Deerma Steamer HS200, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 873126 Preces kods: HS200
Pasūtāms 4 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
57,89 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 20.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Automātiskā izslēgšanās: N/A
  • Gludināšanas virsma: N/A
  • Krāsa: Balta
  • Maksimālā jauda (W): 1100 W
  • Ūdens smidzinātājs: Nav
  • Ūdens tvertnes tilpums (ml): 110 ml
Visi parametri
Automātiskā izslēgšanās : N/A
Automātiskā tvaika padeve : Ir
Gludināšanas virsma : N/A
Krāsa : Balta
Maksimālā jauda (W) : 1100 W
Nepārtrauktā tvaika padeve (g/min) : 15 g / min
Pašattīrīšanās funkcija : Nav
Pretpilēšanas sistēma : Nav
Regulējams tvaika līmenis : Ir
Stienis atkaļķošanai : Nav
Ūdens smidzinātājs : Nav
Ūdens tvertnes tilpums (ml) : 110 ml
Vada garums (m) : N/A
Vertikālais tvaiks : Ir
Papildus specifikācija
Barošana - Kabeļa lietošana - Jā
category_en - Sadzīves tehnika > Sadzīves tīrīšana > Gludekļi un tvaicētāji
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
description_lv - Deer mesh 200 MFP ir gan dzelzs, gan tvaikonis, un to var izmantot atbilstoši jūsu vajadzībām un vēlmēm. Tvaika lielā jauda un temperatūra tiks galā ar jebkādām krokām, un pēc lietošanas jūsu drēbes būs svaigas un pilnīgi gludas. Divkanālu apkures sistēma nodrošina ātru un vienmērīgu Tvaika izmešanu, kas palielina Gludināšanas efektivitāti. Tvaiks pareizajā temperatūrā nodrošina materiāla dziļu tīrīšanu gludināšanas laikā, neizmantojot ķīmiskas vielas, kas kairina ādu. Dzelzs ir aprīkots ar īpašu sistēmu, kas ir gatava darbam tikai pēc 25 sekundēm. Tajā pašā laikā tas novērš ūdens uzkrāšanos, tā ka dzelzs neizmet ūdens pilienus, izdalot vienīgo sauso tvaiku, un uz drēbēm nepaliek slapji plankumi. Tvaika temperatūra, kas sasniedz 180 grādus pēc Celsija, mīkstina auduma šķiedras, padarot tās vēl patīkamākas valkāt. Dubultā termostata aizsardzība aizsargā ierīci no pārmērīga karstuma, un ūdens sensors automātiski izslēdz dzelzi, kad tvertne ir tukša. Tādā veidā ierīcei nav iespējams izdegt.
description_lv - Deer mesh 200 MFP ir gan gludeklis, gan tvaicētājs, un to var izmantot atbilstoši jūsu vajadzībām un vēlmēm. Lielā tvaika jauda un temperatūra tiks galā ar visām krokām, un pēc lietošanas jūsu drēbes būs svaigas un perfekti gludas. Divkanālu sildīšanas sistēma nodrošina ātru un vienmērīgu tvaika izplūdi, kas palielina gludināšanas efektivitāti. Pareizas temperatūras tvaiks gludināšanas laikā nodrošina dziļu materiāla attīrīšanu, neizmantojot ādu kairinošas ķīmiskās vielas. Gludeklis ir aprīkots ar īpašu sistēmu, kas ir gatava darbam jau pēc 25 sekundēm. Vienlaikus tā novērš ūdens uzkrāšanos, tāpēc gludeklis neizmet ūdens pilienus, izstarojot tikai sausu tvaiku, un uz apģērba nepaliek slapji plankumi. Tvaika temperatūra, kas sasniedz 180 grādus pēc Celsija, mīkstina auduma šķiedras, padarot tās vēl patīkamākas valkāšanai. Dubultā termostata aizsardzība pasargā ierīci no pārmērīga karstuma, un ūdens sensors automātiski izslēdz gludekli, kad tvertne ir tukša. Tādējādi ierīce nevar izdegt.
description_ru - Deer mesh MFP 200 ir gan gludeklis, gan tvaicētājs, un to var izmantot atbilstoši jūsu vajadzībām un vēlmēm. Lielā tvaika jauda un temperatūra tiks galā ar jebkuru krokām, un jūsu drēbes pēc lietošanas būs svaigas un perfekti gludas. Divkanālu sildīšanas sistēma nodrošina ātru un vienmērīgu tvaika izdalīšanos, lai gludināšana būtu efektīvāka. Tvaiks pareizajā temperatūrā nodrošina dziļu materiāla attīrīšanu gludināšanas laikā, neizmantojot ķīmiskas vielas, kas kairina ādu. Gludeklis ir aprīkots ar īpašu sistēmu, kas ir gatava lietošanai tikai 25 sekunžu laikā. Vienlaikus tā novērš ūdens uzkrāšanos, tāpēc gludeklis neizmet ūdens pilienus, izstarojot tikai sausu tvaiku, un uz apģērba nepaliek slapji plankumi. Tvaika temperatūra, kas sasniedz 180 grādus pēc Celsija, mīkstina auduma šķiedras, padarot tās vēl patīkamākas valkāšanai. Dubultā termostata aizsardzība aizsargā ierīci no pārkaršanas, un ūdens sensors automātiski izslēdz gludekli, kad tvertne ir tukša. Tādējādi ierīce nevar izdegt.
dimensionalWeight - 1909
EAN - 6955578035227
Eans - 6955578035227
Funkcijas - Drošs visiem audumiem - Jā
Funkcijas - Ierīces tips - Rokas apģērbu tvaicētājs
Funkcijas - iesildīšanās laiks - 25 s
Funkcijas - Materiāls - Metāls, plastmasa
Funkcijas - Nepārtraukta tvaika darbība - 19 g/min
Funkcijas - Noņemama ūdens tvertne - Nē
Funkcijas - Produkta krāsa - White
Funkcijas - Uzpilda jebkurā laikā - Jā
Funkcijas - Vertikālā un horizontālā tvaika funkcija - Jā
Funkcijas - Vienīgās plates tips - Keramikas zoliņš
Funkcijas - Ūdens tvertnes ietilpība - 0.11 L
garantijaType - G
gross_weight - 0.999 kg
guaranteeLength - 12
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Jauda - Nominālā jauda - 920-1100 W
Kategorija - Root/Mājsaimniecības preces/Mājsaimniecības preces/Mājsaimniecības ierīces - mājai un dārzam/Ironi
Modelis - HS200
Nosaukums - Deerma HS200 2in1 balts
producerCode - HS200
ProducerCode - HS200
productName - Apģērbu tvaicētājs 2in1 Deerma HS200
productSize - Parasts
Ražotājs - Deerma
ShortDescription - Gludekļa tips: tvaika gludeklis | Jauda [W]: 1100 | Tvaika jauda [gr/min]:| Nepārtraukta tvaika jauda [g/min]: 20 | Uzkarsēšanas laiks: 20 minūtes: 25s | Ietilpība[l]: 0,11
sizeX - 335
sizeY - 150
sizeZ - 190
svars - 1.5 kg
svars - 1870
Svars un izmēri - Augstums - 135 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 210 mm
Svars un izmēri - Platums - 100 mm
Svars un izmēri - Svars - 990 g
title_lv - Deerma HS200 daudzfunkcionālais apģērbu tvaicētājs
title_lv - Deerma HS200 Daudzfunkcionāls Apģērba Tvaikonis
title_ru - Deerma HS200 Daudzfunkcionālais tvaicētājs
Power - Corded use - Yes
category_en - Home Appliances > Household cleaning > Irons and steamers
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
description_lv - Deer mesh 200 MFP ir gan dzelzs, gan tvaikonis, un to var izmantot atbilstoši jūsu vajadzībām un vēlmēm. Tvaika lielā jauda un temperatūra tiks galā ar jebkādām krokām, un pēc lietošanas jūsu drēbes būs svaigas un pilnīgi gludas.
Divkanālu apkures sistēma nodrošina ātru un vienmērīgu Tvaika izmešanu, kas palielina Gludināšanas efektivitāti. Tvaiks pareizajā temperatūrā nodrošina materiāla dziļu tīrīšanu gludināšanas laikā, neizmantojot ķīmiskas vielas, kas kairina ādu.
Dzelzs ir aprīkots ar īpašu sistēmu, kas ir gatava darbam tikai pēc 25 sekundēm. Tajā pašā laikā tas novērš ūdens uzkrāšanos, tā ka dzelzs neizmet ūdens pilienus, izdalot vienīgo sauso tvaiku, un uz drēbēm nepaliek slapji plankumi. Tvaika temperatūra, kas sasniedz 180 grādus pēc Celsija, mīkstina auduma šķiedras, padarot tās vēl patīkamākas valkāt.
Dubultā termostata aizsardzība aizsargā ierīci no pārmērīga karstuma, un ūdens sensors automātiski izslēdz dzelzi, kad tvertne ir tukša. Tādā veidā ierīcei nav iespējams izdegt.
description_en - The Deer mesh 200 MFP is both an iron and a steamer and can be used according to your needs and preferences. The high power and temperature of the steam will cope with any creases and after use your clothes will be fresh and perfectly smooth.
The double-channel heating system allows for quick and even steam ejection which increases the efficiency of ironing. Steam at the right temperature ensures deep cleaning of the material during ironing, without the use of chemicals irritating the skin.
The iron is equipped with a special system that is ready for operation after only 25 seconds. At the same time, it prevents water accumulation, so that the iron does not throw out drops of water, emitting the only dry steam, and no wet spots remain on clothes. The temperature of steam reaching 180 degrees Celsius softens the fabric's fibres, making them even more pleasant to wear.
A double thermostat protection protects the device from excessive heat and a water sensor automatically switches off the iron when the tank is empty. In this way it is not possible for the appliance to burn out.
description_ru - МФУ Deer mesh 200 является одновременно утюгом и пароваркой и может использоваться в соответствии с вашими потребностями и предпочтениями. Высокая мощность и температура пара справятся с любыми складками, и после использования ваша одежда будет свежей и идеально гладкой.
Двухканальная система нагрева обеспечивает быстрый и равномерный выброс пара, что повышает эффективность глажки. Пар нужной температуры обеспечивает глубокую очистку материала во время глажки без использования химических веществ, раздражающих кожу.
Утюг оснащен специальной системой, которая готова к работе всего через 25 секунд. В то же время это предотвращает накопление воды, так что утюг не выбрасывает капли воды, выделяя только сухой пар, и на одежде не остается мокрых пятен. Температура пара, достигающая 180 градусов по Цельсию, смягчает волокна ткани, делая их еще более приятными в носке.
Двойная защита термостата защищает устройство от перегрева, а датчик воды автоматически выключает утюг, когда бак пуст. Таким образом, прибор не может перегореть.
dimensionalWeight - 1909
EAN - 6955578035227
Eans - 6955578035227
Features - Safe for all fabrics - Yes
Features - Device type - Handheld garment steamer
Features - Warm-up time - 25 s
Features - Material - Metal, Plastic
Features - Continuous steam performance - 19 g/min
Features - Removable water tank - No
Features - Product colour - White
Features - Refill any time - Yes
Features - Vertical & horizontal steam function - Yes
Features - Soleplate type - Ceramic soleplate
Features - Water tank capacity - 0.11 L
warrantyType - G
gross_weight - 0.999 kg
warrantyLength - 12
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Power - Rated power - 920-1100 W
Category - Root/Household articles/Small house appliances - house and garden/Irons
Model - HS200
Name - Deerma HS200 2w1 biały
producerCode - HS200
ProducerCode - HS200
productName - Garment Steamer 2in1 Deerma HS200
productSize - Normal
Producer - Deerma
ShortDescription - Rodzaj żelazka: parownica | Moc [W]: 1100 | Wyrzut pary [gr/min]:| Ciągły strumień pary [g/min]: 20 | Czas nagrzewania: 25s | Pojemność[l]: 0,11
sizeX - 335
sizeY - 150
sizeZ - 190
weight - 1.5 kg
weight - 1870
Weight & dimensions - Height - 135 mm
Weight & dimensions - Depth - 210 mm
Weight & dimensions - Width - 100 mm
Weight & dimensions - Weight - 990 g
title_en - Deerma HS200 Multifunctional Garment Steamer
title_lv - Deerma HS200 Daudzfunkcionāls Apģērba Tvaikonis
title_ru - Deerma HS200 Многофункциональный отпариватель
57,89 €
Deerma Steamer HS200, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas