LG 24MR400-B, 23.8"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1038603 Preces kods: 24MR400-B.AEUQ
Noliktavā 25 gab.
Garantija: 2 gadi
102,95 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 100 Hz
  • Reakcijas laiks: 1ms
  • Kontrasts: 1300:1
  • Gaišums: 200cd/m2
  • Izmērs: 23.8"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties LG 23.8" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • Pieslēgvieta D-SUB atbalsta grafiskās kartes ar iepriekšējās paaudzes - analgo VGA spraudni un salīdzinoši jaunākas paaudzes DVI-I standartu izmantojot pāreju DVI-I -> D-Sub.
  • 1ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 100 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 1ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1300:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 200cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 23.8"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort Nav

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
15pin D-sub ieejas/izejas savienotāji - 1
100 mm x 100 mm VESA montāžas interfeiss - Jā
Apraksts - Ekrāna tips: LED, Monitori spēlēm: Nē, Ekrāna izmērs: 23.8", Izšķirtspēja: 1920 x 1080, Panelis: IPS, Atjaunošanās frekvence: 100 Hz, Reakcijas laiks: 1 ms, Spilgtums: 200 cd/m2, Kontrasts: 1 300:1, Skata leņķis - vertikāls/horizontāls: 178° / 178°, Saliekšana (Tilt): Ir, Rotācija (Swivel): Nav, Pivot: Nav, Regulējams augstums: Nav, VGA (D-sub): Ir, DVI: Nav, DisplayPort: Nav, HDMI: Ir, USB: Nav, USB-C: Nav, Audio ieeja: Nav, Audio izeja: Ir, Garantija: 2 gadi
Apraksts - Full HD IPS monitora displejs nodrošina spilgtas krāsas un skaidrību platos leņķos. LG monitors ar Full HD izšķirtspēju (1920x1080) un IPS paneli piedāvā asus un reālistiskus krāsu atveidojumus, kas nav izkropļoti no jebkura novērošanas punkta, pateicoties plašajam skata leņķim.
Apraksts - Reālas krāsas leņķī LG monitors ar IPS tehnoloģiju izceļ LCD displeju veiktspēju. Tā nodrošina precīzu krāsu atveidi un ļauj lietotājiem skatīties uz ekrānu no plaša leņķa. Gluda grafika. Nevainojama darbība. 100 Hz atsvaidzināšanas frekvence nodrošina vienmērīgu kadru ielādi dažādās programmās. Izbaudiet reālistiskas spēles ar mazāku aizķeršanos un kustību izplūdumu. Gluda kustību dinamika AMD FreeSync tehnoloģija nodrošina vienmērīgu augstas izšķirtspējas izklaidi pat dinamiskās spēlēs. Tā praktiski novērš asarošanu un aizķeršanos, nodrošinot aizraujošu spēļu pieredzi. Speriet soli tumsā Melnais stabilizators palīdz atklāt snaiperus tumšos stūros un ātri pārvietoties zibspuldzes uzplaiksnījumos. Vienkārša vadība Pārvaldiet monitora iestatījumus ar dažiem klikšķiem, pateicoties funkcijai OnScreen Control. Varat arī viegli sadalīt ekrānu, izmantojot īpašu funkciju. Vienkāršs un ērts risinājums Šim monitoram ir šaura apmale no trim pusēm, un tas ļauj izveidot piemērotu darba vidi, pateicoties slīpuma regulēšanai.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
Audio ports Ieejas/izejas savienotāji - 1
Augstuma regulējams statīvs - Nē
Augstuma regulēšana - Nē
Augstums - 320.6 mm
Augstums ar statīvu - 414 mm
Augstums Vienības izmēri - 382.9 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Barošana - barošanas avota tips - Ārējais
Barošana - maiņstrāvas adaptera izejas spriegums - 19 V
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 24MR400-B.AEUQ
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Digitālā signāla formāta sistēma - Nav atbalstīts
Citas funkcijas - Skaļuma regulēšana - Nē
Darbības rādītāji - Izvēles punkts - Nē
Darbības rādītāji - TV Plus - Nē
Darbības rādītāji - ēnu kontrole - Jā
description_lv - Displeja diagonāle 60,5 cm (23,8") HD tips Full HD Ekrāna izšķirtspēja 1920 x 1080 pikseļu Ekrāna forma Plakanā ekrāna formāts Ekrāna proporciju attiecība 16:9 Wi-Fi Nē Bluetooth Nē Produkta krāsa Melna VESA montāža Jā Paneļa montāžas interfeiss 100 x 100 mm Atbalsta augstu dinamisko diapazonu (HDR) Nē HDMI pieslēgvietu skaits 1 Energoefektivitātes klase (SDR) E Energoefektivitātes klase (HDR) Nav pieejams Enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām 18 kWh Platums (ar statīvu) 540 mm Dziļums (ar statīvu) 200 mm Augstums (ar statīvu) 414 mm Svars (ar statīvu) 2.75 kg Platums (bez statīva) 540 mm Dziļums (bez statīva) 5,05 mm Augstums (bez statīva) 320.6 mm Svars (bez statīva) 2,34 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Displeja krāsu skaits 16,78 miljoni krāsu Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 100 Hz Krāsas nosaukums Melna Iekļauts HDMI kabeļi Iekļauts barošanas kabelis Iepakojuma tips Kaste Iepakojuma platums 613 mm Iepakojuma dziļums 128 mm Iepakojuma augstums 400 mm Atbalstītie video režīmi 1080p Plug and Play Jā Iepakojuma svars 4,08 kg Ilgtspējas sertifikāti Kalifornijas Enerģijas komisija (CEC) Enerģijas patēriņš (izslēgts) 0,3 W Ātrā lietošanas instrukcija Nē Rokasgrāmata Nē Atbalstītās grafikas izšķirtspējas 1920 x 1080 (HD 1080) Mikrofons Nē DC-in ligzda Nē Ethernet LAN Nē Maiņstrāvas ieejas spriegums 100 - 240 V Ieejas strāva 1.30 A Enerģijas patēriņš (tipisks) 17 W Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) Nē Energoefektivitātes skala no A++ līdz E Skaļuma regulēšana Nē Maiņstrāvas ieejas frekvence 50/60 Hz Tālvadības pults komplektā Nē Tālvadības pults Nē Enerģijas patēriņš (maks.) 24 W Statīvs komplektā Jā Displeja tehnoloģija LED Kontrasta attiecība (tipiska) 1300:1 Redzamības leņķis, horizontāli 178° Redzamības leņķis, vertikāli 178° Digitālā signāla formāta sistēma Nav atbalstīta Maiņstrāvas (strāvas) padeve Nē Ekrāna ekrāns (OSD) Jā Ekrāna ekrāna (OSD) valodu skaits 18 Ekrāna ekrāna (OSD) valodu skaits 18 Ekrāna ekrāna (OSD) valodu vienkāršotā ķīniešu valoda Ekrāna ekrāna (OSD) valodas Tradicionālā ķīniešu valoda Ekrāna ekrāna (OSD) valodas Holandiešu valoda Ekrāna ekrāna (OSD) valodas Angļu valoda Ekrāna ekrāna (OSD) valodas Somu valoda Ekrāna ekrāna (OSD) valodas Franču valoda Ekrāna ekrāna (OSD) valodas Grieķu valoda Ekrāna ekrāna (OSD) valodas Itāļu valoda Ekrāna displejs (OSD) valodas poļu Ekrāna displejs (OSD) valodas portugāļu Ekrāna displejs (OSD) valodas krievu Ekrāna displejs (OSD) valodas serbu Ekrāna displejs (OSD) valodas zviedru Ekrāna displejs (OSD) valodas ukraiņu Ekrāna displejs (OSD) valodas japāņu Ekrāna displejs (OSD) valodas korejiešu Ekrāna displejs (OSD) valodas čehu Ekrāna displejs (OSD) valodas hindi Kabeļu vadība Nē Uz sienas uzstādāms Jā Interneta pārlūks Nē Spēļu režīms Nē HDMI versija 1.4 HDCP Jā Enerģijas patēriņš (gaidstāves režīmā) 0,5 W Pikseļu blīvums 92,56 ppi AirPlay Nē Iebūvēts mikrofons Nē Barošanas avota tips Ārējais Skrūves iekļautas komplektā Nē Augstuma regulēšana Nē Fona apgaismojuma tips LED Darbojas ar Google Home Nē VGA (D-Sub) pieslēgvietu skaits 1 DVI pieslēgvieta Nē Ekrāna pret atspīdumiem Jā Wi-Fi Direct Nē Tirgus pozicionēšana Birojs Paneļa tips IPS Ekrāna spilgtums (tipisks) 200 cd/m² Displeja attiecība 16:9 Pikseļu solis 0.2745 x 0,2745 mm Iebūvēts USB centrmezgls Nē HDMI Jā Austiņu izeja Nē Kabeļa bloķēšanas slots Jā Kabeļa bloķēšanas slota tips Kensington Pivot Nē Reakcijas laiks 5 ms Iebūvēta kamera Nē PC Audio ieeja Nē USB Type-C DisplayPort Alternate Mode Nē USB Power Delivery Nē Displeja virsma Matt HDCP versija 1.4 Audio izeja Nē NVIDIA G-SYNC Nē AMD FreeSync Jā Atjaunots Nē RGB krāsu telpa sRGB Krāsu gamma 99% Picture-in-Picture Nē Maiņstrāvas adaptera izejas spriegums 19 V Zīmolam raksturīgās tehnoloģijas Black Equalizer Zīmolam raksturīgās tehnoloģijas DAS Mode Zīmolam raksturīgās tehnoloģijas Super+ Resolution Zīmolam raksturīgās tehnoloģijas Eye Care+ Reakcijas laiks (ātrais) 1 ms AMD FreeSync tips FreeSync Flicker-free tehnoloģija Jā Audio ievade Nē Grozāms Jā Skārienjūtīgais rakstāmrīks iekļauts komplektā Nē Ekrāna spoguļattēls Nē Skaņas spoguļattēls Nē Bezrāmju dizains Jā Darbojas ar Samsung Bixby Nē Krāsu dziļums 8 bitu sRGB pārklājums (tipisks) 99% Zema zilās gaismas tehnoloģija Jā Paliktņu krāsa Melna Tālvadības pults baterijas komplektā Nē SmartThings lietotnes atbalsts Nē Priekšējā paneļa krāsa Melna Enerģijas patēriņš (vidēji) 21 W Displeja spilgtums (maksimālais) 250 cd/m² Noņemams statīvs Jā HDMI kabeļa garums 1.5 m Tap skats Nē Bezvadu Dex atbalsts Nē Barošanas adapteris iekļauts Jā Barošanas kabeļa garums 1,5 m Dialoga uzlabojums Nē HBR3 atbalsts Nē TV Plus Nē OPS moduļa slots Nē Iebūvēts KVM slēdzis Nē Office 365 atbalsts Nē Apgaismots statīvs Nē Saulessargs iekļauts Nē Ieviešanas gads 2023 Ieviešanas mēnesis 11 Zema ieejas nobīde Nē Kustības izplūduma samazināšana Nē Pagrieziena regulēšana Nē Garantijas termiņš 2 gadi Ēnu zonu kontrole Jā Izvēles punkts Nē FPS skaitītājs Nē Rentgenfilmas skata režīms Nē Aparatūras kalibrēšana Nē Iebūvēts kalibrēšanas sensors Nē
description_lv - Displeja diagonāle 60,5 cm (23.8") HD veids Full HD Ekrāna izšķirtspēja 1920 x 1080 pikseļi Ekrāna forma Plakana virsma Projektora formātu attiecība 16:9 Wi-Fi Nē Bluetooth Nē Produkta krāsa Melns VESA stiprinājums Jā VESA-wall mounting system saderīgs 100 x 100 mm Atbalsta HDR Nē HDMI pieslēgvietu skaits 1 Energoefektivitātes klase (SDR) E Energoefektivitātes klase (HDR) Nav pieejams Energoefektivitātes klase (SDR) 1000 stundās 18 kWh Platums (ar statīvu) 540 mm Dziļums (ar statīvu) 200 mm Augstums (ar statīvu) 414 mm Svars (ar statīvu) 2,75 kg Platums (bez statīva) 540 mm Dziļums (bez statīva) 5,05 mm Augstums (bez statīva) 320,6 mm Svars (bez statīva) 2,34 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Displeja krāsu skaits 16,78 miljoni krāsu Maksimālais atjauninājuma ātrums 100 Hz Krāsas nosaukums Black Pievienoti kabeļi HDMI Pievienoti kabeļi Jauda Iepakojuma tips Kaste Iepakojuma platums 613 mm Iepakojuma dziļums 128 mm Iepakojuma augstums 400 mm Atbalstītie video režīmi 1080p Plug and Play Jā Iepakojuma svars 4,08 kg Ilgtspējas sertifikāti California Energy Commission (CEC) Jaudas patēriņš (off) 0,3 W Ātrās startēšanas gids Nē Manuāls Nē Atbalstītās grafikas izšķirtspējas 1920 x 1080 (HD 1080) Mikrofons, līnijas izeja Nē DC ieejas ligzda Nē Ethernet/LAN savienojums Nē Maiņstrāvas ievades spriegums 100 - 240 V Ieejas strāva 1.30 A Enerģija patēriņš 17 W Iebūvēti skaļruņi Nē Energoefektivitātes skala A++ līdz E Skaļuma kontrole Nē Maiņstrāvas ievades frekvence 50/60 Hz Tālvadības pults Nē Pārvaldāms ar tālvadības pulti Nē Strāvas patēriņš (maks) 24 W Statīvs komplektā Jā Ekrāna tehnoloģija LED Kontrasta attiecība (tipiskā) 1300:1 Skata leņķis, horizontāli 178° Skata leņķis, vertikāli 178° Ciparu signālu komutācijas sistēma Netiek atbalstīts AC (jauda) in Nē On Screen Display (OSD) Jā Skaits OSD valodu 18 On Screen Display (OSD) valodas Vienkāršota ķīniešu valoda On Screen Display (OSD) valodas Tradicionālā ķīniešu valoda On Screen Display (OSD) valodas Holandiešu On Screen Display (OSD) valodas Angļu On Screen Display (OSD) valodas Somu valoda On Screen Display (OSD) valodas Franču On Screen Display (OSD) valodas Grieķu On Screen Display (OSD) valodas Itālijas On Screen Display (OSD) valodas Poļu valoda On Screen Display (OSD) valodas Portugāļu On Screen Display (OSD) valodas Krievu valoda On Screen Display (OSD) valodas SER On Screen Display (OSD) valodas Zviedru valoda On Screen Display (OSD) valodas Ukraiņu On Screen Display (OSD) valodas Japāņu On Screen Display (OSD) valodas Korejiešu On Screen Display (OSD) valodas Čehu On Screen Display (OSD) valodas Hindi Uzlabota kabeļu pārvaldība Nē Pie sienas piestiprināms Jā Interneta pārlūks Nē Spēles režīms Nē HDMI versija 1.4 HDCP Jā Jaudas patēriņš (standby) 0,5 W Pikseļu blīvums 92,56 pikseļu collā AirPlay Nē Iebūvēts mikrofons Nē Barošanas avota tips Ārējs Skrūves iekļautas Nē Augsta koriģēšana Nē Fona apgaismojuma veids LED Darbojas ar Google Home Nē VGA (D-Sub) pieslēgvietu skaits 1 DVI pieslēgvieta Nē Pretapžilbināšanas ekrāns Jā Wi-Fi Direct Nē Tirgus pozicionēšana Birojs Paneļa veids IPS Displeja spilgtums (parastais) 200 cd/m² Mērījumu attiecība 16:9 Pikseļa iestatne 0,2745 x 0,2745 mm Iebūvēts USB mezgls Nē HDMI Jā Austiņu izeja Nē Kabeļa saslēga slots Jā Kabeļu bloķēšanas slota veids Kensington Šarnīrs Nē Atbildes laiks 5 ms Iebūvēto kameru Nē PC Audio in Nē USB C veida DisplayPort alternatīvais režīms Nē USB barošanas padeve Nē Displeja virsma Plakans HDCP versija 1.4 Audio izeja Nē NVIDIA G-SYNC Nē AMD FreeSync Jā Atjaunots Nē RGB krāsu telpa sRGB Krāsu gamma 99% Attēls attēlā Nē AC adaptera izejas spriegums 19 V Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas Black Equalizer Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas DAS Mode Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas Super+ Resolution Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas Acu kopšana+ Atbildes laiks (ātri) 1 ms AMD FreeSync tips FreeSync Tehnoloģija mirgošanas novēršanai Jā Audio ieeja Nē Grozīšana Jā Irbulis iekļauts Nē Ekrānu dublēšana Nē Skaņas spoguļošana Nē Bezrāmja dizains Jā Strādā ar Samsung Bixby Nē Krāsu dziļums 8 bit sRGB pārklājums (tipisks) 99% Low Blue Light tehnoloģija Jā Kāju krāsa Melns Tālvadības pultam baterijas iekļautas Nē SmartThings lietotnes atbalsts Nē Priekšējā rāmja krāsa Melns Strāvas patēriņš (vidējais) 21 W Displeja spilgtums (maks.) 250 cd/m² Noņemams statīvs Jā HDMI kabeļa garums 1,5 m Tap View skats Nē Bezvadu Dex atbalsts Nē Strāvas adapteris komplektā Jā Strāvas kabeļa garums 1,5 m Dialogu uzlabošana Nē HBR3 atbalsts Nē TV Plus Nē OPS moduļa slots Nē Iebūvēts KVM slēdzis Nē Office 365 atbalsts Nē Izgaismots statīvs Nē Iekļauts saulessargs Nē Ieviešanas gads 2023 Ieviešanas mēnesis 11 Zema ieejas aizture Nē Izplūdušas kustības samazināšana Nē Slīpuma regulēšana Nē Garantijas periods 2 gads(i) Ēnas kontrole Jā Dial point funkcija Nē FPS skaitītājs Nē Rentgena uzņēmumu aplūkošanas režīms Nē Aparatūras kalibrēšana Nē Iebūvēts kalibrēšanas sensors Nē
description_ru - Ekrāna diagonāle 60,5 cm (23.8") Tips HD Full HD Ekrāna izšķirtspēja 1920 x 1080 pikseļu Ekrāna forma Plakana 16. 9 dabiskais malu attiecība Wi-Fi Nē Bluetooth Nē Krāsa Melna VESA stiprinājums Jā VESA stiprinājums 100 x 1 mm Atbalsta HDR (High Dynamic Range):9 Wi-Fi Nē Bluetooth Nē Produkta krāsa Melna VESA stiprinājums Jā VESA stiprinājums 100 x 100 mm HDR (High Dynamic Range) tehnoloģijas atbalsts Nē HDMI pieslēgvietu skaits 1 Energoefektivitātes klase (SDR) E Energoefektivitātes klase (HDR) Nav Enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām 18 kWh Platums ar statīvu 540 mm Dziļums ar statīvu 200 mm Augstums ar statīvu 414 mm Svars (ar statīvu) 2,75 kg Platums (bez statīva) 540 mm Dziļums (bez statīva) 5,05 mm Augstums (bez statīva) 320,6 mm Svars (bez statīva) 2,34 kg Skārienjūtīgais ekrāns Nē Ekrāna krāsu skaits 16,78 miljoni krāsu Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums 100 Hz Krāsas nosaukums Melna Piegādājamie HDMI kabeļi Piegādājamais spriegums Iepakojuma veids Kastes versija Iepakojuma platums 613 mm Iepakojuma dziļums 128 mm Iepakojuma augstums 400 mm Atbalstītie video formāti 1080p Plug & Play Jā Bruto svars 4,08 kg Ilgtspējas sertifikāti Kalifornijas Enerģijas komisija (CEC) Enerģijas patēriņš (izslēgts) 0,3 W Īss rīks Kastes versija) 0,3 W Ātrā lietotāja rokasgrāmata Nē Instrukcija Nē Atbalstītās izšķirtspējas 1920 x 1080 (HD 1080) Line-in mikrofona ieeja Nē Līdzstrāvas (DC) ieejas ligzda Nē Ethernet savienojums Nē Ieejas tīkla spriegums 100 - 240 V Ieejas strāva 1.30 A Enerģijas patēriņš (normālā režīmā) 17 W Iebūvēti skaļruņi Nē Energoefektivitātes novērtējuma skala A++ - E Skaļuma regulēšana Nē Ieejas maiņstrāvas frekvence 50/60 Hz Tālvadības pults Nē Tālvadības pults Nē Maksimālais enerģijas patēriņš 24 W Statīvs iekļauts Jā Displejs Technoligy LED Kontrasts (tipisks) 1300:1 Horizontālais skata leņķis 178° Vertikālais skata leņķis 178° Digitālā signālu apstrādes sistēma Nav atbalstīta Nē Barošanas savienotājs Nē Ekrāna displejs (OSD) Jā OSD valodu skaits 18 OSD valodas 18 OSD valodas 18 OSD valodas Vienkāršotā ķīniešu OSD valodas Tradicionālā ķīniešu OSD valodas Holandiešu OSD valodas Angļu OSD valodas Somu OSD valodas Franču OSD valodas Grieķu OSD valodas Grieķu OSD valodas Itāļu OSD valodas Poļu OSD valodas Portugāļu OSD valodas Krievu OSD valodas Krievu OSD valodas4 HDCP Jā Enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) 0,5 W Pikseļu blīvums 92,56 ppi AirPlay Nē Iebūvēts mikrofons Nē Barošanas avota tips Ārējais Skrūves komplektā Nē Augstuma regulēšana Nē Apgaismojuma tips LED Darbojas ar Google Home Nē VGA (D-Sub) pieslēgvietu skaits 1 DVI pieslēgvieta Nē Pretspīduma ekrāns Jā Wi-Fi Direct Nē Tirgus pozicionēšana Birojs Matricas tips IPS Displeja spilgtums (tipisks) 200 cd/m² Formāta attiecība 16:9 Punktu izmērs 0,2745 x 0,2745 mm Iebūvēts USB centrmezgls Nē HDMI Jā Austiņu izeja Nē Kabeļa bloķēšanas slots Jā Kensington kabeļa bloķēšanas slota tips Rotācija ap asi Nē Reakcijas laiks 5 ms Iebūvēta kamera Nē PC audioieeja Nē USB Type-C Alternatīvais DisplayPort režīms Nē USB Power Delivery Nē Displeja virsma Matēta HDCP versija 1.4 Audio izvade Nē NVIDIA G-SYNC Nē AMD FreeSync Jā Atjaunotas preces Nē RGB sRGB krāsu telpa Krāsu gamma 99% Attēlā attēlā Nē Izvades spriegums Adaptīvais displejs NēAttēlā attēlā Nē Maiņstrāvas adaptera izejas spriegums 19 V Zīmola funkcija Melnais ekvalaizeris Zīmola funkcija DAS režīms Zīmola funkcija Super+ izšķirtspēja Zīmola funkcija Eye Care+ Zīmola funkcija Reakcijas laiks (min) 1 ms Tips AMD FreeSync FreeSync FreeSync FreeSync Mirgošanas novēršanas tehnoloģija Jā Audio ievade Nē Rotācija Jā Komplektācijā iekļauts styluss Nē Dublēšana Nē Skaņas spoguļattēls Nē Bezrāmju dizains Jā Darbojas ar Samsung Bixby Nē Krāsu dziļums 8 biti sRGB pārklājums (normāls) 99% Zema zilās gaismas tehnoloģija Jā Kāju krāsa melna Melna Melna Tālvadības pults baterijas komplektā Nē SmartThings lietotnes atbalsts Nē Priekšējā paneļa krāsa melna Vidējais enerģijas patēriņš 21 W Displeja spilgtums (maksimālais) 250 cd/m² Noņemams statīvs Jā HDMI kabeļa garums 1,5 m Pieskarieties skatam Nē Atbalsts Wireless Dex Nē Barošanas adapteris iekļauts Jā Barošanas kabeļa garums 1. 5 m Dialoga uzlabojums Nē Atbalsts Wireless Dex Nē Barošanas adapteris iekļauts Jā Barošanas kabeļa garums 1,5 m Dialoga uzlabojums Nē HBR3 atbalsts Nē TV Plus Nē OPS moduļa slots Nē Iebūvēts KVM slēdzis Nē Office 365 atbalsts Nē Apgaismots statīvs Nē Saulessargs iekļauts komplektā Nē Ieviešanas gads 2023 Ieviešanas mēnesis 11 Zema ieejas nobīde Nē Kustības izplūduma samazināšana Nē Pagrieziena regulēšana Nē Garantijas termiņš 2 gadi Ēnu kontrole Jā Izvēles punkts Nē FPS skaitītājs Nē Rentgena filmas skata režīms Nē Aparatūras kalibrēšana Nē Iebūvēts kalibrēšanas sensors Nē
dimensijas dziļums - 130 mm
dimensionalWeight - 6246
Dinamiskais kontrasts (DCR) - 5000000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - aparatūras kalibrēšana - Nē
Displejs - Atbalstītie video režīmi - 1080p
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1080 (HD 1080)
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 60,5 cm (23,8")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (maksimālais) - 250 cd/m²
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 200 cd/m²
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - LED
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - Iebūvēts kalibrēšanas sensors - Nē
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1300:1
Displejs - Krāsu dziļums - 8 bit
Displejs - Krāsu gamma - 99%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu blīvums - 92,56 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.2745 x 0.2745 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - reakcijas laiks (ātrs) - 1 ms
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 99%
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Nē
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 23.8 "
Displejs > Displeja spilgtums - 250 cd/m²
Displejs > Displejs - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1300:1
Displejs > Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains - Apgaismots statīvs - Nē
Dizains - atjaunots - Nē
Dizains - Bezrāmju dizains - Jā
Dizains - Ievada gads - 2023
Dizains - Ievada mēnesis - Novembris
Dizains - Krāsas nosaukums - Black
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - noņemams statīvs - Jā
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Birojs
Dizains > Produkta krāsa - Black
Dzimtā izšķirtspēja - 1920x1080
Dziļuma vienības izmēri - 240 mm
Dziļums - 50.5 mm
Dziļums ar statīvu - 200 mm
EAN - 8806084707611
ean - 8806084707611
Eans - 8806084707611
Ekrāna formas faktors - 16:9
Ekrāna izmērs - 23.8"
Ekrāna izmērs (diag.) - 23.8''
Energoefektivitātes klase - E
Enerģija - Enerģijas patēriņš (PowerSave) - 0.3 W
Enerģijas klase - E
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 17 W
Enerģijas patēriņš, standarta - 18 kWh/1000h
Ergonomika - attēls attēlā - Nē
Ergonomika - augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu, tradicionālā ķīniešu, čehu, holandiešu, angļu, somu, franču, grieķu, grieķu, hindi, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, serbu, somu, zviedru, ukraiņu, ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Nē
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - Kabeļu vadība - Nē
Ergonomika - OSD valodu skaits - 18
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - pie sienas montējams - Jā
Ergonomika - Pivot - Nē
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - rentgena filmu skatīšanās režīms - Nē
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Nē
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Nē
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100x100 mm
Garantija -
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
gross_weight - 4.08 kg
Grozāms statīvs - Nē
GTIN - 8806084707611
guaranteeLength - 24
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
I/O savienotāji - 1 x 15-pin D-Sub
I/O savienotāji - 1 x Audio izeja
I/O savienotāji - 1 x HDMI
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - HDMI kabelis
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 398.8 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 400 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 127 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 128 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 612.1 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 613 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 4.08 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 28 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1072.00 g
Iepakojuma saturs - Barošanas kabeļa garums - 1.5 m
Iepakojuma saturs - HDMI kabeļa garums - 1.5 m
Iepakojuma saturs - iekļautas skrūves - Nē
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - HDMI, strāvas padeve
Iepakojuma saturs - iekļauts saulessargs - Nē
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauts strāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauts tālvadības pults - Nē
Iepakojuma saturs - Komplektā iekļautas tālvadības pults baterijas - Nē
Iepakojuma saturs - Komplektā iekļauts rakstāmspalva - Nē
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Nē
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Nē
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 400.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 127.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 612.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 238.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.34 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.03 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - Kalifornijas Enerģētikas komisija (CEC)
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_116137_1.jpg
izmērs augstums - 400 mm
izmērs platums - 610 mm
izmērs svars - 4100 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - Nav pieejams
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - E
Jauda - Energoefektivitātes skala - A++ līdz E
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 24 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 18 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 17 W
Jauda - enerģijas patēriņš (vidējais) - 21 W
Jauda - Ieejas strāva - 1.30 A
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorijas kods - LC3
Kods - 24MR400-B
Kods - 24MR400-B.AEUQ
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Kontrasts - 1300:1
Krāsa - Black
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LargeDescHTML -
LongDesc -
LongProductName - 24" FHD, 1920 x 1080, 100 Hz, 16:9, sRGB 99%, IPS, 5 ms
LongSummaryDescription - LG 24MR400-B.AEUQ. Displeja diagonāle: 60,5 cm (23,8"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Displeja tehnoloģija: Full HD, Displeja tehnoloģija: Displeja virsma: LED, Displeja virsma: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. VESA stiprinājums. Produkta krāsa: melna
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - 24MR400-B
Modelis - 24MR400-B.AEUQ
Modeļa nosaukums - 24MR400-B
Monitora funkcijas - Uzņēmējdarbība
Multimediji > Integrēts TV uztvērējs - Nē
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Multivides - Iebūvēts mikrofons - Nē
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Nē
Nokāpju statīvs - Jā
nosaukums - 24MR400-B 23,8" IPS FHD AMD FreeSync monitors
Nosaukums - LG 24MR400-B - 23,8" | IPS | Full HD | 100 Hz
Nosaukums - LG 24MR400-B.AEUQ datora monitors 60,5 cm (23,8") 1920 x 1080 pikseļu Full HD LED melns
Nosaukums - LG | Monitor | 24MR400-B | 23,8" | IPS | 1920 x 1080 pikseļu | 16:9 | 5 ms | 250 cd/m² | Black | 100 Hz
Nosaukums - Monitori LG 24" IPS 24MR400-B
Paneļa tips - IPS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 40 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12.8 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 61.3 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 4.6 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - VGA (D-Sub) daudz pieslēgvietu - 1
Pikseļu izmērs - 0.2745 mm
Pilna apraksta līnija - Modelis 24MR400-B|23,8"|Bizness|Paneļa IPS izšķirtspēja 1920x1080|Formas faktors 16:9|Jauslums 250|Kontrasts 1300:1|Dinamiskais kontrasts (DCR) 5000000:1|Reakcijas laiks 5 ms|Horizontālais 178 grādi|Vertikālais 178 grādi|Atspoguļojamās krāsas 16,7 miljoni|1x15pin D-sub|1xHDMI|1xAudio pieslēgvieta|Nokrāsa 100 mm x 100 mm|Krāsa melna
Pivot statīvs - Nē
Platums - 540 mm
Platums Vienības izmēri - 553.8 mm
producerCode - 24MR400-B
ProducerCode - 24MR400-B.AEUQ
productName - LG 24MR400-B datora monitors 60,5 cm (23,8") 1920 x 1080 pikseļu Full HD LCD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - 24MR400-B.AEUQ
Punktu piķis - 0.2745 mm
Pārdevēja mājas lapa - www.lg.com/hk_en/monitors/fhd-qhd/24mr400-b/
Ražotāja produkta nosaukums - 24MR400-B
Ražotājs - LG
ražotājs - LG Electronics
Reakcijas laiks - 5 ms
Reakcijas laiks - 5 ms
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Rādāmās krāsas - 16,7 miljoni
Savienojamības porti un interfeisi - DC-in ligzda - Jā
Savienojamības porti un interfeisi - DC-in ligzda - Nē
Savienojamības porti un interfeisi - PC audio ieeja - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - AC (strāvas) ievade - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Audio ievade - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Audio izeja - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts KVM slēdzis - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Mikrofona ieeja - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - OPS moduļa slots - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Nē
ShortDescription - 23.8" | IPS | Full HD | 100Hz
ShortSummaryDescription - LG 24MR400-B.AEUQ, 60,5 cm (23,8"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, LED, 5 ms, melns
sizeX - 610
sizeY - 128
sizeZ - 400
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skata leņķis horizontāli - 178 grādi
Skata leņķis vertikāli - 178 grādi
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 250
Spilgtums - 250 cd/m²
Statiskais kontrasts - 1 300:1
Svars - 2.34 kg
svars - 2.75 kg
svars - 4100
Svars ar statīvu - 2.75 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 414 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 320 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 320.6 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 200 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 200.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 5.05 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 50.8 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 540 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 541 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 540 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 541 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 2.75 kg
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 2.95 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 2.34 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 2.54 kg
Tehniskā informācija - Garantijas termiņš - 1 gads(-i)
Tehniskā informācija - Garantijas termiņš - 2 gadi
Tehniskā informācija > Bruto svars - 4.29 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 2.95 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - Uzturēt
Tehniskā informācija > Ražotājs - LG
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
title_lv - LG 24MR400-B 23,8" / 1920 X 1080 / 100 Hz monitors
title_lv - LG 24MR400-B monitori 23,8" / 1920 X 1080 / 100 Hz
title_ru - LG 24MR400-B 23,8" / 1920 X 1080 / 100 Hz monitors
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīkls - Bluetooth - Nē
Tīkls - Ethernet LAN - Nē
Tīkls - tālvadība - Nē
Tīkls - Wi-Fi - Nē
Tīkls - Wi-Fi Direct - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.lg.com/us/monitors/lg-24mr400-b
Veiktspēja - AirPlay - Nē
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync
Veiktspēja - Bezvadu Dex atbalsts - Nē
Veiktspēja - Darbojas ar pakalpojumu Google Home - Nē
Veiktspēja - Darbojas ar Samsung Bixby - Nē
Veiktspēja - Dialoga uzlabojumi - Nē
Veiktspēja - Ekrāna spoguļattēls - Nē
Veiktspēja - FPS skaitītājs - Nē
Veiktspēja - HBR3 atbalsts - Nē
Veiktspēja - Kustības izplūšanas samazināšana - Nē
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - Office 365 atbalsts - Nē
Veiktspēja - skaņas spoguļattēls - Nē
Veiktspēja - skārienpults skats - Nē
Veiktspēja - SmartThings lietotnes atbalsts - Nē
Veiktspēja - spēles režīms - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
Veiktspēja - tīmekļa pārlūkprogramma - Nē
Veiktspēja - zema ieejas nobīde - Nē
Veiktspēja - zīmolam raksturīgās tehnoloģijas - Melnās krāsas ekvalaizers, DAS režīms, Eye Care+, Super+ izšķirtspēja
vendpn - 24MR400-B
VESA - 100 x 100
Vienība Brutto Volume Mazumtirdzniecības kaste Izmēri - 0.0416543/0.0416543 cubm
Vienība Neto svars - 2.75 kg
Vienības bruto svars - 4.08 kg
Vienības kastes augstums - 0.17
Vienības kastes garums - 0.605
Vienības kastes platums - 0.405
WiFi - Nē
Zīmols - LG
15pin D-sub Input/Output connectors - 1
100 mm x 100 mm VESA mounting interface - Yes
Desc - Ekrāna tips: LED, Monitori spēlēm: Nē, Ekrāna izmērs: 23.8", Izšķirtspēja: 1920 x 1080, Panelis: IPS, Atjaunošanās frekvence: 100 Hz, Reakcijas laiks: 1 ms, Spilgtums: 200 cd/m2, Kontrasts: 1 300:1, Skata leņķis - vertikāls/horizontāls: 178° / 178°, Saliekšana (Tilt): Ir, Rotācija (Swivel): Nav, Pivot: Nav, Regulējams augstums: Nav, VGA (D-sub): Ir, DVI: Nav, DisplayPort: Nav, HDMI: Ir, USB: Nav, USB-C: Nav, Audio ieeja: Nav, Audio izeja: Ir, Garantija: 2 gadi
Description - Full HD IPS monitor Display features vibrant color and clarity at wide angles. The LG Monitor with Full HD resolution (1920x1080) and IPS panel offers images with sharp and realistic color rendering, free of distortion from any observation point thanks to the wide viewing angle.
Description - Rzeczywiste kolory pod kątem Monitor LG z technologią IPS podkreśla wydajność wyświetlaczy LCD. Zapewnia dokładne odwzorowanie kolorów i pozwala użytkownikom oglądać ekran pod szerokim kątem. Płynna grafika. Bezproblemowa praca. Odświeżanie 100 Hz daje płynne ładowanie klatek w różnych programach. Ciesz się realistyczną rozgrywką z mniejszym zacinaniem i z rozmyciem ruchu. Płynna dynamika ruchu Technologia AMD FreeSync zapewnia płynną rozrywkę w wysokiej rozdzielczości nawet w dynamicznych grach. Praktycznie eliminuje rozrywanie i zacinanie obrazu, zapewniając wciągające wrażenia z gry. Zrób krok w ciemność Black Stabilizer pomaga wykrywać snajperów w ciemnych zakamarkach i szybko poruszać się po wybuchach błyskowych. Prosta kontrola Kontroluj ustawienia monitora kilkoma kliknięciami dzięki OnScreen Control. Możesz także łatwo podzielić ekran za pomocą specjalnej funkcji. Łatwe i wygodne rozwiązanie Ten monitor ma wąską ramkę z trzech stron i umożliwia stworzenie odpowiedniego środowiska pracy dzięki regulacji nachylenia.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 100 Hz
Audio port Input/Output connectors - 1
Height adjustable Stand - No
Height adjustment - No
Height - 320.6 mm
Height with stand - 414 mm
Height Unit Dimensions - 382.9 mm
Auto Pivot - No
Power - Power supply type - External
Power - AC adapter output voltage - 19 V
Bluetooth - No
BrandPartCode - 24MR400-B.AEUQ
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Other features -
Other features - Digital signal format system - Not supported
Other features - Volume control - No
Performance - Dial point - No
Performance - TV Plus - No
Performance - Shadow сontrol - Yes
description_en - Display diagonal
60.5 cm (23.8") HD type
Full HD Display resolution
1920 x 1080 pixels Screen shape
Flat Native aspect ratio
16:9 Wi-Fi
No Bluetooth
No Product colour
Black VESA mounting
Yes Panel mounting interface
100 x 100 mm High Dynamic Range (HDR) supported
No HDMI ports quantity
1 Energy efficiency class (SDR)
E Energy efficiency class (HDR)
Not available Energy consumption (SDR) per 1000 hours
18 kWh Width (with stand)
540 mm Depth (with stand)
200 mm Height (with stand)
414 mm Weight (with stand)
2.75 kg Width (without stand)
540 mm Depth (without stand)
5.05 mm Height (without stand)
320.6 mm Weight (without stand)
2.34 kg Touchscreen
No Display number of colours
16.78 million colours Maximum refresh rate
100 Hz Colour name
Black Cables included
HDMI Cables included
Power Package type
Box Package width
613 mm Package depth
128 mm Package height
400 mm Supported video modes
1080p Plug and Play
Yes Package weight
4.08 kg Sustainability certificates
California Energy Commission (CEC) Power consumption (off)
0.3 W Quick start guide
No Manual
No Supported graphics resolutions
1920 x 1080 (HD 1080) Microphone in
No DC-in jack
No Ethernet LAN
No AC input voltage
100 - 240 V Input current
1.30 A Power consumption (typical)
17 W Built-in speaker(s)
No Energy efficiency scale
A++ to E Volume control
No AC input frequency
50/60 Hz
Remote control included
No
Remotely operated
No
Power consumption (max)
24 W
Stand included
Yes
Display technology
LED
Contrast ratio (typical)
1300:1
Viewing angle, horizontal
178°
Viewing angle, vertical
178°
Digital signal format system
Not supported
AC (power) in
No
On Screen Display (OSD)
Yes
Number of OSD languages
18
On Screen Display (OSD) languages
Simplified Chinese
On Screen Display (OSD) languages
Traditional Chinese
On Screen Display (OSD) languages
Dutch
On Screen Display (OSD) languages
English
On Screen Display (OSD) languages
Finnish
On Screen Display (OSD) languages
French
On Screen Display (OSD) languages
Greek
On Screen Display (OSD) languages
Italian
On Screen Display (OSD) languages
Polish
On Screen Display (OSD) languages
Portuguese
On Screen Display (OSD) languages
Russian
On Screen Display (OSD) languages
SER
On Screen Display (OSD) languages
Swedish
On Screen Display (OSD) languages
Ukrainian
On Screen Display (OSD) languages
Japanese
On Screen Display (OSD) languages
Korean
On Screen Display (OSD) languages
Czech
On Screen Display (OSD) languages
Hindi
Cable management
No
Wall mountable
Yes
Web browser
No
Game mode
No
HDMI version
1.4
HDCP
Yes
Power consumption (standby)
0.5 W
Pixel density
92.56 ppi
AirPlay
No
Built-in microphone
No
Power supply type
External
Screws included
No
Height adjustment
No
Backlight type
LED
Works with Google Home
No
VGA (D-Sub) ports quantity
1
DVI port
No
Anti-glare screen
Yes
Wi-Fi Direct
No
Market positioning
Office
Panel type
IPS
Display brightness (typical)
200 cd/m²
Aspect ratio
16:9
Pixel pitch
0.2745 x 0.2745 mm
Built-in USB hub
No
HDMI
Yes
Headphone out
No
Cable lock slot
Yes
Cable lock slot type
Kensington
Pivot
No
Response time
5 ms
Built-in camera
No
PC Audio in
No
USB Type-C DisplayPort Alternate Mode
No
USB Power Delivery
No
Display surface
Matt
HDCP version
1.4
Audio output
No
NVIDIA G-SYNC
No
AMD FreeSync
Yes
Refurbished
No
RGB colour space
sRGB
Colour gamut
99%
Picture-in-Picture
No
AC adapter output voltage
19 V
Brand specific technologies
Black Equalizer
Brand specific technologies
DAS Mode
Brand specific technologies
Super+ Resolution
Brand specific technologies
Eye Care+
Response time (fast)
1 ms
AMD FreeSync type
FreeSync
Flicker-free technology
Yes
Audio input
No
Swivelling
Yes
Stylus included
No
Screen mirroring
No
Sound mirroring
No
Frameless design
Yes
Works with Samsung Bixby
No
Colour depth
8 bit
sRGB coverage (typical)
99%
Low Blue Light technology
Yes
Feet colour
Black
Remote control batteries included
No
SmartThings app support
No
Front bezel colour
Black
Power consumption (average)
21 W
Display brightness (peak)
250 cd/m²
Detachable stand
Yes
HDMI cable length
1.5 m
Tap view
No
Wireless Dex support
No
Power adapter included
Yes
Power cable length
1.5 m
Dialog enhancement
No
HBR3 support
No
TV Plus
No
OPS module slot
No
Built-in KVM switch
No
Office 365 support
No
Illuminated stand
No
Sun hood included
No
Introduction year
2023
Introduction month
11
Low input lag
No
Motion blur reduction
No
Tilt adjustment
No
Warranty period
2 year(s)
Shadow сontrol
Yes
Dial point
No
FPS counter
No
X-ray film viewing mode
No
Hardware calibration
No
Built-in calibration sensor
No
description_lv - Displeja diagonāle
60,5 cm (23.8") HD veids
Full HD Ekrāna izšķirtspēja
1920 x 1080 pikseļi Ekrāna forma
Plakana virsma Projektora formātu attiecība
16:9 Wi-Fi
Nē Bluetooth
Nē Produkta krāsa
Melns VESA stiprinājums
Jā VESA-wall mounting system saderīgs
100 x 100 mm Atbalsta HDR
Nē HDMI pieslēgvietu skaits
1 Energoefektivitātes klase (SDR)
E Energoefektivitātes klase (HDR)
Nav pieejams Energoefektivitātes klase (SDR) 1000 stundās
18 kWh Platums (ar statīvu)
540 mm Dziļums (ar statīvu)
200 mm Augstums (ar statīvu)
414 mm Svars (ar statīvu)
2,75 kg Platums (bez statīva)
540 mm Dziļums (bez statīva)
5,05 mm Augstums (bez statīva)
320,6 mm Svars (bez statīva)
2,34 kg Skārienjūtīgais ekrāns
Nē Displeja krāsu skaits
16,78 miljoni krāsu Maksimālais atjauninājuma ātrums
100 Hz Krāsas nosaukums
Black Pievienoti kabeļi
HDMI Pievienoti kabeļi
Jauda Iepakojuma tips
Kaste Iepakojuma platums
613 mm Iepakojuma dziļums
128 mm Iepakojuma augstums
400 mm Atbalstītie video režīmi
1080p Plug and Play
Jā Iepakojuma svars
4,08 kg Ilgtspējas sertifikāti
California Energy Commission (CEC) Jaudas patēriņš (off)
0,3 W Ātrās startēšanas gids
Nē Manuāls
Nē Atbalstītās grafikas izšķirtspējas
1920 x 1080 (HD 1080) Mikrofons, līnijas izeja
Nē DC ieejas ligzda
Nē Ethernet/LAN savienojums
Nē Maiņstrāvas ievades spriegums
100 - 240 V Ieejas strāva
1.30 A Enerģija patēriņš
17 W Iebūvēti skaļruņi
Nē Energoefektivitātes skala
A++ līdz E Skaļuma kontrole
Nē Maiņstrāvas ievades frekvence
50/60 Hz
Tālvadības pults

Pārvaldāms ar tālvadības pulti

Strāvas patēriņš (maks)
24 W
Statīvs komplektā

Ekrāna tehnoloģija
LED
Kontrasta attiecība (tipiskā)
1300:1
Skata leņķis, horizontāli
178°
Skata leņķis, vertikāli
178°
Ciparu signālu komutācijas sistēma
Netiek atbalstīts
AC (jauda) in

On Screen Display (OSD)

Skaits OSD valodu
18
On Screen Display (OSD) valodas
Vienkāršota ķīniešu valoda
On Screen Display (OSD) valodas
Tradicionālā ķīniešu valoda
On Screen Display (OSD) valodas
Holandiešu
On Screen Display (OSD) valodas
Angļu
On Screen Display (OSD) valodas
Somu valoda
On Screen Display (OSD) valodas
Franču
On Screen Display (OSD) valodas
Grieķu
On Screen Display (OSD) valodas
Itālijas
On Screen Display (OSD) valodas
Poļu valoda
On Screen Display (OSD) valodas
Portugāļu
On Screen Display (OSD) valodas
Krievu valoda
On Screen Display (OSD) valodas
SER
On Screen Display (OSD) valodas
Zviedru valoda
On Screen Display (OSD) valodas
Ukraiņu
On Screen Display (OSD) valodas
Japāņu
On Screen Display (OSD) valodas
Korejiešu
On Screen Display (OSD) valodas
Čehu
On Screen Display (OSD) valodas
Hindi
Uzlabota kabeļu pārvaldība

Pie sienas piestiprināms

Interneta pārlūks

Spēles režīms

HDMI versija
1.4
HDCP

Jaudas patēriņš (standby)
0,5 W
Pikseļu blīvums
92,56 pikseļu collā
AirPlay

Iebūvēts mikrofons

Barošanas avota tips
Ārējs
Skrūves iekļautas

Augsta koriģēšana

Fona apgaismojuma veids
LED
Darbojas ar Google Home

VGA (D-Sub) pieslēgvietu skaits
1
DVI pieslēgvieta

Pretapžilbināšanas ekrāns

Wi-Fi Direct

Tirgus pozicionēšana
Birojs
Paneļa veids
IPS
Displeja spilgtums (parastais)
200 cd/m²
Mērījumu attiecība
16:9
Pikseļa iestatne
0,2745 x 0,2745 mm
Iebūvēts USB mezgls

HDMI

Austiņu izeja

Kabeļa saslēga slots

Kabeļu bloķēšanas slota veids
Kensington
Šarnīrs

Atbildes laiks
5 ms
Iebūvēto kameru

PC Audio in

USB C veida DisplayPort alternatīvais režīms

USB barošanas padeve

Displeja virsma
Plakans
HDCP versija
1.4
Audio izeja

NVIDIA G-SYNC

AMD FreeSync

Atjaunots

RGB krāsu telpa
sRGB
Krāsu gamma
99%
Attēls attēlā

AC adaptera izejas spriegums
19 V
Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas
Black Equalizer
Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas
DAS Mode
Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas
Super+ Resolution
Zīmolam raksturīgas tehnoloģijas
Acu kopšana+
Atbildes laiks (ātri)
1 ms
AMD FreeSync tips
FreeSync
Tehnoloģija mirgošanas novēršanai

Audio ieeja

Grozīšana

Irbulis iekļauts

Ekrānu dublēšana

Skaņas spoguļošana

Bezrāmja dizains

Strādā ar Samsung Bixby

Krāsu dziļums
8 bit
sRGB pārklājums (tipisks)
99%
Low Blue Light tehnoloģija

Kāju krāsa
Melns
Tālvadības pultam baterijas iekļautas

SmartThings lietotnes atbalsts

Priekšējā rāmja krāsa
Melns
Strāvas patēriņš (vidējais)
21 W
Displeja spilgtums (maks.)
250 cd/m²
Noņemams statīvs

HDMI kabeļa garums
1,5 m
Tap View skats

Bezvadu Dex atbalsts

Strāvas adapteris komplektā

Strāvas kabeļa garums
1,5 m
Dialogu uzlabošana

HBR3 atbalsts

TV Plus

OPS moduļa slots

Iebūvēts KVM slēdzis

Office 365 atbalsts

Izgaismots statīvs

Iekļauts saulessargs

Ieviešanas gads
2023
Ieviešanas mēnesis
11
Zema ieejas aizture

Izplūdušas kustības samazināšana

Slīpuma regulēšana

Garantijas periods
2 gads(i)
Ēnas kontrole

Dial point funkcija

FPS skaitītājs

Rentgena uzņēmumu aplūkošanas režīms

Aparatūras kalibrēšana

Iebūvēts kalibrēšanas sensors

description_ru - Диагональ экрана
60,5 cm (23.8") Тип HD
Full HD Разрешение экрана
1920 x 1080 пикселей Форма экрана
Плоский Собственное форматное соотношение
16:9 Wi-Fi
Нет Bluetooth
Нет Цвет товара
Черный крепление VESA
Да Крепление VESA
100 x 100 mm Поддержка технологии HDR (High Dynamic Range)
Нет Количество HDMI портов
1 Класс энергоэффективности (SDR)
E Класс энергоэффективности (HDR)
Отсутствует Энергопотребление (SDR) на 1000 часов
18 кВт·ч Ширина с подставкой
540 mm Глубина с подставкой
200 mm Высота с подставкой
414 mm Вес (со стойкой)
2,75 kg Ширина (без подставки)
540 mm Глубина (без подставки)
5,05 mm Высота (без подставки)
320,6 mm Вес (без подставки)
2,34 kg Сенсорный экран
Нет Количество цветов экрана
16,78 миллионов цветов Максимальная частота обновления
100 Hz Название цвета
Black Поставляемые кабели
HDMI Поставляемые кабели
Напряжение Тип упаковки
Коробочная версия Ширина упаковки
613 mm Глубина упаковки
128 mm Высота упаковки
400 mm Поддерживаемые видеоформаты
1080p Plug & Play
Да Масса брутто
4,08 kg Сертификаты устойчивого развития
California Energy Commission (CEC) Потребляемая мощность (выкл.)
0,3 W Краткая инструкция пользователя
Нет Инструкция
Нет Поддерживаемые разрешения
1920 x 1080 (HD 1080) Линейный вход микрофона
Нет Гнездо входа постоянного тока (DC)
Нет Подключение Ethernet
Нет Входящее напряжение сети
100 - 240 V Ток на входе
1.30 A Потребляемая мощность (в обычном режиме)
17 W Встроенные колонки
Нет Шкала классов энергоэффективности
A++ - E Регулятор громкости
Нет Частота входящего переменного тока
50/60 Hz
Пульт дистанционного управления
Нет
Дистанционно управляемый
Нет
Максимальное потребление энергии
24 W
Подставка в комплекте
Да
Технолигия дисплея
LED
Контрастность (типичная)
1300:1
Угол обзора по горизонтали
178°
Угол обзора по вертикали
178°
Система цифрового формата сигнала
Не поддерживается
Разъем питания
Нет
Экранное меню (OSD)
Да
Количество OSD языков
18
Языки экранных меню
Упрощенный китайский
Языки экранных меню
Традиционный китайский
Языки экранных меню
Нидерландский
Языки экранных меню
Английский
Языки экранных меню
Финский
Языки экранных меню
Французский
Языки экранных меню
Греческий
Языки экранных меню
Итальянский язык
Языки экранных меню
Польский
Языки экранных меню
Португальский
Языки экранных меню
Русский
Языки экранных меню
SER
Языки экранных меню
Шведский
Языки экранных меню
Украинский
Языки экранных меню
Японский
Языки экранных меню
Корейский
Языки экранных меню
Чешский
Языки экранных меню
Хинди
Усовершенствованное управление кабелями
Нет
Настенный
Да
Браузер
Нет
Режим игры
Нет
Версия HDMI
1.4
HDCP
Да
Потребляемая мощность (в режим ожидания)
0,5 W
Плотность пикселей
92,56 ppi
AirPlay
Нет
Встроенный микрофон
Нет
Тип подачи питания
Внешний
Винты в комплекте
Нет
Регулировка высоты
Нет
Тип подсветки
LED
Работает с Google Home
Нет
Количество портов VGA (D-Sub)
1
Порт DVI
Нет
Антибликовый экран
Да
Wi-Fi Direct
Нет
Позиционирование на рынке
Офисная
Тип матрицы
IPS
Яркость дисплея (типичная)
200 cd/m²
Форматное соотношение
16:9
Размер точки
0,2745 x 0,2745 mm
Встроенный USB-хаб
Нет
HDMI
Да
Выход для наушников
Нет
Слот кабельной блокировки
Да
Тип слота кабельной блокировки
Kensington
Вращение вокруг оси
Нет
Время отклика
5 ms
Встроенная камера
Нет
Аудиовход для ПК
Нет
USB Type-C Альтернативный режим DisplayPort
Нет
USB Power Delivery
Нет
Поверхность дисплея
Матовый
Версия HDCP
1.4
Выход аудио
Нет
NVIDIA G-SYNC
Нет
AMD FreeSync
Да
Восстановленный товар
Нет
Цветовое пространство RGB
sRGB
Цветовая гамма
99%
Картинка-в-картинке
Нет
Выходное напряжение адаптера переменного тока
19 V
Характерные технологии бренда
Black Equalizer
Характерные технологии бренда
DAS Mode
Характерные технологии бренда
Super+ Resolution
Характерные технологии бренда
Eye Care+
Время отклика (мин)
1 ms
Тип AMD FreeSync
FreeSync
Технология Flicker free
Да
Вход аудио
Нет
Вращение
Да
Стилус в комплекте
Нет
Дублирование экрана
Нет
Sound mirroring
Нет
Безрамная конструкция
Да
Работает с Samsung Bixby
Нет
Глубина цвета
8 бит
sRGB охват (обычный)
99%
Технология Low Blue Light
Да
Цвет ножек
Черный
Батарейки к пульту в комплекте
Нет
Поддержка SmartThings app
Нет
Цвет передней панели
Черный
Среднее потребление энергии
21 W
Яркость дисплея (пик)
250 cd/m²
Съемная подставка
Да
Длина кабеля HDMI
1,5 m
Tap view
Нет
Поддержка Wireless Dex
Нет
Адаптер питания в комплекте
Да
Длина кабеля питания
1,5 m
Dialog enhancement
Нет
Поддержка HBR3
Нет
TV Plus
Нет
Слот модуля OPS
Нет
Встроенный КВМ коммутатор
Нет
Поддержка Office 365
Нет
Illuminated stand
Нет
Козырек от солнца в комплекте
Нет
Introduction year
2023
Introduction month
11
Low input lag
Нет
Motion blur reduction
Нет
Регулировка угла наклона
Нет
Гарантийный срок
2 лет
Shadow сontrol
Да
Dial point
Нет
FPS counter
Нет
Режим просмотра рентгеновской пленки
Нет
Аппаратная калибровка
Нет
Встроенный калибровочный датчик
Нет
dimension depth - 130 mm
dimensionalWeight - 6246
Dynamic contrast (DCR) - 5000000:1
Display surface - Matt
Display - Hardware calibration - No
Display - Supported video modes - 1080p
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 60.5 cm (23.8")
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (peak) - 250 cd/m²
Display - Display brightness (typical) - 200 cd/m²
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display technology - LED
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - LED
Display - HD type - Full HD
Display - Built-in calibration sensor - No
Display - Contrast ratio (typical) - 1300:1
Display - Colour depth - 8 bit
Display - Colour gamut - 99%
Display - Maximum refresh rate - 100 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel density - 92.56 ppi
Display - Pixel pitch - 0.2745 x 0.2745 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 5 ms
Display - Response time (fast) - 1 ms
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 99%
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - No
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 23.8 "
Display > Display brightness - 250 cd/m²
Display > Display - 1920 x 1080 pixels
Display > Contrast ratio (typical) - 1300:1
Display > Maximum refresh rate - 100 Hz
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Design - Illuminated stand - No
Design - Refurbished - No
Design - Frameless design - Yes
Design - Introduction year - 2023
Design - Introduction month - November
Design - Colour name - Black
Design - Feet colour - Black
Design - Detachable stand - Yes
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Office
Design > Colour of product - Black
Native resolution - 1920x1080
Depth Unit Dimensions - 240 mm
Depth - 50.5 mm
Depth with stand - 200 mm
EAN - 8806084707611
ean - 8806084707611
Eans - 8806084707611
Screen form factor - 16:9
Screen size - 23.8"
Screen size (diag.) - 23.8''
Energy efficiency class - E
Power - Power consumption (PowerSave) - 0.3 W
Energy class - E
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 17 W
Energy consumption, standard - 18 kWh/1000h
Ergonomics - Picture-in-Picture - No
Ergonomics - Height adjustment - No
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, Dutch, English, Finnish, French, Greek, Hindi, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Serbian, Swedish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - No
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Cable management - No
Ergonomics - Number of OSD languages - 18
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Wall mountable - Yes
Ergonomics - Pivot - No
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - X-ray film viewing mode - No
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - Tilt adjustment - No
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - No
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100x100 mm
Warranty -
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
Warranty - 24 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
warrantyType - F
gross_weight - 4.08 kg
Swivel Stand - No
GTIN - 8806084707611
warrantyLength - 24
HDMI Input/Output connectors - 1
I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors - 1 x Audio out
I/O connectors - 1 x HDMI
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included - Kabel HDMI
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 398.8 mm
Packaging data - Package height - 400 mm
Packaging data - Package depth - 127 mm
Packaging data - Package depth - 128 mm
Packaging data - Package width - 612.1 mm
Packaging data - Package width - 613 mm
Packaging data - Package weight - 4.08 kg
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 28 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1072.00 g
Packaging content - Power cable length - 1.5 m
Packaging content - HDMI cable length - 1.5 m
Packaging content - Screws included - No
Packaging content - Cables included - HDMI, Power
Packaging content - Sun hood included - No
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Power adapter included - Yes
Packaging content - Remote control included - No
Packaging content - Remote control batteries included - No
Packaging content - Stylus included - No
Packaging content - Manual - No
Packaging content - Quick start guide - No
Package features > Gross height (mm) - 400.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 127.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 612.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 238.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.34 kg
Package features > Volume (m3) - 0.03 m³
Sustainability - Sustainability certificates - California Energy Commission (CEC)
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_116137_1.jpg
dimension height - 400 mm
dimension width - 610 mm
dimension weight - 4100 g
Power - Energy efficiency class (HDR) - Not available
Power - Energy efficiency class (SDR) - E
Power - Energy efficiency scale - A++ to E
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Power consumption (max) - 24 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 18 kWh
Power - Power consumption (typical) - 17 W
Power - Power consumption (average) - 21 W
Power - Input current - 1.30 A
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Monitori
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category Code - LC3
Code - 24MR400-B
Code - 24MR400-B.AEUQ
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Contrast - 1300:1
Colour - Black
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LargeDescHTML -
LongDesc -
LongProductName - 24" FHD, 1920 x 1080, 100Hz, 16:9, sRGB 99%, IPS, 5ms
LongSummaryDescription - LG 24MR400-B.AEUQ. Display diagonal: 60.5 cm (23.8"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. VESA mounting. Product colour: Black
Matrix type - TFT IPS
Model - 24MR400-B              
Model - 24MR400-B.AEUQ
Model name - 24MR400-B
Monitor features - Business
Multimedia > TV tuner integrated - No
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - No
Multimedia - Built-in microphone - No
Multimedia > Built-in speaker(s) - No
Tilt Stand - Yes
name - Monitor 24MR400-B 23.8 cala IPS FHD AMD FreeSync
Name - LG 24MR400-B - 23.8" | IPS | Full HD | 100Hz
Title - LG 24MR400-B.AEUQ computer monitor 60.5 cm (23.8") 1920 x 1080 pixels Full HD LED Black
Name - LG | Monitor | 24MR400-B | 23.8 " | IPS | 1920 x 1080 pixels | 16:9 | 5 ms | 250 cd/m² | Black | 100 Hz
Name - Monitors LG 24" IPS 24MR400-B
Panel type - IPS
Optional accessory -
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 40 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 12.8 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 61.3 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 4.6 kg
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Pixel size - 0.2745 mm
Full Description Line - Model 24MR400-B|23.8"|Business|Panel IPS|Resolution 1920x1080|Form factor 16:9|Brightness 250|Contrast 1300:1|Dynamic contrast (DCR) 5000000:1|Response time 5 ms|Horizontal 178 degrees|Vertical 178 degrees|Displayable colours 16.7 million|1x15pin D-sub|1xHDMI|1xAudio port|Tilt|100 mm x 100 mm|Colour Black
Pivot Stand - No
Width - 540 mm
Width Unit Dimensions - 553.8 mm
producerCode - 24MR400-B
ProducerCode - 24MR400-B.AEUQ
productName - LG 24MR400-B computer monitor 60.5 cm (23.8") 1920 x 1080 pixels Full HD LCD Black
productSize - Normal
ProductName - 24MR400-B.AEUQ
Dot pitch - 0.2745 mm
Vendor Homepage - www.lg.com/hk_en/monitors/fhd-qhd/24mr400-b/
Producer product name - 24MR400-B
Producer - LG
producer - LG Electronics
Response time - 5 ms
Response time - 5 ms
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Displayable colours - 16.7 million
Ports & interfaces - DC-in jack - Yes
Ports & interfaces - DC-in jack - No
Ports & interfaces - PC Audio in - No
Ports & interfaces - AC (power) in - No
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - Audio output - No
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - No
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDCP version - 1.4
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in KVM switch - No
Ports & interfaces - Built-in USB hub - No
Ports & interfaces - Microphone in - No
Ports & interfaces - OPS module slot - No
Ports & interfaces - USB Power Delivery - No
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - No
ShortDescription - 23.8" | IPS | Full HD | 100Hz
ShortSummaryDescription - LG 24MR400-B.AEUQ, 60.5 cm (23.8"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LED, 5 ms, Black
sizeX - 610
sizeY - 128
sizeZ - 400
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle horizontal - 178 degrees
Viewing angle vertical - 178 degrees
Touch screen - No
Brightness - 250
Brightness - 250 cd/m²
Static contrast - 1 300:1
Weight - 2.34 kg
weight - 2.75 kg
weight - 4100
Weight with stand - 2.75 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 414 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 320 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 320.6 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 200 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 200.7 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 5.05 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 50.8 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 540 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 541 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 540 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 541 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 2.75 kg
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 2.95 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 2.34 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 2.54 kg
Technical details - Warranty period - 1 year(s)
Technical details - Warranty period - 2 year(s)
Technical details > Gross weight - 4.29 kg
Technical details > Net weight - 2.95 kg
Technical details > Producer product family - Monitor
Technical details > Producer - LG
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
title_en - LG 24MR400-B Monitor 23.8" / 1920 X 1080 / 100 Hz
title_lv - LG 24MR400-B Monitors 23.8" / 1920 X 1080 / 100 Hz
title_ru - LG 24MR400-B Монитор 23.8" / 1920 X 1080 / 100 Hz
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Network - Bluetooth - No
Network - Ethernet LAN - No
Network - Remotely operated - No
Network - Wi-Fi - No
Network - Wi-Fi Direct - No
Web camera - None
URL - https://www.lg.com/us/monitors/lg-24mr400-b
Performance - AirPlay - No
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync
Performance - Wireless Dex support - No
Performance - Works with Google Home - No
Performance - Works with Samsung Bixby - No
Performance - Dialog enhancement - No
Performance - Screen mirroring - No
Performance - FPS counter - No
Performance - HBR3 support - No
Performance - Motion blur reduction - No
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Office 365 support - No
Performance - Sound mirroring - No
Performance - Tap view - No
Performance - SmartThings app support - No
Performance - Game mode - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
Performance - Web browser - No
Performance - Low input lag - No
Performance - Brand specific technologies - Black Equalizer, DAS Mode, Eye Care+, Super+ Resolution
vendpn - 24MR400-B
VESA - 100 x 100
Unit Brutto Volume Retail box Dimensions - 0.0416543/0.0416543 cubm
Unit Net Weight - 2.75 kg
Unit Gross Weight - 4.08 kg
Unit Box Height - 0.17
Unit Box Length - 0.605
Unit Box Width - 0.405
WiFi - No
Brand - LG
102,95 €
LG 24MR400-B, 23.8"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas