Roccat Vulcan Pro

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 836551 Preces kods: ROC-12-536
Pasūtāms 6 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
138,04 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 20.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Komplektā pele: Nav
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
  • Savienojuma veids: Ar vadu
  • Taustiņu izgaismojums: Ir
  • Taustiņu valoda: ENG
Visi parametri
Klaviatūras izmērs : Full size
Klaviatūras tips : Optical
Komplektā pele Nav
Šis parametrs nosaka, vai klaviatūras komplektācijā ietilpst pele. Sīkāku informāciju par peles specifikāciju un pieslēgumu varat noskaidrot ražotāja mājas lapā, vai zvanot mūsu menedžeriem.
Krāsa Melna
Norādītā klaviatūras krāsa ir orientējoša un var mazliet atšķirties no reālās klaviatūras krāsas.
Makro taustiņi : Nav
Multimedia taustiņi : Ir
Pielietojums : Gaming
Pieslēgums USB vads
Klaviatūras pieslēgums datoram. Lielākajai daļai mūsdienu datoru ir pieejami USB un PS/2 porti klaviatūras pieslēgšanai. Visi datori, kam ir PS/2 ports, atblasta PS/2 klaviatūras. Pirms iegādāties klaviatūru ar USB porta pieslēgumu, noskaidrojiet, vai jūsu datoram ir USB klaviatūras atbalsts.
Savienojuma veids : Ar vadu
Slēdžu modelis : Roccat Titan Switch Optical
Slēdžu ražotājs : Roccat
Slēdžu tips : Linear
Taustiņu izgaismojuma krāsa : RGB
Taustiņu izgaismojums : Ir
Taustiņu valoda ENG
Klaviatūras taustiņu valoda norāda, kāda šrifta burti ir uzzīmēti uz klaviatūras taustiņiem, kā arī, kādas papildvalodas. Taustiņu valodai apzīmētai ar ENG ir tikai latīņu burti, savukārt ENG/RU, vai LAT/RUS ir primāri latīņu burti, plus kirillicas šrifta burti. Pirms iegādāties klaviatūru, pārliecinieties, vai taustiņu valoda atbilst jūsu prasībām.
Peles
Papildus specifikācija
BrandPartCode - ROC-12-536
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
description_et - Roccat Vulcan Pro mehāniskā spēļu tastatūra pārceļ Vulcan sēriju nākamajā līmenī ar jaunajiem Titan Switch optiskajiem slēdžiem. Jaunais optiskais slēdzis nodrošina maksimālu ātrumu un precizitāti, kā arī taustiņu jutīgumu. Turklāt tastatūrai ir skaņas miksera tipa audio pogu, noņemama plaukstas balsts un AIMO apgaismojums. Godalgotais Vulcan dizains apvieno funkcionalitāti, estētiku un iespaidīgu kvalitāti. Godalgotā tastatūra ir aprīkota ar jaunajiem Titan Switch optiskajiem slēdžiem, kas piešķir pavisam jaunu elpu mehānisko tastatūru pasaulē. Viegls ātrums, mehāniskas sajūtas Roccati jaunākais Titan Switch optiskais slēdzis nodrošina jums zināmās un iecienītās mehāniskās sajūtas, taču paaugstina jutīgumu līdz līmenim, kādu vēl neesat pieredzējis. Tās jaunā programmatūra uzreiz, tīri un precīzi, bez kavēšanās nosaka katru taustiņa nospiedumu. Nākotne ir klāt, un tā ir optiska. Vulcan Pro tastatūra ir izgatavota tā, lai tā kalpotu ilgi, un tā ir pastiprināta ar aviācijas un kosmosa klases alumīnija slāni, kas nodrošina tās jaunu izskatu arī pēc tūkstošiem stundu ilgas lietošanas. Pateicoties bezkontakta optiskajiem slēdžiem Titan Switch, slēdži iztur 100 miljonus taustiņu nospiedumu. Vulcan Pro ir praktiski neiznīcināms. Jaunākās paaudzes funkcionalitāte Pateicoties tastatūras zemajam profilam, jūsu rokas ir atslābinātas, samazinot nogurumu garās spēļu stundās. Pateicoties magnētiski piestiprinātajai plaukstas locītavas balstei, jums tiek garantēts augsts komforta līmenis. Turklāt tastatūrai ir skaņas miksera tipa audio poga, tāpēc viss nepieciešamais ir rokas stiepiena attālumā. AIMO apgaismojums Roccat AIMO apgaismojuma sistēma piešķir efektu visiem jūsu spēļu rīkiem. Tas darbojas kopā ar citām AIMO ierīcēm, lai radītu spēcīgu apgaismojuma efektu bez sarežģītas iestatīšanas. Pateicoties caurspīdīgajam slēdža korpusam, Vulcan Pro tastatūras apgaismojuma efekts ir īpaši izteiksmīgs.
description_lv -
description_lv - Izjūtiet gaismu Roccat® ir pirmais šajā nozarē, kas izstrādājis optisko slēdzi ar mehānisku sajūtu. Optiskais slēdzis Titan Switch nodrošina gaismas ātrumu un neticamu precizitāti. Tas papildina funkciju komplektu, kas ietver miksera tipa audio vadības ierīces, noņemamu plaukstas balstu, AIMO apgaismojumu un pastiprinošu alumīnija plāksni. Godalgots dizains Vulcan pēc iznākšanas iekaroja spēļu scēnu kā vētra. Tas saņēma plašu kritikas atzinību par savu funkcionālo estētiku un iespaidīgo uzbūves kvalitāti, kas to nošķīra no citiem. Tagad godalgotā tastatūra ir pacelta citā līmenī, ieviešot jauno Titan Switch Optical. Optiskais ātrums, mehāniskā sajūta Roccat jaunā Titan Switch Optical nodrošina jums pazīstamo un iecienīto mehānisko taustiņu nospiedumu sajūtu, taču ar tādu veiktspējas līmeni, kādu līdz šim neesat pieredzējis. Tas izmanto gaismas ātrumu ar programmaparatūru, kas katru taustiņa nospiešanu atpazīst tīri, skaidri un bez aizkavēšanās. Bezgalīgi ātrāks, taču ar divreiz lielāku izturību, burtiski nav neviena trūkuma. Nākotne ir klāt, un tā ir optiskā. Ilgmūžīga izturība Tastatūra ir pastiprināta ar lidmašīnas kvalitātes alumīnija slāni, lai tā būtu īpaši stipra un izturīga. Turklāt, pateicoties bezkontakta optiskajam Titan Switch optiskajam slēdzim, tā ir izturīga 100 miljonus taustiņu nospiedumu - divreiz ilgāk nekā nozares standarts. Kopā tie padara Vulcan Pro praktiski neiznīcināmu. Jaunākās paaudzes funkcionalitāte Zema profila konstrukcija ļauj turēt plaukstas plakanas, kas rada mazāku nogurumu pat pēc ilgstošas darbības. Kopā ar magnētiski noņemamo plaukstu balstu tiek garantēts augstākās kvalitātes komforts. Papildu funkcionalitātei - miksera stila audio vadības ierīces, kas nodrošina, ka viss svarīgākais ir rokas stiepiena attālumā. AIMO inteliģentais apgaismojuma dzinējs ROCCAT AIMO apgaismojuma dzinējs sinerģiski sadarbojas ar saderīgām ierīcēm, lai radītu spilgtu apgaismojuma estētiku bez nepieciešamības konfigurēt. Tā efektu pastiprina caurspīdīgs slēdža korpuss, padarot to par līdz šim labāko AIMO demonstrāciju - un tas izskatās vēl labāk, ja to apvieno ar citām AIMO ierīcēm.
description_ru - Roccat Vulcan Pro mehāniskā spēļu klaviatūra pārceļ Vulcan sēriju nākamajā līmenī ar jaunajiem Titan Switch optiskajiem slēdžiem. Jaunais optiskais slēdzis nodrošina maksimālu ātrumu un precizitāti taustiņu jutības ziņā. Turklāt tastatūrai ir audio miksera tipa poga, noņemama plaukstas balsts un AIMO apgaismojums. Vulcan godalgotais dizains apvieno funkcionalitāti, estētiku un iespaidīgu kvalitāti. Godalgotā tastatūra ir aprīkota ar jaunajiem Titan Switch optiskajiem slēdžiem, kas piešķir pavisam jaunu dzīvi mehānisko tastatūru pasaulei. Gaismas ātrums, mehāniskas zināšanas Jaunākās Roccat Titan Switch Optical sniedz jums pazīstamo un iecienīto mehānisko sajūtu, taču sniedz jums līdz šim nebijušu jutīguma līmeni. Tās jaunā programmatūra uzreiz, skaidri un precīzi, bez kavēšanās nosaka katru taustiņa nospiedumu. Nākotne ir klāt, un tā ir optiska. Izstrādāts tā, lai kalpotu ilgi Vulcan Pro tastatūra ir pastiprināta ar lidmašīnas kvalitātes alumīnija slāni, tāpēc tā izskatās kā jauna tūkstošiem stundu. Pateicoties Titan Switch Optical bezkontakta slēdžiem, tie ir izgatavoti tā, lai izturētu līdz pat 100 miljoniem taustiņu nospiedumu. Vulcan Pro ir praktiski neiznīcināms. Jaunākās paaudzes funkcionalitāte Pateicoties tastatūras zemajam profilam, jūsu rokas paliek nepiespiestā stāvoklī, tādējādi samazinot nogurumu garās spēļu stundās. Augstas kvalitātes komfortu garantē magnētiskais plaukstas locītavas balsts. Turklāt tastatūrai ir audio miksera tipa poga, tāpēc viss svarīgākais jums ir pa rokai. AIMO apgaismojums Roccat AIMO apgaismojuma sistēma piešķir efektu visām jūsu spēļu iekārtām. Tā darbojas kopā ar citām AIMO ierīcēm, lai radītu skaidru apgaismojuma efektu bez sarežģītas iestatīšanas. Pateicoties caurspīdīgajam slēdža korpusam, Vulcan Pro tastatūras apgaismojuma efekts ir īpaši izteiksmīgs.
description_short_en - Spēļu tastatūra ar Roccat Titan optiskiem slēdžiem ASV izkārtojums Multimediju taustiņi un multivides sajaucējs Inteliģentais Roccat AIMO apgaismojums Zems profils un noņemams plaukstu balsts
description_short_et - Roccat Titanium optiskā tastatūra ar slēdžiem ASV izkārtojums Multivides taustiņi un skaņas poga Gudrais Roccat AIMO apgaismojums Zems profils un noņemams plaukstas balsts
description_short_lv -
description_short_ru - Roccat Titan optiskā spēļu tastatūra ar slēdžiemUS izkārtojumsMultimēdiju taustiņi un skaļuma taustiņšIzgudrs apgaismojums Roccat AIMOLems profils un noņemama plaukstas balsts
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - Elastīga tastatūra - Nē
Dizains - Fona apgaismojuma krāsa - Sarkans/zaļš/zils/zils
Dizains - Fona apgaismojuma veids - RGB LED
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Rokas balsts - Jā
Dizains - tastatūras stils - Taisni
Dizains - Virsmas krāsojums - Vienkrāsains
Eans - 731855525362
Enerģija - barošanas avota tips - USB
feature_group_et - Klaviatūras
feature_group_ln - Klaviatūras
feature_group_lv - Klaviatūras
feature_group_ru - Klaviatūras
Funkcijas - USB savienotāja tips - A tipa USB
GarantijaInformācija -
GTIN - 0731855525362
GTIN - 731855525362
Informācija par iepakojumu - iekļauto produktu skaits - 1 gab.
Kategorija - Klaviatūras
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Klaviatūras
Klaviatūra - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Klaviatūra - Aptaujas biežums - 1000 Hz
Klaviatūra - Datu biežums - 1000 Hz
Klaviatūra - Interfeisi - USB 2.0
Klaviatūra - Klaviatūras izkārtojums - ASV
Klaviatūra - Klaviatūras tips - Datorspēļu klaviatūra
Klaviatūra - Klaviatūras tips - Klaviatūra ar vadu
Klaviatūra - Papildus taustiņi - 6 makro taustiņi
Klaviatūra - papildu taustiņi - 6 makro pogas
Klaviatūra - Plaukstas pamatnes atbalsts - Noņemams
Klaviatūra - slēdža tips - Roccat Titan Optical
Klaviatūra - Slēdža tips - Roccat Titan Optical
Klaviatūra - Taustiņu dizains - Mehānisks
Kopā - svars (g) - 1150
Kopējais - dziļums (mm) - 32
LongDesc - Jūtiet gaismuROCCAT® ir pirmais šajā nozarē, kas izstrādājis optisko slēdzi ar mehānisku sajūtu. Optiskais slēdzis Titan Switch Optical nodrošina gaismas ātrumu un neticamu precizitāti. Tas papildina tādu funkciju komplektu kā miksera stila audio vadības ierīces, noņemams plaukstas balsts, AIMO apgaismojums un pastiprinoša alumīnija plāksne.Apbalvotais dizainsVulcan pēc iznākšanas iekaroja spēļu scēnu kā vētra. Tas saņēma plašu kritiķu atzinību par savu funkcionālo estētiku un iespaidīgo uzbūves kvalitāti, kas to nošķīra no citiem. Tagad godalgotā tastatūra ir pacelta citā līmenī, ieviešot jauno Titan Switch Optical.OPTISKĀ ĀTRUMS, MECHĀNISKĀ JŪTĪBAROCCAT jaunā Titan Switch Optical nodrošina jums pazīstamo un iecienīto mehānisko taustiņu nospiedumu sajūtu, taču ar tādu veiktspējas līmeni, kādu līdz šim neesat pieredzējis. Tas izmanto gaismas ātrumu ar programmaparatūru, kas katru taustiņa nospiešanu atpazīst tīri, skaidri un bez kavēšanās. Bezgalīgi ātrāks, taču ar divreiz lielāku izturību, burtiski nav neviena trūkuma. Nākotne ir klāt, un tā ir optiskā.DRAUDZĪGA ILGMŪŽĪBATastatūra ir pastiprināta ar lidmašīnas kvalitātes alumīnija slāni, lai tā būtu īpaši izturīga un izturīga. Pateicoties bezkontakta optiskajam Titan Switch optiskajam slēdzim, tā ir arī izturīga 100 miljonus taustiņu nospiedumu - divreiz ilgāk nekā nozares standarts. Kopā tie padara Vulcan Pro praktiski neiznīcināmu.Jaunākās paaudzes funkcionalitāteZema profila konstrukcija ļauj turēt plaukstas plakanas, kas rada mazāku nogurumu pat pēc ilgstošas darbības. Kopā ar magnētiski noņemamo plaukstu balstu tiek garantēts augstākās kvalitātes komforts. Papildu funkcionalitātei audio vadības ierīces, kas veidotas kā mikseris, nodrošina, ka viss svarīgākais ir rokas stiepiena attālumā.AIMO INTELIGENTĀ APGAISMES MOTORSROCCAT AIMO apgaismojuma motors sinerģiski sadarbojas ar saderīgām ierīcēm, lai radītu spilgtu apgaismojuma estētiku bez nepieciešamības veikt konfigurāciju. Tā efektu pastiprina caurspīdīgs slēdža korpuss, padarot to par līdz šim labāko AIMO demonstrāciju - un tas izskatās vēl labāk, ja tiek apvienots ar citām AIMO ierīcēm.
LongProductName - 32 bitu ARM Cortex-M0, 100 miljoni taustiņu, 512 kb, 1000 Hz, USB
LongSummaryDescription - ROCCAT Vulcan Pro. Tastatūras formas faktors: Pilna izmēra (100%). Tastatūras stils: Taisna. Ierīces saskarne: Tastatūras taustiņu slēdzis: Mehāniskais taustiņu slēdzis. Apgaismojuma tips: RGB LED, plaukstas balsts. Ieteicamais lietojums: Ieteicams spēlēt. Produkta krāsa: melna
name_et - Roccat klaviatūra Vulcan Pro Red Switch ASV
Nosaukums - Roccat Vulcan Pro Aimo
Nosaukums - ROCCAT Vulcan Pro tastatūra USB Black
nosaukums_lv - Roccat klaviatūra Vulcan Pro Red Switch ASV
nosaukums_lv - Roccat klaviatūra Vulcan Pro Red Switch ASV
nosaukums_ru - Roccat klaviatūra Vulcan Pro Red Switch ASV
Pele - iekļauta pele - Nē
ProducerCode - ROC-12-536
Produkta nosaukums - Vulcan Pro
ražotāja_kods - ROC-12-536
Ražotājs - Roccat
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT Vulcan Pro, Pilna izmēra (100%), USB, Opto-mehānisks taustiņu slēdzis, RGB LED, melns
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Svars un izmēri - tastatūras izmēri (WxDxH) - 462 x 235 x 32 mm
Svars un izmēri - tastatūras svars - 1.15 kg
svītrkods - 731855525362
Tastatūra - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Tastatūra - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Tastatūra - Aptaujas ātrums - 1000 Hz
Tastatūra - ciparu tastatūra - Jā
Tastatūra - Datu pārsūtīšana - 1000 Hz
Tastatūra - Iebūvētās atmiņas ietilpība - 512 KB
Tastatūra - Ierīces saskarne - USB
Tastatūra - Ieteicamais lietojums - Spēļu
Tastatūra - karstie taustiņi - Jā
Tastatūra - multivides taustiņi - Jā
Tastatūra - papildu taustiņi - 6 makro pogas
Tastatūra - papildu taustiņi - 6 makro taustiņi
Tastatūra - programmējami karstie taustiņi - Jā
Tastatūra - Rokas atbalsts - Noņemams
Tastatūra - Rādītājierīce - Nē
Tastatūra - Salu tipa tastatūra - Nē
Tastatūra - saskarne - USB 2.0
Tastatūra - saskarnes - USB 2.0
Tastatūra - slēdža tips - Roccat Titan Optical
Tastatūra - Tastatūras formas faktors - Pilna izmēra (100%)
Tastatūra - Tastatūras iestatījumi - ASV
Tastatūra - tastatūras izkārtojums - ASV
Tastatūra - tastatūras izkārtojums - ASV
Tastatūra - tastatūras taustiņu darbības laiks - 100 miljoni rakstzīmju
Tastatūra - Tastatūras taustiņu profils - Zema profila
Tastatūra - Tastatūras taustiņu pārslēgšanas tehnoloģija - Roccat Titan
Tastatūra - Tastatūras taustiņu slēdzis - Opto-mehāniskais taustiņu slēdzis
Tastatūra - Tastatūras tips - Spēļu konsole
Tastatūra - Tastatūras tips - Spēļu tastatūra
Tastatūra - Tastatūras tips - Vadu tastatūra
Tastatūra - Tastatūras tips - Vadu tastatūra
Tastatūra - taustiņu dizains - Mehāniskais
Tastatūra - taustiņu dizains - Mehāniskais
Tastatūra - taustiņu tips - Roccat Titan Optical
Tastatūra - zibens - Daudzkrāsains
Tastatūras - malu atbalsts - Noņemams no
Tastatūras - Rokas atbalsts - Noņemams
Tastatūras - saskarne - USB 2.0
Tastatūras - Tastatūras tips - Klaviatūra ar vadu
Tastatūras - Tastatūras tips - Spēļu tastatūra
Tastatūras - Taustiņu dizains - Mehāniskais
URL - https://www.roccat.com/products/vulcan-pro
Vispārīgi - augstums (mm) - 235
Vispārīgi - augstums (mm) - 235
Vispārīgi - augstums (mm) - 235
Vispārīgi - Augstums (mm) - 235
Vispārīgi - Datoru prasības - Interneta pieslēgums (vadības programmatūras instalēšanai)
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - dziļums (mm) - 32
Vispārīgi - dziļums (mm) - 32
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 32
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 462
Vispārīgi - Platums (mm) - 462
Vispārīgi - Platums (mm) - 462
Vispārīgi - Platums (mm) - 462
Vispārīgi - Plaukstas pamatnes atbalsts - Noņemams
Vispārīgi - Robežu atbalsts - Noņemams no
Vispārīgi - Rokas atbalsts - Noņemams
Vispārīgi - Rokas atbalsts - Noņemams
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums (draiveru instalēšanai)
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Piekļuve internetam, lai instalētu draiveri
Vispārīgi - Svars (g) - 1150
Vispārīgi - Svars (g) - 1150
Vispārīgi - Svars (g) - 1150
Zīmols - ROCCAT
zīmols - Roccat
BrandPartCode - ROC-12-536
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_et - Roccat Vulcan Pro mehaaniline mänguriklaviatuur viib Vulcan seeria uuele tasemele tänu uuetele Titan Switch Optical lülititele. Tipptasemel uus optiline lüliti tagab klahvitundlikkusega ülima kiiruse ja täpsuse. Lisaks on klaviatuuril helimikseri stiilis audionupp, eemaldatav randmetugi ja AIMO valgustus. Auhinnatud disain
Vulcan'is ühenduvad funktsionaalsus, esteetika ja muljetavaldav kvaliteet. Auhinnatud klaviatuuris on uued Titan Switch Optical lülitid, mis toovad mehaaniliste klaviatuuride maailma täiesti uue hingamise. Valguskiirus, mehaaniline tunnetus
Roccati uusim Titan Switch Optical lüliti annab mehaanilise tunnetuse, mida tead ja armastad, kuid viib tundlikkuse tasemele, mida Sa eales kogenud pole. Selle uus tarkvara tuvastab iga klahvivajutuse hetkega, puhtalt ja täpselt, ilma mingisuguse viibeta. Tulevik on siin ja see on optiline. Loodud kestma
Vulcan Pro klaviatuuri tugevdab lennunduse tasemel alumiiniumkiht, mis hoiab seda justkui uuena ka peale tuhandeid mängutunde. Tänu kontaktivabale Titan Switch Optical lülititele kestavad lülitid tervelt 100 miljonit klahvivajutust. Vulcan Pro on praktiliselt hävimatu. Uue generatsiooni funktsionaalsus
Tänu klaviatuuri madalale profiilile püsivad Su käed pingevabas asendis, vähendades väsimust pikkade mängutundide kestel. Tänu magnetiliselt kinnituvale randmetoele on kvaliteetne mugavus garanteeritud. Lisaks on klaviatuuril ka helimikseri stiilis audionupp – nii on kõik oluline Su sõrmeotste ulatuses. AIMO valgustus
Roccati valgustussüsteem AIMO lisab kogu Su mänguvarustusele efekti. See töötab koos teiste AIMO-seadmetega, luues ägeda valgusefekti, ilma keeruka seadistamiseta. Tänu läbipaistvale lüliti korpusele on valgusefekt Vulcan Pro klaviatuuris eriti silmapaistev.
description_lv -
description_en - Feel the light
Roccat® is the first in the industry to engineer an optical switch with a mechanical feel. The Titan Switch Optical gives lightspeed actuation and incredible precision. It adds to a feature set including mixer-style audio controls, detachable palm rest, AIMO illumination and a reinforcing aluminum plate. Award-winning design
The Vulcan took the gaming scene by storm upon its release. It received widespread critical acclaim for its functional aesthetics and an impressive build quality that separated it from the pack. The award-winning keyboard is now elevated to another level with the introduction of the new Titan Switch Optical. Optical speed, mechanical feel
Roccat’s new Titan Switch Optical equips you with the mechanical keystroke feel you know and love, but with a level of performance you’ve never before experienced. It harnesses the speed of light with firmware that recognizes each keystroke cleanly, distinctly and with zero delay. Infinitely faster yet with double the durability, there’s literally not a single drawback. The future is here, and it’s optical. Long-lasting durability
The keyboard is reinforced by an aircraft-grade aluminum layer to make it extra strong and durable. It also features switch durability that lasts for 100 million keystrokes – twice the industry standard – thanks to the contactless Titan Switch Optical. Together, they make the Vulcan Pro virtually indestructible. Next-gen functionality
A low-profile design allows you to keep your hands flat, leading to less fatigue even after long periods of time. Together with the magnetically detachable palm rest, premium comfort is guaranteed. For added functionality, mixer-style audio controls keep the essentials at fingertip reach. AIMO intelligent lighting engine
ROCCAT’s AIMO lighting engine synergizes with compatible devices to create vivid illumination aesthetic without the need for configuration. Its effect is amplified by transparent switch housing to make it the best showcase of AIMO yet – and looks even better when teamed up with other AIMO devices.
description_ru - Механическая игровая клавиатура Roccat Vulcan Pro выводит серию Vulcan на новый уровень благодаря новым оптическим переключателям Titan Switch. Современный новый оптический переключатель обеспечивает максимальную скорость и точность при чувствительности клавиш. Кроме того, на клавиатуре есть кнопка аудио в стиле аудиомикшера, съемная подставка для запястий и подсветка AIMO. Удостоенный наград дизайн
Vulcan сочетает в себе функциональность, эстетику и впечатляющее качество. Отмеченная наградами клавиатура оснащена новыми оптическими переключателями Titan Switch, которые привносят совершенно новую жизнь в мир механических клавиатур. Скорость света, механическое познание
Новейшая оптика Roccat Titan Switch Optical дает вам ощущение механики, которое вы знаете и любите, но при этом выводит вас на уровень чувствительности, которого вы никогда раньше не испытывали. Его новое программное обеспечение определяет каждое нажатие клавиши мгновенно, четко и точно, без каких-либо задержек. Будущее уже здесь, и оно оптическое. Разработан, чтобы продлиться
Клавиатура Vulcan Pro усилена слоем авиационного алюминия, благодаря которому она выглядит как новая в течение тысяч часов. Благодаря бесконтактным переключателям Titan Switch Optical они выдерживают до 100 миллионов нажатий клавиш. Vulcan Pro практически не поддается разрушению. Функционал нового поколения
Благодаря низкому профилю клавиатуры ваши руки остаются в расслабленном положении, что снижает усталость во время долгих часов игры. Высококачественный комфорт гарантируется благодаря магнитной опоре для запястий. Кроме того, на клавиатуре есть аудиокнопка в стиле аудиомикшера, так что все важное у вас под рукой. Освещение AIMO
Система освещения Roccat AIMO добавляет эффект всему вашему игровому оборудованию. Он работает с другими устройствами AIMO для создания четкого светового эффекта без сложной настройки. Благодаря прозрачному корпусу переключателя световой эффект на клавиатуре Vulcan Pro особенно поразителен.
description_short_en - Gaming keyboard with Roccat Titan Optical switches US layout Multimedia keys & media mixer Intelligent Roccat AIMO lighting Low profile & removable palm rest
description_short_et - Roccat Titan Optical lülititega mänguriklaviatuur US paigutusega Multimeediaklahvid & helinupp Nutikas Roccat AIMO valgustus Madal profiil & eemaldatav randmetugi
description_short_lv -
description_short_ru - Оптическая игровая клавиатура Roccat Titan с переключателямиРаскладка USМультимедийные клавиши и клавиша громкостиУмное освещение Roccat AIMOНизкий профиль и съемная подставка для запястий
Design - Backlight - Yes
Design - Flexible keyboard - No
Design - Backlight colour - Red/Green/Blue
Design - Backlight type - RGB LED
Design - Product colour - Black
Design - Wrist rest - Yes
Design - Keyboard style - Straight
Design - Surface coloration - Monochromatic
Eans - 731855525362
Power - Power source type - USB
feature_group_et - Klaviatuurid
feature_group_en - Keyboards
feature_group_lv - Klaviatūras
feature_group_ru - Клавиатуры
Features - USB connector type - USB Type-A
WarrantyInfo -
GTIN - 0731855525362
GTIN - 731855525362
Packaging data - Number of products included - 1 pc(s)
Category - Keyboards
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Keyboards
Klaviatūra - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Klaviatūra - Aptaujas biežums - 1000 Hz
Клавиатур - Частота данных - 1000 Hz
Klaviatūra - Interfeisi - USB 2.0
Klaviatūra - Klaviatūras izkārtojums - US
Klaviatūra - Klaviatūras tips - Datorspēļu klaviatūra
Klaviatūra - Klaviatūras tips - Klaviatūra ar vadu
Klaviatūra - Papildus taustiņi - 6 makro taustiņi
Клавиатур - Дополнителные клавишы - 6 макро кнопки
Klaviatūra - Plaukstas pamatnes atbalsts - Noņemams
Клавиатур - Тип переключателя - Roccat Titan Optical
Klaviatūra - Slēdža tips - Roccat Titan Optical
Klaviatūra - Taustiņu dizains - Mehānisks
Общее - Вес (г) - 1150
Общее - Глубина (мм) - 32
LongDesc - FEEL THE LIGHTROCCAT® is the first in the industry to engineer an optical switch with a mechanical feel. The Titan Switch Optical gives lightspeed actuation and incredible precision. It adds to a feature set including mixer-style audio controls, detachable palm rest, AIMO illumination and a reinforcing aluminum plate.AWARD-WINNING DESIGNThe Vulcan took the gaming scene by storm upon its release. It received widespread critical acclaim for its functional aesthetics and an impressive build quality that separated it from the pack. The award-winning keyboard is now elevated to another level with the introduction of the new Titan Switch Optical.OPTICAL SPEED, MECHANICAL FEELROCCAT’s new Titan Switch Optical equips you with the mechanical keystroke feel you know and love, but with a level of performance you’ve never before experienced. It harnesses the speed of light with firmware that recognizes each keystroke cleanly, distinctly and with zero delay. Infinitely faster yet with double the durability, there’s literally not a single drawback. The future is here, and it’s optical.LONG-LASTING DURABILITYThe keyboard is reinforced by an aircraft-grade aluminum layer to make it extra strong and durable. It also features switch durability that lasts for 100 million keystrokes – twice the industry standard – thanks to the contactless Titan Switch Optical. Together, they make the Vulcan Pro virtually indestructible.NEXT-GEN FUNCTIONALITYA low-profile design allows you to keep your hands flat, leading to less fatigue even after long periods of time. Together with the magnetically detachable palm rest, premium comfort is guaranteed. For added functionality, mixer-style audio controls keep the essentials at fingertip reach.AIMO INTELLIGENT LIGHTING ENGINEROCCAT’s AIMO lighting engine synergizes with compatible devices to create vivid illumination aesthetic without the need for configuration. Its effect is amplified by transparent switch housing to make it the best showcase of AIMO yet – and looks even better when teamed up with other AIMO devices.
LongProductName - 32-bit ARM Cortex-M0, 100 million keystroke, 512kb, 1000Hz, USB
LongSummaryDescription - ROCCAT Vulcan Pro. Keyboard form factor: Full-size (100%). Keyboard style: Straight. Device interface: USB, Keyboard key switch: Opto-mechanical key switch. Backlight type: RGB LED, Wrist rest. Recommended usage: Gaming. Product colour: Black
name_et - Roccat klaviatuur Vulcan Pro Red Switch US
Name - Roccat Vulcan Pro Aimo
Title - ROCCAT Vulcan Pro keyboard USB Black
name_en - Roccat keyboard Vulcan Pro Red Switch US
name_lv - Roccat keyboard Vulcan Pro Red Switch US
name_ru - Roccat клавиатура Vulcan Pro Red Switch US
Mouse - Mouse included - No
ProducerCode - ROC-12-536
ProductName - Vulcan Pro
manufacturer_code - ROC-12-536
Producer - Roccat
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT Vulcan Pro, Full-size (100%), USB, Opto-mechanical key switch, RGB LED, Black
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Weight & dimensions - Keyboard dimensions (WxDxH) - 462 x 235 x 32 mm
Weight & dimensions - Keyboard weight - 1.15 kg
barcode - 731855525362
Klaviatuur - Valgustus - Mitmevärviline
Клавиатур - Освещение - Разноцветная
Keyboard - Polling rate - 1000 Hz
Keyboard - Numeric keypad - Yes
Klaviatuur - Andmeedastus - 1000 Hz
Keyboard - Built-in memory capacity - 512 KB
Keyboard - Device interface - USB
Keyboard - Recommended usage - Gaming
Keyboard - Hot keys - Yes
Keyboard - Multimedia keys - Yes
Keyboard - Extra keys - 6 macro buttons
Klaviatuur - Lisaklahvid - 6 makroklahvi
Keyboard - Programmable hot keys - Yes
Keyboard - Wrist support - Detachable
Keyboard - Pointing device - No
Keyboard - Island-style keyboard - No
Klaviatuur - Liides - USB 2.0
Keyboard - Interfaces - USB 2.0
Klaviatuur - Lüliti tüüp - Roccat Titan Optical
Keyboard - Keyboard form factor - Full-size (100%)
Klaviatuur - Klaviatuuri asetus - US
Keyboard - Keyboard layout - US
Клавиатур - Расклад клавиатуры - US
Keyboard - Keyboard keys operating life - 100 million characters
Keyboard - Keyboard key profile - Low-profile
Keyboard - Keyboard key switch technology - Roccat Titan
Keyboard - Keyboard key switch - Opto-mechanical key switch
Klaviatuur - Klaviatuuri tüüp - Mänguriklaviatuur
Keyboard - Keyboard type - Gaming keyboard
Keyboard - Keyboard type - Wired keyboard
Klaviatuur - Klaviatuuri tüüp - Juhtmega klaviatuur
Keyboard - Key design - Mechanical
Klaviatuur - Klahvide disain - Mehaaniline
Keyboard - Key type - Roccat Titan Optical
Keyboard - Lightning - Multi color
Klaviatuur - Randmetugi - Eemaldatav
Клавиатур - Поддержка запястья - Отсоединяемая
Клавиатур - Интерфейс - USB 2.0
Клавиатур - Тип клавиатуры - Клавиатура с проводом
Клавиатур - Тип клавиатуры - Игровая клавиатура
Клавиатур - Дизайн клавиш - Механическая
URL - https://www.roccat.com/products/vulcan-pro
General - Height (mm) - 235
Üldine - Kõrgus (mm) - 235
Общее - Высота (мм) - 235
Vispārīgi - Augstums (mm) - 235
Üldine - Nõuded arvutile - Internetiühendus (juhtetarkvara paigalduseks)
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
General - Depth (mm) - 32
Üldine - Sügavus (mm) - 32
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 32
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Width (mm) - 462
Üldine - Laius (mm) - 462
Общее - Ширина (мм) - 462
Vispārīgi - Platums (mm) - 462
Vispārīgi - Plaukstas pamatnes atbalsts - Noņemams
Üldine - Randmetugi - Eemaldatav
General - Wrist support - Detachable
Общее - Поддержка запястья - Отсоединяемая
General - System requirements - Free USB port
Общее - Системные требования - Свободный USB порт
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
General - System requirements - Internet connection (for driver installation)
Общее - Системные требования - Доступ к интернету для установки драйвера
General - Weight (g) - 1150
Üldine - Kaal (g) - 1150
Vispārīgi - Svars (g) - 1150
Brand - ROCCAT
brand - Roccat
138,04 €
Roccat Vulcan Pro
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas