Redragon K506 Centaur

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 274642 Preces kods: k506
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Komplektā pele: Nav
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
  • Savienojuma veids: Ar vadu
  • Taustiņu izgaismojums: Ir
  • Taustiņu valoda: ENG
Līdzīgi produkti
Šis produkts Redragon K506 Centaur
Ieteicams Logitech MK120, Combo, Eng/Rus
Ieteicams Logitech MK120, Combo, US
Ieteicams Dell KB216, Black, Rus
Ieteicams Logitech G915 TKL, LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, GL Tactile, Carbon, US
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
34,05 €
40,11 €
32,27 €
25,91 €
199,00 €
Klaviatūras izmērs Full size Full size Full size Full size Tenkeyless (TKL)
Klaviatūras tips Membrane Membrane Membrane Membrane Mechanical
Komplektā pele Nav Ir Ir Nav Nav
Krāsa Melna Melna Melna Melna Melna
Makro taustiņi Nav Nav Nav Nav Nav
Multimedia taustiņi Ir Nav Ir Nav Ir
Pielietojums Gaming Home & Office Home & Office Home & Office Gaming
Pieslēgums USB vads USB vads USB vads USB vads Bezvadu USB Bluetooth USB vads
Savienojuma veids Ar vadu Ar vadu Ar vadu Ar vadu Bezvadu
Slēdžu modelis N/A N/A N/A N/A GL Tactile
Slēdžu ražotājs Nav norādīts Nav norādīts Nav norādīts Nav norādīts Logitech
Slēdžu tips N/A N/A N/A N/A Tactile
Taustiņu izgaismojuma krāsa RGB Nav Nav Nav RGB
Taustiņu izgaismojums Ir Nav Nav Nav Ir
Taustiņu valoda ENG ENG/RUS ENG ENG/RUS ENG
Visi parametri
Klaviatūras izmērs : Full size
Klaviatūras tips : Membrane
Komplektā pele Nav
Šis parametrs nosaka, vai klaviatūras komplektācijā ietilpst pele. Sīkāku informāciju par peles specifikāciju un pieslēgumu varat noskaidrot ražotāja mājas lapā, vai zvanot mūsu menedžeriem.
Krāsa Melna
Norādītā klaviatūras krāsa ir orientējoša un var mazliet atšķirties no reālās klaviatūras krāsas.
Makro taustiņi : Nav
Multimedia taustiņi : Ir
Pielietojums : Gaming
Pieslēgums USB vads
Klaviatūras pieslēgums datoram. Lielākajai daļai mūsdienu datoru ir pieejami USB un PS/2 porti klaviatūras pieslēgšanai. Visi datori, kam ir PS/2 ports, atblasta PS/2 klaviatūras. Pirms iegādāties klaviatūru ar USB porta pieslēgumu, noskaidrojiet, vai jūsu datoram ir USB klaviatūras atbalsts.
Savienojuma veids : Ar vadu
Slēdžu modelis : N/A
Slēdžu ražotājs : Nav norādīts
Slēdžu tips : N/A
Taustiņu izgaismojuma krāsa : RGB
Taustiņu izgaismojums : Ir
Taustiņu valoda ENG
Klaviatūras taustiņu valoda norāda, kāda šrifta burti ir uzzīmēti uz klaviatūras taustiņiem, kā arī, kādas papildvalodas. Taustiņu valodai apzīmētai ar ENG ir tikai latīņu burti, savukārt ENG/RU, vai LAT/RUS ir primāri latīņu burti, plus kirillicas šrifta burti. Pirms iegādāties klaviatūru, pārliecinieties, vai taustiņu valoda atbilst jūsu prasībām.
Papildus specifikācija
Apgaismota tastatūra - Jā
Apraksts - Redragon CENTAUR ir membrānveida tastatūra ar RGB apgaismojumu, kas paredzēta spēlētājiem, kuri augstu vērtē daudzpusību. Tam ir pilnīgs 104 kluso taustiņu izkārtojums, tāpēc varat atskaņot pat tādus titulus (un palaist programmas), kuros tiek izmantotas pogas, ko mazāki taustiņu izkārtojumi, piemēram, taustiņi, kas atrodas uz ciparu bloka, neņem vērā. Turklāt jums nav jāuztraucas par nepareizi nospiestiem taustiņiem; funkcija Anti-Ghosting vienlaicīgi pārvalda līdz pat 26 taustiņiem, un Windows taustiņš netiek nejauši nospiests ar taustiņu bloķēšanas funkciju. Ērtība ir pirmajā vietā! Elegants dizains Redragon CENTAUR tastatūra bez šaubām var kļūt par vēl vienu jūsu galda rotājumu. Elegantā konstrukcija jau no pirmā acu uzmetiena rada iespaidu, ka tā ir ļoti izturīga, un taustiņi ar stilīgu un skaidri izgaismotu fontu efektīvi piesaistīs daudzu kaislīgu spēlētāju uzmanību. Pievienojiet tam iepriekš minētā RGB aizmugurējā apgaismojuma konfigurējamību, un jums ir pārliecinošs trāpījums! Pilns izkārtojums Ja šī tastatūra ir stingri nostiprinājusies uz jūsu galda un jums nav nepieciešamas mobilitātes funkcijas, jūs novērtēsiet tās piedāvātās priekšrocības. Redragon CENTAUR tastatūras kopējais izmērs nav apzināti samazināts, lai nodrošinātu maksimālu funkcionalitāti. Šī funkcija ir nenovērtējama ne tikai sarežģītākās sadaļās, bet arī lietojot programmatūru, piemēram, biroja programmatūru. Visi nepieciešamie taustiņi vienmēr ir rokas stiepiena attālumā! Klusās membrānas Mechaniques jums nav piemērotas skaļuma vai cenas dēļ? Redragon CENTAUR tastatūrā izmantotās membrānas noteikti jums patiks. Pat intensīvas spēlēšanas laikā jūs nepievērsīsiet sev pārāk daudz uzmanības, kas var traucēt koncentrēties - noteikti atceraties situācijas, kad klusums bija tikpat svarīgs kā tastatūras darbība. Ar klusām un precīzām membrānām tagad varat izmantot abas iespējas vienlaicīgi! Pārsteidzošs RGB aizmugurējais apgaismojums Arī jūs varat uzlabot savas tastatūras izskatu! Klaviatūrā iebūvētās zonālās gaismas diodes ļaus jums attēlot vienu no fenomenālajiem gatavajiem aizmugurgaismojuma režīmiem. Tas būs iespaidīgs ne tikai uz ekrāna, bet arī zem jūsu pirkstiem! USB savienojamība Vai vēlaties minimālu kavēšanos? Izvēlieties Redragon CENTAUR vadu tastatūru! Pastāvīgi pievienotais un izturīgais 1,8 metrus garais USB kabelis ļauj to bez problēmām izmantot ar jebkuru datoru.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 165 mm
ean - 6950376774613
garantija - 24
garantijas_tips - likumā noteiktais
Iekļauta pele - Nē
Izmēri -
izmērs augstums - 40 mm
izmērs platums - 445 mm
izmērs svars - 1136 g
Kabeļa garums - 1.8 m
Krāsa - Black
nosaukums - Redragon Centaur K506
Power - USB 5V
ražotājs - Redragon
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
Tips - Multimediji
Tips - Standarta
vendpn - RED-K506-1
Illuminated keypad - Yes
Description - Redragon CENTAUR to klawiatura membranowa z podświetleniem RGB dla graczy ceniących przede wszystkim wszechstronność. Wyróżnia ją pełny układ 104 cicho pracujących klawiszy, dzięki któremu zagrasz nawet w tytuły (i obsłużysz programy) wykorzystujące przyciski pomijane w mniejszych układach, takie jak te znajdujące się na bloku numerycznym. Mało tego, nie musisz się też obawiać przed złym współdziałaniem klawiszy zastosowany Anti-Ghosting poradzi sobie z 26 jednocześnie, a klawisz Windows zabezpieczysz przed przypadkowym wciśnięciem dzięki możliwości jego blokady. Wygoda na pierwszym miejscu!
Elegancki wygląd
Klawiatura Redragon CENTAUR bez cienia wątpliwości może stać się kolejną ozdobą Twojego biurka. Elegancka konstrukcja nawet na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie bardzo wytrzymałej, a klawisze ze stylową i wyraźną podświetlaną czcionką skutecznie przyciągną wzrok niejednego zapalonego gracza. Dodajmy do tego możliwość konfiguracji wspomnianego podświetlenia RGB i hit murowany!
Pełny układ
Jeśli klawiatura na dobre zadomawia się na Twoim biurku i nie potrzebuje cech mobilności, na pewno docenisz korzyści jakie daje w zamian. Całkowity rozmiar klawiatury Redragon CENTAUR nie został celowo pomniejszony żadnym klawiszowym kompromisem, zapewniając przy tym maksimum funkcjonalności. Cecha ta staje się nieoceniona nie tylko w bardziej zaawansowanych tytułach, ale i podczas korzystania z oprogramowania m.in. biurowego. Wszystkie potrzebne klawisze zawsze w zasięgu dłoni!
Ciche membrany
Mechaniki nie są dla Ciebie ze względu na głośność lub nie do końca zachęcają cenami? Membrany zastosowane w klawiaturze Redragon CENTAUR na pewno przypadną Ci do gustu. Nawet intensywniejszą rozgrywką nie zwrócisz na siebie nadmiaru uwagi mogącego zaszkodzić Twojemu skupieniu - z pewnością potrafisz przywołać z pamięci sytuacje, w których cisza liczyła się nie mniej niż skuteczność klawiatury. Dzięki cichym i precyzyjnym membranom teraz możesz mieć obie rzeczy jednocześnie!
Efektowne podświetlenie RGB
Ty też możesz mieć wkład w wygląd swojej klawiatury! Strefowe diody wbudowane w klawiaturę umożliwią Ci wyświetlenie jednego ze zjawiskowych gotowych trybów podświetlenia. Będzie widowiskowo nie tylko na ekranie, ale i pod Twoimi palcami!
Łączność USB
Zależy Ci na minimalnych opóźnieniach? Postaw na przewodową klawiaturę Redragon CENTAUR! Przymocowany na stałe wytrzymały przewód USB o długości 1,8 m pozwoli na bezproblemowe użytkowanie sprzętu z dowolnym komputerem.
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Other features -
dimension depth - 165 mm
ean - 6950376774613
guarantee - 24
guarantee_type - statutory
Mouse included - No
Dimensions -
dimension height - 40 mm
dimension width - 445 mm
dimension weight - 1136 g
Cable length - 1.8 m
Color - Black
name - Redragon Centaur K506
Power - USB 5V
producer - Redragon
Interface - USB
Connection - Wired
Type - Multimedia
Type - Standard
vendpn - RED-K506-1
34,05 €
Redragon K506 Centaur
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas