LG 32UQ750P-W, 31.5"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1061982 Preces kods: 32UQ750P-W.AEU
Pasūtāms 54 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
503,53 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 144 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 4000:1
  • Gaišums: 400cd/m2
  • Izmērs: 31.5"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties LG 31.5" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 144 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : DisplayHDR 400
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 4000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 400cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 31.5"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Balta, Sudraba
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 90W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - Izsmalcināts līdz pilnībai Izbaudiet skaidrus attēlus un precīzi atveidotas krāsas LG UHD 4K HDR monitorā. Šis monitors ļauj pilnībā izbaudīt jaunās 4K konsoļu spēles un augstas izšķirtspējas straumēšanas pakalpojumu piedāvājumus. Detalizētu kontrastu HDR tehnoloģiju var izmantot dažāda veida saturam. Šis monitors ir aprīkots ar HDR10 (augsta dinamiskā diapazona) tehnoloģiju, kas atbalsta īpašus krāsu un spilgtuma līmeņus, lai parādītajam saturam nodrošinātu fantastiskas krāsas. Palieliniet savu spēļu veiktspēju 32UQ750 monitors ar vērienu ieiet jaunajā 4K HDR spēļu konsoļu laikmetā. Tas ne tikai nodrošina pārsteidzošu vizuālo un akustisko pieredzi (ar Waves MaxxAudio), bet arī palīdz jums uzvarēt cīņās ar AMD FreeSync Premium, Dynamic Action Sync un Black Stabilizer tehnoloģijām. Īpaši konsoļu spēļu pieredze Ar augstu 144 Hz atsvaidzināšanas frekvenci un HDMI 2.1, 32UQ750 nodrošina konsoļu spēlētājiem pārsteidzošu pieredzi ar vienmērīgiem un sinhronizētiem grafiskiem attēliem. Tas nozīmē, ka spēlētāji var pilnībā izbaudīt augsto UHD izšķirtspēju un 144 Hz, izmantojot DisplayPort vai HDMI. Gluda dinamiska kustība FreeSync Premium tehnoloģija nodrošina vienmērīgu un netraucētu augstas izšķirtspējas izklaidi pat dinamiskās spēlēs. Praktiski samazina attēla asarošanu un aizķeršanos. Viegla vadība un savienojamība USB Type-C porti nodrošina 4K izšķirtspēju, datu pārsūtīšanu un pievienoto ierīču uzlādi (līdz 65 W), tāpēc varat pieslēgt klēpjdatoru ar vienu kabeli. Turklāt, novēršot vairāku kabeļu vai lādētāju lietošanu un aprobežojoties tikai ar vienu C tipa USB kabeli, ir vieglāk uzturēt kārtību. Spilgts un reālistisks attēls HDR saturs no dažādiem straumēšanas pakalpojumiem. LG UHD 4K 4K monitors ar HDR tehnoloģiju un DCI-P3 krāsu telpas atbalstu nodrošina dzīvu un spilgtu attēlu ar plašu krāsu spektru. Viegli lietojams interfeiss Ar dažiem peles klikšķiem varat pielāgot savu darba vidi, sadalot displeju vai pielāgojot monitora pamata iestatījumus. Vienkāršība un ērtība Ergonomiskais statīvs ļauj regulēt ekrāna augstumu, slīpumu un vertikālo pagriezienu, lai nodrošinātu optimālu novietojumu.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 144 Hz
Augstuma regulēšana - Nē
Augstums - 420 mm
Augstums (maks.) - 487.6 mm
Augstums ar statīvu - 597.6 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 32UQ750P-W.AEU
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Citas funkcijas -
description_lv - Displeja diagonāle 80 cm (31,5") HD tips 4K Ultra HD Ekrāna izšķirtspēja 3840 x 2160 pikseļi Ekrāna forma Plakana ekrāna formāts Ekrāna malu attiecība 16:9 Skaļruņu skaits 2 RMS nominālā jauda 10 W Produkta krāsa Sudraba Izstrādājuma krāsa VESA montāža Jā Paneļa montāžas interfeiss 100 x 100 mm Atbalsta augstu dinamisko diapazonu (HDR) Jā HDMI pieslēgvietu skaits 2 Energoefektivitātes klase (SDR) F Energoefektivitātes klase (HDR) G Enerģijas patēriņš (SDR) 1000 stundās 32 kWh Enerģijas patēriņš (HDR) 1000 stundās 61 kWh Platums (ar statīvu) 713.7 mm Dziļums (ar statīvu) 238,7 mm Augstums (ar statīvu) 597 mm Svars (ar statīvu) 6,8 kg Platums (bez statīva) 713,7 mm Dziļums (bez statīva) 45,7 mm Augstums (bez statīva) 419 mm Svars (bez statīva) 8,7 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Krāsu skaits displejā 1.07 miljardi krāsu Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 144 Hz Komplektācijā ietilpst USB Type-C Komplektācijā ietilpst AC Komplektācijā ietilpst HDMI Komplektācijā ietilpst DisplayPort Komplekta platums 820 mm Komplekta dziļums 507 mm Komplekta augstums 226 mm Komplekta svars 12,4 kg Enerģijas patēriņš (izslēgts) 0.3 W DC-in ligzda Jā LED indikatori Jā Maiņstrāvas ieejas spriegums 100 - 240 V Enerģijas patēriņš (tipisks) 60 W Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) Jā Energoefektivitātes skala A līdz G Maiņstrāvas ieejas frekvence 50/60 Hz Enerģijas patēriņš (maks.) 66 W Statīvs iekļauts Jā Displeja tehnoloģija LCD Kontrasta attiecība (tipiska) 4000:1 Skata leņķis, horizontāli 178° Skata leņķis, vertikāli 178° Displeja diagonāle (metriskā) 80 cm Viedie režīmi Enerģijas taupīšana Ekrāna displejs (OSD) Jā Slīpuma leņķa diapazons -5 - 20° Uz sienas Jā Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10) Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija DisplayHDR 400 Spēles režīms Jā HDMI versija 2.1 HDCP Jā Enerģijas patēriņš (gaidstāves režīmā) 0,5 W Augstuma regulēšana Jā Ekrāns pret atspīdumiem Jā Tirgus pozicionēšana Sākumlapa Paneļa tips VA Ekrāna spilgtums (tipisks) 400 cd/m² Pikseļu solis 0.1554 x 0,1554 mm Iebūvēts USB centrmezgls Jā HDMI Jā Austiņu izeja Jā DisplayPort skaits 1 DisplayPort versija 1.4 Kabeļa bloķēšanas ligzda Jā Kabeļa bloķēšanas ligzdas tips Kensington Pivot Jā Reakcijas laiks 5 ms Iebūvēta kamera Nē USB Power Delivery Jā USB Power Delivery līdz 90 W HDCP versija 2.3 NVIDIA G-SYNC Nē AMD FreeSync Jā RGB krāsu telpa DCI-P3 Krāsu gamma 95% USB augšupejošās pieslēgvietas tips USB Type-C Augšupejošo pieslēgvietu skaits 1 AMD FreeSync tips FreeSync Premium Flicker-free tehnoloģija Jā Grozāms Nē Augstuma regulēšana 11 cm USB Type-A lejupejošo pieslēgvietu skaits 2 USB centrmezgla versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) USB Type-C augšupejošo pieslēgvietu skaits skaits 1 Divvirzienu ekrāns Nē Noņemams statīvs Jā Barošanas adapteris iekļauts Jā Pagrieziena regulēšana Jā
description_lv - Displeja diagonāle 80 cm (31.5") HD Tips 4K Ultra HD Displeja izšķirtspēja 3840 x 2160 pikseļi Ekrāna forma Plakana Native malu attiecība 16:9 Skaļruņu skaits 2 RMS nominālā jauda 10 W Produkta krāsa Sudraba VESA montāža Jā Paneļa montāžas saskarne 100 x 100 mm Augsts dinamiskais diapazons (HDR) atbalstīts Jā HDMI portu daudzums 2 Energoefektivitātes klase (SDR) F Energoefektivitātes klase (HDR) G Enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām 32 kWh Enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām 61 kWh Platums (ar statīvu) 713.7 mm Dziļums (ar statīvu) 238.7 mm Augstums (ar statīvu) 597 mm Svars (ar statīvu) 6.8 kg Platums (bez statīva) 713.7 mm Dziļums (bez statīva) 45.7 mm Augstums (bez statīva) 419 mm Svars (bez statīva) 8.7 kg Skārienekrāns Nē Displeja krāsu skaits 1,07 miljardi krāsu Maksimālais atsvaidzes intensitāte 144 Hz Kabeļi iekļauti USB tipa C Kabeļi iekļauti AC Kabeļi iekļauti HDMI Kabeļi iekļauti DisplayPort Iepakojuma platums 820 mm Iepakojuma dziļums 507 mm Iepakojuma augstums 226 mm Iepakojuma svars 12,4 kg Enerģijas patēriņš (izslēgts) 0.3 W DC-jack Jā LED indikatori Jā Maiņstrāvas ieejas spriegums 100 - 240 V Enerģijas patēriņš (tipisks) 60 W Iebūvēts skaļrunis (- i) Jā Energoefektivitātes skala no A līdz G Maiņstrāvas ieejas frekvence 50/60 Hz Enerģijas patēriņš (max) 66 W Statīvs iekļauts Jā Displeja tehnoloģija LCD Kontrasta attiecība (tipiska) 4000:1 Skata leņķis, horizontāls 178° Skata leņķis, vertikāls 178° Displeja diagonāle (metriskā) 80 cm Viedie režīmi enerģijas taupīšana Ekrāna displejs (OSD) Jā Slīpuma leņķa diapazons -5-20° Sienas stiprinājums jā Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10) Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģijas Displejshdr 400 Spēles režīms Jā HDMI versija 2.1 HDCP Jā Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) 0,5 W Augstuma regulēšana Jā Anti-glare ekrāns Jā Tirgus pozicionēšanas mājas Paneļa tips VA Displeja spilgtums (tipisks) 400 cd / m2 Pikseļu piķis 0.1554 x 0.1554 mm Iebūvēts USB centrmezgls Jā HDMI Jā Austiņu izeja Jā DisplayPorts daudzums 1 DisplayPort versija 1.4 Kabeļa bloķēšanas slots Jā Kabeļa bloķēšanas slota Tips Kensington Pivot Jā Reakcijas laiks 5 ms Iebūvēta kamera Nr. USB strāvas padeve Jā USB strāvas padeve līdz 90 W HDCP Versija 2.3 NVIDIA G-SYNC Nr.
AMD FreeSync Jā RGB krāsu telpa DCI-P3 Krāsu gamma 95% USB augšpus Ostas Tips USB tips-C Augšpusējo ostu skaits 1 AMD FreeSync Tips FreeSync Premium Tehnoloģija bez mirgošanas Jā Grozāms Nr. Augstuma regulēšana 11 cm USB A tipa pakārtoto portu daudzums 2 USB centrmezgla versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) C tipa USB augšpusējo portu skaits daudzums 1 Divu ekrānu Nr. Noņemams statīvs Jā Strāvas adapteris iekļauts Jā Slīpuma regulēšana Jā
description_ru - Displeja diagonāle 80 cm (31,5") Tips HD 4K Ultra HD Ekrāna izšķirtspēja 3840 x 2160 pikseļi Ekrāna forma plakana Standarta ekrāna attiecība 16:9 Skaļruņu skaits 2 Vidējā nominālā jauda 10 W Produkta krāsa Sudraba Produkta krāsa VESA stiprinājums Jā , 100 x 100 mm paneļa stiprinājuma interfeiss Atbalsta augstu dinamisko diapazonu (HDR) Jā , HDMI pieslēgvietu skaits 2 Energoefektivitātes klase (SDR) F Energoefektivitātes klase (HDR) G Enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām 32 kWh Enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām 61 kWh Platums (ar statīvu) 713,7 mm Dziļums (ar statīvu) 238,7 mm Augstums (ar statīvu) 597 mm Svars (ar statīvu) 6,8 kg Platums (bez statīva) 713,7 mm Dziļums (bez statīva) 45,7 mm Augstums (bez statīva) 419 mm Svars (bez statīva) 8,7 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Displeja krāsu skaits 1,07 miljardi krāsu Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 144 Hz Komplektācijā ietilpst USB Type-C Komplektācijā ietilpst pt Komplektācijā ietilpst HDMI Komplektācijā ietilpst HDMI Komplektācijā ietilpst DisplayPort Komplektācijā ietilpst DisplayPort Komplektācijā ietilpst Iepakojuma platums 820 mm Iepakojuma dziļums 507 mm Iepakojuma augstums 226 mm Iepakojuma svars 12,4 kg Enerģijas patēriņš (izslēgts) 0,3 W Līdzstrāvas savienotājs Jā LED indikatori Jā Maiņstrāvas ieejas spriegums 100-240 V Enerģijas patēriņš (tipisks) 60 W Iebūvēti skaļruņi Jā Energoefektivitātes skala A līdz G Maiņstrāvas ieejas frekvence 50/60 Hz Enerģijas patēriņš (maks.) 66 W Statīvs iekļauts komplektā Jā LCD displeja tehnoloģija Kontrasta attiecība (tipiska) 4000:1 Horizontālais skata leņķis 178° Vertikālais skata leņķis 178° Displeja diagonāle (metriskā) 80 cm Viedie režīmi Enerģijas taupīšana Ekrāna displejs (OSD) Jā Slīpuma leņķa diapazons -5 - 20° Uz sienas Jā Augsts dinamiskais diapazons (HDR) Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10) DisplayHDR 400 Spēļu režīms Jā , HDMI versija 2.1 HDCP Jā Enerģijas patēriņš (gaidstāves režīmā) 0,5 W Augstuma regulēšana Jā Pretatstarojošs ekrāns Jā Tirgus pozicionēšana Mājas VA paneļa tips Ekrāna spilgtums (tipisks) 400 cd/m2 Pikseļu solis 0,1554 x 0,1554 mm Iebūvēts USB koncentrators Jā HDMI Jā Austiņu izeja Jā Displeja portu skaits 1 Versija DisplayPort 1.4 Kabeļa bloķēšanas ligzda Jā Kabeļa bloķēšanas slota tips Kensington kabeļa bloķēšanas slieksnis Jā Reakcijas laiks 5 ms Iebūvēta kamera Nē USB barošanas avots Jā , USB barošanas avots līdz 90 W HDCP versija 2.3 NVIDIA G-SYNC Nē AMD FreeSync Jā RGB DCI-P3 Krāsu telpa 95% Krāsu gamma USB USB C tipa ieejas porta tips Ieejas portu skaits 1 AMD FreeSync tips FreeSync premium tehnoloģija bez mirgošanas Tehnoloģija bez mirgošanas Jā Rotējoša Nē Augstuma regulēšana 11 cm Tips USB Pakārtoto portu skaits A 2 USB centrmezgla versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) USB tipa C augšupejošo pieslēgvietu skaits 1 Dubultsekrāns Nē Noņemams statīvs Jā Barošanas adapteris iekļauts komplektā Jā Pagrieziena regulēšana Jā
dimensijas dziļums - 220 mm
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 80 cm (31,5")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 80 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 400 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Divu ekrānu - Nē
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - DisplejsHDR 400, Augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 4000:1
Displejs - Krāsu gamma - 95%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 144 Hz
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - Pikseļu solis - 0.1554 x 0.1554 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - RGB krāsu telpa - DCI-P3
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Dizains - noņemams statīvs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Sudraba
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Sākums
Dziļums - 45.7 mm
Dziļums ar statīvu - 239.3 mm
ean - 8806084038111
EAN - 8806084038111
Eans - 8806084038111
Ekrāna izmērs (diag.) - 31.5''
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 85 W
Ergonomika - augstuma regulēšana - 11 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Nē
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Jā
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - pie sienas montējams - Jā
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Garantija -
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 10.5 kg
GTIN - 8806084038111
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 2 x HDMI
I/O savienotāji - 2 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Adaptera kabelis padeves kabelis HDMI kabelis Display Port kabelis USB-C kabelis
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 226 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 507 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 820 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 12.4 kg
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, DisplayPort, HDMI, USB Type-C
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauts strāvas adapteris - Jā
izmērs augstums - 820 mm
izmērs platums - 500 mm
izmērs svars - 12400 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 61 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 66 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 32 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 60 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Krāsa - White
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - Detaļas, kas apgūtasIzbaudiet skaidru attēlu un precīzu krāsu dzīvīgumu ar LG UHD 4K HDR monitoru. Ar šo monitoru lietotāji var pilnībā izbaudīt jaunās 4K konsoļu spēles un augstas izšķirtspējas straumēšanas pakalpojumus.HDR10Detalizēts kontrastsHDR tehnoloģija tagad tiek piemērota dažādiem satura veidiem. Šis monitors ir saderīgs ar HDR10 (augsts dinamiskais diapazons), kas atbalsta īpašus krāsu un spilgtuma līmeņus, kas ļauj skatītājiem izbaudīt satura dramatiskās krāsas.Izceļiet spēles līdz 4K un HDRUzlabojiet spēļu veiktspēju32UQ750 uzlabo jauno laikmetu 4K HDR konsoļu spēlēs, ne tikai sniedzot aizraujošas emocijas ar pienācīgu attēlu un stereo skaņu (ar Waves MaxxAudio®), bet arī palīdzot uzvarēt cīņās ar AMD FreeSync™ Premium, Dynamic Action Sync un Black Stabilizer.4K@144Hz no HDMI 2.1Imersīva pieredze, kas saderīga ar spēļu konsolēmDēļ HDMI 2.1 augstā 144 Hz atsvaidzināšanas frekvences, 32UQ750 nodrošina konsoļu spēlētājiem aizraujošu spēļu pieredzi, pateicoties vienmērīgam un sinhronizētam grafiskajam attēlam. Tas nozīmē, ka spēlētāji var pilnībā izbaudīt 4K UHD augsto izšķirtspēju un 144 Hz frekvenci, izmantojot DisplayPort vai HDMI.Dinamiskā darbības sinhronizācijaRaitāk reaģēt uz pretiniekiemSamazina ievades kavēšanos, izmantojot dinamisko darbības sinhronizāciju, tāpēc tā palīdz spēlētājiem notvert kritiskos momentus reālajā laikā.Melns stabilizatorsPirmie uzbrūk tumsāMelns stabilizators palīdz spēlētājiem izvairīties no snaiperiem, kas slēpjas tumšākajās vietās, un ātri izkļūt no situācijām, kad zibspuldze eksplodē.USB Type-C™Uzticama vadība un savienojamībaUSB Type-C™ porti nodrošina 4K displeja, datu pārraides un pievienotās ierīces uzlādi (līdz 65 W), ļaujot atbalstīt klēpjdatoru vienlaicīgi ar vienu kabeli. Turklāt tas palīdz samazināt vadu jucekli, izmantojot vienu USB Type-C™ kabeli bez citiem kabeļiem vai lādētājiem.Izbaudiet 4K un HDR saturudzīvā un reālistiskā kvalitātēHDR saturs no vairākiem straumēšanas pakalpojumiem izpētīts. Un jūs varat baudīt spilgtu spilgtumu un plašu krāsu diapazonu, spēlējot LG UHD 4K monitorā ar HDR tehnoloģiju, kas atbalsta DCI-P3 krāsu telpu.Ergonomisks dizainsLabs un ērtsErgonomiskais statīvs ļauj ērti un elastīgi pielāgot ekrāna augstumu, slīpumu un pagriezienu jums optimālā pozīcijā.
LongProductName - 31,5" UHD 4K (3840x2160), 144 Hz, HDR10, AMD FreeSync Premium, DisplayHDR 400, HDMI, DisplayPort, USB-C, 60 W
LongSummaryDescription - LG 32UQ750P-W. Displeja diagonāle: 80 cm (31,5"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļi, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: sudraba
Matricas tips - VA
Modelis - 32UQ750P-W
Modelis - 32UQ750P-W.AEU
Multimediji - RMS nominālā jauda - 10 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nosaukums - LG 32UQ750P-W - 31,5" | VA | 4K | 144 Hz | HDR | USB-C
Nosaukums - LG 32UQ750P-W 80 cm (31,5") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LCD LCD ekrāns, sudraba krāsā
nosaukums - Monitors 32UQ750P-W 31,5 UHD 4K HDR
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 714.3 mm
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 1
ProducerCode - 32UQ750P-W.AEU
Produkta nosaukums - 32UQ750P-W
Punktu piķis - 0.18159 mm
Ražotājs - LG
ražotājs - LG Electronics
Reakcijas laiks - 4 ms
Rezolūcija - 3840 x 2160
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un interfeisi - DC-in ligzda - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 2.3
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB Type-C
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery līdz pat - 90 W
Savienojamības porti un saskarnes - USB tipa C augšupejošo portu skaits skaits - 1
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - LG 32UQ750P-W, 80 cm (31,5"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LCD, 5 ms, sudraba krāsā
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 400 cd/m²
Statiskais kontrasts - 2 500:1
Svars - 6.8 kg
svars - 8.7 kg
Svars ar statīvu - 8.7 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 597 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 419 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 238.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 45.7 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 713.7 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 713.7 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 6.8 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 8.7 kg
title_lv - LG 32UQ750P-W 3840 X 2160 / 31,5" / 144 Hz monitors
title_lv - LG 32UQ750P-W monitori 3840 X 2160 / 31,5" / 144 Hz
title_ru - LG 32UQ750P-W 3840 X 2160 / 31,5" / 144 Hz monitors
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.lg.com/us/monitors/lg-32uq750-w-4k-uhd-monitor
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync Premium
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - spēles režīms - Jā
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - Viedie režīmi - Enerģijas taupīšana
vendpn - 32UQ750P-W
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - LG
Description - Dopracowany do perfekcji Ciesz się wyraźnym obrazem i precyzyjnie odwzorowanymi kolorami na monitorze LG UHD 4K HDR. Monitor ten pozwala w pełni cieszyć się nowymi grami konsolowymi 4K i ofertą serwisów streamingowych w wysokiej rozdzielczości. Szczegółowy kontrast Technologię HDR można zastosować do różnych rodzajów treści. Monitor ten wyposażono w technologię HDR10 (wysoki zakres dynamiki), która obsługuje specyficzne poziomy kolorów i jasności, zapewniając fantastyczne barwy wyświetlany treściom. Zwiększ wydajność podczas grania Monitor 32UQ750 z przytupem wchodzi w nową erę konsol do gier 4K HDR. Nie tylko zapewnia niezwykłe wrażenia wizualne i akustyczne (z Waves MaxxAudio),ale dodatkowo pomaga w wygrywaniu bitew, dzięki technologiom AMD FreeSync Premium, Dynamic Action Sync i Black Stabilizer. Ultra doznania z gier konsolowych Wysoka częstotliwość odświeżania wynosząca 144 Hz z HDMI 2.1 sprawia, że 32UQ750 zapewnia graczom konsolowym niesamowite wrażenia dzięki płynnym i zsynchronizowanym obrazom graficznym. Oznacza to, że gracze mogą w pełni cieszyć się wysoką rozdzielczością UHD i 144 Hz przez DisplayPort lub HDMI. Płynna dynamika ruchu Technologia FreeSync Premium zapewnia płynną i niczym niezakłóconą rozrywkę w wysokiej rozdzielczości nawet w dynamicznych grach. Praktycznie ogranicza rozrywanie i zacinanie obrazu. Łatwe sterowanie i łączenie Porty USB Type-C pozwalają na uzyskanie rozdzielczości 4K, przesyłanie danych i ładowanie podłączonych urządzeń (do 65 W), dzięki czemu możesz podłączyć swojego laptopa za pomocą jednego kabla. Ponadto eliminacja wielu przewodów czy ładowarek i ograniczenie do jednego kabla USB Type-C ułatwia utrzymanie porządku. Żywszy i realistyczny obraz Treść HDR z różnych serwisów streamingowych. Monitor LG UHD 4K z technologią HDR i obsługą przestrzeni kolorów DCI-P3 zapewnia żywy i jasny obraz o szerokim spektrum barw. Łatwy w obsłudze interfejs Za pomocą kilku kliknięć myszką, można dostosować przestrzeń roboczą, dzieląc wyświetlacz lub dostosowując podstawowe ustawienia monitora. Prostota i wygoda Ergonomiczna podstawka umożliwia regulację wysokości, nachylenia i obrócenia w pionie ekranu, w celu uzyskania optymalnego ustawienia.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 144 Hz
Height adjustment - No
Height - 420 mm
Height (max) - 487.6 mm
Height with stand - 597.6 mm
Auto Pivot - Yes
Bluetooth - No
BrandPartCode - 32UQ750P-W.AEU
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Other features -
description_en - Display diagonal 80 cm (31.5")
HD type 4K Ultra HD
Display resolution 3840 x 2160 pixels
Screen shape Flat
Native aspect ratio 16:9
Number of speakers 2
RMS rated power 10 W
Product colour Silver
VESA mounting Yes
Panel mounting interface 100 x 100 mm
High Dynamic Range (HDR) supported Yes
HDMI ports quantity 2
Energy efficiency class (SDR) F
Energy efficiency class (HDR) G
Energy consumption (SDR) per 1000 hours 32 kWh
Energy consumption (HDR) per 1000 hours 61 kWh
Width (with stand) 713.7 mm
Depth (with stand) 238.7 mm
Height (with stand) 597 mm
Weight (with stand) 6.8 kg
Width (without stand) 713.7 mm
Depth (without stand) 45.7 mm
Height (without stand) 419 mm
Weight (without stand) 8.7 kg
Touchscreen No
Display number of colours 1.07 billion colours
Maximum refresh rate 144 Hz
Cables included USB Type-C
Cables included AC
Cables included HDMI
Cables included DisplayPort
Package width 820 mm
Package depth 507 mm
Package height 226 mm
Package weight 12.4 kg
Power consumption (off) 0.3 W
DC-in jack Yes
LED indicators Yes
AC input voltage 100 - 240 V
Power consumption (typical) 60 W
Built-in speaker(s) Yes
Energy efficiency scale A to G
AC input frequency 50/60 Hz
Power consumption (max) 66 W
Stand included Yes
Display technology LCD
Contrast ratio (typical) 4000:1
Viewing angle, horizontal 178°
Viewing angle, vertical 178°
Display diagonal (metric) 80 cm
Smart modes Energy saving
On Screen Display (OSD) Yes
Tilt angle range -5 - 20°
Wall mountable Yes
High Dynamic Range (HDR) technology High Dynamic Range 10 (HDR10)
High Dynamic Range (HDR) technology DisplayHDR 400
Game mode Yes
HDMI version 2.1
HDCP Yes
Power consumption (standby) 0.5 W
Height adjustment Yes
Anti-glare screen Yes
Market positioning Home
Panel type VA
Display brightness (typical) 400 cd/m²
Pixel pitch 0.1554 x 0.1554 mm
Built-in USB hub Yes
HDMI Yes
Headphone out Yes
DisplayPorts quantity 1
DisplayPort version 1.4
Cable lock slot Yes
Cable lock slot type Kensington
Pivot Yes
Response time 5 ms
Built-in camera No
USB Power Delivery Yes
USB Power Delivery up to 90 W
HDCP version 2.3
NVIDIA G-SYNC No
AMD FreeSync Yes
RGB colour space DCI-P3
Colour gamut 95%
USB upstream port type USB Type-C
Number of upstream ports 1
AMD FreeSync type FreeSync Premium
Flicker-free technology Yes
Swivelling No
Height adjustment 11 cm
USB Type-A downstream ports quantity 2
USB hub version 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Number of USB Type-C upstream ports quantity 1
Dual-screen No
Detachable stand Yes
Power adapter included Yes
Tilt adjustment Yes
description_lv - Displeja diagonāle 80 cm (31.5")
HD Tips 4K Ultra HD
Displeja izšķirtspēja 3840 x 2160 pikseļi
Ekrāna forma Plakana
Native malu attiecība 16:9
Skaļruņu skaits 2
RMS nominālā jauda 10 W
Produkta krāsa Sudraba
VESA montāža Jā
Paneļa montāžas saskarne 100 x 100 mm
Augsts dinamiskais diapazons (HDR) atbalstīts Jā
HDMI portu daudzums 2
Energoefektivitātes klase (SDR) F
Energoefektivitātes klase (HDR) G
Enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām 32 kWh
Enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām 61 kWh
Platums (ar statīvu) 713.7 mm
Dziļums (ar statīvu) 238.7 mm
Augstums (ar statīvu) 597 mm
Svars (ar statīvu) 6.8 kg
Platums (bez statīva) 713.7 mm
Dziļums (bez statīva) 45.7 mm
Augstums (bez statīva) 419 mm
Svars (bez statīva) 8.7 kg
Skārienekrāns Nē
Displeja krāsu skaits 1,07 miljardi krāsu
Maksimālais atsvaidzes intensitāte 144 Hz
Kabeļi iekļauti USB tipa C
Kabeļi iekļauti AC
Kabeļi iekļauti HDMI
Kabeļi iekļauti DisplayPort
Iepakojuma platums 820 mm
Iepakojuma dziļums 507 mm
Iepakojuma augstums 226 mm
Iepakojuma svars 12,4 kg
Enerģijas patēriņš (izslēgts) 0.3 W
DC-jack Jā
LED indikatori Jā
Maiņstrāvas ieejas spriegums 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš (tipisks) 60 W
Iebūvēts skaļrunis (- i) Jā
Energoefektivitātes skala no A līdz G
Maiņstrāvas ieejas frekvence 50/60 Hz
Enerģijas patēriņš (max) 66 W
Statīvs iekļauts Jā
Displeja tehnoloģija LCD
Kontrasta attiecība (tipiska) 4000:1
Skata leņķis, horizontāls 178°
Skata leņķis, vertikāls 178°
Displeja diagonāle (metriskā) 80 cm
Viedie režīmi enerģijas taupīšana
Ekrāna displejs (OSD) Jā
Slīpuma leņķa diapazons -5-20°
Sienas stiprinājums jā
Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģija augsts dinamiskais diapazons 10 (HDR10)
Augsta dinamiskā diapazona (HDR) tehnoloģijas Displejshdr 400
Spēles režīms Jā
HDMI versija 2.1
HDCP Jā
Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) 0,5 W
Augstuma regulēšana Jā
Anti-glare ekrāns Jā
Tirgus pozicionēšanas mājas
Paneļa tips VA
Displeja spilgtums (tipisks) 400 cd / m2
Pikseļu piķis 0.1554 x 0.1554 mm
Iebūvēts USB centrmezgls Jā
HDMI Jā
Austiņu izeja Jā
DisplayPorts daudzums 1
DisplayPort versija 1.4
Kabeļa bloķēšanas slots Jā
Kabeļa bloķēšanas slota Tips Kensington
Pivot Jā
Reakcijas laiks 5 ms
Iebūvēta kamera Nr.
USB strāvas padeve Jā
USB strāvas padeve līdz 90 W
HDCP Versija 2.3
NVIDIA G-SYNC Nr.
AMD FreeSync Jā
RGB krāsu telpa DCI-P3
Krāsu gamma 95%
USB augšpus Ostas Tips USB tips-C
Augšpusējo ostu skaits 1
AMD FreeSync Tips FreeSync Premium
Tehnoloģija bez mirgošanas Jā
Grozāms Nr.
Augstuma regulēšana 11 cm
USB A tipa pakārtoto portu daudzums 2
USB centrmezgla versija 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
C tipa USB augšpusējo portu skaits daudzums 1
Divu ekrānu Nr.
Noņemams statīvs Jā
Strāvas adapteris iekļauts Jā
Slīpuma regulēšana Jā
description_ru - Диагональ дисплея 80 см (31,5")
Тип HD 4K Ultra HD
Разрешение дисплея 3840 x 2160 пикселей
Форма экрана плоская
Стандартное соотношение сторон 16:9
Количество динамиков 2
Среднеквадратичная номинальная мощность 10 Вт
Цвет продукта Серебро
Крепление VESA Да
, интерфейс для монтажа на панель 100 x 100 мм
Поддерживается высокий динамический диапазон (HDR) Да
, количество портов HDMI 2
Класс энергоэффективности (SDR) F
Класс энергоэффективности (HDR) G
Потребление энергии (SDR) на 1000 часов 32 кВт*ч
Потребление энергии (HDR) на 1000 часов 61 кВт*ч
Ширина (с подставкой) 713,7 мм
Глубина (с подставкой) 238,7 мм
Высота (с подставкой) 597 мм
Вес (с подставкой) 6,8 кг
Ширина (без подставки) 713,7 мм
Глубина (без подставки) 45,7 мм
Высота (без подставки) 419 мм
Вес (без подставки) 8,7 кг
Сенсорный экран Нет
Количество цветов дисплея 1,07 миллиарда цветов
Максимальная частота обновления 144 Гц
Кабели в комплекте USB Type-C
Кабели в комплекте пт
Кабели в комплекте HDMI
Кабели в комплекте DisplayPort
Ширина упаковки 820 мм
Глубина упаковки 507 мм
Высота упаковки 226 мм
Вес упаковки 12,4 кг
Потребляемая мощность (выключена) 0,3 Вт
Разъем постоянного тока Да
Светодиодные индикаторы Да
Входное напряжение переменного тока 100-240 В
Потребляемая мощность (типичная) 60 Вт
Встроенные динамики Да
Шкала энергоэффективности От A до G
Входная частота переменного тока 50/60 Гц
Потребляемая мощность (макс.) 66 Вт
Подставка в комплекте Да
Технология отображения ЖК-дисплей
Коэффициент контрастности (типичный) 4000:1
Угол обзора по горизонтали 178°
Угол обзора по вертикали 178°
Диагональ дисплея (метрическая) 80 см
Интеллектуальные режимы Энергосбережение
Отображение на экране (экранное меню) Да
Диапазон углов наклона -5 - 20°
Монтируемый на стену Да
Технология высокого динамического диапазона (HDR) Высокий динамический диапазон 10 (HDR10)
Технология высокого динамического диапазона (HDR) DisplayHDR 400
Игровой режим Да
, версия HDMI 2.1
HDCP Да
Потребляемая мощность (в режиме ожидания) 0,5 Вт
Регулировка высоты Да
Антибликовый экран Да
Позиционирование на рынке Домой
Тип панели VA
Яркость дисплея (типичная) 400 кд/м2
Шаг пикселя 0,1554 x 0,1554 мм
Встроенный USB-концентратор Есть
HDMI Да
Выход для наушников Да
Количество отображаемых портов 1
Версия DisplayPort 1.4
Гнездо для фиксации кабеля Да
Тип прорези для кабельного замка Kensington
Стержень Да
Время отклика 5 мс
Встроенная камера Нет
Подача питания по USB Да
, подача питания по USB до 90 Вт
Версия HDCP 2.3
NVIDIA G-SYNC Нет
AMD FreeSync Да
Цветовое пространство RGB DCI-P3
Цветовая гамма 95%
Тип входного порта USB USB Type-C
Количество входных портов 1
AMD FreeSync type FreeSync премиум-класса
Технология без мерцания Да
Вращающийся Нет
Регулировка высоты 11 см
Тип USB-количество нижестоящих портов A 2
Версия USB-концентратора 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Количество восходящих портов USB Type-C Количество 1
Двойной экран Нет
Съемная подставка Да
Адаптер питания входит в комплект поставки Да
Регулировка наклона Да
dimension depth - 220 mm
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 80 cm (31.5")
Display - Display diagonal (metric) - 80 cm
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 400 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Dual-screen - No
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - DisplayHDR 400, High Dynamic Range 10 (HDR10)
Display - Contrast ratio (typical) - 4000:1
Display - Colour gamut - 95%
Display - Maximum refresh rate - 144 Hz
Display - Panel type - VA
Display - Pixel pitch - 0.1554 x 0.1554 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - RGB colour space - DCI-P3
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Design - Detachable stand - Yes
Design - Product colour - Silver
Design - Market positioning - Home
Depth - 45.7 mm
Depth with stand - 239.3 mm
ean - 8806084038111
EAN - 8806084038111
Eans - 8806084038111
Screen size (diag.) - 31.5''
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 85 W
Ergonomics - Height adjustment - 11 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - No
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Yes
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Wall mountable - Yes
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Warranty -
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
gross_weight - 10.5 kg
GTIN - 8806084038111
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 2 x USB 3.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Adapter Kabel zasilania Kabel HDMI Kabel Display Port Kabel USB-C
Packaging data - Package height - 226 mm
Packaging data - Package depth - 507 mm
Packaging data - Package width - 820 mm
Packaging data - Package weight - 12.4 kg
Packaging content - Cables included - AC, DisplayPort, HDMI, USB Type-C
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Power adapter included - Yes
dimension height - 820 mm
dimension width - 500 mm
dimension weight - 12400 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 61 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (max) - 66 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 32 kWh
Power - Power consumption (typical) - 60 W
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Color - White
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - Details MasteredEnjoy clear visuals and the accurate vibrancy of color with LG UHD 4K HDR Monitor. With this monitor, users can fully enjoy new 4K console games and high-resolution streaming services.HDR10Detailed ContrastHDR technology is now applied to various content. This monitor is compatible with HDR10 (high dynamic range), supporting specific levels of color and brightness that enables viewers to enjoy the dramatic colors of the content.Enhance Games up to 4K and HDRAmplify Gaming Performance32UQ750 boosts the new era of 4K HDR console gaming experience, not only by bringing thrills with decent image, and stereo sound (with Waves MaxxAudio®), but also by helping you win battles with AMD FreeSync™ Premium, Dynamic Action Sync and Black Stabilizer.4K@144Hz from HDMI 2.1Immersive Experience Compatible with Console GamingThanks to the high refresh rate of 144Hz from HDMI 2.1, the 32UQ750 enables an immersive gaming experience for console gamers through smooth and synchronized graphics images. It means gamers can fully enjoy 4K UHD hi-resolution and 144Hz either by DisplayPort or HDMI.Dynamic Action SyncReact Faster to OpponentsReduces input lag with Dynamic Action Sync, so it helps gamers catch critical moments in real-time.Black StabilizerAttack First in DarkBlack Stabilizer helps gamers to avoid snipers hiding in the darkest places and quickly escape situations when the flash explodes.USB Type-C™Easy Control and ConnectivityUSB Type-C™ ports allow 4K display, data transfer, and connected device charging (up to 65W), enabling support for your laptop all at the same time over a single cable. Also, it helps to reduce cord clutter through one USB Type-C™ cable without other cables or chargers.Enjoy 4K and HDR ContentsVividly and RealisticallyHDR content from multiple streaming services explores. And you can enjoy vivid brightness, and wide color range when playing on LG UHD 4K monitor with HDR technology in support of DCI-P3 color space.Ergonomic DesignEasy and ComfortableThe ergonomic stand makes it easy to flexibly adjust the height, tilt, and pivot of the screen in the optimal position for you.
LongProductName - 31.5" UHD 4K (3840x2160), 144 Hz, HDR10, AMD FreeSync Premium, DisplayHDR 400, HDMI, DisplayPort, USB-C, 60W
LongSummaryDescription - LG 32UQ750P-W. Display diagonal: 80 cm (31.5"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LCD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Silver
Matrix type - VA
Model - 32UQ750P-W
Model - 32UQ750P-W.AEU
Multimedia - RMS rated power - 10 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Name - LG 32UQ750P-W - 31.5" | VA | 4K | 144Hz | HDR | USB-C
Title - LG 32UQ750P-W computer monitor 80 cm (31.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LCD Silver
name - Monitor 32UQ750P-W 31.5 cala UHD 4K HDR
Optional accessory -
Width - 714.3 mm
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
ProducerCode - 32UQ750P-W.AEU
ProductName - 32UQ750P-W
Dot pitch - 0.18159 mm
Producer - LG
producer - LG Electronics
Response time - 4 ms
Resolution - 3840 x 2160
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 2
Ports & interfaces - DC-in jack - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 2.3
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-C
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery up to - 90 W
Ports & interfaces - Number of USB Type-C upstream ports quantity - 1
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - LG 32UQ750P-W, 80 cm (31.5"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LCD, 5 ms, Silver
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 400 cd/m²
Static contrast - 2 500:1
Weight - 6.8 kg
weight - 8.7 kg
Weight with stand - 8.7 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 597 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 419 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 238.7 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 45.7 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 713.7 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 713.7 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 6.8 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 8.7 kg
title_en - LG 32UQ750P-W Monitor 3840 X 2160 / 31.5" / 144 Hz
title_lv - LG 32UQ750P-W Monitors 3840 X 2160 / 31.5" / 144 Hz
title_ru - LG 32UQ750P-W Монитор 3840 X 2160 / 31.5" / 144 Hz
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://www.lg.com/us/monitors/lg-32uq750-w-4k-uhd-monitor
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync Premium
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Game mode - Yes
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - Smart modes - Energy saving
vendpn - 32UQ750P-W
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - LG
503,53 €
LG 32UQ750P-W, 31.5"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas