Benq PD2706UA, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1062729 Preces kods: 9H.LLKLB.QBE
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
597,93 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1200:1
  • Gaišums: 350cd/m2
  • Izmērs: 27"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Benq 27" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : DisplayHDR 400
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1200:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 350cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna, Pelēka
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Creative
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 90W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - PD2706UA27 collu grafikas monitors ar Ergo Arm 4K UHD sRGB, HDR10 USB-C Uzskatu, ka BenQ GW2790 LED monitors apmierinās jūsu cerības kvalitātes, ērtības un funkcionalitātes ziņā. Tas padarīs jūsu darbu efektīvāku un izklaidi intensīvāku. Izvēlieties BenQ kvalitāti un uzticamību - jūs nenožēlosiet savu izvēli! Radiet ērti ar ergo roku un izbaudiet produktivitāti Aprīkots ar 95% P3 krāsu telpu, lai garantētu konsekventu krāsu lietojumu 27" 4K UHD 16:9 IPS LED monitors ar 90 W USB-C savienotāju Atplaukst radošums un maksimāls komforts Kā darba vietas burvis PD Ergo Arm pilnībā atbalsta grozāmību, augstuma regulēšanu, pagriezienu, slīpumu un pārsteidzošu kabeļu pārvaldību rokas iekšpusē. Veidojiet, izmantojot pielāgojamo ergonomisko dizainu, vienlaikus baudot pārsteidzošu krāsu veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai strādājat pie projekta vai prezentējat savas idejas klientiem, vienmēr atradīsiet piemērotu vietu un piemērotu leņķi. Industrijas standarta PD2706UA aptver 95 % P3 krāsu telpas, 100 % sRGB un 100 % Rec.709, un tam ir neticama Delta E vērtība < 3, kas nodrošina izcilu precizitāti un absolūtu krāsu uzticamību. Displeja detalizācija BenQ viendabīgums nodrošina autentiskas krāsas no stūra līdz stūrim un konsekventu spilgtumu. Displejs ir sadalīts simtos apakšreģionu un rūpīgi noregulēts precizitātes ziņā, lai nodrošinātu uzticamu attēla precizitāti. PD2706UA kvalitātes garantija nodrošina CalMan, Pantone un Pantone SkinTone Validated statusu, kas ir pievilcīgs tiem, kuri novērtē produktus, kas nodrošina autentisku patiesu krāsu atveidi. Pārsteidzošs krāsu telpas pārklājums. PD2706UA aptver 95 % P3 krāsu telpas, 99 % sRGB un 99 % Rec.709 krāsu telpas, un tam ir neticama Delta E 3 krāsu reprodukcija, kas nodrošina izcilu precizitāti un pilnīgu krāsu uzticamību. Viena klikšķa krāsu sinhronizācija Mac ierīcē BenQ ekskluzīvais M-Book režīms nodrošina aktīvu krāsu sinhronizāciju, radot papildu krāsu precizitātes līmeni. Pantone Connect Premium Izmantojiet digitālo tehnoloģiju kopā ar BenQ - pirmo zīmolu, kas sadarbojas ar Pantone mobilo lietotni. Kā esošais BenQ profesionālo monitoru īpašnieks vai jauns BenQ monitoru pircējs jūs saņemsiet gada bezmaksas Pantone Connect Premium, kas nodrošina krāsu konsekvenci un precizitāti mobilajās ierīcēs. Krāsu viendabīgums rokas stiepiena attālumā BenQ ICCsync automātiski pielāgo un automātiski sinhronizē ICC profilus jūsu monitorā, kad maināt krāsu režīmus, kā arī starp jūsu klēpjdatoru un BenQ monitoru. Tas viss tiek paveikts vienā mirklī. Paplašiniet savu darbstaciju ar universālo USB-C kabeli 90 W USB-C kabelis ļauj bez problēmām pārsūtīt fotoattēlus, videoklipus un citus datus, kā arī vienlaikus uzlādēt mobilās ierīces, izmantojot tikai vienu kabeli. KVM Pateicoties iebūvētai KVM (tastatūras, video, peles) komutatora funkcijai, PD2706UA ļauj lietotājiem kontrolēt divas sistēmas ar vienu tastatūru un peli. Noklikšķiniet, lai pārslēgtos starp sistēmām, izmantojot Hotkey Puck G2, un palieliniet produktivitāti. BenQ Hotkey Puck G2 BenQ Hotkey Puck G2 piedāvā lietotājiem iespēju pielāgot un piekļūt visbiežāk izmantotajām funkcijām. Nospiediet un pārslēdziet slēdzi, lai piekļūtu spilgtuma, kontrasta un skaļuma regulēšanai, kā arī piešķirtu īsceļus funkciju komplektiem, izmantojot trīs karstos taustiņus. Turklāt pagrieziena taustiņš ļauj lietotājiem iestatījumiem piešķirt pielāgotus īsceļus. PIP / PBP Pārslēdzieties uz dalītu ekrānu. Attēls attēlā (PIP) un attēls pēc attēla (PBP) ļauj pielāgot darba plūsmu. HDR displejsHDR 400 tehnoloģija nodrošina labākus rezultātus, strādājot pie projektiem, ar uzlabotu spilgtumu, krāsu viendabīgumu un melnās krāsas līmeni. Parādiet tikai nepieciešamās detaļas Dažādie krāsu režīmi nodrošina jūsu acīm nepieciešamās detaļas. Vienkārši ieguldiet savu dvēseli darbā. Tumšās istabas režīms Pielāgojiet attēla spilgtumu un kontrastu darbam tumšā vidē. Animācijas režīms Palieliniet tumšo apgabalu skaidrību, nepāreksponējot gaišos apgabalus. CAD/CAM režīms Izbaudiet lielisku līniju un formu kontrastu tehniskajās ilustrācijās. E-papīra režīms Imitē e-grāmatas displeju, lai ērti lasītu un rediģētu digitālās publikācijas. Veidojiet ar svaigām acīm BenQ nozarē vadošā acu aizsardzības tehnoloģija samazina acu nogurumu, vienlaikus nodrošinot lielāku lietotāja komfortu ilgstošas lietošanas laikā. Sertificējusi TÜV Rheinland Pasaules drošības iestāde TÜV Rheinland apstiprina, ka PD2706U monitors PD2706U bez mirgošanas un ar zemu zilās gaismas līmeni ir patiesi saudzīgs cilvēka acīm. Zema zilā gaisma - zema zilā apgaismojuma tehnoloģija filtrē kaitīgo zilo gaismu, lai aizsargātu visu vecumu acis. Bez mirgošanas - tehnoloģija Flicker-Free Flicker-Free novērš ekrāna mirgošanu, kas raksturīga tradicionālajiem LCD monitoriem ilgstošas skatīšanās laikā.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Augstuma regulēšana - Jā
Augstums (maks.) - 703 mm
Augstums ar statīvu - 553 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 9H.LLKLB.QBE
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 240 mm
Displeja virsma - Matt
Displejs - Attāluma attiecība - 4:3, 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 68,6 cm (27")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 68.5 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (maksimālais) - 400 cd/m²
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 350 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - LED
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons (HDR) 400, augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 27 - 135 kHz
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1200:1
Displejs - Kontrasta pastiprinātājs - Jā
Displejs - Krāsu gamma - 99%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu blīvums - 163 ppi
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 99%
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 24 - 76 Hz
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - TUV, Solidworks, Calman, Pantone Validated, Pantone SkinTone
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Grafiskais dizains
Dziļums ar statīvu - 459.4 mm
ean - 4718755090370
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 152 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Arābu, vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, franču, ungāru, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, poļu, rumāņu, krievu, zviedru, ungāru, itāļu, japāņu, spāņu, vācu
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļu vadība - Jā
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - 275 - 275°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -90 - 90°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 30°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Garantija -
garantija - 36
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
GTIN - 4718755090370
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 2 x USB (B tips)
I/O savienotāji - 3 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 3 x USB 3.1
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Kalibrēšanas ziņojums Puck G2 QSG karsto taustiņu kontrolieris Garantijas karte
Iepakojuma saturs - DisplayPort kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - HDMI kabeļa garums - 1.8 m
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - DisplayPort, HDMI, USB
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Ilgtspēja - Eiropas Enerģijas marķējuma produktu reģistra (EPREL) kods - 1389781
izmērs augstums - 510 mm
izmērs platums - 730 mm
izmērs svars - 12000 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 44 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 152 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 42 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 27.5 W
Kategorija - Datoru monitori
Krāsa - Black
Krāsa - Pelēks
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - BenQ DesignVue monitoriPD2706UA|27 collu Ergo Arm 4K UHD P3 DisplayHDR 400 USB-C dizaina monitorsIzpaudiet radošumu ar maksimālu komfortuKadrējiet ar pielāgojama ergonomiska dizaina komfortu un izbaudiet labāko radošumu un produktivitāti ar ekrāna un darba vietas elastību.Izstrādājumos vadošā krāsu veiktspējaNepārspējams krāsu telpas pārklājumsPD2706UA aptver 95 % P3, 99 % sRGB un 99 % Rec.709. krāsu telpas un tam ir pārsteidzoša Delta E ≤ 3 krāsu reprodukcija, kas nodrošina izcilu precizitāti un absolūtu krāsu uzticamību.Izcilākie krāsu veiktspējas rādītāji nozarēAtbilstoši krāsu režīmi radītājiemViens klikšķis sinhronizē Mac ierīču krāsasBenQ ekskluzīvais M-book režīms nodrošina aktīvu krāsu sinhronizāciju, radot papildu krāsu precizitātes nodrošināšanas līmeni.Mac® un MacBook® ir Apple Inc. preču zīmes.Animācijas režīmsUzlabo tumšo apgabalu skaidrību, nepāreksponējot gaišos apgabalus.EPapīra režīmsSimulē e-grāmatas displeju, lai ērti lasītu un rediģētu digitālās publikācijas.Detalizēti displejiUzņēmuma kalibrēts krāsu precizitāteiBenQ DesignVue monitoriem ir rūpīga rūpnīcas kalibrēšana, lai dizaineri jau no paša sākuma pilnībā izmantotu pilnīgu displeja krāsu precizitāti.Akurātuma garantijaGARANTIJA ārpus iepakojumaPD2706UA ir arī Pantone un Pantone SkinTone validācija, kas ir saistoša profesionāļiem, kuriem nepieciešams displejs, kas sasniedz maksimālu autentiskumu, parādot reālās pasaules krāsas.BenQ viendabīguma tehnoloģijaDodot no stūra līdz stūrim autentiskas krāsas un konsekventu mirdzumu. Displejs ir sadalīts simtos apakšreģionu un stingri noregulēts, lai nodrošinātu precizitāti. Šī inovatīvā tehnoloģija nodrošina īpaši uzticamu attēla precizitāti.Paplašiniet savu darbstaciju ar "viss vienā" kabeli90W USB-C bez problēmām pārnēsā attēlus, video un citus datus, kā arī vienlaikus uzlādē mobilās ierīces - viss ar vienu kabeli.KVMAr iebūvētu KVM (tastatūras, video, peles) komutatora funkciju PD2706UA ļauj lietotājiem kontrolēt divas sistēmas ar vienu tastatūras un peles komplektu. Noklikšķiniet, lai pārslēgtos starp sistēmām, izmantojot Hotkey Puck G2, lai palielinātu efektivitāti.HDR tehnoloģijaDisplayHDR 400 piedāvā labākus rezultātus vairāk, strādājot pie dizainparaugiem ar labāku spilgtumu, krāsu viendabīgumu un melnās krāsas līmeniTveriet ar svaigām acīmBenQ nozares vadošā Eye-Care tehnoloģija samazina acu nogurumu, vienlaikus nodrošinot lielāku lietotāju komfortu ilgstošas lietošanas laikā.TÜV Rheinland sertifikācijaTÜV Rheinland sertificē Flicker-Free™ un Low Blue Light, tādējādi nodrošinot patiesi cilvēka acīm draudzīgu monitoru.Low Blue LightLow Blue Light tehnoloģija filtrē kaitīgo zilo gaismu, lai aizsargātu acis un palielinātu komfortu.Flicker-Free™Flicker-Free™ novērš ekrāna mirgošanu, kas raksturīga tradicionālajiem monitoriem, ievērojami uzlabojot komfortu ilgstošas lietošanas laikā..
LongProductName - 27" IPS 4K (3840 x 2160), HDR10, 5 ms, 178°/178°, 1200:1, 60Hz, 16:9, 2 × 2,5 Вт, 100 - 240V, 553 - 703 x 614 x 459.4mm, 10 kg
LongSummaryDescription - BenQ PD2706UA. Displeja diagonāle: 68,6 cm (27"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - PD2706UA
Multimediji - RMS nominālā jauda - 5 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 27 collu monitors PD2706UA LED 5ms/QHD/IPS/HDMI/DP/USB
Nosaukums - BenQ PD2706UA datora monitors 68,6 cm (27") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LCD melns
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 614 mm
Produkta nosaukums - PD2706UA
ražotājs - Benq
Reakcijas laiks - 5 ms
Rezolūcija - 3840 x 2160
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 3
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery līdz pat - 90 W
Savienojamības porti un saskarnes - USB tipa C augšupejošo portu skaits skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C pakārtotās pieslēgvietas skaits - 1
Sertifikāti - TUV
ShortSummaryDescription - BenQ PD2706UA, 68,6 cm (27"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LCD, 5 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 250 nitu
Statiskais kontrasts - 1 200:1
Svars - 6.2 kg
Svars ar statīvu - 10 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 553 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 553.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 459.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 81.3 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 614 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 614 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 10 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 6.2 kg
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.benq.com/en-us/monitor/professional/pd2706ua/buy.html
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - Viedie režīmi - Animācija, Melnbaltā, M-buknoga, e-papīrs
vendpn - 9H.LLKLB.QBE
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - BenQ
Description - PD2706UA27 calowy monitor graficzny z Ergo Arm 4K UHD sRGB, HDR10 USB-C Wierzę, że monitor BenQ GW2790 LED spełni Twoje oczekiwania pod względem jakości, wygody i funkcjonalności. Dzięki niemu praca stanie się bardziej efektywna, a rozrywka bardziej intensywna. Postaw na jakość i niezawodność marki BenQ - nie pożałujesz swojego wyboru! Twórz wygodnie, korzystając z ramienia ergo i ciesz się produktywnością Wyposażony w 95% przestrzeni kolorów P3, aby zagwarantować spójne zastosowania kolorów 27-calowy monitor LED 4K UHD 16:9 IPS ze złączem USB-C o mocy 90 W Uwolnij kreatywność i maksymalny komfort
Jako magik przestrzeni roboczej, PD Ergo Arm w pełni obsługuje elastyczność obrotu, regulacji wysokości, obracania, pochylania i niesamowitego zarządzania kablami wewnątrz ramienia. Twórz dzięki dostosowywalnej ergonomicznej konstrukcji i jednocześnie ciesz się niesamowitą wydajnością kolorów. Niezależnie od tego, czy pracujesz nad projektem, czy prezentujesz swoje pomysły klientom, zawsze jest do tego odpowiednie miejsce i odpowiedni kąt. Branżowy standard
PD2706UA pokrywa 95% przestrzeni kolorów P3, 100% sRGB i 100% Rec.709 i ma niesamowitą wartość Delta E < 3, która zapewnia doskonałą dokładność i absolutną pewność kolorów. Wyświetlanie szczegółów
Jednolitość BenQ zapewnia autentyczny kolor od rogu do rogu i stałą luminescencję. Wyświetlacz jest podzielony na setki podregionów i skrupulatnie dostrojony pod kątem precyzji, aby zapewnić niezawodną wierność obrazu. Gwarancja jakości
PD2706UA osiąga status CalMan, Pantone i Pantone SkinTone Validated, atrakcyjny dla osób ceniących produkty, które realizują autentyczność w wyświetlaniu rzeczywistych kolorów. Niesamowite pokrycie przestrzeni barw. Wiodąca w branży wydajność kolorów.
PD2706UA pokrywa 95% przestrzeni kolorów P3, 99% sRGB i 99% Rec.709 i ma niesamowitą reprodukcję kolorów Delta E 3, aby zapewnić doskonałą dokładność i absolutną pewność kolorów. Jedno kliknięcie synchronizuje kolory urządzenia Mac
Ekskluzywny tryb M-Book firmy BenQ zapewnia aktywną synchronizację kolorów, tworząc dodatkową warstwę zapewniającą precyzję kolorów. Pantone Connect Premium
Przejdź na technologię cyfrową z BenQ, pierwszą marką, która współpracuje z Pantone w aplikacji mobilnej. Jako istniejący właściciel lub nowy nabywca profesjonalnych monitorów BenQ otrzymasz roczny bezpłatny Pantone Connect Premium zapewniający spójność i dokładność kolorów w urządzeniach mobilnych. Spójność kolorów na wyciągnięcie ręki
BenQ ICCsync automatycznie dopasowuje i automatycznie synchronizuje profile ICC na monitorze po zmianie trybów kolorów, a także między laptopem a monitorem BenQ. Wszystko to odbywa się błyskawicznie. Rozbuduj swoją stację roboczą za pomocą kabla "wszystko w jednym"
USB-C o mocy 90 W umożliwia bezproblemowe przesyłanie zdjęć, filmów i innych danych oraz jednoczesne ładowanie urządzeń mobilnych, a wszystko to za pomocą jednego kabla. KVM
Dzięki wbudowanej funkcji przełącznika KVM (klawiatura, wideo, mysz), PD2706UA umożliwia użytkownikom kontrolowanie dwóch systemów za pomocą jednego zestawu klawiatury i myszy. Kliknij, aby przełączać się między systemami za pomocą Hotkey Puck G2 i zwiększać wydajność. Hotkey Puck G2
BenQ Hotkey Puck G2 oferuje użytkownikom elastyczność dostosowywania i dostępu do najczęściej używanych funkcji. Naciśnij i przełącz pokrętło, aby uzyskać dostęp do regulacji jasności, kontrastu i głośności, a także przypisać skróty do zestawów funkcji za pomocą trzech klawiszy funkcyjnych. Dodatkowo klawisz obrotu umożliwia użytkownikom przypisywanie niestandardowych skrótów do ustawień. PIP / PBP
Przejdź na podzielony ekran. Obraz w obrazie (PIP) i obraz po obrazie (PBP) pozwalają dostosować przebieg pracy. Technologia HDR
DisplayHDR 400 zapewnia lepsze wyniki podczas pracy nad projektami o lepszej jasności, jednolitości kolorów i poziomie czerni. Pokaż tylko niezbędne szczegóły
Różne tryby kolorów zapewniają Twoim oczom niezbędne szczegóły. Wystarczy włożyć w tę pracę swoją duszę. Tryb ciemni
Dostosuj jasność i kontrast obrazu do pracy w ciemnym otoczeniu. Tryb animacji
Zwiększ wyrazistość ciemnych obszarów bez prześwietlania jasnych obszarów. Tryb CAD/CAM
Ciesz się doskonałym kontrastem linii i kształtów na ilustracjach technicznych. Tryb e-Papieru
Symuluje wyświetlanie e-booków, aby wygodnie czytać i edytować publikacje cyfrowe. Twórz ze świeżym spojrzeniem
Wiodąca w branży technologia ochrony oczu BenQ zmniejsza zmęczenie oczu, zapewniając jednocześnie większy komfort użytkownika podczas długich okresów użytkowania. Certyfikat TÜV Rheinland
Globalny organ ds. bezpieczeństwa TÜV Rheinland potwierdza, że monitor PD2706U pozbawiony migotania i charakteryzujący się niską zawartością niebieskiego światła jest rzeczywiście przyjazny dla ludzkiego oka. Niska emisja niebieskiego światła - Low Blue Light
Technologia niskiego poziomu niebieskiego światła filtruje szkodliwe niebieskie światło, aby chronić oczy w każdym wieku. Brak migotania - Flicker-Free
Flicker-Free eliminuje migotanie ekranu występujące w tradycyjnych monitorach LCD podczas długotrwałego oglądania.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 60 Hz
Height adjustment - Yes
Height (max) - 703 mm
Height with stand - 553 mm
Auto Pivot - Yes
Bluetooth - No
BrandPartCode - 9H.LLKLB.QBE
Other features -
dimension depth - 240 mm
Display surface - Matt
Display - Aspect ratio - 4:3, 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display diagonal (metric) - 68.5 cm
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (peak) - 400 cd/m²
Display - Display brightness (typical) - 350 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - LED
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range (HDR) 400, High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Horizontal scan range - 27 - 135 kHz
Display - Contrast ratio (typical) - 1200:1
Display - Contrast enhancer - Yes
Display - Colour gamut - 99%
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel density - 163 ppi
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 99%
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display - Vertical scan range - 24 - 76 Hz
Design - Product colour - Black
Design - Certification - TUV, Solidworks, calman, Pantone Validated, Pantone SkinTone
Design - Market positioning - Graphics design
Depth with stand - 459.4 mm
ean - 4718755090370
Screen size (diag.) - 27"
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 152 W
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Arabic, Simplified Chinese, Traditional Chinese, German, Dutch, English, Spanish, French, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Swedish
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable management - Yes
Ergonomics - Swivel angle range - 275 - 275°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 30°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Warranty -
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
GTIN - 4718755090370
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 2 x USB (Type B)
I/O connectors - 3 x USB (Type C)
I/O connectors - 3 x USB 3.1
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Raport kalibracji Sterownik Hotkey Puck G2 QSG Karta gwarancyjna
Packaging content - DisplayPort cable length - 1.8 m
Packaging content - HDMI cable length - 1.8 m
Packaging content - Cables included - DisplayPort, HDMI, USB
Packaging content - Stand included - Yes
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 1389781
dimension height - 510 mm
dimension width - 730 mm
dimension weight - 12000 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 44 kWh
Power - Power consumption (max) - 152 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 42 kWh
Power - Power consumption (typical) - 27.5 W
Category - Computer Monitors
Color - Black
Color - Gray
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - BenQ DesignVue MonitorsPD2706UA|27-inch Ergo Arm 4K UHD P3 DisplayHDR 400 USB-C Designer MonitorUnleash Creativity with Maximum ComfortCreate with the comfort of customizable ergonomic design and enjoy the best creativity and productivity with screen and workspace flexibility.Industry Leading Color PerformanceIncredible Color Space CoveragePD2706UA covers 95% P3, 99% sRGB, and 99% Rec.709 color spaces and has amazing Delta E ≤ 3 color reproduction to ensure superb accuracy and absolute color confidence.Industry Leading Color PerformanceAttentive Color Modes for CreatorsOne Click Syncs Mac Device ColorsBenQ exclusive M-book mode provides active color syncing, creating an additional layer of color precision assurance.Mac® and MacBook® are trademarks of Apple Inc.Animation ModeEnhance the clarity of dark areas without overexposing bright regions.ePaper ModeSimulates e-book display to read and edit digital publications in comfort.Displaying DetailsFactory Calibrated for Color AccuracyBenQ DesignVue monitors feature meticulous factory calibration, so designers make full use of total display color accuracy from the get go.Accuracy GuaranteeOut-of-the-Box GUARANTEEPD2706UA also features Pantone and Pantone SkinTone validation, appealing to professionals who need a display that achieves utmost authenticity when showing real-world colors.BenQ Uniformity TechnologyDelivering corner-to-corner authentic colors and consistent luminescence. The display is divided into hundreds of sub-regions and rigorously fine-tuned for precision. This innovative tech assures ultra-dependable image fidelity.Expand Your Workstation with All-in-One Cable90W USB-C carries images, videos, and other data seamlessly plus charges your mobile devices at the same time all with one cable.KVMWith built-in KVM (keyboard, video, mouse) switch functionality, PD2706UA allows users to control two systems from one keyboard and mouse set. Click to switch between systems via Hotkey Puck G2 to boost efficiency.HDR TechnologyDisplayHDR 400 offers better results more when you work on designs with better brightness, color uniformity and black leveCreate with Fresh EyesBenQ's industry-leading Eye-Care Technology reduces eye fatigue while ensuring greater user comfort during long periods of use.TÜV Rheinland CertificationTÜV Rheinland certifies Flicker-Free and Low Blue Light, resulting in a truly human eye-friendly monitor.Low Blue LightLow blue light technology filters harmful blue light to protect your eyes and increase comfort.Flicker-Free™Flicker-Free™ eliminates screen flicker found in traditional monitors for vastly improved comfort during extended usage.
LongProductName - 27" IPS 4K (3840 x 2160), HDR10, 5 ms, 178°/178°, 1200:1, 60Hz, 16:9, 2 × 2,5 Вт, 100 - 240V, 553 - 703 x 614 x 459.4mm, 10 kg
LongSummaryDescription - BenQ PD2706UA. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LCD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Matrix type - TFT IPS
Model - PD2706UA
Multimedia - RMS rated power - 5 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 27 inches PD2706UA LED 5ms/QHD/IPS/HDMI/DP/USB
Title - BenQ PD2706UA computer monitor 68.6 cm (27") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LCD Black
Optional accessory -
Width - 614 mm
ProductName - PD2706UA
producer - Benq
Response time - 5 ms
Resolution - 3840 x 2160
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 3
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery up to - 90 W
Ports & interfaces - Number of USB Type-C upstream ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
Ports & interfaces - USB Type-C downstream ports quantity - 1
Certificates - TUV
ShortSummaryDescription - BenQ PD2706UA, 68.6 cm (27"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LCD, 5 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 250 nits
Static contrast - 1 200:1
Weight - 6.2 kg
Weight with stand - 10 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 553 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 553.7 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 459.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 81.3 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 614 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 614 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 10 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 6.2 kg
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://www.benq.com/en-us/monitor/professional/pd2706ua/buy.html
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - Smart modes - Animation, Black & White, M-Book, ePaper
vendpn - 9H.LLKLB.QBE
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - BenQ
597,93 €
Benq PD2706UA, 27"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas