AOC CU34G2XP/BK, 34"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1050574 Preces kods: CU34G2XP/BK
Noliktavā 18 gab.
Garantija: 3 gadi
385,58 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Ir
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 180 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 4000:1
  • Gaišums: 350cd/m2
  • Izmērs: 34"
  • Izšķirtspēja: UWWQHD 3440x1440
Apraksts
Piedāvājam iegādāties AOC 34" monitoru ar UWWQHD 3440x1440 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms ātrs reakcijas laiks šo monitoru padara ideāli piemērotu datorspēļu un dinamisku filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Ir
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 180 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : DisplayHDR 400
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 4000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 350cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 34"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 21:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja UWWQHD 3440x1440

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 2

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - CU34G2XP/BK ir 34 collu īpaši plats izliekts monitors, kas ir lieliski piemērots ne tikai spēlēm, bet arī satura veidošanai un dizainam, jo piedāvā aizraujošu vizuālo pieredzi. Satriecošā 3440x1440 WQHD izšķirtspēja, iespaidīgais 180 Hz atsvaidzināšanas ātrums un ātrais 1 ms GtG reakcijas laiks garantē apbrīnojamu attēla vienmērīgumu un novērš kustībā esošo objektu izplūšanu, ļaujot jums atslābināties un justies kā pašā spēles centrā. HDR400 standarta atbalsts nodrošina krāsu un detaļu bagātību, padarot šo monitoru ideāli piemērotu profesionāliem radošajiem darbiniekiem, kuriem darbā nepieciešama precizitāte. Konkurētspējīgām un intensīvām spēlēm ir nepieciešamas labākās tehnoloģijas, lai spēle būtu vienmērīgāka un bez kavēšanās. AOC AGON monitoram ir 180 Hz atsvaidzināšanas frekvence, kas ir 3 reizes ātrāka nekā standarta displejiem. Zemāks kadru nomaiņas ātrums var radīt iespaidu, ka ienaidnieki lēkā no vienas vietas ekrānā uz otru, padarot tos par ļoti grūti trāpāmiem mērķiem. 180 Hz kadru nomaiņas ātrums atgriež uz ekrāna iztrūkstošos svarīgos attēlus, parādot ienaidnieka kustības ārkārtīgi vienmērīgā kustībā, tādējādi atvieglojot mērķēšanu. Ar šo AOC AGON spēļu monitoru jums nebūs jāsamierinās ar ieejas kavēšanos un ekrāna plīsumiem. GtG nozīmē "no pelēkā uz pelēko" un nosaka, cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai pikselis pārietu no viena pelēkā līmeņa uz citu. Spēlēs ir svarīga katra milisekunde, kas var izšķirt, vai jums izdosies trāpīt vai neizdosies. Ātrais reakcijas laiks arī novērš spoku un kustību izplūšanu. Wide Quad HD (WQHD) ar 3440 x 1440 pikseļu izšķirtspēju nodrošina visaugstāko attēla kvalitāti, asumu un augstu detalizācijas līmeni. Platekrāna attiecība 21:9 ir ideāli piemērota, lai skatītos filmas uz liela ekrāna vai spēlētu jaunākās spēles, kā arī labi noderēs, strādājot. 8 bitu krāsas nodrošina plašu krāsu paleti, kas attēlus padara spilgtus un dabiskus. Pat zemākā līmeņa augsta dinamiskā diapazona (HDR) funkcija nodrošina būtisku monitora attēla uzlabojumu. Maksimālā spilgtuma vērtība 400 cd/m ļauj ekrānam uzlabot attēla kvalitāti, panākot plašāku krāsu spektru un lielāku kontrasta diferenciāciju. VESA sertifikāts nodrošina bagātīgu detalizāciju un reālistisku attēlošanu spēlēs un filmās. Pielāgojiet monitoru spēles veidam ar vienu pogas klikšķi. Pārslēdziet starp gataviem iestatījumiem FPS, sacīkšu vai RTS spēlēm vai konfigurējiet un saglabājiet savus ideālos iestatījumus. AOC iestatījumu tastatūra ļauj ātri un vienkārši pārslēgties starp profiliem un pielāgot iestatījumus.
Aspekta attiecība - 21:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 180 Hz
Augstuma regulēšana - Jā
Augstums - 367.5 mm
Augstums (maks.) - 528.2 mm
Augstums ar statīvu - 398.2 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - CU34G2XP/BK
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Gaismas efekti - Nē
Citas funkcijas - Picture-by-Picture (PbP) - Jā
dimensijas dziļums - 280 mm
Dinamiskais kontrasts - 80 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 21:9
Displejs - Displeja diagonāle - 86,4 cm (34")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 86.4 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3440 x 1440 pikseļi
Displejs - Ekrāna forma - Izliekts
Displejs - Ekrāna izliekuma novērtējums - 1500R
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 80000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 4000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 180 Hz
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - Pikseļu solis - 0.23175 x 0.23175 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs - Virsmas cietība - 3H
Displejs > Attāluma attiecība - 21:9
Displejs > Displeja diagonāle - 34 "
Displejs > Displejs - 3440 x 1440 pikseļi
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 180 Hz
Displejs > Paneļa tips - VA
Displejs > Reakcijas laiks - 1 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dziļums - 102.9 mm
Dziļums ar statīvu - 237.4 mm
EAN - 4038986111331
ean - 4038986111331
Ekrāna izmērs (diag.) - 34''
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas patēriņš - 120 W
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 13 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 13 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Nē
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Garantija -
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
GTIN - 4038986111331
I/O savienotāji - 1 x Audio izeja
I/O savienotāji - 2 x DisplayPort
I/O savienotāji - 2 x HDMI
I/O savienotāji - 4 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 548 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 280 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 8.02 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 16 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1100.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 903.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 280.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 548.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 410.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.51 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.14 m³
Izliekts - 1500 R
izmērs augstums - 550 mm
izmērs platums - 910 mm
izmērs svars - 11000 g
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 59 W
Kategorija - Datoru monitori
kategorija - Monitori no 66,0 cm (26 Zoll)
kods - CU34G2XP/BK
Kods - CU34G2XP/BK
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - Atklājiet vizuālo pilnību ar CU34G2XP/BK, 34 collu izliekto ultravidējo monitoru ar WQHD izšķirtspēju un 180 Hz atsvaidzināšanas frekvenciCU34G2XP/BK, 34 collu izliektais ultravidenais monitors, ir ne tikai spēļu monitors, kas piedāvā aizraujošu vizuālo pieredzi dizainam, satura radīšanai un spēlēm. Ar satriecošu WQHD izšķirtspēju 3440x1440, iespaidīgu 180 Hz atsvaidzināšanas frekvenci un ātru 1 ms GtG reakcijas laiku, tas nodrošina īpaši vienmērīgu vizualizāciju un novērš kustību izplūdumu, ļaujot jums atslābināties un justies tā, it kā jūs būtu pašā spēlē HDR400 atbalsts bagātina krāsas un detaļas, padarot to par ideālu izvēli radošiem profesionāļiem, kas pieprasa precizitāti savā darbā.
LongProductName - Ekrāna izmērs (collas) 34, Paneļa izšķirtspēja 3440x1440, Atjaunošanas frekvence 180 Hz, Reakcijas laiks MPRT 1 ms, Paneļa tips VA, HDMI HDMI HDMI 2.0 x 2, Display Port DisplayPort 1.4 x 2, Sync tehnoloģija (VRR) Freesync Premium
LongSummaryDescription - AOC G2 CU34G2XP/BK. Displeja diagonāle: 86,4 cm (34"), Displeja izšķirtspēja: Skatīšanās leņķis, horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis, vertikāli: 178°, Reakcijas laiks: 5 ms, Datu attiecība: 21:9. Augstuma regulēšana
Matricas tips - VA
Modelis - CU34G2XP/BK
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nosaukums - AOC G2 CU34G2XP/BK datora monitors 86,4 cm (34") 3440 x 1440 pikseļi
nosaukums - AOC Gaming CU34G2XP/BK, 86,4 cm (34 Zoll) izliekts, 180 Hz, Adaptive Sync, VA - 2xDP, 2xHDMI
Nosaukums - AOC | CU34G2XP/BK | 34 " | VA | 3440 x 1440 pikseļi | 21:9 | 1 ms | Melns | HDMI pieslēgvietu daudzums 2 | 180 Hz
nosaukums - Izliekts monitors CU34G2XP 34 collas VA 180Hz HDMIx2 DPx2
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 808.3 mm
Produkta nosaukums - CU34G2XP/BK
Punktu piķis - 0.23175 mm
Ražotāja produkta nosaukums - CU34G2XP/BK
Ražotāja produktu grupa - Spēļu monitors
ražotājs - AOC
Reakcijas laiks - 1 ms
Rezolūcija - 3440 x 1440
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 2
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 2
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 2.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
ShortSummaryDescription - AOC G2 CU34G2XP/BK, 86,4 cm (34"), 3440 x 1440 pikseļu, 5 ms
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Statiskais kontrasts - 4 000:1
Svars - 6.51 kg
Svars ar statīvu - 12 kg
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 237.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 102.9 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 808.3 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 12 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 6.51 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 8.02 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 6.51 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - AOC
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://eu.aoc.com/
vendpn - CU34G2XP/BK
WiFi - Nē
Zīmols - AOC
Description - CU34G2XP/BK to 34-calowy ultraszeroki zakrzywiony monitor, który ze względu na fascynujące wrażenia wzrokowe jest znakomity nie tylko do gier, lecz także do tworzenia treści i projektowania. Oszałamiająca rozdzielczość WQHD 3440x1440, imponująca częstotliwość odświeżania 180 Hz i krotki czas reakcji 1 ms GtG gwarantują niezwykłą płynność obrazu i eliminują rozmycia obiektów w ruchu, pozwalając zrelaksować się i poczuć się jak w samym centrum rozgrywki. Obsługa standardu HDR400 zapewnia bogactwo kolorów i detali, sprawiając, że jest to idealny monitor dla profesjonalnych twórców, którzy podczas pracy wymagają precyzji. Rywalizacja i intensywna gra wymagają najlepszej technologii, aby zapewnić płynniejszą i pozbawioną opóźnień rozgrywkę. Monitor AGON firmy AOC charakteryzuje się częstotliwością odświeżania 180 Hz, co czyni go 3 razy szybszym niż standardowy wyświetlacz. Niższa liczba klatek na sekundę może sprawić, że wrogowie będą sprawiać wrażenie przeskakiwania z miejsca na miejsce na ekranie, przez co będą bardzo trudnymi celami do trafienia. Częstotliwość klatek 180 Hz przywraca krytyczne brakujące obrazy z powrotem na ekran, ujawniając ruchy wroga w niezwykle płynnym ruchu, co ułatwia namierzanie. Dzięki temu monitorowi do gier AGON firmy AOC nie będziesz musiał znosić opóźnień wejściowych i rozrywania ekranu. GtG oznacza z szarości do szarości i określa, ile czasu zajmuje pikselowi przejście z jednego poziomu szarości na drugi. W grach liczy się każda milisekunda, od której może zależeć, czy oddamy udany strzał, czy chybimy. Krótki czas reakcji eliminuje również efekt zjawy i rozmycia ruchu. Dzięki rozdzielczości 3440 x 1440 pikseli Wide Quad HD (WQHD) zapewnia najwyższą jakość i ostrość obrazu oraz wysoki poziom jego szczegółowości. Szerokoekranowe proporcje obrazu 21:9 są idealne do oglądania filmów w dużym formacie lub grania w najnowsze gry, ale sprawdzają się także podczas pracy. 8-bitowe kolory zapewniają szeroką paletę barw, która sprawia, że obrazy są jaskrawe i naturalne. Nawet najniższy poziom funkcji High Dynamic Range (HDR) oferuje znaczną poprawę obrazu na monitorze. Szczytowa wartość luminancji wynosząca 400 cd/m pozwala ekranowi na poprawę jakości obrazu dzięki uzyskaniu szerszego spektrum barw i większemu zróżnicowaniu kontrastu. Certyfikat VESA gwarantuje bogactwo szczegółów i realistyczne wyświetlanie gier oraz filmów. Dostosuj swój monitor do typu gry za kliknięciem przycisku. Przełączaj ustawienia między gotowymi ustawieniami do gier FPS, wyścigów lub gier RTS albo skonfiguruj i zapisz własne idealne ustawienia. Klawiatura do ustawień AOC sprawia, że przełączanie między profilami i regulacja ustawień są szybkie i łatwe.
Aspect ratio - 21:9
Refresh rate - 180 Hz
Height adjustment - Yes
Height - 367.5 mm
Height (max) - 528.2 mm
Height with stand - 398.2 mm
Auto Pivot - No
Bluetooth - No
BrandPartCode - CU34G2XP/BK
Other features -
Other features - Light effects - No
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
dimension depth - 280 mm
Dynamic contrast - 80 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 21:9
Display - Display diagonal - 86.4 cm (34")
Display - Display diagonal (metric) - 86.4 cm
Display - Display resolution - 3440 x 1440 pixels
Display - Screen shape - Curved
Display - Screen curvature rating - 1500R
Display - Backlight type - W-LED
Display - Contrast ratio (dynamic) - 80000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 4000:1
Display - Maximum refresh rate - 180 Hz
Display - Panel type - VA
Display - Pixel pitch - 0.23175 x 0.23175 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display - Surface hardness - 3H
Display > Aspect ratio - 21:9
Display > Display diagonal - 34 "
Display > Display - 3440 x 1440 pixels
Display > Maximum refresh rate - 180 Hz
Display > Panel type - VA
Display > Response time - 1 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Design > Colour of product - Black
Depth - 102.9 mm
Depth with stand - 237.4 mm
EAN - 4038986111331
ean - 4038986111331
Screen size (diag.) - 34''
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power consumption - 120 W
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 13 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 13 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - No
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Warranty -
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo - 3 years
guarantee_type - external
GTIN - 4038986111331
I/O connectors - 1 x Audio out
I/O connectors - 2 x DisplayPort
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 4 x USB 3.0
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 548 mm
Packaging data - Package width - 280 mm
Packaging data - Package weight - 8.02 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 16 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1100.00 g
Package features > Gross height (mm) - 903.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 280.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 548.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 410.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.51 kg
Package features > Volume (m3) - 0.14 m³
Curved - 1500 R
dimension height - 550 mm
dimension width - 910 mm
dimension weight - 11000 g
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (typical) - 59 W
Category - Computer Monitors
category - Monitors from 66,0 cm (26 Zoll)
code - CU34G2XP/BK
Code - CU34G2XP/BK
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - Unleash visual perfection with the CU34G2XP/BK, a 34-Inch Ultrawide Curved Monitor Offering WQHD Resolution and 180Hz Refresh RateThe CU34G2XP/BK, a 34-inch curved ultrawide monitor, goes beyond gaming, offering an immersive visual experience for design, content creation, and gaming. With a stunning WQHD resolution of 3440x1440, an impressive 180Hz refresh rate, and a rapid 1ms GtG response time, it ensures ultra-smooth visuals and eliminates motion blur, allowing you to relax and feel like you're inside the game The HDR400 support enriches colors and details, making it an ideal choice for creative professionals who demand precision in their work.
LongProductName - Screen size (inch) 34, Panel resolution 3440x1440, Refresh rate 180 Hz, Response time MPRT 1 ms, Panel type VA, HDMI HDMI 2.0 x 2, Display Port DisplayPort 1.4 x 2, Sync technology (VRR) Freesync Premium
LongSummaryDescription - AOC G2 CU34G2XP/BK. Display diagonal: 86.4 cm (34"), Display resolution: 3440 x 1440 pixels, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 21:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Height adjustment
Matrix type - VA
Model - CU34G2XP/BK
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
Title - AOC G2 CU34G2XP/BK computer monitor 86.4 cm (34") 3440 x 1440 pixels
name - AOC Gaming CU34G2XP/BK, 86,4 cm (34 Zoll) Curved, 180Hz, Adaptive Sync, VA - 2xDP, 2xHDMI
Name - AOC | CU34G2XP/BK | 34 " | VA | 3440 x 1440 pixels | 21:9 | 1 ms | Black | HDMI ports quantity 2 | 180 Hz
name - Monitor curved CU34G2XP 34 inches VA 180Hz HDMIx2 DPx2
Optional accessory -
Width - 808.3 mm
ProductName - CU34G2XP/BK
Dot pitch - 0.23175 mm
Producer product name - CU34G2XP/BK
Producer product family - Gaming Monitor
producer - AOC
Response time - 1 ms
Resolution - 3440 x 1440
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces > USB ports quantity - 4
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDCP version - 2.2
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
ShortSummaryDescription - AOC G2 CU34G2XP/BK, 86.4 cm (34"), 3440 x 1440 pixels, 5 ms
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Static contrast - 4 000:1
Weight - 6.51 kg
Weight with stand - 12 kg
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 237.4 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 102.9 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 808.3 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 12 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 6.51 kg
Technical details > Gross weight - 8.02 kg
Technical details > Net weight - 6.51 kg
Technical details > Producer - AOC
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://eu.aoc.com/
vendpn - CU34G2XP/BK
WiFi - No
Brand - AOC
385,58 €
AOC CU34G2XP/BK, 34"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas