AOC 24B1H, 24"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 168026 Preces kods: 24B1H
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
117,23 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 8ms
  • Kontrasts: 3000:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 23.6"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties AOC 23.6" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • Pateicoties FullHD (1920px X 1080px) izšķirtspējai šis monitors lieliski kalpos BlueRay kvalitātes filmu baudīšanai pilna ekrāna režīmā.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 8ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 3000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 23.6"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort Nav

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Aizdevums - 0.62
Apraksts - Elegants dizains un plašs skata leņķis Pateicoties VA matricai, 24B1H piedāvā satriecošu statisko kontrasta attiecību 3000: 1 ar dziļu un melnu tinti. Tās slaidajai 23,6" matricai ar 1080p izšķirtspēju nav rāmīšu no 3 pusēm, un tās ļoti plāns profils ir tikai 12,5 mm biezs, kas ļauj fokusēties uz ekrānu praktiski no jebkura leņķa (178/178). Bezrāmju konstrukcija Papildus mūsdienīgam un pievilcīgam dizainam bezrāmju konstrukcijas ļauj pieslēgt vairākus monitorus, nepārtraucot attēlotās zonas darbību. Kursors / logi vairs nepazudīs rāmju tumšajā dziļumā, ja vairāki ekrāni ir novietoti viens otram blakus. Plāna konstrukcija Plānai konstrukcijai ir daudz plusi: Pirmkārt, plānie ekrāni izskatās ļoti eleganti, jo īpaši sabiedriskās vietās, pat tad, ja uz tiem skatāties no aizmugures vai sāniem. Turklāt šādi ekrāni aizņem mazāk vietas uz galda. Spilgtums 250 cd/m Vai vēlaties izmantot monitoru spilgti apgaismotā vietā, piemēram, blakus logam, caur kuru iekļūst gaisma? Augstais spilgtums 250 cd/m (jeb 250 nit), ko nodrošina W-LED aizmugurgaismojums, nodrošina labu ekrāna redzamību pat šādos sarežģītos apstākļos. Salīdzinājumam, sRGB ekrānu standarta spilgtuma līmenis ir 80 cd/m. HDMI HDMI (High-Definition Multimedia Interface) atbalsta jaunākās paaudzes spēļu konsoles, pašlaik pieejamās grafiskās kartes un dekoderi, kas atbalsta HDCP digitālā satura aizsardzības sistēmu. HDMI 1.3-1.4b versija atbalsta atsvaidzināšanas frekvenci līdz 144 Hz ar 1080p un 75 Hz ar 1440p, bet HDMI 2.0-2.0b versijas atbalsta 240 Hz ar 1080p, 144 Hz ar 1440p un 60 Hz ar 2160p (4K). MVA matrica MVA (Multi-Domain Vertical Alignment) matrica parāda dziļāku melno toni un augstāku kontrastu, nodrošinot spilgtāku un spilgtāku attēlu.
Aspekta attiecība - 16:9
Augstums - 318.1 mm
Augstums ar statīvu - 417.4 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Barošana - ārējais barošanas adapteris - Jā
BrandPartCode - 24B1H
Citas funkcijas - Pagrieziens: -3,5-21,5 °
Citas funkcijas - Gaismas efekti - Nē
Citas funkcijas - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Citas funkcijas - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Citas funkcijas - Rāmīša biezuma tips - Bez rāmja
Citas funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 50000 h
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
Darba apstākļi - Neekspluatācijas augstums - 5000 - 12192 m
Darba apstākļi - Uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 5 - 93%
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -25 - 55 °C
dimensijas dziļums - 130 mm
Dinamiskais kontrasts - 20 000 000:1
Displejs - 3D - Nē
Displejs - Adobe RGB pārklājums - 76%
Displejs - Atbalstītie video režīmi - 1080p
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1080 (HD 1080)
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 30 - 83 kHz
Displejs - Displeja diagonāle - 59,9 cm (23,6")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 59.944 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 83 kHz
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 20000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 72%
Displejs - paneļa tips - MVA
Displejs - Pikseļu solis - 0.2715 x 0.2715 mm
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 29.3 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 52.1 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 100%
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 50 - 76 Hz
Displejs - Virsmas cietība - 3H
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - bez smagajiem metāliem - Hg (dzīvsudrabs)
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - noņemams statīvs - Nē
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - True
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Sākums
Dziļums - 34 mm
Dziļums ar statīvu - 186.8 mm
ean - 4038986146364
EAN - 4038986146364
EANCode - 4038986146364
Eans - 4038986146364
EAN_kods - 4038986146364
Ekrāna izmērs (diag.) - 23.6"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 5000 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 85%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģijas klase - E
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 22 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, horvātu, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, spāņu, vācu, zviedru
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Nē
Ergonomika - OSD valodu skaits - 16
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 23°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Nē
Garantija -
garantija - 36
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
GRUPA1 - Rāda
GRUPA2 - LCD monitors
GTIN - 0685417718085
GTIN - 685417718085
GTIN - 4038986146364
Hoehe - 0.14
HST NUMERIS - 24B1H
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x 15-pin D-Sub
I/O savienotāji - 1 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - HDMI kabelis
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 492 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 131 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 614 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 4.2 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - Barošanas kabeļa garums - 1.5 m
Iepakojuma saturs - HDMI kabeļa garums - 1.5 m
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, HDMI
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - WEEE
izmērs augstums - 490 mm
izmērs platums - 615 mm
izmērs svars - 4000 g
IZSTRĀDĒTĀJS - AOC
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - E
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 18 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 22 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 24 collas
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - Lieks, no 3 pusēm bez malām 24" Full HD VA displejs ar īpaši augstu kontrastuApgādāts ar VA paneli, 24B1H nodrošina satriecošu 3000:1 statisko kontrasta attiecību ar dziļu, melnu, melnu toni. Elegantajam 23,6" panelim ar 1080p izšķirtspēju ir 3 malu bez malām, un tam ir īpaši plāns, tikai 12,5 mm profils, kas ļauj koncentrēt uzmanību uz displeju praktiski no jebkura leņķa (178/178).
LongProductName - Ekrāna izmērs (collas) 23,6, paneļa izšķirtspēja 1920x1080, Atjaunošanas frekvence 60 Hz, paneļa tips MVA, HDMI HDMI 1.4 x 1, D-SUB (VGA) 1x
LongSummaryDescription - AOC B1 24B1H. Displeja diagonāle: 59,9 cm (23,6"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Displeja tehnoloģija: Full HD, Displeja tehnoloģija: Displeja virsma: LED, Displeja virsma: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT MVA
Modelis - 24B1H
MPN - 24B1H
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Multivides - Iebūvēts mikrofons - Nē
nosaukums - 23,6 24B1H MVA HDMI 23,6 24B1H MVA HDMI monitors
Nosaukums - 59,9 cm/23,6'' (1920x1080) AOC 24B1H 16:9 5ms VGA HDMI Full HD melns
Nosaukums - AOC 24B1H - 23,6" | MVA | Full HD | D-SUB | HDMI
Nosaukums - AOC 24B1H - 23.6 - LED - HDMI, VGA
Nosaukums - AOC B1 24B1H datora monitors 59,9 cm (23,6") 1920 x 1080 pikseļu Full HD LED melns
PANTS1 - 24B1H 23,6 COLLAS MVA
PANTS2 - 1920X1080 5MS MELNS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Pieslēgvietas un saskarnes - VGA (D-Sub) daudz pieslēgvietu - 1
Platums - 540.1 mm
Plašs - 0.49
ProducerCode - 24B1H
Produkta nosaukums - 24B1H
Punktu piķis - 0.2715 mm
Ražotāja_kods - 24B1H
ražotājs - AOC
Ražotājs - AOC
Ražotājs - AOC
Reakcijas laiks - 5 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 521.2 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 293.22 mm
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Nē
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - TUV
ShortDescription - 23,6" | MVA | 1920 x 1080 | D-SUB | HDMI
ShortSummaryDescription - AOC B1 24B1H, 59,9 cm (23,6"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, LED, 5 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 250 cd/m²
Starling - Y
Statiskais kontrasts - 3 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 40
Svars - 2.6 kg
Svars - 4,30
Svars - 4.18
Svars - 4.18
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 417.4 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 540.1 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 186.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 34 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 540.1 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 318.1 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 2.6 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 2.3 kg
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://eu.aoc.com/
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - 24B1H
Zīmols - AOC
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Laenge - 0.62
Description - Elegant design and wide viewing angle
Thanks to the VA matrix, the 24B1H offers a stunning static contrast ratio of 3000: 1 with deep and black ink. Its slim 23.6 "matrix with a resolution of 1080p is devoid of frames on 3 sides and has a very slim profile with a thickness of only 12.5 mm, which allows you to focus on the screen from virtually any angle (178/178).
Frameless construction
In addition to a modern and attractive design, frameless structures allow you to connect multiple monitors without interruption in the displayed area. The cursor / windows will no longer be lost in the dark depths of the frames when many screens are positioned side by side.
Slim design
The slim design has many pluses: First, the thin screens look very elegant, especially in public places, even when you look at them from behind or from the side. What's more, such screens take up less space on your desk.
Brightness 250 cd / m
Do you want to use the monitor in a brightly lit place, eg next to a window through which light enters? The high brightness of 250 cd / m (or 250 nits) achieved by the W-LED backlight ensures good screen visibility even in these difficult conditions. In comparison, the reference luminance level of sRGB screens is 80 cd / m.
HDMI
The HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is supported by the latest generation gaming consoles, currently available graphics cards and decoders that support the HDCP digital content protection system. HDMI version 1.3-1.4b supports refresh rate up to 144 Hz with 1080p and 75 Hz with 1440p, and HDMI 2.0-2.0b versions support 240 Hz with 1080p, 144 Hz with 1440p and 60 Hz with 2160p (4K).
MVA matrix
The MVA (Multi-Domain Vertical Alignment) matrix displays deeper blacks and higher contrast, providing a more vivid and bright image.
Aspect ratio - 16:9
Height - 318.1 mm
Height with stand - 417.4 mm
Auto Pivot - No
Power - External power adapter - Yes
BrandPartCode - 24B1H
Other features - Tilt: -3.5-21.5 °
Other features - Light effects - No
Other features - On/off switch - Yes
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - Bezel thickness type - Frameless
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 50000 h
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Exterior finish type - Textured
Operational conditions - Non-operating altitude - 5000 - 12192 m
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 93%
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -25 - 55 °C
dimension depth - 130 mm
Dynamic contrast - 20 000 000:1
Display - 3D - No
Display - Adobe RGB coverage - 76%
Display - Supported video modes - 1080p
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 83 kHz
Display - Display diagonal - 59.9 cm (23.6")
Display - Display diagonal (metric) - 59.944 cm
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 83 kHz
Display - Contrast ratio (dynamic) - 20000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 72%
Display - Panel type - MVA
Display - Pixel pitch - 0.2715 x 0.2715 mm
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 29.3 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 52.1 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 100%
Display - Vertical scan range - 50 - 76 Hz
Display - Surface hardness - 3H
Design - Frameless design - Yes
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Feet colour - Black
Design - Detachable stand - No
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Certification - True
Design - Market positioning - Home
Depth - 34 mm
Depth with stand - 186.8 mm
ean - 4038986146364
EAN - 4038986146364
EANCode - 4038986146364
Eans - 4038986146364
EAN_code - 4038986146364
Screen size (diag.) - 23.6"
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 5000 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 85%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Energy class - E
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 22 W
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Croatian, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - No
Ergonomics - Number of OSD languages - 16
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 23°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - No
Warranty -
guarantee - 36
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 0685417718085
GTIN - 685417718085
GTIN - 4038986146364
Hoehe - 0.14
HSTNUMMER - 24B1H
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors - 1 x HDMI
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included - HDMI cable
Packaging data - Package height - 492 mm
Packaging data - Package depth - 131 mm
Packaging data - Package width - 614 mm
Packaging data - Package weight - 4.2 kg
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Power cable length - 1.5 m
Packaging content - HDMI cable length - 1.5 m
Packaging content - Cables included - AC, HDMI
Packaging content - Stand included - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - WEEE
dimension height - 490 mm
dimension width - 615 mm
dimension weight - 4000 g
HERSTELLER - AOC
Power - Energy efficiency class (SDR) - E
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.5 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 18 kWh
Power - Power consumption (typical) - 22 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 24 inches
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - Slim, 3-sides borderless 24" Full HD VA display with super high contrastEquipped with a VA panel, the 24B1H delivers a staggering 3000:1 static contrast ratio with deep, inky blacks. Its sleek 23.6" panel at 1080p resolution is 3-sides borderless and has an ultra-slim profile of just 12.5 mm that lets you focus on the display practically from every angle (178/178).
LongProductName - Screen size (inch) 23.6, Panel resolution 1920x1080, Refresh rate 60 Hz, Panel type MVA, HDMI HDMI 1.4 x 1, D-SUB (VGA) 1x
LongSummaryDescription - AOC B1 24B1H. Display diagonal: 59.9 cm (23.6"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT MVA
Model - 24B1H             
MPN - 24B1H
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - No
Multimedia - Built-in microphone - No
name - Monitor 23.6 24B1H MVA HDMI
Name - 59,9cm/23,6'' (1920x1080) AOC 24B1H 16:9 5ms VGA HDMI Full HD Black
Name - AOC 24B1H - 23.6" | MVA | Full HD | D-SUB | HDMI
Name - AOC 24B1H - 23.6 - LED - HDMI, VGA
Title - AOC B1 24B1H computer monitor 59.9 cm (23.6") 1920 x 1080 pixels Full HD LED Black
ARTIKEL1 - 24B1H 23.6IN MVA
ARTIKEL2 - 1920X1080 5MS BLACK
Optional accessory -
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Width - 540.1 mm
Breite - 0.49
ProducerCode - 24B1H
ProductName - 24B1H
Dot pitch - 0.2715 mm
Manufacturer_code - 24B1H
producer - AOC
Producer - AOC
Manufacturer - AOC
Response time - 5 ms
Visible area, horizontal - 521.2 mm
Visible area, vertical - 293.22 mm
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
Certificates - CE
Certificates - TUV
ShortDescription - 23.6" | MVA | 1920 x 1080 | D-SUB | HDMI
ShortSummaryDescription - AOC B1 24B1H, 59.9 cm (23.6"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LED, 5 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 250 cd/m²
Storno - Y
Static contrast - 3 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 40
Weight - 2.6 kg
Weight - 4,30
Gewicht - 4.18
Weight - 4.18
Weight & dimensions - Height (with stand) - 417.4 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 540.1 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 186.8 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 34 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 540.1 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 318.1 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 2.6 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 2.3 kg
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://eu.aoc.com/
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 24B1H
Brand - AOC
117,23 €
AOC 24B1H, 24"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas