AOC X24P1, 24"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 166592 Preces kods: X24P1
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 3 gadi
302,79 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 25.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 25.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 25.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 23.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 23.8"
  • Izšķirtspēja: WUXGA 1920x1200
Apraksts
Piedāvājam iegādāties AOC 23.8" monitoru ar WUXGA 1920x1200 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Pieslēgvieta DVI nodrošina savietojamību ar klasiskajām videokartēm, kas aprīkotas ar šo pieslēgvietu.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • Pateicoties 4ms ātram reakcijas laikam, šis monitors lieliski kalpos dinamisku spēļu un filmu baudīšanai.
  • Īpaši augstā WUXGA 1920x1200 izšķirtspēja dēļ palielinātas darba virsmas pārskatāmās daļas padara šo monitoru par lielisku izvēli profesionāliem grafiķiem un video montāžas speciālistiem.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 23.8"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:10
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja WUXGA 1920x1200

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI 1

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
1. kategorija - Rāda
2. kategorija - Uzturēt
Aizdevums - 0.72
Apraksts - 24, bez rāmja, trīspusējs IPS monitors ar 16:10 malu attiecībām 16:10 malu attiecība un 1920x1200 izšķirtspēja bez rāmja trīs monitora X24P1 24" diagonāles pusēs ir ideāli piemērota intensīvam darbam (izklājlapas, teksts). Monitors ir bagātīgi aprīkots ar VGA, DVI, HDMI un DisplayPort savienotājiem, iebūvētu USB 3.0 centru un skaļruņiem. Pamatne ar regulējamu augstumu Mēs rūpējamies par jūsu labsajūtu. Tāpēc šis monitors piedāvā opcijas, kas ļauj regulēt augstumu, kas ļaus jums iegūt perfektu stāvokli, strādājot, spēlējot vai skatoties filmas. AOC monitora pielāgošana jūsu vajadzībām ne tikai palīdz samazināt nogurumu un saglabāt veselību. Galu galā tas arī ļauj lietotājam un komandai sasniegt labākus rezultātus neatkarīgi no darba rakstura. IPS panelis Neatkarīgi no tā, vai skatāties bildes, videoklipus, žurnāla lapu izkārtojumu InDesign programmā vai spēlējat savu iecienītāko spēli - mēs vēlamies, lai attēls izskatās perfekti no jebkura leņķa. Tāpēc šis ekrāns ir aprīkots ar uzlabotu IPS sensoru, kas nodrošina skaidras krāsas un plašu skata leņķi. Pateicoties tam, attēls vienmēr ir perfekts un precīzs neatkarīgi no leņķa, no kura lietotājs - vai arī viņa draugi un kolēģi, kas sēž vai stāv blakus - skatās uz ekrānu. DisplayPort DisplayPort ir jaunākais VESA displeju savienotāju standarts, kas ļauj arī pārraidīt audio, pieslēgt USB un citus datu nesējus. DisplayPort 1.2-1.2a versija atbalsta līdz 165 Hz ar 1440p, 75 Hz ar 2160p, 1.3 versija atbalsta līdz 240 Hz ar 1440p, 120 Hz ar 2160p, bet 1.4 versija atbilst HDR10 prasībām. Integrētie skaļruņi U2777PQU Pateicoties iebūvētajiem skaļruņiem, varat uzturēt kontaktu ar radiem, draugiem un kolēģiem. Jums nav nepieciešams pieslēgt ārējos skaļruņus, lai baudītu filmu skatīšanos, mūzikas klausīšanos, spēļu spēlēšanu u. c. IPS matrica Neatkarīgi no tā, vai skatāties bildes, videoklipus, žurnāla lapu izkārtojumu InDesign programmā vai spēlējat savu iecienītāko spēli - mēs vēlamies, lai attēls izskatītos perfekti no jebkura leņķa. Tāpēc šis ekrāns ir aprīkots ar modernu IPS matricu, kas nodrošina skaidras krāsas un plašu skata leņķi. Pateicoties tam, attēls vienmēr ir perfekts un precīzs neatkarīgi no leņķa, no kura lietotājs - vai arī viņa draugi un kolēģi, kas sēž vai stāv blakus - skatās uz ekrānu. Pamatne ar regulējamu augstumu Mums rūp jūsu labsajūta. Tāpēc šis monitors piedāvā opcijas, kas ļauj regulēt augstumu, kas ļaus jums iegūt perfektu stāvokli, strādājot, spēlējot vai skatoties filmas. AOC monitora pielāgošana jūsu vajadzībām ne tikai palīdz samazināt nogurumu un saglabāt veselību. Galu galā tas arī ļauj lietotājam un komandai sasniegt labākus rezultātus neatkarīgi no darba rakstura.
Aspekta attiecība - 16:10
Audio > Skaļruņu skaits - 2 W x 2
Augstums - 354.4 mm
Augstums ar statīvu - 535.23 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Barošana - ārējais barošanas adapteris - Nē
BrandPartCode - X24P1
Bruto svars - 7.6 kg
Citas funkcijas - Pagrieziena leņķis: -175/+175 ° Pagrieziena leņķis: -5°/+35 °
Citas funkcijas - Gaismas efekti - Nē
Citas funkcijas - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Citas funkcijas - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Citas funkcijas - Rāmīša biezuma tips - Bez rāmja
Citas funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 50000 h
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
Darba apstākļi - Neekspluatācijas augstums - 5000 - 12192 m
Darba apstākļi - Uzglabāšanas relatīvais mitrums (H-H) - 5 - 93%
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -25 - 55 °C
Dati par otrreizējo pārstrādi - pēc patēriņa pārstrādāta plastmasa - 85%
dimensijas dziļums - 420 mm
Dinamiskais kontrasts - 50 000 000:1
Displejs - 3D - Nē
Displejs - Adobe RGB pārklājums - 77%
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1200 (WUXGA)
Displejs - Attāluma attiecība - 16:10
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:10
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 30 - 83 kHz
Displejs - Displeja diagonāle - 61 cm (24")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 60.96 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1200 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - WUXGA
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 83 kHz
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 50000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Krāsu dziļums - 6 bit
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.27 x 0.27 mm
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 33.6 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 59.7 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 99%
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 50 - 76 Hz
Displejs - Virsmas cietība - 3H
Displejs > Attāluma attiecība - 16:10
Displejs > Displeja diagonāle - 24 "
Displejs > Displeja spilgtums - 300 cd/m²
Displejs > Displejs - 1920 x 1080
Displejs > HD tips - FHD
Displejs > Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 50M:1
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 4 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains - bez smagajiem metāliem - Hg (dzīvsudrabs)
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - noņemams statīvs - Jā
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - ISO 9241-307
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Uzņēmējdarbība
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 46.48 mm
Dziļums ar statīvu - 202.96 mm
EAN - 4038986146241
ean - 4038986146241
EANCode - 4038986146241
Eans - 4038986146241
EAN_kods - 4038986146241
Ekrāna izmērs (diag.) - 24"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 5000 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 85%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģijas klase - E
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Ergonomika - augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, horvātu, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, spāņu, vācu, zviedru
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - OSD valodu skaits - 16
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -175 - 175°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - 1 - 90°
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 35°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena leņķa diapazons - 175 °
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - -5/35 °
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - 90 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100x100 mm
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
GRUPA1 - Rāda
GRUPA2 - LCD monitors
GTIN - 4038986146241
Hoehe - 0.17
HST NUMERIS - X24P1
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x 15-pin D-Sub
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x DVI
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 5 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - HDMI kabelis Displayport kabelis Audio kabelis Barošanas kabelis C13
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 422 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 168 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 752 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 7.5 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma dati - USB kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1548 g
Iepakojuma saturs - Audio kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - Barošanas kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - DisplayPort kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - HDMI kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - Maiņstrāva, audio (3,5 mm), DisplayPort, HDMI, USB
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 417 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 720 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 170 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 326.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.874 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.0510408 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - WEEE, REACH
Ilgtspēja - nesatur - PVC/BFR
izmērs augstums - 725 mm
izmērs platums - 170 mm
izmērs svars - 6700 g
IZSTRĀDĒTĀJS - AOC
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - E
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.32 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.23 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 18 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 16.73 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 24 collas
Kods - X24P1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - 24", 3 malu bezrāmju IPS displejs ar 16:10 malu attiecību24" izmēra, 3 malu bezrāmju X24P1 16:10 malu attiecība un 1920x1200 izšķirtspēja ir lieliski piemērota produktivitātes uzdevumiem (izklājlapas, teksti). X24P1 ir aprīkots ar pilnībā regulējamu statīvu ar 150 mm augstuma diapazonu, kas var grozīties. Tas ir arī pilnībā aprīkots ar VGA, DVI, HDMI un DisplayPort ieejām, iebūvētu USB 3.0 centru un skaļruņiem.
LongProductName - Ekrāna izmērs (collas) 24, Paneļa izšķirtspēja 1920x1200, Atjaunošanas frekvence 60 Hz, Paneļa tips IPS, HDMI HDMI 1.4 x 1, Display Port DisplayPort 1.2 x 1, D-SUB (VGA) 1x, DVI 1x DVI-D
LongSummaryDescription - AOC P1 X24P1. Displeja diagonāle: 61 cm (24"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļu, HD tips: WUXGA, Displeja tehnoloģija: Displeja tehnoloģija: LED, Displeja virsma: Displeja reakcijas laiks: Matēts, Reakcijas laiks: 1: Skatīšanās leņķis, horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis, vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - X24P1
MPN - X24P1
Multimediji - RMS nominālā jauda - 2 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides - Iebūvēts mikrofons - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nosaukums - 61cm/24" (1920x1200) AOC Pro-line X24P1 16:10 4ms HDMI DVI DisplayPort VGA VESA Pivot skaļrunis Full HD Black
Nosaukums - AOC P1 X24P1 datora monitors 61 cm (24") 1920 x 1200 pikseļu WUXGA LED melns
Nosaukums - AOC X24P1
Nosaukums - AOC X24P1 - 24 - LED (melns, WUXGA, IPS, USB, HDMI)
Nosaukums - AOC | X24P1 | 24 " | IPS | FHD | 16:10 | 4 ms | 300 cd/m² | Black | HDMI pieslēgvietu skaits 1 | 60 Hz
nosaukums - Monitors 24 X24P1 IPS DVI HDMI DP Pivot Skaļruņi
PANTS1 - X24P1 24IN IPS
PANTS2 - 1920X1200 5MS MELNS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
PDF - https://www.blobs.lt/products/4/5/8/2/3/2/d55d6ef76103af641ffd420b5c8f7c27/original.pdf
Pieslēgvietas un saskarnes - VGA (D-Sub) daudz pieslēgvietu - 1
Platums - 533.5 mm
Plašs - 0.42
ProducerCode - X24P1
Produkta nosaukums - X24P1
Punktu piķis - 0.27 mm
Ražotāja produkta nosaukums - X24P1
Ražotāja_kods - X24P1
ražotājs - AOC
Ražotājs - AOC
Ražotājs - AOC
Reakcijas laiks - 4 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 596.73 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 335.66 mm
Rezolūcija - 1920 x 1200 (WUXGA)
Saite - https://eu.aoc.com/en/products/x24p1
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un interfeisi > VGA (D-Sub) kvantitātes porti - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > DVI-I pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - USB 3.1(Gen1) x 4
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un saskarnes - Audio ievade - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Mikrofona ieeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Sertifikāti - EAC
Sertifikāti - TCO
Sertifikāti - TUV
ShortDescription - 24" | IPS | 1920 x 1200 | D-SUB | HDMI | Display Port | 4 x USB 3.0 | Głośniki | HAS | Pivot | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - AOC P1 X24P1, 61 cm (24"), 1920 x 1200 pikseļu, WUXGA, LED, 4 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300 cd/m²
Starling - Y
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 28
Svars - 5.5 kg
Svars - 7,55
Svars - 7.46
Svars - 8
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 533.5 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 354.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 203 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 46.5 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 535.2 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 533.5 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 5.5 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 3.71 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 5.726 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - AOC
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Tehniskā_details - Ekrāna izmērs: 24"/? 61cm Izšķirtspēja: 1920x1200, 16:10, 94dpi Spilgtums: 24 / 24 mm: Kontrasts: 1.000:1 (statisks), 50.000.000:1 (dinamisks) Reakcijas laiks: 1.000:1 (statisks), 50.000.000:1 (dinamisks): Redzamības leņķis: 178°/?178° Panelis: Sinhronizācija: nav pieejama Izplūšanas samazināšana: nav pieejama Signāla frekvence: nav norādīta (horizontālā), nav norādīta (vertikālā) Savienotāji: Citi savienotāji: nav pieejami USB-Hub Out: 4x USB-A 3.0 USB-Hub In: 1x USB-B 3.0 Audio: skaļrunis (2x 2W), 1x Line-Out Ergonomika: 150 mm (augstums), 90° (Pivot), ±175° (rotācija), +35°/? Enerģijas patēriņš: nav norādīts (maksimālais), 22 W (tipisks), nav norādīts (energomarķējums), 0,5 W (gaidstāves režīmā) Gada patēriņš: Energoefektivitātes klase: 32,12 kWh: Enerģijas padeve: A Enerģijas padeve: Izmēri (WxHxD): 535x533x203mm (ar pjedestālu), nav norādīts (bez pjedestāla) Svars: 5,50kg (ar pjedestālu), nav norādīts (bez pjedestāla) Īpašas funkcijas: plāns rāmītis, mehāniskās atslēgas, drošības slēdzene (Kensington) Garantija: trīs gadi.
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://eu.aoc.com/
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - savietojamība - VESA-P1
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - Ātra uzlāde - Jā
vendpn - X24P1
VESA - 100 x 100
Zīmols - AOC
Category 1 - Displays
Category 2 - Monitore
Laenge - 0.72
Description - 24, unframed three-sided IPS monitor with an aspect ratio of 16:10
The aspect ratio of 16:10 and the resolution of 1920x1200 frameless on three sides of the monitor with X24P1 diagonal 24 "is ideal for intensive work (spreadsheets, text). The monitor is richly equipped with VGA, DVI, HDMI and DisplayPort connectors, a built-in USB 3.0 hub and loudspeakers.
Base with adjustable height
We care about your well-being. That's why this monitor offers options that allow you to adjust the height, which will allow you to get the perfect attitude while working, playing or watching movies. Adjusting the AOC monitor to your needs not only helps reduce fatigue and stay healthy. In the final analysis, it also allows the user and team to achieve better results, regardless of the nature of the work.
IPS Panel
Regardless of whether you are watching pictures, videos, pages layout of the magazine in InDesign or playing your favorite game - we want the image to look perfectly from any angle. That's why this screen is equipped with an advanced IPS sensor that provides clear colors and a wide viewing angle. Thanks to this, the picture is always perfect and accurate, regardless of the angle from which the user - or his friends and colleagues sitting or standing next to him - looks at the screen.
Display Port
As the latest standard for VESA display connectors, DisplayPort also allows you to send audio, connect USB and other storage media. DisplayPort version 1.2-1.2a supports up to 165 Hz with 1440p, 75 Hz with 2160p, version 1.3 supports up to 240 Hz with 1440p, 120 Hz with 2160p, and version 1.4 meets HDR10 requirements.
Integrated U2777PQU loudspeakers
Thanks to the built-in speakers, you can keep in touch with your relatives, friends and colleagues. You do not need to connect external speakers to enjoy watching movies, listening to music, playing games, etc.
IPS matrix
Regardless of whether you are watching pictures, videos, pages layout of the magazine in InDesign or playing your favorite game - we want the image to look perfectly from any angle. That's why this screen is equipped with an advanced IPS sensor that provides clear colors and a wide viewing angle. Thanks to this, the picture is always perfect and accurate, regardless of the angle from which the user - or his friends and colleagues sitting or standing next to him - looks at the screen.
Base with adjustable height
We care about your well-being. That's why this monitor offers options that allow you to adjust the height, which will allow you to get the perfect attitude while working, playing or watching movies. Adjusting the AOC monitor to your needs not only helps reduce fatigue and stay healthy. In the final analysis, it also allows the user and team to achieve better results, regardless of the nature of the work.
Aspect ratio - 16:10
Audio > Number of speakers - 2 W x 2
Height - 354.4 mm
Height with stand - 535.23 mm
Auto Pivot - Yes
Power - External power adapter - No
BrandPartCode - X24P1
Gross weight - 7.6 kg
Other features - Swivel:-175/+175 ° Tilt: -5°/+35 °
Other features - Light effects - No
Other features - On/off switch - Yes
Other features - TV tuner integrated - No
Other features - Bezel thickness type - Frameless
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 50000 h
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Exterior finish type - Textured
Operational conditions - Non-operating altitude - 5000 - 12192 m
Operational conditions - Storage relative humidity (H-H) - 5 - 93%
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -25 - 55 °C
Recycling data - Post-consumer recycled plastic - 85%
dimension depth - 420 mm
Dynamic contrast - 50 000 000:1
Display - 3D - No
Display - Adobe RGB coverage - 77%
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1200 (WUXGA)
Display - Aspect ratio - 16:10
Display - Native aspect ratio - 16:10
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 83 kHz
Display - Display diagonal - 61 cm (24")
Display - Display diagonal (metric) - 60.96 cm
Display - Display resolution - 1920 x 1200 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - WUXGA
Display - Horizontal scan range - 30 - 83 kHz
Display - Contrast ratio (dynamic) - 50000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Colour depth - 6 bit
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel pitch - 0.27 x 0.27 mm
Display - Response time - 4 ms
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 59.7 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 99%
Display - Vertical scan range - 50 - 76 Hz
Display - Surface hardness - 3H
Display > Aspect ratio - 16:10
Display > Display diagonal - 24 "
Display > Display brightness - 300 cd/m²
Display > Display - 1920 x 1080
Display > HD type - FHD
Display > Contrast ratio (dynamic) - 50M:1
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Maximum refresh rate - 60 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 4 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Feet colour - Black
Design - Detachable stand - Yes
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Certification - ISO 9241-307
Design - Market positioning - Business
Design > Colour of product - Black
Depth - 46.48 mm
Depth with stand - 202.96 mm
EAN - 4038986146241
ean - 4038986146241
EANCode - 4038986146241
Eans - 4038986146241
EAN_code - 4038986146241
Screen size (diag.) - 24"
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 5000 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 85%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Energy class - E
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Croatian, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Number of OSD languages - 16
Ergonomics - Swivel angle range - -175 - 175°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - 1 - 90°
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 35°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 15 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Swivel angle range - 175 °
Ergonomics > Tilt angle - -5/35 °
Ergonomics > Pivot angle - 90 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 4038986146241
Hoehe - 0.17
HSTNUMMER - X24P1
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x DVI
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 5 x USB 3.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Kabel HDMI Kabel Displayport Kabel Audio Kabel zasilający C13
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 422 mm
Packaging data - Package depth - 168 mm
Packaging data - Package width - 752 mm
Packaging data - Package weight - 7.5 kg
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - USB cable length - 1.8 m
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1548 g
Packaging content - Audio cable length - 1.8 m
Packaging content - Power cable length - 1.8 m
Packaging content - DisplayPort cable length - 1.8 m
Packaging content - HDMI cable length - 1.8 m
Packaging content - Cables included - AC, Audio (3.5mm), DisplayPort, HDMI, USB
Packaging content - Stand included - Yes
Package features > Gross height (mm) - 417 mm
Package features > Gross depth (mm) - 720 mm
Package features > Gross width (mm) - 170 mm
Package features > Plastic (No PET) - 326.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.874 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0510408 m³
Sustainability - Sustainability certificates - WEEE, REACH
Sustainability - Doesn't contain - PVC/BFR
dimension height - 725 mm
dimension width - 170 mm
dimension weight - 6700 g
HERSTELLER - AOC
Power - Energy efficiency class (SDR) - E
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.32 W
Power - Power consumption (off) - 0.23 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 18 kWh
Power - Power consumption (typical) - 16.73 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 24 inches
Code - X24P1
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - 24”, 3-sides frameless IPS display with 16:10 aspect ratioThe 16:10 aspect ratio and 1920x1200 resolution of the 24" sized, 3-sides frameless X24P1 is suited perfectly for productivity tasks (spreadsheets, texts). X24P1 comes with a fully adjustable stand with 150 mm height range, capable of pivot mode. It is also fully equipped with VGA, DVI, HDMI and DisplayPort inputs, a built-in USB 3.0 hub and speakers.
LongProductName - Screen size (inch) 24, Panel resolution 1920x1200, Refresh rate 60 Hz, Panel type IPS, HDMI HDMI 1.4 x 1, Display Port DisplayPort 1.2 x 1, D-SUB (VGA) 1x, DVI 1x DVI-D
LongSummaryDescription - AOC P1 X24P1. Display diagonal: 61 cm (24"), Display resolution: 1920 x 1200 pixels, HD type: WUXGA, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 16:10, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - X24P1         
MPN - X24P1
Multimedia - RMS rated power - 2 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia - Built-in microphone - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
Name - 61cm/24" (1920x1200) AOC Pro-line X24P1 16:10 4ms HDMI DVI DisplayPort VGA VESA Pivot Speaker Full HD Black
Title - AOC P1 X24P1 computer monitor 61 cm (24") 1920 x 1200 pixels WUXGA LED Black
Name - AOC X24P1
Name - AOC X24P1 - 24 - LED (black, WUXGA, IPS, USB, HDMI)
Name - AOC | X24P1 | 24 " | IPS | FHD | 16:10 | 4 ms | 300 cd/m² | Black | HDMI ports quantity 1 | 60 Hz
name - Monitor 24 X24P1 IPS DVI HDMI DP Pivot Speakers
ARTIKEL1 - X24P1 24IN IPS
ARTIKEL2 - 1920X1200 5MS BLACK
Optional accessory -
PDF - https://www.blobs.lt/products/4/5/8/2/3/2/d55d6ef76103af641ffd420b5c8f7c27/original.pdf
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Width - 533.5 mm
Breite - 0.42
ProducerCode - X24P1
ProductName - X24P1
Dot pitch - 0.27 mm
Producer product name - X24P1
Manufacturer_code - X24P1
producer - AOC
Producer - AOC
Manufacturer - AOC
Response time - 4 ms
Visible area, horizontal - 596.73 mm
Visible area, vertical - 335.66 mm
Resolution - 1920 x 1200 (WUXGA)
Link - https://eu.aoc.com/en/products/x24p1
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > DVI-I ports quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces > USB ports quantity - USB 3.1(Gen1) x 4
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - Audio input - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - Microphone in - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Certificates - EAC
Certificates - TCO
Certificates - TUV
ShortDescription - 24" | IPS | 1920 x 1200 | D-SUB | HDMI | Display Port | 4 x USB 3.0 | Głośniki | HAS | Pivot | VESA 100 x 100
ShortSummaryDescription - AOC P1 X24P1, 61 cm (24"), 1920 x 1200 pixels, WUXGA, LED, 4 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 300 cd/m²
Storno - Y
Static contrast - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 28
Weight - 5.5 kg
Weight - 7,55
Gewicht - 7.46
Weight - 8
Weight & dimensions - Height (with stand) - 533.5 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 354.4 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 203 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 46.5 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 535.2 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 533.5 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5.5 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.71 kg
Technical details > Net weight - 5.726 kg
Technical details > Producer - AOC
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Technical_details - Screen size: 24"/? 61cm Resolution: 1920x1200, 16:10, 94dpi Brightness: 300cd/?m2 Contrast: 1.000:1 (static), 50.000.000:1 (dynamic) Response time: 4ms Viewing angle: 178°/?178° Panel: IPS Shape: straight Coating: matte (non-glare) Backlight: white-LED, flicker-free, blue light filter Colour depth: 8bit (6bit with FRC) Colour gamut: not specified (sRGB), not specified (Adobe RGB), not specified (DCI-P3), not specified (REC 709) Refresh rate: 60Hz Variable Synchronization: not available Blur reduction: not available Signal frequency: not specified (horizontal), not specified (vertical) Connectors: 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.2 Other connectors: not available USB-Hub Out: 4x USB-A 3.0 USB-Hub In: 1x USB-B 3.0 Audio: loudspeaker (2x 2W), 1x Line-Out Ergonomics: 150mm (height), 90° (Pivot), ±175° (rotation), +35°/?-5° (tilting) Colour: black (frame), black (bar), black (pedestal) VESA: 100x100 (occupied) Power consumption: not specified (maximum), 22W (typical), not specified (Energy label), 0.5W (standby) Annual consumption: 32.12kWh Energy efficiency class: A Power supply: AC-In Dimensions (WxHxD): 535x533x203mm (with pedestal), not specified (without pedestal) Weight: 5.50kg (with pedestal), not specified (without pedestal) Special features: slim bezel, mechanical keys, security lock (Kensington) Warranty: three years
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://eu.aoc.com/
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Compatibility - VESA-P1
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - Fast charging - Yes
vendpn - X24P1
VESA - 100 x 100
Brand - AOC
302,79 €
AOC X24P1, 24"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas