MSI MODERN MD272XP, 27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1019405 Preces kods: Modern MD272XP
Pasūtāms 4 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 3 gadi
232,56 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 100 Hz
  • Reakcijas laiks: 1ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 27"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties MSI 27" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 1ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 100 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 1ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 27"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 75x75mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : 65W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - Izgatavots ar eleganci un dzīvīgumu Modern MD272X sērijas monitoriem ir elegants, graciozs un plāns dizains, un tiem piemīt minimālisma stils, kas lieliski izskatās jebkurā telpā un uz jebkura galda. PRODUKCIVITĀTES INTELIGENCE APLIKĀCIJA (P.I.) Palieliniet ikdienas darba komfortu, izmantojot tādus mūsdienīgus rīkus kā KVM slēdzis un atbilstošas krāsu regulēšanas funkcijas un dažādus displeja režīmus. JŪS VĒLIET PACEĻOTIES PĀRLIECĪBĀ AR PRODUCTIVITY INTELLIGENCE (P.I.) APLIKĀCIJU Palieliniet savu produktivitāti un izbaudiet gudrāku dzīvesveidu ar MSI Productivity Intelligence (P.I.) aplikāciju. Šis unikālais rīks piedāvā inovatīvas tehnoloģijas un jaudīgas funkcijas, kas palīdz lietotājam uzlabot ikdienas darbu. PIESISTĀVOJIET PIE DAUDZĪGIEM IESPĒJUMIEM AR P.I. APLIKĀCIJU Lai pilnībā izmantotu Productivity Intelligence lietotni, vispirms savienojiet monitoru (B tipa spraudnis) ar datoru (A tipa spraudnis), izmantojot USB kabeli ar divu veidu spraudņiem - A tipa un B tipa. ) un pēc tam savienojiet datoru ar monitoru, izmantojot HDMI vai DP kabeli. Izmantojiet iebūvēto KVM slēdzi, pieslēdzot monitoru otram datoram vai klēpjdatoram, izmantojot C tipa USB savienotāju, kas atbalsta gan displeja, gan datu pārsūtīšanas funkcijas. IEGRĀDĪTS KVM SITCH Palieliniet savu produktivitāti, vienlaikus ietaupot darba galda vietu un naudu, izmantojot vienu tastatūras, monitora un peles komplektu vairāku datoru atbalstam. EYESERGO TEHNOLOĢIJA, JŪSU VESELĪBAS AIZSARDZĪBA MSI EyesErgo, kas izstrādāta, domājot par jūsu labsajūtu, ar TÜV sertificētu Anti-Flicker, Less Blue Light PRO, pretatstarojošu pārklājumu un Eye-Q Check palīdz aizsargāt acis. REGULĒJAMA BASE Pateicoties 4 pozīciju regulējamai pamatnei, jūs vienmēr varat pielāgot displeja pozīciju skatīšanai un darbam. Atrodiet sev ērtāko pozīciju. IZMANTOJOŠS, MANTĪGS IZMANTOŠS DIZAINS Mūsdienīgi MD272X sērijas monitori ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu lietotājam ērtu lietošanu, kas atbilst viņa ieradumiem un ikdienas gaitām. C tipa savienotājs ar iespēju piegādāt jaudu līdz 65 W Pateicoties iebūvētajam C tipa USB savienotājam un barošanas piegādes funkcijai (PD, Power Delivery), lietotāji var viegli pievienot un uzlādēt savas ierīces. UZSTĀDĪŠANA BEZ INSTRUMENTIEM UN SADERĪBA AR VESA montāžas standartu Modern MD272X sērijas monitoriem ir raksturīgs dizains, kas neprasa instrumentus pamatnes montāžai un demontāžai. Pateicoties tam, lietotājs var baudīt gan ērtības, gan VESA montāžas standarta atbalstu. Tagad monitora uzstādīšana pie sienas mājās vai birojā ir daudz ātrāka un lietotājam daudz ērtāka. HD READY KOMPATIBILITĀTE Atklājiet HDR tehnoloģijas priekšrocības, kas palielina kontrastu, palielina spilgtumu un nodrošina izcilu detalizācijas līmeni. IEGRĀDĪTI AUGSTOŅI Pateicoties diviem iebūvētiem skaļruņiem, monitora lietotāji tagad var ērti klausīties audio failus, piedalīties tiešsaistes konferencēs vai rediģēt videomateriālus, nepievienojot pie datora ārējo skaļruni vai austiņas. 27 collu IPS panelis ar plašu, 178 grādu skata leņķi, kas paredzēts patiesi augstas kvalitātes attēlam. 2021. gada Red Dot dizaina balvas ieguvējs Ar elegantu un stilīgu dizainu sader ar jebkuru mājas vai biroja interjeru. TÜV sertificēts displejs aizsargā jūsu redzi un nodrošina acu veselību. MSI EyesErgo tehnoloģija ar Anti-flicker sistēmu novērš acu sasprindzinājumu un nogurumu un palīdz aizsargāt jūsu redzi. Tehnoloģija Less Blue Light PRO vienlaikus aizsargā acis, ģenerē detalizētus attēlus un uz ekrāna attēlo spilgtas krāsas. MSI Eye-Q Check palīdz pašpārbaudīt redzi un atgādina, ka, ilgstoši lietojot monitoru, ir jāatpūšas. Monitora pamatni raksturo vairākas ergonomiskas funkcijas, tostarp slīpuma regulēšana, pagriešana un iespēja pagriezt ekrānu par 90° (pivot). Unikāla, ergonomiska programmatūra: MSI Productivity Intelligence (P.I.) piedāvā intuitīvāko darbību un palielina produktivitāti. KVM komutatora funkcija ļauj bez problēmām kontrolēt vairākus datorus un citas ierīces ar vienu Modern MD272 sērijas tastatūras, peles un monitora komplektu. 100 hercu atsvaidzināšanas ātrums nodrošina daudz labāku vizuālo pieredzi. Iebūvētais C tipa USB savienotājs ar 65 W Power Delivery funkciju ļauj ērti pieslēgt un uzlādēt ierīces. Izbaudiet daudzpusīgu savietojamību ar dažādām ierīcēm, izmantojot vairākus ieejas avotus, piemēram, C tipa, HDMI un DisplayPort. Izbaudiet kārtību uz sava galda, pateicoties ērtajam, noņemamajam pārnēsāšanas rokturim, kas novietots monitora statīva aizmugurē, un kabeļiem. Atbilstība VESA montāžas standartam. Divi iebūvēti skaļruņi.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
Augstuma regulēšana - Nē
Augstums - 362.5 mm
Augstums ar statīvu - 413.3 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Barošana - maiņstrāvas adaptera izejas spriegums - 19 V
Biežums, vertikālais min. - 48 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - MODERN MD272XP
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 175 mm
dimensionalWeight - 13733
Dinamiskais kontrasts - 100 000 000:1
Displeja virsma - Matt
Displejs - Atbalstītie video režīmi - 1080p
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - Displeja diagonāle - 68,6 cm (27")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,7 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 52.32 - 109 kHz
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Krāsu dziļums - 8 bit
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 100 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.3114 x 0.3114 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 33.6 cm
Displejs - RGB krāsu telpa - sRGB
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 59.8 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 108%
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 48 - 100 Hz
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - Priekšējā paneļa krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dziļums - 57.5 mm
Dziļums ar statīvu - 200.8 mm
ean - 4711377078603
Eans - 4711377078603
Ekrāna izmērs (diag.) - 27"
Enerģijas klase - D
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Ergonomika - augstuma regulēšana - 11 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - grozāmie - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - Kabeļu vadība - Jā
Ergonomika - pagrieziena leņķa diapazons - -30 - 30°
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 75 x 75
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 75 x 75 mm
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Pivot leņķis - -90 - 90°
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Frekvence, horizontālā maks. - 109 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 52.32 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 100 Hz
Garantija -
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GTIN - 4711377078603
guaranteeLength - 36
I/O savienotāji - 1 x Audio izeja
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 1 x USB (B tipa)
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
I/O savienotāji - 2 x USB 2.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 8 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
izmērs augstums - 470 mm
izmērs platums - 900 mm
izmērs svars - 8000 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - D
Jauda - Ieejas strāva - 5.79 A
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Krāsa - Black
LongDesc - PRASTRĀDĪTS AR ELEGANCI UN VIBRANCIJUMūsdienīgajai MD272X sērijai ir elegants, graciozs un gluds ārējais dizains, un tā ir minimālisma stilā, kas lieliski izskatās jebkurā telpā un uz jebkura galda. Tā ir eleganta mēbele un dekors jebkurā telpā, nevis monitors.INTUITĪVS, ĒRTĪGS UN MULTITUĀLS DIZAINSPārņemiet kontroli ar Productivity Intelligence (P.I.)PRODUKTIVITĀTES INTELIGENCES APLIKĀCIJA (P.I.)Uzlabojiet ikdienas darba pieredzi, piedāvājot modernākos rīkus, piemēram, KVM funkcionalitāti, krāsu un displeja režīmus.Efektivitātes uzlabošana ar PRODUCTIVITY INTELLIGENCE (P.I.)Aplikācija MSI Productivity Intelligence (P.I.)Uzlabojiet produktivitāti un izbaudiet gudrāku dzīvesveidu ar MSI Productivity Intelligence (P.I.). Šis ekskluzīvais rīks piedāvā inovatīvas iespējas un efektīvas funkcijas, lai bez piepūles uzlabotu ikdienas darba procesu.SADARBOJUMS AR P.I.Lai maksimāli izmantotu Productivity Intelligence lietotni, savienojiet pirmā datora B tipa USB portu ar A portu ar Modern MD272 portu, pēc tam HDMI vai DP portu.Izbaudiet KVM lietošanas vieglumu un efektivitāti ar otru datoru vai klēpjdatoru, kam ir C tipa USB ports, kas spēj vienlaikus atbalstīt gan displeja, gan datu pārraides funkcijas.KVM SWITCH DIZAINSpalieliniet produktivitāti, vienlaikus ietaupot vietu un naudu, izmantojot vienu tastatūras, monitora un peles komplektu vairāku datoru darbināšanai.EYESERGO TECH, JŪSU VESELĪBAS AIZSARGOTĀJSSagatavots labsajūtai, MSI EyesErgo ar TÜV sertificētām Anti-Flicker, Less Blue Light PRO tehnoloģijām, pretatstarošanas paneli un Eye-Q Check sistēmu palīdz aizsargāt jūsu acis.EYE-CARE TECHNOLOGIESSniedz acu nogurumu mazinošus aparatūras un programmatūras risinājumus.NOREGULĒJAMS STENDSS 4 veidos regulējams statīvs ļauj vienmēr pielāgot redzes un darba veidu. Atrodiet sev ērtāko pozīciju.UZŅĒMĒJAM DRAUDZĪGAIS UN NEDRAUDZĪGAIS DIZAINSMūsdienu MD272X sērija ir atjautīgi izstrādāta, lai nodrošinātu lietotājam draudzīgu lietošanu, kas atbilst lietotāja lietošanas paradumiem un metodēm.TYPE C AR 65 W PIEDĀVĀJUMUIzbūvētais C tipa USB savienojums un 65 W jaudas piegādes funkcija ļauj lietotājiem bez problēmām pieslēgt un uzlādēt savas ierīces. BEZINSTRUMENTU MONTĀŽAS UN VESA UZLIEGŠANAS KONSTRUKCIJAMūsdienu MD272X sērijas monitoriem ir bezinstrumentu montāžas un demontāžas konstrukcija, kas nodrošina gan ērtības, gan VESA standarta atbalstu. Tagad monitora montāža pie sienas mājās vai birojā ir ātrāka un ērtāka nekā jebkad agrāk.HDR READYIzbaudiet HDR tehnoloģijas priekšrocības, kas uzlabo kontrasta diapazonus, paaugstina spilgtuma līmeni un nodrošina izcilu detalizācijas līmeniIebūvēti skaļruņiDēļ diviem iebūvētiem skaļruņiem lietotāji tagad var bez piepūles klausīties audio failus, piedalīties tiešsaistes konferencēs vai rediģēt videoklipus bez nepieciešamības nēsāt līdzi ārējo skaļruni vai austiņas.
LongProductName - 68,6 cm (27") Full HD 1920 x 1080 IPS, 16:9, 16,7M, 4ms, 178°/178°, 1000:1 attiecība.
LongSummaryDescription - MSI Modern MD272XP. Displeja diagonāle: 68,6 cm (27"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Displeja tehnoloģija: Full HD, Displeja tehnoloģija: LCD, Reakcijas laiks: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 2.0. VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Produkta krāsa: melna.
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - Mūsdienu MD272XP
Multimediji - RMS nominālā jauda - 6 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nosaukums - MODERN MD272XP 27 collu IPS/FHD/100Hz/4ms/ melns monitors
nosaukums - Monitors MODERN MD272XP 27 collas IPS/FHD/100Hz/4ms/ melns
Nosaukums - MSI Modern MD272XP datora monitors 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseļu Full HD LCD melns
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Pieslēgvietas un saskarnes - USB tipa B augšupejošo portu skaits skaits - 1
Platums - 613.5 mm
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 2
producerCode - Mūsdienu MD272XP
ProducerCode - Mūsdienu MD272XP
productName - MSI Modern MD272XP datora monitors 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseļu Full HD LCD melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Mūsdienu MD272XP
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Reakcijas laiks - 1 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 597.888 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 336.312 mm
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un interfeisi - DC-in ligzda - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4b
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB Power Delivery līdz pat - 65 W
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - MSI Modern MD272XP, 68,6 cm (27"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, LCD, 4 ms, melns
sizeX - 895
sizeY - 465
sizeZ - 165
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300 nitu
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 3.75 kg
svars - 8000
Svars ar statīvu - 5.7 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 413.3 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 362.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 200.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 57.5 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 613.5 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 613.5 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 5.7 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 3.75 kg
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.msi.com/Business-Productivity-Monitor/Modern-MD272XP
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
vendpn - Mūsdienu MD272XP
VESA - 75 x 75
WiFi - Nē
Zīmols - MSI
Description - MADE WITH ELEGANCE AND LIVENESS With an elegant, graceful and slim design, the Modern MD272X series monitors feature a minimalist look that looks great in any space and on any desk. PRODUCTIVITY INTELLIGENCE APPLICATION (P.I.) Increase the comfort of your daily work with state-of-the-art tools such as a KVM switch and appropriate color adjustment functions and various display modes. YOU CAN RISE ABOVE THE CLOUDS WITH THE PRODUCTIVITY INTELLIGENCE (P.I.) APP Boost your productivity and enjoy a smarter lifestyle with the MSI Productivity Intelligence (P.I.) app. This unique tool offers innovative technologies and powerful features that help the user improve their daily work. CONNECT TO MULTIPLE DEVICES WITH THE P.I. APP To fully use the Productivity Intelligence App, first connect your monitor (Type-B plug) to the computer (Type-A plug) using a USB cable with two types of plugs, Type-A and Type-B. ), and then connect your computer to the monitor using an HDMI or DP cable. Enjoy the built-in KVM switch by connecting your monitor to a second computer or laptop using the USB Type-C connector, which supports both display and data transfer functions. BUILT-IN KVM SWITCH Increase your productivity while saving desk space and money by using one keyboard, monitor and mouse set to support multiple computers. EYESERGO TECHNOLOGY, YOUR HEALTH PROTECTION Designed with your well-being in mind, MSI EyesErgo with TÜV-certified Anti-Flicker, Less Blue Light PRO, anti-reflective coating and Eye-Q Check helps protect your eyes. ADJUSTABLE BASE Thanks to the 4-position adjustable base, you can always adjust the display position for viewing and working. Find the most comfortable position for you. USER-FRIENDLY, ARTIFICIAL DESIGN Modern MD272X series monitors are designed to provide user-friendly experiences that are consistent with their habits and routines. TYPE-C CONNECTOR WITH THE FUNCTION OF DELIVERING POWER UP TO 65 W Thanks to the built-in USB Type-C connector and the power delivery function (PD, Power Delivery), users can easily connect and charge their devices. INSTALLATION WITHOUT TOOLS AND COMPATIBILITY WITH VESA MOUNTING STANDARD The Modern MD272X series monitors are characterized by a design that does not require tools to assemble and disassemble the base. Thanks to this, the user can enjoy both convenience and support for the VESA mounting standard. Mounting a monitor on a wall at home or in the office is now much faster and much more user-friendly. HD READY COMPATIBILITY Discover the benefits of HDR technology, which increases contrast, increases brightness and provides exceptional levels of detail. BUILT-IN SPEAKERS Thanks to two built-in speakers, monitor users can now easily listen to audio files, participate in online conferences or edit video materials, without the need to connect an external speaker or headphones to the computer. 27-inch IPS panel with a wide, 178-degree viewing angle, designed for truly high image quality. Red Dot Design Award Winner 2021 Matches any home or office decor with the most elegant and stylish design. The TÜV-certified display protects your eyesight and ensures eye health. MSI EyesErgo technology with Anti-flicker systems prevents eye strain and fatigue and helps protect your vision. Less Blue Light PRO technology simultaneously protects your eyes, generates detailed images and displays vivid colors on the screen. MSI Eye-Q Check helps you self-check your eyesight and reminds you to rest when using the monitor for long periods of time. The monitor base is characterized by a number of ergonomic functions, including tilt adjustment, swivel, and the ability to rotate the screen by 90° (pivot). Unique, ergonomic software: MSI Productivity Intelligence (P.I.) offers the most intuitive operation and increases productivity. The KVM switch feature allows you to seamlessly control multiple computers and other devices with a single Modern MD272 series keyboard, mouse and monitor set. The 100-hertz refresh rate offers a much better visual experience. The built-in USB Type-C connector with a 65W Power Delivery function allows you to easily connect and charge devices. Enjoy versatile interoperability with a variety of devices using multiple input sources such as Type-C, HDMI and DisplayPort. Enjoy tidiness on your desk thanks to the convenient, removable carrying handle placed on the back of the monitor stand and cables. Compliance with the VESA mounting standard. Two built-in speakers.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 100 Hz
Height adjustment - No
Height - 362.5 mm
Height with stand - 413.3 mm
Auto Pivot - Yes
Power - AC adapter output voltage - 19 V
Frequency, vertical min. - 48 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - MODERN MD272XP
Other features -
dimension depth - 175 mm
dimensionalWeight - 13733
Dynamic contrast - 100 000 000:1
Display surface - Matt
Display - Supported video modes - 1080p
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - Display diagonal - 68.6 cm (27")
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display technology - LCD
Display - Display number of colours - 16.7 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 52.32 - 109 kHz
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Colour depth - 8 bit
Display - Maximum refresh rate - 100 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel pitch - 0.3114 x 0.3114 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 4 ms
Display - Viewable size, vertical - 33.6 cm
Display - RGB colour space - sRGB
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 59.8 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 108%
Display - Vertical scan range - 48 - 100 Hz
Design - Feet colour - Black
Design - Front bezel colour - Black
Design - Product colour - Black
Depth - 57.5 mm
Depth with stand - 200.8 mm
ean - 4711377078603
Eans - 4711377078603
Screen size (diag.) - 27"
Energy class - D
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Ergonomics - Height adjustment - 11 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Swivelling - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Cable management - Yes
Ergonomics - Swivel angle range - -30 - 30°
Ergonomics - Panel mounting interface - 75 x 75
Ergonomics - Panel mounting interface - 75 x 75 mm
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Pivot angle - -90 - 90°
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Frequency, horizontal max. - 109 kHz
Frequency, horizontal min. - 52.32 kHz
Frequency, vertical max. - 100 Hz
Warranty -
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GTIN - 4711377078603
warrantyLength - 36
I/O connectors - 1 x Audio out
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 1 x USB (Type B)
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
I/O connectors - 2 x USB 2.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Packaging data - Package weight - 8 kg
Packaging data - Package type - Box
dimension height - 470 mm
dimension width - 900 mm
dimension weight - 8000 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - D
Power - Input current - 5.79 A
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Color - Black
LongDesc - CRAFTED WITH ELEGANCE AND VIBRANCYWith an elegant, graceful, and sleek exterior design, Modern MD272X Series has a minimalistic look that looks great in any space and desk. It is a piece of elegant furniture & decoration in any space instead of a monitor.INTUITIVE, CONVENIENT & MULTI-TASKING DESIGNTake Control with Productivity Intelligence (P.I.)PRODUCTIVITY INTELLIGENCE APP (P.I.)Enhance the daily work experience by providing cutting-edge tools such as KVM functionality, color & display modes.EFFORTLESSLY INCREASE EFFICIENCY WITH PRODUCTIVITY INTELLIGENCE (P.I.)Elevate your productivity and experience a smarter lifestyle with the MSI Productivity Intelligence (P.I.) app. This exclusive tool offers innovative features and efficient functions to enhance your daily workflow effortlessly.CONNECT WITH P.I.To get the most out of Productivity Intelligence App, connect the USB Type B to A port of the first computer to the port of Modern MD272, followed by the HDMI or DP port.Experience the ease and efficiency of using KVM with a second computer or laptop that has a USB Type C port capable of supporting both display and data transmission functions simultaneously.KVM SWITCH DESIGNIncrease the productivity while saving space and money by using one set of keyboard, monitor, and mouse to operate multiple computers.EYESERGO TECH, YOUR HEALTH PROTECTORDeveloped for well-being, the MSI EyesErgo with TÜV-certified Anti-Flicker, Less Blue Light PRO technologies, anti-glare panel, and Eye-Q Check system help protect your eyes.EYE-CARE TECHNOLOGIESProvide eye fatigue-reducing hardware and software solutions.ADJUSTABLE STANDWith 4 ways adjustable stand, you can always adjust the way you see and the way you work. Find the most comfortable position for yourself.USER FRIENDLY & INGENIOUS DESIGNThe Modern MD272X series has been ingeniously designed to provide a userfriendly-friendly experience that caters to the userfriendly's usage habits and methods.TYPE C WITH 65W POWER DELIVERYWith a built-in USB Type-C connection and 65W power delivery feature, users can easily connect and charge their devices without any hassle.TOOL-LESS ASSEMBLY & VESA MOUNTABLE DESIGNThe Modern MD272X series monitors feature a tool-free assembly and disassembly design that offers both convenience and support for the VESA standard. Mounting the monitor on the wall at home or in the office is now faster and more user-friendly than ever before.HDR READYExperience the benefits of HDR technology, which enhances contrast ranges, elevates brightness levels, and provides exceptional levels of detailBUILT-IN SPEAKERSThanks to its two built-in speakers, users can now effortlessly listen to audio files, attend online conferences, or edit videos without the need to carry an external speaker or wear headphones.
LongProductName - 68.6cm (27") Full HD 1920 x 1080 IPS, 16:9, 16.7M, 4ms, 178°/178°, 1000:1
LongSummaryDescription - MSI Modern MD272XP. Display diagonal: 68.6 cm (27"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Display technology: LCD, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 2.0. VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Matrix type - TFT IPS
Model - Modern MD272XP
Multimedia - RMS rated power - 6 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Name - Monitor MODERN MD272XP 27 cali IPS/FHD/100Hz/4ms/Czarny
name - Monitor MODERN MD272XP 27 inches IPS/FHD/100Hz/4ms/Black
Title - MSI Modern MD272XP computer monitor 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Full HD LCD Black
Optional accessory -
Ports & interfaces - Number of USB Type-B upstream ports quantity - 1
Width - 613.5 mm
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 2
producerCode - Modern MD272XP
ProducerCode - Modern MD272XP
productName - MSI Modern MD272XP computer monitor 68.6 cm (27") 1920 x 1080 pixels Full HD LCD Black
productSize - Normal
ProductName - Modern MD272XP
producer - MSI
Producer - MSI
Response time - 1 ms
Visible area, horizontal - 597.888 mm
Visible area, vertical - 336.312 mm
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 2
Ports & interfaces - DC-in jack - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4b
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 2.0
Ports & interfaces - USB Power Delivery - Yes
Ports & interfaces - USB Power Delivery up to - 65 W
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - MSI Modern MD272XP, 68.6 cm (27"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, LCD, 4 ms, Black
sizeX - 895
sizeY - 465
sizeZ - 165
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 300 nits
Static contrast - 1 000:1
Weight - 3.75 kg
weight - 8000
Weight with stand - 5.7 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 413.3 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 362.5 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 200.8 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 57.5 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 613.5 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 613.5 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5.7 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.75 kg
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://www.msi.com/Business-Productivity-Monitor/Modern-MD272XP
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
vendpn - Modern MD272XP
VESA - 75 x 75
WiFi - No
Brand - MSI
232,56 €
MSI MODERN MD272XP, 27"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas