Blaupunkt EKS802WH, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 983499 Preces kods: EKS802WH
Pasūtāms 11 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
48,74 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 23.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Jauda (W): 3120
  • Korpuss: Nerūsējošais tērauds
  • Krāsa: Balta
  • Sildelementa tips: Disks
  • Temperatūras regulēšana: Nav
  • Tilpums (l): 1.8
Visi parametri
Automātiskā izslēgšanās : Ir
Ieslēgšanas indikators : Ir
Jauda (W) : 3120
Korpuss : Nerūsējošais tērauds
Krāsa : Balta
Sildelementa tips : Disks
Temperatūras regulēšana : Nav
Tilpums (l) : 1.8
Papildus specifikācija
Apraksts - Elektriskā tējkanna EKS802WH Elektriskā tējkanna ir neaizstājama virtuves ierīce mājās, taču tā arvien biežāk kļūst arī par interjera elementa sastāvdaļu, kas nozīmē, ka lietotāji, pieņemot lēmumu par pirkumu, arvien biežāk vadās arī pēc ierīces estētiskajām īpašībām.
Blaupunkt elektriskais tējkannas modelis EKS802WH atbildīs visprasīgāko lietotāju prasībām, kuri novērtēs nerūsējošā tērauda korpusu, kas krāsots baltā krāsā, elegantās līnijas un, pats galvenais, funkcionalitāti. Ierīcei ir liela jauda - līdz 3000 W, kas nodrošinās tējkannas efektīvu darbību un ātru ūdens vārīšanos, samazinot karstas tējas vai kafijas gaidīšanas laiku, salīdzinot ar standarta tējkannām ar jaudu 2000 W. Ar 1,8 litru ietilpību (min. 0,8 litri) karstu dzērienu garantēti varēs baudīt visi jūsu viesi. Pateicoties grozāmajam pamatam, kas paslēpts plakanā apakšējā sildītājā, šī ierīce ir ļoti ērta ikdienas lietošanai. Lietotājam arī nav jāuztraucas par to, ka būs jāaizmirst iepildīt ūdeni tējai, tējkanna automātiski izslēdzas, kad ūdens uzvārās. Turklāt drošu lietošanu nodrošina iebūvētā aizsardzība pret pārkaršanu, kā arī Strix kontrolieris, ar ko aprīkota tējkanna. Ūdens līmeņa indikators ļauj lietotājam kontrolēt ūdens daudzumu, savukārt temperatūras indikators nodrošina, ka varam izvēlēties pareizo temperatūru izvēlētajam tējas veidam. Iebūvētais kaļķakmens filtrs nodrošinās, ka nogulsnes nenokļūst mūsu tasītē.
category_en - Sadzīves tehnika > Elektriskā tējkanna
category_lv - Sadzīves Tehnika > Elektriskās Tejkannas
category_ru - Sadzīves Tehnika > Elektriskās Tejkannas
Citas funkcijas -
description_lv - Ierīcei ir liela jauda - līdz pat 3000 vatu, kas nodrošina, ka tējkanna darbojas efektīvi un ūdens uzvārās ātri, tādējādi samazinot laiku, kas jāgaida, līdz tiek pagatavota karsta tēja vai kafija, salīdzinot ar standarta 2000 vatu tējkannām. Ar 1,8 litru ietilpību (min. 0,8 litri) karstais dzēriens garantēti garšos visiem jūsu viesiem. Pateicoties grozāmajam statīvam un sildītājam, kas paslēpts plakanajā apakšā, šī ierīce ir ļoti ērta ikdienas lietošanai. Lietotājam nav jāuztraucas par to, ka ir aizmirsts iepildīt ūdeni tējkannā - tējkanna automātiski izslēdzas pēc ūdens uzvārīšanās.
description_lv - Ierīcei ir liela jauda līdz 3000 vatiem, kas nodrošinās, ka Tējkanna darbojas efektīvi un ūdens ātri vārās, samazinot laiku, kad jāgaida karsta tēja vai kafija, salīdzinot ar standarta 2000 vatu tējkannām. Ar tilpumu 1,8 litri (min. 0,8 litri), karstais dzēriens ir garantēta baudīt visiem jūsu viesiem. Pateicoties grozāmajam statīvam un sildītājam, kas paslēpts plakanajā apakšā, šī ierīce ir ļoti ērta ikdienas lietošanā. Lietotājam nav jāuztraucas par to, ka aizmirstat ievietot ūdeni tējkannā-tējkanna automātiski izslēgsies pēc ūdens vārīšanās.
description_ru - Ierīcei ir liela jauda - līdz 3000 W, kas nodrošina efektīvu tējkannas darbību un ātru ūdens vārīšanos, samazinot karstas tējas vai kafijas gaidīšanas laiku, salīdzinot ar standarta 2000 W tējkannām. Ar 1,8 litru ietilpību (minimālais tilpums ir 0,8 litri) karstais dzēriens garantēti iepriecinās visus jūsu viesus. Pateicoties pagriežamajam statīvam un sildītājam, kas paslēpts plaknajā apakšdaļā, šī ierīce ir ļoti ērta ikdienas lietošanai. Lietotājam nav jāuztraucas par to, ka būs jāaizmirst ieliet ūdeni tējkannā - tējkanna automātiski izslēdzas, tiklīdz ūdens ir uzvārījies.
dimensijas dziļums - 198 mm
Drošība - Automātiska izslēgšanās, kad ūdens vārās Pārkaršanas aizsardzība Strix kontrolieris
ean - 5901750504600
EAN - 5901750504600
Eans - 5901750504600
funkcijas - Apklāts sildītājs
funkcijas - Kabeļu glabāšana
funkcijas - Nogulšņu filtrs
funkcijas - Noņemams vāks
funkcijas - Rotējošā bāze
funkcijas - Ūdens līmeņa indikators
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 0.35 kg
Iekļautie piederumi -
Izmēri - 23 x 21,5 x 27 cm
izmērs augstums - 270 mm
izmērs platums - 235 mm
izmērs svars - 1575 g
Jauda - 1.8 l
Kategorija - Root/Mājsaimniecības preces/Malkas sadzīves tehnikas ierīces - virtuves/Elektriskās tējkannas
Krāsa - balta
Modelis - EKS802WH
Nosaukums - Blaupunkt EKS802WH
nosaukums - Elektriskā tējkanna EKS802WH
Power - 3120 W
ProducerCode - EKS802WH
ražotājs - Zilais punkts
Ražotājs - Zilais punkts
ShortDescription - Jauda [W]: [W]: 3000 | Ietilpība [l]: | Krāsa: balta | Filtrs: jā| Grozāmā pamatne: jā | Strix kontrolieris
Stuff - Nerūsējošais tērauds
svars - 0.3 kg
Svars - 1.2 kg
Temperatūras kontrole - Nē
Tips - Elektriskais
title_lv - Blaupunkt EKS802WH Elektriskā tējkanna
title_lv - Blaupunkt EKS802WH Elektriskā Tējkanna
title_ru - Blaupunkt EKS802WH Elektriskā tējkanna
vendpn - BLAUPUNKT EKS802WH
Īpašās funkcijas -
Description - Czajnik elektryczny EKS802WH Czajnik to w domu podstawowy sprzęt kuchenny, coraz częściej staje się on również elementem wyposażenia wnętrza, co sprawia, że użytkownicy coraz częściej w trakcie decyzji zakupowej kierują się także walorami estetycznymi urządzenia.
Model czajnika elektrycznego EKS802WH marki Blaupunkt spełni wymagania najbardziej wymagających użytkowników, którzy docenią korpus wykonany ze stali nierdzewnej malowanej na biało, elegancką linię i przede wszystkim funkcjonalność.
Urządzenie posiada wysoką moc do 3000 W, co zapewni efektywne działanie czajnika i szybkie zagotowanie się wody, skracając czas oczekiwania na gorąca herbatę lub kawę w stosunku do standardowych czajników o mocy 2000 W. Pojemność 1,8 l (min. 0,8 l) gwarantuje, że ciepłego napoju będą mogli napić się wszyscy Twoi goście.
Dzięki obrotowej podstawce, ukrytej w płaskim dnie grzałce, urządzenie to jest bardzo wygodne w codziennym użytkowaniu. Użytkownik nie musi się również obawiać o to, że zapomni o wstawionej wodzie na herbatę czajnik automatycznie wyłączy się po zagotowaniu wody.
Dodatkowo wbudowane zabezpieczenie przed przegrzaniem, a także kontroler Strix, w który został wyposażony czajnik, gwarantuje bezpieczeństwo użytkowania. Wskaźnik poziomu wody umożliwia użytkownikowi kontrolę nad ilością wody, zaś wskaźnik temperatury gwarantuje, że będziemy mogli dobrać odpowiednią temperaturą do wybranego gatunku herbaty. Wbudowany filtr wapienny zadba o to, aby osad nie dostał się do naszego kubka.
category_en - Home Appliances > Electric Kettle
category_lv - Sadzīves Tehnika > Elektriskās Tejkannas
category_ru - Sadzīves Tehnika > Elektriskās Tejkannas
Other features -
description_en - The unit has a high power output of up to 3000 watts, which will ensure the kettle works efficiently and the water boils quickly, reducing the time you have to wait for hot tea or coffee compared to standard 2000 watt kettles. With a capacity of 1.8 litres (min. 0.8 litres), a hot drink is guaranteed to be enjoyed by all your guests. Thanks to the swivel stand and the heater hidden in the flat bottom, this appliance is very convenient in everyday use. The user does not have to worry about forgetting to put water in the kettle - the kettle will automatically switch off after the water boils.
description_lv - Ierīcei ir liela jauda līdz 3000 vatiem, kas nodrošinās, ka Tējkanna darbojas efektīvi un ūdens ātri vārās, samazinot laiku, kad jāgaida karsta tēja vai kafija, salīdzinot ar standarta 2000 vatu tējkannām. Ar tilpumu 1,8 litri (min. 0,8 litri), karstais dzēriens ir garantēta baudīt visiem jūsu viesiem. Pateicoties grozāmajam statīvam un sildītājam, kas paslēpts plakanajā apakšā, šī ierīce ir ļoti ērta ikdienas lietošanā. Lietotājam nav jāuztraucas par to, ka aizmirstat ievietot ūdeni tējkannā-tējkanna automātiski izslēgsies pēc ūdens vārīšanās.
description_ru - Устройство обладает высокой выходной мощностью до 3000 Вт, что обеспечивает эффективную работу чайника и быстрое закипание воды, сокращая время ожидания горячего чая или кофе по сравнению со стандартными чайниками мощностью 2000 Вт. Благодаря емкости объемом 1,8 литра (минимум 0,8 литра) горячий напиток гарантированно понравится всем вашим гостям. Благодаря поворотной подставке и нагревателю, спрятанному в плоском дне, этот прибор очень удобен в повседневном использовании. Пользователю не нужно беспокоиться о том, что он забудет налить воду в чайник - чайник автоматически выключится после того, как вода закипит.
dimension depth - 198 mm
Security - Automatyczne wyłączenie po zagotowaniu wody Zabezpieczenie przed przegrzaniem Kontroler Strix
ean - 5901750504600
EAN - 5901750504600
Eans - 5901750504600
functions - Covered heater
functions - Cord storage
functions - Sediment filter
functions - Removable cover
functions - Rotating base
functions - Water level indicator
guarantee - 24
guarantee_type - external
gross_weight - 0.35 kg
Accessories included -
Dimensions - 23 x 21,5 x 27 cm
dimension height - 270 mm
dimension width - 235 mm
dimension weight - 1575 g
Capacity - 1.8 l
Category - Root/Household articles/Small house appliances - kitchen/Electric kettles
Color - white
Model - EKS802WH
Name - Blaupunkt EKS802WH
name - Electric kettle EKS802WH
Power - 3120 W
ProducerCode - EKS802WH
producer - Blaupunkt
Producer - Blaupunkt
ShortDescription - Moc [W]: 3000 | Pojemność [l]: 1,7 | Ukryty element grzejny: tak | Kolor: Biały | Filtr: Tak| Obrotowa podstawa: tak | kontroler Strix
Stuff - Stainless steel
weight - 0.3 kg
Weight - 1.2 kg
Temperature control - No
Type - Electric
title_en - Blaupunkt EKS802WH Electric Kettle
title_lv - Blaupunkt EKS802WH Elektriskā Tējkanna
title_ru - Blaupunkt EKS802WH Электрический Чайник
vendpn - BLAUPUNKT EKS802WH
Special functions -
48,74 €
Blaupunkt EKS802WH, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas