Deerma F500

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 938213 Preces kods: F500
Pasūtāms 3 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
36,96 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 03.06.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 03.06.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 03.06.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 03.06.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 03.06.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 30.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
category_en - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
category_lv - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
category_ru - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
description_lv - Atbilstošs gaisa mitruma līmenis ir ārkārtīgi svarīgs jūsu labsajūtai. Kā nodrošināt optimālus apstākļus? Tas ir vienkārši! Izmantojiet Deerma F500 gaisa mitrinātāju-šī praktiskā un viegli lietojamā ierīce palīdzēs jums rūpēties par savu un jūsu tuvinieku veselību.Kā lietot Deerma F500? Tas ir ļoti vienkārši - vienkārši ielejiet ūdeni tvertnē un pagrieziet pogu pareizajā virzienā. Pēc ātras attīrīšanas ūdens pakāpeniski tiks izsmidzināts kā maiga, atsvaidzinoša migla. Mitrinātāja bākai līdzīgais dizains ļauj efektīvi sadalīt ūdens miglu 360° rādiusā ar jaudu līdz 300 ml/h. Tas ļauj baudīt optimālu gaisa mitruma līmeni visur, kur atrodas Deerma F500. Jums nav jāuztraucas par to, ka bieži jāpapildina ūdens. Tvertnes ietilpība ir līdz 5l, kas nozīmē vairākas darbības stundas. Tātad jums ir nepieciešams tikai uzpildīt ūdeni vienu reizi dienā! Caurspīdīgs indikators un gaiša krāsa uz pogas palīdzēs jums kontrolēt tā līmeni. Zils Nozīmē, ka ierīce ir mitrināšanas režīmā. Sarkans dod jums signālu, ka ūdens beidzas, un jums tas ir jāpapildina.
description_lv - Jūsu labsajūtai ir ļoti svarīgs atbilstošs gaisa mitruma līmenis. Kā nodrošināt optimālus apstākļus? Tas ir vienkārši! Izmantojiet gaisa mitrinātāju Deerma F500 - šī praktiskā un viegli lietojamā ierīce palīdzēs jums rūpēties par savu un savu tuvinieku veselību.Kā lietot Deerma F500? Tas ir ļoti vienkārši - vienkārši ielejiet tvertnē ūdeni un pagrieziet pogu pareizajā virzienā. Pēc ātras attīrīšanas ūdens pakāpeniski tiks izsmidzināts kā maiga, atsvaidzinoša migla. Gaisa mitrinātāja bākas tipa dizains nodrošina efektīvu ūdens miglas izplatīšanu 360° rādiusā ar jaudu līdz 300 ml/h. Tas ļauj baudīt optimālu gaisa mitruma līmeni neatkarīgi no tā, kur atrodas Deerma F500. Jums nav jāuztraucas par biežu ūdens papildināšanu. Tvertnes ietilpība ir līdz 5 l, kas nozīmē vairāku stundu darbību. Tātad ūdens krājums ir jāpapildina tikai reizi dienā! Pārredzams indikators un gaismas krāsa uz pogas palīdzēs jums kontrolēt tā līmeni. Zila krāsa nozīmē, ka ierīce ir mitrināšanas režīmā. Sarkanais signalizē, ka ūdens beidzas un tas ir jāpapildina.
description_ru - Pareizs mitruma līmenis ir ārkārtīgi svarīgs jūsu labsajūtai. Kā nodrošināt optimālus apstākļus? Tas ir vienkārši! Izmantojiet gaisa mitrinātāju Deerma F500 - šī praktiskā un viegli lietojamā ierīce palīdzēs jums rūpēties par savu un savu tuvinieku veselību.Kā lietot Deerma F500? Tas ir ļoti vienkārši - vienkārši ielejiet ūdeni rezervuārā un pagrieziet rokturi vēlamajā virzienā. Pēc ātras izpūšanas ūdens pakāpeniski izsmidzināsies maigā atsvaidzinošā miglā. Mitrinātāja bākas dizains nodrošina efektīvu ūdens miglas izplatīšanos 360° rādiusā, un tā jauda ir līdz 300 ml/h. Tas ļauj uzturēt optimālu mitruma līmeni neatkarīgi no tā, kur atrodas Deerma F500, un jums nav jāuztraucas par biežu ūdens papildināšanu. Tvertnes ietilpība ir līdz 5 litriem, kas nodrošina vairāku stundu darbību. Tādējādi ūdens tvertne ir jāpapildina tikai reizi dienā! Pārredzamais indikators un gaismas krāsa uz roktura palīdz jums kontrolēt tās līmeni. Zilā krāsa nozīmē, ka ierīce ir mitrināšanas režīmā. Sarkanā krāsa signalizē, ka ūdens ir beidzies un tas ir jāpapildina.
EAN - 6955578033544
Eans - 6955578033544
gross_weight - 0.25 kg
Kategorija - Saknes/Mājsaimniecības preces/Vaira attīrītāji/mitrinātāji
Modelis - F500
Nosaukums - Deerma F500
ProducerCode - F500
Ražotājs - Deerma
ShortDescription - Tvertnes tilpums [ml]: Trokšņa līmenis [dB]: 5000 | Trokšņa līmenis [dB]: 36
svars - 0.2 kg
title_lv - Deerma F500 Ultraskaņas Gaisa Mitrinātājs
title_lv - Deerma F500 ultraskaņas mitrinātājs
title_ru - Deerma F500 ultraskaņas gaisa mitrinātājs
category_en - Home Appliances > Climate equipment > Humidifiers
category_lv - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
category_ru - Sadzīves tehnika > Klimata iekārtas > Mitrinātāji
description_lv - Atbilstošs gaisa mitruma līmenis ir ārkārtīgi svarīgs jūsu labsajūtai. Kā nodrošināt optimālus apstākļus? Tas ir vienkārši! Izmantojiet Deerma F500 gaisa mitrinātāju-šī praktiskā un viegli lietojamā ierīce palīdzēs jums rūpēties par savu un jūsu tuvinieku veselību.Kā lietot Deerma F500? Tas ir ļoti vienkārši - vienkārši ielejiet ūdeni tvertnē un pagrieziet pogu pareizajā virzienā. Pēc ātras attīrīšanas ūdens pakāpeniski tiks izsmidzināts kā maiga, atsvaidzinoša migla. Mitrinātāja bākai līdzīgais dizains ļauj efektīvi sadalīt ūdens miglu 360° rādiusā ar jaudu līdz 300 ml/h. Tas ļauj baudīt optimālu gaisa mitruma līmeni visur, kur atrodas Deerma F500.
Jums nav jāuztraucas par to, ka bieži jāpapildina ūdens. Tvertnes ietilpība ir līdz 5l, kas nozīmē vairākas darbības stundas. Tātad jums ir nepieciešams tikai uzpildīt ūdeni vienu reizi dienā! Caurspīdīgs indikators un gaiša krāsa uz pogas palīdzēs jums kontrolēt tā līmeni. Zils Nozīmē, ka ierīce ir mitrināšanas režīmā. Sarkans dod jums signālu, ka ūdens beidzas, un jums tas ir jāpapildina.
description_en - An appropriate level of air humidity is extremely important for your well-being. How to ensure optimal conditions? It's easy! Use the Deerma F500 air humidifier - this practical and easy to use device will help you take care of your health and that of your loved ones.How to use Deerma F500? It's very simple - just pour water into the tank and turn the knob in the right direction. After a quick purification, the water will be gradually sprayed as a gentle, refreshing mist. The lighthouse-like design of the humidifier enables an effective distribution of the water mist within a 360° radius with an output of up to 300 ml/h. This allows you to enjoy optimal levels of air humidity wherever Deerma F500 is located.
You don't have to worry about having to replenish water frequently. The tank has a capacity of up to 5l, which translates into several hours of operation. So you only need to refill the water once a day! A transparent indicator and light color on the knob will help you to control its level. Blue means that the device is in humidification mode. Red gives you a signal that the water is running out and you need to top it up.
description_ru - Соответствующий уровень влажности воздуха чрезвычайно важен для вашего хорошего самочувствия. Как обеспечить оптимальные условия? Это просто! Используйте увлажнитель воздуха Deerma F500 - это практичное и простое в использовании устройство поможет вам позаботиться о своем здоровье и здоровье ваших близких.Как использовать Deerma F500? Это очень просто - просто налейте воду в резервуар и поверните ручку в нужном направлении. После быстрой очистки вода будет постепенно распыляться в виде нежного освежающего тумана. Конструкция увлажнителя в виде маяка обеспечивает эффективное распределение водяного тумана в радиусе 360° с производительностью до 300 мл/ч. Это позволяет вам поддерживать оптимальный уровень влажности воздуха, где бы ни находился Deerma F500.
Вам не нужно беспокоиться о необходимости частого пополнения запасов воды. Емкость бака составляет до 5 литров, что обеспечивает несколько часов работы. Таким образом, вам нужно доливать воду только один раз в день! Прозрачный индикатор и светлый цвет на ручке помогут вам контролировать его уровень. Синий цвет означает, что устройство находится в режиме увлажнения. Красный цвет сигнализирует вам о том, что вода на исходе и вам нужно долить ее.
EAN - 6955578033544
Eans - 6955578033544
gross_weight - 0.25 kg
Category - Root/Household articles/Air purifiers/Humidifiers
Model - F500
Name - Deerma F500
ProducerCode - F500
Producer - Deerma
ShortDescription - Pojemność zbiornika [ml]: 5000 | Hałas [dB]: 36
weight - 0.2 kg
title_lv - Deerma F500 Ultraskaņas Gaisa Mitrinātājs
title_en - Deerma F500 Ultrasonic humidifier
title_ru - Deerma F500 Ультразвуковой Увлажнитель Воздуха
36,96 €
Deerma F500
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas