LG 50UL3J-M, 50"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1042852 Preces kods: 50UL3J-M
Pasūtāms 21 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
935,52 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 20.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 20.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 20.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 16.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 6ms
  • Kontrasts: 5000:1
  • Gaišums: 400cd/m2
  • Izmērs: 50"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties LG 50" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 6ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 5000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 400cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 50"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna, Zila
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Nav
Pivot : Ir
Swivel : Nav
Tilt : Nav
VESA sienas stiprinājums : 200x200 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort Nav

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 3

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - LG 50UL3J-M 50" UHD IPS 400 NITS 16/7 SOC WIFI
Apraksts - webOS UHD Signage Izcila Ultra HD attēla kvalitāte UHD izšķirtspējas ekrāns nodrošina īpaši spilgtas un reālistiskas krāsas un ļauj saskatīt katru detaļu. Turklāt IPS matricai ir plašs skata leņķis, un tā nodrošina skaidru attēlu. Izsmalcināts plāns dizains Šīs sērijas ierīcēm ir plāns rāmītis, tāpēc to uzstādīšanai nepieciešams mazāk vietas. Turklāt tas nodrošina labāku vizuālo pieredzi un piešķir izsmalcinātu stilu, kas uzlabo interjera, kurā ierīce ir uzstādīta, pievilcību. Augsta veiktspēja un webOS 6.0 Uz UL3J sērijas ekrāniem darbojas LG webOS 6.0, kas ir uzlabota SoC un interneta moduļa ziņā, un tas ļauj vienlaicīgi netraucēti veikt vairākus uzdevumus. LG webOS inteliģentā izkārtņu platforma ar intuitīvu grafisko interfeisu nodrošina ērtu lietošanu. Dažādi sensori LG inteliģentā webOS platforma ļauj paplašināt funkcionalitāti, pievienojot papildu ārējos sensorus**, piemēram, GPIO, NFC/RFID, temperatūras sensorus u. c., izmantojot USB interfeisu ** Ārējie sensori jāiegādājas atsevišķi un jāpārbauda to saderība ar webOS platformu. Promota LG praktiskais reklāmas pārvaldības rīks Ar LG Promota* lietotni, ko var lejupielādēt savā mobilajā ierīcē, varat viegli izveidot savus reklāmas materiālus. Varat izveidot sava uzņēmuma tiešsaistes profilu ar attēliem un tekstu un sniegt saviem klientiem dažādu informāciju, piemēram, par aktuālajiem notikumiem, sezonas ēdienkartes izmaiņām, akcijām utt. Turklāt varat izmantot ieteiktās un viegli lietojamās nozarei specifiskās veidnes * LG Promota lietotni var lejupielādēt no App Store un Google Play. (Nav pieejams Eiropā/SVS) LG One:Quick Share bezvadu ekrāna koplietošanas tehnoloģija LG One:Quick Share ir bezvadu ekrāna koplietošanas risinājums, kas pieejams UL3J sērijas ekrānos, izmantojot USB moduli un lietotni. Attēlu no datora var pārsūtīt uz ekrānu, izmantojot pogu uz USB dongle un iebūvēto Wi-Fi moduli. Turklāt ir iespējams mainīt pieslēgtā ekrāna pamata iestatījumus (skaļumu, attēla režīmu, automātisko spilgtuma regulēšanu u. c.), neizmantojot tālvadības pulti. Tikmēr biroja sanāksmes režīms ļauj pirms sanāksmes sākuma parādīt darba kārtību. Attālā uzraudzība un kontrole Šis tīkla uzraudzības risinājums ir praktisks un viegli lietojams. Tas nodrošina lietotājam pilnīgu piekļuvi gan pašreizējiem, gan vecajiem datiem no jebkuras vietas, izmantojot tīkla tālruni un datoru. Tas ļauj lietotājam uzraudzīt ierīci, regulēt parametrus un attālināti vadīt reāllaikā. AV vadības sistēmu savietojamība UL3J sērija atbalsta Crestron Connected tehnoloģiju, tāpēc tai piemīt augsta savietojamības pakāpe ar profesionālo AV aprīkojumu, kas ļauj perfekti integrēt un automatizēt vadību un racionalizēt vadību. Viegla izvēlņu konfigurācija dažādu nozaru vajadzībām UL3J sērijas ekrānos lietotāja ērtībai bieži izmantotās izvēlnes sagrupētas pa nozarēm. Viegla satura izplatīšana un programmaparatūras atjaunināšana UL3J sērijas ekrānos ir Wi-Fi modulis, kas atvieglo bezvadu satura izplatīšanu un programmaparatūras atjaunināšanu tīklā. Bezvadu piekļuves punkts UL3J sērija darbojas kā virtuāls maršrutētājs, kas var darboties kā bezvadu piekļuves punkts mobilajām ierīcēm. Iebūvēts skaļrunis Saturs tiek papildināts ar skaņu no iebūvētajiem skaļruņiem, tāpēc nav nepieciešams iegādāties vai uzstādīt ārējos skaļruņus. LG ConnectedCare pakalpojums reāllaikā Ar papildaprīkojuma LG ConnectedCare mākoņpakalpojumu apkalpošana kļūst vienkāršāka un ātrāka. Tas ļauj veikt attālinātu diagnostiku un ekrāna vadību tieši pie klienta un nodrošina stabilu uzņēmuma darbību.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Audio - iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Augstuma regulēšana - Nē
Augstums - 651 mm
Augstums - 775.000000
Automātiskais pagrieziens - Jā
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 50UL3J-M
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Enerģijas patēriņš (PowerSave) - 63 W
Citas funkcijas - Plug and Play - Jā
Darbības laiks - 16/7
Darbības rādītāji - darba stundas (stundas/dienas) - 16/7
Datorsistēma - Datorsistēma - Jā
Datorsistēma - Datorsistēmas tips - Sistēma mikroshēmā (SoC)
Datorsistēma - Iekšējā atmiņa - 16 GB
Datorsistēma - instalēta operētājsistēma - Tīmekļa operētājsistēma
Datorsistēma - Operētājsistēmas versija - 6.0
dimensijas dziļums - 1300 mm
Dinamiskais kontrasts - 1 000 000:1
Displeja diagonāle, " - 50
Displeja izšķirtspēja, pikseļi - 3840 x 2160
Displeja spilgtums, cd/m² - 400
Displeja virsma - Matt
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 127 cm (50")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums - 400 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Dūmainības ātrums - 2%
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - Kontrasta attiecība (dinamiskā) - 1000000:1
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 5000:1
Displejs - LED apgaismojuma veids - Direct-LED
Displejs - LED apgaismojums - Jā
Displejs - Natīvā atsvaidzināšanas frekvence - 60 Hz
Displejs - paneļa darbmūžs - 30000 h
Displejs - paneļa tips - ADS
Displejs - reakcijas laiks - 6 ms
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Dizains - Izvietošanas atbalsts - Iekštelpu
Dizains - Orientācija - Horizontāli/vertikāli
Dizains - paneļa montāžas saskarne - 200 x 200 mm
Dizains - Produkta krāsa - Zilais
Dizains - Produktu dizains - Digitālās izkārtnes plakanais panelis
Dizains - Riņķīša platums (augšā) - 7.3 mm
Dizains - Rāmīša platums (apakšējā daļa) - 1.84 cm
Dizains - Rāmīša platums (sānu) - 7.3 mm
Dizains - VESA montāža - Jā
Dziļums - 57.1 mm
ean - 8806084391735
Ekrāna izmērs (diag.) - 50"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģijas klase - G
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 82 kW
Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā), W - 0.5
Enerģijas patēriņš, W - 90
Garantija -
garantija - 24
GarantijaInformācija -
Garantijas termiņš -
garantijas_tips - ārējais
Garums - 152.000000
GTIN - 0195174062852
GTIN - 195174062852
GTIN - 8806084391735
I/O savienotāji - 1 x RJ-45 LAN
I/O savienotāji - 2 x RS-232C (IR)
I/O savienotāji - 2 x USB 2.0
I/O savienotāji - 3 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Tālvadības pults (2 baterijas iekļautas komplektā) Barošanas kabelis Drošības grāmatiņa D-Sub9 savienotājs Kabeļa turētājs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 775 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 152 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 1215 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 14.4 kg
Iepakojuma saturs - baterijas iekļautas - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - Maiņstrāvas maiņstrāva, tālrunis
Iepakojuma saturs - iekļauts tālvadības pults - Jā
Izliekts - 0 R
Izmēri W x D x H, mm - 1121x 57.1 x 651
izmērs augstums - 800 mm
izmērs platums - 160 mm
izmērs svars - 15000 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 130 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 82 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 90 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Norāžu displeji
Kontrasta attiecība (tipiska) - 5000:1
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - Lielā attēla kvalitāte ar Ultra HD izšķirtspējuUn UHD izšķirtspēja padara attēla krāsas un detaļas spilgtas un reālistiskas. Turklāt plats skata leņķis, kas piemērots ar IPS paneli, nodrošina skaidru saturu.Izsmalcināts plāns dizainsŠai sērijai ir plāns rāmja izmērs un biezums, kas ietaupa vietu un ļauj to viegli uzstādīt. Turklāt tas palielina ekrāna sniegto iespaidīgo pieredzi un nodrošina izsmalcinātu dizainu, uzlabojot telpas dekoru, kurā izstrādājums ir uzstādīts.Augsta veiktspēja ar LG webOS 6.0LG webOS 6.0, kas modernizēta SoC un tīmekļa dzinēja ziņā, ir pieejama UL3J sērijā, lai nodrošinātu vairāku uzdevumu netraucētu izpildi. LG webOS viedo izkārtņu platforma uzlabo lietotāja ērtības ar intuitīvu grafisko interfeisu.LG webOS viedo izkārtņu platforma palīdz viegli nodrošināt pievienotās vērtības risinājumus, atbalstot vienkāršus savienojumus ar ārējiem sensoriem, piemēram, GPIO, NFC/RFID, temperatūras sensoriem u. c., izmantojot USB spraudni.LG vienkāršais reklāmu palīgs, PromotaIzmantojot LG Promota aplikāciju, kas lejupielādējama mobilajā ierīcē, var viegli izveidot savu displeja saturu. Izmantojot Promota, varat pievienot tekstu un attēlus, lai izveidotu sava uzņēmuma tiešsaistes profilu, kā arī sniegt klientiem informāciju, piemēram, par notikumu jaunumiem, sezonas ēdienkartēm, akcijām un vēl vairāk, vienlaikus iesakot viegli lietojamus jūsu nozarei atbilstošus šablonus.LG bezvadu ekrāna koplietošanas risinājums, LG One:Quick ShareLG One:Quick Share ir bezvadu ekrāna koplietošanas risinājums, kas pieejams, izmantojot UL3J sērijas ierīci, USB pārraides bloku un tā lietotni. Jūs varat vienkārši kopīgot personīgā datora ekrānu ar displeju, izmantojot tā USB dongle pogu un iebūvēto Wi-Fi, un varat pielāgot pievienotā displeja pamatnosacījumu vērtības (skaļumu, attēla režīmu, automātisko spilgtumu utt.) bez tālvadības pults. Arī biroja sanāksmes režīms palīdz parādīt darba kārtību, pierakstu pirms sanāksmes sākuma.Tālvadības uzraudzība un vadībaŠis tīmekļa uzraudzības risinājums ir lietotājam draudzīgs un ļauj lietotājam būt mierīgam. Tas ļauj lietotājam jebkurā laikā un jebkurā vietā pilnībā piekļūt no mobilā tālruņa un personālā datora tīkla pieejamības vidē, vienlaikus iegūstot piekļuvi gan pašreizējiem, gan iepriekšējiem datiem. Tas ļauj lietotājam uzraudzīt ierīci, veikt regulējumus un attālināti kontrolēt ierīci reāllaikā.Saderīgs ar AV vadības sistēmāmUl3J sērija atbalsta Crestron Connected, nodrošinot augstu saderību ar profesionālām AV vadības sistēmām, lai panāktu netraucētu integrāciju un automatizētu vadību, paaugstinot uzņēmuma vadības efektivitāti.Saderīgs ar videokonferenču sistēmuEfektīvai vizuālai sanāksmei UL3J sērija atbalsta savietojamību ar Cisco risinājumiem, kas piedāvā jaudīgu un integrētu vadību gudrākai videokonferenču organizēšanai.Laiga izvēlņu iestatīšanaUl3J sērija palielina lietotāju ērtības, organizējot bieži izmantotās izvēlnes pa nozarēm.viegla satura izplatīšana unSW atjaunināšanaUL3J sērijā ir iebūvēts Wi-Fi, kas ļauj viegli izplatīt saturu bezvadu režīmā un atjaunināt programmaparatūru vienā tīklā.Bezvadu piekļuves punktsUL3J sērija darbojas kā virtuāls maršrutētājs, kas var būt bezvadu piekļuves punkts mobilajām ierīcēm.Iebūvēts skaļrunisSaturu ar skaņas efektiem bagātinās iebūvētie skaļruņi, un nav nepieciešams iegādāties vai uzstādīt ārējos skaļruņus.Reāla laika LG ConnectedCare pakalpojumsUzturēšana ir vienkārša un ātra, izmantojot papildu LG ConnectedCare pakalpojumu, kas ir LG nodrošināts mākoņpakalpojuma risinājums. Tas attālināti pārvalda displeju stāvokli klientu darba vietās, lai diagnosticētu kļūdas un sniegtu attālinātas vadības pakalpojumus, atbalstot klientu uzņēmumu stabilu darbību.
LongProductName - 50", 4K UHD (3840x2160), ADS, 400 nit, 5000:1, 60 Hz, Wi-Fi, SoC, SuperSign CMS, Pro:Idiom, webOS 6.0
LongSummaryDescription - LG 50UL3J-M. Produkta dizains: Digitālās izkārtnes plakanais panelis. Displeja diagonāle: 127 cm (50"), Displeja tehnoloģija: Displeja izšķirtspēja: LCD, Displeja izšķirtspēja: Displeja spilgtums: 3840 x 2160 pikseļi, Displeja spilgtums: LCD (LCD): HD tips: 4K Ultra HD. Wi-Fi. Darbības stundas (stundas/dienas): 16/7. Instalētā operētājsistēma: Operētājsistēma: Web OS. Izstrādājuma krāsa: zila
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - 50UL3J-M
nosaukums - Displejs 50UL3J-M IPS UHD 400cd/m2 16/7 webOS
Nosaukums - LG 50UL3J-M Reklāmas displejs Digitālās izkārtnes plakanais 127 cm (50") LCD Wi-Fi 400 cd/m² 4K Ultra HD Blue Web OS 16/7
Paneļa tips - IPS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Pieslēgvietas un saskarnes - Ethernet LAN (RJ-45) pieslēgvietas - 1
Platums - 1215 mm
Platums - 1215.000000
Produkta nosaukums - 50UL3J-M
Ražotājs - LG ELECTRONICS
ražotājs - LG Electronics
RažotājsPartNumber - 50UL3J-M
Rezolūcija - 3840 x 2160
Savienojamie porti un saskarnes - Ethernet LAN - Jā
Savienojamie porti un saskarnes - RS-232C - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI ieejas portu skaits - 3
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 3
Savienojamības porti un saskarnes - Skaļruņu izeju skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi - Jā
Savienojumi - Audio (3,5 mm)
Savienojumi - Ethernet (RJ-45)
Savienojumi - HDMI
Savienojumi - RS-232C
Savienojumi - USB
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - EMC
Sertifikāti - ErP
Sertifikāti - FCC A klase
ShortSummaryDescription - LG 50UL3J-M, Plakanais digitālo zīmju panelis, 127 cm (50"), LCD, 3840 x 2160 pikseļi, Wi-Fi, 16/7
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 400 nitu
Statiskais kontrasts - 5 000:1
Svars - 11.7 kg
Svars - 14.400000
Svars, kg - 11.7
Svars un izmēri - Displeja augstums - 651 mm
Svars un izmēri - Displeja dziļums - 57.1 mm
Svars un izmēri - Displeja platums - 1215 mm
Svars un izmēri - Displeja svars - 11.7 kg
Tehniskā informācija - Reālā laika pulkstenis (RTC) - Jā
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.lg.com/global/business/digital-signage/lg-50ul3j-b#
Veiktspēja - ekrāna displeja (OSD) valodas - Arābu, vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, dāņu, vācu, holandiešu, angļu, somu, franču, grieķu, itāļu, japāņu, korejiešu, korejiešu, norvēģu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, spāņu, turku, vācu, zviedru
Veiktspēja - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Veiktspēja - HDCP - Jā
Veiktspēja - HDCP versija - 1.4/2.2
Veiktspēja - Mērķis - Universal
vendpn - 50UL3J-M
VESA - 200 x 200
VESA standarts, mm - 200 x 200
Wi-Fi - Jā
WiFi - Jā
Zīmols - LG
Description - LG 50UL3J-M 50" UHD IPS 400 NITS 16/7 SOC WIFI
Description - webOS UHD Signage Doskonała jakość obrazu w rozdzielczości Ultra HD
Ekran o rozdzielczości UHD zapewnia niezwykle żywe i realistyczne kolory oraz pozwala dostrzec każdy szczegół. Ponadto matryca IPS charakteryzuje się szerokim kątem widzenia oraz zapewnia wyraźny obraz. Wyrafinowany smukły wygląd
Urządzenia z tej serii mają cienką ramkę, dzięki czemu wymagają mniej miejsca na instalację. Ponadto zapewnia to lepsze wrażenia wizualne oraz nadaje wyrafinowany styl, który podnosi atrakcyjność wnętrza, w którym zainstalowano urządzenie. Wysoka wydajność i system webOS 6.0
Ekrany z serii UL3J działają pod kontrolą systemu LG webOS 6.0, ulepszonego w SoC i module internetowym, który umożliwia płynne wykonywanie kilku zadań jednocześnie. Inteligentna platforma signage LG webOS z intuicyjnym GUI umożliwia wygodną pracę. Różne czujniki
Inteligentna platforma LG webOS umożliwia rozbudowę funkcjonalności przez podłączenie dodatkowych czujników zewnętrznych**, takich jak GPIO, NFC/RFID, czujniki temperatury itp. przez interfejs USB.
** Zewnętrzne czujniki należy kupić osobno i przetestować pod kątem zgodności z platformą webOS. Promota praktyczne narzędzie LG do zarządzania reklamami
Za pomocą aplikacji LG Promota*, którą można pobrać na urządzenie mobilne, bez trudu stworzysz własne materiały promocyjne. Stworzysz internetowy profil swojej firmy zawierający obrazy i tekst oraz przekażesz klientom różne informacje, np. na temat aktualnych wydarzeń, sezonowych zmian w menu, promocji itp. Dodatkowo możesz skorzystać z zalecanych i łatwych w użyciu branżowych szablonów.
* Aplikację LG Promota można pobrać ze sklepu App Store i Google Play. (Niedostępna na terenie Europy/WNP) LG One:Quick Share bezprzewodowa technologia udostępniania ekranu
LG One:Quick Share to bezprzewodowe rozwiązanie udostępniania ekranu dostępne w ekranach z serii UL3J, przez moduł USB oraz aplikację. Obraz z komputera można przesłać na ekran za pomocą przycisku na dongle'u USB i wbudowanego modułu Wi-Fi. Dodatkowo istnieje możliwość zmiany podstawowych ustawień (głośności, trybu obrazu, automatycznej regulacji jasności itd.) połączonego ekranu bez użycia pilota. Natomiast tryb spotkania biurowego (Office Meeting Mode) umożliwia wyświetlenie porządku dziennego przed rozpoczęciem zebrania. Zdalny monitoring i kontrola
To sieciowe rozwiązanie do monitorowania jest praktyczne i łatwe w obsłudze. Daje ono użytkownikowi pełen dostęp zarówno do bieżących, jak i starych danych z każdego miejsca za pomocą telefonu i komputera podłączonych do sieci. Umożliwia użytkownikowi monitorowanie jednostki, regulowanie parametrów oraz zdalne sterowanie w czasie rzeczywistym. Zgodność z systemem sterowania AV
Urządzenia z serii UL3J obsługują technologię Crestron Connected, dzięki czemu odznaczają się wysokim stopniem zgodności z profesjonalnymi urządzeniami audio-wideo, co pozwala na doskonałą integrację i automatyzację sterowania oraz usprawnia zarządzanie. Łatwa konfiguracja menu do potrzeb różnych branży
Ekrany z serii UL3J dla wygody użytkownika grupują często używane menu wg branży. Łatwa dystrybucja treści i aktualizacja oprogramowania
Ekrany z serii UL3J posiadają moduł Wi-Fi, który ułatwia bezprzewodowe przesyłanie treści i aktualizację oprogramowania układowego w obrębie sieci. Bezprzewodowy punkt dostępu
Urządzenia z serii UL3J działają jak wirtualny router, który może być bezprzewodowym punktem dostępu dla urządzeń mobilnych. Wbudowany głośnik
Treść jest wzbogacana o dźwięk z wbudowanych głośników, dzięki czemu nie ma potrzeby dokupywania ani instalowania głośników zewnętrznych. Usługa LG ConnectedCare w czasie rzeczywistym
Dzięki opcjonalnej chmurowej usłudze LG ConnectedCare serwisowanie staje się prostsze i szybsze. Umożliwia ona zdalną diagnostykę i sterowanie ekranem bezpośrednio u klienta oraz pozwala stabilnie działać jego firmie.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 60 Hz
Audio - Built-in speaker(s) - Yes
Height adjustment - No
Height - 651 mm
Height - 775.000000
Auto Pivot - Yes
Bluetooth - No
BrandPartCode - 50UL3J-M
Other features -
Other features - Power consumption (PowerSave) - 63 W
Other features - Plug and Play - Yes
Operation time - 16/7
Performance - Operating hours (hours/days) - 16/7
Computer system - Computer system - Yes
Computer system - Computer system type - System on Chip (SoC)
Computer system - Internal memory - 16 GB
Computer system - Operating system installed - Web OS
Computer system - Operating system version - 6.0
dimension depth - 1300 mm
Dynamic contrast - 1 000 000:1
Display diagonal, " - 50
Display resolution, pixels - 3840 x 2160
Display brightness, cd/m² - 400
Display surface - Matt
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 127 cm (50")
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness - 400 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Haze rate - 2%
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - Contrast ratio (dynamic) - 1000000:1
Display - Contrast ratio (typical) - 5000:1
Display - LED backlighting type - Direct-LED
Display - LED backlight - Yes
Display - Native refresh rate - 60 Hz
Display - Panel life - 30000 h
Display - Panel type - ADS
Display - Response time - 6 ms
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Design - Placement supported - Indoor
Design - Orientation - Horizontal/Vertical
Design - Panel mounting interface - 200 x 200 mm
Design - Product colour - Blue
Design - Product design - Digital signage flat panel
Design - Bezel width (top) - 7.3 mm
Design - Bezel width (bottom) - 1.84 cm
Design - Bezel width (side) - 7.3 mm
Design - VESA mounting - Yes
Depth - 57.1 mm
ean - 8806084391735
Screen size (diag.) - 50"
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Energy class - G
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 82 kW
Power consumption (standby), W - 0.5
Power consumption, W - 90
Warranty -
guarantee - 24
WarrantyInfo -
PeriodofWarranty -
guarantee_type - external
Length - 152.000000
GTIN - 0195174062852
GTIN - 195174062852
GTIN - 8806084391735
I/O connectors - 1 x RJ-45 LAN
I/O connectors - 2 x RS-232C (IR)
I/O connectors - 2 x USB 2.0
I/O connectors - 3 x HDMI
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Pilot (dołączone 2 baterie) Przewód zasilający Książka bezpieczenstwa Złącze do D-Sub9 Uchwyt na kable
Packaging data - Package height - 775 mm
Packaging data - Package depth - 152 mm
Packaging data - Package width - 1215 mm
Packaging data - Package weight - 14.4 kg
Packaging content - Batteries included - Yes
Packaging content - Cables included - AC, Phone
Packaging content - Remote control included - Yes
Curved - 0 R
Dimensions W x D x H, mm - 1121x 57.1 x 651
dimension height - 800 mm
dimension width - 160 mm
dimension weight - 15000 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (max) - 130 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 82 kWh
Power - Power consumption (typical) - 90 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Signage Displays
Contrast ratio (typical) - 5000:1
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - Superb Picture Quality with Ultra HD ResolutionWith the resolution of UHD, it makes the color and details of the contents vivid and realistic. In addition, the wide viewing angle applied with an IPS panel, provides clear contents.Sophisticated Slim DesignThis series is thin in bezel size and thickness, which saves space and enables easy installation. In addition, it increases the immersive experience from the screen and provides a sophisticated design, improving the décor of the space where the product is installed.High-Performance with LG webOS 6.0LG webOS 6.0, upgraded in SoC and web engine, is available on UL3J series for a smooth execution of several tasks. LG webOS smart signage platform enhances user convenience with intuitive GUI.Various Sensor ConnectionLG webOS smart signage platform helps to easily provide value-added solutions by supporting simple connections with external sensors such as GPIO, NFC/RFID, temperature sensors, etc., via USB plug-in.LG's Simple Advertisement Helper, PromotaUsing LG's Promota application, downloadable on a mobile device, you can easily create your own display contents. With Promota, you can add text and images to create an online profile for your business as well as deliver information such as event news, seasonal menus, promotions, and even more to your customers while recommending easy-to-use templates relevant to your industry.LG’s Wireless Screen Sharing Solution, LG One:Quick ShareLG One:Quick Share is a wireless screen sharing solution available through the UL3J series, USB transmission unit, and its app. You can simply share personal PC screen to the display with it's USB dongle button and embedded Wi-Fi, and can adjust the basic setting values (volume, picture mode, auto bright, etc.) of the connected display without a remote control. Also, the Office Meeting Mode helps you to display the agenda, note before the meeting starts.Remote Monitoring and ControlThis web-based monitoring solution is user-friendly and allows the user to be at ease. It enables the user to have full access anywhere at anytime from their mobile phone & PC under network-accessible environment while having access to both current and past data. It allows the user to monitor the unit, make adjustments and control the unit remotely in real time.Compatible with AV Control SystemsThe UL3J series supports Crestron Connected for high compatibility with professional AV controls to achieve seamless integration and automated control, boosting business management efficiency.Compatible with Video Conference SystemFor effective visual meeting, the UL3J series supports its compatibility with Cisco solutions that offers powerful and integrated control for a smarter video conference.Easy Menu Setup forVertical NeedsUL3J series increases users' convenience by organizing frequently used menus by industry.Easy Content Distribution &SW UpdateUL3J series features embedded Wi-Fi making it easy to distribute content wirelessly and update Firmware under the same network.Wireless Access PointUL3J series operates as a virtual router which can be an wireless access point for mobile devices.Built-in SpeakerContents will be enriched with sound effects from built-in speakers, without the need for purchasing or installing external speakers.Real-Time LG ConnectedCare ServiceMaintenance is easy and fast with the optional LG ConnectedCare service, a cloud service solution provided by LG. It remotely manages the status of displays in client workplaces for fault diagnosis and remote-control services, supporting the stable operation of clients' businesses.
LongProductName - 50", 4K UHD (3840x2160), ADS, 400 nit, 5000:1, 60 Hz, Wi-Fi, SoC, SuperSign CMS, Pro:Idiom, webOS 6.0
LongSummaryDescription - LG 50UL3J-M. Product design: Digital signage flat panel. Display diagonal: 127 cm (50"), Display technology: LCD, Display resolution: 3840 x 2160 pixels, Display brightness: 400 cd/m², HD type: 4K Ultra HD. Wi-Fi. Operating hours (hours/days): 16/7. Operating system installed: Web OS. Product colour: Blue
Matrix type - TFT IPS
Model - 50UL3J-M
name - Display 50UL3J-M IPS UHD 400cd/m2 16/7 webOS
Title - LG 50UL3J-M Signage Display Digital signage flat panel 127 cm (50") LCD Wi-Fi 400 cd/m² 4K Ultra HD Blue Web OS 16/7
Panel type - IPS
Optional accessory -
Ports & interfaces - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Width - 1215 mm
Width - 1215.000000
ProductName - 50UL3J-M
Manufacturer - LG ELECTRONICS
producer - LG Electronics
ManufacturerPartNumber - 50UL3J-M
Resolution - 3840 x 2160
Ports & interfaces - Ethernet LAN - Yes
Ports & interfaces - RS-232C - Yes
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDMI input ports quantity - 3
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 3
Ports & interfaces - Number of speaker outputs - 1
Ports & interfaces - USB ports quantity - 2
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB version - 2.0
Ports & interfaces - Wi-Fi - Yes
Connections - Audio (3.5mm)
Connections - Ethernet (RJ-45)
Connections - HDMI
Connections - RS-232C
Connections - USB
Certificates - CB
Certificates - CE
Certificates - EMC
Certificates - ErP
Certificates - FCC Class A
ShortSummaryDescription - LG 50UL3J-M, Digital signage flat panel, 127 cm (50"), LCD, 3840 x 2160 pixels, Wi-Fi, 16/7
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 400 nits
Static contrast - 5 000:1
Weight - 11.7 kg
Weight - 14.400000
Weight, kg - 11.7
Weight & dimensions - Display height - 651 mm
Weight & dimensions - Display depth - 57.1 mm
Weight & dimensions - Display width - 1215 mm
Weight & dimensions - Display weight - 11.7 kg
Technical details - Real Time Clock (RTC) - Yes
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://www.lg.com/global/business/digital-signage/lg-50ul3j-b#
Performance - On Screen Display (OSD) languages - Arabic, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, Danish, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish
Performance - On Screen Display (OSD) - Yes
Performance - HDCP - Yes
Performance - HDCP version - 1.4/2.2
Performance - Purpose - Universal
vendpn - 50UL3J-M
VESA - 200 x 200
VESA-standard, mm - 200 x 200
Wi-Fi - Yes
WiFi - Yes
Brand - LG
935,52 €
LG 50UL3J-M, 50"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas