Silicon Power Superior Pro, microSDXC, 64GB, UHS-I, U3, V30 +Adapter

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 346232 Preces kods: SP064GBSTXDU3V20AB
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
34,68 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Atmiņas apjoms: 64 GB
  • Read speed (MB/s): 100 MB/s
  • Write speed (MB/s): 80 MB/s
  • Kartes formāts: Micro SD (Micro Secure Digital)
Visi parametri
Atmiņas apjoms 64 GB
Atmiņas apjoms ir flash kartes ietilpība megaibaitos, vai gigabaitos. Mūsdienu kamerām, kuru izšķirtspēja ir 5Mpx un vairāk nepieciešama atmiņa ar apjomu no 2Gb, vai vairāk.
Kartes tips : Micro SDXC
Read speed (MB/s) : 100 MB/s
Speed Class : 10
UHS Speed Class : U3
Video Speed Class : V30
Write speed (MB/s) : 80 MB/s
Kartes formāts Micro SD (Micro Secure Digital)
Atmiņas kartes tips nosaka, kādās fotokamerās, vai citās iekārtās šī atmiņa ir derīga. Pirms iegādāties atmiņas karti, pārliecinieties, vai iekārta, kam atmiņa būs paredzēta uztur jūsu izvēlēto atmiņas tipu un apjomu.
Papildus specifikācija
Atmiņa - Flash atmiņas klase - 10. klase
Atmiņa - Flash kartes tips - MicroSDXC
Atmiņa - Iekšējās atmiņas tips - UHS-III
Atmiņa - Ierakstīšanas ātrums - 80 MB/s
Atmiņa - ietilpība - 64 GB
Atmiņa - nolasīšanas ātrums - 100 MB/s
Atmiņa - UHS ātruma klase - 3. klase (U3)
Atmiņa - Video ātruma klase - V30
BrandPartCode - SP064GBSTXDU3V20AB
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Informācijas nesēji
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -40 - 85 °C
description_et - Iemūžiniet katru mirkli 4K Ultra HD formātā Silicon Power Superior Pro atmiņas karte ir uzticams sabiedrotais katrā pārgājienā, nedēļas nogales izbraucienā un sporta pasākumā. Pateicoties UHS-I U3 un V30 ātruma klasēm, Superior Pro atmiņas karte ļauj ierakstīt vienmērīgus 4K UHD videoklipus, un ar 100 MB/s lasīšanas un 80 MB/s rakstīšanas ātrumu jūs varēsiet pavadīt laiku, veidojot videoklipus, nevis gaidot atmiņas karti. Atvadieties no lēnajām lietojumprogrammām Superior Pro atmiņas kartēm ir piešķirts A1 novērtējums, kas nodrošina vienmērīgu lietojumprogrammu darbību. Minimālais izlases lasīšanas ātrums 1500 IOPS un minimālais izlases rakstīšanas ātrums 500 IOPS nodrošina, ka visas lietojumprogrammas tiek atvērtas acumirklī. Tas nozīmē, ka varat ietaupīt tālruņa iekšējo atmiņu un joprojām izmantot visas lietotnes. Neatkarīgi no ekstremāliem apstākļiem Silicon Power Superior Pro spēj izturēt mitrumu, triecienus, temperatūras svārstības un pat rentgena starus. Tādējādi varat filmēt videoklipus un fotografēt jebkuros ekstremālos apstākļos, neuztraucoties par atmiņas karti.
description_lv - Iemūžiniet katru sekundi 4K Ultra HD izšķirtspējā Vēlaties ierakstīt piedzīvojumus brīvā dabā, nedēļas nogales ceļojumus vai sporta pasākumus, nepalaižot garām nevienu notikumu? Superior Pro microSDXC UHS-I karte ar UHS 3. ātruma klasi (U3) un UHS 30. video ātruma klasi (V30) ļauj jums nepārtraukti uzņemt 4K Ultra HD video. Turklāt lasīšanas un rakstīšanas ātrums attiecīgi līdz 100 un 80 MB/s nodrošina, ka jūs pavadīsiet vairāk laika ierakstot un mazāk gaidot. Atvadieties no lēnajām lietojumprogrammām Pateicoties A1 novērtējumam, Superior Pro microSDXC UHS-I karte ir optimizēta lietojumprogrammu veiktspējas nodrošināšanai. Minimālais izlases lasīšanas ātrums 1500 IOPS un izlases rakstīšanas ātrums 500 IOPS ir līdzvērtīgs ātrākai palaišanai un uzlabotai darbībai. Tas nozīmē vispārēji labāku lietošanas pieredzi jūsu viedtālrunī, planšetdatorā un citās mobilajās ierīcēs, kurās darbojas lietotnes ar Android operētājsistēmu. Tas arī ietaupa ierīces iekšējās atmiņas vietu. Izejiet ārā bez raizēm Mēs zinām, ka labākos kadrus parasti nav visvieglāk iegūt. Tāpēc esam izstrādājuši šo karti, lai tā būtu ūdensizturīga, triecienizturīga, temperatūras un rentgena staru izturīga. Tāpēc varat doties ārā un iemūžināt pārsteidzošos kadrus, neuztraucoties. Šī karte ir tikpat izturīga, cik jūs esat piedzīvojumu meklētājs, - no sniegputeņiem kalnos līdz karstiem tuksnešiem un lietainākajiem lietus mežiem. Uzlabojiet savu ___ līdz dzīves ātrumam Aizpildiet tukšo vietu: digitālais fotoaparāts, viedtālrunis, drons, portatīvā spēļu konsole, planšetdators utt. Superior Pro microSDXC UHS-I kartei ir līdz 512 GB atmiņas ietilpība - tas ir līdz 77 300 dziesmām, 150 300 fotogrāfijām vai 24 stundām 4K Ultra HD video. Tā ir lieliska izvēle, lai uzlabotu savu mobilo ierīci līdz dzīves ātrumam un jūs varētu iemūžināt šos mirkļus arī dzīves ātrumā.
description_lv - Tveriet katru sekundi 4K Ultra HD kvalitātē Vēlaties iemūžināt āra aktivitātes, nedēļas nogales ceļojumus vai sporta pasākumus, neizlaižot nevienu darbību? Silicon Power Superior Pro microSDXC UHS-I atmiņas karte ar UHS Speed Class 3 (U3) un UHS Video Speed Class 30 (V30) datu pārraides ātruma klasi ļauj filmēt video 4K Ultra HD kvalitātē bez pārtraukumiem. Piedevām datu lasīšanas un rakstīšanas ātrumi — līdz 100 MB/sek. un 80 MB/sek., garantē, ka vairāk laika veltīsiet ierakstīšanai un mazāk gaidīšanai. Sakiet ardievas lēnām lietotnēm Pateicoties A1 klasei, Superior Pro microSDXC UHS-I atmiņas karte ir pielāgota lietotņu darbībai. Minimālais nejaušās lasīšanas ātrums 1500 IOPS (ievades/izvades operāciju skaits sekundē) un nejaušās rakstīšanas ātrums 500 IOPS nozīmē ātrākas ielādes un uzlabotu darbību. Šis viss kopumā nodrošina teicamu lietošanas pieredzi, izmantojot Android viedtālruni, planšetdatoru vai citas mobilās ierīces ar lietotņu atbalstu. Dodieties ārā, bez raizēm Kā zināms, labākos kadrus parasti nav tik viegli iegūt. Tādēļ šī atmiņas karte ir izturīga pret ūdeni, triecieniem, gaisa temperatūras izmaiņām un rentgenstarojumu. Tagad varat doties ārā un uzņemt pārsteidzošu kadrus, ne par ko neraizējoties. No sniegputeņa kalnos līdz karstam tuksnesim un lietainiem džungļiem — šī karte ir tikpat izturīga, cik jūs alkstošs pēc piedzīvojumiem. Uzlabojiet savu ierīci ar realitātei atbilstošu ātrumu Superior Pro microSDXC UHS-I atmiņas kartei ir 512 GB ietilpība, kas spēj ietilpināt līdz 77 300 dziesmām, 150 300 fotoattēliem vai 24 stundu garu 4K Ultra HD video. Šī ir izcila izvēle jūsu mobilās ierīces ātruma uzlabošanai, lai tvertu mirkļus realitātei atbilstošā ātrumā.
description_ru -
description_short_en - microSDXC tipa atmiņas karte Liela 64 GB ietilpība Līdz 100 MB/s lasīšanas ātrums Līdz 80 MB/s rakstīšanas ātrums Rīcības kamerām un viedierīcēm
description_short_et - microSDXC tipa atmiņas karte 64 GB ietilpība 100 MB/s lasīšanas ātrums 80 MB/s rakstīšanas ātrums Piedzīvojumu kamerām un viedierīcēm.
description_short_lv - microSDXC tipa atmiņas karte Liela atmiņas ietilpība — 64 GB Lasīšanas ātrums līdz 100 MB/sek. Rakstīšanas ātrums līdz 80 MB/sek. Piemērota sporta kamerām un viedierīcēm
description_short_ru -
dimensionalWeight - 6
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 8 - 95%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - Atmiņas kartes
feature_group_ln - Atmiņas kartes
feature_group_lv - Atmiņas kartes
feature_group_ru - Atmiņas kartes
Funkcijas - Produkta krāsa - White
Funkcijas - Produkta krāsa - Zelts
Funkcijas - Produkta krāsa - Zelts, balta
GarantijaInformācija - 5 gadi
garantijaType - W
Iepakojuma dati - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Iepakojuma dati - iekļauts atmiņas adapteris - SD
Jauda - atmiņas spriegums - 2.7
Jauda - atmiņas spriegums - 2.7,3.6 V
Jauda - atmiņas spriegums - 3.6 V
Kategorija - Atmiņas kartes
LongDesc - Uzņemiet katru sekundi 4K Ultra HD kvalitātēLai vēlaties ierakstīt piedzīvojumus brīvā dabā, nedēļas nogales ceļojumus vai sporta pasākumus, nepalaižot garām nevienu notikumu? Superior Pro microSDXC UHS-I karte ar UHS 3. ātruma klasi (U3) un UHS 30. video ātruma klasi (V30) ļauj jums nepārtraukti uzņemt 4K Ultra HD video. Turklāt lasīšanas un rakstīšanas ātrums attiecīgi līdz 100 un 80 MB/s nodrošina, ka jūs pavadīsiet vairāk laika ierakstīšanai un mazāk laika gaidīšanai.Atvadieties no lēnajām lietojumprogrammāmSa A1 novērtējuma pakāpes Superior Pro microSDXC UHS-I karte ir optimizēta lietojumprogrammu veiktspējai. Minimālais izlases lasīšanas ātrums 1500 IOPS un izlases rakstīšanas ātrums 500 IOPS ir līdzvērtīgs ātrākai palaišanai un uzlabotai darbībai. Tas nozīmē vispārēji labāku lietošanas pieredzi jūsu viedtālrunī, planšetdatorā un citās mobilajās ierīcēs, kurās darbojas lietotnes ar Android operētājsistēmu. Tas arī ietaupa ierīces iekšējās atmiņas vietu.Izejiet ārā bez raizēmMēs zinām, ka labākos kadrus parasti nav visvieglāk iegūt. Tāpēc esam izstrādājuši šo karti, lai tā būtu ūdensizturīga, triecienizturīga, temperatūras un rentgena staru izturīga. Tāpēc varat doties ārā un uzņemt šos pārsteidzošos kadrus, neuztraucoties. Šī karte ir tikpat izturīga, cik jūs esat piedzīvojumu meklētājs - no sniegputeņiem kalnos līdz karstiem tuksnešiem un lietusmežiemUpgradiniet savu ___līdz dzīves ātrumamIzpildiet tukšo aili: digitālā kamera, viedtālrunis, drons, portatīvā spēļu konsole, planšetdators utt. Superior Pro microSDXC UHS-I kartei ir līdz 512 GB atmiņas ietilpība - tas ir līdz 77 300 dziesmām, 150 300 fotogrāfijām vai 24 stundām 4K Ultra HD video. Tā ir lieliska izvēle, lai uzlabotu savu mobilo ierīci līdz dzīves ātrumam un jūs varētu iemūžināt šos mirkļus arī dzīves ātrumā.
LongProductName - 64 GB, C10, UHS-I U3, A1, V30, 100MB/s, 80MB/s
LongSummaryDescription - Silicon Power Superior Pro. Kapacitāte: 64 GB, Flash kartes tips: Flash atmiņas klase: MicroSDXC, Flash atmiņas klase: Iekšējās atmiņas tips: 10. klase, Iekšējās atmiņas tips: UHS-III, nolasīšanas ātrums: 100 MB/s, ierakstīšanas ātrums: 80 MB/s, UHS ātruma klase: (U3) klase, video ātruma klase: V30. Izstrādājuma krāsa: Krāsa: zelta, balta
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85235190
name_et - Silicon Power microSDXC 64GB Superior Pro V30 + adapteris
Nosaukums - Silicon Power Superior Pro 64 GB MicroSDXC UHS-III 10. klase
nosaukums_lv - Silicon Power atmiņas karte microSDXC 64GB Superior Pro V30 + adapteris
nosaukums_lv - Silicon Power atmiņas karte microSDXC 64GB Superior Pro V30 + adapteris
nosaukums_ru - Silicon Power microSDXC 64GB Superior Pro V30 atmiņas karte + adapteris
producerCode - SP064GBSTXDU3V20AB
productName - Silicon Power Superior Pro 64 GB MicroSDXC UHS-III 10. klase
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Superior Pro
ražotāja_kods - SP064GBSTXDU3V20AB
ShortSummaryDescription - Silicon Power Superior Pro, 64 GB, MicroSDXC, 10. klase, UHS-III, 100 MB/s, 80 MB/s
sizeX - 125
sizeY - 3
sizeZ - 85
Specifikācijas - Adapteris - microSD - SD
Specifikācijas - Adapteris - microSD - SD
Specifikācijas - Adapteris - microSD - SD
Specifikācijas - Akumulatora darbības laiks - >10 000 iestarpinājumu
Specifikācijas - Atmiņas kartes formas faktors - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes formāts - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes formāts - microSD
Specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Ierakstīšanas ātrums - 80 MB/s
Specifikācijas - Ierakstīšanas ātrums - 80 MB/s
Specifikācijas - Ierakstīšanas ātrums - 80 MB/s
Specifikācijas - ietilpība - 64 GB
Specifikācijas - ietilpība - 64 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 64 GB
Specifikācijas - izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Specifikācijas - Izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Specifikācijas - izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Specifikācijas - Izturība - > 10 000 ieliktņu
Specifikācijas - Izturība - >10 000 ievietošanas
Specifikācijas - Kopnes interfeiss - SDXC UHS-I
Specifikācijas - kopnes saskarne - SDXC UHS-I
Specifikācijas - kopnes saskarne - SDXC UHS-I
Specifikācijas - Lasīšanas ātrums - 100 MB/s
Specifikācijas - Lasīšanas ātrums - 100 MB/sek.
Specifikācijas - Mitrums - 8 – 95%
Specifikācijas - Mitrums - 8 – 95%
Specifikācijas - Mitrums - 8 – 95%
Specifikācijas - nolasīšanas ātrums - 100 MB/s
Specifikācijas - savietojamība - Ierīces ar SDXC portu (ne ar UHS-I ātrumu)
Specifikācijas - savietojamība - Ierīces ar SDXC slotu (ne ar UHS-I ātrumu)
Specifikācijas - Savietojamība - Ierīces ar SDXC slotu (neizmanto UHS-I ātrumu)
Specifikācijas - savietojamība - Ierīces ar SDXC UHS-II ligzdu
Specifikācijas - savietojamība - Ierīces ar SDXC UHS-II slotu
Specifikācijas - Savietojamība - Ierīces ar SDXC UHS-II slotu
Specifikācijas - Savietojamība - Saimniekierīces ar SDXC UHS-I atbalstu
Specifikācijas - savietojamība - SDXC UHS-I iespējotās uzņēmējas ierīces
Specifikācijas - savietojamība - SDXC UHS-I saderīgas ierīces
Specifikācijas - Svars - 0,3 g
Specifikācijas - Svars - 0.3 g
Specifikācijas - Svars - 0.3 г
Specifikācijas - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Specifikācijas - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Specifikācijas - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Specifikācijas - Ātruma klase - 10. klase
Specifikācijas - Ātruma klase - 10. klase
Specifikācijas - Ātruma klase - 10. klase
Specifikācijas - Ātruma klase - A1
Specifikācijas - Ātruma klase - A1
Specifikācijas - Ātruma klase - A1
Specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Specifikācijas - Ātruma klase - V30
Specifikācijas - Ātruma klase - V30
Specifikācijas - Ātruma klase - V30
svars - 12
Svars un izmēri - Augstums - 1 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 11 mm
Svars un izmēri - Platums - 15 mm
Svars un izmēri - Svars - 0.3 g
svītrkods - 886576045658
svītrkods - 4713436127383
Tehniskie dati - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Tehniskie dati - Izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Tehniskie dati - Mitrumizturība - 8 – 95%
Tehniskie dati - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Tehniskās specifikācijas - Adapteris - microSD - SD
Tehniskās specifikācijas - Akumulatora darbības laiks - >10 000 ierakstu
Tehniskās specifikācijas - Atmiņas kartes formāts - microSD
Tehniskās specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Tehniskās specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Tehniskās specifikācijas - Jauda - 64 GB
Tehniskās specifikācijas - nolasīšanas ātrums - 100 MB/s
Tehniskās specifikācijas - rakstīšanas ātrums - 80 MB/s
Tehniskās specifikācijas - Savietojamība - SDXC slota ierīces (neizmantojot UHS-I ātrumu)
Tehniskās specifikācijas - Savietojamība - SDXC UHS-I atbalstītās ierīces
Tehniskās specifikācijas - Savietojamība - SDXC UHS-II slota ierīces
Tehniskās specifikācijas - Sinus - SDXC UHS-I
Tehniskās specifikācijas - Svars - 0,3 g
Tehniskās specifikācijas - Ātruma klase - 10. klase
Tehniskās specifikācijas - Ātruma klase - A1
Tehniskās specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Tehniskās specifikācijas - Ātruma klase - V30
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-358
Zīmols - Silicon Power
zīmols - Silicon Power
Memory - Flash memory class - Class 10
Memory - Flash card type - MicroSDXC
Memory - Internal memory type - UHS-III
Memory - Write speed - 80 MB/s
Memory - Capacity - 64 GB
Memory - Read speed - 100 MB/s
Memory - UHS Speed Class - Class 3 (U3)
Memory - Video Speed Class - V30
BrandPartCode - SP064GBSTXDU3V20AB
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -40 - 85 °C
description_et - Jäädvusta iga hetk 4K Ultra HD kvaliteedis
Silicon Power Superior Pro mälukaart on truu kaaslane igal rännakul, nädalalõpuretkel ja spordiüritusel. UHS-I U3 ja V30 kiirusklassid võimaldavad Superior Pro mälukaardiga salvestada sujuvaid 4K UHD videosid ning tänu 100 MB/s lugemis- ja 80 MB/s kirjutamiskiirusele saad aega veeta videosid tehs mitte mälukaardi järele oodates. Jäta hüvasti aeglaste rakendustega
Superior Pro mälukaartidel on hinnatud A1 reitinguga, mis tagab sujuva rakenduste kasutamise. Minimaalne juhuslik lugemiskiirus 1500 IOPS ja minimaalne juhuslik kirjutuskiirus 500 IOPS tagavad, et kõik rakendused avanevad silmapilkselt. See tähendab, et saad telefoni sisemälu kokku hoida ning endiselt nautida kõiki rakendusi. Ükskõik, kui ekstreemsed olud Sind ka ootaks
Silicon Power Superior Pro peavad vastu nii niiskusele, põrutustele, temperatuurikõikumistele ja isegi röntgenkiirtele. Nii saad videosid teha ja pildistada ükskõik, kui ekstreemsetes tingimustes, ilma et peaksid mälukaardi pärast muretsema.
description_en - Capture Every Second In 4K Ultra HD
Looking to record outdoor adventures, weekend trips, or sporting events without missing any action? With UHS Speed Class 3 (U3) and UHS Video Speed Class 30 (V30), the Superior Pro microSDXC UHS-I card allows you to capture uninterrupted 4K Ultra HD videos. Furthermore, read and write speeds up to 100 and 80 MB/s, respectively, ensure that you’re spending more time recording and less time waiting. Say Goodbye To Slow Apps
With an A1 rating, the Superior Pro microSDXC UHS-I card is optimized for app performance. Minimum random read of 1,500 IOPS and random write of 500 IOPS equate to faster launches and enhanced operation. This translates to an overall superior user experience on your Android-based smartphone, tablet, and other app-running mobile devices. It also saves internal storage space on your device. Get Out There, Worry-Free
We know the best shots are usually not the easiest to obtain. That’s why we’ve engineered this card to be waterproof, shockproof, temperature-proof, and X-ray-proof. So you can get out there and capture those amazing shots without needing to worry. From blizzards in the mountains to scorching hot deserts and the rainiest rainforests, this card is as durable as you are adventurous. Upgrade Your ___ To The Speed Of Life
Fill in the blank: digital camera, smartphone, drone, portable game console, tablet, etc. The Superior Pro microSDXC UHS-I card comes with up to 512GB storage capacity – that’s up to 77,300 songs, 150,300 photos, or 24 hours of 4K Ultra HD video. It’s the superior choice to upgrade your mobile device to the speed of life so you can capture those moments at the speed of life, too.
description_lv - Tveriet katru sekundi 4K Ultra HD kvalitātē
Vēlaties iemūžināt āra aktivitātes, nedēļas nogales ceļojumus vai sporta pasākumus, neizlaižot nevienu darbību? Silicon Power Superior Pro microSDXC UHS-I atmiņas karte ar UHS Speed Class 3 (U3) un UHS Video Speed Class 30 (V30) datu pārraides ātruma klasi ļauj filmēt video 4K Ultra HD kvalitātē bez pārtraukumiem. Piedevām datu lasīšanas un rakstīšanas ātrumi — līdz 100 MB/sek. un 80 MB/sek., garantē, ka vairāk laika veltīsiet ierakstīšanai un mazāk gaidīšanai. Sakiet ardievas lēnām lietotnēm
Pateicoties A1 klasei, Superior Pro microSDXC UHS-I atmiņas karte ir pielāgota lietotņu darbībai. Minimālais nejaušās lasīšanas ātrums 1500 IOPS (ievades/izvades operāciju skaits sekundē) un nejaušās rakstīšanas ātrums 500 IOPS nozīmē ātrākas ielādes un uzlabotu darbību. Šis viss kopumā nodrošina teicamu lietošanas pieredzi, izmantojot Android viedtālruni, planšetdatoru vai citas mobilās ierīces ar lietotņu atbalstu. Dodieties ārā, bez raizēm
Kā zināms, labākos kadrus parasti nav tik viegli iegūt. Tādēļ šī atmiņas karte ir izturīga pret ūdeni, triecieniem, gaisa temperatūras izmaiņām un rentgenstarojumu. Tagad varat doties ārā un uzņemt pārsteidzošu kadrus, ne par ko neraizējoties. No sniegputeņa kalnos līdz karstam tuksnesim un lietainiem džungļiem — šī karte ir tikpat izturīga, cik jūs alkstošs pēc piedzīvojumiem. Uzlabojiet savu ierīci ar realitātei atbilstošu ātrumu
Superior Pro microSDXC UHS-I atmiņas kartei ir 512 GB ietilpība, kas spēj ietilpināt līdz 77 300 dziesmām, 150 300 fotoattēliem vai 24 stundu garu 4K Ultra HD video. Šī ir izcila izvēle jūsu mobilās ierīces ātruma uzlabošanai, lai tvertu mirkļus realitātei atbilstošā ātrumā.
description_ru -
description_short_en - microSDXC type memory card High 64 GB capacity Up to 100 MB/s read speed Up to 80 MB/s write speed For action cameras and smart devices
description_short_et - microSDXC tüüpi mälukaart 64 GB mahutavus 100 MB/s lugemiskiirus 80 MB/s kirjutamiskiirus Seikluskaameratele ja nutiseadmetesse
description_short_lv - microSDXC tipa atmiņas karte Liela atmiņas ietilpība — 64 GB Lasīšanas ātrums līdz 100 MB/sek. Rakstīšanas ātrums līdz 80 MB/sek. Piemērota sporta kamerām un viedierīcēm
description_short_ru -
dimensionalWeight - 6
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 8 - 95%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - Mälukaardid
feature_group_en - Memory cards
feature_group_lv - Atmiņas kartes
feature_group_ru - Карты памяти
Features - Product colour - White
Features - Product colour - Gold
Features - Product colour - Gold, White
WarrantyInfo - 5 years
warrantyType - W
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging data - Memory adapter included - SD
Power - Memory voltage - 2.7
Power - Memory voltage - 2.7,3.6 V
Power - Memory voltage - 3.6 V
Category - Memory Cards
LongDesc - Capture Every Second In 4K Ultra HDLooking to record outdoor adventures, weekend trips, or sporting events without missing any action? With UHS Speed Class 3 (U3) and UHS Video Speed Class 30 (V30), the Superior Pro microSDXC UHS-I card allows you to capture uninterrupted 4K Ultra HD videos. Furthermore, read and write speeds up to 100 and 80 MB/s, respectively, ensure that you’re spending more time recording and less time waiting.Say Goodbye To Slow AppsWith an A1 rating, the Superior Pro microSDXC UHS-I card is optimized for app performance. Minimum random read of 1,500 IOPS and random write of 500 IOPS equate to faster launches and enhanced operation. This translates to an overall superior user experience on your Android-based smartphone, tablet, and other app-running mobile devices. It also saves internal storage space on your device.Get Out There, Worry-FreeWe know the best shots are usually not the easiest to obtain. That’s why we’ve engineered this card to be waterproof, shockproof, temperature-proof, and X-ray-proof. So you can get out there and capture those amazing shots without needing to worry. From blizzards in the mountains to scorching hot deserts and the rainiest rainforests, this card is as durable as you are adventuroUpgrade Your ___ To The Speed Of LifeFill in the blank: digital camera, smartphone, drone, portable game console, tablet, etc. The Superior Pro microSDXC UHS-I card comes with up to 512GB storage capacity – that’s up to 77,300 songs, 150,300 photos, or 24 hours of 4K Ultra HD video. It’s the superior choice to upgrade your mobile device to the speed of life so you can capture those moments at the speed of life, too.
LongProductName - 64GB, C10,UHS-I U3, A1, V30, 100MB/s, 80MB/s
LongSummaryDescription - Silicon Power Superior Pro. Capacity: 64 GB, Flash card type: MicroSDXC, Flash memory class: Class 10, Internal memory type: UHS-III, Read speed: 100 MB/s, Write speed: 80 MB/s, UHS Speed Class: Class 3 (U3), Video Speed Class: V30. Product colour: Gold, White
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85235190
name_et - Silicon Power mälukaart microSDXC 64GB Superior Pro V30 + adapter
Title - Silicon Power Superior Pro 64 GB MicroSDXC UHS-III Class 10
name_en - Silicon Power memory card microSDXC 64GB Superior Pro V30 + adapter
name_lv - Silicon Power atmiņas karte microSDXC 64GB Superior Pro V30 + adapteris
name_ru - Silicon Power карта памяти microSDXC 64GB Superior Pro V30 + адаптер
producerCode - SP064GBSTXDU3V20AB
productName - Silicon Power Superior Pro 64 GB MicroSDXC UHS-III Class 10
productSize - Normal
ProductName - Superior Pro
manufacturer_code - SP064GBSTXDU3V20AB
ShortSummaryDescription - Silicon Power Superior Pro, 64 GB, MicroSDXC, Class 10, UHS-III, 100 MB/s, 80 MB/s
sizeX - 125
sizeY - 3
sizeZ - 85
Specifications - Adapter - microSD – SD
Спецификации - Адаптер - microSD – SD
Specifikācijas - Adapteris - microSD – SD
Specifications - Battery life - >10 000 insertions
Specifikācijas - Atmiņas kartes formas faktors - microSD
Specifications - Memory card form factor - microSD
Спецификации - Формат карты памяти - microSD
Specifications - Memory card platform - Secure Digital
Спецификации - Платформа карты памяти - Secure Digital
Specifikācijas - Atmiņas kartes platforma - Secure Digital
Specifications - Memory card type - microSDXC
Спецификации - Тип карты памяти - microSDXC
Specifikācijas - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifications - Write speed - 80 MB/s
Спецификации - Скорость записи - 80 MB/s
Specifikācijas - Ierakstīšanas ātrums - 80 MB/s
Specifications - Capacity - 64 GB
Спецификации - Емкость - 64 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 64 GB
Specifications - Dimensions - 15 × 11 × 1 mm
Specifikācijas - Izmēri - 15 × 11 × 1 mm
Спецификации - Размеры - 15 × 11 × 1 мм
Спецификации - Выносливость - >10 000 вставлений
Specifikācijas - Izturība - >10 000 ievietošanas
Specifikācijas - Kopnes interfeiss - SDXC UHS-I
Specifications - Bus interface - SDXC UHS-I
Спецификации - Интерфейс шины - SDXC UHS-I
Спецификации - Скорость чтения - 100 MB/s
Specifikācijas - Lasīšanas ātrums - 100 MB/sek.
Specifications - Humidity - 8 – 95%
Спецификации - Влажность - 8 – 95%
Specifikācijas - Mitrums - 8 – 95%
Specifications - Read speed - 100 MB/s
Спецификации - Совместимость - Устройства с портом SDXC (не на UHS-I скорости)
Specifications - Compatibility - Devices with SDXC slot (not at UHS-I speed)
Specifikācijas - Savietojamība - Ierīces ar SDXC slotu (neizmanto UHS-I ātrumu)
Спецификации - Совместимость - Устройства с гнездом SDXC UHS-II
Specifications - Compatibility - Devices with SDXC UHS-II slot
Specifikācijas - Savietojamība - Ierīces ar SDXC UHS-II slotu
Specifikācijas - Savietojamība - Saimniekierīces ar SDXC UHS-I atbalstu
Specifications - Compatibility - SDXC UHS-I enabled host devices
Спецификации - Совместимость - Устройства с поддержкой SDXC UHS-I
Specifikācijas - Svars - 0,3 g
Specifications - Weight - 0.3 g
Спецификации - Вес - 0.3 г
Specifications - Storage temperature - -40 – 85 °C
Спецификации - Температура хранения - -40 – 85 °C
Specifikācijas - Uzglabāšanas temperatūra - -40 – 85 °C
Specifications - Speed class - Class 10
Спецификации - Класс скорости - Class 10
Specifikācijas - Ātruma klase - Class 10
Specifications - Speed class - A1
Спецификации - Класс скорости - A1
Specifikācijas - Ātruma klase - A1
Specifications - Speed class - UHS U3
Спецификации - Класс скорости - UHS U3
Specifikācijas - Ātruma klase - UHS U3
Specifications - Speed class - V30
Спецификации - Класс скорости - V30
Specifikācijas - Ātruma klase - V30
weight - 12
Weight & dimensions - Height - 1 mm
Weight & dimensions - Depth - 11 mm
Weight & dimensions - Width - 15 mm
Weight & dimensions - Weight - 0.3 g
barcode - 886576045658
barcode - 4713436127383
Tehnilised andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Tehnilised andmed - Mõõdud - 15 × 11 × 1 mm
Tehnilised andmed - Niiskustaluvus - 8 – 95%
Tehnilised andmed - Säilitustemperatuur - -40 – 85 °C
Tehnilised andmed - Adapter - microSD – SD
Tehnilised andmed - Aku vastupidavus - >10 000 sisestust
Tehnilised andmed - Mälukaardi formaat - microSD
Tehnilised andmed - Mälukaardi platvorm - Secure Digital
Tehnilised andmed - Mälukaardi tüüp - microSDXC
Tehnilised andmed - Maht - 64 GB
Tehnilised andmed - Lugemiskiirus - 100 MB/s
Tehnilised andmed - Kirjutamiskiirus - 80 MB/s
Tehnilised andmed - Ühilduvus - SDXC pesaga seadmed (ei kasuta UHS-I kiirust)
Tehnilised andmed - Ühilduvus - SDXC UHS-I toega seadmed
Tehnilised andmed - Ühilduvus - SDXC UHS-II pesaga seadmed
Tehnilised andmed - Siiniliides - SDXC UHS-I
Tehnilised andmed - Kaal - 0,3 g
Tehnilised andmed - Kiirusklass - Class 10
Tehnilised andmed - Kiirusklass - A1
Tehnilised andmed - Kiirusklass - UHS U3
Tehnilised andmed - Kiirusklass - V30
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-358
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
34,68 €
Silicon Power Superior Pro, microSDXC, 64GB, UHS-I, U3, V30 +Adapter
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas