Philips steamer Steam&Go, Black/Brown

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 215560 Preces kods: GC362/80
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Automātiskā izslēgšanās: Nav
  • Gludināšanas virsma: N/A
  • Krāsa: Brūna
  • Krāsa: Melna
  • Maksimālā jauda (W): 1300 W
  • Ūdens smidzinātājs: Nav
  • Ūdens tvertnes tilpums (ml): 70 ml
Līdzīgi produkti
Šis produkts Philips steamer Steam&Go, Black/Brown
Adler AD 5030, White/Brown
Jaunums Philips GARMENT STEAMER PURPLE
Philips steamer 3000 Series, White
Philips 8000 Series steamer, White/Pink
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
80,27 €
16,38 €
50,96 €
60,11 €
116,89 €
Automātiskā izslēgšanās Nav Nav Nav Nav
Automātiskā tvaika padeve Ir Ir Nav Ir
Gludināšanas virsma N/A Keramiskā Plastmasas plātne N/A
Krāsa Brūna Melna Balta Brūna Balta Balta Rozā
Maksimālā jauda (W) 1300 W 1800 W 1000 W 1600 W
Nepārtrauktā tvaika padeve (g/min) 24 20 g / min 20 g / min 32
Pašattīrīšanās funkcija Nav Ir Nav Ir
Pretpilēšanas sistēma Nav Ir Nav Ir
Regulējams tvaika līmenis Nav Ir Nav Ir
Stienis atkaļķošanai N/A N/A Nav N/A
Ūdens smidzinātājs Nav Ir Nav Ir
Ūdens tvertnes tilpums (ml) 70 ml 310 ml 100 ml 230
Vada garums (m) 2.5 m N/A 2 m 2.5 m
Vertikālais tvaiks Ir Ir Ir Ir
Visi parametri
Automātiskā izslēgšanās : Nav
Automātiskā tvaika padeve : Ir
Gludināšanas virsma : N/A
Krāsa : Brūna , Melna
Maksimālā jauda (W) : 1300 W
Nepārtrauktā tvaika padeve (g/min) : 24
Pašattīrīšanās funkcija : Nav
Pretpilēšanas sistēma : Nav
Regulējams tvaika līmenis : Nav
Stienis atkaļķošanai : N/A
Ūdens smidzinātājs : Nav
Ūdens tvertnes tilpums (ml) : 70 ml
Vada garums (m) : 2.5 m
Vertikālais tvaiks : Ir
Papildus specifikācija
Augstums - 12.8 mm
BrandPartCode - GC362/80
Bruto svars - 1.300 kg
Būvniecība - -
category_en - Sadzīves tehnika > Sadzīves tīrīšana > Gludekļi un tvaicētāji
category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
description_lv - Philips Steam&Go GC362/80 Tvaika gludinātājs Philips Steam&Go GC362/80 Gludināšana kļūst vēl vienkāršāka, pateicoties SmartFlow silda plāksnei. To var izmantot horizontāli vai vertikāli, lai izlīdzinātu grūti aizsniedzamas vietas un atsvaidzinātu apģērbu, neuztraucoties par apdegšanu. Pateicoties tā vieglajam un kompaktajam izmēram, tvaicētāju ir ļoti ērti lietot jebkurā vietā un jebkurā laikā. Lietojiet un baudiet perfektu efektu! Komplektā ietilpst papildu birste, kas paredzēta biezākiem audumiem. Tās lietošana attiecīgi paplašina šķiedras, lai nodrošinātu labāku tvaika iekļūšanu. Svarīgi, ka tā arī palīdz noņemt putekšņus un pīlings. SmartFlow tehnoloģija Pateicoties inovatīvajai SmartFlow tehnoloģijai, ierīces tvaika plate tiek uzkarsēta līdz optimālai, drošai temperatūrai katram audumam. Pateicoties tam, tā efektīvi novērš mitru plankumu veidošanos, vienlaikus nodrošinot lielisku izlīdzināšanas efektu. Uzkarsētā tvaika plate ļauj arī precīzi piespiest audumu, gludinot horizontāli, kas vēl vairāk palielina procesa efektivitāti un lietderību. Daudzpusīga lietošana Vertikālā gludināšana nodrošina ātru kroku noņemšanu un atsvaidzina piekarinātās drēbes, neizmantojot tradicionālo gludināmo dēli. Horizontālā gludināšana garantē perfektu rezultātu grūti aizsniedzamās vietās, piemēram, aprocēs un apkaklēs. Neatkarīgi no izvēlētās pozīcijas nepārtraukta tvaika plūsma nodrošina perfektu rezultātu, padarot jūsu apģērbu perfekti gludu un atsvaidzinātu. Drošība ir pamats Tvaika gludinātājs ir izstrādāts tā, lai būtu drošs visu veidu apģērbiem un audumiem, kas paredzēti gludināšanai. Pateicoties tam, jūs varat droši piespiest uzkarsēto tvaika plati pie dažādām drēbēm, neriskējot apdedzināt audumus. Tas ir īpaši izdevīgs risinājums, gludinot maigus materiālus, piemēram, zīdu. Jūsu apģērbs tiks izgludināts efektīvi un droši, saglabājot tā augsto kvalitāti. Vēl efektīvāk! Augstas temperatūras tvaiks ne tikai atsvaidzina apģērbu, bet arī efektīvi iznīcina līdz pat 99,9 % baktēriju. Pateicoties tam, varat baudīt tīras un higiēniskas drēbes. Izmantojot karsto tvaiku, samazinās arī mazgāšanas biežums un nepieciešamība pēc ķīmiskās tīrīšanas. Tas, savukārt, ietaupa jūsu laiku un naudu, vienlaikus palielinot apģērba ilgmūžību.
description_lv - Philips Steam&Go GC362/80 tvaikonis Gludināšana kļūst vēl vienkāršāka, pateicoties SmartFlow apsildāmajai plāksnei. Varat to izmantot horizontāli vai vertikāli, lai nogludinātu grūti sasniedzamas vietas un atsvaidzinātu drēbes – neuztraucoties par apdegumiem. Pateicoties tā vieglumam un kompaktajam izmēram, tvaikoņa lietošana ir ārkārtīgi ērta jebkur un jebkurā laikā. Izmantojiet un izbaudiet perfekto efektu! Komplektā papildus birstīte, kas paredzēta biezākiem audumiem. Tās izmantošana attiecīgi paplašina šķiedras, lai nodrošinātu labāku tvaika iekļūšanu. Svarīgi, ka tas arī palīdz noņemt ziedputekšņus un pīlingu. SmartFlow tehnoloģija Pateicoties inovatīvajai SmartFlow tehnoloģijai, tvaika plāksne ierīcē tiek uzkarsēta līdz optimālai, drošai temperatūrai katram audumam. Pateicoties tam, tas efektīvi novērš mitru plankumu veidošanos, vienlaikus nodrošinot lielisku izlīdzinošu efektu. Apsildāmā tvaika plāksne ļauj arī precīzi nospiest audumu gludināšanas laikā horizontāli, kas vēl vairāk palielina procesa efektivitāti un efektivitāti. Daudzpusīga izmantošana Vertikālā gludināšana nodrošina ātru kroku noņemšanu un atsvaidzinošu piekaramo apģērbu, neizmantojot tradicionālo gludināmo dēli. Horizontālā gludināšana garantē perfektus rezultātus grūti aizsniedzamās vietās, piemēram, aprocēs un apkaklēs. Neatkarīgi no izvēlētās pozīcijas nepārtraukta tvaika plūsma nodrošina nevainojamus rezultātus, padarot jūsu apģērbu perfekti gludu un atsvaidzinātu. Drošība ir pamats Tvaikonis ir izstrādāts tā, lai būtu drošs visu veidu apģērbiem un audumiem, kas paredzēti gludināšanai. Pateicoties tam, jūs varat droši piespiest apsildāmo tvaika plāksni dažādām drēbēm, neriskējot sadedzināt audumus. Tas ir īpaši izdevīgs risinājums, gludinot smalkus materiālus, piemēram, zīdu. Jūsu drēbes tiks gludinātas efektīvi un droši, saglabājot to augsto kvalitāti. Vēl efektīvāk! Augstas temperatūras tvaiks ne tikai atsvaidzina drēbes, bet arī efektīvi iznīcina līdz pat 99,9% baktēriju. Pateicoties tam, jūs varat baudīt tīru un higiēnisku apģērbu. Izmantojot karstu tvaiku, samazinās arī mazgāšanas biežums un nepieciešamība pēc ķīmiskās tīrīšanas. Tas savukārt ietaupa jūsu laiku un naudu, vienlaikus palielinot jūsu apģērba izturību.
description_ru - Philips Steam&Go GC362/80 Gludinātājs ar tvaiku Philips Steam&Go GC362/80 Gludināšanu vēl vairāk atvieglo SmartFlow sildīšanas plate. To var izmantot horizontāli vai vertikāli, lai izlīdzinātu grūti aizsniedzamas vietas un atsvaidzinātu apģērbu, neuztraucoties par apdegšanu. Pateicoties tā vieglajam un kompaktajam izmēram, tvaicētāju ir ļoti ērti lietot jebkurā vietā un jebkurā laikā. Lietojiet to un baudiet perfektu efektu! Komplektā ietilpst papildu birste, kas paredzēta biezākiem audumiem. Tās lietošana attiecīgi paplašina šķiedras, lai tvaiks labāk iekļūtu. Svarīgi, ka tā arī palīdz noņemt ziedputekšņus un pūkas. 2. SmartFlow tehnoloģija Pateicoties inovatīvajai SmartFlow tehnoloģijai, ierīces tvaika plate tiek uzkarsēta līdz optimālai, drošai temperatūrai katram audumam. Tas efektīvi novērš mitru traipu veidošanos, vienlaikus nodrošinot lielisku izlīdzināšanas efektu. Uzkarsētā tvaika plate ļauj arī precīzi izdarīt spiedienu uz audumu, gludinot horizontāli, vēl vairāk palielinot procesa efektivitāti un lietderību. Daudzpusīga lietošana Vertikālā gludināšana nodrošina ātru kroku izlīdzināšanu un piekarināto apģērbu atsvaidzināšanu bez nepieciešamības izmantot tradicionālo gludināmo dēli. Horizontāla gludināšana nodrošina perfektu rezultātu grūti aizsniedzamās vietās, piemēram, aprocēs un apkaklēs. Neatkarīgi no izvēlētās pozīcijas nepārtrauktā tvaika strūkla nodrošina perfektu rezultātu, padarot jūsu apģērbu perfekti gludu un svaigu. Drošība ir pamats Tvaika gludinātājs ir paredzēts visu veidu gludināšanai paredzēto apģērbu un audumu drošai gludināšanai. Pateicoties tam, jūs varat droši piespiest uzkarsēto tvaika plati pie dažādiem apģērbiem, neriskējot apdedzināt audumus. Tas ir īpaši izdevīgi, gludinot maigus materiālus, piemēram, zīdu. Jūsu drēbes tiks izgludinātas efektīvi un droši, vienlaikus saglabājot to augsto kvalitāti. Vēl efektīvāk! Augstas temperatūras tvaiks ne tikai atsvaidzina drēbes, bet arī efektīvi iznīcina līdz pat 99,9 % baktēriju. Tas ļauj jums baudīt tīras un higiēniskas drēbes. Izmantojot karsto tvaiku, samazinās arī veļas mazgāšanas biežums un nepieciešamība pēc ķīmiskās tīrīšanas. Tas savukārt ietaupa jūsu laiku un naudu, vienlaikus palielinot apģērba ilgmūžību.
dimensionalWeight - 1470
dimensionalWeight - 1482
DizainsFeatures -
  • Drošs visiem gludināmiem audumiem: Pat tādiem delikātiem izstrādājumiem kā zīds
  • Aizņemama ūdens tvertne
  • Uzslēgšanas kabeļa garums: 2,5 m
  • Gatavs lietošanai: indikators
  • .
    Dziļums - 380 mm
    EAN - 8710103832102
    Eans - 8710103835189
    Enerģijas klase - -
    Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 220 - 240 V
    Funkcijas - Auklas garums - 2.5 m
    Funkcijas - Drošs visiem audumiem - Jā
    Funkcijas - Ierīces tips - Rokas apģērbu tvaicētājs
    Funkcijas - Indikācijas gaisma - Jā
    Funkcijas - Nepārtraukta tvaika darbība - 24 g/min
    Funkcijas - Nepārtraukta tvaika padeve - Jā
    Funkcijas - Noņemama ūdens tvertne - Jā
    Funkcijas - Produkta krāsa - Black
    Funkcijas - Produkta krāsa - Bronzas
    Funkcijas - Produkta krāsa - Melns, brūns
    Funkcijas - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
    Funkcijas - sildīšanas laiks - 1 min
    Funkcijas - Uzpilda jebkurā laikā - Jā
    Funkcijas - Vertikālā un horizontālā tvaika funkcija - Jā
    Funkcijas - Ūdens tvertnes ietilpība - 0.07 L
    Garantija - 2 gadi
    GarantijaInformācija - 2 gadi
    garantijaType - G
    gross_weight - 0.45 kg
    GTIN - 8710103832102
    GTIN - 8710103832119
    GTIN - 8710103835189
    GTIN - 8710103836957
    GTIN - 8710103846512
    GTIN - 8710103949640
    guaranteeLength - 24
    Iepakojuma saturs -
  • Garmet tvaicētājs
  • Šķemme
  • Pirkstenis papildu aizsardzībai

  • Iepakojuma saturs - Aizsargcimdi - Jā
    Iepakojuma saturs - iekļauta birste - Jā
    Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
    Jauda - Power - 1300 W
    Kategorija - Apģērbu tvaicētāji
    Kategorija - Root/Mājsaimniecības preces/Mājsaimniecības preces/Mājsaimniecības ierīces - mājai un dārzam/Ironi
    Krāsa -
  • Melns
  • Medus

  • LongDesc -
    LongDesc - Vieglāka tvaicēšana ar SmartFlow apsildāmo plati. Izmantojiet vertikāli vai horizontāli grūti gludināmām vietām un apģērbu atsvaidzināšanai - garantēti bez apdegumiem. Viegls un kompakts dizains atvieglo lietošanu jebkurā laikā un vietā. Vienkārši tvaicējiet un ejiet!
    LongProductName - Steam&Go, 220 - 240 V, 1300 W, 24 g/min, LongSummaryDescription - Philips Steam&Go rokas apģērbu tvaicētājs GC362/80. Ierīces tips: Ūdens tvertnes tilpums: 0,07 L, Uzkarsēšanas laiks: 1 min. Jauda: 1300 W, maiņstrāvas ieejas spriegums: 220-240 V. Iepakojuma platums: 380 mm, iepakojuma dziļums: 150 mm, iepakojuma augstums: 128 mm.
    MANUFDATASHEET -
    Modelis - GC362/80
    Nosaukums - Philips Steam&Go GC362/80
    Nosaukums - Philips Steam&Go rokas apģērbu tvaicētājs GC362/80
    Platums - 150 mm
    Power -
  • Jauda: 1300 W
  • Voltāža: 220-240 V

  • ProdDesc - Philips Steam&Go rokas tvaicētājs apģērbiem GC362/80, 1200 W
    producerCode - GC362/80
    ProducerCode - GC362/80
    productName - Philips Steam&Go rokas apģērbu tvaicētājs GC362/80
    productSize - Parasts
    Produkta nosaukums - Rokas apģērbu tvaicētājs GC362/80
    ProduktaPicture2 -
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/GC362-01.jpg
    Ražotājs - Philips
    ShortDescription - Jauda [W]: Nepārtraukta tvaika padeve [g/min]: 1300 | Nepārtraukta tvaika padeve [g/min]: 24
    ShortSummaryDescription - Philips Steam&Go Rokas apģērbu tvaicētājs GC362/80, Rokas apģērbu tvaicētājs, 0,07 L, 1 min, melns, brūns, 24 g/min, 2,5 m
    sizeX - 380
    sizeX - 383
    sizeY - 150
    sizeZ - 128
    sizeZ - 130
    Svars - -
    svars - 0.35 kg
    svars - 1249
    svars - 1280
    Svars un izmēri - Iepakojuma augstums - 128 mm
    Svars un izmēri - Iepakojuma dziļums - 150 mm
    Svars un izmēri - Iepakojuma platums - 380 mm
    Tehnoloģija -
  • Nepārtraukta tvaika padeve: līdz 24 g/min
  • Gatavs lietošanai: Tips - Rokas tvaicētājs
    title_lv - Philips GC362/80 Apģērbu tvaicētājs 1300 W
    title_lv - Philips GC362/80 Apģērbu Tvaicētājs 1300W
    title_ru - Philips GC362/80 Apģērbu tvaicētājs 1300 W
    URL - https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=EE&slg=EN&ctn=GC362/80
    Zīmols - Philips
  • Height - 12.8 mm
    BrandPartCode - GC362/80
    GrossWeight - 1.300 kg
    Construction - -
    category_en - Home Appliances > Household cleaning > Irons and steamers
    category_lv - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
    category_ru - Sadzīves tehnika > Mājas uzkopšana > Gludekļi un tvaicētāji
    description_en - Philips Steam&Go GC362/80 steamer
    Ironing becomes even easier thanks to the SmartFlow heated plate. You can use it horizontally or vertically to smooth hard-to-reach places and refresh clothes - without worrying about burning. Thanks to its lightness and compact size, using the steamer is extremely convenient anywhere and at any time. Use and enjoy the perfect effect! The set includes an additional brush intended for thicker fabrics. Its use expands the fibers accordingly to ensure better steam penetration. Importantly, it also helps remove pollen and pilling.
    SmartFlow technology
    Thanks to the innovative SmartFlow technology, the steam plate in the device is heated to the optimal, safe temperature for each fabric. Thanks to this, it effectively eliminates the formation of wet spots, while ensuring an excellent smoothing effect. The heated steam plate also allows you to precisely press the fabric while ironing horizontally, which further increases the effectiveness and efficiency of the process.
    Versatile use
    Vertical ironing ensures quick removal of creases and refreshing hanging clothes, without the need to use a traditional ironing board. Horizontal ironing guarantees perfect results in hard-to-reach places such as cuffs and collars. Regardless of the selected position, a continuous stream of steam ensures perfect results, leaving your clothes perfectly smooth and refreshed.
    Safety is the basis
    The steamer has been designed to be safe for all types of clothes and fabrics that are intended for ironing. Thanks to this, you can safely press the heated steam plate to various clothes without risking burning the fabrics. This is a particularly beneficial solution when ironing delicate materials such as silk. Your clothes will be ironed effectively and safely, maintaining their high quality.
    Even more effective!
    High-temperature steam not only refreshes clothes, but also effectively eliminates up to 99.9% of bacteria. Thanks to this, you can enjoy clean and hygienic clothes. Using hot steam also reduces the frequency of washing and the need for dry cleaning. This, in turn, saves you time and money while increasing the durability of your clothes.
    description_lv - Philips Steam&Go GC362/80 tvaikonis
    Gludināšana kļūst vēl vienkāršāka, pateicoties SmartFlow apsildāmajai plāksnei. Varat to izmantot horizontāli vai vertikāli, lai nogludinātu grūti sasniedzamas vietas un atsvaidzinātu drēbes – neuztraucoties par apdegumiem. Pateicoties tā vieglumam un kompaktajam izmēram, tvaikoņa lietošana ir ārkārtīgi ērta jebkur un jebkurā laikā. Izmantojiet un izbaudiet perfekto efektu! Komplektā papildus birstīte, kas paredzēta biezākiem audumiem. Tās izmantošana attiecīgi paplašina šķiedras, lai nodrošinātu labāku tvaika iekļūšanu. Svarīgi, ka tas arī palīdz noņemt ziedputekšņus un pīlingu.
    SmartFlow tehnoloģija
    Pateicoties inovatīvajai SmartFlow tehnoloģijai, tvaika plāksne ierīcē tiek uzkarsēta līdz optimālai, drošai temperatūrai katram audumam. Pateicoties tam, tas efektīvi novērš mitru plankumu veidošanos, vienlaikus nodrošinot lielisku izlīdzinošu efektu. Apsildāmā tvaika plāksne ļauj arī precīzi nospiest audumu gludināšanas laikā horizontāli, kas vēl vairāk palielina procesa efektivitāti un efektivitāti.
    Daudzpusīga izmantošana
    Vertikālā gludināšana nodrošina ātru kroku noņemšanu un atsvaidzinošu piekaramo apģērbu, neizmantojot tradicionālo gludināmo dēli. Horizontālā gludināšana garantē perfektus rezultātus grūti aizsniedzamās vietās, piemēram, aprocēs un apkaklēs. Neatkarīgi no izvēlētās pozīcijas nepārtraukta tvaika plūsma nodrošina nevainojamus rezultātus, padarot jūsu apģērbu perfekti gludu un atsvaidzinātu.
    Drošība ir pamats
    Tvaikonis ir izstrādāts tā, lai būtu drošs visu veidu apģērbiem un audumiem, kas paredzēti gludināšanai. Pateicoties tam, jūs varat droši piespiest apsildāmo tvaika plāksni dažādām drēbēm, neriskējot sadedzināt audumus. Tas ir īpaši izdevīgs risinājums, gludinot smalkus materiālus, piemēram, zīdu. Jūsu drēbes tiks gludinātas efektīvi un droši, saglabājot to augsto kvalitāti.
    Vēl efektīvāk!
    Augstas temperatūras tvaiks ne tikai atsvaidzina drēbes, bet arī efektīvi iznīcina līdz pat 99,9% baktēriju. Pateicoties tam, jūs varat baudīt tīru un higiēnisku apģērbu. Izmantojot karstu tvaiku, samazinās arī mazgāšanas biežums un nepieciešamība pēc ķīmiskās tīrīšanas. Tas savukārt ietaupa jūsu laiku un naudu, vienlaikus palielinot jūsu apģērba izturību.
    description_ru - Пароварка Philips Steam&Go GC362/80
    Глажение становится еще проще благодаря нагревательной пластине SmartFlow. Вы можете использовать его горизонтально или вертикально, чтобы разгладить труднодоступные места и освежить одежду – не беспокоясь о пригорании. Благодаря легкости и компактным размерам пользоваться пароваркой чрезвычайно удобно в любом месте и в любое время. Используйте и наслаждайтесь идеальным эффектом! В комплект входит дополнительная щетка, предназначенная для более толстых тканей. Его использование соответственно расширяет волокна, чтобы обеспечить лучшее проникновение пара. Важно отметить, что это также помогает удалить пыльцу и катышки.
    Технология SmartFlow
    Благодаря инновационной технологии SmartFlow паровая пластина в устройстве нагревается до оптимальной, безопасной температуры для каждой ткани. Благодаря этому эффективно устраняет образование мокрых пятен, обеспечивая при этом отличный разглаживающий эффект. Нагретая паровая пластина также позволяет точно прижимать ткань при горизонтальном глажении, что еще больше повышает эффективность и результативность процесса.
    Универсальное использование
    Вертикальная глажка обеспечивает быстрое разглаживание складок и освежение висящей одежды без необходимости использования традиционной гладильной доски. Горизонтальная глажка гарантирует идеальные результаты в труднодоступных местах, таких как манжеты и воротники. Независимо от выбранного положения, непрерывная струя пара обеспечивает идеальные результаты, делая вашу одежду идеально гладкой и свежей.
    Безопасность – основа
    Отпариватель предназначен для безопасного глажения всех типов одежды и тканей, предназначенных для глажки. Благодаря этому вы можете спокойно прижимать разогретую паровую пластину к различной одежде, не рискуя прожечь ткани. Это особенно выгодное решение при глажке деликатных материалов, таких как шелк. Ваша одежда будет выглажена эффективно и безопасно, сохраняя свое высокое качество.
    Еще эффективнее!
    Высокотемпературный пар не только освежает одежду, но и эффективно уничтожает до 99,9% бактерий. Благодаря этому вы сможете наслаждаться чистой и гигиеничной одеждой. Использование горячего пара также снижает частоту стирки и необходимость химической чистки. Это, в свою очередь, экономит ваше время и деньги, одновременно увеличивая долговечность вашей одежды.
    dimensionalWeight - 1470
    dimensionalWeight - 1482
    DesignFeatures -
  • Safe on all ironable fabrics: Even delicates like silk
  • Detachable water tank
  • Power cord length: 2.5m
  • Ready to use: indicator light

  • Depth - 380 mm
    EAN - 8710103832102
    Eans - 8710103835189
    EnergyClass - -
    Power - AC input voltage - 220 - 240 V
    Features - Cord length - 2.5 m
    Features - Safe for all fabrics - Yes
    Features - Device type - Handheld garment steamer
    Features - Indication light - Yes
    Features - Continuous steam performance - 24 g/min
    Features - Continuous steam - Yes
    Features - Removable water tank - Yes
    Features - Product colour - Black
    Features - Product colour - Bronze
    Features - Product colour - Black, Brown
    Features - Recyclable packaging material - 100%
    Features - Heating time - 1 min
    Features - Refill any time - Yes
    Features - Vertical & horizontal steam function - Yes
    Features - Water tank capacity - 0.07 L
    Warranty - 2 years
    WarrantyInfo - 2 years
    warrantyType - G
    gross_weight - 0.45 kg
    GTIN - 8710103832102
    GTIN - 8710103832119
    GTIN - 8710103835189
    GTIN - 8710103836957
    GTIN - 8710103846512
    GTIN - 8710103949640
    warrantyLength - 24
    PackageContents -
  • Garmet steamer
  • Brush
  • Glove for extra protection

  • Packaging content - Protection gloves - Yes
    Packaging content - Brush included - Yes
    Packaging content - Manual - Yes
    Power - Power - 1300 W
    Category - Garment Steamers
    Category - Root/Household articles/Small house appliances - house and garden/Irons
    Color -
  • Black
  • Copper

  • LongDesc -
    LongDesc - Easier steaming with SmartFlow heated plate. Use vertically or horizontally on difficult-toiron areas and to refresh clothing - no burns guaranteed. Lightweight & compact design makes it easy to use anytime anywhere. Just steam and go!
    LongProductName - Steam&Go, 220 - 240 V, 1300 W, 24 g/min, LongSummaryDescription - Philips Steam&Go Handheld garment steamer GC362/80. Device type: Handheld garment steamer, Water tank capacity: 0.07 L, Heating time: 1 min. Power: 1300 W, AC input voltage: 220 - 240 V. Package width: 380 mm, Package depth: 150 mm, Package height: 128 mm
    MANUFDATASHEET -
    Model - GC362/80
    Name - Philips Steam&Go GC362/80
    Title - Philips Steam&Go Handheld garment steamer GC362/80
    Width - 150 mm
    Power -
  • Power: 1300 W
  • Voltage: 220-240 V

  • ProdDesc - Philips Steam&Go Handheld garment steamer GC362/80, 1200 W
    producerCode - GC362/80
    ProducerCode - GC362/80
    productName - Philips Steam&Go Handheld garment steamer GC362/80
    productSize - Normal
    ProductName - Handheld garment steamer GC362/80
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/GC362-01.jpg
    Producer - Philips
    ShortDescription - Moc [W]: 1300 | Ciągły strumień pary [g/min]: 24
    ShortSummaryDescription - Philips Steam&Go Handheld garment steamer GC362/80, Handheld garment steamer, 0.07 L, 1 min, Black, Brown, 24 g/min, 2.5 m
    sizeX - 380
    sizeX - 383
    sizeY - 150
    sizeZ - 128
    sizeZ - 130
    Weight - -
    weight - 0.35 kg
    weight - 1249
    weight - 1280
    Weight & dimensions - Package height - 128 mm
    Weight & dimensions - Package depth - 150 mm
    Weight & dimensions - Package width - 380 mm
    Technology -
  • Continuous steam: up to 24 g/min
  • Ready to use: Type - Handheld Steamer
    title_en - Philips GC362/80 Clothes Steamer 1300W
    title_lv - Philips GC362/80 Apģērbu Tvaicētājs 1300W
    title_ru - Philips GC362/80 Отпариватель для Одежды 1300W
    URL - https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=EE&slg=EN&ctn=GC362/80
    Brand - Philips
  • 80,27 €
    Philips steamer Steam&Go, Black/Brown
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas