Garett V12, Black Steel

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1039538 Preces kods: V12_BLK_STL
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
119,47 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 14.05.2024 pēc 15:00
Visi parametri
Akumulatora ietilpība (mAh) : 330
Ātrā "SOS" funkcija : Nav
Balss vadība : Nav
Barometrs : Nav
Bezkontakta maksājumi : Nav
Bluetooth : Ir
Displeja izmērs : 1.43"
Displejs : AMOLED, Skārienjūtīgs
Ekrāna aizsardzība : N/A
Ekrāna izšķirtspēja : 466 x 466
Foto kamera : Nav
Funkcija "Atrast telefonu" : Nav
GPS : N/A
Iebūvētā atmiņa (GB) : 0.064
Kalendārs : Nav
Komplektācija : Lādētājs, Lietotāja rokasgrāmata, Pulkstenis, Siksniņa
Krāsa : Melna
Laikapstākļi : Nav
Modinātājs : Ir
Mūzikas vadība : Ir
Noturība pret salu : Nav
Paziņojumi : Ir
Pulsometrs (HRM) : Ir
SIM karte : Nav
SMS/Zvani : Ir
Spēles : Nav
Svars (g) : 55
Ūdens izturība (m) : N/A
Uzlādes ilgums (h) : 2
Uzlādes veids : Magnētiskā
Veselības un aktivitātes izsekošana : Attālums, Miega uzraudzība, Sirdsdarbības ritms, Soļu skaits
Vidējais baterijas darbības laiks : 10 dienas
Video zvani : Nav
Wi-Fi : Nav
Papildus specifikācija
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Viedie pulksteņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Viedpulksteņi
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Viedpulksteņi
description_lv - 1,43" AMOLED displejs ar Always on Display funkciju Induktīvā uzlāde Ar vienu uzlādi darbojas līdz 10 dienām Bluetooth zvani Biometriskie mērījumi - sirdsdarbības mērītājs, pulsa oksimetrs, asinsspiediena mērītājs IP68 Ūdensnecaurlaidīgs 100 sporta režīmi Garett V12 Prezentējam modernu Garett V12 viedpulksteni ar AMOLED displeju, Bluetooth tehnoloģiju, induktīvo uzlādi un ilgi kalpojošu akumulatoru, kas ar vienu uzlādi var darboties līdz 10 dienām. Mūsu viedpulkstenis ir ideāli piemērots prasīgiem klientiem, kuri novērtē kvalitāti un meklē tehnoloģiski progresīvus risinājumus. Moderns AMOLED ekrāns ar Always on Display funkciju Viena no Garett V12 viedpulksteņa neapšaubāmām priekšrocībām ir tā 1,43 collu displejs, kas izgatavots AMOLED tehnoloģijā. Tā izmantošana garantē lielisku attēla redzamību pat sarežģītos laika apstākļos, piemēram, tiešos saules staros. Interesanta ērtība ir arī Always on Display funkcija, kas nodrošina pastāvīgu ekrāna apgaismojumu, ļaujot pārbaudīt laiku, neaktivizējot pulksteni. Induktīvā uzlāde - nekādu vadu Garett V12 viedpulkstenis ir aprīkots ar induktīvo uzlādi. Ko tas nozīmē praksē? Jūs varat uzlādēt savu ierīci ar jaunu enerģiju, neizmantojot vadus, un šis risinājums nodrošina lielu ērtību un laika ietaupījumu. Viss process ir ārkārtīgi vienmērīgs, tāpēc varat ātri atgriezties pie darbībām, kuras sākāt pirms pulksteņa akumulatora izlādēšanās, piemēram, balss asistenta vai sporta režīmu izmantošanas (jums ir 100 dažādas iespējas).
Līdz 10 dienām ar vienu uzlādi Garett V12 viedpulksteņa akumulatoram ir raksturīga liela ietilpība, un ar vienu uzlādi tas darbojas līdz pat 10 dienām, kas nozīmē, ka jums nav jāuztraucas, ka ierīce izlādēsies nepareizā brīdī un jūs zaudēsiet piekļuvi savām iecienītākajām funkcijām, piemēram, biometriskiem mērījumiem (spiediena, sirdsdarbības un skābekļa līmeņa asinīs), fotografēšanai vai īsziņu un zvanu paziņojumu pārbaudei. Tagad jums šīs (un citas) ērtības ir pieejamas rokas stiepiena attālumā - kad vien jums tās ir nepieciešamas. Bluetooth zvani ar ģimeni un draugiem Garett V12 viedpulkstenis ļauj veikt un saņemt zvanus, pateicoties ierīcē pieejamai Bluetooth tehnoloģijai. Jūs varat tērzēt ar draugiem, kontrolēt mūziku un klausīties savas iecienītākās dziesmas jebkurā laikā. Ir vērts piebilst, ka prezentētajam pulksteņam ir hermētisks un ūdensnecaurlaidīgs korpuss (IP68 sertifikāts).
description_lv - 1.43" collu AMOLED displejs ar funkciju Always on Display Induktīvā uzlāde Darbs ar vienu uzlādi līdz 10 dienām Bluetooth zvani Biometriskie mērījumi – pulsometrs, pulsa oksimetrs, asinsspiediena mērītājs IP68 Ūdensizturīgs 100 sporta režīmi Garett V10 viedpulkstenis Iepazīstinām ar moderno viedpulksteni Garett V10 ar AMOLED displeju, Bluetooth sistēmu, induktīvo uzlādi un ilgstošu akumulatoru, kas ar vienu uzlādi var darboties līdz 10 dienām. Mūsu viedpulkstenis ir ideāli piemērots prasīgiem klientiem, kuri novērtē kvalitāti un meklē tehnoloģiski progresīvus risinājumus. Mūsdienīgs AMOLED ekrāns ar funkciju Always on Display Viena no viedpulksteņa Garett V10 neapšaubāmajām priekšrocībām ir 1,43 collu displejs, kas izgatavots, izmantojot AMOLED tehnoloģiju. Tās izmantošana garantē izcilu attēla redzamību pat sarežģītos laika apstākļos, piemēram, tiešos saules staros. Interesanta ērtība ir arī funkcija Always on Display, kas nodrošina pastāvīgu ekrāna fona apgaismojumu, ļaujot pārbaudīt laiku, neaktivizējot pulksteni. Induktīvā uzlāde – vairs nav jāinstalē Viedpulkstenis Garett V10 ir aprīkots ar induktīvo uzlādi. Ko tas nozīmē praksē? Jūs varat uzlādēt ierīci ar jaunu enerģiju, neizmantojot vadus, kas nodrošina lieliskas ērtības un laika ietaupījumu. Viss process ir ārkārtīgi gluds, tāpēc jūs ātri atgriezīsities pie darbībām, kuras sākāt pirms pulksteņa akumulatora izlādēšanās, piemēram, izmantojot balss asistentu vai sporta režīmus (ir 100 dažādas iespējas).
Nodrošina lietošanu līdz 10 dienām ar vienu uzlādi Viedpulksteņa Garett V10 akumulatoru raksturo liela ietilpība, jo pulkstenis ar vienu uzlādi darbojas līdz 10 dienām, kas nozīmē, ka jums nav jāuztraucas par to, ka ierīce izlādēsies nepareizā laikā un zaudēs piekļuvi iecienītākajām funkcijām, piem. veikt biometriskos mērījumus (spiediens, sirdsdarbība un asiņu skābekļa līmenis), fotografēt vai pārbaudīt īsziņas un zvanu paziņojumus, izmantojot lietotni. Tagad šīs (un citas) ērtības ir pa rokai, kad vien tās ir nepieciešamas. Bluetooth zvani ar ģimeni un draugiem Viedpulkstenis Garett V10 ļauj veikt un saņemt zvanus, pateicoties ierīcē iebūvētajai Bluetooth tehnoloģijai. Jebkurā situācijā varat tērzēt ar draugiem, vadīt mūziku un klausīties iecienītākās dziesmas. Ir vērts atzīmēt, ka uzrādītajam pulkstenim ir blīvs un ūdensnecaurlaidīgs korpuss (IP68 sertifikāts).
description_ru - 1,43" AMOLED ekrāns ar vienmēr ieslēgtu displeju Induktīvā uzlāde Līdz 10 dienām ar vienu uzlādi Bluetooth zvani Biometriskie mērījumi - sirdsdarbības mērītājs, pulsa oksimetrs, asinsspiediena mērītājs Ūdensizturīgs IP68 100 sporta režīmi Garett V12 viedpulkstenis Iepazīstinām ar mūsdienīgu Garett V12 viedpulksteni ar AMOLED displeju, Bluetooth tehnoloģiju, induktīvo uzlādi un ilgi kalpojošu akumulatoru, kas darbojas līdz 10 dienām bez uzlādes. Mūsu viedpulkstenis ir ideāli piemērots prasīgiem klientiem, kuri novērtē kvalitāti un meklē tehnoloģiski progresīvus risinājumus. Modernākais AMOLED ekrāns ar Always on Display. Viena no Garett V12 viedpulksteņa neapšaubāmajām priekšrocībām ir tā 1,43 collu AMOLED displejs. Tā izmantošana garantē lielisku attēla redzamību pat sarežģītos laika apstākļos, piemēram, tiešos saules staros. Vēl viena interesanta ērtība ir Always on Display funkcija, kas nodrošina, ka ekrāns vienmēr ir izgaismots, ļaujot jums pārbaudīt laiku, neaktivizējot pulksteni. Induktīvā uzlāde - vairs nekādu vadu Garett V12 viedpulkstenis ir aprīkots ar induktīvo uzlādi. Ko tas nozīmē praksē? Jūs varat uzlādēt ierīci ar jaunu enerģiju, neizmantojot vadus - risinājums, kas nodrošina lielu ērtību un laika ietaupījumu. Viss process notiek ārkārtīgi raiti, tāpēc jūs varat ātri atgriezties pie darbībām, kuras sākāt pirms pulksteņa akumulatora izlādēšanās, piemēram, balss asistenta vai sporta režīmu izmantošanas (jums ir 100 dažādas iespējas). Līdz 10 dienām ar vienu uzlādi Garett V12 viedpulksteņa akumulators ir lieljaudas un ar vienu uzlādi darbojas līdz pat 10 dienām, kas nozīmē, ka jums nav jāuztraucas par to, ka ierīcei nepareizā brīdī beigsies enerģija un jūs zaudēsiet piekļuvi savām iecienītākajām funkcijām, piemēram, biometriskiem mērījumiem (asinsspiediena, asinsspiediena, asins spiediena utt.). Tagad šīs (un citas) ērtības jums ir pieejamas rokas stiepiena attālumā - kad vien tās jums ir nepieciešamas. Bluetooth zvani ģimenei un draugiem Garett V12 viedpulkstenis ļauj veikt un saņemt zvanus, pateicoties ierīcē pieejamai Bluetooth tehnoloģijai. Jūs varat tērzēt ar draugiem, kontrolēt mūziku un klausīties savas iecienītākās dziesmas jebkurā laikā. Jāpiebilst, ka dāvinātajam pulksteņam ir hermētisks un ūdensnecaurlaidīgs korpuss (IP68 sertifikāts).
EAN - 5904238485620
gross_weight - 0.13 kg
Modelis - V12
Ražotājs - GARETT
svars - 0.055 kg
title_lv - Garett V12 AMOLED / Bluetooth / IP68 / Induktīvā uzlāde / Sporta režimi / Viedpulkstenis
title_lv - Garett V12 AMOLED / Bluetooth / IP68 / Induktīvā uzlāde / Sporta režīmi / Smart Watch
title_ru - Garett V12 AMOLED / Bluetooth / IP68 / Induktīvā uzlāde / Sporta režīmi / Smart Watch
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Smart Watches
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Viedpulksteņi
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Viedpulksteņi
description_en - 1.43" AMOLED display with Always on Display feature
Inductive charging
Up to 10 days work on a single charge
Bluetooth calls
Biometric measurements – heart rate monitor, pulse oximeter, blood pressure monitor
IP68 Waterproof
100 sport modes Garett V12
Presenting the modern Garett V12 smartwatch with AMOLED display, Bluetooth technology, inductive charging and a long-lasting battery that can work for up to 10 days on a single charge. Our smartwatch is ideal for demanding customers who value quality and are looking for technologically advanced solutions.
Modern AMOLED screen with Always on Display feature
One of the undoubted advantages of the Garett V12 smartwatch is its 1.43-inch display, made in AMOLED technology. Its use guarantees excellent image visibility even in difficult weather conditions, e.g., in direct sunlight. An interesting convenience is also the Always on Display function, providing constant backlight of the screen, allowing you to check the time without having to activate your watch.
Inductive charging – no more wiring
The Garett V12 smartwatch is equipped with inductive charging. What does this mean in practice? You can charge your device with new energy without the need for wires, a solution providing great convenience and time saving. The entire process is exceptionally smooth, so you can quickly return to the activities you started before your watch's battery ran out, such as using the voice assistant or sport modes (you have 100 different options).
Up to 10 days on a single charge
The Garett V12 smartwatch battery is characterized by high capacity and runs up to 10 days on a single charge which means you don't have to worry that the device will discharge at the wrong time and you will lose access to your favourite functions, such as biometric measurements (pressure, heart rate and oxygenation level of the blood), take photos or check text and call notifications. Now you have these (and other) amenities at your fingertips—whenever you need them.
Bluetooth calls with family and friends
The Garett V12 smartwatch allows you to make and receive calls all thanks to the Bluetooth technology available in the device. You can chat with friends, control music, and listen to your favourite songs any time. It is worth adding that the presented watch has a tight and waterproof housing (IP68 certified).
description_lv - 1.43" collu AMOLED displejs ar funkciju Always on Display
Induktīvā uzlāde
Darbs ar vienu uzlādi līdz 10 dienām
Bluetooth zvani
Biometriskie mērījumi – pulsometrs, pulsa oksimetrs, asinsspiediena mērītājs
IP68 Ūdensizturīgs
100 sporta režīmi Garett V10 viedpulkstenis Iepazīstinām ar moderno viedpulksteni Garett V10 ar AMOLED displeju, Bluetooth sistēmu, induktīvo uzlādi un ilgstošu akumulatoru, kas ar vienu uzlādi var darboties līdz 10 dienām. Mūsu viedpulkstenis ir ideāli piemērots prasīgiem klientiem, kuri novērtē kvalitāti un meklē tehnoloģiski progresīvus risinājumus. Mūsdienīgs AMOLED ekrāns ar funkciju Always on Display Viena no viedpulksteņa Garett V10 neapšaubāmajām priekšrocībām ir 1,43 collu displejs, kas izgatavots, izmantojot AMOLED tehnoloģiju. Tās izmantošana garantē izcilu attēla redzamību pat sarežģītos laika apstākļos, piemēram, tiešos saules staros. Interesanta ērtība ir arī funkcija Always on Display, kas nodrošina pastāvīgu ekrāna fona apgaismojumu, ļaujot pārbaudīt laiku, neaktivizējot pulksteni. Induktīvā uzlāde – vairs nav jāinstalē
Viedpulkstenis Garett V10 ir aprīkots ar induktīvo uzlādi. Ko tas nozīmē praksē? Jūs varat uzlādēt ierīci ar jaunu enerģiju, neizmantojot vadus, kas nodrošina lieliskas ērtības un laika ietaupījumu. Viss process ir ārkārtīgi gluds, tāpēc jūs ātri atgriezīsities pie darbībām, kuras sākāt pirms pulksteņa akumulatora izlādēšanās, piemēram, izmantojot balss asistentu vai sporta režīmus (ir 100 dažādas iespējas).
Nodrošina lietošanu līdz 10 dienām ar vienu uzlādi
Viedpulksteņa Garett V10 akumulatoru raksturo liela ietilpība, jo pulkstenis ar vienu uzlādi darbojas līdz 10 dienām, kas nozīmē, ka jums nav jāuztraucas par to, ka ierīce izlādēsies nepareizā laikā un zaudēs piekļuvi iecienītākajām funkcijām, piem. veikt biometriskos mērījumus (spiediens, sirdsdarbība un asiņu skābekļa līmenis), fotografēt vai pārbaudīt īsziņas un zvanu paziņojumus, izmantojot lietotni. Tagad šīs (un citas) ērtības ir pa rokai, kad vien tās ir nepieciešamas.
Bluetooth zvani ar ģimeni un draugiem Viedpulkstenis Garett V10 ļauj veikt un saņemt zvanus, pateicoties ierīcē iebūvētajai Bluetooth tehnoloģijai. Jebkurā situācijā varat tērzēt ar draugiem, vadīt mūziku un klausīties iecienītākās dziesmas. Ir vērts atzīmēt, ka uzrādītajam pulkstenim ir blīvs un ūdensnecaurlaidīgs korpuss (IP68 sertifikāts).
description_ru - 1.43" AMOLED экран с функцией Always on Display
Индуктивная зарядка
Работа на одной зарядке до 10 дней
Bluetooth звонки
Biometric измерения – пульсометр, пульсоксиметр, измеритель арториального давления
Водонипроницаемость IP68 100 спортивных режимов Умные часы Garett V12
Представляем современные умные часы Garett V12 с дисплеем AMOLED, технологией Bluetooth, индуктивной зарядкой и долговечным аккумулятором, способным работать до 10 дней без подзарядки. Наши умные часы идеально подходят для требовательных клиентов, которые ценят качество и ищут технологически передовые решения.
Современный экран AMOLED с функцией Always on Display.
Одним из несомненных преимуществ умных часов Garett V12 является их 1,43-дюймовый дисплей, выполненный по технологии AMOLED. Его использование гарантирует отличную видимость изображения даже в сложных погодных условиях, например, под прямыми солнечными лучами. Интересным удобством является также функция Always on Display, обеспечивающая постоянную подсветку экрана, позволяющую проверять время без необходимости активации часов.
Индуктивная зарядка – больше никакой проводки
Умные часы Garett V12 оснащены индуктивной зарядкой. Что это значит на практике? Вы можете зарядить свое устройство новой энергией без использования проводов — решение, обеспечивающее большое удобство и экономию времени. Весь процесс исключительно плавный, поэтому вы можете быстро вернуться к занятиям, которые начали до того, как разрядилась батарея ваших часов, например, к использованию голосового помощника или спортивным режимам (у вас есть 100 различных вариантов).
До 10 дней на одном заряде
Аккумулятор умных часов Garett V12 отличается высокой емкостью и работает до 10 дней на одном заряде, а это значит, что вам не придется беспокоиться о том, что устройство разрядится в неподходящий момент и вы потеряете доступ к любимым функциям, таким как биометрические измерения (давление, частота сердечных сокращений и уровень оксигенации крови), делать фотографии или проверять текст и уведомления о звонках. Теперь эти (и другие) удобства у вас под рукой — когда бы они вам ни потребовались.
Звонки по Bluetooth семье и друзьям
Умные часы Garett V12 позволяют совершать и принимать звонки благодаря технологии Bluetooth, доступной в устройстве. Вы можете общаться с друзьями, управлять музыкой и слушать любимые песни в любое время. Стоит добавить, что представленные часы имеют герметичный и водонепроницаемый корпус (сертификат IP68).
EAN - 5904238485620
gross_weight - 0.13 kg
Model - V12
Producer - GARETT
weight - 0.055 kg
title_lv - Garett V12 AMOLED / Bluetooth / IP68 / Induktīvā uzlāde / Sporta režimi / Viedpulkstenis
title_en - Garett V12 AMOLED / Bluetooth / IP68 / Inductive charging / Sports modes / Smart Watch
title_ru - Garett V12 AMOLED / Bluetooth / IP68 / Inductive charging / Спортивные режимы / Умные Часы
119,47 €
Garett V12, Black Steel
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas