Philips 49B2U5900CH/00, 48.8"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1046965 Preces kods: 49B2U5900CH/00
Noliktavā 28 gab.
Garantija: 2 gadi
1 083,88 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Ir
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 75 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 3000:1
  • Gaišums: 450cd/m2
  • Izmērs: 48.8"
  • Izšķirtspēja: DQHD 5120x1440
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Philips 48.8" monitoru ar DQHD 5120x1440 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • Pateicoties 4ms ātram reakcijas laikam, šis monitors lieliski kalpos dinamisku spēļu un filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Ir
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 75 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : DisplayHDR 400
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 3000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 450cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 48.8"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 32:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja DQHD 5120x1440

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 100W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - Noapaļotais monitora dizains nodrošina reālistisku skatīšanās pieredzi Noapaļotais monitora dizains garantē lietotājiem neaizmirstamu pieredzi. Noapaļotais ekrāns nodrošina patīkamu, bet izsmalcinātu pieredzi, kas koncentrējas uz jūsu personu. SuperWide 32:9 monitors, kas paredzēts vairāku monitoru komplektu nomaiņai 49 collu SuperWide 32:9 monitors ar 5120 x 1440 izšķirtspēju ir paredzēts vairāku monitoru komplektu nomaiņai un nodrošina īpaši plašu skatīšanās pieredzi. Tas ir kā uz galda novietot divus 27 collu Quad HD 16:9 monitorus, un SuperWide monitors atbilst divu monitoru displeja laukumam bez nepieciešamības konfigurēt sarežģītus iestatījumus. DisplayHDR 400 nodrošina reālistiskāku un pārsteidzošāku attēlu VESA sertificētā DisplayHDR 400 ir tehnoloģija, kas garantē pilnīgi jaunu skatīšanās kvalitāti salīdzinājumā ar standarta SDR monitoriem. Atšķirībā no citiem HDR prasībām atbilstošiem monitoriem, patiesi DisplayHDR 400 sertificēti displeji nodrošina pārsteidzošu spilgtumu, nepārspējamu kontrastu un valdzinošas krāsas. Pateicoties globālajai aptumšošanai un augstam spilgtumam līdz pat 400 nitiem, attēls atdzīvojas ar daudz spilgtākām krāsām un vēl dziļākām un niansētākām tumšajām krāsām. Pilnīgāka jauno, košo krāsu palete padara skatīšanos par iedvesmojošu pieredzi, kas iesaista visas maņas. RJ-45 USB-C ērtai un drošai tīkla savienojamībai Vienkāršojot visu perifērijas ierīču savienošanu ar datoru, izmantojot tikai vienu C tipa USB savienojumu un vienu kabeli, tiek nodrošināta tīkla savienojamība, augstas izšķirtspējas video izvade no datora uz monitoru un sērfošana internetā bez papildu tīkla kabeļiem vai pat bez LAN pieslēgvietas savā piezīmjdatorā. RJ45 savienojums, izmantojot USB-C, nodrošina ātru un drošu savienojumu, kad tas nepieciešams. Lielāka datu pārsūtīšanas ātruma sasniegšana nodrošina līdz šim ātrāko datu pārsūtīšanu no cietā diska uz datoru. Turklāt USB-C ar barošanas funkciju var pat ļaut piezīmjdatoru barot no monitora, novēršot nepieciešamību pēc papildu barošanas kabeļiem. SmartKVM: ērtai pārslēgšanai starp avotiem. Atšķirībā no tradicionālās iebūvētās monitora KVM pogas Smart KVM ļauj pārslēgties starp avotiem ar pogas klikšķi uz tastatūras. Kad visas ierīces ir pareizi savienotas, lietotāji var viegli pārslēgties starp avotiem, trīs reizes nospiežot taustiņu Ctrl. Eyesafe sertifikāts nodrošina aizsardzību pret zilo gaismu un precīzu krāsu atveidi Philips monitors atbilst TUV Rheinland Eyesafe standartam, nodrošinot reālu aizsardzību pret ilgstošu zilās gaismas iedarbību. Vienmēr ieslēgtais zilās gaismas filtrs ne tikai palīdz samazināt acu nogurumu, bet arī garantē krāsu integritāti. VA paneļa monitors ļauj izbaudīt izcilu attēla kvalitāti un plašus skata leņķus Philips VA LED monitora priekšrocība ir Philips uzlabotā daudzfunkcionālā vertikālās attēla regulēšanas tehnoloģija, kas nodrošina ārkārtīgi augstu statisko kontrasta attiecību, nodrošinot ļoti spilgtu un spilgtu attēlu. Tas ir ideāli piemērots standarta biroja lietojumprogrammām, kā arī fotoattēlu, tīmekļa vietņu, filmu un spēļu demonstrēšanai un prasīgu grafikas lietojumprogrammu lietošanai. Optimizētā pikseļu pārvaldības tehnoloģija papildus nodrošina īpaši plašus 178/178 grādu skata leņķus izcilai attēla skaidrībai. Busylight: darba statusa noteikšanai Šī funkcija nodrošina privātumu un optimālu sadarbību, strādājot aizņemtā birojā. Lai citiem paziņotu, ka ir aizņemts, lietotāji var vienkārši nospiest Busylight karsto taustiņu, kas atrodas monitora rāmja apakšējā kreisajā izvēlnē, un uz tīmekļa kameras esošā lampiņa ieslēgsies sarkanā krāsā. Turklāt Busylight var arī sinhronizēties ar lietotāja Microsoft Teams statusu. Noliekšana, pagriešana un augstuma regulēšana ideālai skatīšanās pozīcijai Philips monitora Compact Ergo pamatne ir īpaši elastīga: tā ļauj noliekt, pagriezt un regulēt augstumu, lai katrs monitora lietotājs varētu izvēlēties savām vajadzībām atbilstošu skatīšanās leņķi un nodrošināt maksimālu skatīšanās komfortu un produktivitāti. Regulējama tīmekļa kamera: ērtai videokonferenču rīkošanai. Uzlabojiet videokonferenču rīkošanas pieredzi, izmantojot šo funkciju. Regulējot tīmekļa kameru atpakaļ par 30 grādiem, lietotāji tagad var ērti zvanīt un piedalīties sanāksmēs no jebkuras sev piemērotākās pozīcijas. Austiņu āķis: pielāgojamai glabāšanai Ar šo funkciju austiņu glabāšana ir nepārspējama. Vienkārši uzmanīgi pavelciet uz leju āķi, kas atrodas monitora sānos: šī funkcija uztur kārtībā jūsu rakstāmgaldu un nodrošina ērtu risinājumu kabeļu pārvaldībai darba vietā. Droša pieteikšanās ar izvelkamo tīmekļa kameru ar Windows Hello Inovatīvā un drošā Philips tīmekļa kamera izvelk ārā, kad tā ir nepieciešama, un droši ieliek atpakaļ monitorā, kad to neizmantojat. Web kamerai ir arī Windows Hello uzlabotie sejas atpazīšanas sensori, kas ļauj ērti pieteikties Windows ierīcēs mazāk nekā divās sekundēs, trīs reizes ātrāk nekā izmantojot paroli.
Aspekta attiecība - 32:9
Augstuma regulēšana - Jā
Augstums - 373 mm
Augstums ar statīvu - 583 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Barošana - barošanas avota tips - Iekšējais
Biežums, vertikālais min. - 48 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 49B2U5900CH/00
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Attēla uzlabošana - SmartImage
Citas funkcijas - Delta E - 2
Citas funkcijas - EasyRead režīms - Jā
Citas funkcijas - Ethernet LAN datu pārraides ātrums - 10,100,1000 Mbit/s
Citas funkcijas - LowBlue režīms - Jā
Citas funkcijas - Philips SmartUniformity - 93 - 105%
Citas funkcijas - Picture-by-Picture (PbP) - Jā
Citas funkcijas - Reglamentējošie apstiprinājumi - CB; CE zīme; FCC B klase; ICES-003; CU-EAC; EAEU RoHS; TUV Ergo; TUV/GS; TUV Eyesafe sertifikāts; cETLus
Citas funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 70000 h
Citas funkcijas - Wake-on-LAN - Jā
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
Darba apstākļi - Neekspluatācijas augstums - 3658 - 12192 m
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
Dati par otrreizējo pārstrādi - pēc patēriņa pārstrādāta plastmasa - 85%
dimensijas dziļums - 1300 mm
Dinamiskais kontrasts - 80 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 32:9
Displejs - DDC/CI - Jā
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - SmartContrast
Displejs - Displeja diagonāle - 124 cm (48,8")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 124 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 5120 x 1440 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 450 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Displejs sRGB - Jā
Displejs - Dūmainības ātrums - 25%
Displejs - Ekrāna forma - Izliekts
Displejs - Ekrāna izliekuma novērtējums - 1800R
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - Dubultā QHD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - DisplejsHDR 400
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 140 kHz
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 80000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs - Krāsu dziļums - 8 bit
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 97%
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - Pikseļu blīvums - 109 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.2328 x 0.2328 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 33.5 cm
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 119.2 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 119%
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 48 - 75 Hz
Displejs - Virsmas cietība - 3H
Displejs > Attāluma attiecība - 32:9
Displejs > Displeja diagonāle - 48.8 "
Displejs > Displeja spilgtums - 450 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Pret atspīdumiem, 3H
Displejs > Displejs - 5120 x 1440 pikseļi
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs > Paneļa tips - VA
Displejs > Reakcijas laiks - 4 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains - bez smagajiem metāliem - Hg (dzīvsudrabs)
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Uzņēmējdarbība
Dziļums - 164 mm
Dziļums ar statīvu - 268 mm
EAN - 8712581802578
ean - 8712581802578
Eans - 8712581802578
Ekrāna izmērs (diag.) - 48.8''
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3658 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģija - Enerģijas patēriņš (PowerSave) - 39 W
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 46.1 W
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, grieķu, ungāru, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, ungāru, vācu, ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Darbs, gaidīšanas režīms
Ergonomika - OSD valodu skaits - 21
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -30 - 30°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 15°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 15 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Jā
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100x100 mm
Frekvence, horizontālā maks. - 140 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 30 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 75 Hz
Garantija -
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantija - 36
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
GTIN - 8712581802578
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x RJ-45 LAN
I/O savienotāji - 1 x USB (B tipa)
I/O savienotāji - 1 x USB 3.0
I/O savienotāji - 2 x HDMI
I/O savienotāji - 2 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 2 x USB 2.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Monitors ar statīvu HDMI kabelis DisplayPort kabelis USB-C USB-C/A Y kabelis Barošanas kabelis Lietotāja dokumentācija
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 300 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 475 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 1290 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 19.4 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 6 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 3500.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, DisplayPort, HDMI, no C tipa USB uz A tipa USB, no C tipa USB uz C tipa USB
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - komplektā iekļautā programmatūra - SmartControl
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 475.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 1290.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 300.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 670.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 4.17 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.18 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas atbilstība - Jā
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - CB, CE, ENERGY STAR, EPEAT, Federālā sakaru komisija (FCC), RoHS, TCO, TUV.
Ilgtspēja - nesatur - Dzīvsudrabs, PVC/BFR
Izliekts - 1800 R
izmērs augstums - 300 mm
izmērs platums - 470 mm
izmērs svars - 20500 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.8 W
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 46.1 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
kategorija - Monitori no 66,0 cm (26 Zoll)
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
kods - 49B2U5900CH/00
Kods - 49B2U5900CH/00
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - Laipni lūgti efektīvākā darba vietā. Lai atvieglotu ikdienas darba procesu, šī monitora lielais 32:9 SuperWide ekrāns ir aprīkots ar jaunu aizņemtās gaismas un noliektās tīmekļa kameras funkciju, kas palīdz jums viegli pārvietoties starp uzdevumiem.
LongProductName - 32:9 SuperWide izliekts monitors ar USB-C
LongSummaryDescription - Philips 5000 sērijas 49B2U5900CH/00. Displeja diagonāle: 124 cm (48,8"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 5120 x 1440 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: Dual QHD, Displeja tehnoloģija: LCD, Reakcijas laiks: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Matricas tips - VA
Modelis - 49B2U5900CH
Multimediji - RMS nominālā jauda - 6 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Jā
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides - Iebūvēts mikrofons - Jā
Multivides - Megapikseļi (aptuveni) - 5 MP
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - 49B2U5900CH 49 collu VA monitors HDMIx2 DP USB-C RJ45 HAS Skaļruņi
Nosaukums - Philips 49B2U5900CH/00
nosaukums - Philips 5000 Series 49B2U5900CH, 124 cm (48,8 Zoll), 75 Hz, adaptīvā sinhronizācija, VA - DP, 2xHDMI
Nosaukums - Philips 5000 sērijas 49B2U5900CH/00 LED displejs 124 cm (48,8") 5120 x 1440 pikseļu Dual QHD LCD melns
Nosaukums - Philips | 49B2U5900CH/00 | 48,8" | VA | 5120 x 1440 pikseļi | 32:9 | 4 ms | 450 cd/m² | HDMI pieslēgvietu daudzums 2 | 75 Hz
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Pieslēgvietas un saskarnes - USB tipa B augšupejošo portu skaits skaits - 1
Platums - 1193 mm
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 2
ProducerCode - 49B2U5900CH/00
Produkta nosaukums - 49B2U5900CH/00
Punktu piķis - 0.2328 mm
Ražotāja produkta nosaukums - 49B2U5900CH/00
ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Reakcijas laiks - 4 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 1191.936 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 335.232 mm
Rezolūcija - 5120 x 1440
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - Audio izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 1.4/2.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts KVM slēdzis - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Mikrofona ieeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - B tipa USB, C tipa USB
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery līdz pat - 100 W
Savienojamības porti un saskarnes - USB tipa C augšupejošo portu skaits skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C pakārtotās pieslēgvietas skaits - 1
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - CU
Sertifikāti - FCC B klase
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TUV
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips 5000 sērijas 49B2U5900CH/00, 124 cm (48,8"), 5120 x 1440 pikseļu, Dual QHD, LCD, 4 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 450 cd/m²
Statiskais kontrasts - 3 000:1
Svars - 11.58 kg
Svars ar statīvu - 15.21 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 586 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 373 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 268 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 164 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 1193 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 1193 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 15.2 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 11.6 kg
TCO sertificēts - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 19.38 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 15.21 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Philips
Tehniskā informācija > USB-C - Jā
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - 100W
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Jā
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīmekļa kamera - Jā
URL - https://mmdmonitors.com/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - HBR3 atbalsts - Jā
Veiktspēja - Komponentu video sinhronizācija - Atsevišķa sinhronizācija
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - Saderīgās operētājsistēmas - Mac OS X Windows 11/10/8.1/8
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
Veiktspēja - Ātra uzlāde - Jā
Veiktspēja - Ātrās uzlādes tehnoloģija - Enerģijas piegāde
vendpn - 49B2U5900CH/00
WiFi - Nē
Zīmols - Philips
Description - Zaokrąglona konstrukcja monitora zapewnia realistyczne wrażenia podczas oglądania Zaokrąglona konstrukcja monitora gwarantuje użytkownikom niezapomniane wrażenia. Zaokrąglony ekran zapewnia przyjemne, ale subtelne wrażenia, które skupiają się na Twojej osobie. Monitor SuperWide 32:9 zaprojektowany z myślą o zastąpieniu zestawów złożonych z kilku monitorów 49-calowy monitor SuperWide 32:9 o rozdzielczości 5120 x 1440 został zaprojektowany z myślą o zastąpieniu zestawów złożonych z kilku monitorów i zapewnieniu niezwykle szerokiego obrazu. To tak, jakby mieć na biurku ustawione dwa 27-calowe monitory Quad HD 16:9. Monitor SuperWide dorównuje obszarem wyświetlania dwóm monitorom bez konieczności konfigurowania skomplikowanych ustawień. DisplayHDR 400 zapewnia bardziej realistyczny i niesamowity obraz Certyfikat VESA DisplayHDR 400 to technologia gwarantująca zupełnie nową jakość oglądania w porównaniu ze standardowymi monitorami SDR. W odróżnieniu od innych monitorów zgodnych z technologią HDR, prawdziwe wyświetlacze z certyfikatem DisplayHDR 400 zapewniają zadziwiającą jasność, niezrównany kontrast i zniewalające kolory. Dzięki funkcji globalnego przyciemniania i wysokiej jasności sięgającej 400 nitów obraz ożywa jasne kolory są o wiele jaśniejsze, a ciemne jeszcze głębsze i bardziej zniuansowane. Pełniejsza paleta nowych, żywych barw sprawia, że oglądanie staje się inspirującym przeżyciem angażującym zmysły. RJ-45 USB-C zapewnia łatwą i bezpieczną łączność sieciową Uproszczenie połączenia wszystkich urządzeń peryferyjnych z komputerem za pomocą jednego złącza USB typu C i jednego kabla, obejmuje połączenie sieciowe, wyjście wideo o wysokiej rozdzielczości z komputera do monitora oraz surfowanie po Internecie bez dodatkowych kabli sieciowych, a nawet bez portu LAN w notebooku. Połączenie RJ45 przez USB-C oferuje szybkie i bezpieczne połączenie w razie potrzeby. Uzyskanie większych prędkości przesyłania danych pozwala na ich najszybszy dotąd transfer z dysku twardego do komputera. Ponadto USB-C z funkcją zasilania może nawet pozwolić na zasilanie notebooka z monitora, eliminując konieczność dodatkowych przewodów zasilających. SmartKVM: do łatwego przełączania między źródłami. W przeciwieństwie do tradycyjnego wbudowanego przycisku monitora KVM, inteligentny KVM umożliwia przełączanie między źródłami za pomocą kliknięcia przycisku na klawiaturze. Gdy wszystkie urządzenia są prawidłowo podłączone, użytkownicy mogą łatwo przełączać się między źródłami, klikając trzykrotnie klawisz Ctrl. Certyfikat Eyesafe zapewnia ochronę przed niebieskim światłem i precyzyjne odwzorowanie kolorów Monitor Philips spełnia wymogi standardu TUV Rheinland Eyesafe, co zapewnia prawdziwą ochronę przed długim wystawieniem na działanie niebieskiego światła. Zawsze włączony filtr niebieskiego światła nie tylko pomaga zmniejszyć zmęczenie oczu, ale także gwarantuje integralność kolorów. Monitor z panelem VA pozwala cieszyć się wspaniałej jakości obrazem i szerokimi kątami widzenia Monitor LED VA Philips korzysta z zaawansowanej technologii wielofunkcyjnego dopasowania obrazu w pionie, która zapewnia niezwykle wysoki współczynnik kontrastu statycznego, a co za tym idzie bardzo żywy, jasny obraz. Jest idealnym rozwiązaniem zarówno w przypadku standardowych zastosowań biurowych, jak i w przypadku wyświetlania zdjęć, stron internetowych, filmów i gier oraz korzystania z wymagających aplikacji graficznych. Zoptymalizowana technologia zarządzania pikselami zapewnia dodatkowo niezwykle szerokie kąty widzenia 178/178 stopni co przekłada się na znakomitą wyrazistość obrazu. Busylight: do ustawiania statusu pracy Funkcja ta zapewnia prywatność i optymalną współpracę podczas pracy w zatłoczonym biurze. Aby przekazać innym, że są zajęci, użytkownicy mogą po prostu nacisnąć klawisz skrótu Busylight znajdujący się w lewym dolnym menu ramki monitora, a lampka znajdująca się na kamerze internetowej zmieni kolor na czerwony. Ponadto funkcja Busylight może również synchronizować się ze statusem Microsoft Teams użytkownika. Dostosowanie nachylenia, obrotu i wysokości zapewnia idealną pozycję oglądania Podstawa Compact Ergo monitora Philips jest niezwykle elastyczna: umożliwia odchylenie, obrót i regulację wysokości, tak aby każdy użytkownik monitora mógł dobrać kąt oglądania do własnych potrzeb oraz zapewnić maksymalny komfort oglądania i wydajność pracy. Regulowana kamera internetowa: do wygodnych wideokonferencji. Zwiększ komfort wideokonferencji dzięki tej funkcji. Regulując kamerę internetową do tyłu o 30 stopni, użytkownicy mogą teraz wygodnie dzwonić i uczestniczyć w spotkaniach z dowolnej pozycji, która najbardziej im odpowiada. Hak na słuchawki: do konfigurowalnego przechowywania Dzięki tej funkcji przechowywanie słuchawek nie ma sobie równych. Wystarczy ostrożnie pociągnąć w dół haczyk znajdujący się z boku monitora: ta funkcja zapewnia porządek na biurku i stanowi poręczne rozwiązanie do zarządzania kablami w miejscu pracy. Bezpieczne logowanie za pomocą wysuwanej kamery internetowej z systemem Windows Hello Innowacyjna i bezpieczna kamera internetowa Philips wysuwa się, gdy jest potrzebna, i bezpiecznie wsuwa się z powrotem do monitora, gdy jej nie używasz. Kamera internetowa jest również wyposażona w zaawansowane czujniki do rozpoznawania twarzy Windows Hello, które w wygodny sposób logują Cię do urządzeń z systemem Windows w czasie krótszym niż dwie sekundy, trzy razy szybciej niż w przypadku korzystania z hasła.
Aspect ratio - 32:9
Height adjustment - Yes
Height - 373 mm
Height with stand - 583 mm
Auto Pivot - No
Power - Power supply type - Internal
Frequency, vertical min. - 48 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - 49B2U5900CH/00
Other features -
Other features - Picture enhancement - SmartImage
Other features - Delta E - 2
Other features - EasyRead mode - Yes
Other features - Ethernet LAN data rates - 10,100,1000 Mbit/s
Other features - LowBlue mode - Yes
Other features - Philips SmartUniformity - 93 - 105%
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
Other features - Regulatory Approvals - CB; CE Mark; FCC Class B; ICES-003; CU-EAC; EAEU RoHS; TUV Ergo; TUV/GS; TUV Eyesafe certified; cETLus
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 70000 h
Other features - Wake-on-LAN - Yes
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Exterior finish type - Textured
Operational conditions - Non-operating altitude - 3658 - 12192 m
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
Recycling data - Post-consumer recycled plastic - 85%
dimension depth - 1300 mm
Dynamic contrast - 80 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 32:9
Display - DDC/CI - Yes
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - SmartContrast
Display - Display diagonal - 124 cm (48.8")
Display - Display diagonal (metric) - 124 cm
Display - Display resolution - 5120 x 1440 pixels
Display - Display brightness (typical) - 450 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Display sRGB - Yes
Display - Haze rate - 25%
Display - Screen shape - Curved
Display - Screen curvature rating - 1800R
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - Dual QHD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - DisplayHDR 400
Display - Horizontal scan range - 30 - 140 kHz
Display - Contrast ratio (dynamic) - 80000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Colour depth - 8 bit
Display - Maximum refresh rate - 75 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 97%
Display - Panel type - VA
Display - Pixel density - 109 ppi
Display - Pixel pitch - 0.2328 x 0.2328 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 4 ms
Display - Viewable size, vertical - 33.5 cm
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 119.2 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 119%
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display - Vertical scan range - 48 - 75 Hz
Display - Surface hardness - 3H
Display > Aspect ratio - 32:9
Display > Display diagonal - 48.8 "
Display > Display brightness - 450 cd/m²
Display > Display surface - Anti glare ,3H
Display > Display - 5120 x 1440 pixels
Display > Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display > Maximum refresh rate - 75 Hz
Display > Panel type - VA
Display > Response time - 4 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Design - Heavy metals free - Hg (mercury)
Design - Feet colour - Black
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Business
Depth - 164 mm
Depth with stand - 268 mm
EAN - 8712581802578
ean - 8712581802578
Eans - 8712581802578
Screen size (diag.) - 48.8''
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3658 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Power - Power consumption (PowerSave) - 39 W
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 46.1 W
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 15 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Operation, Stand-by
Ergonomics - Number of OSD languages - 21
Ergonomics - Swivel angle range - -30 - 30°
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 15°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 15 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - Yes
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
Frequency, horizontal max. - 140 kHz
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, vertical max. - 75 Hz
Warranty -
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
GTIN - 8712581802578
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x RJ-45 LAN
I/O connectors - 1 x USB (Type B)
I/O connectors - 1 x USB 3.0
I/O connectors - 2 x HDMI
I/O connectors - 2 x USB (Type C)
I/O connectors - 2 x USB 2.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Monitor z podstawą Przewód HDMI Przewód DisplayPort Przewód USB-C USB-C/A Y Przewód zasilania Dokumentacja użytkownika
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 300 mm
Packaging data - Package depth - 475 mm
Packaging data - Package width - 1290 mm
Packaging data - Package weight - 19.4 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 6 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 3500.00 g
Packaging content - Cables included - AC, DisplayPort, HDMI, USB Type-C to USB Type-A, USB Type-C to USB Type-C
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Bundled software - SmartControl
Packaging content - Manual - Yes
Package features > Gross height (mm) - 475.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 1290.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 300.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 670.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 4.17 kg
Package features > Volume (m3) - 0.18 m³
Sustainability - Sustainability compliance - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - CB, CE, ENERGY STAR, EPEAT, Federal Communications Commission (FCC), RoHS, TCO, TUV
Sustainability - Doesn't contain - Mercury, PVC/BFR
Curved - 1800 R
dimension height - 300 mm
dimension width - 470 mm
dimension weight - 20500 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Power consumption (standby) - 0.8 W
Power - Power consumption (typical) - 46.1 W
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Category - Computer Monitors
category - Monitors from 66,0 cm (26 Zoll)
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
code - 49B2U5900CH/00
Code - 49B2U5900CH/00
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - Welcome to a more efficient workspace. To facilitate everyday workflow, this monitor's large 32:9 SuperWide screen is equipped with a new busy light and tilting webcam feature that helps you flow between tasks with ease.
LongProductName - 32:9 SuperWide curved monitor with USB-C
LongSummaryDescription - Philips 5000 series 49B2U5900CH/00. Display diagonal: 124 cm (48.8"), Display resolution: 5120 x 1440 pixels, HD type: Dual QHD, Display technology: LCD, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 32:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Matrix type - VA
Model - 49B2U5900CH
Multimedia - RMS rated power - 6 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - Yes
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia - Built-in microphone - Yes
Multimedia - Megapixel (approx.) - 5 MP
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 49B2U5900CH 49 cali VA HDMIx2 DP USB-C RJ45 HAS Głośniki
Name - Philips 49B2U5900CH/00
name - Philips 5000 Series 49B2U5900CH, 124 cm (48,8 Zoll) 75Hz, Adaptive Sync, VA - DP, 2xHDMI
Title - Philips 5000 series 49B2U5900CH/00 LED display 124 cm (48.8") 5120 x 1440 pixels Dual QHD LCD Black
Name - Philips | 49B2U5900CH/00 | 48.8 " | VA | 5120 x 1440 pixels | 32:9 | 4 ms | 450 cd/m² | HDMI ports quantity 2 | 75 Hz
Optional accessory -
Ports & interfaces - Number of USB Type-B upstream ports quantity - 1
Width - 1193 mm
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 2
ProducerCode - 49B2U5900CH/00
ProductName - 49B2U5900CH/00
Dot pitch - 0.2328 mm
Producer product name - 49B2U5900CH/00
producer - Philips
Producer - Philips
Response time - 4 ms
Visible area, horizontal - 1191.936 mm
Visible area, vertical - 335.232 mm
Resolution - 5120 x 1440
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 2
Ports & interfaces - Audio output - Yes
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 1.4/2.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in KVM switch - Yes
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - Microphone in - Yes
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-B, USB Type-C
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery up to - 100 W
Ports & interfaces - Number of USB Type-C upstream ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
Ports & interfaces - USB Type-C downstream ports quantity - 1
Certificates - CB
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - FCC Class B
Certificates - RoHS
Certificates - TUV
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips 5000 series 49B2U5900CH/00, 124 cm (48.8"), 5120 x 1440 pixels, Dual QHD, LCD, 4 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 450 cd/m²
Static contrast - 3 000:1
Weight - 11.58 kg
Weight with stand - 15.21 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 586 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 373 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 268 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 164 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 1193 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 1193 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 15.2 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 11.6 kg
TCO Certified - Yes
Technical details > Gross weight - 19.38 kg
Technical details > Net weight - 15.21 kg
Technical details > Producer - Philips
Technical details > USB-C - Yes
Technical details > USB-C power delivery - 100W
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - Yes
Network - Ethernet LAN - Yes
Web camera - Yes
URL - https://mmdmonitors.com/
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - HBR3 support - Yes
Performance - Component video sync - Separate sync
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Compatible operating systems - Mac OS X
Windows 11/10/8.1/8
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Performance - Fast charging - Yes
Performance - Fast charging technology - Power Delivery
vendpn - 49B2U5900CH/00
WiFi - No
Brand - Philips
1 083,88 €
Philips 49B2U5900CH/00, 48.8"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas