Media-Tech MT1255, Cyan AX Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 862461 Preces kods: MT1255
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Komplektā pele: Nav
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
  • Savienojuma veids: Ar vadu
  • Taustiņu izgaismojums: Ir
  • Taustiņu valoda: ENG
Līdzīgi produkti
Šis produkts Media-Tech MT1255, Cyan AX Blue
Ducky 2 SF PBT, Cherry MX Blue
Ieteicams Logitech MK120, Combo, Eng/Rus
Ieteicams Logitech MK120, Combo, US
Ieteicams Dell KB216, Black, Rus
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
29,48 €
89,99 €
40,11 €
32,27 €
25,91 €
Klaviatūras izmērs Full size 75% Full size Full size Full size
Klaviatūras tips Mechanical Mechanical Membrane Membrane Membrane
Komplektā pele Nav Nav Ir Ir Nav
Krāsa Melna Melna Melna Melna Melna
Makro taustiņi Nav Nav Nav Nav Nav
Multimedia taustiņi Nav Nav Nav Ir Nav
Pielietojums Gaming Gaming Home & Office Home & Office Home & Office
Pieslēgums USB vads USB vads USB vads USB vads USB vads
Savienojuma veids Ar vadu Ar vadu Ar vadu Ar vadu Ar vadu
Slēdžu modelis Cyan AX Blue Cherry MX Blue N/A N/A N/A
Slēdžu ražotājs Nav norādīts Cherry MX Nav norādīts Nav norādīts Nav norādīts
Slēdžu tips Tactile Tactile N/A N/A N/A
Taustiņu izgaismojuma krāsa RGB RGB Nav Nav Nav
Taustiņu izgaismojums Ir Ir Nav Nav Nav
Taustiņu valoda ENG ENG ENG/RUS ENG ENG/RUS
Visi parametri
Klaviatūras izmērs : Full size
Klaviatūras tips : Mechanical
Komplektā pele Nav
Šis parametrs nosaka, vai klaviatūras komplektācijā ietilpst pele. Sīkāku informāciju par peles specifikāciju un pieslēgumu varat noskaidrot ražotāja mājas lapā, vai zvanot mūsu menedžeriem.
Krāsa Melna
Norādītā klaviatūras krāsa ir orientējoša un var mazliet atšķirties no reālās klaviatūras krāsas.
Makro taustiņi : Nav
Multimedia taustiņi : Nav
Pielietojums : Gaming
Pieslēgums USB vads
Klaviatūras pieslēgums datoram. Lielākajai daļai mūsdienu datoru ir pieejami USB un PS/2 porti klaviatūras pieslēgšanai. Visi datori, kam ir PS/2 ports, atblasta PS/2 klaviatūras. Pirms iegādāties klaviatūru ar USB porta pieslēgumu, noskaidrojiet, vai jūsu datoram ir USB klaviatūras atbalsts.
Savienojuma veids : Ar vadu
Slēdžu modelis : Cyan AX Blue
Slēdžu ražotājs : Nav norādīts
Slēdžu tips : Tactile
Taustiņu izgaismojuma krāsa : RGB
Taustiņu izgaismojums : Ir
Taustiņu valoda ENG
Klaviatūras taustiņu valoda norāda, kāda šrifta burti ir uzzīmēti uz klaviatūras taustiņiem, kā arī, kādas papildvalodas. Taustiņu valodai apzīmētai ar ENG ir tikai latīņu burti, savukārt ENG/RU, vai LAT/RUS ir primāri latīņu burti, plus kirillicas šrifta burti. Pirms iegādāties klaviatūru, pārliecinieties, vai taustiņu valoda atbilst jūsu prasībām.
Papildus specifikācija
Apgaismota tastatūra - Jā
Apraksts - IZMANTOŠANAS ĒRTĪBA UN UZTICAMĪBA COBRA PRO PURGATORY MT1255 ir mehāniskā tastatūra, kas paredzēta datorspēlētājiem, kuriem lietošanas ērtums, uzticamība un funkcionalitāte ir būtiski. Klaviatūra ir izstrādāta datorspēlēm, taču tā ir ideāli piemērota arī ikdienas lietošanai birojā vai mājās. TĪRKĀRTA KONSTRUKCIJA Mehāniskās tastatūras konstrukcijas pamatā ir ciets, stīvināts korpuss. COBRA PRO PURGATORY sver 640 g. Ergonomiska forma, 3 bloku galda izkārtojums un perfekti profilēti taustiņi ietekmē spēles kvalitāti. Tastatūras augšdaļā ir 12 papildu taustiņi multimediju un interneta funkcijām. Tastatūras aizmugurē ir kājas, kas ļauj regulēt tastatūras aizmugures augstumu no zemes. Starp kājām ir trīs caurumi, pa kuriem no abām pusēm var novadīt kabeli, lai tas netraucētu uz galda. CYAN AX SITSTEŅI COBRA PRO PURGATORY tastatūra ir aprīkota ar ziliem CYAN AX mehāniskiem slēdžiem. Klaviatūras aktivizēšanas moments ir jūtams, ievērojami samazinot reakcijas laiku, kas sniedz jums priekšrocības pār citiem spēlētājiem. Spiediens uz taustiņiem ir 50 g. Tas nodrošina neticami ātru darbību apvienojumā ar spēlētāja refleksiem. Mehāniskajiem slēdžiem ir raksturīgs klikšķināšanas troksnis. Taustiņu nospiešana ir spēcīgi jūtama. PIELĀGOJAMS LED APGAISMOJUMSspēlētājiem svarīga spēļu klaviatūru funkcija ir tās aizmugurējais apgaismojums. Nakts spēlēšana uz mehāniskās PURGATORY mehāniskās tastatūras ar izslēgtu apgaismojumu nerada problēmas, un LED apgaismojums samazina taustiņu sajaukšanas iespējamību. COBRA PRO PURGATORY ir daudzkrāsains visu taustiņu izgaismojums ar iespēju iestatīt apgaismojuma spilgtumu un iespēju to pilnībā izslēgt. ANTI-GHOSTING TEHNOLOĢIJATā ir funkcija, kas novērš tastatūras bloķēšanos, ja vienlaikus tiek nospiestas daudzas pogas. Šī tehnoloģija ļauj spēlētājiem izmantot dažādas taustiņu kombinācijas. Tas ir iespējams, pateicoties neatkarīgai un precīzai katras pogas kontrolei, ko nodrošina iebūvētais procesors. Mehāniskajā tastatūrā COBRA PRO PURGATORY MT1255 tiek izmantoti iebūvētie sistēmas draiveri. Citi draiveri nav nepieciešami.
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows
Citas funkcijas - Izturīgi zili slēdži (līdz 50 miljoniem klikšķu) 3 bloku darbvirsmas izkārtojums 104 taustiņi 12 papildu multivides un interneta funkcijas 9 taustiņu apgaismojuma režīmi Anti-ghosting 25 taustiņi
dimensijas dziļums - 40 mm
ean - 5906453112558
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Iekļauta pele - Nē
Izmēri - 425 x 120 x 35 mm
izmērs augstums - 150 mm
izmērs platums - 440 mm
izmērs svars - 778 g
Kabeļa garums - 1.2 m
Krāsa - Black
nosaukums - MEHĀNISKĀ TASTATŪRA COBRA PRO PURGATORY MT1255
Power - USB 5V
ražotājs - Media-Tech
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
Svars - 0.64 kg
Tips - Standarta
vendpn - MT1255
Illuminated keypad - Yes
Description - CONVENIENCE OF USE AND RELIABILITY COBRA PRO PURGATORY MT1255 is a mechanical keyboard aimed at computer players for whom comfort of use, reliability and functionality are essential. The keyboard has been designed for computer games, but is also perfect for everyday use in the office or home. CLEVER CONSTRUCTION The design of the mechanical keyboard is based on a solid, stiffened housing. COBRA PRO PURGATORY weighs 640g. Ergonomic shape, The 3-block desktop layout and perfectly profiled keys affect the quality of the game. At the top of the keyboard, there are 12 additional keys for multimedia and internet functions. There are feet on the back of the keyboard that allow you to adjust the height of the back of the keyboard from the ground. There are three holes between the feet to route the cable from either side so that it does not get in the way of your desk. CYAN AX SWITCHES The COBRA PRO PURGATORY keyboard is equipped with blue CYAN AX mechanical switches. The moment of activating the keyboard is perceptible significantly reduces the reaction time, giving you an advantage over other players. The pressure on the keys is 50g. It provides incredibly fast action combined with the player's reflexes. The mechanical switches have a distinctive clicking noise. The keystroke is strongly felt. ADJUSTABLE LED BACKLIGHTFor players, an important function of gaming keyboards is its backlight. Night gameplay on the mechanical PURGATORY keyboard with the lights off is not a problem, and the LED backlight reduces the likelihood of key confusion. COBRA PRO PURGATORY has a multi-color illumination of all keys with the possibility of setting the brightness of the backlight and the possibility of turning it off completely. ANTI-GHOSTING TECHNOLOGYThis is a function that prevents the keyboard from locking when many buttons are pressed simultaneously. This technology allows players to use a variety of key combinations. This is possible thanks to the independent and precise control of each button by the built-in processor. The mechanical keyboard COBRA PRO PURGATORY MT1255 uses built-in system drivers. No other drivers are needed.
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows
Other features - Durable blue switches (up to 50 million clicks) 3-block desktop layout 104 keys 12 additional multimedia and Internet functions 9 key illumination modes Anti-ghosting 25 keys
dimension depth - 40 mm
ean - 5906453112558
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Mouse included - No
Dimensions - 425 x 120 x 35 mm
dimension height - 150 mm
dimension width - 440 mm
dimension weight - 778 g
Cable length - 1.2 m
Color - Black
name - MECHANIC KEYBOARD COBRA PRO PURGATORY MT1255
Power - USB 5V
producer - Media-Tech
Interface - USB
Connection - Wired
Weight - 0.64 kg
Type - Standard
vendpn - MT1255
29,48 €
Media-Tech MT1255, Cyan AX Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas