Fitbit Charge 6, Cream

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1014156 Preces kods: GA05185-GB
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi
178,94 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 17.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 17.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 17.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 17.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 17.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 15.05.2024 pēc 15:00
Visi parametri
Akumulatora ietilpība (mAh) : N/A
Ātrā "SOS" funkcija : Nav
Balss vadība : Nav
Barometrs : Nav
Bezkontakta maksājumi : Nav
Bluetooth : Ir
Displeja izmērs : 1.04"
Displejs : AMOLED, Skārienjūtīgs
Ekrāna aizsardzība : N/A
Ekrāna izšķirtspēja : N/A
Foto kamera : Nav
Funkcija "Atrast telefonu" : Nav
GPS : Nav
Iebūvētā atmiņa (GB) : N/A
Kalendārs : Nav
Komplektācija : Lādētājs, Pulkstenis, Siksniņa
Krāsa : Bēša
Laikapstākļi : Ir
Modinātājs : Ir
Mūzikas vadība : Nav
Noturība pret salu : Nav
Paziņojumi : Ir
Pulsometrs (HRM) : Nav
SIM karte : Nav
SMS/Zvani : Ir
Spēles : Nav
Svars (g) : N/A
Ūdens izturība (m) : N/A
Uzlādes ilgums (h) : 2
Uzlādes veids : Saskares
Veselības un aktivitātes izsekošana : Attālums, Kaloriju skaitītājs, Miega uzraudzība, Sirdsdarbības ritms, Skābeļa daudzums asinīs, Soļu skaits, Stresa līmeņa uzraudzība, Temps, Treniņa taimeris, Treniņu režīmi
Vidējais baterijas darbības laiks : 7 dienas
Video zvani : Nav
Wi-Fi : Nav
Papildus specifikācija
Akumulators - akumulatora darbības laiks - Līdz 7 dienām
Akumulators - akumulatora darbības laiks - Līdz 7 dienām
Akumulators - barošanas avots - Litija polimēru akumulators
Akumulators - barošanas avots - litija polimēru akumulators
Akumulators - uzlāde - ar uzlādes kabeli
Akumulators - uzlāde - Izmantojot uzlādes kabeli
Akumulators - uzlādes laiks - 2 stundas
Akumulators - uzlādes laiks - 2 stundas
Atmiņa - Atmiņas ietilpība - 30 dienas
Atmiņa - Atmiņas ietilpība - 30 dienas
Atmiņa - Atmiņas ietilpība - 30 dienas
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - Līdz 7 dienām
Barošanas avots - barošanas avots - Litija polimēra akumulators
Barošanas avots - Uzlāde - Ar uzlādes kabeli
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas
Baterija - Darbības laiks - Līdz 7 dienām
Baterija - Enerģijas avots - Litija polimēru akumulators
Baterija - Uzlāde - Izmantojot uzlādes kabeli
Baterija - Uzlādes laiks - 2 mirkļi
Bruto svars - 0.16 kg
category_en - Sporta pulksteņi
category_et - Sporta pulksteņi
category_lv - Sporta pulksteņi
category_ru - Sporta pulkstenis
Citas funkcijas > Krāsa - Porcelāns
Darbības rādītāji > GPS (satelīts) - Jā
description_et - Fitbit aktivitātes monitors Nr. 1. Tagad ar Google. Papildiniet savu ikdienu ar Fitbit labāko aktivitātes monitoru. Izbaudiet Fitbit visprecīzāko sirdsdarbības frekvences izsekošanu un Google labāko lietotņu, piemēram, Maps un Wallet, kā arī YouTube Music, vadību tieši no jūsu rokas. Pārvietojieties ritmā Izvēlieties savu noskaņojumu ar YouTube Music kontroli un iedvesmojieties no vairāk nekā 40 treniņu režīmiem. Sekojiet līdzi savam ķermenim, sekojot sirdsdarbībai, soļiem, attālumam un sadedzinātajām kalorijām. Aktīvās zonas minūtes parāda, cik daudz laika pavadāt mērķa zonās. Fitbit visprecīzākais sirdsdarbības mērītājs Intensīvu treniņu, piemēram, HIIT, spiningošanas, airēšanas un citu treniņu laikā sekojiet līdz pat 60% precīzāk. Saderīgs ar trenažieriem Sirdsdarbības ritmu reāllaikā varat sekot, pieslēdzoties pie Charge 6 trenažieriem, piemēram, skrejceliņiem, eliptiskajiem trenažieriem, trenažieriem, velotrenažieriem un citiem. Nepārtrauciet kustēties visas dienas garumā Skriešanas vai izbraucienu laikā bez problēmām atrodiet ceļu, izmantojot Google Maps precīzus norādījumus. Un, ja, atrodoties ārpus mājas, jums ir nepieciešamas uzkodas, izmantojiet Google maku bezkontakta maksājumiem. Iepazīstiet savu ķermeni, gūstiet rezultātus ar Fitbit Premium Ar Fitbit Premium varat izvēlēties no plaša treniņu klāsta, piemēram, HIIT, riteņbraukšanas, svara treniņa, deju kardio un citiem. Pārbaudiet savu ikdienas gatavības rezultātu, lai uzzinātu, vai esat gatavs treniņam vai arī jums vajadzētu atpūsties. Ar Fitbit Charge 6 aktivitātes monitoru jūs saņemat bezmaksas 6 mēnešu Fitbit Premium abonementu. Turklāt saņemiet personalizētus padomus, vadītus treniņus un programmas, kas palīdzēs jums uzlabot uzturu, miega paradumus un daudz ko citu. Kardio vingrinājumu līmenis Noskaidrojiet savu VO2 max rādītāju un uzziniet, cik labi jūsu ķermenis izmanto skābekli, kad veicat īpaši intensīvus vingrinājumus. Jūsu miega rādītājs Personalizēts miega rādītājs ļauj jums uzzināt, cik labi gulējāt iepriekšējā naktī. SmartTrack™ Aizmirsāt sākt treniņa reģistrēšanu? Nav problēmu. SmartTrack automātiski nosaka un ieraksta jūsu treniņus. SpO2 un ādas temperatūra Sekojiet līdzi skābekļa līmeņa izmaiņām asinīs un ādas temperatūrai, lai iegūtu vairāk informācijas par savu veselību. Stresa rādītājs Stresa rādītājs ir ikdienas rādītājs, kas parāda jūsu ķermeņa fizisko reakciju uz stresu un to, kā rutīnas var palīdzēt samazināt stresu. Navigācijas poga Atrodiet visu nepieciešamo ar vienkāršu sānu pogu. Ātrs pieskāriens ļauj pāriet uz sākuma ekrānu vai pārbaudīt statistikas rādītājus. Viedie paziņojumi Esiet lietas kursā ar balss, teksta, kalendāra un citu programmu, tostarp Gmail, Google kalendāra un citu programmu, paziņojumiem. 7 dienu akumulatora darbības laiks Nākamajā ceļojumā varat atstāt lādētāju mājās, jo Charge 6 akumulatora darbības laiks ir līdz pat 7 dienām.
description_lv -
description_lv - Fitbit #1 izsekošanas ierīce. Tagad ar Google. Uzlabojiet savu ikdienu ar Fitbit #1 fitnesa sekotāju. Tagad ar mūsu visprecīzāko sirdsdarbības frekvenci, kā arī Google pamatlietām, piemēram, Maps, Wallet un YouTube Music kontroli. Redziet to displejā Redziet savu sirdsdarbības frekvenci reāllaikā, savienojot Charge 6 ar iecienītākajiem saderīgajiem trenažieriem - skrejceliņiem, eliptiskajiem trenažieriem, airētājiem, trenažieriem un citiem. Pārvietojieties atbilstoši ritmam Izvēlieties savu noskaņojumu ar YouTube Music kontrolieriem un iedvesmojieties, izmantojot vairāk nekā 40 vingrojumu režīmus. Sekojiet līdzi savam ķermenim, sekojot līdzi sirdsdarbībai, soļiem, attālumam un sadedzinātajām kalorijām. Aktīvās zonas minūtes norāda, cik daudz laika pavadāt mērķa sirdsdarbības zonās. Fitbit visprecīzākais sirdsdarbības pulss uz trenažiera Iegūstiet informāciju par savu ritmu ar līdz pat 60% precīzāku izsekošanu enerģisku aktivitāšu, piemēram, HIIT, spiningošanas un airēšanas, laikā. Lai jūsu diena ritētu raiti Atrodiet savu ceļu skrējiena vai izbrauciena laikā, izmantojot Google Maps norādījumus "pagrieziens pa pagriezienam". Un, kad ceļā jums ir nepieciešams uzkodām, vienkārši piesitiet, lai samaksātu ar Google maku. Pārziniet savu ķermeni, izvēlieties savu treniņu Izvēlieties no Fitbit ekspertu treneru vadītas HIIT, riteņbraukšanas, spēka treniņu, deju kardio un citu treniņu bibliotēkas. Pārbaudiet savu ikdienas gatavības rezultātu un uzziniet, vai esat gatavs doties uz pilnu slodzi vai izmantot atpūtas dienu. Kardio fitnesa līmenis Noskaidrojiet savu VO2 max un uzziniet, cik labi jūsu ķermenis izmanto skābekli, kad strādājat, cik vien iespējams. Miega rādītājs Uzziniet par iepriekšējā nakts miega kvalitāti, izmantojot personalizētu miega rādītāju. SmartTrack™ Aizmirsāt sākt sekošanu? Neuztraucieties. SmartTrack automātiski atpazīst un reģistrē treniņus. SpO2 un ādas temperatūra Novērojiet skābekļa līmeņa asinīs un ādas temperatūras izmaiņas, lai uzzinātu vairāk par savu pašsajūtu. Stresa pārvaldības rādītājs Iegūstiet ikdienas rādītāju, kas parāda jūsu ķermeņa fizisko reakciju uz stresu - un kā jūsu rutīnas var palīdzēt. Navigācijas poga Atrodiet, kas jums nepieciešams, izmantojot vieglu sānu pogu. Tikai ātri pieskaroties varat pāriet uz sākuma ekrānu vai apskatīt savus statistikas datus. Viedie paziņojumi Esiet informēti par zvanu, īsziņu, kalendāra un citu lietotņu paziņojumiem, tostarp Gmail, Google Calendar un citiem. 7 dienu akumulatora darbības laiks Atstājiet savu lādētāju nākamajā garajā nedēļas nogales ceļojumā, izmantojot sekotāju, kas var darboties līdz pat 7 dienām.
description_ru -
description_short_en - Aktivitātes izsekošanas ierīce ar GPS un 24/7 HR 24/7 aktivitātes, veselības un miega izsekošana Paziņojumi pa tālruni, Google Maps un maks 40+ treniņu režīmi un automātiska atpazīšana Akumulatora darbības ilgums līdz 7 dienām.
description_short_et - Aktivitātes monitors ar integrētu GPS un sirdsdarbības monitoru Ikdienas aktivitātes, veselības un miega novērošana Telefona brīdinājumi, Google Maps un maks 40+ treniņu režīmi un automātiska treniņa noteikšana Līdz 7 dienām akumulatora darbības laiks
description_short_lv -
description_short_ru - Aktivitāšu sekotājs ar iebūvētu GPS un sirdsdarbības sensoruDienas aktivitāšu, veselības stāvokļa un miega uzraudzībaPaziņojumi tālrunī, Google Maps un makāVairāk nekā 40 treniņu režīmi un automātiska treniņa noteikšanaBaterijas darbības laiks līdz 7 dienām.
Displejs - Displeja izmērs - 1.04"
Displejs - Displeja tips - AMOLED
Displejs - Ekrāna izmērs - 1,04"
Displejs - Ekrāna izmērs - 1.04"
Displejs - Ekrāna tips - AMOLED
Displejs - Ekrāna veids - AMOLED
Displejs - fona apgaismojums - Jā
Displejs - Fona apgaismojums - Jā
Displejs - Izgaismojums - Jā
Displejs - skārienekrāns - Jā
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Displejs - skārienekrāns - Jā
Displejs > Displeja tips - AMOLED
Dizains > Ūdensizturība - Jā
EAN - 840353901209
Ekrāns - Ekrāna diagonāle - 1,04"
Ekrāns - Ekrāna tips - AMOLED
Ekrāns - fona apgaismojums - Jah
Ekrāns - skārienjutīgs - Jah
Elastīgi darbības monitori - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgie aktivitāšu monitori - Savienojamība - Bluetooth
Elastīgie darbības monitori - Savienojumi - Bluetooth
Elastīgie darbības monitori - Savienojums - Bluetooth
feature_group_et - Darbības monitori
feature_group_ln - Aktivitātes sekotāji
feature_group_lv - Aktivitātes trekeri
feature_group_ru - Aktivitātes sekotāji
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Attālums
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Elpošanas ātrums
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Ikdienas aktivitāte
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Kaloriju skaitītājs
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Laiks
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Miegs
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Sirdsdarbības ritms
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Skābekļa daudzums asinīs
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Soļu skaits
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Stresa līmenis
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Temperatūra
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Treniņa taimeris
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - VO2 max
Funkcijas - Brīdinājumi - Kalendārs
Funkcijas - Brīdinājumi - Modinātājs
Funkcijas - Brīdinājumi - Pielikumi
Funkcijas - Brīdinājumi - SMS
Funkcijas - Brīdinājumi - Sociālie plašsaziņas līdzekļi
Funkcijas - Brīdinājumi - Zvani
Funkcijas - Brīdinājumi - Е-мейл
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Apmācību taimeris
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Attālums
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Dienas aktivitātes
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Elpošanas biežums
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Elpošanas ātrums
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Ikdienas aktivitāte
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Impulss
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Kaloriju skaitītājs
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Miega kvalitāte
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Miega režīms
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Miers
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Nobrauktais ceļš
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Piesātinātās kalorijas
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Sirdsdarbība
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Skābeklis asinīs
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Skābekļa saturs asinīs
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Soļi
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Soļu skaits
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Stresa līmenis
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Stresa līmenis
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Temperatūra
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Temperatūra
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Tempo
Funkcijas - Darbības uzraudzība - Vingrinājumu taimeris
Funkcijas - Darbības uzraudzība - VO2 max
Funkcijas - Darbības uzraudzība - VO2 max
Funkcijas - Notifications - E-pasts
Funkcijas - Notifications - Kalendārs
Funkcijas - Notifications - Lietojumprogrammas
Funkcijas - Notifications - Modinātājs
Funkcijas - Notifications - SMS
Funkcijas - Notifications - Sociālie mediji
Funkcijas - Notifications - Zvaniet uz
Funkcijas - Paziņojumi - Aplikācijas
Funkcijas - Paziņojumi - E-pasts
Funkcijas - Paziņojumi - Kalendārs
Funkcijas - Paziņojumi - SMS
Funkcijas - Paziņojumi - Sociālie plašsaziņas līdzekļi
Funkcijas - Paziņojumi - Trauksmes signāls
Funkcijas - Paziņojumi - Zvani
Funkcionalitāte - Brīdinājumi - Aetatus
Funkcionalitāte - Brīdinājumi - E-pasts
Funkcionalitāte - Brīdinājumi - Kalendārs
Funkcionalitāte - Brīdinājumi - Pieteikumi
Funkcionalitāte - Brīdinājumi - SMS
Funkcionalitāte - Brīdinājumi - Sociālie plašsaziņas līdzekļi
Funkcionalitāte - Brīdinājumi - Zvani uz
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Apmācību ilgums
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Elpošanas ātrums
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Ikdienas aktivitāte
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Miega režīms
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Nobrauktais attālums
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Sadedzinātās kalorijas
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Sammud
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Sirdsdarbība
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Skābekļa saturs asinīs
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Stresitāze
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Temperatūra
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - Tempo
Funkcionalitāte - izmērāmi parametri - VO2 max
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 10,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 750,00 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 100.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 1.3 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 174.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 91.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 45.00 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 0.3 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 30.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.13 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.00 kg
Izmēri un svars - Apļa izmērs - 130 – 170 mm
Izmēri un svars - Apļa izmērs - 170 – 211 mm
Izmēri un svars - Jostas garums - 130 - 170 mm
Izmēri un svars - Jostas garums - 170 - 211 mm
Izmēri un svars - Siksnas garums - 130 – 170 mm
Izmēri un svars - Siksnas garums - 170 – 211 mm
Izmēri un svars - Siksnas izmērs - 130 – 170 mm
Izmēri un svars - Siksnas izmērs - 170 – 211 mm
Kods - GA05185-GB
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
name_et - Fitbit Charge 6, porcelāns/sudrabs
Nosaukums - Charge 6 | Fitnesa trenažieris | GPS (satelīts) | AMOLED | Ūdensizturīgs | Porcelāns
nosaukums_lv - Fitbit Charge 6, porcelāns/sudrabs
nosaukums_lv - Fitbit Charge 6, porcelāns/sudrabs
nosaukums_ru - Fitbit Charge 6, porcelāns/sudrabs
Ražotāja produkta nosaukums - Nodeva 6
ražotāja_kods - GA05185-GB
Savienojamība - Bluetooth - Jah
Savienojamība - Bluetooth - Jā
Savienojamība - Bluetooth - Jā
Savienojamība - Bluetooth protokoli - LE
Savienojamība - Bluetooth protokoli - LE
Savienojamība - Bluetooth protokoli - LE
Savienojamība - Mobilā lietotne - Fitbit
Savienojamība - Mobilā lietotne - Fitbit
Savienojamība - NFC - Jah
Savienojamība - NFC - Jā
Savienojamība - NFC - Jā
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android 9.0 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android 9.0 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android 9.0 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 15 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 15 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 15 vai jaunāka versija
Savienojamība - viedierīces lietotne - Fitbit
Savienojums - Bluetooth - Jā
Savienojums - Bluetooth protokoli - LE
Savienojums - Mobilā lietotne - Fitbit
Savienojums - NFC - Jā
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android 9.0 vai jaunāka versija
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - iOS 15 vai jaunāka versija
Sensori - Akselerometri - Jā
Sensori - akselerometrs - Jah
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Altimetrs - Ei
Sensori - Altimetrs - Nē
Sensori - Altimetrs - Nē
Sensori - Citi - Apkārtējās gaismas sensors
Sensori - Citi - Apkārtējās gaismas sensors
Sensori - Citi - Gaismas sensors
Sensori - Citi - Gaismas sensors
Sensori - Citi - SpO2
Sensori - Citi - SpO2
Sensori - Citi - SpO2
Sensori - Citi - SpO2
Sensori - Citi - Temperatūras sensors
Sensori - Citi - Temperatūras sensors
Sensori - Citi - Temperatūras sensors
Sensori - Citi - Temperatūras sensors
Sensori - Citi - Vibrācijas motors
Sensori - Citi - Vibrācijas motors
Sensori - Citi - Vibrācijas motors
Sensori - Citi - Vibrējošais motors
Sensori - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GPS
Sensori - GPS - GPS
Sensori - GPS - GPS
Sensori - GPS - Jah
Sensori - GPS - Jā
Sensori - GPS - Jā
Sensori - Gājēju sensors - Jah
Sensori - Pulsa sensors - Iebūvēts
Sensori - Pulsa sensors - Integreeritud
Sensori - Sirdsdarbības monitori - Iebūvēts
Sensori - Sirds ritma monitors - Iebūvēts
Sensori - soļu skaitītājs - Jā
Sensori - soļu skaitītājs - Jā
Sensori - Soļu skaitītājs - Jā
Sensors - Altimeter - Nē
Sensors - GPS - GLONASS
Sensors - GPS - GPS
Sensors - GPS - Jā
Sirdsdarbības ritma monitors - Jā
svītrkods - 840353901209
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.03 kg
Tehniskā informācija > Produkta tips - Fitnesa trenažieris
Tehniskā informācija > Ražotājs - Fitbit
Uzglabāšana - Uzglabāšanas jauda - 30 dienas
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Ūdensdrošība (līdz 50 m dziļumam)
Vispārīgi - Band materiāls - Silikona
Vispārīgi - Darba temperatūra - -10 – 45 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -10 – 45 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -10 – 45 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -10 – 45 °C
Vispārīgi - Iekārtas - Aktivitātes izsekotājs
Vispārīgi - Iekārtas - Liela aproce
Vispārīgi - Iekārtas - Mazā aproce
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Darbības uzraudzītājs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Lielā grupa
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Mazā grupa
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Aktivitātes trekeris
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Liela aproce
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Maza aproce
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Ūdensizturīgs (līdz 50 m dziļumā)
Vispārīgi - Jostas materiāls - Silikona
Vispārīgi - Komplekta saturs - Darbības uzraudzība
Vispārīgi - Komplekta saturs - Liela aproce
Vispārīgi - Komplekta saturs - Mazā aproce
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsa - Sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Sudraba
Vispārīgi - Krāsains - Sudraba
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - Sudraba
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Ūdensizturīgs (līdz 50 m)
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Ūdensizturība (līdz 50 m)
Vispārīgi - Siksnas materiāls - Silikona
Vispārīgi - Siksnas materiāls - Silikoni
zīmols - Fitbit
Battery - Battery life - Up to 7 days
Батарея - Срок службы аккумулятора - До 7 дней
Battery - Power source - Lithium polymer battery
Батарея - Питание - литий-полимерный аккумулятор
Батарея - Зарядка - зарядным каблем
Battery - Charging - Via charging cable
Battery - Charging time - 2 hours
Батарея - Время зарядки - 2 часа
Mälu - Mälumaht - 30 päeva
Память - Емкость памяти - 30 дней
Atmiņa - Atmiņas ietilpība - 30 dienas
Toide - Aku kestvus - Kuni 7 päeva
Toide - Vooluallikas - Liitium-polümeer aku
Toide - Laadimine - Laadimiskaabliga
Toide - Laadimisaeg - 2 tundi
Baterija - Darbības laiks - Līdz 7 dienām
Baterija - Enerģijas avots - Litija polimēru akumulators
Baterija - Uzlāde - Izmantojot uzlādes kabeli
Baterija - Uzlādes laiks - 2 stundas
Gross weight - 0.16 kg
category_en - Sports watches
category_et - Spordikellad
category_lv - Sporta pulksteņi
category_ru - Спортивные часы
Other features > Colour - Porcelain
Performance > GPS (satellite) - Yes
description_et - Fitbiti nr. 1 aktiivsusmonitor. Nüüd koos Google'iga.
Täiusta oma rutiini Fitbiti parima aktiivsusmonitoriga. Naudi Fitbiti kõige täpsemat pulsijälgimist ja Google olulisemaid rakendusi nagu Maps ja Wallet ning YouTube Music juhtimist otse randmelt. Liigu oma taktis
Vali YouTube Music juhtnuppude abil oma meeleolu ja saa inspiratsiooni enam kui 40 treeningrežiimist. Hoia oma kehaga sammu, jälgides pulssi, samme, vahemaad ja põletatud kaloreid. Aktiivse tsooni minutid näitavad, kui palju aega veedad sihtpulsi tsoonides. Fitbiti kõige täpsem pulsiandur
Jälgi oma pulssi kuni 60% täpsema anduri abil ka intensiivsete treeningute ajal nagu HIIT, spinning, sõudmine jm. Ühildub jõusaaliseadmetega
Jälgi oma pulssi reaalajas, ühendades Charge 6 trenažööridega, nagu jooksulindid, elliptilised, trenažöörid, velotrenažöörid ja palju muud. Püsi terve päeva liikumises
Jooksu või sõitude ajal leiad tee sujuvalt Google Mapsi täppisjuhiste abil. Ja kui vajad väljas olles snäkki, kasuta Google Wallet'it kontaktivabaks maksmiseks. Tunne oma keha, saavuta tulemusi koos Fitbit Premiumiga
Koos Fitbit Premiumiga saad valida suurema hulga treeningute hulgast nagu HIIT, jalgrattasõit, jõutreening, tantsukardio ja palju muud. Kontrolli oma Daily Readiness skoori, et saada teada, kas oled valmis trenni tegema või peaksid puhkama. Fitbit Charge 6 aktiivsusmonitoriga saad tasuta 6-kuulise Fitbit Premium liikmelisuse. See võimaldab lisaks saada personaliseeritud nõuandeid, juhendatud treeninguid ja programme aitamaks parendada toitumist, uneharjumusi ja muud. Kardiotreeningu tase
Saa teada oma VO2 max skoor ja vaata, kui hästi Su keha hapnikku kasutab, kui treenid eriti intensiivselt. Une skoor
Isikupärastatud uneskoori abil saad teada, kui hästi eelmisel ööl magasid. SmartTrack™
Kas unustasid treeningu salvestamist alustada? Pole hullu. SmartTrack tuvastab ja salvestab treeningud automaatselt. SpO2 ja naha temperatuur
Oma tervise kohta lisateabe saamiseks jälgi muutusi oma vere hapnikusisalduses ja nahatemperatuuris. Stressiskoor
Stressiskoor on igapäevane punktisumma, mis näitab Su keha füüsilist reaktsiooni stressile ja seda, kuidas rutiinid võivad aidata stressi maandada. Navigeerimisnupp
Leia kõik vajalik lihtsa külgnupu abil. Kiire puudutus võimaldab hüpata avakuvale või vaadata oma statistikat. Nutikad märguanded
Püsige kursis kõne-, teksti-, kalendri- ja muude rakenduste märguannetega, sealhulgas Gmaili, Google'i kalendri ja muuga. 7-päevane akukestvus
Võid oma järgmisel väljasõidul laadija koju jätta, sest Charge 6 aku kestab kuni 7 päeva järjest.
description_lv -
description_en - Fitbit's #1 tracker. Now with Google.
Boost your routine with Fitbit's #1 fitness tracker. Now with our most accurate heart rate, plus Google essentials like Maps, Wallet and YouTube Music controls. See it on display
See your heart rate in real-time when you link Charge 6 to your favorite compatible exercise machines—like treadmills, ellipticals, rowers, exercise bikes and more. Move to your beat
Choose your mood with YouTube Music controls and get inspired with over 40 exercise modes. Keep up with your body by tracking your heart rate, steps, distance and calories burned. Active Zone Minutes tell you how much time you spend in target heart rate zones. Fitbit's most accurate heart rate on a tracker
Get a read on your beat with up to 60% more accurate tracking during vigorous activities like HIIT, spinning and rowing. Keep your day moving
Find your way seamlessly during runs or rides with turn-by-turn directions from Google Maps. And when you need a snack break on the go, just tap to pay with Google Wallet. Know your body, nail your workout
Choose from a library of workouts including HIIT, cycling, strength training, dance cardio & more led by Fitbit’s expert trainers. Check your Daily Readiness Score and see if you’re ready to go all out or take a rest day. Cardio Fitness Level
Get to know your VO2 max and see how well your body uses oxygen when you're working your hardest. Sleep Score
Learn about the quality of your previous night's sleep with a personalized Sleep Score. SmartTrack™
Forget to start tracking? Don’t sweat it. SmartTrack automatically recognizes and records workouts. SpO2 & Skin Temperature
Spot changes in your blood oxygen levels and skin temperature to know more about your well-being. Stress Management Score
Get a daily score showing your body's physical response to stress—and how your routines can help. Navigation Button
Find what you need with an easy side button. Just a quick tap lets you jump to your home screen or see your stats. Smart Notifications
Stay in the loop with call, text, calendar and other app notifications—including Gmail, Google Calendar and more. 7-Day Battery Life
Leave your charger behind on your next long weekend trip with a tracker that can go for up to 7 days.
description_ru -
description_short_en - Activity tracker with GPS & 24/7 HR 24/7 activity, health & sleep tracking Phone notifications, Google Maps and Wallet 40+ exercise modes & automatic recognition Battery lasts up to 7 days
description_short_et - Integreeritud GPSi ja pulsianduriga aktiivsusmonitor Igapäevane aktiivsuse, tervise & une jälgimine Telefoni märguanded, Google Maps ja Wallet 40+ treeningrežiimi & automaatne treeningu tuvastus Kuni 7 päeva kestev aku
description_short_lv -
description_short_ru - Трекер активности со встроенным GPS и датчиком сердечного ритмаЕжедневный мониторинг активности, здоровья и снаУведомления на телефоне, Google Maps и WalletБолее 40 режимов тренировок и автоматическое определение тренировокБатарея держит до 7 дней
Display - Display size - 1.04"
Display - Display type - AMOLED
Displejs - Ekrāna izmērs - 1,04"
Дисплей - Размер экрана - 1.04"
Displejs - Ekrāna tips - AMOLED
Дисплей - Тип экрана - AMOLED
Display - Backlight - Yes
Дисплей - Фоновая подсветка - Да
Displejs - Izgaismojums - Jā
Display - Touch screen - Yes
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Дисплей - Сенсорный экран - Да
Display > Display type - AMOLED
Design > Waterproof - Yes
EAN - 840353901209
Ekraan - Ekraani diagonaal - 1,04"
Ekraan - Ekraani tüüp - AMOLED
Ekraan - Taustvalgus - Jah
Ekraan - Puutetundlik - Jah
Elastic activity monitors - Connectivity - Bluetooth
Elastīgie aktivitāšu monitori - Savienojamība - Bluetooth
Elastic aktiivsusmonitorid - Ühendused - Bluetooth
Elastic мониторы активности - Соединение - Bluetooth
feature_group_et - Aktiivsusmonitorid
feature_group_en - Activity trackers
feature_group_lv - Aktivitātes trekeri
feature_group_ru - Трекеры активности
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Attālums
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Breathing rate
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Ikdienas aktivitāte
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Kaloriju skaitītājs
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Temps
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Miegs
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Sirdsdarbības ritms
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Skābekļa daudzums asinīs
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Soļu skaits
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Stresa līmenis
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Temperature
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - Treniņa taimeris
Funkcijas - Aktivitātes uzraudzīšana - VO2 max
Функции - Оповещания - Календарь
Функции - Оповещания - Будильник
Функции - Оповещания - Приложения
Функции - Оповещания - SMS
Функции - Оповещания - Социальная медия
Функции - Оповещания - Звонки
Функции - Оповещания - Е-мейл
Функции - Слежение за активностью - Таймер тренировок
Functions - Activity monitoring - Distance
Функции - Слежение за активностью - Дневная активность
Функции - Слежение за активностью - Частота дыхания
Functions - Activity monitoring - Breathing rate
Functions - Activity monitoring - Daily activity
Функции - Слежение за активностью - Пульс
Functions - Activity monitoring - Calorie counter
Функции - Слежение за активностью - Качество Сна
Functions - Activity monitoring - Sleep
Functions - Activity monitoring - Pace
Функции - Слежение за активностью - Пройденный путь
Функции - Слежение за активностью - Саженные калории
Functions - Activity monitoring - Heart rate
Functions - Activity monitoring - Blood oxygen
Функции - Слежение за активностью - Содержание кислорода в крови
Функции - Слежение за активностью - Шаги
Functions - Activity monitoring - Step count
Functions - Activity monitoring - Stress level
Функции - Слежение за активностью - Уровень стресса
Functions - Activity monitoring - Temperature
Функции - Слежение за активностью - Температура
Функции - Слежение за активностью - Темп
Functions - Activity monitoring - Exercise timer
Functions - Activity monitoring - VO2 max
Функции - Слежение за активностью - VO2 max
Funkcijas - Notifications - E-pasts
Funkcijas - Notifications - Kalendārs
Funkcijas - Notifications - Lietojumprogrammas
Funkcijas - Notifications - Modinātājs
Funkcijas - Notifications - SMS
Funkcijas - Notifications - Sociālie mediji
Funkcijas - Notifications - Zvani
Functions - Notifications - Apps
Functions - Notifications - E-mail
Functions - Notifications - Calendar
Functions - Notifications - SMS
Functions - Notifications - Social media
Functions - Notifications - Alarm
Functions - Notifications - Calls
Funktsionaalsus - Märguanded - Äratus
Funktsionaalsus - Märguanded - E-mail
Funktsionaalsus - Märguanded - Kalender
Funktsionaalsus - Märguanded - Rakendused
Funktsionaalsus - Märguanded - SMS
Funktsionaalsus - Märguanded - Sotsiaalmeedia
Funktsionaalsus - Märguanded - Kõned
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Treeningu kestus
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Hingamissagedus
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Päevane aktiivus
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Uneaeg
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Läbitud vahemaa
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Põletatud kalorid
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Sammud
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Pulsisagedus
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Vere hapnikusisaldus
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Stressitase
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Temperatuur
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - Tempo
Funktsionaalsus - Mõõdetavad parameetrid - VO2 max
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 10.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 750.00 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 100.00 g
Package features > Tare weight master carton - 1.3 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 174.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 91.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 45.00 mm
Package features > Net weight master carton - 0.3 kg
Package features > Plastic (No PET) - 30.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.13 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.00 kg
Dimensions & weight - Band size - 130 – 170 mm
Dimensions & weight - Band size - 170 – 211 mm
Размеры и вес - Длина ремня - 130 – 170 мм
Размеры и вес - Длина ремня - 170 – 211 мм
Mõõdud ja kaal - Rihma pikkus - 130 – 170 mm
Mõõdud ja kaal - Rihma pikkus - 170 – 211 mm
Izmēri un svars - Siksnas izmērs - 130 – 170 mm
Izmēri un svars - Siksnas izmērs - 170 – 211 mm
Code - GA05185-GB
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
name_et - Fitbit Charge 6, porcelain/silver
Name - Charge 6 | Fitness tracker | GPS (satellite) | AMOLED | Waterproof | Porcelain
name_en - Fitbit Charge 6, porcelain/silver
name_lv - Fitbit Charge 6, porcelain/silver
name_ru - Fitbit Charge 6, porcelain/silver
Producer product name - Charge 6
manufacturer_code - GA05185-GB
Ühenduvus - Bluetooth - Jah
Connectivity - Bluetooth - Yes
Savienojamība - Bluetooth - Jā
Connectivity - Bluetooth protocols - LE
Savienojamība - Bluetooth protokoli - LE
Ühenduvus - Bluetooth protokollid - LE
Connectivity - Mobile app - Fitbit
Savienojamība - Mobilā lietotne - Fitbit
Ühenduvus - NFC - Jah
Connectivity - NFC - Yes
Savienojamība - NFC - Jā
Connectivity - Suitable operating systems - Android 9.0 or newer
Ühenduvus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android 9.0 või uuem
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android 9.0 or newer
Connectivity - Suitable operating systems - iOS 15 or newer
Ühenduvus - Sobivad operatsioonisüsteemid - iOS 15 või uuem
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - iOS 15 or newer
Ühenduvus - Nutiseadme rakendus - Fitbit
Соединение - Bluetooth - Да
Соединение - Bluetooth протоколы - LE
Соединение - Мобильное приложение - Fitbit
Соединение - NFC - Да
Соединение - Совместимые оп-системы - Android 9.0 или новее
Соединение - Совместимые оп-системы - iOS 15 или новее
Sensori - Akselerometrs - Jā
Sensorid - Kiirendusmõõtja - Jah
Sensors - Accelerometer - Yes
Сенсоры - Аккселерометр - Да
Sensorid - Kõrgusmõõtur - Ei
Сенсоры - Альтиметр - Нет
Sensori - Altimetrs - Nē
Sensors - Other - Ambient light sensor
Sensori - Citi - Ambient light sensor
Sensorid - Muu - Valgussensor
Сенсоры - Другое - Световой сенсор
Sensors - Other - SpO2
Sensorid - Muu - SpO2
Сенсоры - Другое - SpO2
Sensori - Citi - SpO2
Sensors - Other - Temperature sensor
Sensorid - Muu - Temperatuuriandur
Сенсоры - Другое - Датчик температуры
Sensori - Citi - Temperature sensor
Sensors - Other - Vibration motor
Sensorid - Muu - Vibratsioonimootor
Sensori - Citi - Vibration motor
Сенсоры - Другое - Вибрационный мотор
Sensorid - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GLONASS
Сенсоры - GPS - GLONASS
Sensorid - GPS - GPS
Sensori - GPS - GPS
Сенсоры - GPS - GPS
Sensorid - GPS - Jah
Sensori - GPS - Jā
Сенсоры - GPS - Да
Sensorid - Sammulugeja - Jah
Сенсоры - Датчик пульса - Built-in
Sensorid - Pulsiandur - Integreeritud
Sensors - Heart rate monitor - Built-in
Sensori - Sirds ritma monitors - Iebūvēts
Sensors - Step counter - Yes
Сенсоры - Шагомер - Да
Sensori - Soļu skaitītājs - Jā
Sensors - Altimeter - No
Sensors - GPS - GLONASS
Sensors - GPS - GPS
Sensors - GPS - Yes
Heart rate monitor - Yes
barcode - 840353901209
Technical details > Net weight - 0.03 kg
Technical details > Product type - Fitness tracker
Technical details > Producer - Fitbit
Storage - Storage capacity - 30 days
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Ūdensdrošība (līdz 50 m dziļumam)
General - Band material - Silicone
General - Operating temperature - -10 – 45 °C
Üldine - Töötemperatuur - -10 – 45 °C
Общее - Рабочая температура - -10 – 45 °C
Vispārīgi - Darba temperatūra - -10 – 45 °C
Общее - Комплектация - Трекер активности
Общее - Комплектация - Большой браслет
Общее - Комплектация - Маленький браслет
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
General - Package contents - Activity monitor
General - Package contents - Big band
General - Package contents - Small band
General - Package contents - Chargin cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Aktivitātes trekeris
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Liela aproce
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Maza aproce
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Üldine - Ilmastikukindlus - Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Общее - Материал ремня - Силикон
Üldine - Komplekti sisu - Aktiivsusmonitor
Üldine - Komplekti sisu - Suur käepael
Üldine - Komplekti sisu - Väike käepael
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsa - Sudrabota
Üldine - Värvus - Hõbedane
Общее - Цвет - Серебристый
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - Silver
General - Color - White
General - Weather sealing - Waterproof (up to 50 m)
Общее - Погодная устойчивость - Водонепроницаемость (до 50 м)
Üldine - Rihma materjal - Silikoon
Vispārīgi - Siksnas materiāls - Silikons
brand - Fitbit
178,94 €
Fitbit Charge 6, Cream
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas