Asus ProArt PA24AC, 24.1"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 176575 Preces kods: 90LM04B0-B01370
Noliktavā 11 gab.
Garantija: 2 gadi
307,14 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 350cd/m2
  • Izmērs: 24.1"
  • Izšķirtspēja: WUXGA 1920x1200
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Asus 24.1" monitoru ar WUXGA 1920x1200 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms ātrs reakcijas laiks šo monitoru padara ideāli piemērotu datorspēļu un dinamisku filmu baudīšanai.
  • Īpaši augstā WUXGA 1920x1200 izšķirtspēja dēļ palielinātas darba virsmas pārskatāmās daļas padara šo monitoru par lielisku izvēli profesionāliem grafiķiem un video montāžas speciālistiem.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : DisplayHDR 400
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 350cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 24.1"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Pelēka, Sudraba
Malu attiecība : 16:10
Pielietojums : Creative
Izšķirtspēja WUXGA 1920x1200

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 60W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - Monitor 24 PA24AC
Aspekta attiecība - 16:10
Audio > Skaļruņu skaits - 2W x 2 Stereo RMS
Augstums - 349 mm
Augstums ar statīvu - 488 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Biežums, vertikālais min. - 48 Hz
BrandPartCode - 90LM04B0-B01370
Bruto svars - 9.2 kg
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Citas funkcijas - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Citas funkcijas - Picture-by-Picture (PbP) - Jā
Citas funkcijas - Rotējošs - Nē
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
description_lv - ASUS ProArt PA24AC Ekrāna diagonāle: 61 cm (24 collas) Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļi HD tips: WUXGA Reakcijas laiks: 5 ms. Kontrasts: 100000000:1. Vietējā malu attiecība: 16:10 Horizontālais skata leņķis: 178° Vertikālais skata leņķis: 178°. Iebūvēti skaļruņi. VESA stiprinājums Augstuma regulēšana. Produkta krāsa: Sudraba
description_lv - ASUS ProArt PA24AC Ekrāna diagonāle: 61 cm (24") Ekrāna izšķirtspēja: Reakcijas laiks: 5 ms. Kontrasts: 100000000:1. Dabas malu attiecība: 16:10 Horizontālais skata leņķis: 178° Vertikālais skata leņķis: 178°. Iebūvētie skaļruņi. VESA stiprinājums Augstuma regulēšana. Produkta krāsa: sudraba
description_ru - ASUS ProArt PA24AC Ekrāna diagonāle: 61 cm (24") Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļu HD tips: WUXGA Reakcijas laiks: 5 ms. Kontrasts: 100000000:1. Pašu ekrāna malu attiecība: 16:10 Horizontālais skata leņķis: 178° Vertikālais skata leņķis: 178°. Iebūvēti skaļruņi. VESA stiprinājums Augstuma regulēšana. Produkta krāsa: sudraba
dimensijas dziļums - 260 mm
dimensionalWeight - 13969
Dinamiskais kontrasts - 100 000 000:1
Displejs - 3D - Nē
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1200 (WUXGA)
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:10
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 30 - 85 kHz
Displejs - Digitālā vertikālā frekvence - 48 - 70 Hz
Displejs - Displeja diagonāle - 61,2 cm (24,1")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1200 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 350 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - WUXGA
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons (HDR) 400
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 100000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Krāsu dziļums - 8 bit
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 70 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 32.4 cm
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 51.8 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 100%
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs > Attāluma attiecība - 16:10
Displejs > Displeja diagonāle - 24.1 "
Displejs > Displeja spilgtums - 350 cd/m²
Displejs > Displejs - 1920 x 1200
Displejs > HD tips - WUXGA
Displejs > Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 100M:L1
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains - atbilstība nozares standartiem - Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - Kāju krāsa - Sudraba
Dizains - Produkta krāsa - Sudraba
Dizains - Sertifikācija - Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL līmenis, CU, ErP, FCC, ISO-9241-307, J-MOSS, KCC, Mac atbilstība, PSE, RoHS, TCO7.0, UkrSEPRO, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL , MEPS, TUV Flicker-free , KC , eStandby, TUV Low Blue Light, Vjetnamas MEPS, ICES-3, RCM, VESA DisplayHDR 400
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Grafiskais dizains
Dizains > Produkta krāsa - Pelēks
Dziļums - 55 mm
Dziļums ar statīvu - 202 mm
EAN - 4718017080835
ean - 4718017080835
Eans - 4718017080835
EAN_kods - 4718017080835
Ekrāna izmērs (diag.) - 24.1"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 21 W
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 11 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Jā
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -45 - 45°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -90 - 90°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 23°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 11 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena leņķa diapazons - 45 °
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/23 °
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - 90 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100x100 mm
Frekvence, horizontālā maks. - 85 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 30 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 70 Hz
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
gross_weight - 7.5 kg
GTIN - 0192876088111
GTIN - 192876088111
GTIN - 4718017080804
GTIN - 4718017080835
guaranteeLength - 24
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 2 x HDMI
I/O savienotāji - 4 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 260 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 430 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 650 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 9 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 25 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1000 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma saturs > Komplektā ietilpst kabeļi - HDMI kabelis, DisplayPort kabelis, USB kabelis
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 425 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 256 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 642 mm
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.0698496 m³
Ilgtspēja - Eiropas Enerģijas marķējuma produktu reģistra (EPREL) kods - 387775
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS, ENERGY STAR
izmērs augstums - 655 mm
izmērs platums - 433 mm
izmērs svars - 9100 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 29 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 28 kWh
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 24 collas
Kods - 90LM04B0-B01370
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Sudraba
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - PA24AC HDR profesionālais monitorsIzcili skaidrs, izcils kontrastsASUS ProArt™ PA24AC ir aprīkots ar WUXGA 1920 x 1200 IPS paneli ar bezrāmju dizainu un plašu sRGB krāsu gammu 100 % apmērā. Līdz 400 nitu spilgtums un VESA DisplayHDR 400 sertifikāts nodrošina reālistisku pieredzi. PA24AC ir aprīkots ar USB-C™ portu, kas atbalsta datu pārsūtīšanu, DisplayPort un 60 W enerģijas padevi. Uzlabotā ProArt™ kalibrēšanas tehnoloģija un rūpnīcā veikta kalibrēšana nodrošina krāsu precizitāti (∆E < 2). Sertificēts Windows un Mac OS operētājsistēmām, tāpēc PA24AC ir ideāli piemērots grafikas dizaineriem, fotogrāfiem vai ikvienam, kas meklē augstu krāsu precizitāti.Izceliet savu attēlu patieso skaistumuSpējot 100% aptvert sRGB krāsu gammu, ProArt PA24AC atveido bagātākas un spilgtākas krāsas, nodrošinot, ka krāsas jūsu fotogrāfijās izskatās dzīvākas.Bildes, kas uzgleznotas ar papildu krāsāmIdeāli piemērots fotogrāfiem, grafikas dizaineriem vai ikvienam, kam nepieciešama augsta precizitāte, PA24AC piedāvā 8 bitu krāsu grafiku, lai attēlotu vairāk nekā 16,7 miljonus krāsu. Tas izmanto 14 bitu iekšējo meklēšanas tabulu un atbalsta gamma vērtības 2,6, 2,4, 2,2, 2,2, 2,0 un 1,8, lai attēli izskatītos dabiski un nodrošinātu vienmērīgāku pāreju starp toņiem.Augstāka, reālistiskāka skatīšanās pieredzeProArt PA24AC piedāvā līdz pat 400 nitu spilgtumu un HDR-10 augsta dinamiskā diapazona tehnoloģiju ar VESA DisplayHDR 400 sertifikātu, kas nodrošina spilgtāku balto un tumšāku melno krāsu, tādējādi nodrošinot bagātīgu un reālistisku skatīšanās pieredzi.Augsta krāsu precizitāte patiesi izteiksmīgām nokrāsāmIzbaudiet tīrus, izteiksmīgus toņus, pateicoties precīzai, reālistiskai krāsu reproducēšanai. Katrs ProArt PA24AC monitors ir iepriekš kalibrēts, lai garantētu nozarē labāko krāsu precizitāti (∆E < 2), un tam ir ASUS uzlabotā pelēkās skalas izsekošanas tehnoloģija, kas nodrošina 63, 127 un 255 kalibrēšanas līmeņu atskaiti. Tas nodrošina precīzu attēlu atveidi ekrānā, ļaujot jums precīzi redzēt, kā jūsu darbs izskatīsies pēc tā pabeigšanas. PA24AC ir arī aprīkots ar 95% viendabīguma kompensāciju, lai pasargātu no spilgtuma un hroma (krāsu) svārstībām dažādās ekrāna daļās.ASUS ProArt kalibrēšanas tehnoloģijaNeskatoties uz to, vai izmantojat galddatoru vai klēpjdatoru, PC vai Mac, ASUS ProArt kalibrēšanas tehnoloģija piedāvā krāsu precizitātes regulēšanu un viendabīguma kompensāciju, lai atvieglotu darbu, kad ir pienācis laiks atkārtoti kalibrēt displeja spilgtumu un krāsu konsekvenci.Un USB-C, kas dara visuPA24AC nodrošina nepārspējamu savietojamību ar lielāko daļu multimediju ierīču. Tā USB-C™, DisplayPort un HDMI porti. Integrētā USB-C™ pieslēgvieta nodrošina datu pārsūtīšanu, DisplayPort un atbalsta arī 60 W enerģijas padevi. PA24AC kalpo arī kā USB centrmezgls, kas nozīmē, ka, pieslēdzot to ar USB-C (izmantojot C-C kabeli vai C-A kabeli), jūsu ierīce iegūst piekļuvi jebkurai perifērijas ierīcei, kas ir pievienota USB pieslēgvietām.Picture-in-Picture & Picture-by-PictureIebūvētā Picture-in-Picture (PiP) un Picture-by-Picture (PbP) funkcionalitāte ļauj jums vienlaikus skatīties saturu no vairākiem avotiem un viegli pārslēgties starp tiem. Varat pat izvēlēties, kuru audio avotu atskaņot.Rīžs "attēls pēc attēla" (PbP)Uzstādiet vairākus ieejas avotus vienu otram blakus uz ekrāna un konfigurējiet katra atsevišķa loga krāsu iestatījumus, izmantojot sRGB, Rec. 709, 1. un 2. lietotāja režīmu, lai redzētu atšķirības starp tiem.Picture-in-Picture (PiP)Izvieto otru ieejas avotu logā vienā displeja stūrī.QuickFit Virtual ScaleSaekonomējiet laiku un strādājiet gudrāk ar ASUS QuickFit Virtual Scale. Tas nodrošina jums ekrānā redzamu režģa pārklājumu, lai jūs varētu izlīdzināt un pirms drukāšanas apskatīt dokumentus to faktiskajos izmēros. Ir arī intuitīvs 5 virzienu navigācijas džojistiks, lai jūs varētu viegli piekļūt iestatījumiem un pārslēgt tos, izmantojot ekrāna izvēlni.Sargājiet acis ar ASUS Eye Care tehnoloģijuASUS zilās gaismas filtrsIzņēmīgā ASUS Ultra-Low Blue Light tehnoloģija aizsargā jūs no kaitīgās zilās gaismas. Tā piedāvā četrus zilās gaismas filtra iestatījumus, kas ir viegli pieejami, izmantojot ekrāna izvēlni ar karsto taustiņu.ASUS Flicker-Free tehnoloģijaASUS Flicker-Free tehnoloģija nodrošina ērtāku skatīšanās pieredzi un darba vidi, samazinot ekrāna mirgošanu, lai samazinātu acu sasprindzinājumu, galvassāpes un acu nogurumu, ja pie displeja pavadāt ilgas stundas.Ergonomisks dizainsAr ProArt PA24AC ērta skatīšanās pozīcija vienmēr ir sasniedzama, pateicoties tā slaidajam profilam un ergonomiski izstrādātajam statīvam ar slīpuma, pagrieziena, pagrieziena un augstuma regulēšanas iespējām. Tā ekrāna izvēlne pat automātiski pagriežas, lai pareizi parādītos, ja monitoru izmanto portreta orientācijā - tas ir ērti, strādājot ar tīmekļa vietnēm vai garākiem dokumentiem.
LongProductName - 24,1" WUXGA (1920 x 1200) IPS, 16:10, 350 cd/m, 5ms, 100M:1, HDMI(v2.0a) x2, DisplayPort 1.2, USB , 2x2W
LongSummaryDescription - ASUS ProArt PA24AC. Displeja diagonāle: 61,2 cm (24,1"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļu, HD tips: WUXGA, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). USB centrmezgla versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: sudraba
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - PA24AC
Modelis - ProArt PA24AC
Multimediji - RMS nominālā jauda - 4 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 24 collu monitors PA24AC ProArt WUXGA IPS 100% sRGB 1200cd/m2 500:1 HDMI USB-C DP PIVOT Skaļrunis PIP PBP PBP
Nosaukums - ASUS ProArt PA24AC
Nosaukums - ASUS ProArt PA24AC, 24.1 - LED (90LM04B0-B01370)
Nosaukums - ASUS ProArt PA24AC datora monitors 61,2 cm (24,1") 1920 x 1200 pikseļu WUXGA LED sudraba krāsā
Nosaukums - Asus | PA24AC | 24,1" | IPS | WUXGA | 16:10 | Garantija 36 mēneši | 5 ms | 350 cd/m² | Pelēks | HDMI pieslēgvietu skaits 2 | 60 Hz
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/6/0/7/6/3/2/55d8c1002e71e53613d2c64279761333/original.pdf
Platums - 532 mm
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 1
producerCode - PA24AC
ProducerCode - PA24AC
productName - ASUS ProArt PA24AC 61,2 cm (24,1") 1920 x 1200 pikseļu WUXGA LED sudraba krāsā
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - PA24AC
Ražotāja produkta nosaukums - PA24AC
Ražotāja produktu grupa - ProArt HDR Professional LCD
Ražotāja_kods - 90LM04B0-B01370
ražotājs - Asus
Ražotājs - ASUS
Ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
Reakcijas laiks - 5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 518.4 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 324 mm
Rezolūcija - 1920 x 1200 (WUXGA)
Saite - https://www.asus.com/Monitors/PA24AC/
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - USB 3.0 C tipa x1, USB 3.0 A tipa x4
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un saskarnes - AC (strāvas) ievade - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0a
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Savienojamības porti un saskarnes - USB tipa C augšupejošo portu skaits skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C pakārtotās pieslēgvietas skaits - 1
Sertifikāti - BSMI
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CCC
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - CU
Sertifikāti - ErP
Sertifikāti - ISO 9241-307
Sertifikāti - PSE
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TCO
Sertifikāti - TUV
Sertifikāti - UL/C-UL vai CSA
Sertifikāti - VCCI
ShortDescription - 24,1" | IPS | 1920 x 1200 | 2x HDMI | 1x USB 3.0 Type-C | DisplayPort | 4x USB 3.0 | Głośniki | HAS | Pivot | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - ASUS ProArt PA24AC, 61,2 cm (24,1"), 1920 x 1200 pikseļu, WUXGA, LED, 5 ms, sudraba krāsā
sizeX - 642
sizeY - 425
sizeZ - 256
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 350 cd/m²
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 4.28 kg
svars - 6 kg
Svars - 9,15
svars - 9200
Svars ar statīvu - 6.5 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 378 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 349 mm
Svars un izmēri - Augstums (max) - 48.8 cm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 202 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 55 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 532 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 532 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 6.5 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 4.28 kg
TCO sertificēts - Jā
Tehniskā informācija > Bez mirgošanas - Jā
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - HDR-10, 100% sRGB, aparatūras kalibrēšana, USB-C™, VESA displejs
Tehniskā informācija > Neto svars - 8.2 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Asus
Tehniskā informācija > USB-C - Jā
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - 60W
title_lv - Asus ProArt PA24AC 24" / 1920 x 1200 monitors
title_lv - Asus ProArt PA24AC monitori 24" / 1920 x 1200
title_ru - Asus ProArt PA24AC 24" / 1920 x 1200 monitors
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.asus.com/Monitors/PA24AC/overview/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
vendpn - PA24AC
VESA - 100 x 100
Zīmols - ASUS
Description - Monitor 24 PA24AC
Aspect ratio - 16:10
Audio > Number of speakers - 2W x 2 Stereo RMS
Height - 349 mm
Height with stand - 488 mm
Auto Pivot - Yes
Frequency, vertical min. - 48 Hz
BrandPartCode - 90LM04B0-B01370
Gross weight - 9.2 kg
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Other features -
Other features - On/off switch - Yes
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
Other features - Rotating - No
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
description_lv - ASUS ProArt PA24AC
Ekrāna diagonāle: 61 cm (24 collas)
Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļi
HD tips: WUXGA
Reakcijas laiks: 5 ms. Kontrasts: 100000000:1. Vietējā malu attiecība: 16:10
Horizontālais skata leņķis: 178°
Vertikālais skata leņķis: 178°. Iebūvēti skaļruņi. VESA stiprinājums
Augstuma regulēšana. Produkta krāsa: Sudraba
description_en - ASUS ProArt PA24AC
Screen diagonal: 61 cm (24")
Screen resolution: 1920 x 1200 pixels
HD Type: WUXGA
Response time: 5 ms. Contrast: 100000000:1. Native aspect ratio: 16:10
Horizontal viewing angle: 178°
Vertical viewing angle: 178°. Built-in speakers. VESA mount
Height adjustment. Product color: Silver
description_ru - ASUS ProArt PA24AC
Диагональ экрана: 61 cm (24")
Разрешение экрана: 1920 x 1200 пикселей
Тип HD: WUXGA
Время отклика: 5 ms. Контрастность: 100000000:1. Собственное форматное соотношение: 16:10
Угол обзора по горизонтали: 178°
Угол обзора по вертикали: 178°. Встроенные колонки. крепление VESA
Регулировка высоты. Цвет товара: Серебристый
dimension depth - 260 mm
dimensionalWeight - 13969
Dynamic contrast - 100 000 000:1
Display - 3D - No
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1200 (WUXGA)
Display - Native aspect ratio - 16:10
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 85 kHz
Display - Digital vertical frequency - 48 - 70 Hz
Display - Display diagonal - 61.2 cm (24.1")
Display - Display resolution - 1920 x 1200 pixels
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - WUXGA
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range (HDR) 400
Display - Contrast ratio (dynamic) - 100000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Colour depth - 8 bit
Display - Maximum refresh rate - 70 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 32.4 cm
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 51.8 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 100%
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display > Aspect ratio - 16:10
Display > Display diagonal - 24.1 "
Display > Display brightness - 350 cd/m²
Display > Display - 1920 x 1200
Display > HD type - WUXGA
Display > Contrast ratio (dynamic) - 100M:L1
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Design - Compliance industry standards - Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
Design - Frameless design - Yes
Design - Feet colour - Silver
Design - Product colour - Silver
Design - Certification - Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level , CU, ErP, FCC, ISO-9241-307, J-MOSS, KCC, Mac Compliance, PSE, RoHS, TCO7.0, UkrSEPRO, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL , MEPS, TUV Flicker-free , KC , eStandby, TUV Low Blue Light, Vietnam MEPS, ICES-3, RCM, VESA DisplayHDR 400
Design - Market positioning - Graphics design
Design > Colour of product - Gray
Depth - 55 mm
Depth with stand - 202 mm
EAN - 4718017080835
ean - 4718017080835
Eans - 4718017080835
EAN_code - 4718017080835
Screen size (diag.) - 24.1"
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 21 W
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 11 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Yes
Ergonomics - Swivel angle range - -45 - 45°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 23°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 11 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Swivel angle range - 45 °
Ergonomics > Tilt angle - -5/23 °
Ergonomics > Pivot angle - 90 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
Frequency, horizontal max. - 85 kHz
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, vertical max. - 70 Hz
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - external
warrantyType - G
gross_weight - 7.5 kg
GTIN - 0192876088111
GTIN - 192876088111
GTIN - 4718017080804
GTIN - 4718017080835
warrantyLength - 24
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 4 x USB 3.0
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 260 mm
Packaging data - Package depth - 430 mm
Packaging data - Package width - 650 mm
Packaging data - Package weight - 9 kg
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 25 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1000 g
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Manual - Yes
Packaging content > Cables included - HDMI cable, DisplayPort cable, USB cable
Package features > Gross height (mm) - 425 mm
Package features > Gross depth (mm) - 256 mm
Package features > Gross width (mm) - 642 mm
Package features > Tare weight (kg) - 1 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0698496 m³
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 387775
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS, ENERGY STAR
dimension height - 655 mm
dimension width - 433 mm
dimension weight - 9100 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 29 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 28 kWh
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 24 inches
Code - 90LM04B0-B01370
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Silver
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - PA24AC HDR Professional MonitorExtreme clarity, superior contrastASUS ProArt™ PA24AC features WUXGA 1920 x 1200 IPS panel with a frameless design and a wide 100% of sRGB color gamut. Up to 400 nits of brightness and VESA DisplayHDR 400 certified provide lifelike experience. PA24AC features USB-C™ port supports data transfers, DisplayPort and also support 60W power delivery. Advanced ProArt™ calibration technology and factory pre-calibrated to ensures the color accuracy (∆E < 2). With Windows- and Mac OS-certified, PA24AC is ideal for graphic designers, photographers, or anyone looking for high color accuracy.Bring out the true beauty of your picturesAchieving 100% coverage of the sRGB color gamut, ProArt PA24AC reproduces richer and more vivid colors, ensuring that colors in your photos look more lifelike.A picture painted with extra colorsIdeal for photographers, graphic designers or anyone looking for high accuracy, PA24AC offers 8-bit color graphics to display over 16.7 million colors. It uses a 14-bit internal lookup table and supports Gamma values of 2.6, 2.4, 2.2, 2.0 and 1.8 to give you natural-looking images, and smoother transitions between hues.A brighter, more lifelike viewing experienceProArt PA24AC features up to 400 nits of brightness and HDR-10 high dynamic range technology with VESA DisplayHDR 400 certified for brighter whites and darker blacks, resulting in a rich and lifelike viewing experience.High color fidelity for truly expressive huesRevel in pure, expressive hues thanks to accurate, true-to-life color reproduction. Each ProArt PA24AC monitor is pre-calibrated to guarantee industry-leading color accuracy (∆E < 2), and features ASUS advanced gray-scale tracking technology that provides a report of calibration levels 63, 127 and 255. This ensures your images are accurately reproduced onscreen, allowing you to see exactly how your work is going to look when it's finished. PA24AC also comes with 95% uniformity compensation to guard against brightness and chroma (color) fluctuations on different parts of the screen.ASUS ProArt Calibration TechnologyWhether you're using a desktop or laptop, PC or Mac, ASUS ProArt Calibration Technology offers color accuracy tuning and uniformity compensation to make things easy when it's time to recalibrate your display's brightness and color consistency.The USB-C That Does It AllPA24AC gives you unparalleled compatibility with most multimedia devices. Its USB-C™, DisplayPort and HDMI ports. The integrated USB-C™ port supports data transfers, DisplayPort and also support 60W power delivery. PA24AC also serves as a USB hub, meaning that when you connect to it via USB-C (using C to C cable, or C to A cable), your device gains access to whatever peripherals are connected to the USB ports.Picture-in-Picture & Picture-by-PictureBuilt-in Picture-in-Picture (PiP) and Picture-by-Picture (PbP) functionality let you view content from multiple sources simultaneously and switch between them easily. You can even select which audio source to play.Picture-by-Picture (PbP) modePlace multiple input sources side by side onscreen and configure each individual window's color settings with sRGB, Rec. 709, User Mode 1, and User Mode 2 to see the difference between them.Picture-in-Picture (PiP)Places your second input source in a window in one corner of the display.QuickFit Virtual ScaleSave time and work smarter with ASUS QuickFit Virtual Scale. It provides you with an onscreen grid overlay so you can align and preview documents in their actual sizes prior to printing. There's also an intuitive 5-way navigation joystick so you can easily access and switch settings using the onscreen menu.Protect your eyes with ASUS Eye Care technologyASUS blue light filterExclusive ASUS Ultra-Low Blue Light technology protects you from harmful blue light. It offers four blue-light filter settings that are easily accessed through the onscreen display menu via the hotkey.ASUS Flicker-free technologyASUS Flicker-Free technology provides a more comfortable viewing experience and work environment by reducing onscreen flicker to minimize eye strain, headaches and eye fatigue when you spend long hours in front of the display.Ergonomic DesignWith ProArt PA24AC, a comfortable viewing position is always within reach thanks to its slim profile and ergonomically-designed stand with tilt, swivel, pivot, and height adjustments. Its onscreen menu even rotates automatically to display correctly when using the monitor in portrait orientation — handy when working with websites or longer documents.
LongProductName - 24.1" WUXGA (1920 x 1200) IPS, 16:10, 350 cd/m, 5ms, 100M:1, HDMI(v2.0a) x2, DisplayPort 1.2, USB , 2x2W
LongSummaryDescription - ASUS ProArt PA24AC. Display diagonal: 61.2 cm (24.1"), Display resolution: 1920 x 1200 pixels, HD type: WUXGA, Display technology: LED, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:10, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Silver
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - PA24AC
Model - ProArt PA24AC
Multimedia - RMS rated power - 4 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 24 inch PA24AC ProArt WUXGA IPS 100% sRGB 1200cd/m2 500:1 HDMI USB-C DP PIVOT Speaker PIP PBP
Name - ASUS ProArt PA24AC
Name - ASUS ProArt PA24AC, 24.1 - LED (90LM04B0-B01370)
Title - ASUS ProArt PA24AC computer monitor 61.2 cm (24.1") 1920 x 1200 pixels WUXGA LED Silver
Name - Asus | PA24AC | 24.1 " | IPS | WUXGA | 16:10 | Warranty 36 month(s) | 5 ms | 350 cd/m² | Gray | HDMI ports quantity 2 | 60 Hz
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/6/0/7/6/3/2/55d8c1002e71e53613d2c64279761333/original.pdf
Width - 532 mm
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
producerCode - PA24AC
ProducerCode - PA24AC
productName - ASUS ProArt PA24AC 61.2 cm (24.1") 1920 x 1200 pixels WUXGA LED Silver
productSize - Normal
ProductName - PA24AC
Producer product name - PA24AC
Producer product family - ProArt HDR Professional LCD
Manufacturer_code - 90LM04B0-B01370
producer - Asus
Producer - ASUS
Producer - Asus
Manufacturer - Asus
Response time - 5 ms
Visible area, horizontal - 518.4 mm
Visible area, vertical - 324 mm
Resolution - 1920 x 1200 (WUXGA)
Link - https://www.asus.com/Monitors/PA24AC/
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces > USB ports quantity - USB3.0 Type-C x1, USB3.0 Type-A x4
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - AC (power) in - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0a
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - Number of USB Type-C upstream ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-C downstream ports quantity - 1
Certificates - BSMI
Certificates - CB
Certificates - CCC
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - ErP
Certificates - ISO 9241-307
Certificates - PSE
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
Certificates - TUV
Certificates - UL/C-UL or CSA
Certificates - VCCI
ShortDescription - 24.1" | IPS | 1920 x 1200 | 2x HDMI | 1x USB 3.0 Type-C | DisplayPort | 4x USB 3.0 | Głośniki | HAS | Pivot | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - ASUS ProArt PA24AC, 61.2 cm (24.1"), 1920 x 1200 pixels, WUXGA, LED, 5 ms, Silver
sizeX - 642
sizeY - 425
sizeZ - 256
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 350 cd/m²
Static contrast - 1 000:1
Weight - 4.28 kg
weight - 6 kg
Weight - 9,15
weight - 9200
Weight with stand - 6.5 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 378 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 349 mm
Weight & dimensions - Height (max) - 48.8 cm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 202 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 55 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 532 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 532 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 6.5 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 4.28 kg
TCO Certified - Yes
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > Other features - HDR-10, 100% sRGB, Hardware Calibration, USB-C™, VESA Display
Technical details > Net weight - 8.2 kg
Technical details > Producer - Asus
Technical details > USB-C - Yes
Technical details > USB-C power delivery - 60W
title_en - Asus ProArt PA24AC Monitor 24" / 1920 x 1200
title_lv - Asus ProArt PA24AC Monitors 24" / 1920 x 1200
title_ru - Asus ProArt PA24AC Mонитор 24" / 1920 x 1200
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://www.asus.com/Monitors/PA24AC/overview/
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
vendpn - PA24AC
VESA - 100 x 100
Brand - ASUS
307,14 €
Asus ProArt PA24AC, 24.1"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas