DJI Mini 3 with DJI RC 2024

ID: 1088753 Preces kods: CP.MA.00000780.01
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Līdzīgi produkti
Šis produkts DJI Mini 3 with DJI RC 2024
DJI Mini 3 Fly More Combo with DJI RC remote controller
DJI Mini 4 Pro with DJI RC 2 emote controller
DJI Air 3 with DJI RC-N2 remote controller
DJI Mavic 3 Pro (DJI RC)
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
693,95 €
882,81 €
1 024,11 €
1 060,55 €
2 140,93 €
Papildus specifikācija
App / Preview - Lietotne jūsu viedierīcei - DJI Fly
Apturēšana - Stabilizācija - 3-оси
category_en - Droni
category_et - Droni
category_lv - Droni
category_ru - Droni
description_et - DJI Mini 3 ir kompakts drons ar īpaši vieglu kameru, kas ir gatavs piedzīvojumiem. Dronam ir pagarināts akumulatora darbības laiks un satriecoša 4K HDR video kvalitāte, kas ļauj uzņemt spilgtas krāsas un detaļas. Tādas funkcijas kā True Vertical Shooting ļauj veidot fantastiskus kadrus sociālajiem medijiem. Neatkarīgi no tā, vai tā ir pastaiga pludmalē, nedēļas nogales mini ceļojums vai mēnesi ilgs ceļojums, jūs esat gatavs iemūžināt katru mirkli. Paņemiet aizrautību līdzi DJI Mini 3 ir salokāma un sver mazāk nekā 249 gramus, tāpēc to var ērti nēsāt somā vai pat kabatā. Ilgākie lidojumi Neuztraucieties par akumulatora izlādēšanos un droši un ar sirdi pacelieties debesīs. DJI Mini 3 ir aprīkots ar standarta inteliģento lidojuma akumulatoru, kas nodrošina maksimālo lidojuma laiku līdz 38 minūtēm. Ļaujiet savai iztēlei lidot Ieraksti iespaidīgā 4K HDR kvalitātē ar spilgtām krāsām gan dienā, gan naktī. DJI Mini 3 kamera ir aprīkota ar 1/1,3 collu CMOS sensoru ar ISO un HDR tehnoloģiju. Dienas laikā jūs uzņemsiet detalizētus izgaismojumus un ēnas, lai nodrošinātu lauka dziļumu un niansētākus vizuālos rezultātus. Saglabājiet skaidru un spilgtu uzņemšanu pat tad, kad diena pāriet naktī. Viss ir detaļās Kameras f/1,7 objektīvs un lielāki 2,4 μm 4in1 pikseļi uztver skaidras detaļas un nodrošina izcilu attēlu uzņemšanu pat vājā apgaismojumā. Un ar 4× palielinājumu varat izpētīt tālumu un izpētīt ainu pirms fotografēšanas! Patiesi vertikāls Neatkarīgi no tā, vai tas ir augsts kupls koks vai augsta ēka, jūs varat estētiski komponēt kadru un iemūžināt visu kadrā. Inovatīvā kardāna konstrukcija ļauj kameru noliekt plašā leņķī. Ātri pārslēdzieties uz True Vertical Shooting (Patiesi vertikāla uzņemšana) - ātrs kadrs kļūst par iespaidīgu mākslas darbu sociālajiem medijiem. Maksimāls efekts, minimālas pūles Ar DJI Mini 3 varat iegūt progresīvus kadrus dažu sekunžu laikā, izmantojot QuickShots, piemēram, Dronie, Circle, Helix, Rocket un Boomerang. Tikpat ātri varat nosūtīt rezultātus uz mobilo ierīci, lai saglabātu vai kopīgotu, izmantojot QuickTransfer. Gluds lidojums vējā Vējainas piekrastes vai kalnu ielejas? Nekādu problēmu. DJI Mini 3 lido vienmērīgi un stabili vējā līdz 10,7 m/s. Ar DJI O2 digitālo video pārraidi jūs varēsiet izbaudīt maksimālo lidojuma attālumu līdz 10 km un uzticamu pretaizķeršanās tehnoloģiju. Tur, kur ir mierīgi Augstā joprojām ir daudz ko redzēt; pārliecinieties, ka jūs to visu iemūžināsiet kamerā. Panorāmas funkcija atbalsta 180°, platleņķa un sfēriskās panorāmas fotoattēlus, katrā kadrā iemūžinot pārsteidzoši daudz satura.
description_lv -
description_lv - DJI Mini 3 ir kompakts, īpaši viegls kameras drons, kas ir gatavs piedzīvojumiem. Tam ir pagarināts akumulatora darbības laiks, satriecošs 4K HDR video, lai uzņemtu reālistiskas krāsas un detaļas, un tādas jautras funkcijas kā True Vertical Shooting, lai iegūtu fantastiskus kadrus sociālajiem medijiem. Neatkarīgi no tā, vai esat devies pastaigā pa pludmali, nedēļas nogales pārgājienā ar mugursomu vai mēnesi ilgā ceļojumā, jūs būsiet gatavs iemūžināt katru mirkli. Jūdži virs parastā. Ņemiet līdzi aizrautību Ar salokāmo konstrukciju un svaru, kas nepārsniedz 249 g, DJI Mini 3 ir viegli paņemt somā vai kabatā, lai dotos nākamajā piedzīvojumā. Garāki lidojumi Atmetiet bažas par baterijas izsmelšanu un pacelieties gaisā ar pārliecību un mierīgu prātu. DJI Mini 3 ir aprīkots ar standarta inteliģento lidojuma akumulatoru, kas nodrošina maksimālo lidojuma laiku līdz 38 minūtēm. Pārvērsiet savu iztēli spilgtos attēlos. Ļaujiet krāsām lidot Ierakstiet žilbinošā 4K HDR formātā ar patiesi reālām krāsām gan dienā, gan naktī. Mini 3 kamera ir aprīkota ar 1/1,3 collu CMOS sensoru ar dubulto dabisko ISO un mikroshēmas līmeņa HDR tehnoloģiju. Dienas laikā iemūžiniet izgaismotās un ēnu detaļas, lai iegūtu niansētākus vizuālos rezultātus ar lielāku dziļumu. Turpiniet uzņemt skaidru un spilgtu attēlu pat tad, kad diena pāriet naktī. Viss ir detaļās Kameras f/1,7 diafragma un lielāki 2,4 μm 4-in-1 pikseļi fiksē skaidras detaļas un sniedz izcilus attēlus pat vājā apgaismojumā. Un ar 4x tālummaiņu varat izpētīt tālāk un izpētīt vietas pirms fotografēšanas. Patiesi vertikāls Neatkarīgi no tā, vai tas ir augsts kupls koks vai augsta ēka, estētiski komponējiet kadru un saglabājiet visu kadrā. Inovatīvā kardāna konstrukcija ļauj kamerai veikt platleņķa slīpumu. Ar ātru pārslēgšanos uz True Vertical Shooting (Patiesi vertikāla uzņemšana) nejaušs kadrs kļūst par spilgtu mākslas darbu, kas gatavs sociālajiem medijiem. Maksimāls efekts ar minimālu piepūli Iegūstiet progresīvus kadrus dažu sekunžu laikā, tikai pieskaroties, izmantojot QuickShots, piemēram, Dronie, Circle, Helix, Rocket un Boomerang. Tikpat ātri varat nosūtīt rezultātus uz mobilo ierīci, lai tos saglabātu vai kopīgotu, izmantojot QuickTransfer. Tas ir viegls vējš Vējainas piekrastes vai kalnu ielejas? Nekādas problēmas. DJI Mini 3 lido vienmērīgi un stabili vējā līdz 10,7 m/s. Un ar DJI O2 digitālo video pārraidi izbaudiet 10 km maksimālo diapazonu un spēcīgas prettraucējumu funkcijas. Esiet tur, kur ir mierīgi Augstā ir tik daudz ko redzēt; pārliecinieties, ka jūs to visu redzat. Panorāma atbalsta 180°, platleņķa un sfēriskās panorāmas fotoattēlus, katrā kadrā iekļaujot satriecošu satura apjomu.
description_ru -
description_short_en - 12 megapikseļu 1/1,3" CMOS sensors un f/1,7 objektīvs 4K HDR video un True Vertical Shooting Lidojuma laiks līdz 38 minūtēm Īpaši kompakts - svars zem 249 g Komplektā iekļauta DJI RC tālvadības pults.
description_short_et - 12 megapikseļu 1/1,3" CMOS sensors un f/1,7 objektīvs 4K HDR video un 90° vertikāli pagriežama kamera Lidojuma laiks līdz 38 minūtēm Īpaši kompakts dizains - sver mazāk nekā 249 g Ietver DJ RC vadības bloku
description_short_lv -
description_short_ru - 48 megapikseļu 1/1,3 collu CMOS sensorsKamera var pagriezties 90 grādu leņķī vertikāliKamera aprīkota ar f/1,7 ātru objektīvuTrīs virzienu brīdinājums par šķēršļiemLietošanas laiks līdz 34 minūtēm.
feature_group_et - Droni
feature_group_ln - Droni
feature_group_lv - Droni
feature_group_ru - Droni
Gaisa kuģi - Gaisa kuģu modeļi - DJI Mini 3
Gaisa kuģi - Gaisa kuģu pacelšanās iekštelpās - Nav
Gaisa kuģi - Lidaparāti - Lidojošās telpās - Nav pieejams
Gaisa kuģis - Darba temperatūra - -10 – 40 °C
Gaisa kuģis - Darba temperatūra - -10 – 40 °C
Gaisa kuģis - Darba temperatūra - -10 – 40 °C
Gaisa kuģis - Gaisa kuģa modelis - DJI Mini 3
Gaisa kuģis - Maksimālais augstums - 4000 m (virs jūras līmeņa)
Gaisa kuģis - Maksimālais ieteicamais vēja ātrums - 10,7 m/s
Gaisa kuģis - Maksimālais lidojuma augstums - 4000 m (mums jūras līmenī)
Gaisa kuģis - Maksimālais lidojuma augstums - 4000 m (virs jūras līmeņa)
Gaisa kuģis - Maksimālais lidojuma laiks - 38 minūtes
Gaisa kuģis - Maksimālais lidojuma laiks - 38 minūtes
Gaisa kuģis - Maksimālais lidojuma laiks - 38 minūtes
Gaisa kuģis - Maksimālais lidojuma ātrums - 16 m/sekundē
Gaisa kuģis - Maksimālais nolaišanās ātrums - 3 m/s
Gaisa kuģis - Maksimālais nolaišanās ātrums - 3 m/s
Gaisa kuģis - Maksimālais nolaišanās ātrums - 3 m/sekundē
Gaisa kuģis - Maksimālais pacelšanās ātrums - 5 m/s
Gaisa kuģis - Maksimālais pacelšanās ātrums - 5 m/s
Gaisa kuģis - Maksimālais pacelšanās ātrums - 5 m/sekundē
Gaisa kuģis - Maksimālais ātrums - 16 m/s
Gaisa kuģis - Maksimālā pretestība vējam - 10,7 m/s
Gaisa kuģis - Maksimālā vēja ātruma pretestība - 10,7 m/s
Gimbals - stabilizators - 3 asis
Gimbals - stabilizācija - 3 asis
Kamera - aizvara ātrums - 2-1/8000 s
Kamera - aizvara ātrums - 2-1/8000 s
Kamera - aizvara ātrums - 2-1/8000 s
Kamera - Atmiņas kartes tips - microSD
Kamera - Atmiņas kartes tips - microSD
Kamera - Atmiņas kartes tips - microSD
Kamera - Atmiņas kartes tips - microSD
Kamera - atmiņas nesējs - Atmiņas karte
Kamera - Attēla faila tips - DNG
Kamera - Attēla faila tips - JPEG
Kamera - Attēla faila tips - RAW
Kamera - Bitu pārraide - 150 Mbps
Kamera - Datu blīvums - 150 Mbps
Kamera - datu pārraides ātrums - 150 Mbps
Kamera - datu pārraides ātrums - 150 Mbps
Kamera - Filmu formāts - MOV
Kamera - Filmu formāts - MP4
Kamera - fokusa attālums (35 mm kameras ekvivalents) - 24 mm
Kamera - Fokusa attālums (35 mm kameras ekvivalents) - 24 mm
Kamera - fokusa attālums (vienāds ar 35 mm) - 24 mm
Kamera - Fokusa attālums 35 mm ekvivalentos - 24 mm
Kamera - Fotoattēla faila tips - DNG
Kamera - Fotoattēla faila tips - JPEG
Kamera - Fotoattēla faila tips - RAW
Kamera - Fotoattēlu faila tips - DNG
Kamera - Fotoattēlu faila tips - JPEG
Kamera - Fotoattēlu faila tips - RAW
Kamera - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Kamera - Ieraksta nesējs - Atmiņas karte
Kamera - Ierakstu nesēji - Atmiņas karte
Kamera - ISO - 100 – 6400
Kamera - ISO - 100 – 6400
Kamera - ISO - 100 – 6400
Kamera - ISO jutības diapazons - 100 – 6400
Kamera - Kopējais megapikseļu skaits - 12
Kamera - kopējais megapikseļu skaits - 12
Kamera - leņķis - 82,1°
Kamera - Lielākais attēla izmērs - 8064 × 6048
Kamera - Lielākais attēla izmērs - 8064 × 6048
Kamera - Maksimālais attēla izmērs - 8064 × 6048
Kamera - Maksimālais attēla izmērs pikseļos - 8064 × 6048
Kamera - megapikseļu skaits - 12
Kamera - Megapikseļu skaits - 12
Kamera - Nekustīga attēla faila tips - DNG
Kamera - Nekustīga attēla faila tips - JPEG
Kamera - Nekustīga attēla faila tips - RAW
Kamera - Redzamības lauks - 82,1°
Kamera - Redzes lauks - 82,1°
Kamera - sensora izmērs - 1/1,3"
Kamera - sensora izmērs - 1/1,3"
Kamera - sensora izmērs - 1/1,3"
Kamera - Sensora izmērs - 1/1,3"
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - sensora tips - CMOS
Kamera - Sensora tips - CMOS
Kamera - Skata leņķis - 82,1°
Kamera - Slēdža ātrums - 2-1/8000 s
Kamera - Video formāts - MOV
Kamera - Video formāts - MP4
Kamera - Video ierakstīšanas formāts - MOV
Kamera - Video ierakstīšanas formāts - MOV
Kamera - Video ierakstīšanas formāts - MP4
Kamera - Video ierakstīšanas formāts - MP4
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Lidaparāts - Darba temperatūra - -10 – 40 °C
Lidaparāts - Lidaparāta modelis - DJI Mini 3
Lidaparāts - Lidaparāta modelis - DJI Mini 3
Lidaparāts - Lidojuma precizitāte (GPS režīmā) - Horizontāli: ±150 см
Lidaparāts - Lidojuma precizitāte (GPS režīmā) - Vertikāli: ±50 cm
Lidaparāts - Maksimālais lidojuma augstums - 4000 m (virs jūras līmeņa)
Lidaparāts - Maksimālais lidojuma laiks - 38 minūtes
Lidaparāts - Maksimālais nolaišanās ātrums - 3 m/sek.
Lidaparāts - Maksimālais pacelšanās ātrums - 5 m/sek.
Lidaparāts - Maksimālais ātrums - 16 m/sek.
Lidaparāts - Maksimālā vēja ātruma pretestība - 10,7 m/s
Lidaparāts - pacelšanās precizitāte (GPS režīms) - Horizontāli: ±150 cm
Lidaparāts - pacelšanās precizitāte (GPS režīms) - Vertikāli: ±50 cm
Lidaparāts - Planēšana iekštelpās - Nav
Lidaparāts - Planēšanas precizitāte (GPS režīms) - Horizontāli: ±150 cm
Lidaparāts - Planēšanas precizitāte (GPS režīms) - Vertikāli: ±50 cm
Lidaparāts - svars (ar akumulatoru, g) - 248 g
Lidaparāts - Svars (ar akumulatoru, g) - 248 g
Lidaparāts - svars (ar akumulatoru, g) - 248 г
Lidmašīna - Lidmašīna, kas karājas telpās - Nav pieejams no
Lidmašīna - Maksimālais kreisēšanas ātrums - 16 m/s
Lidmašīna - slīpuma režīma precizitāte (GPS režīmā) - Horizontāli: ±150 cm
Lidmašīna - slīpuma režīma precizitāte (GPS režīmā) - Vertikāli: ±50 cm
Lidmašīna - Svars (ieskaitot akumulatoru, g) - 248 g
Lietojumprogramma / priekšskatījums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Lietojumprogramma / priekšskatījums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Lietotne / Tiešais skats - Mobilā lietotne - DJI Fly
Lietotne / Tiešais skats - Mobilā lietotne - DJI Fly
Lietotne / tiešraide - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Lietotne / tiešraide - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Lietotne / Tiešsaistes skatījums - Mobilā lietotne - DJI Fly
Lietotne / Tiešsaistes skatījums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Lietotne / Tiešsaistes skatījums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
name_et - DJI Mini 3 DJI RC ar tālvadības pulti 2024
nosaukums_lv - DJI Mini 3 ar DJI RC 2024
nosaukums_lv - DJI Mini 3 ar DJI RC 2024
nosaukums_ru - DJI Mini 3 DJI RC ar tālvadības pulti 2024
Pielikums / Tiešais skats - saderīgas operētājsistēmas - Android
Pielikums / Tiešais skats - saderīgas operētājsistēmas - Apple iOS
ražotāja_kods - CP.MA.00000780.01
Stabilizācijas iekārta - Stabilizācija - 3 asis
Standarta akumulators - Akumulatora nosaukums - Inteliģentā lidojuma akumulators
Standarta akumulators - Akumulatora nosaukums - Inteliģentā lidojuma akumulators
Standarta akumulators - Akumulatora nosaukums - Inteliģentā lidojuma akumulators
Standarta akumulators - Akumulatora nosaukums - Inteliģentā lidojuma akumulators
Standarta akumulators - Akumulatora tips - Litija polimērs
Standarta akumulators - Akumulatora tips - Litija polimērs
Standarta akumulators - Akumulatora tips - Litija polimērs
Standarta akumulators - Akumulatora tips - Litija polimēru
Standarta akumulators - ietilpība - 2453 mAh
Standarta akumulators - ietilpība - 2453 mAh
Standarta akumulators - ietilpība - 2453 mAh
Standarta akumulators - Ietilpība - 2453 mAh
svītrkods - 6941565979629
Tālvadības pults - Barošanas avots - Litija akumulators
Tālvadības pults - Barošanas avots - Litija akumulators
Tālvadības pults - Darba frekvence - 2,400 – 2,4835 GHz
Tālvadības pults - Darba frekvence - 5,725 – 5,850 GHz
Tālvadības pults - Darbības frekvence - 2,400 – 2,4835 GHz
Tālvadības pults - Darbības frekvence - 5.725 – 5.850 GHz
Tālvadības pults - pārraides attālums (ārpus telpām un bez šķēršļiem) - EK: 6000 m
Tālvadības pults - pārraides attālums (ārpus telpām un bez šķēršļiem) - FCC: 10 000 m
Tālvadības pults - Raidītāja diapazons (ārā) - CE: 6000 m
Tālvadības pults - Raidītāja diapazons (ārā) - FCC: 10 000 m
Tālvadības pults - Raidīšanas attālums (ārā un netraucēti) - EK: 6000 m
Tālvadības pults - Raidīšanas attālums (ārā un netraucēti) - FCC: 10 000 m
Tālvadības pults - Tālvadības nosaukums - DJI RC
Tālvadības pults - Tālvadības pults nosaukums - DJI RC
Tālvadības pults - tālvadības pults nosaukums - DJI RC
Tālvadības pults - Uzlāde - DJI lādētājs
Tālvadības pults - Uzlāde - DJI lādētājs
Tālvadības pults - Uzlāde - DJI lādētājs
Tālvadības pults - Uzlāde - USB PowerDelivery
Tālvadības pults - Uzlāde - USB PowerDelivery
Tālvadības pults - Uzlāde - USB PowerDelivery
Vadības panelis - Barošanas avots - Litija akumulators
Vadības panelis - Barošanas avots - Litija jonu akumulators
Vadības panelis - Darbības frekvence - 2,400 – 2,4835 GHz
Vadības panelis - Darbības frekvence - 2,400 – 2,4835 GHz
Vadības panelis - Darbības frekvence - 5,725 – 5,850 GHz
Vadības panelis - Darbības frekvence - 5.725 – 5.850 GHz
Vadības panelis - Raidītāja darbības rādiuss (ārpus telpām) - EK: 6000 m
Vadības panelis - Raidītāja darbības rādiuss (ārpus telpām) - FCC: 10 000 m
Vadības panelis - Tālvadības pults nosaukums - DJI RC
Vadības panelis - Uzlāde - DJI lādētājs
Vadības panelis - Uzlāde - USB PowerDelivery
Vispārīgi - Iekārtas - 1 × rezerves propelleru pāris
Vispārīgi - Iekārtas - 6 × papildu uzgriežņi
Vispārīgi - Iekārtas - Akumulators
Vispārīgi - Iekārtas - DJI RC tālvadības pults
Vispārīgi - Iekārtas - Drons
Vispārīgi - Iekārtas - Gimbali gadījums
Vispārīgi - Iekārtas - RC kabelis (microUSB)
Vispārīgi - Iekārtas - RC kabelis (USB-C)
Vispārīgi - Iekārtas - RC kabelis (zibens)
Vispārīgi - Iekārtas - Skrūvgriezis
Vispārīgi - Iekārtas - USB-C uz USB-C PD kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 1 × rezerves propelleru pāris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 6 × Rezerves skrūve
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Aizsardzības Gimbali
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Akumulators
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - DJI RC vadības panelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Droon
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - RC kabelis (microUSB)
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - RC kabelis (USB-C)
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - RC kabelis (zibens)
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Skrūvgriezis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB-C uz USB-C PD kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 1 × rezerves propelleru pāris
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 6 × rezerves skrūves
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Aizsardzības Gimbali
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Akumulators
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - DJI RC vadības panelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Drons
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - RC kabelis (microUSB)
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - RC kabelis (USB-C)
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - RC kabelis (zibens)
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Skrūvgriezis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C uz USB-C PD kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - 1 × varupropellerīdu pāris
Vispārīgi - Komplekta saturs - 6 × lisakruvi
Vispārīgi - Komplekta saturs - Aku
Vispārīgi - Komplekta saturs - DJI RC vadības panelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Droon
Vispārīgi - Komplekta saturs - RC kaabelis (microUSB)
Vispārīgi - Komplekta saturs - RC kabelis (USB-C)
Vispārīgi - Komplekta saturs - RC kabelis (zibens)
Vispārīgi - Komplekta saturs - Skrūvgriezis
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB-C uz USB-C PD kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Ģimenes un ģimenes locekļi Kate
Vispārīgi - Krāsa - Pelēka
Vispārīgi - Krāsains - Pelēks
Vispārīgi - Krāsains - Zāle
Vispārīgi - Krāsu - Pelēks
zīmols - DJI
Rakendus / eelvaade - Nutiseadme rakendus - DJI Fly
Подвес - Стабилизация - 3-оси
category_en - Drones
category_et - Droonid
category_lv - Droni
category_ru - Дроны
description_et - DJI Mini 3 on kompaktne ja ülikerge kaameraga droon, mis on seikluseteks valmis. Droonil on pikem aku tööiga ja vapustav 4K HDR-videokvaliteet, et jäädvustada elutruid värve ja detaile. Funktsioonid nagu True Vertical Shooting võimaldavad luua fantastilisi kaadreid sotsiaalmeedia jaoks. Olgu selleks siis rannas jalutamine, nädalavahetuse mini-reis või kuupikkune roadtrip – oled valmis jäädvustama igat momenti. Võta põnevus endaga kaasa
Kokkupandava disainiga ja vähem kui 249 grammi kaaluv DJI Mini 3 muudab drooni kaasavõtmise kotis või isegi taskus imelihtsaks. Pikemad lennud
Ära muretse aku tühjenemise pärast ning tõuse enesekindlalt ja südamerahuga õhku. DJI Mini 3 drooniga on kaasas standardne Intelligent Flight Battery, mis tagab maksimaalse lennuaja kuni 38 minutit. Lase kujutlusvõimel lennata
Salvesta muljetavaldavas 4K HDR kvaliteedis elutruude värvidega nii päeval kui öösel. DJI Mini 3 kaamera on varustatud 1/1,3-tollise CMOS-sensoriga, millel on ISO ja HDR-tehnoloogia. Päevasel ajal saad jäädvustada detailirohkeid eredaid alasid ja varje, mis annavad sügavust ja tagavad nüansirikkamad visuaalsed tulemused. Jätka selgelt ja elavalt jäädvustamist, isegi kui päev muutub ööks. Kõik on detailides
Kaamera f/1.7 objektiiv ja suuremad 2,4 μm 4in1 pikslid salvestavad selgeid detaile ja pakub erakordset kujutist isegi vähese valgusega tingimustes. Ja 4× suurendusega saad avastada kaugemalt ja uurida salvestuspaiku enne, kui jäädvustama hakkad! Truly Vertical
Olenemata sellest, kas tegemist on kõrguva lopsaka puu või kõrge hoonega, saad kaadri esteetiliselt komponeerida ja kõik kaadrisse püüda. Uuenduslik gimbali disain võimaldab kaameral kallutada lainurgaga. Kiire üleminekuga True Vertical Shooting funktsioonile – põgusast võttest saab rabav kunstiteos sotsiaalmeedia jaoks. Maksimaalne mõju, minimaalne pingutus
DJI Mini 3-ga saad mõne sekundiga täiustatud võtteid vaid ühe puudutusega QuickShotidega, nagu Dronie, Circle, Helix, Rocket ja Boomerang. Saad tulemused sama kiiresti oma mobiilseadmesse salvestamiseks või jagamiseks saata QuickTransferiga. Sujuv lend ka tuules
Tuulised rannajooned või mägede orud? Pole probleemi. DJI Mini 3 lendab sujuvalt ja püsib kindlalt ka kuni 10,7 m/s tuultes. DJI O2 digitaalse videoedastusega saad nautida maksimaalset lennuulatust kuni 10 km ja töökindlat häiretevastast tehnoloogiat. Seal, kus on rahulik
Kõrgel on veel palju näha; veendu, et saad selle kõik kaadrisse. Panorama funktsioon toetab 180°, lainurk- ja sfäärilisi panoraamfotosid, mis haaravad hämmastavalt palju sisu igas kaadris.
description_lv -
description_en - DJI Mini 3 is a compact, ultra-lightweight camera drone, ready for adventure. It features an extended battery life, stunning 4K HDR video to capture true-to-life color and detail, and fun features like True Vertical Shooting for fantastic shots for social media. Whether walking on the beach, weekend backpacking, or month-long road-tripping, you'll be prepared to capture every moment. Miles Above Ordinary. Take the Excitement With You
With a foldable design and weighing under 249g, DJI Mini 3 makes it easy to take in your bag or pocket for your next adventure. Longer Flights
Abandon low-battery anxiety and soar with confidence and peace of mind. DJI Mini 3 comes with the standard Intelligent Flight Battery to provide a max flight time of up to 38 minutes. Turn Your Imagination Into Vivid Images. Let the Colors Fly
Record in dazzling 4K HDR with true-to-life colors both day and night. Mini 3's camera is equipped with a 1/1.3-inch CMOS sensor with dual native ISO and chip-level HDR technology. During the day, capture highlight and shadow details for more nuanced visual results with greater depth. Continue to capture clearly and vividly, even as day turns to night. It's All in the Details
The camera's f/1.7 aperture and larger 2.4μm 4-in-1pixels record clear details and present exceptional imagery even in low-light scenarios. And with 4x zoom, you can explore further and scout locations before you shoot. Truly Vertical
Whether it's a towering lush tree or a tall building, compose your shot aesthetically and keep everything in the frame. An innovative gimbal design allows for the camera to do a wide-angle tilt. With a quick switch to True Vertical Shooting, a casual shot becomes a striking work of art ready for social media. Maximum Impact, Mini-mum Effort
Get advanced shots in seconds with just a tap with QuickShots like Dronie, Circle, Helix, Rocket, and Boomerang. You can send the results to your mobile device for saving or sharing just as quickly with QuickTransfer. It's a Breeze
Windy coastlines or mountain valleys? Not a problem. DJI Mini 3 flies smooth and steady in winds up to 10.7 m/s. And with DJI O2 digital video transmission, enjoy a 10km max range and powerful anti-interference capabilities. Be Where It's Serene
There's so much more to see up high; make sure you get it all. Panorama supports 180°, Wide Angle, and Sphere panorama photos, packing a mind-boggling amount of content into every frame.
description_ru -
description_short_en - 12-megapixel 1/1,3" CMOS sensor & f/1.7 lens 4K HDR video & True Vertical Shooting Up to 38 minutes flight time Ultra compact – weight under 249 g DJI RC remote included
description_short_et - 12-megapiksline 1/1,3" CMOS sensor & f/1.7 objektiiv 4K HDR video & 90° vertikaalseks pööratav kaamera Lennuaeg kuni 38 minutit Ülikompaktne disain – kaalub alla 249 g Komplektis DJ RC juhtpult
description_short_lv -
description_short_ru - 48-мегапиксельный 1/1,3-дюймовый CMOS-сенсорКамера может поворачиваться на 90 градусов по вертикалиКамера оснащена светосильным объективом f/1.7Трехстороннее предупреждение о препятствияхВремя полета до 34 минут
feature_group_et - Droonid
feature_group_en - Drones
feature_group_lv - Droni
feature_group_ru - Дроны
Воздушное судно - Модель летательного устройства - DJI Mini 3
Aircraft - Indoor hovering - None
Воздушное судно - Парение в помещении - Отсутствует
Aircraft - Operating temperature - -10 – 40 °C
Lennumasin - Töötemperatuur - -10 – 40 °C
Воздушное судно - Рабочая температура - -10 – 40 °C
Lennumasin - Lennumasina mudel - DJI Mini 3
Lennumasin - Maksimaalne lennukõrgus - 4000 m (merepinnast)
Lennumasin - Maksimaalne soovituslik tuulekiirus - 10,7 m/s
Воздушное судно - Максимальная высота полёта - 4000 м (нам уровнем моря)
Aircraft - Maximum flight altitude - 4000 m (above sea level)
Aircraft - Maximum flight time - 38 minutes
Lennumasin - Maksimaalne lennuaeg - 38 minutit
Воздушное судно - Максимальное время полёта - 38 минут
Воздушное судно - Максимальная скорость полета - 16 м/секунду
Aircraft - Maximum descent speed - 3 m/s
Lennumasin - Maksimaalne langemiskiirus - 3 m/s
Воздушное судно - Максимальная скорость снижения - 3 м/секунду
Aircraft - Maximum ascent speed - 5 m/s
Lennumasin - Maksimaalne tõusukiirus - 5 m/s
Воздушное судно - Максимальная скорость подъёма - 5 м/секунду
Aircraft - Maximum speed - 16 m/s
Воздушное судно - Максимальное сопротивление ветру - 10,7 м/с
Aircraft - Maximum wind speed resistance - 10,7 m/s
Gimbal - Stabilisaator - 3-teljeline
Gimbal - Stabilization - 3-axis
Camera - Shutter speed - 2-1/8000 s
Kaamera - Säriajad - 2-1/8000 s
Камера - Скорость затвора - 2-1/8000 s
Camera - Memory card type - microSD
Kaamera - Mälukaardi tüüp - microSD
Камера - Тип карты памяти - microSD
Kamera - Atmiņas kartes tips - microSD
Камера - Носитель памяти - Карта памяти
Камера - Тип файла изображения - DNG
Камера - Тип файла изображения - JPEG
Камера - Тип файла изображения - RAW
Kamera - Bitu pārraide - 150 Mbps
Kaamera - Andmetihedus - 150 Mbps
Camera - Bitrate - 150 Mbps
Камера - Бит-рейт - 150 Mbps
Camera - Movie format - MOV
Camera - Movie format - MP4
Camera - Focal length (35mm camera equivalent) - 24 mm
Kamera - Fokusa attālums (35 mm kameras ekvivalents) - 24 mm
Камера - Фокусное расстояние (эквив. 35мм) - 24 мм
Kaamera - Fookuskaugus 35 mm ekvivalendina - 24 mm
Camera - Still image file type - DNG
Camera - Still image file type - JPEG
Camera - Still image file type - RAW
Kaamera - Foto failitüüp - DNG
Kaamera - Foto failitüüp - JPEG
Kaamera - Foto failitüüp - RAW
Kamera - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Kaamera - Salvestusmeedium - Mälukaart
Camera - Recording media - Memory Card
Camera - ISO - 100 – 6400
Камера - ISO - 100 – 6400
Kamera - ISO - 100 – 6400
Kaamera - ISO tundlikkuse ulatus - 100 – 6400
Camera - Total megapixels - 12
Kaamera - Megapikslite koguarv - 12
Kaamera - Vaatenurk - 82,1°
Camera - Largest image size - 8064 × 6048
Kamera - Lielākais attēla izmērs - 8064 × 6048
Камера - Макс размер изображения - 8064 × 6048
Kaamera - Suurim pildimõõt pikslites - 8064 × 6048
Камера - Количество мегапикселей - 12
Kamera - Megapikseļu skaits - 12
Kamera - Nekustīga attēla faila tips - DNG
Kamera - Nekustīga attēla faila tips - JPEG
Kamera - Nekustīga attēla faila tips - RAW
Camera - Field of view - 82,1°
Kamera - Redzes lauks - 82,1°
Camera - Sensor size - 1/1,3"
Kaamera - Sensori mõõt - 1/1,3"
Камера - Размер матрицы - 1/1,3"
Kamera - Sensora izmērs - 1/1,3"
Camera - Sensor type - CMOS
Kaamera - Sensori tüüp - CMOS
Камера - Тип сенсора - CMOS
Kamera - Sensora tips - CMOS
Камера - Угол обзора - 82,1°
Kamera - Slēdža ātrums - 2-1/8000 s
Kamera - Video formāts - MOV
Kamera - Video formāts - MP4
Kaamera - Video salvestusvorming - MOV
Камера - Видео формат записи - MOV
Kaamera - Video salvestusvorming - MP4
Камера - Видео формат записи - MP4
Camera - Video resolution - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kaamera - Video lahutusvõime - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Камера - Разрешение видео - [4K UHD] 3840 × 2160 60p
Lidaparāts - Darba temperatūra - -10 – 40 °C
Aircraft - Aircraft model - DJI Mini 3
Lidaparāts - Lidaparāta modelis - DJI Mini 3
Воздушное судно - Точность парения (в режиме GPS) - Horizontal: ±150 см
Воздушное судно - Точность парения (в режиме GPS) - Вертикаль: ±50 см
Lidaparāts - Maksimālais lidojuma augstums - 4000 m (virs jūras līmeņa)
Lidaparāts - Maksimālais lidojuma laiks - 38 minutes
Lidaparāts - Maksimālais nolaišanās ātrums - 3 m/sek.
Lidaparāts - Maksimālais pacelšanās ātrums - 5 m/sek.
Lidaparāts - Maksimālais ātrums - 16 m/sek.
Lidaparāts - Maksimālā vēja ātruma pretestība - 10,7 m/s
Aircraft - Hovering accuracy (GPS mode) - Horizontal: ±150 cm
Aircraft - Hovering accuracy (GPS mode) - Vertical: ±50 cm
Lidaparāts - Planēšana iekštelpās - Nav
Lidaparāts - Planēšanas precizitāte (GPS režīms) - Horizontal: ±150 cm
Lidaparāts - Planēšanas precizitāte (GPS režīms) - Vertikāli: ±50 cm
Aircraft - Weight (with battery, g) - 248 g
Lidaparāts - Svars (ar akumulatoru, g) - 248 g
Воздушное судно - Вес (с батарейкой, г) - 248 г
Lennumasin - Siseruumis hõljumine - Puudub
Lennumasin - Maksimaalne liikumiskiirus - 16 m/s
Lennumasin - Hõljumisrežiimi täpsus (GPS režiimis) - Horisontaalne: ±150 cm
Lennumasin - Hõljumisrežiimi täpsus (GPS režiimis) - Vertikaalne: ±50 cm
Lennumasin - Kaal (koos akuga, g) - 248 g
Rakendus / eelvaade - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Rakendus / eelvaade - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
App / Live view - Mobile app - DJI Fly
Приложение / Live view - Мобильное приложение - DJI Fly
App / Live view - Suitable operating systems - Android
App / Live view - Suitable operating systems - Apple iOS
Lietotne / Tiešsaistes skatījums - Mobilā lietotne - DJI Fly
Lietotne / Tiešsaistes skatījums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Lietotne / Tiešsaistes skatījums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
name_et - DJI Mini 3 DJI RC juhtpuldiga 2024
name_en - DJI Mini 3 with DJI RC 2024
name_lv - DJI Mini 3 with DJI RC 2024
name_ru - DJI Mini 3 DJI RC с пультом управления 2024
Приложение / Live view - Совместимые оп-системы - Android
Приложение / Live view - Совместимые оп-системы - Apple iOS
manufacturer_code - CP.MA.00000780.01
Stabilizācijas iekārta - Stabilizācija - 3-asu
Standard battery - Battery name - Intelligent Flight Battery
Standardaku - Aku nimi - Intelligent Flight Battery
Стандартный аккумулятор - Название аккумулятора - Intelligent Flight Battery
Standarta akumulators - Akumulatora nosaukums - Intelligent Flight Battery
Standard battery - Battery type - Lithium polymer
Standardaku - Aku tüüp - Liitium-polümeer
Стандартный аккумулятор - Тип аккумулятора - Литий-полимер
Standarta akumulators - Akumulatora tips - Litija polimēru
Standard battery - Capacity - 2453 mAh
Standardaku - Mahutavus - 2453 mAh
Стандартный аккумулятор - Емкость - 2453 mAh
Standarta akumulators - Ietilpība - 2453 mAh
barcode - 6941565979629
Remote control - Power source - Lithium battery
Tālvadības pults - Barošanas avots - Litija akumulators
Tālvadības pults - Darba frekvence - 2,400 – 2,4835 GHz
Tālvadības pults - Darba frekvence - 5,725 – 5,850 GHz
Remote control - Operating frequency - 2,400 – 2,4835 GHz
Remote control - Operating frequency - 5.725 – 5.850 GHz
Remote control - Transmitting distance (outdoor and unobstructed) - CE: 6000 m
Remote control - Transmitting distance (outdoor and unobstructed) - FCC: 10 000 m
Пульт управления - Диапазон передатчика (вне помещения) - CE: 6000 м
Пульт управления - Диапазон передатчика (вне помещения) - FCC: 10 000 м
Tālvadības pults - Raidīšanas attālums (ārā un netraucēti) - CE: 6000 m
Tālvadības pults - Raidīšanas attālums (ārā un netraucēti) - FCC: 10 000 m
Tālvadības pults - Tālvadības nosaukums - DJI RC
Remote control - Remote name - DJI RC
Пульт управления - Название пульта - DJI RC
Remote control - Charging - DJI charger
Пульт управления - Зарядка - DJI зарядка
Tālvadības pults - Uzlāde - DJI charger
Remote control - Charging - USB PowerDelivery
Пульт управления - Зарядка - USB PowerDelivery
Tālvadības pults - Uzlāde - USB PowerDelivery
Juhtpult - Toiteallikas - Liitiumaku
Пульт управления - Источник питания - Литий-ионный аккумулятор
Juhtpult - Töösagedus - 2,400 – 2,4835 GHz
Пульт управления - Рабочая частота - 2,400 – 2,4835 GHz
Juhtpult - Töösagedus - 5,725 – 5,850 GHz
Пульт управления - Рабочая частота - 5.725 – 5.850 GHz
Juhtpult - Saatja tööraadius (välitingimustes) - CE: 6000 m
Juhtpult - Saatja tööraadius (välitingimustes) - FCC: 10 000 m
Juhtpult - Puldi nimi - DJI RC
Juhtpult - Laadimine - DJI laadija
Juhtpult - Laadimine - USB PowerDelivery
Общее - Комплектация - 1 × пара запасных пропепеллеров
Общее - Комплектация - 6 × дополнительных гаек
Общее - Комплектация - Аккумулятор
Общее - Комплектация - DJI RC пульт управления
Общее - Комплектация - Дрон
Общее - Комплектация - Gimbali чехол
Общее - Комплектация - RC кабель (microUSB)
Общее - Комплектация - RC кабель (USB-C)
Общее - Комплектация - RC кабель (Lightning)
Общее - Комплектация - Отверка
Общее - Комплектация - USB-C - USB-C PD кабель
General - Package contents - 1 × pair of spare propellers
General - Package contents - 6 × Spare Screw
General - Package contents - Gimbali protector
General - Package contents - Battery
General - Package contents - DJI RC juhtpult
General - Package contents - Droon
General - Package contents - RC cable (microUSB)
General - Package contents - RC cable (USB-C)
General - Package contents - RC cable (Lightning)
General - Package contents - Kruvikeeraja
General - Package contents - USB-C - USB-C PD kaabel
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 1 × rezerves propelleru pāris
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 6 × rezerves skrūves
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Gimbali protector
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Akumulators
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - DJI RC juhtpult
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Drons
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - RC kabelis (microUSB)
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - RC kabelis (USB-C)
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - RC kabelis (Lightning)
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Kruvikeeraja
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C - USB-C PD kaabel
Üldine - Komplekti sisu - 1 × paar varupropellerid
Üldine - Komplekti sisu - 6 × lisakruvi
Üldine - Komplekti sisu - Aku
Üldine - Komplekti sisu - DJI RC juhtpult
Üldine - Komplekti sisu - Droon
Üldine - Komplekti sisu - RC kaabel (microUSB)
Üldine - Komplekti sisu - RC kaabel (USB-C)
Üldine - Komplekti sisu - RC kaabel (Lightning)
Üldine - Komplekti sisu - Kruvikeeraja
Üldine - Komplekti sisu - USB-C - USB-C PD kaabel
Üldine - Komplekti sisu - Gimbali kate
Vispārīgi - Krāsa - Pelēka
Общее - Цвет - Серый
Üldine - Värvus - Hall
General - Color - Grey
brand - DJI
693,95 €
DJI Mini 3 with DJI RC 2024
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas