Sandisk Extreme, microSDXC, 1TB, UHS-I, U3, V30 +Adapter

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 874887 Preces kods: SDSQXAV-1T00-GN6MA
Noliktavā 16 gab.
Garantija: 3 gadi
157,07 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Atmiņas apjoms: 1 TB
  • Read speed (MB/s): 190 MB/s
  • Write speed (MB/s): 130 MB/s
  • Kartes formāts: Micro SD (Micro Secure Digital)
Visi parametri
Atmiņas apjoms 1 TB
Atmiņas apjoms ir flash kartes ietilpība megaibaitos, vai gigabaitos. Mūsdienu kamerām, kuru izšķirtspēja ir 5Mpx un vairāk nepieciešama atmiņa ar apjomu no 2Gb, vai vairāk.
Kartes tips : Micro SDXC
Read speed (MB/s) : 190 MB/s
Speed Class : 10
UHS Speed Class : U3
Video Speed Class : V30
Write speed (MB/s) : 130 MB/s
Kartes formāts Micro SD (Micro Secure Digital)
Atmiņas kartes tips nosaka, kādās fotokamerās, vai citās iekārtās šī atmiņa ir derīga. Pirms iegādāties atmiņas karti, pārliecinieties, vai iekārta, kam atmiņa būs paredzēta uztur jūsu izvēlēto atmiņas tipu un apjomu.
Papildus specifikācija
1. kategorija - Flash atmiņa
2. kategorija - SD kartes
Apraksts - SanDisk Extreme microSDXC UHS-I CARD.
Atbilstīgas ierīces - Piezīmjdators PPC Kas cits Kamera
Atmiņas formas faktors - Micro SDXC
Atmiņas kartes tips - Micro SDXC
Atmiņas tehnoloģija - NAND Flash
Augstums (mm) - 10.92 mm
category_en - Datori un komponenti > Perifērijas iekārtas > Datoru perifērija > Datu nesēji > SD kartes
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Datu nesēji > SD Kartes
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Datu nesēji > SD Kartes
category_ru - Informācijas nesēji
description_et - Pietiekami ātra, lai sekotu līdzi jūsu piedzīvojumiem SanDisk microSDXC Extreme UHS-I atmiņas karte ietaupa jūsu laiku - ar līdz pat 190 MB/s lasīšanas ātrumu un līdz pat 130 MB/s rakstīšanas ātrumu jūs varat ātri pārsūtīt datus. Tā atbalsta 4K UHD un Full HD video ierakstīšanu un augstas izšķirtspējas fotogrāfijas. Šī karte ir ideāli piemērota jūsu Android viedtālrunim, piedzīvojumu kamerai vai dronam. Turklāt tam ir A2 reitings, tāpēc viedtālrunī gūsiet izcilu lietošanas pieredzi ar ātru un vienmērīgu programmu darbību. Ierakstīšanas ātrums līdz 130 MB/s - lai varētu veikt visus uzņemšanas darbus Lasīšanas ātrums līdz 190 MB/s - lai nodrošinātu ātru failu kopēšanu uz datoru SanDisk® QuickFlow™ tehnoloģija optimizē darba plūsmu UHS-I U3 un V30 video ierakstīšanas klase atbalsta 4K UHD video ierakstīšanu A2 kategorija - optimizēta viedtālruņa un planšetdatora lietotņu lietošanai Temperatūra-, Temperatūras, ūdens un triecienizturīgs un rentgena stariem izturīgs RescuePRO Deluxe 1 gada programmatūra, lai atgūtu izdzēstos failus Saderīgs ar microSDHC/microSDXC UHS-I atbalstītām ierīcēm
description_lv -
description_lv - Izbaudiet zibensātru datu pārsūtīšanu ar SanDisk atmiņas karti. Produkts lasa failus ar ātrumu līdz 190 MB/s un ieraksta ar ātrumu 130 MB/s. 1 TB ietilpība ļauj saglabāt vairāk datu, un A2 veiktspējas klase nodrošina ātrāku lietojumprogrammu darbību. Turklāt varat ierakstīt video 4K UHD un Full HD kvalitātē bez liekiem pārtraukumiem.
description_lv - Izbaudiet zibens ātru datu pārsūtīšanu ar SanDisk atmiņas karti. Produkts nolasa failus ar ātrumu līdz 190 MB/s un raksta ar ātrumu 130 MB/s. 1 TB ietilpība ļauj uzglabāt vairāk datu, un A2 veiktspējas klase ir atbildīga par ātrāku lietojumprogrammu veiktspēju. Turklāt jūs varat ierakstīt videoklipus 4K UHD un Full HD kvalitātē bez nevajadzīgiem pārtraukumiem.
description_lv - SanDisk Extreme® microSDXC™ atmiņas karte ļauj ietaupīt laiku, pārsūtot multivides datus ar lasīšanas ātrumu līdz 190 MB/s, ko nodrošina SanDisk® QuickFlow™ tehnoloģija (64 GB - 1 TB). Lai sasniegtu maksimālu ātrumu, izmantojiet kopā ar SanDisk® Professional PRO-READER SD un microSD™ (iegādājamas atsevišķi). Ierakstīšanas ātrums līdz 130 MB/s, tāpēc tas ir ideāli piemērots jūsu Android™ viedtālrunim, darbības kamerām vai droniem. Šī augstas veiktspējas microSD™ karte ļauj ierakstīt 4K UHD video, Full HD video un augstas izšķirtspējas fotogrāfijas. Turklāt tā ir A2 klases karte, tāpēc varat nodrošināt ātru lietojumprogrammu veiktspēju, kas nodrošina izcilu viedtālruņa lietošanas pieredzi. Ietaupiet laiku, pārsūtot saturu Pateicoties SanDisk® QuickFlow™ tehnoloģijai (64 GB - 1 TB), šī karte optimizē veiktspēju, lai ietaupītu multivides lejupielādes laiku ar ātru nolasīšanas ātrumu līdz 190 MB/s. Lai sasniegtu maksimālu ātrumu, izmantojiet kopā ar SanDisk® Professional PRO-READER SD un microSD™ (iegādājamas atsevišķi). Ierakstīšanas ātrums līdz 130 MB/s Uzņemiet ātras darbības fotoattēlus vai uzņemiet 4K UHD video ar ierakstīšanas ātrumu līdz 130 MB/s. SanDisk Extreme® microSDXC™ UHS-I karte ļauj jums uzņemt vairāk un ātrāk. Lieliski piemērota 4K UHD video uzņemšanai Ideāli piemērota, lai ierakstītu piedzīvojumus brīvā dabā, nedēļas nogales ceļojumus vai sporta pasākumus bez kadru izlaišanas. SanDisk Extreme® microSD™ UHS-I karte ar ietilpību līdz 1 TB ļauj nepārtraukti uzņemt 4K UHD un Full HD video, pateicoties UHS ātruma klases 3 (U3) un video ātruma klases 30 (V30) vērtējumam. Ātrāka aplikāciju ielāde ar A2 Pateicoties SanDisk Extreme® microSD kartes A2 specifikācijai, iegūstiet ātrāku aplikāciju veiktspēju, kas nodrošina izcilu viedtālruņa lietošanas pieredzi. Izturīga konstrukcija lietošanai ekstrēmos apstākļos SanDisk Extreme® microSDHC™ un microSDXC™ UHS-I kartes ir triecienizturīgas, temperatūras izturīgas, ūdensizturīgas un rentgenizturīgas, tāpēc varat baudīt piedzīvojumus, neuztraucoties par atmiņas kartes izturību.
description_ru - Izbaudiet zibensātru datu pārsūtīšanu ar SanDisk atmiņas karti. Produkts lasa failus ar ātrumu līdz 190 MB/s un ieraksta ar ātrumu 130 MB/s. 1 TB ietilpība ļauj saglabāt vairāk datu, un A2 veiktspējas klase nodrošina ātrāku lietojumprogrammu darbību. Turklāt varat ierakstīt video 4K UHD un Full HD kvalitātē bez liekiem pārtraukumiem.
description_ru - Pietiekami ātra, lai sekotu līdzi jūsu piedzīvojumiem SanDisk microSDXC Extreme UHS-I atmiņas karte ietaupa jūsu laiku ar lasīšanas ātrumu līdz 190 MB/s un rakstīšanas ātrumu līdz 130 MB/s ātrai datu pārsūtīšanai. Atmiņas karte atbalsta 4K UHD un Full HD video ierakstīšanu, kā arī augstas izšķirtspējas fotogrāfijas. Šī karte ir ideāli piemērota jūsu Android viedtālrunim, piedzīvojumu kamerai vai dronam. Tai ir arī A2 kategorija, tāpēc jūs iegūsiet izcilu lietojamību savā viedtālrunī ar ātru un vienmērīgu lietotņu darbību.
Ierakstīšanas ātrums līdz 130 MB/s - lai jūs paspētu iemūžināt visus kadrusLasīšanas ātrums līdz 190 MB/s - ātrai failu kopēšanai datorāSanDisk® QuickFlow™ tehnoloģija optimizē darba procesuUHS-I U3 un V30 video ierakstīšanas klases atbalsta 4K UHD video ierakstīšanuA2 kategorija - optimizēta viedtālruņu un planšetdatoru lietotnēmTemperatūras izturība, RescuePRO Deluxe programmatūra uz 1 gadu izdzēstu failu atjaunošanaiSaderīgs ar microSDHC/microSDXC UHS-I saderīgām ierīcēm.
description_short_en - microSDXC tipa atmiņas karte 1 TB ietilpība Līdz 190 MB/s lasīšanas ātrums Līdz 130 MB/s rakstīšanas ātrums A2, U3 un V30 kategorija
description_short_et - microSDXC tipa atmiņas karte 1 TB ietilpība 190 MB/s lasīšanas ātrums 130 MB/s rakstīšanas ātrums A2, U3 un V30 ātruma klases
description_short_lv -
description_short_ru - Atmiņas kartes tips microSDXC Kapacitāte 1TB Lasīšanas ātrums 190MB/s Ierakstīšanas ātrums 130MB/s Ātruma klases A2, U3 un V30
Dziļums (mm) - 14.99 mm
EAN - 619659188474
EAN - 0619659188474
EAN kods - 619659188474
Eans - 619659188474
EAN_kods - 0619659188474
feature_group_et - Atmiņas kartes
feature_group_ln - Atmiņas kartes
feature_group_lv - Atmiņas kartes
feature_group_ru - Atmiņas kartes
Flash atmiņas ierakstīšanas datu pārraides ātrums - 130 MB/sek.
Flash atmiņas ietilpība - 1TB
Flash atmiņas nolasīšanas datu pārraides ātrums - 190 MB/sek.
Gabali iepakojumā - 1
Garantija - X mēneši
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 99999 mēneši
gross_weight - 0.1 kg
Iekļautie adapteri/lasītāji - SD
Iekļautie piederumi - SD adapteris
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 0.005 kg
Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
Iepakojumi kastē - 10
Izgatavošanas materiāls - Plastmasa
Kastes svars Brutto (kg) - 0.017 kg
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantot/Foto piederumi/Kartes un zibspuldzes lasītāji
Kategorijas kods - MFL
Kategorija_1 - Foto un video
Kategorija_2 - Atmiņas kartes - SD
Komplektā ar - 1 gads RescuePRO Deluxe
Maksimālā darba vides temperatūra - 85 °C
Maksimālā neekspluatācijas apkārtējās vides temperatūra - 85 °C
Minimālā darba vides temperatūra - -25 °C
Minimālā neekspluatācijas apkārtējās vides temperatūra - -40 °C
Modelis - SDSQXAV-1T00-GN6MA
MPN - SDSQXAV-1T00-GN6MA
name_et - Sandisk atmiņas karte microSDXC 1TB Extreme + adapteris
Nosaukums - KARTES 1TB SanDisk Extreme microSDXC 190MB/s + adapteris
Nosaukums - SanDisk Extreme 1 TB microSDXC, atmiņas karte (UHS-I U3, Class 10, V30, A2)
Nosaukums - SanDisk microSDXC Extreme 1TB 190/130 MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3
nosaukums_lv - Sandisk atmiņas karte microSDXC 1TB Extreme + adapteris
nosaukums_lv - Sandisk atmiņas karte microSDXC 1TB Extreme + adapteris
nosaukums_ru - Sandisk microSDXC 1TB Extreme atmiņas karte + adapteris
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.3 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 15.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 10 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.01 kg
Pilna apraksta līnija - Flash atmiņas karte|Micro SDXC|1TB|Speed Class UHS-3|Iekļautie adapteri/lasītāji SD
Platums (mm) - 1.02 mm
Preces kods - SDSQXAV-1T00-GN6MA
ProducerCode - SDSQXAV-1T00-GN6MA
Produkta apraksts - SanDisk Extreme microSDXC 1TB + SD adapteris + RescuePRO Deluxe uz 1 gadu līdz 190MB/s un 130MB/s ātrums A2 C10 V30 UHS-I U3, EAN: 619659188474
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=220415112207280432&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Atmiņa Flash
Produkta tips - Atmiņas Flash kartes
Produkta veids - Flash atmiņas karte
Pārdevēja mājas lapa - www.westerndigital.com
Pārdevējs - SANDISK
ražotāja_kods - SDSQXAV-1T00-GN6MA
Ražotāja_kods - SDSQXAV-1T00-GN6MA
Ražotājs - SanDisk
Ražotājs - Sandisk
ShortDescription - microSDXC | 1TB | UHS-I | U3 | Class 10 | V30 | A2 | Odczyt līdz 190 MB/s | Zapis līdz 130 MB/s | Adapter SD
Specifikācijas - Adapteris - Jā
Specifikācijas - Adapteris - Jā
Specifikācijas - Adapteris - Jā
Specifikācijas - Adapteris - microSD - SD
Specifikācijas - Adapteris - microSD - SD
Specifikācijas - Adapteris - microSD - SD
Specifikācijas - Atmiņas kartes formas faktors - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes formāts - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes formāts - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifikācijas - Darba temperatūra - -25 – 85 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - -25 – 85 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - -25 – 85 °C
Specifikācijas - Ierakstīšanas ātrums - 130 MB/s
Specifikācijas - Ierakstīšanas ātrums - 130 MB/s
Specifikācijas - Ierakstīšanas ātrums - 130 MB/s
Specifikācijas - ietilpība - 1 TB
Specifikācijas - ietilpība - 1 TB
Specifikācijas - Ietilpība - 1 TB
Specifikācijas - izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Specifikācijas - Izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Specifikācijas - izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Specifikācijas - Kopnes interfeiss - SDXC UHS-I
Specifikācijas - kopnes saskarne - SDXC UHS-I
Specifikācijas - kopnes saskarne - SDXC UHS-I
Specifikācijas - Lasīšanas ātrums - 190 MB/s
Specifikācijas - Lasīšanas ātrums - 190 MB/s
Specifikācijas - nolasīšanas ātrums - 190 MB/s
Specifikācijas - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Specifikācijas - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Specifikācijas - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Specifikācijas - Ātruma klase - 10. klase
Specifikācijas - Ātruma klase - 10. klase
Specifikācijas - Ātruma klase - 10. klase
Specifikācijas - Ātruma klase - A2
Specifikācijas - Ātruma klase - A2
Specifikācijas - Ātruma klase - A2
Specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Specifikācijas - Ātruma klase - V30
Specifikācijas - Ātruma klase - V30
Specifikācijas - Ātruma klase - V30
Svars - 0,02
Svars - 0.01
svars - 0.054 kg
svītrkods - 0619659188474
svītrkods - 619659188474
Tehniskie dati - Darba temperatūra - -25 – 85 °C
Tehniskie dati - Izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Tehniskie dati - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Tehniskās specifikācijas - Adapteris - Jah
Tehniskās specifikācijas - Adapteris - microSD - SD
Tehniskās specifikācijas - Atmiņas kartes formāts - microSD
Tehniskās specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Tehniskās specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Tehniskās specifikācijas - Jauda - 1 TB
Tehniskās specifikācijas - nolasīšanas ātrums - 190 MB/s
Tehniskās specifikācijas - rakstīšanas ātrums - 130 MB/s
Tehniskās specifikācijas - Sinus - SDXC UHS-I
Tehniskās specifikācijas - Ātruma klase - 10. klase
Tehniskās specifikācijas - Ātruma klase - A2
Tehniskās specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Tehniskās specifikācijas - Ātruma klase - V30
Tehniskā_details - Tips: atmiņas karte EAN: 0619659188474 Ražotāja Nr.: SDSQXAV-1T00-GN6MA Sērija: Sērijā: Extreme Kapacitāte: 1TB Tips: microSDXC Autobāzes interfeiss: Ātrums: UHS-I, ātrdarbīgs Ātrums: Lasīšanas ātrums: Maksimālā ātrums: 160MB/s, ierakst: Maks. 90MB/s Ātruma klase: Klase: 10 UHS ātruma klase: U3 Video ātruma klase: V30 Lietojumprogrammu veiktspējas klase: Piezīme: ar adapteri
title_lv - SanDisk Extreme atmiņas karte microSDXC + adapteris 1 TB
title_lv - SanDisk Extreme Atmiņas karte microSDXC + adapteris 1 TB
title_ru - SanDisk Extreme atmiņas karte microSDXC + adapteris 1 TB
Uzglabāšanas jauda - 1 TB
Vienība Neto svars - 0.01 kg
Vienības bruto svars - 0.01 kg
Vienības kastes augstums - 0.003
Vienības kastes garums - 0.155
Vienības kastes platums - 0.1
Vienība Slikts tilpums - 4,65e-005 kubikmetru
zīmols - SanDisk
Ātruma klase - UHS-3
Ātruma klases novērtējums - 10. klaseUHS-I U3Video ātruma klase V30Pielietojuma veiktspējas klase A2
Category 1 - Flash-Speicher
Category 2 - SD-Karten
Description - SanDisk Extreme microSDXC UHS-I CARD.
Compliant Devices - Notebook PC Other Camera
Memory Form Factor - Micro SDXC
Memory Card Type - Micro SDXC
Memory Technology - NAND Flash
Height (mm) - 10.92 mm
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Storage media > SD Cards
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Datu nesēji > SD Kartes
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Datu nesēji > SD Kartes
category_ru - Носители информации
description_et - Piisavalt kiire, et seiklustega sammu pidada
SanDisk microSDXC Extreme UHS-I mälukaart säästab Sinu aega – kuni 190 MB/s lugemiskiirus ja kuni 130 MB/s kirjutamiskiirus toovad Sinuni kiire andmeedastuse. Mälukaart toetab 4K UHD ja Full HD videosalvestust ning kõrge lahutusvõimega fotosid. See kaart sobib suurepäraselt Android nutitelefonile, seikluskaamerale või droonile. Lisaks on sel A2-reiting, seega saad oma nutitelefonis kiire ja sujuva rakenduse jõudlusega erakordse kasutamiskogemuse. Kirjutuskiirus kuni 130 MB/s – et kõik võtted saaks tehtud Lugemiskiirus kuni 190 MB/s – et tagada kiire failide kopeerimine arvutisse SanDisk® QuickFlow™ tehnoloogia optimeerib töövoogu UHS-I U3 ja V30 videosalvestusklass toetab 4K UHD videosalvestust A2 reiting – optimeeritud nutitelefonis ja tahvelarvutis rakenduste kasutamiseks Temperatuuri-, vee- ja põrutuskindel ning vastupidav ka röntgenkiirtele RescuePRO Deluxe 1-aastane tarkvara kustutatud failide taastamiseks Ühildub microSDHC/microSDXC UHS-I toega seadmetega
description_lv -
description_en - Enjoy lightning-fast data transfer with the SanDisk memory card. The product reads files at up to 190 MB/s and writes at 130 MB/s. The 1 TB capacity allows you to store more data, and the A2 performance class is responsible for faster application performance. In addition, you can record videos in 4K UHD and Full HD quality without unnecessary interruptions.
description_lv - Izbaudiet zibens ātru datu pārsūtīšanu ar SanDisk atmiņas karti. Produkts nolasa failus ar ātrumu līdz 190 MB/s un raksta ar ātrumu 130 MB/s. 1 TB ietilpība ļauj uzglabāt vairāk datu, un A2 veiktspējas klase ir atbildīga par ātrāku lietojumprogrammu veiktspēju. Turklāt jūs varat ierakstīt videoklipus 4K UHD un Full HD kvalitātē bez nevajadzīgiem pārtraukumiem.
description_en - Fast enough to keep up with the action
The SanDisk Extreme® microSDXC™ memory card lets you save time transferring media with read speeds of up to 190MB/s powered by SanDisk® QuickFlow™ Technology (64GB - 1TB). Pair with the SanDisk® Professional PRO-READER SD and microSD™ to achieve maximum speeds (sold separately). With write speeds up to 130MB/s, it’s ideal for your Android™ smartphone, action cameras, or drones. This high-performance microSD™ card handles 4K UHD video recording, Full HD video, and high-resolution photos. Plus, it’s A2-rated, so you can get fast application performance for an exceptional smartphone experience. Save time transferring content
With SanDisk® QuickFlow™ Technology (64GB - 1TB), this card optimizes performance for timesaving media offloads with quick read speeds up to 190MB/s. Pair with the SanDisk® Professional PRO-READER SD and microSD™ to achieve maximum speeds (sold separately). Write speeds of up to 130MB/s
Capture fast-action photos or shoot 4K UHD video with write speeds of up to 130MB/s. The SanDisk Extreme® microSDXC™ UHS-I Card lets you shoot more and faster. Great for capturing 4K UHD Video
Ideal for recording outdoor adventures, weekend trips, or sporting events without skipping frames. With up to 1TB, the SanDisk Extreme® microSD™ UHS-I card lets you capture uninterrupted 4K UHD and Full HD video with its UHS Speed Class 3 (U3) and Video Speed Class 30 (V30) ratings. Load apps faster with A2
Get faster app performance for an outstanding smartphone experience thanks to the SanDisk Extreme® microSD card’s A2 Specification. Durable design for use in extreme environments
SanDisk Extreme® microSDHC™ and microSDXC™ UHS-I Cards are shockproof, temperature-proof, waterproof, and X-ray-proof, so you can enjoy your adventures without worrying about the durability of your memory card.
description_ru - Наслаждайтесь молниеносной передачей данных с помощью карты памяти SanDisk. Продукт считывает файлы со скоростью до 190 МБ/с и записывает со скоростью 130 МБ/с. Емкость в 1 ТБ позволяет хранить больше данных, а класс производительности A2 отвечает за более высокую производительность приложений. Кроме того, вы можете записывать видео в качестве 4K UHD и Full HD без ненужных перерывов.
description_ru - Достаточно быстрая, чтобы идти в ногу с приключениями
Карта памяти SanDisk microSDXC Extreme UHS-I экономит ваше время — скорость чтения до 190 МБ/с и скорость записи до 130 МБ/с обеспечивают быструю передачу данных. Карта памяти поддерживает запись видео 4K UHD и Full HD, а также фотографии высокого разрешения. Эта карта идеально подходит для вашего смартфона Android, приключенческой камеры или дрона. Кроме того, он имеет рейтинг A2, поэтому вы получите исключительное удобство использования на своем смартфоне благодаря быстрой и плавной работе приложений.
Скорость записи до 130 МБ/с — чтобы успеть сделать все снимкиСкорость чтения до 190 МБ/с — для быстрого копирования файлов на компьютерТехнология SanDisk® QuickFlow™ оптимизирует рабочий процессКлассы видеозаписи UHS-I U3 и V30 поддерживают запись видео 4K UHDРейтинг A2 — оптимизирован для приложений на смартфонах и планшетахУстойчив к температуре, воде и ударам, а также к рентгеновским лучамПрограммное обеспечение RescuePRO Deluxe на 1 год для восстановления удаленных файловСовместимость с устройствами с поддержкой microSDHC/microSDXC UHS-I
description_short_en - microSDXC type memory card 1 TB capacity Up to 190 MB/s read speed Up to 130 MB/s write speed A2, U3 & V30 rating
description_short_et - microSDXC tüüpi mälukaart 1 TB mahutavus 190 MB/s lugemiskiirus 130 MB/s kirjutamiskiirus A2, U3 & V30 kiirusklass
description_short_lv -
description_short_ru - Карта памяти типа microSDXC Емкость 1 ТБ Скорость чтения 190 МБ/с Скорость записи 130 МБ/с Класс скорости A2, U3 и V30
Depth (mm) - 14.99 mm
EAN - 619659188474
EAN - 0619659188474
EAN Code - 619659188474
Eans - 619659188474
EAN_code - 0619659188474
feature_group_et - Mälukaardid
feature_group_en - Memory cards
feature_group_lv - Atmiņas kartes
feature_group_ru - Карты памяти
Flash Memory Write Data Transfer Rate - 130 MB/sec
Flash memory capacity - 1TB
Flash Memory Read Data Transfer Rate - 190 MB/sec
Pieces in pack - 1
Warranty - X months
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 99999 mēneši
gross_weight - 0.1 kg
Included adapters/readers - SD
Included Accessories - SD Adapter
Pack Weight Brutto (kg) - 0.005 kg
Package Type - Retail
Packs in Box - 10
Fabrication Material - Plastic
Box Weight Brutto (kg) - 0.017 kg
Category - Root/Accessories | Exploitation/Photo accessories/Cards and flash readers
Category Code - MFL
Category_1 - Photo and Video
Category_2 - Memory Cards - SD
Bundle With - 1 year RescuePRO Deluxe
Maximum Operating Ambient Temperature - 85 °C
Maximum Non-Operating Ambient Temperature - 85 °C
Minimum Operating Ambient Temperature - -25 °C
Minimum Non-Operating Ambient Temperature - -40 °C
Model - SDSQXAV-1T00-GN6MA
MPN - SDSQXAV-1T00-GN6MA
name_et - Sandisk mälukaart microSDXC 1TB Extreme + adapter
Name - CARD 1TB SanDisk Extreme microSDXC 190MB/s +Adapter
Name - SanDisk Extreme 1 TB microSDXC, memory card (UHS-I U3, Class 10, V30, A2)
Name - SanDisk microSDXC Extreme 1TB 190/130 MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3
name_en - Sandisk memory card microSDXC 1TB Extreme + adapter
name_lv - Sandisk memory card microSDXC 1TB Extreme + adapter
name_ru - Sandisk карта памяти microSDXC 1TB Extreme + адаптер
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 0.3 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 15.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 10 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.01 kg
Full Description Line - Flash Memory Card|Micro SDXC|1TB|Speed Class UHS-3|Included adapters/readers SD
Width (mm) - 1.02 mm
ProductCode - SDSQXAV-1T00-GN6MA
ProducerCode - SDSQXAV-1T00-GN6MA
ProductDescription - SanDisk Extreme microSDXC 1TB + SD Adapter + 1 year RescuePRO Deluxe up to 190MB/s & 130MB/s Read/Write speeds A2 C10 V30 UHS-I U3, EAN: 619659188474
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=220415112207280432&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Memory Flash
ProductType - Memory Flash cards
Product Type - Flash Memory Card
Vendor Homepage - www.westerndigital.com
Vendor - SANDISK
manufacturer_code - SDSQXAV-1T00-GN6MA
Manufacturer_code - SDSQXAV-1T00-GN6MA
Producer - SanDisk
Manufacturer - Sandisk
ShortDescription - microSDXC | 1TB | UHS-I | U3 | Class 10 | V30 | A2 | Odczyt do 190 MB/s | Zapis do 130 MB/s | Adapter SD
Specifications - Adapter - Yes
Спецификации - Адаптер - Да
Specifikācijas - Adapteris - Yes
Specifications - Adapter - microSD – SD
Спецификации - Адаптер - microSD – SD
Specifikācijas - Adapteris - microSD – SD
Specifikācijas - Atmiņas kartes formas faktors - microSD
Specifications - Memory card form factor - microSD
Спецификации - Формат карты памяти - microSD
Specifications - Memory card platform - Secure Digital
Спецификации - Платформа карты памяти - Secure Digital
Specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Specifications - Memory card type - microSDXC
Спецификации - Тип карты памяти - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifications - Operating temperature - -25 – 85 °C
Спецификации - Рабочая температура - -25 – 85 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - -25 – 85 °C
Specifications - Write speed - 130 MB/s
Спецификации - Скорость записи - 130 MB/s
Specifikācijas - Ierakstīšanas ātrums - 130 MB/s
Specifications - Capacity - 1 TB
Спецификации - Емкость - 1 TB
Specifikācijas - Ietilpība - 1 TB
Specifications - Dimensions - 15 × 11 × 1 mm
Specifikācijas - Izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Спецификации - Размеры - 15 × 11 × 1 мм
Specifikācijas - Kopnes interfeiss - SDXC UHS-I
Specifications - Bus interface - SDXC UHS-I
Спецификации - Интерфейс шины - SDXC UHS-I
Спецификации - Скорость чтения - 190 MB/s
Specifikācijas - Lasīšanas ātrums - 190 MB/s
Specifications - Read speed - 190 MB/s
Specifications - Storage temperature - -40 – 85 °C
Спецификации - Температура хранения - -40 – 85 °C
Specifikācijas - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Specifications - Speed class - Class 10
Спецификации - Класс скорости - Class 10
Specifikācijas - Ātruma klase - Class 10
Specifications - Speed class - A2
Спецификации - Класс скорости - A2
Specifikācijas - Ātruma klase - A2
Specifications - Speed class - UHS U3
Спецификации - Класс скорости - UHS U3
Specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Specifications - Speed class - V30
Спецификации - Класс скорости - V30
Specifikācijas - Ātruma klase - V30
Weight - 0,02
Weight - 0.01
weight - 0.054 kg
barcode - 0619659188474
barcode - 619659188474
Tehnilised andmed - Töötemperatuur - -25 – 85 °C
Tehnilised andmed - Mõõdud - 15 × 11 × 1 mm
Tehnilised andmed - Säilitustemperatuur - -40 – 85 °C
Tehnilised andmed - Adapter - Jah
Tehnilised andmed - Adapter - microSD – SD
Tehnilised andmed - Mälukaardi formaat - microSD
Tehnilised andmed - Mälukaardi platvorm - Secure Digital
Tehnilised andmed - Mälukaardi tüüp - microSDXC
Tehnilised andmed - Maht - 1 TB
Tehnilised andmed - Lugemiskiirus - 190 MB/s
Tehnilised andmed - Kirjutamiskiirus - 130 MB/s
Tehnilised andmed - Siiniliides - SDXC UHS-I
Tehnilised andmed - Kiirusklass - Class 10
Tehnilised andmed - Kiirusklass - A2
Tehnilised andmed - Kiirusklass - UHS U3
Tehnilised andmed - Kiirusklass - V30
Technical_details - Type: memory card EAN: 0619659188474 Manufacturer No.: SDSQXAV-1T00-GN6MA Series: Extreme Capacity: 1TB Type: microSDXC Bus interface: UHS-I, high speed Speed: Read: Max 160MB/s, Write: Max 90MB/s Speed Class: Class 10 UHS Speed Class: U3 Video speed class: V30 Application performance class: A2 Note: incl. adapter
title_en - SanDisk Extreme Memory Card microSDXC + Adapter 1 TB
title_lv - SanDisk Extreme Atmiņas Karte microSDXC + Adapteris 1 TB
title_ru - SanDisk Extreme Карта Памяти microSDXC + Адаптер 1 TB
Storage Capacity - 1 TB
Unit Net Weight - 0.01 kg
Unit Gross Weight - 0.01 kg
Unit Box Height - 0.003
Unit Box Length - 0.155
Unit Box Width - 0.1
Unit Brutto Volume - 4.65e-005 cubm
brand - SanDisk
Speed Class - UHS-3
Speed Class Rating - Class 10UHS-I U3Video Speed Class V30Application Performance Class A2
157,07 €
Sandisk Extreme, microSDXC, 1TB, UHS-I, U3, V30 +Adapter
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas