, UKRAINIAN, TUV/GS, TUV Ergo, CU-EAC
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Sākums
Dziļums - 50 mm
Dziļums ar statīvu - 206 mm
ean - 8712581756413
EAN - 8712581756413
EANCode - 8712581756413
Eans - 8712581756413
EAN_kods - 8712581756413
Ekrāna izmērs (diag.) - 23.8''
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3658 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģija - Enerģijas patēriņš (PowerSave) - 10 W
Enerģijas klase - D
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 13 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, grieķu, ungāru, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, ungāru, vācu, ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Darbs, gaidīšanas režīms
Ergonomika - OSD valodu skaits - 21
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -175 - 175°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -90 - 90°
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 30°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Frekvence, horizontālā maks. - 85 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 30 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 76 Hz
Garantija -
garantija - 36
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 7.17 kg
GRUPA1 - Rāda
GRUPA2 - LCD monitors
GTIN - 8712581756413
HST NUMERIS - 241B8QJEB/00
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x 15-pin D-Sub
I/O savienotāji - 1 x audio ieeja
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x DVI-D
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 1 x USB (B tipa)
I/O savienotāji - 2 x USB 2.0
I/O savienotāji - 2 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - D-Sub kabelis HDMI kabelis DP kabelis Audio kabelis Barošanas vads Lietotāja dokumentācija
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 468 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 198 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 600 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 7.17 kg
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - VGA, HDMI, DisplayPort, Audio (3,5 mm), AC
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - komplektā iekļautā programmatūra - SmartControl
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR, TCO, RoHS, WEEE
Ilgtspēja - nesatur - PVC/BFR, dzīvsudrabs
izmērs augstums - 450 mm
izmērs platums - 185 mm
izmērs svars - 6860 g
IZSTRĀDĒTĀJS - PHILIPS
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - D
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 14 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 14.21 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 24 collas
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - Veiciet savu labāko darbu ar Philips 24" Full HD monitoru. Spilgts un spilgts Full HD izšķirtspējas izšķirtspējas izšķirtspējas monitors sniedz jums pietiekami daudz vietas un skaidrības, lai redzētu savu darbu. Tādas funkcijas kā augstuma regulēšana, mirgošanas novēršana un LowBlue režīms atvieglo darbu.
LongProductName - B Line 24 (23,8"/60,5 cm diag.) LCD monitors
LongSummaryDescription - Philips B Line LCD monitors 241B8QJEB/00. Displeja diagonāle: 60,5 cm (23,8"), Displeja izšķirtspēja: 60,5 cm (23,8"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Displeja tehnoloģija: Full HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - 241B8QJEB
Modelis - B-Line
MPN - 241B8QJEB/00
Multimediji - RMS nominālā jauda - 2 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nosaukums - 61cm/24'' (1920x1080) Philips B-Line 241B8QJEB 16:9 5ms HDMI DVI VGA DisplayPort VESA Pivot skaļrunis Full HD melns
nosaukums - Monitors 23.8 241B8QJEB IPS DVI HDMI DP Pivot
Nosaukums - Philips 241B8QJEB - 23,8" | IPS | Full HD | Pivot
Nosaukums - Philips 241B8QJEB / 00 - 24 - LED (melns, Full HD, IPS, HDMI, DisplayPort)
Nosaukums - Philips B Line LCD monitors 241B8QJEB/00
PANTS1 - 241B8QJEB/00 60CM 23.8IN IPS
PANTS2 - 1920X1080 16:9 250CD/QM MELNĀ KRĀSĀ
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Pieslēgvietas un saskarnes - VGA (D-Sub) daudz pieslēgvietu - 1
Platums - 540 mm
ProducerCode - 241B8QJEB/00
Produkta nosaukums - LCD monitors 241B8QJEB/00
Punktu piķis - 0.275 mm
Ražotāja_kods - 241B8QJEB/00
ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Reakcijas laiks - 5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 527 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 296.5 mm
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1.2
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un interfeisi - PC audio ieeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Audio ievade - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - DVI-D pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - CU
Sertifikāti - Energy Star
Sertifikāti - EPA
Sertifikāti - EPEAT
Sertifikāti - FCC B klase
Sertifikāti - PSB
Sertifikāti - PSE
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TCO
Sertifikāti - TUV
Sertifikāti - VCCI
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips B Line LCD monitors 241B8QJEB/00, 60,5 cm (23,8"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, LCD, 5 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 250 cd/m²
Starling - Y
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 16
Svars - 3.37 kg
svars - 5.4 kg
Svars - 7,65
Svars - 8
Svars ar statīvu - 4.97 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 508 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 323 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 206 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 50 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 540 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 540 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 4.97 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 3.37 kg
TCO sertificēts - Jā
Tehniskā_details - Ekrāna izmērs: 23,8"/?60,5 cm Izšķirtspēja: Kontrasts: 1.000:1 (statisks), 50.000.000:1 (dinamisks) Reakcijas laiks: 5ms Redzamības leņķis: 178°/?178° Panelis: Krāsu dziļums: 8bit (8bit bez FRC) Krāsu gamma: 103,8% (sRGB), nav norādīts (Adobe RGB), nav norādīts (DCI-P3), nav norādīts (REC 709) Atjaunošanas ātrums: 103,8% (sRGB), nav norādīts (DCI-P3), nav norādīts (REC 709) Atjaunošanas ātrums: 8bit (bez FRC): 60 Hz Mainīga sinhronizācija: Adaptīvā sinhronizācija/?AMD FreeSync Izplūšanas samazināšana: nav pieejama Signāla frekvence: 30-85 kHz (horizontāli), 48-76 Hz (vertikāli) Savienotāji: Citi savienotāji: nav pieejami USB-Hub Out: 2x USB-A 3.0 (ātrās uzlādes funkcija), 2x USB-A 2.0 USB-Hub In: 1x USB-B 3.0 Audio: skaļrunis (2x 2 W), 1x Line-In, 1x Line-Out Ergonomika: 150 mm (augstums), 90° (Pivot), ±175° (rotācija), +30°/? Enerģijas patēriņš: nav norādīts (maksimālais), 18 W (tipisks), nav norādīts (energomarķējums), 0,2 W (gaidīšanas režīmā) Gada patēriņš: 26,28 kWh Energoefektivitātes klase: Enerģijas padeve: A+ Barošanas avots: Izmēri (WxHxD): Svars: 4,97 kg (ar pjedestālu), 3,37 kg (bez pjedestāla) Īpašas funkcijas: plāns rāmītis, EPEAT Gold, mehāniskās atslēgas, drošības slēdzene (Kensington) Garantija: trīs gadi.
title_lv - Philips B-Line 24" / 1920 x 1080 / 75 Hz monitors
title_lv - Philips B-Line monitori 24" / 1920 x 1080 / 75 Hz
title_ru - Philips B-Line 24" / 1920 x 1080 / 75 Hz monitors
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://mmdmonitors.com/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - Komponentu video sinhronizācija - Atsevišķa sinhronizācija, sinhronizācija zaļā krāsā (SOG)
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
vendpn - 241B8QJEB/00
Zīmols - Philips
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Description - 241B8QJEB
IPS technology ensures excellent colors and a wide viewing angle
IPS monitors use advanced technology that provides a very wide viewing angle of 178/178 degrees, allowing you to view the image at almost any angle even in 90-degree rotate mode. Unlike standard TN panels, IPS monitors offer extremely vivid images and vivid colors. Thanks to this, they are ideal not only for displaying photos and videos or browsing the Internet, but also are great for professional applications that require accurate color rendering and constant brightness at all times.
The 16: 9 Full HD screen provides excellent detail
Image quality matters. Normal monitors provide a certain level of quality, but you certainly expect more. This monitor offers improved Full HD 1920 x 1080 resolution. Full HD resolution ensures detail, which, combined with high brightness, incredible contrast and natural colors, impresses with realism.
Pre-programmed SmartImage settings provide simple access to optimized picture settings
SmartImage is the latest, exclusive technology from Philips that analyzes the content displayed on the screen and provides optimized display performance. This user-friendly interface allows you to select various modes such as Office, Photos, Movies, Games, Saving etc. to match the application you are using. Based on this selection, SmartImage dynamically optimizes the contrast, color saturation and sharpness of photos and videos for best display performance. The Saving mode saves energy. All this in real time at the touch of a button!
The LowBlue mode allows you to work healthier for the eyes
Studies have shown that, like ultraviolet rays can damage the eyesight, so short blue rays emitted by LED displays can also have a negative impact on eyes and over time contribute to the deterioration of vision. Developed by Philips specifically for the health and well-being of the user, the LowBlue mode reduces the emission of harmful blue radiation through the use of intelligent software.
Less eye strain thanks to the Flicker-free technology
Due to the way of controlling the brightness in screens with LED backlighting some users notice flickering on their screens, which causes eye strain. Flicker-free technology by Philips uses a new solution to adjust brightness and reduce flicker, thus providing more convenience when watching.
SmartErgoBase allows individual ergonomic adjustment
The SmartErgoBase base allows ergonomic use of the monitor and organizing the wires. The ability to adjust the height, angle of rotation and inclination of the base ensures comfort during work all day and muscle tension. The system for organizing wires reduces clutter on the desk and helps maintain order.
Built-in stereo speakers for multimedia
The display is equipped with two built-in high-quality stereo speakers. They can be located at the front, bottom, top, back, etc., depending on the model and design of the device.
The USB 3.0 connector allows you to quickly transfer data and charge the battery on your smartphone
The Super Speed USB 3.0 standard provides data transfer at the level of 5.0 Gbps, which is 10 times faster than in the case of the USB 2.0 standard, significantly shortening the copying and transferring of data, thus saving time and money. Thanks to higher bandwidth, ultra-fast data transfer, better energy management and overall excellent performance, the USB 3.0 standard revolutionizes the electronics industry around the world and allows the use of large capacity storage devices. Sync-N-Go technology ensures faster performance without waiting for bandwidth to be released. Investments made in hardware compliant with the USB 2.0 standard remain safe because the technology is backwards compatible.
SmartConnect with DisplayPort, HDMI and VGA ports
These Philips monitors are compatible with a wide range of connection standards, including VGA, DisplayPort and HDMI, thanks to which they efficiently support uncompressed audio and video signals in high definition. USB connections ensure very fast data transfer and further increase the versatility of the device. With support for so many connection standards, the new Philips monitor will serve you for many years!
85% of plastic comes from post-consumer recycling in accordance with the TCO Edge standard
TCO Edge certification is granted to products that meet the requirements stricter than those set by current environmental programs. In addition to the standard TCO requirements, this certification requires, inter alia, that the product consists of at least 85% plastic from post-consumer recycling, energy-saving, contains a minimum amount of hazardous substances, its packaging 100% recyclable, and the product was created under for easy recycling. This Philips monitor is the best-in-class product that uses state-of-the-art technologies, which translates into benefits for the user and the planet and helps to make ecologically responsible computer equipment purchases!
Aspect ratio - 16:9
Height - 323 mm
Height with stand - 508 mm
Auto Pivot - Yes
Power - Power supply type - Internal
Frequency, vertical min. - 48 Hz
BrandPartCode - 241B8QJEB/00
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Other features -
Other features - Picture enhancement - SmartImage
Other features - EasyRead mode - Yes
Other features - AC adapter included - Yes
Other features - Recommended resolution - 1920 x 1080 @ 60 Hz
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - LowBlue mode - Yes
Other features - Regulatory Approvals - CE Mark; CB; FCC Class B; SEMKO; cETLus; UKRAINIAN; TUV/GS; TUV Ergo; CU-EAC
Other features - Rotating - No
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 70000 h
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Energy efficiency class (old) - D
Other features - Exterior finish type - Textured
Operational conditions - Non-operating altitude - 0 - 12192 m
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
Recycling data - Recyclable material - 85%
Recycling data - Post-consumer recycled plastic - 85%
description_en - Screen diagonal: 23.8"
Screen resolution: 1920 x 1080
HD Type:Full HD
Matrix Type:IPS
Display Technology:LCD
Dot size:0,275 x 0,275
Response time:5 ms
Contrast ratio (typical):1000:1
Display brightness (typical):250 cd/m²
Screen Shape:Flat
Built-in USB hub:No
VESA mount:No
Built-in speakers:No
Built-in TV tuner:No
Energy Efficiency Class (SDR): D
description_lv - Ekrāna diagonāle: 23.8 "
Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1080
HD tips: Full HD
Matricas tips: IPS
Displeja tehnoloģija: LCD
Punkta izmērs: 0,275 x 0,275
Reakcijas laiks: 5 ms
Kontrasts (tipisks):1000: 1
Displeja spilgtums (tipisks): 250 cd / m2
Ekrāna forma: Plakana
Iebūvēts USB centrmezgls: Nē
VESA stiprinājums: Nē
Iebūvētie skaļruņi: Nē
Iebūvēts TV uztvērējs: Nē
Энергgoefektivitātes klase (SDR): D
description_ru - Диагональ экрана: 23.8 "
Разрешение экрана: 1920 x 1080
Тип HD:Full HD
Тип матрицы:IPS
Технология дисплея:ЖК
Размер точки:0,275 x 0,275
Время отклика:5 ms
Контрастность (типичная):1000:1
Яркость дисплея (типичная):250 cd/m²
Форма экрана:Flat
Встроенный USB-хаб:Нет
крепление VESA:Нет
Встроенные колонки:Нет
Встроенный TV-тюнер:Нет
Класс энергоэффективности (SDR): D
dimension depth - 595 mm
Dynamic contrast - 50 000 000:1
Display surface - Matt
Display - 3D - No
Display - Supported video modes - 1080p
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Separate H/V sync - Yes
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - DDC/CI - Yes
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 85 kHz
Display - Digital vertical frequency - 48 - 76 Hz
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - SmartContrast
Display - Display diagonal - 60.5 cm (23.8")
Display - Display diagonal (metric) - 60.5 cm
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Display sRGB - Yes
Display - Haze rate - 25%
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 85 kHz
Display - Contrast ratio (dynamic) - 50000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Colour gamut - 89.9%
Display - Maximum refresh rate - 75 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 89.9%
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel density - 93 ppi
Display - Pixel pitch - 0.275 x 0.275 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 29.6 cm
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Sync-on-green (SOG) - Yes
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 52.7 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 103.8%
Display - Vertical scan range - 48 - 75 Hz
Display - Surface hardness - 3H
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Feet colour - Black
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Certification - CE Mark, CB, FCC Class B, SEMKO, cETLus, UKRAINIAN, TUV/GS, TUV Ergo, CU-EAC
Design - Market positioning - Home
Depth - 50 mm
Depth with stand - 206 mm
ean - 8712581756413
EAN - 8712581756413
EANCode - 8712581756413
Eans - 8712581756413
EAN_code - 8712581756413
Screen size (diag.) - 23.8''
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3658 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Power - Power consumption (PowerSave) - 10 W
Energy class - D
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 13 W
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Operation, Stand-by
Ergonomics - Number of OSD languages - 21
Ergonomics - Swivel angle range - -175 - 175°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 30°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Frequency, horizontal max. - 85 kHz
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, vertical max. - 76 Hz
Warranty -
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
gross_weight - 7.17 kg
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 8712581756413
HSTNUMMER - 241B8QJEB/00
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors - 1 x Audio in
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x DVI-D
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 1 x USB (Type B)
I/O connectors - 2 x USB 2.0
I/O connectors - 2 x USB 3.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - D-Sub cable HDMI cable DP cable Audio cable Power cord User documentation
Packaging data - Package height - 468 mm
Packaging data - Package depth - 198 mm
Packaging data - Package width - 600 mm
Packaging data - Package weight - 7.17 kg
Packaging content - Cables included - VGA, HDMI, DisplayPort, Audio (3.5mm), AC
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Bundled software - SmartControl
Packaging content - Manual - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR, TCO, RoHS, WEEE
Sustainability - Doesn't contain - PVC/BFR, Mercury
dimension height - 450 mm
dimension width - 185 mm
dimension weight - 6860 g
HERSTELLER - PHILIPS
Power - Energy efficiency class (SDR) - D
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 14 kWh
Power - Power consumption (typical) - 14.21 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 24 inches
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - Get your best work done with the Philips 24" Full HD monitor. Crisp and vivid Full HD gives you the space and clarity to see your work. Features like height-adjustment, Flicker-free and LowBlue mode make work easy on the eyes.
LongProductName - B Line 24 (23.8"/60.5 cm diag.) LCD monitor
LongSummaryDescription - Philips B Line LCD monitor 241B8QJEB/00. Display diagonal: 60.5 cm (23.8"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LCD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - 241B8QJEB               
Model - B-Line
MPN - 241B8QJEB/00
Multimedia - RMS rated power - 2 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Name - 61cm/24'' (1920x1080) Philips B-Line 241B8QJEB 16:9 5ms HDMI DVI VGA DisplayPort VESA Pivot Speaker Full HD Black
name - Monitor 23.8 241B8QJEB IPS DVI HDMI DP Pivot
Name - Philips 241B8QJEB - 23.8" | IPS | Full HD | Pivot
Name - Philips 241B8QJEB / 00 - 24 - LED (Black, Full HD, IPS, HDMI, DisplayPort)
Title - Philips B Line LCD monitor 241B8QJEB/00
ARTIKEL1 - 241B8QJEB/00 60CM 23.8IN IPS
ARTIKEL2 - 1920X1080 16:9 250CD/QM BLACK
Optional accessory -
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Width - 540 mm
ProducerCode - 241B8QJEB/00
ProductName - LCD monitor 241B8QJEB/00
Dot pitch - 0.275 mm
Manufacturer_code - 241B8QJEB/00
producer - Philips
Producer - Philips
Manufacturer - Philips
Response time - 5 ms
Visible area, horizontal - 527 mm
Visible area, vertical - 296.5 mm
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1.2
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - PC Audio in - Yes
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - DVI-D ports quantity - 1
Ports & interfaces - DVI port - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1.4
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Certificates - CB
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - Energy Star
Certificates - EPA
Certificates - EPEAT
Certificates - FCC Class B
Certificates - PSB
Certificates - PSE
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
Certificates - TUV
Certificates - VCCI
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips B Line LCD monitor 241B8QJEB/00, 60.5 cm (23.8"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LCD, 5 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 250 cd/m²
Storno - Y
Static contrast - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 16
Weight - 3.37 kg
weight - 5.4 kg
Weight - 7,65
Weight - 8
Weight with stand - 4.97 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 508 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 323 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 206 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 50 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 540 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 540 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 4.97 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.37 kg
TCO Certified - Yes
Technical_details - Screen size: 23.8"/?60.5cm Resolution: 1920x1080, 16:9, 93dpi Brightness: 250cd/?m2 Contrast: 1.000:1 (static), 50.000.000:1 (dynamic) Response time: 5ms Viewing angle: 178°/?178° Panel: IPS Shape: straight Coating: matte (non-glare) Backlight: white-LED, flicker-free, blue light filter Colour depth: 8bit (8bit without FRC) Colour gamut: 103.8% (sRGB), not specified (Adobe RGB), not specified (DCI-P3), not specified (REC 709) Refresh rate: 60Hz Variable Synchronization: Adaptive Sync/?AMD FreeSync Blur reduction: not available Signal frequency: 30-85kHz (horizontal), 48-76Hz (vertical) Connectors: 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.2 Other connectors: not available USB-Hub Out: 2x USB-A 3.0 (quick charging function), 2x USB-A 2.0 USB-Hub In: 1x USB-B 3.0 Audio: loudspeaker (2x 2W), 1x Line-In, 1x Line-Out Ergonomics: 150mm (height), 90° (Pivot), ±175° (rotation), +30°/?-5° (tilting) Colour: black (frame), black (bar), black (pedestal) VESA: 100x100 (occupied) Power consumption: not specified (maximum), 18W (typical), not specified (Energy label), 0.2W (standby) Annual consumption: 26.28kWh Energy efficiency class: A+ Power supply: AC-In Dimensions (WxHxD): 540x508x206mm (with pedestal), 540x323x50mm (without pedestal) Weight: 4.97kg (with pedestal), 3.37kg (without pedestal) Special features: slim bezel, EPEAT Gold, mechanical keys, security lock (Kensington) Warranty: three years
title_en - Philips B-Line Monitor 24" / 1920 x 1080 / 75 Hz
title_lv - Philips B-Line Monitors 24" / 1920 x 1080 / 75 Hz
title_ru - Philips B-Line Монитор 24" / 1920 x 1080 / 75 Hz
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://mmdmonitors.com/
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - Component video sync - Separate sync, Sync-on-green (SOG)
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
vendpn - 241B8QJEB/00
Brand - Philips
200,81 €
Philips 241B8QJEB, 23.8"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas