DJI Mavic 2 Fly More Kit

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 624777 Preces kods: CP.EN.00000074.03
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi
Līdzīgi produkti
Papildus specifikācija
Apraksts - Mavic 2 Fly More komplektā ietilpst divi inteliģentie lidojuma akumulatori, Mavic 2 auto lādētājs, akumulatora uzlādes mezgls, akumulatora adapteris ar barošanas bankas adapteri, zema trokšņa līmeņa propelleri un Mavic 2 plecu soma, kas nodrošina visaptverošu atbalstu filmēšanas laikā. Abu inteliģento lidojuma akumulatoru ietilpība ir līdz 59,29 Wh, un katra akumulatora maksimālais lidojuma laiks ir 31 minūte. Pateicoties iebūvētajai DJI inteliģentās baterijas pārvaldības sistēmai, baterijas stāvoklis tiek uzraudzīts un ziņots reāllaikā, ļaujot jums mazāk koncentrēties uz enerģijas līmeni un vairāk uz iespaidīgu lidojumu. Mavic 2 auto lādētājs ļauj uzlādēt akumulatorus braukšanas laikā, un tā maksimālā izejas jauda ir līdz 80 W, un tam ir zemsprieguma aizsardzības tehnoloģija, kas nodrošina, ka uzlāde netraucēs normāli iedarbināt jūsu automašīnu. Akumulatora uzlādes mezgls uzlabo efektivitāti, uzlādējot akumulatorus secīgi atbilstoši to atlikušajam enerģijas līmenim, vispirms uzlādējot pilnībā uzlādētus akumulatorus. Pateicoties akumulatora uzlādes mezgla salokāmajam dizainam, to ir viegli paņemt līdzi, lai kurp jūs dotos. Ja to izmantojat kopā ar automašīnas lādētāju vai akumulatora lādētāju, varat izmantot līdz pat četriem uzlādes portiem. Akumulatora adapteris uz barošanas bankas adapteri pārvērš jūsu inteliģentos lidojuma akumulatorus par lielas jaudas barošanas bankām. Katram akumulatora adapterim ir divas A tipa USB pieslēgvietas, kas nodrošina 10 W dubulto izejas jaudu, ļaujot pilnībā uzlādēt viedtālruni, izmantojot tikai 20 % no viena akumulatora. Komplektā ir arī divi pāris zema trokšņa līmeņa propelleru. Šiem jaunās paaudzes propelleriem ir pilnīgi jauns aerodinamiskais dizains, kas nodrošina klusāku lidojumu, lielāku efektivitāti un ilgāku lidojuma laiku. Daudzpusīgā Mavic 2 plecu soma ir īpaši izstrādāta Mavic 2. Tajā var ievietot vienu lidaparātu, vienu tālvadības pulti, četras inteliģentās lidojuma baterijas, viedtālruni, papildu propellerus, ND filtrus, kabeļus, microSD kartes un daudz citu piederumu.
Drona piederumu tips - Akumulators/Akumulators/vāciņš/uzlādes lādētājs/Propelleri/aizsargi
Dronu produktu līnija - Uzņēmums
Garantija - 24 mēneši
Kategorijas kods - DRA
Modeļa nosaukums - Mavic 2 Enterprise Fly More komplekts/Mavic 2 Enterprise Fly More komplekts
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 30 cm
Piegādes kastes daudzums - 4
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 54.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 38 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.55 kg
Pārdevēja mājas lapa - store.dji.com/lv/product/mavic-2-fly-more-kit
Vienība Neto svars - 1.8 kg
Vienības bruto svars - 2.14 kg
Vienības kastes augstums - 0.245
Vienības kastes garums - 0.245
Vienības kastes platums - 0.16
Vienība Slikts tilpums - 0,01553 kubikmetru
Description - The Mavic 2 Fly More Kit includes two Intelligent Flight Batteries, a Mavic 2 Car Charger, a Battery Charging Hub, a Battery to Power Bank Adapter, Low-Noise Propellers, and a Mavic 2 Shoulder Bag, providing you with comprehensive support during shooting. Both Intelligent Flight Batteries have a capacity of up to 59.29 Wh, and each have a maximum flight time of 31 minutes. With a built-in DJI Intelligent Battery Management System, battery status is monitored and reported in real-time, allowing you to focus less on your power levels and more on having an epic flight. The Mavic 2 Car Charger allows you to charge batteries while driving, and it has a maximum output power of up to 80W and features low-voltage protection technology that ensures the charge will not prevent your car from starting normally. The Battery Charging Hub enhances efficiency by charging batteries in sequence according to their remaining power level, with more fully-charged batteries receiving power first. Thanks to the Battery Charging Hub’s foldable design, it’s easy to take it along wherever you go. You can even enjoy up to four charging ports when you use it with the Car Charger or Battery Charger. The Battery to Power Bank Adapter turns your Intelligent Flight Batteries into high-capacity power banks. Each Battery to Power Bank Adapter has two USB Type-A ports, offering 10 W dual output, allowing you to fully charge a smartphone using just 20% of one battery. Two pairs of Low-Noise Propellers come in the kit as well. These next-generation propellers adopt a brand new aerodynamic design, which results in quieter flight, increased efficiency, and extended flight time. The versatile Mavic 2 Shoulder Bag is specially designed for the Mavic 2. It’s capable of holding one aircraft, one remote controller, four Intelligent Flight Batteries, a smartphone, extra propellers, ND filters, cables, microSD cards, and plenty of other accessories.
Drone accessory type - Battery/Case/bag/Charger/Propellers/guards
Drone product line - Enterprise
Warranty - 24 months
Category Code - DRA
Model name - Mavic 2 Enterprise Fly More Kit/Mavic 2 Enterprise Fly More Kit
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 30 cm
Shipping box quantity - 4
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 54.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 38 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 8.55 kg
Vendor Homepage - store.dji.com/lv/product/mavic-2-fly-more-kit
Unit Net Weight - 1.8 kg
Unit Gross Weight - 2.14 kg
Unit Box Height - 0.245
Unit Box Length - 0.245
Unit Box Width - 0.16
Unit Brutto Volume - 0.01553 cubm
473,85 €
DJI Mavic 2 Fly More Kit
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas