Xiaomi MiJia Electric Scooter 3 Grey 2022

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 956841 Preces kods: 37838
Pasūtāms 238 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
484,12 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Maksimālā slodze, kg: 100
  • Maksimālais ātrums, km/h: 20
  • Tips: Elektriskais skrejritenis
Visi parametri
Krāsa : Pelēka
Maksimālā slodze, kg : 100
Maksimālais ātrums, km/h : 20
Riepu izmērs, collas : 8,5 (21,5cm)
Tips : Elektriskais skrejritenis
Papildus specifikācija
Akumulatora ietilpība - 7650 mAh
Apraksts - Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey Ļoti funkcionāls, lieliski izstrādāts un viegli lietojams elektriskais skrejritenis, kas piemērots lielpilsētas dzīvei. Līdz 30 km Līdz 20 km/h Maksimālā jauda 600 W Jauna bremžu sistēma Salokāms 3 soļos Viegla un izturīga konstrukcija Augsta veiktspēja, kas palīdz braukt Lielāka jauda ar maksimālo jaudu 600 W Ļoti liels nobraukums līdz 30 km Kinētiskās enerģijas atgūšanas sistēma (KERS) spēj atgūt kinētisko enerģiju no bremzēšanas un braukšanas un pārvērst to izmantojamā elektrībā. Trīs ātruma režīmi, viegli pārslēdzami: P 5km/h D 15km/h S 20km/h Trīspusēja aizsardzība Skūteris ir aprīkots ne tikai ar LED aizmugurējo brīdinājuma gaismu, bet arī ar lielu priekšējo atstarotāju un divvirzienu sānu gaismām drošībai. Jaunas aizmugurējās dubultdiska bremzes lielākai stabilitātei Dubultdiska bremzes nodrošina efektīvu bremzēšanu ātrai reakcijai un pagarina bremžu kluču kalumu kalpošanas laiku, padarot braukšanu drošāku. Ātra salocīšana 3 soļos: Rāmis ir izgatavots no izturīga 6. sērijas alumīnija sakausējuma korpusa ar ērtākām pneimatiskajām riepām. Kopējais svars ir tikai 13 kg, tāpēc varat ērti ņemt to līdzi ceļojumā.
Barošanas avots - Lādētājs 71W
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 7.65 Ah
Barošanas avots - Akumulatora uzlādes laiks - 5.5 h
category_en - Velosipēdu un moto aksesuāri > Elektrotransports > Skūteri
category_lv - Velo un moto piederumi > Elektriskais transports > Skrejriteņi
category_ru - Velo un moto piederumi > Elektriskais transports > Skrejriteņi
Citas funkcijas - Maksimālā jauda: 600 W Darbības rādiuss: līdz 30 km Maksimālais augstuma leņķis: Ieteicamais lietotāja augstums: 20% Ieteicamais lietotāja augstums: Ieteicamais lietotāja vecums: 120 ~ 200 cm Ieteicamais lietotāja vecums: 120 ~ 200 cm: Ieteicamais lietotāja vecums: 16-50 gadi
description_lv - Lielāka jauda Xiaomi Mi Electric Scooter 3 var sasniegt maksimālo ātrumu 20 km/h un spēj uzbraukt 16% slīpumā. Kinētiskās enerģijas rekuperācijas sistēma var atgūt bremzēšanas radīto kinētisko enerģiju un pārvērst to izmantojamā elektroenerģijā, lai vēl vairāk pagarinātu pārvietošanās diapazonu. Jūs varat brīvi pārvietoties pa plašām ielām un šaurām ieliņām, pa ceļam baudot skaistus skatus. Viegla ātruma režīmu pārslēgšana Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ir trīs ātruma režīmi, lai pārslēgtos starp tiem, vienkārši divreiz nospiediet ieslēgšanas pogu. Braucot uz darbu, nospiediet S, lai brauktu ātrāk. Braucot parkā, nospiediet D, bet pārpildītās vietās varat ieslēgt gājēju režīmu. Ātruma režīmu drošību ir novērtējis TÜV Rheinland saskaņā ar EN17128 noteikumiem. Gudrs un izturīgs akumulators Ja akumulatora uzlādes līmenis ir zemāks par 30 % un skrejritenis nav ieslēgts aptuveni 10 dienas pēc kārtas, akumulators pāriet miega režīmā, lai pagarinātu tā darbības laiku. Turklāt par akumulatora drošību rūpēsies 5. paaudzes BMS viedā akumulatora pārvaldības sistēma. Braukšana ir drošāka Skūterim ir ne tikai aizmugurējais LED brīdinājuma lukturis, bet arī liels priekšējais atstarotājs un divvirzienu sānu lukturi. Turklāt Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ir aprīkots ar divu kluču disku bremzēm, kas nodrošina efektīvu bremzēšanu ar ātru reakciju, padarot braukšanu drošāku. Inovatīvs dizains Inovatīvais TÜV Rheinland novērtētais salokāmais dizains ir radīts, lai nodrošinātu minimālisma izskatu, ērtu glabāšanu un lielāku stabilitāti. Rāmis ir izgatavots no augstas stiprības 6. sērijas lidaparātu alumīnija sakausējuma, kas aprīkots ar ērtākām pneimatiskajām riepām. Kopējais svars ir tikai 13 kg, tāpēc skrejriteni ir ērti paņemt līdzi ceļā. Skaidrs dizains un pārdomāta aizsardzība Iepriekš sadalītās dizaina jomas ir apvienotas vienotā veselumā, kas ir vienotāks, tīrāks un vizuāli integrētāks. Racionalizēts dizains ir izmantots arī mīkstajam spārnam, kas var novērst nepareizas apiešanās izraisītus negadījumus, bloķēt putekļus un ļauj vieglāk tīrīt. Mi Home lietotne Pateicoties Mi Home lietotnes funkcijām, tādas darbības kā programmaparatūras atjaunināšana un skrejriteņa bloķēšana vai atbloķēšana var veikt, izmantojot Bluetooth. Varat arī jebkurā laikā apskatīt braukšanas datus un mainīt dažādus personalizētus iestatījumus.
description_lv - Palielināta izejas jauda Xiaomi Mi Electric Scooter 3 var sasniegt maksimālo ātrumu 20km / h, un tam ir iespēja kāpt 16% nogāzēs. Kinētiskās enerģijas atgūšanas sistēma var atgūt kinētisko enerģiju no bremzēšanas un pārvērst to izmantojamā elektrībā, lai vēl vairāk paplašinātu braukšanas diapazonu. Jūs varat brīvi ceļot pa plašām ielām un šaurām ieliņām, pa ceļam baudot skaistas ainavas. Vienkārša ātruma režīmu pārslēgšana Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ir trīs ātruma režīmi, vienkārši divreiz nospiediet barošanas pogu, lai pārslēgtos starp tiem. Braucot uz darbu, nospiediet S, lai dotos ātrāk. Braucot parkā, nospiediet D, un pārpildītās vietās varat ieslēgt gājēju režīmu. Ātruma režīmu drošību TÜV Rheinland ir novērtējis saskaņā ar EN17128 noteikumiem. Gudrs un izturīgs akumulators Kad akumulatora uzlādes līmenis ir mazāks par 30% un Motorollers nav ieslēgts apmēram 10 dienas pēc kārtas, akumulators pāriet miega režīmā, lai pagarinātu tā kalpošanas laiku. Turklāt 5. paaudzes BMS inteliģentā akumulatoru vadības sistēma rūpēsies par akumulatora drošību. Braukšana ir drošāka Motorolleram ir ne tikai aizmugurējā LED brīdinājuma gaisma, bet arī liels priekšējais atstarotājs un divvirzienu sānu lukturi. Turklāt Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ir aprīkots ar divu spilventiņu disku bremzi, kas nodrošina efektīvu bremzēšanu ātrai reaģēšanai, padarot drošāku braukšanu. Inovatīvs dizains Novatoriskais TÜV Rheinland novērtētais saliekamais dizains tika izveidots minimālisma izskatam, ērtai uzglabāšanai un lielākai stabilitātei. Rāmis ir izgatavots no augstas stiprības 6 sērijas gaisa kuģa alumīnija sakausējuma, kas aprīkots ar ērtākām pneimatiskajām riepām. Kopējais svars ir tikai 13 kg, padarot Motorolleru ērti ņemt līdzi ceļā. Skaidrs dizains un pārdomāta aizsardzība Iepriekš sadalītās dizaina jomas ir apvienotas veselumā, kas ir vienotāks, tīrāks un vizuāli integrēts. Mīkstajam spārnam ir piemērots arī racionalizēts dizains, kas var novērst negadījumus, ko izraisa nepareiza apstrāde, bloķēt putekļus un atvieglot tīrīšanu. Mi mājas lietotne Pateicoties lietotnes Mi Home funkcijām, tādas darbības kā Programmaparatūras atjaunināšana un motorollera bloķēšana vai atbloķēšana var tikt veiktas, izmantojot Bluetooth. Jūs varat arī apskatīt izjādes datus un mainīt dažādus personalizētus iestatījumus jebkurā laikā.
description_ru - Lielāka jauda Xiaomi Mi Electric Scooter 3 sasniedz maksimālo ātrumu 20 km/h un spēj uzbraukt nogāzes par 16%. Kinētiskās enerģijas rekuperācijas sistēma var iegūt kinētisko enerģiju bremzēšanas laikā un pārvērst to izmantojamā elektroenerģijā, lai vēl vairāk palielinātu nobraukumu. Jūs varat brīvi braukt pa platām ielām un šaurām ieliņām, pa ceļam baudot skaistās ainavas. Viegla ātruma režīma pārslēgšana Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ir trīs ātruma režīmi, lai pārslēgtos starp tiem, vienkārši divreiz nospiediet ieslēgšanas pogu. Braucot uz darbu, nospiediet S, lai brauktu ātrāk. Braucot parkā, nospiediet D, bet pārpildītās vietās varat ieslēgt gājēju režīmu. Ātruma režīmu drošību ir novērtējis TÜV Rheinland saskaņā ar EN17128 noteikumiem. Gudrs un ilgi kalpojošs akumulators Ja akumulatora uzlādes līmenis nokrītas zem 30 % un skrejritenis nav ieslēgts aptuveni 10 dienas pēc kārtas, akumulators pāriet miega režīmā, lai pagarinātu tā darbības laiku. Turklāt par akumulatora drošību rūpēsies 5. paaudzes inteliģentā akumulatora vadības sistēma BMS. Braukšana kļūst drošāka Skūteris ir aprīkots ne tikai ar aizmugurējo LED brīdinājuma gaismu, bet arī ar lielu priekšējo atstarotāju un divpusējiem sānu lukturiem. Turklāt Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ir aprīkots ar dubulto disku bremzēm, kas nodrošina efektīvu bremzēšanu ātrai reakcijai, nodrošinot drošāku braukšanu. Inovatīvs dizains TÜV Rheinland atzītā inovatīvā salokāmā konstrukcija ir izveidota, lai nodrošinātu minimālisma izskatu, ērtu glabāšanu un lielāku stabilitāti. Rāmis ir izgatavots no augstas stiprības 6. sērijas lidmašīnas klases alumīnija sakausējuma, kas aprīkots ar ērtākām pneimatiskajām riepām. Kopējais svars ir tikai 13 kg, tāpēc skrejriteni ir ērti ņemt līdzi ceļā. skaidrs dizains un pārdomāta aizsardzība Iepriekš nodalītās dizaina jomas ir apvienotas vienotā veselumā, kas ir vienotāks, tīrāks un vizuāli integrētāks. Racionalizēts dizains ir izmantots arī mīkstajam spārnam, kas var novērst nepareizas apiešanās izraisītus negadījumus, bloķēt putekļus un atvieglot tīrīšanu. Mi Home lietotne Pateicoties Mi Home lietotnes funkcijām, tādas darbības kā programmaparatūras atjaunināšana un motorollera bloķēšana vai atbloķēšana var veikt, izmantojot Bluetooth. Varat arī jebkurā laikā apskatīt braukšanas datus un mainīt dažādus personalizētus iestatījumus.
dimensijas dziļums - 185 mm
dimensionalWeight - 21700
Dzinēja jauda - 300 W
Dzinēju skaits - 1
ean - 6934177768453
EAN - 6934177768453
Eans - 6934177768453
Funkcijas - Ātruma indikators Akumulatora indikators Bluetooth savienojums Skūtera bloķēšana no lietotnes Bremzes: E-ABS + disku bremzes Bremžu enerģijas rekuperācija Priekšējais atstarotājs Spārnu atbalsts Sānu atstarotāji oranži Apgaismojums: Priekšējais: LED 2W; aizmugurējais: LED IP54 - izturīgs pret netīrumiem, putekļiem un šļakatām.
Funkcijas - Bluetooth - Jā
Funkcijas - Iebūvēts displejs - LCD
Funkcijas - Iebūvēts spidometrs - Y
Funkcijas - LED apgaismojums - Jā
Funkcijas - Maksimālais darbības attālums - 30000 m
Funkcijas - Maksimālais kravas svars - 100 kg
Funkcijas - Maksimālais kāpšanas leņķis - 20°
Funkcijas - Produkta krāsa - Pelēks
Funkcijas - Riteņu izmērs (imperiālais) - 21,6 cm (8,5")
Funkcijas - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP54
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
gross_weight - 0.19 kg
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - Skūtera lādētājs Inflatora adapteris Heļļa atslēga Instrukcija Rezerves riepa + kameras caurule
Iepakojuma saturs - Atslēgas tips - Āmju atslēga
Iepakojuma saturs - DFU / lietotāja rokasgrāmata - Y
Iepakojuma saturs - Komplektā iekļauta uzgriežņu atslēga - Jā
Ierīces tips - Elektriskais skrejritenis
Izmēri - 1080 x 430 x 1140 mm
izmērs augstums - 510 mm
izmērs platums - 1140 mm
izmērs svars - 18200 g
Jauda - Motora jauda - 300 W
Kategorija - Root/Mājvieta/Elektriskie skrejriteņi
Krāsa - Pelēks
Modelis - BHR5766GL
nosaukums - Mi elektriskais skrejritenis 3 pelēks
Nosaukums - Xiaomi MiJia elektriskais skrejritenis 3 Grey 2022
ProducerCode - 37838
productName - Elektriskais skrejritenis XIAOMI MI SCOOTER 3 NE 300 W 30 km Grey
productSize - Parasts
ražotājs - XIAOMI
Ražotājs - Xiaomi
Riteņa diametrs - 8,5"
ShortDescription -
sizeX - 185
sizeY - 1150
sizeZ - 510
Slodze (maks.) - 100 kg
svars - 0.185 kg
Svars - 13 kg
svars - 18150
Svars un izmēri - Augstums - 1140 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 1080 mm
Svars un izmēri - Platums - 430 mm
Svars un izmēri - Svars - 13.2 kg
title_lv - Xiaomi Mi 3 elektriskais skrejritenis 2022 / 20km/h
title_lv - Xiaomi Mi 3 Elektriskais Skrejritenis 2022 / 20km/h
title_ru - Xiaomi Mi 3 elektriskais skrejritenis 2022 / 20km/h
Uzlādes laiks - 6 h
vendpn - 37838
Ātrums (maks.) - 20 km/h
Battery capacity - 7650 mAh
Description - Hulajnoga elektryczna Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey Bardzo funkcjonalna, genialnie zaprojektowana i prosta w obsłudze hulajnoga elektryczna wpisująca się w klimat wielkomiejskiego życia. Do 30 km Do 20 km/h 600W max Nowy system hamowania Składanie w 3 krokach Lekka i wytrzymała konstrukcja Wysoka wydajność, aby pomóc w jeździe
Większa moc wyjściowa przy maksymalnej mocy 600 W Do 30 km bardzo dalekiego zasięgu
System odzyskiwania energii kinetycznej (KERS) może odzyskiwać energię kinetyczną z hamowania i wybiegu i przekształcać ją w użyteczną energię elektryczną. Trzy tryby prędkości, łatwe przełączanie: P 5km/h D 15km/h S 20km/h Trójstronna ochrona
Skuter jest wyposażony nie tylko w tylne światło ostrzegawcze LED, ale także w duże przednie światło odblaskowe i dwukierunkowe boczne reflektory, które zapewniają bezpieczeństwo. Nowy tylny podwójny hamulec tarczowy dla większej stabilności
Hamulec tarczowy z dwoma klockami zapewnia skuteczne hamowanie, zapewniając szybką reakcję i przedłuża żywotność klocków hamulcowych, czyniąc jazdę bezpieczniejszą. Szybkie składanie w 3 krokach: Podnieś klamrę łączącą Podnieś klamrę ponownie i naciśnij w dół Złóż to razem Solidna i lekka
Rama wykonana jest z wytrzymałego korpusu ze stopu aluminium serii 6 o wysokiej wytrzymałości, wyposażonego w wygodniejsze opony pneumatyczne. Całkowita waga to zaledwie 13 kg, dzięki czemu można ją wygodnie zabrać ze sobą w podróż.
Power supply - Ładowarka 71W
Power supply - Battery capacity - 7.65 Ah
Power supply - Battery recharge time - 5.5 h
category_en - Bike and moto accessories > Electric transport > Scooters
category_lv - Velo un moto piederumi > Elektriskais transports > Skrejriteņi
category_ru - Velo un moto piederumi > Elektriskais transports > Skrejriteņi
Other features - Moc maksymalna: 600 W Zasięg: do 30 km Maksymalny kąt wzniesienia: 20% Zalecana wysokość użytkownika: 120~200 cm Zalecany wiek użytkownika: 16-50 lat
description_en - Increased output power
The Xiaomi Mi Electric Scooter 3 can reach a top speed of 20km/h and has the ability to climb slopes of 16%. The kinetic energy recovery system can recover kinetic energy from braking and convert it into usable electricity to further extend the travel range. You can travel freely on wide streets and narrow alleys, enjoying beautiful scenery along the way.
Easy switching of speed modes
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 has three speed modes, just press the power button twice to switch between them. When commuting, press S to go faster. When riding in the park, press D, and in crowded areas you can turn on pedestrian mode. The safety of the speed modes has been evaluated by TÜV Rheinland in accordance with EN17128 regulations.
Smart and durable battery
When the battery charge level is below 30% and the scooter is not turned on for about 10 consecutive days, the battery will enter sleep mode to extend its life. In addition, the 5th generation BMS intelligent battery management system will take care of the safety of your battery.
Driving is safer
The scooter not only has a rear LED warning light, but also a large front reflector and two-way side lights. In addition, the Xiaomi Mi Electric Scooter 3 is equipped with a dual pad disc brake that offers effective braking for quick response, making for a safer ride.
Innovative design
The innovative TÜV Rheinland-rated folding design was created for a minimalist look, convenient storage and greater stability. The frame is made of high-strength 6-series aircraft aluminum alloy, equipped with more comfortable pneumatic tires. The total weight is only 13 kg, making the scooter convenient to take with you on the go.
Clear design and thoughtful protection
Previously divided areas of the design have been combined into a whole that is more unified, clean and visually integrated. A streamlined design has also been applied to the soft fender, which can prevent accidents caused by mishandling, block dust and allow for easier cleaning.
Mi Home app
Thanks to the features of the Mi Home app, operations such as updating the firmware and locking or unlocking the scooter can be done via Bluetooth. You can also view riding data and modify various personalized settings at any time.
description_lv - Palielināta izejas jauda
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 var sasniegt maksimālo ātrumu 20km / h, un tam ir iespēja kāpt 16% nogāzēs. Kinētiskās enerģijas atgūšanas sistēma var atgūt kinētisko enerģiju no bremzēšanas un pārvērst to izmantojamā elektrībā, lai vēl vairāk paplašinātu braukšanas diapazonu. Jūs varat brīvi ceļot pa plašām ielām un šaurām ieliņām, pa ceļam baudot skaistas ainavas.
Vienkārša ātruma režīmu pārslēgšana
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ir trīs ātruma režīmi, vienkārši divreiz nospiediet barošanas pogu, lai pārslēgtos starp tiem. Braucot uz darbu, nospiediet S, lai dotos ātrāk. Braucot parkā, nospiediet D, un pārpildītās vietās varat ieslēgt gājēju režīmu. Ātruma režīmu drošību TÜV Rheinland ir novērtējis saskaņā ar EN17128 noteikumiem.
Gudrs un izturīgs akumulators
Kad akumulatora uzlādes līmenis ir mazāks par 30% un Motorollers nav ieslēgts apmēram 10 dienas pēc kārtas, akumulators pāriet miega režīmā, lai pagarinātu tā kalpošanas laiku. Turklāt 5. paaudzes BMS inteliģentā akumulatoru vadības sistēma rūpēsies par akumulatora drošību.
Braukšana ir drošāka
Motorolleram ir ne tikai aizmugurējā LED brīdinājuma gaisma, bet arī liels priekšējais atstarotājs un divvirzienu sānu lukturi. Turklāt Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ir aprīkots ar divu spilventiņu disku bremzi, kas nodrošina efektīvu bremzēšanu ātrai reaģēšanai, padarot drošāku braukšanu.
Inovatīvs dizains
Novatoriskais TÜV Rheinland novērtētais saliekamais dizains tika izveidots minimālisma izskatam, ērtai uzglabāšanai un lielākai stabilitātei. Rāmis ir izgatavots no augstas stiprības 6 sērijas gaisa kuģa alumīnija sakausējuma, kas aprīkots ar ērtākām pneimatiskajām riepām. Kopējais svars ir tikai 13 kg, padarot Motorolleru ērti ņemt līdzi ceļā.
Skaidrs dizains un pārdomāta aizsardzība
Iepriekš sadalītās dizaina jomas ir apvienotas veselumā, kas ir vienotāks, tīrāks un vizuāli integrēts. Mīkstajam spārnam ir piemērots arī racionalizēts dizains, kas var novērst negadījumus, ko izraisa nepareiza apstrāde, bloķēt putekļus un atvieglot tīrīšanu.
Mi mājas lietotne
Pateicoties lietotnes Mi Home funkcijām, tādas darbības kā Programmaparatūras atjaunināšana un motorollera bloķēšana vai atbloķēšana var tikt veiktas, izmantojot Bluetooth. Jūs varat arī apskatīt izjādes datus un mainīt dažādus personalizētus iestatījumus jebkurā laikā.
description_ru - Увеличенная выходная мощность
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 развивает максимальную скорость 20 км /ч и обладает способностью подниматься по склонам на 16%. Система рекуперации кинетической энергии может извлекать кинетическую энергию при торможении и преобразовывать ее в полезную электроэнергию для дальнейшего увеличения дальности хода. Вы можете свободно передвигаться по широким улицам и узким переулкам, наслаждаясь прекрасными пейзажами по пути.
Простое переключение скоростных режимов
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 имеет три скоростных режима, просто дважды нажмите кнопку включения, чтобы переключаться между ними. Во время поездки на работу нажимайте S, чтобы ехать быстрее. При езде в парке нажмите клавишу D, а в местах массового скопления людей вы можете включить пешеходный режим. Безопасность скоростных режимов была оценена TÜV Rheinland в соответствии с правилами EN17128.
Умная и долговечная батарея
Когда уровень заряда аккумулятора опустится ниже 30% и скутер не будет включаться около 10 дней подряд, аккумулятор перейдет в спящий режим, чтобы продлить срок его службы. Кроме того, интеллектуальная система управления аккумулятором BMS 5-го поколения позаботится о сохранности вашего аккумулятора.
Вождение стало безопаснее
Скутер оснащен не только задней светодиодной сигнальной лампой, но и большим передним отражателем и двусторонними боковыми огнями. Кроме того, Xiaomi Mi Electric Scooter 3 оснащен дисковым тормозом с двумя накладками, который обеспечивает эффективное торможение для быстрого реагирования, обеспечивая более безопасную езду.
Инновационный дизайн
Инновационная складная конструкция, признанная TÜV Rheinland, была создана для минималистичного внешнего вида, удобного хранения и большей устойчивости. Рама изготовлена из высокопрочного авиационного алюминиевого сплава 6-й серии, оснащена более удобными пневматическими шинами. Общий вес составляет всего 13 кг, что делает самокат удобным для того, чтобы брать его с собой в дорогу.
Четкий дизайн и продуманная защита
Ранее разделенные области дизайна были объединены в единое целое, которое стало более унифицированным, чистым и визуально интегрированным. Обтекаемый дизайн также был применен к мягкому крылу, которое может предотвратить несчастные случаи, вызванные неправильным обращением, блокировать попадание пыли и облегчить очистку.
Приложение Mi Home
Благодаря функциям приложения Mi Home такие операции, как обновление встроенного ПО и блокировка или разблокировка скутера, могут выполняться через Bluetooth. Вы также можете просматривать данные о поездке и изменять различные персонализированные настройки в любое время.
dimension depth - 185 mm
dimensionalWeight - 21700
Engine power - 300 W
Number of engines - 1
ean - 6934177768453
EAN - 6934177768453
Eans - 6934177768453
Functions - Wskaźnik prędkości Wskaźnik baterii Łączność Bluetooth Blokada hulajnogi z poziomu aplikacji Hamulce: E-ABS + hamulec tarczowy Odzyskiwanie energii z hamowania Odblask z przodu Podpórka błotnika Boczne odblaski pomarańczowe Oświetlenie: Przód: LED 2W; Tylne: LED IP54 - odporność na brud, kurz i zachlapanie
Features - Bluetooth - Yes
Features - Built-in display - LCD
Features - Built-in speedometer - Y
Features - Illumination LED - Yes
Features - Maximum operating distance - 30000 m
Features - Maximum load weight - 100 kg
Features - Maximum climbing angle - 20°
Features - Product colour - Gray
Features - Wheel size (imperial) - 21,6 cm (8.5")
Features - International Protection (IP) code - IP54
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - G
gross_weight - 0.19 kg
warrantyLength - 24
Accessories included - Hulajnoga Ładowarka Adapter do pompowania Klucz imbusowy Instrukcja obsługi Zapasowa opona + dętka
Packaging content - Wrench type - Allen key
Packaging content - DFU / User manual - Y
Packaging content - Wrench included - Yes
device Type - Electric scooter
Dimensions - 1080 x 430 x 1140 mm
dimension height - 510 mm
dimension width - 1140 mm
dimension weight - 18200 g
Power - Motor power - 300 W
Category - Root/Home/Electric scooters
Color - Gray
Model - BHR5766GL
name - Mi Electric Scooter 3 gray
Name - Xiaomi MiJia Electric Scooter 3 Grey 2022
ProducerCode - 37838
productName - Electric scooter XIAOMI MI SCOOTER 3 NE 300 W 30 km Grey
productSize - Normal
producer - XIAOMI
Producer - Xiaomi
Wheel diameter - 8,5"
ShortDescription -
sizeX - 185
sizeY - 1150
sizeZ - 510
Load (max) - 100 kg
weight - 0.185 kg
Weight - 13 kg
weight - 18150
Weight & dimensions - Height - 1140 mm
Weight & dimensions - Depth - 1080 mm
Weight & dimensions - Width - 430 mm
Weight & dimensions - Weight - 13.2 kg
title_en - Xiaomi Mi 3 Electric Scooter 2022 / 20km/h
title_lv - Xiaomi Mi 3 Elektriskais Skrejritenis 2022 / 20km/h
title_ru - Xiaomi Mi 3 Электрический Самокат 2022 / 20km/h
Charging time - 6 h
vendpn - 37838
Speed (max) - 20 km/h
484,12 €
Xiaomi MiJia Electric Scooter 3 Grey 2022
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas