Philips PerfectCare Compact, White/Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 703424 Preces kods: GC7846/80
Noliktavā 15 gab.
Garantija: 2 gadi
162,74 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 24.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 24.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 24.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 24.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 24.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 22.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Automātiskā izslēgšanās: Ir
  • Gludināšanas virsma: SteamGlide
  • Krāsa: Balta
  • Krāsa: Zila
  • Maksimālā jauda (W): 2400 W
  • Ūdens smidzinātājs: Nav
  • Ūdens tvertnes tilpums (ml): 1500 ml
Visi parametri
Automātiskā izslēgšanās : Ir
Automātiskā tvaika padeve : Ir
Gludināšanas virsma : SteamGlide
Krāsa : Balta, Zila
Maksimālā jauda (W) : 2400 W
Nepārtrauktā tvaika padeve (g/min) : 120 g / min
Pašattīrīšanās funkcija : Ir
Pretpilēšanas sistēma : Nav
Regulējams tvaika līmenis : Ir
Stienis atkaļķošanai : N/A
Ūdens smidzinātājs : Nav
Ūdens tvertnes tilpums (ml) : 1500 ml
Vada garums (m) : 1.8 m
Vertikālais tvaiks : Ir
Papildus specifikācija
Augstums - 223 mm
BrandPartCode - GC7846/80
Bruto svars - 3.950 kg
Būvniecība - -
category_en - Sadzīves tehnika > Sadzīves tīrīšana > Gludekļi un tvaicētāji
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
Citas funkcijas - Power - 2400 W
Citas funkcijas > Jauda - 2400 W
Darbības rādītāji > Ūdens tvertnes ietilpība - 1.5 L
description_lv - Ātrāka gludināšana, izmantojot 2x vairāk tvaika Spēcīgā, nepārtrauktā tvaika padeve ļauj ātri izgludināt visu veidu apģērbus — pateicoties mūsu OptimalTEMP tehnoloģijai, nav nepieciešams noregulēt temperatūru. Gludeklis ir kompakts un viegls, tāpēc to ir viegli lietot un uzglabāt. Jaudīgs tvaiks efektīvai kroku likvidēšanai Spēcīgs pastāvīgais tvaiks viegli tiek galā pat ar biezākajiem audumiem. Grūti izgludināmas krokas izzūd, pateicoties papildu tvaikam, kad vien tas nepieciešams. Šis papildu tvaiks ir ideāls vertikālai tvaicēšanai, lai atsvaidzinātu apģērbus un aizkarus. OptimalTEMP tehnoloģija, nav nepieciešams iestatīt temperatūru Gludiniet visu no zīda līdz džinsiem, nepielāgojot temperatūru. Pateicoties OptimalTEMP, nav nepieciešama vadības ripa vai iestatījumi. Vairs nav iepriekš jāšķiro veļa vai jāgaida, kad gludeklis uzsils un atdzisīs. Jūs jebkurā brīdī varat gludināt jebkuru audumu. Drošs uz visiem gludināmiem apģērbiem, garantēta aizsardzība pret apdegumiem Pateicoties OptimalTEMP, mēs garantējam, ka šis gludeklis nekad neapdedzinās nevienu audumu, ko drīkst gludināt. To pat var atstāt uz apģērba vai gludināmā dēļa. Bez apdegumiem, bez spīdīgiem laukumiem. Garantēti. Liela tvertne ilgstošai izmantošanai 1,5 litru caurspīdīgā tvertne nodrošina 1,5 stundas nepārtrauktas lietošanas. Jūs varat skaidri redzēt atlikušā ūdens daudzumu un no jauna uzpildīt to zem krāna, atverot lielo atveres vāciņu. Komplektācijā ietverta Calc Clean tvertne — nav nepieciešamas kasetnes, bez papildu izmaksām Philips integrētā atkaļķošanas sistēma Smart Calc Clean atgādina par nepieciešamību veikt atkaļķošanu. Sistēmā ir ietverta tvertne, kas atvieglo atkaļķošanas procesu. Nav nepieciešamas kasetnes un nav nekādu papildu izmaksu. Taupiet enerģiju ar ECO režīmu Ietaupiet enerģiju un iegūstiet tos pašus lieliskos rezultātus. ECO režīms samazina enerģijas patēriņu, gludinot apģērbus, kam nepieciešams mazāk tvaika. Viegls un kompakts vieglai lietošanai un glabāšanai Vieglais, kompaktais izmērs ir ideāls glabāšanai, un gludeklis ir ērti novietojams uz gludināmā dēļa. Ekskluzīvā ProVelocity tehnoloģija padara mūsu tvaika ģeneratorus mazākus un kompaktākus nekā jebkad. Pārnēsāšanas aizslēgs drošai un vienkāršai transportēšanai Droši nofiksējiet gludekli uz pamatnes, lai varētu to viegli pārnēsāt pa māju un samazinātu risku nejauši pieskarties pie karstās gludināšanas virsmas. Automātiska izslēgšanās, ja gludeklis tiek atstāts bez uzraudzības Automātiskās izslēgšanās funkcija automātiski izslēdz tvaika ģeneratora gludekli, ja tas vairākas minūtes netiek lietots. Tā tiek taupīta enerģija un garantēta jūsu drošība un nodrošināts jūsu sirdsmiers. Pret skrāpējumiem noturīgā SteamGlide gludināšanas virsma nodrošina labu slīdamību Īpašā SteamGlide gludināšanas virsma vienmērīgi slīd pār jebkāda veida audumu. Tā ir nelīpoša, noturīga pret skrāpējumiem un viegli tīrāma.
description_lv - Ātrāka gludināšana ar 2x vairāk tvaika Jaudīgs, nepārtraukts tvaiks ļauj ātri gludināt visu veidu apģērbu - pateicoties mūsu OptimalTEMP tehnoloģijai, nav nepieciešams regulēt temperatūru. Gludeklis ir kompakts un viegls, tāpēc to ir viegli lietot un uzglabāt. Jaudīgs tvaiks efektīvai krokojumu noņemšanai Jaudīgais pastāvīgais tvaiks viegli apstrādā pat biezākos audumus. Pateicoties papildu tvaikam, kad vien nepieciešams, pazūd grūti izlīdzināmi krokumi. Šis papildu tvaiks ir ideāli piemērots vertikālai tvaicēšanai, lai atsvaidzinātu apģērbu un aizkarus. OptimalTEMP tehnoloģija, nav nepieciešams iestatīt temperatūru Gludiniet visu no zīda līdz džinsiem, neregulējot temperatūru. Pateicoties OptimalTEMP, nav nepieciešams regulēšanas ritenītis vai iestatījumi. Nevajag vairs iepriekš šķirot veļu vai gaidīt, kamēr gludeklis sakarst un atdziest. Varat gludināt jebkuru audumu jebkurā laikā. Drošs visiem gludināmiem apģērbiem, garantēta aizsardzība pret apdegšanu Pateicoties OptimalTEMP, mēs garantējam, ka šis gludeklis nekad neapdedzinās nevienu gludināmu audumu. To var pat atstāt uz apģērba vai gludināmā dēļa. Nav apdegumu, nav spīdīgu laukumu. Garantēts. Liela tvertne ilgstošai lietošanai 1,5 litru caurspīdīga tvertne nodrošina 1,5 stundas nepārtrauktu lietošanu. Jūs varat skaidri redzēt atlikušo ūdens daudzumu un uzpildīt to zem krāna, atverot lielo atveramo vāciņu. Calc Clean tvertne iekļauta komplektācijā - nav nepieciešamas kārtridži, nav papildu izmaksu Philips integrētā kaļķakmens atkaļķošanas sistēma Smart Calc Clean atgādina, kad nepieciešams atkaļķot. Sistēmā ir iekļauta tvertne, kas atvieglo kaļķakmens noņemšanas procesu. Nav nepieciešamas kārtridži un nav papildu izmaksu. Taupiet enerģiju ar ECO režīmu Taupiet enerģiju un iegūstiet tikpat lieliskus rezultātus. ECO režīms samazina enerģijas patēriņu, gludinot apģērbu, kam nepieciešams mazāks tvaika daudzums. Viegls un kompakts, lai to būtu ērti lietot un glabāt Vieglais un kompaktais izmērs ir lieliski piemērots glabāšanai, un gludeklis ērti novietots uz gludināšanas dēļa. Ekskluzīvā ProVelocity tehnoloģija padara mūsu tvaika ģeneratorus mazākus un kompaktākus nekā jebkad agrāk. Pārnēsāšanas slēdzene drošai un ērtai transportēšanai Piestipriniet gludekli droši pie pamatnes, lai to būtu viegli pārnēsāt pa māju un samazinātu risku nejauši pieskarties karstajai gludināšanas virsmai. Automātiska izslēgšanās, ja gludeklis tiek atstāts bez uzraudzības Automātiskās izslēgšanās funkcija automātiski izslēdz tvaika ģeneratora gludekli, ja tas netiek lietots vairākas minūtes. Tādējādi tiek taupīta enerģija un garantēta jūsu drošība un miers. Pret skrāpējumiem aizsargātā gludināmā virsma SteamGlide nodrošina labu slīdēšanu Īpašā gludināmā virsma SteamGlide gludi slīd pa jebkura veida audumiem. Tā nav lipīga, izturīga pret skrāpējumiem un ir viegli tīrāma.
description_ru - Ātrāka gludināšana, pateicoties divreiz lielākam tvaika daudzumam. Jaudīgs nepārtraukts tvaiks ļauj ātri gludināt visu veidu apģērbus - pateicoties mūsu OptimalTEMP tehnoloģijai, nav nepieciešams regulēt temperatūru. Gludeklis ir kompakts un viegls, tāpēc to ir viegli lietot un uzglabāt. Jaudīgs tvaiks efektīvai krokējumu izlīdzināšanai Jaudīgais nepārtrauktais tvaiks viegli apstrādā pat biezākos audumus. Grūti izlīdzināmi krokējumi pazūd, pateicoties papildu tvaikam, kad tas nepieciešams. Šis papildu tvaiks ir ideāli piemērots vertikālai tvaicēšanai, lai atsvaidzinātu apģērbu un aizkarus. OptimalTEMP tehnoloģija, nav nepieciešams iestatīt temperatūru Gludiniet visu, sākot no zīda līdz džinsiem, neregulējot temperatūru. Ar OptimalTEMP nav nepieciešams regulēšanas ritenis vai iestatījumi. Nav vairs nepieciešams iepriekš šķirot veļu vai gaidīt, līdz gludeklis sakarst un atdziest. Jebkuru audumu var gludināt jebkurā laikā. Drošs visu veidu gludināmām drēbēm, garantēta aizsardzība pret apdegšanu Pateicoties OptimalTEMP, mēs garantējam, ka šis gludeklis nekad neapdegs nevienu gludināmo audumu. To var pat atstāt uz apģērba vai gludināmā dēļa. Nav apdegumu, nav spīdīgu laukumu. Garantēta.Liela tvertne ilgstošai lietošanai Caurspīdīgā 1,5 litru tvertne nodrošina 1,5 stundas nepārtrauktas lietošanas. Jūs varat skaidri redzēt atlikušā ūdens daudzumu un ieliet to zem krāna, atverot lielo vāku. Calc Clean tvertne iekļauta komplektā - nav nepieciešamas kārtridži, nav papildu izmaksu Integrētā Philips Smart Calc Clean atkaļķošanas sistēma atgādinās jums, kad nepieciešams notīrīt kaļķakmeni. Sistēmā ir iekļauts rezervuārs, kas atvieglo kaļķakmens noņemšanu. Nav nepieciešamas kārtridži un nav papildu izmaksu. Taupiet enerģiju ar ECO režīmu Taupiet enerģiju un iegūstiet tikpat lieliskus rezultātus. ECO režīms samazina enerģijas patēriņu, gludinot apģērbu, kam nepieciešams mazāks tvaika daudzums. Viegls un kompakts, lai to būtu ērti lietot un glabāt Viegls un kompakts izmērs ir ideāli piemērots glabāšanai, un gludeklis ērti iekļaujas uz gludināšanas dēļa. Ekskluzīvā ProVelocity tehnoloģija padara mūsu tvaika ģeneratorus mazākus un kompaktākus nekā jebkad agrāk. Bloķēšana drošai un ērtai transportēšanai Droša gludekļa piestiprināšana pie pamatnes atvieglo tā pārvietošanu pa māju un samazina risku nejauši pieskarties karstajai gludināšanas virsmai. Automātiska izslēgšanās, ja gludeklis tiek atstāts bez uzraudzības Automātiskā izslēgšanās funkcija automātiski izslēdz tvaika ģeneratoru, ja tas netiek izmantots dažas minūtes. Tādējādi tiek taupīta enerģija un nodrošināta jūsu drošība un miers.Pret skrāpējumiem izturīgā gludināmā virsma SteamGlide nodrošina labu slīdēšanu Īpašā gludināmā virsma SteamGlide vienmērīgi slīd pa jebkura veida audumiem. Tā nav lipīga, ir izturīga pret skrāpējumiem un viegli tīrāma.
DizainsFeatures -
  • Drošs visiem gludināmiem audumiem: pat tādām delikātām lietām kā zīds
  • Soleplate slīdēšanas veiktspēja: 3 zvaigznes
  • Soleplates nosaukums: SteamGlide
  • Kārtas brīvība (grozāma): 180 grādu auklas brīvība
  • Precīzs tvaika uzgalis
  • Gatavs lietošanai: Izslēgšanas signāls: gaismas indikators, skaņas indikators
  • Uzpildīt jebkurā lietošanas laikā
  • Automātiskā izslēgšanās drošums
  • Soleplate izturība pret skrāpējumiem: 4 zvaigznītes
  • Piemērots ūdens krāna padevei

  • Dziļums - 373 mm
    EAN - 8710103951056
    Enerģijas klase - -
    Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 220 - 240 V
    Ergonomika - Auklas garums - 1.8 m
    Ergonomika - iebūvēts strāvas kontaktdakša spraudnis - Jā
    Ergonomika - Kabeļu glabāšana - Jā
    Ergonomika - šļūtenes garums - 1.6 m
    Ergonomika - šļūteņu uzglabāšana - Jā
    Funkcijas - Automātiska izslēgšanās pēc - 2 min
    Funkcijas - Automātiska pretkalkulācijas - Jā
    Funkcijas - Automātiskā izslēgšanās - Jā
    Funkcijas - Bloķēšana - Jā
    Funkcijas - Calc-clean funkcija - Jā
    Funkcijas - Dzelzs jauda - 2400 W
    Funkcijas - ECO režīms - Jā
    Funkcijas - gatavības indikators - Jā
    Funkcijas - Lietotāja rokasgrāmata, pārstrādāts papīrs - Jā
    Funkcijas - Maksimālais tvaika spiediens - 6,5 bāri
    Funkcijas - Nepārtraukta aizpildīšana - Jā
    Funkcijas - Nepārtraukta tvaika darbība - 120 g/min
    Funkcijas - Nepārtraukta tvaika padeve - Jā
    Funkcijas - Noņemama ūdens tvertne - Nē
    Funkcijas - Pagrieziena leņķis - 180°
    Funkcijas - Pašattīrīšanās - Jā
    Funkcijas - Piemērots krāna ūdenim - Jā
    Funkcijas - Precīzs uzgalis - Jā
    Funkcijas - Produkta krāsa - Zilais
    Funkcijas - Programmējams drošības izslēgšanas mehānisms - Jā
    Funkcijas - pārstrādājams materiāls - 30%
    Funkcijas - sildīšanas laiks - 2 min
    Funkcijas - Tvaika/temperatūras kontroles veids - Automātiskais
    Funkcijas - Tvaika pastiprināšanas funkcija - Jā
    Funkcijas - Tvaika veiktspējas palielināšana - 420 g/min
    Funkcijas - Uzpilda jebkurā laikā - Jā
    Funkcijas - Vertikālā tvaika funkcija - Jā
    Funkcijas - Vienīgās plates tips - SteamGlide zoliņš
    Funkcijas - Ūdens tvertnes ietilpība - 1.5 L
    Funkcijas > Auklas garums - 1.8 m
    Funkcijas > Automātiska izslēgšanās - Jā
    Funkcijas > Produkta krāsa - Zilais
    Garantija - 2 gadi
    Garantija - 24
    Garantija - 24 mēneši
    gross_weight - 3.15 kg
    GTIN - 8710103935872
    GTIN - 8710103951063
    Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
    Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 275 mm
    Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 393 mm
    Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 230 mm
    Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 3.85 g
    Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
    Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 35 gab.
    Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
    Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 600.00 g
    Iepakojuma saturs - Komplektā iekļauts tīrs konteiners Calc
    Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
    Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 276.00 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 393.00 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 230.00 mm
    Iepakojuma īpašības > PET - 0.80 g
    Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 35.00 g
    Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.64 kg
    Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.02 m³
    Indikācija > Indikācijas gaisma - Jā
    Jauda - enerģijas ietaupījuma procenti - 30%
    Jauda - Enerģijas taupīšanas režīms - Jā
    Kategorija - Tvaika gludināšanas stacijas
    Kods - GC7846/80
    Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
    Krāsa -
  • Melns
  • Zils

  • LongDesc -
    LongSummaryDescription - Philips GC7846/80. Gludekļa jauda: 2400 W, tvaika palielināšanas veiktspēja: 420 g/min, Vienīgās plāksnes tips: SteamGlide zole plate. Maiņstrāvas ieejas spriegums: 220-240 V, enerģijas ietaupījuma procents: 30 %. Kabeļa garums: 1,8 m, šļūtenes garums: 1,6 m. Platums: 193 mm, dziļums: 373 mm, augstums: 223 mm. Jauda: 2400 W
    MANUFDATASHEET - https://media.flixcar.com/f360cdn/Philips-59766457-gc7846_80_pss_.pdf
    Modelis - GC7846/80
    Nosaukums - Philips GC7846/80 tvaika gludināšanas stacija 2400 W 1,5 L SteamGlide zilā krāsā
    Nosaukums - Philips tvaika stacija PerfectCare Compact GC7846/80 Philips 2400 W 1,5 L Automātiska izslēgšanās Vertikālā tvaika funkcija Tīrīšanas funkcija Calc-clean Zils
    Platums - 193 mm
    Power -
  • Jauda: 2400 W
  • Voltāža: 220-240 V
  • Kabeļa garums: 1,8 m
  • .
    ProdDesc - Philips PerfectCare kompaktais gludeklis ar tvaika ģeneratoru GC7846/80, tvaika spiediens līdz 420 g, 1,5 l ūdens tvertne, maks. 6,5 bāru sūkņa spiediens
    Produkta nosaukums - GC7846/80
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/GC7846-80-02.jpg
    ProduktaPicture3 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/GC7846-80-03.jpg
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/GC7846-80-01.jpg
    Ražotāja produkta nosaukums - PerfectCare Compact GC7846/80
    Ražotāja produktu grupa - Tvaika stacija
    Ražotājs - Philips
    ShortSummaryDescription - Philips GC7846/80, 2400 W, 420 g/min, SteamGlide pamatne, 6,5 bar, 1,5 L, 120 g/min
    svars - 2.95 kg
    Svars - 2.950 kg
    Svars un izmēri - Augstums - 223 mm
    Svars un izmēri - Dzelzs svars - 2.95 kg
    Svars un izmēri - Dziļums - 373 mm
    Svars un izmēri - Platums - 193 mm
    Svars un izmēri - Svars - 2.95 kg
    Tehniskā informācija - Vienīgās slīdošās plāksnes zvaigžņu vērtējums - 3
    Tehniskā informācija - Zvaigžņu vērtējums vienīgās plāksnes izturībai pret skrāpējumiem - 4
    Tehniskā informācija > Bruto svars - 3.94 kg
    Tehniskā informācija > Calc-clean funkcija - Jā
    Tehniskā informācija > Neto svars - 3.30 kg
    Tehniskā informācija > Ražotājs - Philips
    Tehniskā informācija > Tvaika pastiprināšanas funkcija - Jā
    Tehniskā informācija > Tvaika pastiprināšanas veiktspēja - 420 g/min
    Tehniskās detaļas > Nepārtraukts tvaiks - 120 g/min
    Tehniskās detaļas > Vertikālā tvaika funkcija - Jā
    Tehnoloģija -
  • Nepārtraukta tvaika padeve: Līdz 120 g/min
  • Spiediens: maks. 6,5 bāru sūknis
  • Gatavs lietošanai: 2 min
  • Piegādes gatavība: 2 min
  • Tvaika pastiprināšana: 2 min: Līdz 420 g
  • Tvaika padeve pēc pieprasījuma
  • Variējams tvaika līmenis
  • Vertikāls tvaiks
  • Ūdens tvertnes tilpums: 1500 ml
  • Šļūtenes garums: 1,6 m
  • .
    Tips - Tvaika gludeklis
    title_lv - Philips GC7846/80 Perfect Care kompaktais gludeklis
    title_lv - Philips GC7846/80 Perfect Care kompaktais gludeklis
    title_ru - Philips GC7846/80 Perfect Care Compact Утюг
    Zīmols - Philips
    Height - 223 mm
    BrandPartCode - GC7846/80
    GrossWeight - 3.950 kg
    Construction - -
    category_en - Home Appliances > Household cleaning > Irons and steamers
    category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
    category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
    Other features - Power - 2400 W
    Other features > Power - 2400 W
    Performance > Water tank capacity - 1.5 L
    description_lv - Ātrāka gludināšana, izmantojot 2x vairāk tvaika
    Spēcīgā, nepārtrauktā tvaika padeve ļauj ātri izgludināt visu veidu apģērbus — pateicoties mūsu OptimalTEMP tehnoloģijai, nav nepieciešams noregulēt temperatūru. Gludeklis ir kompakts un viegls, tāpēc to ir viegli lietot un uzglabāt.
    Jaudīgs tvaiks efektīvai kroku likvidēšanai
    Spēcīgs pastāvīgais tvaiks viegli tiek galā pat ar biezākajiem audumiem. Grūti izgludināmas krokas izzūd, pateicoties papildu tvaikam, kad vien tas nepieciešams. Šis papildu tvaiks ir ideāls vertikālai tvaicēšanai, lai atsvaidzinātu apģērbus un aizkarus.
    OptimalTEMP tehnoloģija, nav nepieciešams iestatīt temperatūru
    Gludiniet visu no zīda līdz džinsiem, nepielāgojot temperatūru. Pateicoties OptimalTEMP, nav nepieciešama vadības ripa vai iestatījumi. Vairs nav iepriekš jāšķiro veļa vai jāgaida, kad gludeklis uzsils un atdzisīs. Jūs jebkurā brīdī varat gludināt jebkuru audumu.
    Drošs uz visiem gludināmiem apģērbiem, garantēta aizsardzība pret apdegumiem
    Pateicoties OptimalTEMP, mēs garantējam, ka šis gludeklis nekad neapdedzinās nevienu audumu, ko drīkst gludināt. To pat var atstāt uz apģērba vai gludināmā dēļa. Bez apdegumiem, bez spīdīgiem laukumiem. Garantēti.
    Liela tvertne ilgstošai izmantošanai
    1,5 litru caurspīdīgā tvertne nodrošina 1,5 stundas nepārtrauktas lietošanas. Jūs varat skaidri redzēt atlikušā ūdens daudzumu un no jauna uzpildīt to zem krāna, atverot lielo atveres vāciņu.
    Komplektācijā ietverta Calc Clean tvertne — nav nepieciešamas kasetnes, bez papildu izmaksām
    Philips integrētā atkaļķošanas sistēma Smart Calc Clean atgādina par nepieciešamību veikt atkaļķošanu. Sistēmā ir ietverta tvertne, kas atvieglo atkaļķošanas procesu. Nav nepieciešamas kasetnes un nav nekādu papildu izmaksu.
    Taupiet enerģiju ar ECO režīmu
    Ietaupiet enerģiju un iegūstiet tos pašus lieliskos rezultātus. ECO režīms samazina enerģijas patēriņu, gludinot apģērbus, kam nepieciešams mazāk tvaika.
    Viegls un kompakts vieglai lietošanai un glabāšanai
    Vieglais, kompaktais izmērs ir ideāls glabāšanai, un gludeklis ir ērti novietojams uz gludināmā dēļa. Ekskluzīvā ProVelocity tehnoloģija padara mūsu tvaika ģeneratorus mazākus un kompaktākus nekā jebkad.
    Pārnēsāšanas aizslēgs drošai un vienkāršai transportēšanai
    Droši nofiksējiet gludekli uz pamatnes, lai varētu to viegli pārnēsāt pa māju un samazinātu risku nejauši pieskarties pie karstās gludināšanas virsmas.
    Automātiska izslēgšanās, ja gludeklis tiek atstāts bez uzraudzības
    Automātiskās izslēgšanās funkcija automātiski izslēdz tvaika ģeneratora gludekli, ja tas vairākas minūtes netiek lietots. Tā tiek taupīta enerģija un garantēta jūsu drošība un nodrošināts jūsu sirdsmiers.
    Pret skrāpējumiem noturīgā SteamGlide gludināšanas virsma nodrošina labu slīdamību
    Īpašā SteamGlide gludināšanas virsma vienmērīgi slīd pār jebkāda veida audumu. Tā ir nelīpoša, noturīga pret skrāpējumiem un viegli tīrāma.
    description_en - Faster ironing with 2x more steam
    Powerful, continuous steam allows you to quickly iron all types of clothes - thanks to our OptimalTEMP technology, there is no need to adjust the temperature. The iron is compact and lightweight, making it easy to use and store.
    Powerful steam for effective crease removal
    Powerful constant steam easily handles even the thickest fabrics. Hard-to-iron creases disappear thanks to extra steam whenever needed. This extra steam is ideal for vertical steaming to refresh clothes and curtains.
    OptimalTEMP technology, no need to set the temperature
    Iron everything from silk to jeans without adjusting the temperature. Thanks to OptimalTEMP, no control wheel or settings are required. No more pre-sorting your laundry or waiting for the iron to heat up and cool down. You can iron any fabric at any time.
    Safe on all ironable garments, burn protection guaranteed
    Thanks to OptimalTEMP, we guarantee this iron will never burn any ironable fabric. It can even be left on clothing or an ironing board. No burns, no shiny areas. Guaranteed.
    Large tank for long-term use
    1.5 liter transparent tank provides 1.5 hours of continuous use. You can clearly see the amount of water left and refill it under the tap by opening the large opening cap.
    Calc Clean tank included in the package - no cartridges needed, no extra costs
    Philips integrated descaling system Smart Calc Clean reminds you when you need to descale. The system includes a tank that facilitates the descaling process. No cartridges required and no additional costs.
    Save energy with ECO mode
    Save energy and get the same great results. ECO mode reduces energy consumption by ironing clothes that require less steam.
    Light and compact for easy use and storage
    The light, compact size is perfect for storage and the iron sits comfortably on the ironing board. Exclusive ProVelocity technology makes our steam generators smaller and more compact than ever.
    Carry lock for safe and easy transport
    Lock the iron securely to the base for easy portability around the house and reduce the risk of accidentally touching the hot ironing surface.
    Auto shut-off if the iron is left unattended
    The auto shut-off function automatically turns off the steam generator iron if it is not used for several minutes. This saves energy and guarantees your safety and peace of mind.
    The anti-scratch SteamGlide ironing surface provides good glide
    The special SteamGlide ironing surface glides smoothly over any type of fabric. It is non-sticky, scratch-resistant and easy to clean.
    description_ru - Более быстрое глажение благодаря в 2 раза большему количеству пара.
    Мощная непрерывная подача пара позволяет быстро гладить любые виды одежды — благодаря нашей технологии OptimalTEMP нет необходимости регулировать температуру. Утюг компактный и легкий, что упрощает его использование и хранение.
    Мощный пар для эффективного разглаживания складок
    Мощный постоянный пар легко справляется даже с самыми толстыми тканями. Трудно разглаживаемые складки исчезают благодаря дополнительному пару, когда это необходимо. Этот дополнительный пар идеально подходит для вертикального отпаривания, чтобы освежить одежду и шторы.
    Технология OptimalTEMP, не нужно устанавливать температуру
    Гладьте все: от шелка до джинсов, не регулируя температуру. Благодаря OptimalTEMP не требуется колесо управления или настройки. Больше не нужно предварительно сортировать белье или ждать, пока утюг нагреется и остынет. Гладить любую ткань можно в любое время.
    Безопасно для всех видов одежды, которые можно гладить, защита от ожогов гарантирована.
    Благодаря OptimalTEMP мы гарантируем, что этот утюг никогда не прожжет ни одну ткань, которую можно гладить. Его можно даже оставить на одежде или гладильной доске. Никаких ожогов, никаких блестящих участков. Гарантировано.
    Большой бак для длительного использования
    Прозрачный бак объемом 1,5 литра обеспечивает 1,5 часа непрерывного использования. Вы можете четко видеть количество оставшейся воды и налить ее под кран, открыв большую крышку.
    Бачок Calc Clean входит в комплект поставки — картриджи не нужны, никаких дополнительных затрат
    Встроенная система удаления накипи Philips Smart Calc Clean напомнит вам, когда вам нужно удалить накипь. Система включает в себя резервуар, облегчающий процесс удаления накипи. Картриджи не требуются и не требуют дополнительных затрат.
    Экономьте энергию с помощью режима ECO
    Экономьте энергию и получайте такие же отличные результаты. ЭКО-режим снижает потребление энергии за счет глажки одежды, требующей меньшего количества пара.
    Легкий и компактный для удобства использования и хранения.
    Легкий и компактный размер идеально подходит для хранения, а утюг удобно помещается на гладильной доске. Эксклюзивная технология ProVelocity делает наши парогенераторы меньше и компактнее, чем когда-либо.
    Замок для безопасной и удобной транспортировки
    Надежно закрепите утюг к основанию, чтобы его можно было легко переносить по дому и снизить риск случайного прикосновения к горячей гладильной поверхности.
    Автоматическое отключение, если утюг остается без присмотра
    Функция автоматического отключения автоматически отключает парогенератор, если он не используется в течение нескольких минут. Это экономит электроэнергию и гарантирует вашу безопасность и спокойствие.
    Гладильная поверхность SteamGlide, устойчивая к царапинам, обеспечивает хорошее скольжение.
    Специальная гладильная поверхность SteamGlide плавно скользит по любому типу ткани. Он нелипкий, устойчивый к царапинам и легко чистится.
    DesignFeatures -
  • Safe on all ironable fabrics: Even delicates like silk
  • Soleplate gliding performance: 3 stars
  • Soleplate name: SteamGlide
  • Cord freedom (swivel): 180 degree cord freedom
  • Precision steam tip
  • Ready to use: Light indicator, Sound indicator
  • Refill any time during use
  • Safety auto off
  • Soleplate scratch resistance: 4 stars
  • Tap water suitable

  • Depth - 373 mm
    EAN - 8710103951056
    EnergyClass - -
    Power - AC input voltage - 220 - 240 V
    Ergonomics - Cord length - 1.8 m
    Ergonomics - Built-in power plug - Yes
    Ergonomics - Cord storage - Yes
    Ergonomics - Hose length - 1.6 m
    Ergonomics - Hose storage - Yes
    Features - Auto power off after - 2 min
    Features - Automatic anti-calc - Yes
    Features - Auto shut-off - Yes
    Features - Locking - Yes
    Features - Calc-clean function - Yes
    Features - Iron power - 2400 W
    Features - ECO mode - Yes
    Features - Ready indicator - Yes
    Features - User manual recycled paper - Yes
    Features - Maximum steam pressure - 6.5 bar
    Features - Continuous fill - Yes
    Features - Continuous steam performance - 120 g/min
    Features - Continuous steam - Yes
    Features - Removable water tank - No
    Features - Swivel angle - 180°
    Features - Self-cleaning - Yes
    Features - Suitable for tap water - Yes
    Features - Precision tip - Yes
    Features - Product colour - Blue
    Features - Programmable safety shut-off - Yes
    Features - Recyclable material - 30%
    Features - Heating time - 2 min
    Features - Steam/temperature control type - Automatic
    Features - Steam boost function - Yes
    Features - Steam boost performance - 420 g/min
    Features - Refill any time - Yes
    Features - Vertical steam function - Yes
    Features - Soleplate type - SteamGlide soleplate
    Features - Water tank capacity - 1.5 L
    Features > Cord length - 1.8 m
    Features > Auto power off - Yes
    Features > Colour of product - Blue
    Warranty - 2 years
    Warranty - 24
    Warranty - 24 month(s)
    gross_weight - 3.15 kg
    GTIN - 8710103935872
    GTIN - 8710103951063
    Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
    Packaging data - Package height - 275 mm
    Packaging data - Package depth - 393 mm
    Packaging data - Package width - 230 mm
    Packaging data - Package weight - 3.85 g
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Palette Qty - 35 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - No
    Package features > Paper/Pasteboard - 600.00 g
    PackageContents - Calc clean container included
    Packaging content - Manual - Yes
    Package features > Gross height (mm) - 276.00 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 393.00 mm
    Package features > Gross width (mm) - 230.00 mm
    Package features > PET - 0.80 g
    Package features > Plastic (No PET) - 35.00 g
    Package features > Tare weight (kg) - 0.64 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.02 m³
    Indication > Indication light - Yes
    Power - Energy saving percentage - 30%
    Power - Energy saving mode - Yes
    Category - Steam Ironing Stations
    Code - GC7846/80
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    Color -
  • Black
  • Blue

  • LongDesc -
    LongSummaryDescription - Philips GC7846/80. Iron power: 2400 W, Steam boost performance: 420 g/min, Soleplate type: SteamGlide soleplate. AC input voltage: 220 - 240 V, Energy saving percentage: 30%. Cord length: 1.8 m, Hose length: 1.6 m. Width: 193 mm, Depth: 373 mm, Height: 223 mm. Power: 2400 W
    MANUFDATASHEET - https://media.flixcar.com/f360cdn/Philips-59766457-gc7846_80_pss_.pdf
    Model - GC7846/80
    Title - Philips GC7846/80 steam ironing station 2400 W 1.5 L SteamGlide soleplate Blue
    Name - Philips Steam Station PerfectCare Compact GC7846/80 Philips 2400 W 1.5 L Auto power off Vertical steam function Calc-clean function Blue
    Width - 193 mm
    Power -
  • Power: 2400 W
  • Voltage: 220-240V
  • Cord length: 1.8 m

  • ProdDesc - Philips PerfectCare Compact Iron with steam generator GC7846/80, Steam burst up to 420g, 1.5 l water tank, Max. 6.5 bar pump pressure
    ProductName - GC7846/80
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/GC7846-80-02.jpg
    ProductPicture3 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/GC7846-80-03.jpg
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/GC7846-80-01.jpg
    Producer product name - PerfectCare Compact GC7846/80
    Producer product family - Steam Station
    Producer - Philips
    ShortSummaryDescription - Philips GC7846/80, 2400 W, 420 g/min, SteamGlide soleplate, 6.5 bar, 1.5 L, 120 g/min
    weight - 2.95 kg
    Weight - 2.950 kg
    Weight & dimensions - Height - 223 mm
    Weight & dimensions - Iron weight - 2.95 kg
    Weight & dimensions - Depth - 373 mm
    Weight & dimensions - Width - 193 mm
    Weight & dimensions - Weight - 2.95 kg
    Technical details - Soleplate gliding star rating - 3
    Technical details - Soleplate scratch-resistance star rating - 4
    Technical details > Gross weight - 3.94 kg
    Technical details > Calc-clean function - Yes
    Technical details > Net weight - 3.30 kg
    Technical details > Producer - Philips
    Technical details > Steam boost function - Yes
    Technical details > Steam boost performance - 420 g/min
    Technical details > Continuous steam - 120 g/min
    Technical details > Vertical steam function - Yes
    Technology -
  • Continuous steam: Up to 120 g/min
  • Pressure: max 6.5 bar pump
  • Ready to use: 2 min
  • Steam boost: Up to 420 g
  • Steam-on-demand
  • Variable steam levels
  • Vertical steam
  • Water tank capacity: 1500 ml
  • Hose length: 1.6 m

  • Type - Steam iron
    title_en - Philips GC7846/80 Perfect Care Compact Iron
    title_lv - Philips GC7846/80 Perfect Care Compact Gludeklis
    title_ru - Philips GC7846/80 Perfect Care Compact Утюг
    Brand - Philips
    162,74 €
    Philips PerfectCare Compact, White/Blue
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas