Panasonic HC-V380, black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 912808 Preces kods: HC-V380EP-K
Noliktavā 24 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
307,03 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 24.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 24.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 24.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 24.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 24.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 22.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Barošanas avots: Litija akumulators
  • Displeja izmērs: 3.0"
  • Foto izšķirtspēja: 2.2 Mpix
  • Kameras tips: Bezspoguļa kamera (Mirrorless)
  • Sensors: 1/5.8" MOS
  • Optiskais zoom: Zoom 50x
  • Amiņas kartes tips: SD
  • Amiņas kartes tips: SDHC
  • Amiņas kartes tips: SDXC
Visi parametri
Barošanas avots Litija akumulators
Digitālās kameras barošanas avots var būt, gan baterijas, gan akumulators. Bateriju priekšrocība ir plaša pieejamība veikalos, savukārt akumulatora priekšrocība ir iespēja to vairākkārt uzlādēt un lietot bez papildus akumulatora iegādes. Pirms iegādāties digitālo kameru lūdzam pārliecināties par tās barošanas avota atbilstību jūsu vajadzībām.
Displeja izmērs 3.0"
Digitālās kameras ekrāna izmērs, kurā notiek skatu meklēšana, nobildēto attēlu aplūkošana un rediģēšana. Liels displejs ir ērts lietošanā, tomēr jāņem vērā, jo lielāks displejs, jo īsāks bateriju darbības laiks kamerai. Ja darbības laiks ir svarīgāks par aplūkošanas ērtumu, iesakām iegādāties kameru ar nelielu displeju un atsevišķu optisko skatu meklētāju (actiņu).
Foto izšķirtspēja 2.2 Mpix
Digitālās kameras matrices izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas vienā fotogrāfijā spēj "fiksēt" kamera. Lielāks izšķirtspējas rādītājs nozīmē detalizētāku attēlu un līdz ar to augstāku attēla kvalitāti. Lielākas izšķirtspējas kameras savām fotogrāfijām aizņem vairāk vietas atmiņas kartē, tādēļ kopā ar augstas izšķirtspējas kameru iesakām iegādāties atbilstoši apjomīgu atmiņas karti, piem. 8Mpix kamerai 2Gb karti.
Hot Shoe : Nav
Iebūvēta zibspuldze : Nav
Kameras komplektācija : ar fiksētu objektīvu
Kameras tips : Bezspoguļa kamera (Mirrorless)
Krāsa : Melna
Maksimālā video izšķirtspēja : 1080p60
Objektīva stiprinājums : Nav maināms
Sensors : 1/5.8" MOS
Optiskais zoom Zoom 50x
Optiskais zoom, jeb attēla pietuvināšana ar optiku ir svarīgs rādītājs attālu objektu fotografēšanai. Tuvplāna bildēm pietiek ar 3x optisko zoom, attālāku objektu bildēšanai šis rādītājs nepieciešams lielāks.
Amiņas kartes tips SD, SDHC, SDXC
Atmiņas kartes tips, kuru iespējams ievietot digitālajā kamerā, lai palielinātu vietu fotogrāfiju glabāšanai. Iegādājoties fotokameru jāņem vērā, ka katrai kamerai ir derīga viena, vai divu veidu atmiņas karte. Izplatītākie atmiņu karšu formāti ir SD (Secure Digital) un CF (Compact Flash).
External HDD Bilžu kopiju uzglabāšanai
Papildus specifikācija
Apgaismojums - Video gaisma - Ei
Apgaismojums - Video gaisma - Nē
Apgaismojums - Video gaisma - Nē
Apgaismojums - zibens - Nav pieejams no
Apgaismojums - Zibspuldze - Nav
Apgaismojums - zibspuldzes - Nē
Atmiņa - Atmiņas kartes sloti - 1
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SD
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SD
Atmiņa - atmiņas kartes tips - SD
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SD
Atmiņa - atmiņas kartes tips - SD / SDHC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SD / SDHC
Atmiņa - atmiņas kartes tips - SD / SDHC / SDXC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SD / SDHC / SDXC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SDHC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SDHC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SDXC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SDXC
Atmiņa - Atmiņas karšu slots - 1
Atmiņa - Atmiņas karšu slots - 1
Atmiņa - Atmiņas karšu slotu skaits - 1
Atmiņa - atmiņas nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - datu nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Atmiņa - Ierakstīšanas multivides - Atmiņas karte
Attēla stabilizators - Attēla stabilizatora konstrukcija - Hibrīds O.I.S.
Attēla stabilizators - Attēla stabilizatora konstrukcija - Hibrīds O.I.S.
Attēla stabilizators - Attēla stabilizators - Jah
Attēla stabilizators - Attēla stabilizators - Jā
Attēla stabilizators - Stabilizatora virziens - 5 asu
Attēla stabilizators - Virziena stabilizators - 5-осевой
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizatora dizains - Hibrīds O.I.S.
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizatora konstrukcija - Hibrīds O.I.S.
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizators - Jā
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizators - Jā
Attēla stabilizācija - Stabilizatora virziens - 5 asu
Attēla stabilizācija - Stabilizācijas ass - 5 asu
Attēlu skatu meklētājs - Attēlu skatu meklētājs - Nav pieejams no
Audio - Audio sistēma - Dolby® Digital stereo
Audio - Audio sistēma - Dolby® Digital stereo
Audio - Audio sistēma - Dolby® Digital stereo
Audio - Mikrofons - Iebūvēts stereo mikrofons
Audio - Mikrofons - Iebūvēts stereo mikrofons
Audio - Mikrofons - Integrēts stereo mikrofons
Audio - Skaļrunis - J
Audio - Skaļruņa - Jā
Audio - Skaļruņa - Jā
augstums - 9
Barošanas avots - akumulators - Litija akumulators VW-VBT190
Barošanas avots - akumulators - VW-VBT190 litija akumulators
Barošanas avots - elements - VW-VBT190 litija akumulators
category_en - Kameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Kameras
description_et - Tīrs ierakstīšanas prieks Ar Panasonic HC-V380 videokameru jūs varēsiet ar prieku iemūžināt jums svarīgus mirkļus FullHD kvalitātē un vēlāk tos vēlreiz izdzīvot caur kameras aci. Pateicoties funkcijai Level Shot un piecu asu stabilizatoram, jūs uzņemsiet skaidrus un kontrastīgus kadrus. Inteliģentā 90× tālummaiņa Pateicoties lielajai 90× inteliģentajai tālummaiņai un 50× optiskajai tālummaiņai, neviens objekts nav pārāk tālu. Level Shot funkcija Situācijās, kad attēla stabilizators nespēj kompensēt kameras slīpumu, palīdz funkcija Level Shot. Tā automātiski nosaka kameras slīpuma leņķi un nosaka video ierakstīšanu. Lietotāji var izvēlēties vienu no trim iejaukšanās līmeņiem - izslēgts (korekcijas nav vispār), normāls un spēcīgs (gadījumiem, kad kamera ir ļoti sasvērta attiecībā pret horizontu). Piecu asu HYBRID O.I.S. + stabilizators HYBRID O.I.S. + izmanto piecu asu korekciju, lai novērstu izplūšanu no platiem kadriem līdz tālummaiņai. Tādējādi varat uzņemt skaidrus attēlus gandrīz jebkurā situācijā. 28 mm platleņķa objektīvs Vienā kadrā iespraudiet vairāk - pateicoties 28 mm platleņķa objektīvam, varat iemūžināt visus elpu aizraujošos skatus, svarīgus notikumus šaurās telpās un visus citus svarīgus mirkļus video. Ar Panasonic HC-V380 bezvadu daudzkameru videokameru paveras jaunas videoieraksta iespējas. Izmantojot Wi-Fi savienojumu, var pieslēgt līdz pat trim viedtālruņiem, lai vienlaicīgi ar videokameru ierakstītu citus skatus - pievienoto ierīču ieraksti tiek rādīti apakšmapēs, kuras var apmainīt un pat mainīt to atrašanās vietu. Tas viss ļauj iemūžināt jums svarīgos mirkļus no dažādiem leņķiem un skatiem, lai iemūžinātu mirkļa burvību.
description_lv - Baudiet ierakstīšanu un skatīšanos Izmantojot šo Full‑HD videokameru, varat viegli ierakstīt savu materiālu un skatīties to bez kropļojumiem. Bezvadu kameru savienojums sniedz iespēju ierakstīt vairākas ainas vienlaikus, lai izveidotu unikālu materiālu. Vienādlīmeņa uzņemšanas funkcija un 5 asu kameras trīces noteikšana palīdz saglabāt attēlu stabilu un skaidru. 90x inteliģenta / 50x optiskā tālummaiņa Vairāk dinamisku un emocionālu atmiņu Viegli iemūžiniet tālus objektus, kas atrodas pārāk tālu uzņemšanai ar standarta tālummaiņas funkcijām — pateicoties 90x inteliģentajai tālummaiņai. Varat arī izmantot 50x optisko tālummaiņu, lai tuvinātu filmējamo cilvēku, pievienojot papildu emocijas un dinamiku. Vienmēr stabils attēls Varat filmēt bez rūpēm, jo vienādlīmeņa uzņemšanas funkcija automātiski nosaka un koriģē attēlu sasvērumu. Atkarībā no apstākļiem šo iestatījumu var pielāgot vienā no trīs līmeņiem (Izslēgts, Parasts, Spēcīgs). Dzidrs rezultāts bez kropļojuma HYBRID O.I.S.+ izmanto piecu asu koriģēšanu, lai samazinātu kropļojumus, ko izraisa trīce, neatkarīgi no tā, vai filmējat ar platu leņķi, vai ar lielu tālummaiņu. Tādējādi varat jebkādos uzņemšanas apstākļos iegūt skaidrus, asus attēlus. Vienkārša grupas attēla uzņemšana Ietilpiniet kadrā vairāk cilvēku un fona — 28 mm platleņķa funkcija (35 mm kameras ekvivalents) to padara iespējamu. Tas ir īpaši noderīgi, ja vēlaties uzņemt grupu nelielā telpā. Attēlā varēsit ietilpināt visu vajadzīgo, pat filmējot no neliela attāluma, un ar kameras iebūvēto mikrofonu varēsit ierakstīt pat visklusāko skaņu. Bezvadu kameru savienojums Jauns filmēšanas stils, kas ļauj papildināt filmas ar jaunām emocijām. Izmantojot Wi‑Fi, varat pievienot līdz trim viedtālruņiem un vienlaikus ierakstīt attēlu no diviem kā apakšlogus. Šos apakšlogus iespējams savstarpēji mainīt, kā arī to attēlojuma pozīcijas. Tas sniedz jums iespēju filmēt no dažādiem leņķiem un skatu punktiem, lai iemūžinātu vairāk emociju.
description_lv - Tīrs baudījums ierakstīšanā un skatīšanā Ar šo Full-HD videokameru jūs ne tikai varēsiet viegli ierakstīt, bet arī skatīties galarezultātus bez izplūduma. Bezvadu daudzkameru funkcija ieraksta vairākas ainas vienlaicīgi, lai jūs varētu izveidot unikālus kadrus. Savukārt funkcija "Level Shot" un 5 asu roku kustību noteikšanas funkcija nodrošina stabilitāti un skaidrību. 90x inteliģentā / 50x optiskā tālummaiņa Dinamiskākas un emocionālākas atmiņas Viegli iemūžiniet attālus objektus, kas ir pārāk tālu, lai tos uzņemtu ar parastajām tālummaiņas funkcijām - pateicoties 90x inteliģentās tālummaiņas funkcijai. Varat arī izmantot 50x optisko tālummaiņu, lai pietuvinātu objektu un piešķirtu vairāk emociju un dinamikas pašdarinātajiem kadriem. Vienmēr vienāda līmeņa kadri Lai jūs varētu filmēt bezrūpīgi, funkcija "Vienāda līmeņa uzņemšana" automātiski nosaka un koriģē attēlu slīpumu. Iestatījumu var noregulēt vienā no trim līmeņiem - OFF, Normal vai Strong - atbilstoši uzņemšanas apstākļiem. Skaidri, nesajaukti rezultāti HYBRID O.I.S.+ izmanto piecu asu korekciju, lai pilnībā apspiestu nevēlamas drebēšanas radīto neskaidrību - neatkarīgi no tā, vai uzņemat ar platleņķi vai ar lielu tālummaiņu. Tas ļauj uzņemt skaidrus un skaidrus attēlus praktiski jebkurā fotografēšanas situācijā. Viegli uzņemiet grupas kadrus Ievietojiet kadrā vairāk cilvēku un lielāku fona daļu - 28 mm platleņķa funkcija (35 mm kameras ekvivalents) padara to iespējamu. Tas ir īpaši ērti, ja vēlaties uzņemt grupas kadru nelielā telpā. Tā ietilpina objektus pat tad, kad uzņemat no tuvuma, un ļauj uztvert pat nelielas skaņas ar videokamerā iebūvēto mikrofonu. Bezvadu daudzkameru kamera Izbaudiet jauna veida uzņemšanas stilu, kas ļauj pievienot filmām vēl vairāk emociju. Izmantojot Wi-Fi, varat izveidot savienojumu pat ar trim viedtālruņiem un vienlaicīgi ierakstīt līdz pat diviem no tiem kā pakārtotos logus. Šos apakšlogu attēlus var apmainīt, un to attēla atrašanās vietas var mainīt. Tas ļauj filmēt no dažādiem leņķiem un skatu punktiem, lai uzņemtu lielāku emocionālo iedarbību.
description_ru - Ar šo Full-HD kameru varēsiet ne tikai vienkārši filmēt, bet arī izbaudīt iegūto kadru skatīšanās prieku. Bezvadu daudzkameru funkcija ieraksta vairākas ainas vienlaicīgi, tāpēc varat izveidot unikālus videoklipus. Savukārt attēla izlīdzināšanas funkcija un 5 asu stabilizācijas sistēma nodrošina skaidrus un stabilus attēlus. 90x optiskā tālummaiņa / 50x optiskā tālummaiņa Izmantojiet 90x inteliģento tālummaiņu, lai bez piepūles uzņemtu attālus objektus, kurus nevar sasniegt ar parasto tālummaiņu. Varat arī izmantot 50x optisko tālummaiņu, lai pietuvinātos objektiem un piešķirtu lielāku emociju un dinamiku mājokļa uzņemšanai. Pareizs horizonta līmenis jebkurā situācijā Attēlu izlīdzināšana automātiski nosaka un koriģē uzņemto attēlu slīpumu, lai jūs varētu koncentrēties uz objektu. Atkarībā no fotografēšanas apstākļiem izvēlieties vienu no trim dažādām izlīdzināšanas opcijām (OFF, normāla, spēcīga). Tīri rezultāti bez izplūšanas Piecu asu HYBRID O.I.S.+ stabilizācija novērš kameras drebēšanas radītu izplūšanu visās objektīva pozīcijās no platleņķa līdz maksimālajam fokusa attālumam. Tas ļauj uzņemt skaidrus, skaidrus un nesajauktus attēlus praktiski jebkurā situācijā. 28 mm platleņķa objektīvs. Izmantojot platleņķa 28 mm objektīvu (35 mm ekvivalents), kadrā var viegli iekļaut vairāk cilvēku un fonu. Tas ir īpaši ērti, ja vēlaties uzņemt grupas kadru nelielā telpā. Pat no tuvas distances visi objekti tiek iemūžināti kadrā, un videokamerā iebūvētais mikrofons uztver pat apslāpētas skaņas. Bezvadu daudzkameru kamera. Pievienojiet filmām papildu emocijas Izbaudiet jaunu uzņemšanas stilu, kas ļauj pievienot filmām vēl vairāk emociju. Izmantojot Wi-Fi, varat savienot līdz pat trīs viedtālruņiem un ierakstīt video no diviem no tiem, izmantojot attēlu attēla apakšlogos. Varat apmainīt un pārvietot apakšloga pozīciju visā ekrānā. Tas ļauj fotografēt no dažādiem leņķiem un skatu punktiem, lai panāktu lielāku emocionālo iedarbību. Tālvadības funkcija Panasonic Image App ļauj izmantot mobilo ierīci tālvadības tālvadībai reālajā laikā. Iegūtos kadrus vēlāk var apskatīt un augšupielādēt jebkurā mākoņkrātuves pakalpojumā. Tiešraide tiešraidē Vienkārši izmantojiet tiešraides funkciju, lai tiešraidē straumētu notiekošo USTREAM. Bērna uzraudzība Izmantojot videonovērošanas ierīci, varat uzraudzīt savu bērnu no citas istabas, izmantojot mobilo ierīci. Ir nepieciešams bezvadu tīkla piekļuves punkts (maršrutētājs). Vienmēr mājās Kad esat prom no mājām, varat vērot, kas notiek reālajā laikā, un sazināties ar ģimeni vai mājdzīvniekiem, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru.
description_short_en - FullHD 1920 × 1080 50p video ierakstīšana 50 × optiskā tālummaiņa 28 mm platleņķa objektīvs Hibrīda O.I.S.+ attēla stabilizācija Bezvadu daudzkameru funkcija
description_short_et - FullHD 1920 × 1080 50p video ierakstīšana 50 × optiskās tālummaiņas objektīvs 28 mm platleņķa objektīvs Hibrīda O.I.S.+ stabilizators Bezvadu daudzkameru funkcija
description_short_lv - Full HD 1920 × 1080 50p video ieraksts50× optiskā tālummaiņa28 mm platleņķa objektīvsHybrid O.I.S.+ attēla stabilizācijaBezvadu kameru savienojums
description_short_ru - FullHD video ierakstīšana 1920 × 1080 50p50× optiskā tālummaiņa28 mm platleņķa objektīvsHibrīda O.I.S.+stabilizatorsBezvadu daudzkameru funkcija
Displejs - Artikulācija - Pilnībā šarnīrveida
Displejs - Displeja izmērs (collas) - 3,0
Displejs - Displeja izmērs (collas) - 3.0
Displejs - Displeja tips - TFT LCD
Displejs - Displeja tips - TFT LCD
Displejs - Ekrāna novietojums - Grozāms un noliecams
Displejs - Ekrāna punkti - 460 800
Displejs - Kadra pārklājums - 100%
Displejs - pārklājums - 100%
Displejs - Rastra punkti - 460 800
Displejs - skārienekrāns - Jā
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Domkrati - bezvadu - Jā
Domkrati - Bluetooth - Nē
Domkrati - DV - Nē
Domkrati - NFC - Nē
dziļums - 14
Eans - 5025232836840
Ekrāns - Attēlu punkti - 460 800
Ekrāns - ekrāna izmērs (collas) - 3,0
Ekrāns - Ekrāna izmērs (tolle) - 3,0
Ekrāns - Ekrāna pozīcija - Grozāms un nolokāms
Ekrāns - Ekrāna pozīcija - Pagrieziena un slīpēšanas funkcija
Ekrāns - Ekrāna punkti - 460 800
Ekrāns - Ekrāna tips - TFT LCD
Ekrāns - Ekrāna veids - TFT LCD
Ekrāns - kadru pārklājums - 100%
Ekrāns - kadru pārklājums - 100%
Ekrāns - skārienekrāns - Jā
Ekrāns - skārienjutīgs - Jah
Enerģijas avots - Baterija - Litija akumulators VW-VBT190
feature_group_et - Videokameras
feature_group_ln - Videokameras
feature_group_lv - Videokameras
feature_group_ru - Videokameras
Fokuss - AF režīmi - Automātiskais
Fokuss - AF režīmi - Rokasgrāmata
Fokusēšana - autofokusa režīmi - Automašīna
Fokusēšana - Autofokusa režīmi - Automātisks
Fokusēšana - Autofokusa režīmi - Manuāls
Fokusēšana - autofokusa režīmi - Rokasgrāmata
Fokusēšana - fokusēšanas režīmi - Automātiskais
Fokusēšana - fokusēšanas režīmi - Rokasgrāmata
Fotoattēla ierakstīšana - Attēla faila tips - JPEG
Fotoattēla ierakstīšana - Foto funkcija - Jā
Fotoattēla ierakstīšana - Maksimālais attēla izmērs - 4224 × 2376
Fotoattēla ierakstīšana - Minimālais attēla izmērs - 640 × 480
Fotoattēla uzņemšana - Fotoattēla uzņemšana video filmēšanas laikā - Jā
Fotoattēlu glabāšana - Foto faila tips - JPEG
Fotoattēlu ierakstīšana - Fotoattēlu ierakstīšana filmēšanas laikā - Jah
Foto ierakstīšana - Attēlu uzņemšana filmēšanas laikā - Jā
Foto ierakstīšana - Foto funkcija - Jah
Foto ierakstīšana - Foto funkcija - Jā
Foto ierakstīšana - Foto funkcija - Jā
Foto ierakstīšana - Foto izšķirtspēja - 10
Foto ierakstīšana - izšķirtspēja foto režīmā - 10
Foto ierakstīšana - izšķirtspēja foto režīmā - 10 megapikseļi
Foto ierakstīšana - Lielākais attēla izmērs - 4224 × 2376
Foto ierakstīšana - Lielākais attēla izmērs - 4224 × 2376
Foto ierakstīšana - Maksimālais attēla izmērs pikseļos - 4224 × 2376
Foto ierakstīšana - Mazākais attēla izmērs - 640 × 480
Foto ierakstīšana - Mazākais attēla izmērs - 640 × 480
Foto ierakstīšana - Mazākais attēla izmērs pikseļos - 640 × 480
Foto ierakstīšana - Nekustamo attēlu izšķirtspēja - 10 megapikseļi
Foto ierakstīšana - nekustīga attēla faila tips - JPEG
Foto ierakstīšana - Nekustīga attēla faila tips - JPEG
Foto ierakstīšana - nekustīgs attēls filmas ierakstīšanas laikā - Jā
Kategorija - Root/PHOTO | Video/Video kameras/Video kameras/Video kameras
Kontaktligzdas - austiņu izeja - Nē
Kontaktligzdas - HDMI - miniHDMI (C tips)
Kontaktligzdas - Mikrofona ieeja - Nē
Kontaktligzdas - S-video - Nē
Kopējais - dziļums (mm) - 116
Lens - Aperture - f/1.8 - 4.2
Matrica - efektīvo megapikseļu skaits - 2,2
Matrica - Matricas izmērs - 1/5,8"
Matrica - Matricas izmērs - 1/5,8" tips
Matrica - Megapikseļi - 2 megapikseļi
Matrica - Minimālais apgaismojums - Krāsu nakts uzņemšana: 1 lukss
Matrica - Minimālais apgaismojums - Standarta: 4 luksi
Matrica - nakts režīms - Jā
Matrica - sensora tips - BSI MOS
name_et - Panasonic HC-V380, jābūt
Nosaukums - Panasonic HC-V380EP-K melns
nosaukums_lv - Panasonic HC-V380, melns
nosaukums_lv - Panasonic HC-V380, melns
nosaukums_ru - Panasonic HC-V380, melns
Objektīvs - Apertūra - f/1,8 - 4,2
Objektīvs - atslēga - f/1.8 - 4.2
Objektīvs - Digitālā tālummaiņa - 150
Objektīvs - Digitālā tālummaiņa - 150
Objektīvs - Digitālā tālummaiņa - 150×
Objektīvs - Digitālā tālummaiņa - 150×
Objektīvs - Fokusa attālums - 28 - 1740
Objektīvs - fokusa attālums - 28 – 1740 mm
Objektīvs - fokusa diapazons - 28 - 1740
Objektīvs - objektīva fokusa diapazons - 28 – 1740 mm
Objektīvs - Objektīva tips - Panasonic objektīvs
Objektīvs - Objektīva tips - Panasonic objektīvs
Objektīvs - Objektīva tips - Panasonic objektīvs
Objektīvs - Objektīva tips - Panasonic objektīvs
Objektīvs - optiskā tālummaiņa - 50
Objektīvs - Optiskā tālummaiņa - 50
Objektīvs - optiskā tālummaiņa - 50×
Objektīvs - optiskā tālummaiņa - 50×
Objektīvs - Īrisa - f/1.8 - 4.2
platums - 19
ProducerCode - HC-V380EP-K
ražotāja_kods - HC-V380EP-K
Ražotājs - Panasonic
Savienojamība - NFC - Nē
Savienojumi - austiņu izeja - Ei
Savienojumi - austiņu ligzda - Nē
Savienojumi - Bezvadu tīkls - Jah
Savienojumi - Bezvadu tīkls - Jā
Savienojumi - Bluetooth - Ei
Savienojumi - Bluetooth - Nē
Savienojumi - DV - Ei
Savienojumi - DV - Nē
Savienojumi - HDMI - miniHDMI (C tips)
Savienojumi - HDMI - miniHDMI (C tips)
Savienojumi - Kompozīta izeja - Jā
Savienojumi - Kompozīts video - Jah
Savienojumi - Kompozīts video - Jā
Savienojumi - Mikrofona ieeja - Ei
Savienojumi - Mikrofona ieeja - Nē
Savienojumi - NFC - Ei
Savienojumi - S-video - Ei
Savienojumi - S-video - Nē
Savienojumi - USB - USB 2.0
Savienojumi - USB - USB 2.0
Savienotāji - Austiņu izeja - Nē
Savienotāji - Bezvadu - Jā
Savienotāji - Bluetooth - Nē
Savienotāji - DV - Nē
Savienotāji - HDMI - miniHDMI (C tips)
Savienotāji - Kompozītā izeja - Jā
Savienotāji - Mikrofona ieeja - Nē
Savienotāji - NFC - Nē
Savienotāji - S-video - Nē
Savienotāji - USB - USB 2.0
Savienotāji - USB - USB 2.0
Sensors - Efektīvie megapikseļi - 2,2
Sensors - efektīvo megapikseļu skaits - 2,2
Sensors - efektīvo megapikseļu skaits - 2.2
Sensors - Megapikseļi - 2 megapikseļi
Sensors - Megapikseļi - 2 megapikseļi
Sensors - Megapikseļi - 2 megapikseļi
Sensors - minimālais apgaismojums - Krāsains nakts režīms: 1 lukss
Sensors - Minimālais apgaismojums - Krāsu nakts režīms: 1 lukss
Sensors - minimālais apgaismojums - Krāsu nakts uzņemšana: 1 lukss
Sensors - minimālais apgaismojums - Standarta: 4 luksi
Sensors - minimālais apgaismojums - Standarta: 4 luksi
Sensors - Minimālais apgaismojums - Standarta: 4 lux
Sensors - nakts režīms - Jah
Sensors - nakts režīms - Jā
Sensors - Nakts režīms - Jā
Sensors - Sensora izmērs - 1/5,8"
Sensors - Sensora izmērs - 1/5,8"
Sensors - Sensora izmērs - 1/5,8" tipa
Sensors - Sensora izmērs - 1/5,8" tips
Sensors - Sensora izmērs - 1/5,8" uzgaļi
Sensors - Sensora izmērs - 1/5.8"
Sensors - Sensora tips - BSI MOS
Sensors - Sensora tips - BSI MOS
Sensors - Sensora tips - BSI MOS
ShortDescription - Bezvadu daudzkameru kamera | Zoom optyczny: 50x | Zoom inteligentny: 90x | sensors BSI | Full HD | Level Shot | Level Shot
Skatu meklētājs - Skatu meklētājs - Nav
Skatu meklētājs - Skatu meklētājs - Nav
Skatu meklētājs - Skatu meklētājs - Nav pieejams
Skaņa - Mikrofons - Integrēts stereo mikrofons
Skaņa - Skaļruņa - Jah
Skaņa - Skaņas sistēma - Dolby® Digital stereo
svītrkods - 5025232836840
Video ierakstīšana - Bitrate - [FullHD] 28 Mbps
Video ierakstīšana - Bitu pārraide - [FullHD] 28 Mb/sek.
Video ierakstīšana - Citi formāti - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [FullHD] 1920 × 1080 50i
Video ierakstīšana - Citi formāti - [FullHD] 1920 × 1080 50i
Video ierakstīšana - Citi formāti - [HD] 1280 × 720 25p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [HD] 1280 × 720 25p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [qHD] 960 × 540 25p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [qHD] 960 × 540 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [FullHD] 1920 × 1080 50i
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [FullHD] 1920 × 1080 50i
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [HD] 1280 × 720 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [HD] 1280 × 720 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [qHD] 960 × 540 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [qHD] 960 × 540 25p
Video ierakstīšana - Datu blīvums - [FullHD] 28 Mbps
Video ierakstīšana - Digitālie filtri - Jah
Video ierakstīšana - Digitālie filtri - Jā
Video ierakstīšana - Digitālie filtri - Jā
Video ierakstīšana - Digitālie filtri - Jā
Video ierakstīšana - Filmu formāts - AVCHD (video: H.264/MPEG-4 AVC; audio: Dolby Digital Stereo)
Video ierakstīšana - Filmu formāts - MP4 (video: H.264/MPEG-4 AVC; audio: AAC stereo)
Video ierakstīšana - Pārraides ātrums - [FullHD] 28 Mbps
Video ierakstīšana - Slēdža ātrums - 1/8000 - 1/25 sek.
Video ierakstīšana - Video formāts - AVCHD (video: H.264/MPEG-4 AVC; audio: Dolby Digital Stereo)
Video ierakstīšana - Video formāts - MP4 (video: H.264/MPEG-4 AVC; audio: AAC stereo)
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - AVCHD (video: H.264/MPEG-4 AVC; audio: Dolby Digital Stereo)
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - AVCHD (video: H.264/MPEG-4 AVC; audio: Dolby Digital Stereo)
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - MP4 (video: H.264/MPEG-4 AVC; audio: AAC stereo)
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - MP4 (video: H.264/MPEG-4 AVC; audio: AAC stereo)
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - 1,920 x 1,080
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - 1.920 x 1.080
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 50p
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 50p
Videoklipa ierakstīšana - Aizslēgšanas ātrums - 1/8000 - 1/25 sek.
Videoklipa ierakstīšana - Aizslēgšanas ātrums - 1/8000 - 1/25 sek.
Videoklipa ierakstīšana - Aizslēgšanas ātrums - 1/8000 - 1/25 sek.
Vispārīgi - augstums (mm) - 59
Vispārīgi - augstums (mm) - 59
Vispārīgi - augstums (mm) - 59
Vispārīgi - Augstums (mm) - 59
Vispārīgi - dziļums (mm) - 116
Vispārīgi - dziļums (mm) - 116
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 116
Vispārīgi - Iekārtas - HDMI kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Litija akumulators VW-VBT190
Vispārīgi - Iekārtas - Maiņstrāvas adapteris
Vispārīgi - Iekārtas - Programmatūras CD-ROM
Vispārīgi - Iekārtas - USB kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Videokamera
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - HDMI kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Karstā kurpja vāciņš
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Litija akumulators VW-VBT190
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Maiņstrāvas adapteris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Videokamera
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - HDMI kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Karstās pēdas vāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Litija akumulators VW-VBT190
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Maiņstrāvas adapteris ir
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Videokamera
Vispārīgi - Komplekta saturs - HDMI kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Litija akumulators VW-VBT190
Vispārīgi - Komplekta saturs - Maiņstrāvas adapteris
Vispārīgi - Komplekta saturs - Tarkvara CD-ROM
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Videokamera
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 53
Vispārīgi - Platums (mm) - 53
Vispārīgi - Platums (mm) - 53
Vispārīgi - Platums (mm) - 53
Vispārīgi - Svars (tikai korpuss) - 211 g
Vispārīgi - Svars (tikai virsbūve) - 211 g
Vispārīgi - Svars (tikai virsbūve) - 211 g
Vispārīgi - Svars (tikai virsbūve) - 211 г
Zibens - Video gaismas - Nē
Zibens - zibens - Nav
zīmols - Panasonic
Valgustus - Videovalgusti - Ei
Освещение - Видео свет - Нет
Apgaismojums - Video gaisma - Nē
Valgustus - Välk - Puudub
Apgaismojums - Zibspuldze - Nav
Освещение - Вспышка - Нет
Atmiņa - Atmiņas kartes sloti - 1
Memory - Memory card type - SD
Mälu - Mälukaardi tüüp - SD
Память - Тип карты памяти - SD
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SD
Память - Тип карты памяти - SD / SDHC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SD / SDHC
Память - Тип карты памяти - SD / SDHC / SDXC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - SD / SDHC / SDXC
Memory - Memory card type - SDHC
Mälu - Mälukaardi tüüp - SDHC
Memory - Memory card type - SDXC
Mälu - Mälukaardi tüüp - SDXC
Memory - Memory card slots - 1
Память - Слоты для карт памяти - 1
Mälu - Mälukaardi pesade arv - 1
Память - Носитель памяти - Карта памяти
Mälu - Salvestusmeedium - Mälukaart
Atmiņa - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Memory - Recording media - Memory Card
Pildistabilisaator - Pildistabilisaatori disain - Hybrid O.I.S.
Стабилизатор изображения - Дизайн стабилизатора - Hybrid O.I.S.
Pildistabilisaator - Pildistabilisaator - Jah
Стабилизатор изображения - Стабилизатор изображения - Да
Pildistabilisaator - Stabilisaatori suunalisus - 5-teljeline
Стабилизатор изображения - Направленность стабилизатора - 5-осевой
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizatora dizains - Hybrid O.I.S.
Image stabilization - Image stabilizer design - Hybrid O.I.S.
Image stabilization - Image stabiliser - Yes
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizators - Jā
Attēla stabilizācija - Stabilizatora virziens - 5 asu
Image stabilization - Stabilization axis - 5-axis
Pildiotsija - Pildiotsija - Puudub
Audio - Audio system - Dolby® Digital stereo
Аудио - Аудиосистема - Dolby® Digital stereo
Audio - Audio sistēma - Dolby® Digital stereo
Аудио - Микрофон - Встроенный стереомикрофон
Audio - Mikrofons - Iebūvēts stereo mikrofons
Audio - Microphone - Integrated stereo microphone
Audio - Skaļrunis - J
Audio - Speaker - Yes
Аудио - Динамик - Да
height - 9
Источник питания - Батарейка - Литиевый аккумулятор VW-VBT190
Power source - Battery - VW-VBT190 lithium battery
Vooluallikas - Element - VW-VBT190 liitiumaku
category_en - Cameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Камеры
description_et - Puhas salvestamise rõõm
Panasonic HC-V380 videokaameraga on Sinu käes rõõm endale olulisi hetki FullHD kvaliteedis talletada ja neid hiljem läbi kaamerasilma taas läbi elada. Tänu Level Shot funktsioonile ning viieteljelisele stabilisaatorile sünnivad selged ja kontrastsed võtted. Intelligentne 90× suum
Tänu suurele 90× intelligentsele suumile ning 50× optilisele suumile ei jää ükski objekt liiga kaugeks. Level Shot funktsioon
Olukordades, kus pildistabilisaator ei ole võimeline viltust kaamerat kompenseerima, aitab Level Shot funktsioon. See tuvastab automaatselt kaamera kaldenurga ning paneb videod loodi. Kasutaja saab valida kolme sekkumisastme vahel – väljas (üldse ei korrigeeri), normaalne ning tugev (juhtudeks, kus kaamera on väga viltu võrreldes horisondiga). Viieteljeline HYBRID O.I.S. + stabilisaator
HYBRID O.I.S. + kasutab viieteljelist korrektsiooni, mis eemaldab hägususe alates lainurkvõtetest kuni suumivõteteni. Nii jäädvustate selged pildid peaaegu igas olukorras. 28 mm lainurkobjektiiv
Suru ühte kaadrisse ikka rohkem – tänu 28 mm lainurkobjektiivile saab videona talletada kõik need hingematvad vaated, tähtsad sündmused kitsastes tubades ja kõik muud olulised hetked. Juhtmevaba mitmikkaamera
Panasonic HC-V380 videokaameraga on Sulle avatud uued videosalvestuse võimalused. WiFi ühenduse kaudu on võimalik ühendada kuni kolm nutitelefoni, millega üles võtta teisi vaatenurki samaaegselt videokaameraga – ühendatud seadmete salvestisi kuvatakse alamakendes, mida on võimalik omavahel vahetada ja nende asukohtagi muuta. See kõik võimaldab talletada Sulle olulisi hetki erinevate nurkade ja vaadete alt, et tabada hetke tõeline võlu.
description_lv - Baudiet ierakstīšanu un skatīšanos Izmantojot šo Full‑HD videokameru, varat viegli ierakstīt savu materiālu un skatīties to bez kropļojumiem. Bezvadu kameru savienojums sniedz iespēju ierakstīt vairākas ainas vienlaikus, lai izveidotu unikālu materiālu. Vienādlīmeņa uzņemšanas funkcija un 5 asu kameras trīces noteikšana palīdz saglabāt attēlu stabilu un skaidru. 90x inteliģenta / 50x optiskā tālummaiņa
Vairāk dinamisku un emocionālu atmiņu
Viegli iemūžiniet tālus objektus, kas atrodas pārāk tālu uzņemšanai ar standarta tālummaiņas funkcijām — pateicoties 90x inteliģentajai tālummaiņai. Varat arī izmantot 50x optisko tālummaiņu, lai tuvinātu filmējamo cilvēku, pievienojot papildu emocijas un dinamiku. Vienmēr stabils attēls
Varat filmēt bez rūpēm, jo vienādlīmeņa uzņemšanas funkcija automātiski nosaka un koriģē attēlu sasvērumu. Atkarībā no apstākļiem šo iestatījumu var pielāgot vienā no trīs līmeņiem (Izslēgts, Parasts, Spēcīgs). Dzidrs rezultāts bez kropļojuma
HYBRID O.I.S.+ izmanto piecu asu koriģēšanu, lai samazinātu kropļojumus, ko izraisa trīce, neatkarīgi no tā, vai filmējat ar platu leņķi, vai ar lielu tālummaiņu. Tādējādi varat jebkādos uzņemšanas apstākļos iegūt skaidrus, asus attēlus. Vienkārša grupas attēla uzņemšana
Ietilpiniet kadrā vairāk cilvēku un fona — 28 mm platleņķa funkcija (35 mm kameras ekvivalents) to padara iespējamu. Tas ir īpaši noderīgi, ja vēlaties uzņemt grupu nelielā telpā. Attēlā varēsit ietilpināt visu vajadzīgo, pat filmējot no neliela attāluma, un ar kameras iebūvēto mikrofonu varēsit ierakstīt pat visklusāko skaņu. Bezvadu kameru savienojums
Jauns filmēšanas stils, kas ļauj papildināt filmas ar jaunām emocijām. Izmantojot Wi‑Fi, varat pievienot līdz trim viedtālruņiem un vienlaikus ierakstīt attēlu no diviem kā apakšlogus. Šos apakšlogus iespējams savstarpēji mainīt, kā arī to attēlojuma pozīcijas. Tas sniedz jums iespēju filmēt no dažādiem leņķiem un skatu punktiem, lai iemūžinātu vairāk emociju.
description_en - Pure enjoyment in recording and viewing
With this Full-HD camcorder, you not only enjoy easy recording but also watching the blur-free final results. Wireless Multi Camera records multiple scenes at once, so you can create unique footage. And the Level Shot function and 5-axis hand-shake detection keep it steady and clear. 90x Intelligent / 50x Optical Zoom
More dynamic and emotional memories
Easily capture distant objects that are too far away to shoot with conventional zoom functions – thanks to 90x Intelligent Zoom. You can also use the 50x Optical Zoom to zoom in on your subject to add more emotion and dynamics to your homemade footage. Level Footage at All Times
So you can film carefree, the Level Shot function automatically detects and corrects the tilting of images. The setting can be adjusted to one of three levels – OFF, Normal or Strong – for the shooting condition. Clear, Blurless Results
HYBRID O.I.S.+ uses five-axis correction to thoroughly suppress blurring caused by unwanted shake – whether you are shooting with a wide angle or at high zoom. This lets you capture crisp, clear images in virtually every shooting situation. Get group shots with ease
Fit more people and more of the background into the frame – the 28mm Wide-Angle function (35mm camera equivalent) makes it possible. This is especially handy when you want to take a group shot in a small room. It fits objects in even when you shoot from up close, and makes it possible to pick up
even small sounds with the camcorder's built-in microphone. Wireless Multi Camera
Enjoy a new kind of shooting style that lets you add even more emotion to your movies. Using Wi-Fi, you can link to as many as three smartphones and simultaneously record up to two of them as sub-windows. These sub-window images can be interchanged, and their display positions can be switched. This lets you shoot from a variety of angles and viewpoints, to capture a higher level of emotional impact.
description_ru - С этой Full-HD-камерой Вы не только насладитесь простотой процесса съемки, но также сможете получить истинное наслаждение от просмотра получившегося видеоряда. Функция беспроводной мультикамеры записывает несколько сцен одновременно, поэтому вы можете создавать уникальные видеозаписи. А функция выравнивания изображения и 5-осевая система стабилизации сохраняют чистоту и стабильность изображения. 90-кратный интеллектуальный зум / 50-кратный оптический зум
С легкостью снимайте удаленные объекты, до которых не добраться с помощью обычного зума, благодаря 90-кратному интеллектуальному зуму. Вы также можете использовать 50-кратный оптический зум, чтобы приближать объекты и добавлять больше эмоции и динамики к вашим домашним съемкам. Правильный уровень горизонта в любой ситуации
Функция выравнивания изображения автоматически определяет и исправляет наклон сделанных снимков, так что вы можете не отвлекаться от съемки. В зависимости от условий съемки можно выбрать один из трех параметров выравнивания (ВЫКЛ, обычное, сильное). Чистый результат без размытия
Пятиосевая стабилизация HYBRID O.I.S.+ предотвращает размытие изображения, вызванное дрожанием камеры при любом положении объектива: от широкого угла до максимального фокусного расстояния. Это позволяет делать четкие и чистые снимки без размытия практически в любых ситуациях. Широкоугольный объектив, 28 мм. С легкостью делайте групповые снимки Умещайте больше людей и фона в кадр – это возможно благодаря широкоугольному 28-мм объективу (в эквиваленте 35-мм камеры). Это особенно удобно, когда требуется сделать групповой снимок в небольшом помещении. В кадр помещаются все объекты съемки даже с очень близкого расстояния, благодаря чему встроенный микрофон видеокамеры захватывает даже приглушенные звуки. Беспроводная мульти-камера. Добавьте в ваши видео дополнительные эмоции Насладитесь новым стилем съемки, который позволит вам добавить еще больше эмоций в ваши фильмы. Используя Wi-Fi, вы можете подключить до трех смартфонов и записывать видео с двух из них в доп. окнах как картинка в картинке. Доп. окна можно менять местами и перемещать их положение на общем экране. Это позволит снимать с различных углов и точек обзора, чтобы добиться более высокого уровня эмоционального воздействия. Функция дистанционного управления
Приложение Panasonic Image позволит вам использовать мобильное устройство для дистанционного управления в режиме реального времени. Позднее видеозапись можно просмотреть и загрузить в любое облачное хранилище. Прямой эфир
Просто используйте функцию «Трансляция в режиме реального времени» для потоковой передачи происходящего на USTREAM live. Следите за ребенком
Вы можете следить за своим ребенком из другой комнаты с помощью мобильного устройства, используя Видеоняню. Требуется точка доступа к беспроводной сети (маршрутизатор). Вы всегда дома
Находясь далеко от дома, вы можете наблюдать за присходящим в реальном времени, а также общаться со своей семьей или питомцами с помощью смартфона или планшета.
description_short_en - FullHD 1920 × 1080 50p video recording 50× optical zoom 28 mm wide-angle lens Hybrid O.I.S.+ image stabilization Wireless multi camera feature
description_short_et - FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus 50× optilise suumiga objektiiv 28 mm lainurkobjektiiv Hybrid O.I.S.+ stabilisaator Juhtmevaba mitmikkaamera funktsioon
description_short_lv - Full HD 1920 × 1080 50p video ieraksts50× optiskā tālummaiņa28 mm platleņķa objektīvsHybrid O.I.S.+ attēla stabilizācijaBezvadu kameru savienojums
description_short_ru - Запись видео FullHD 1920 × 1080 50p50× оптический зум28 мм широкоугольный объективHybrid O.I.S.+ стабализаторБеспроводная функция мульти-камеры
Display - Articulation - Fully articulated
Displejs - Displeja izmērs (collas) - 3,0
Display - Display size (inches) - 3.0
Display - Display type - TFT LCD
Displejs - Displeja tips - TFT LCD
Displejs - Ekrāna novietojums - Grozāms un noliecams
Display - Screen dots - 460 800
Displejs - Kadra pārklājums - 100%
Display - Coverage - 100%
Displejs - Rastra punkti - 460 800
Display - Touch screen - Yes
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Jacks - Wireless - Yes
Jacks - Bluetooth - No
Jacks - DV - No
Jacks - NFC - No
depth - 14
Eans - 5025232836840
Ekraan - Pildipunkte - 460 800
Экран - Размер экрана (дюймы) - 3,0
Ekraan - Ekraani mõõt (tolle) - 3,0
Ekraan - Ekraani asend - Pööratav ja kallutatav
Экран - Положение экрана - Поворотный и наклонный
Экран - Точек экрана - 460 800
Ekraan - Ekraani tüüp - TFT LCD
Экран - Тип экрана - TFT LCD
Ekraan - Kaadri katvus - 100%
Экран - Покрытие кадра - 100%
Экран - Сенсорный экран - Да
Ekraan - Puutetundlik - Jah
Enerģijas avots - Baterija - Litija akumulators VW-VBT190
feature_group_et - Videokaamerad
feature_group_en - Camcorders
feature_group_lv - Videokameras
feature_group_ru - Видеокамеры
Фокусировка - Режимы АФ - Автоматический
Фокусировка - Режимы АФ - Ручной
Focusing - Autofocus modes - Auto
Fokusēšana - Autofokusa režīmi - Automātisks
Fokusēšana - Autofokusa režīmi - Manuāls
Focusing - Autofocus modes - Manual
Teravustamine - Teravustamisrežiimid - Automaatne
Teravustamine - Teravustamisrežiimid - Manuaal
Запись фото - Тип файла изображения - JPEG
Запись фото - Функция фото - Да
Запись фото - Макс размер изображения - 4224 × 2376
Запись фото - Мин. размер изображения - 640 × 480
Запись фото - Фото во время съемки видео - Да
Fotode salvestus - Foto failitüüp - JPEG
Fotode salvestus - Foto salvestamine filmimise ajal - Jah
Foto ierakstīšana - Attēlu uzņemšana filmēšanas laikā - Jā
Fotode salvestus - Foto funktsioon - Jah
Photo recording - Photo function - Yes
Foto ierakstīšana - Foto funkcija - Jā
Foto ierakstīšana - Foto izšķirtspēja - 10
Запись фото - Разрешение в режиме фото - 10
Fotode salvestus - Lahutusvõime fotorežiimis - 10 megapikslit
Photo recording - Largest image size - 4224 × 2376
Foto ierakstīšana - Lielākais attēla izmērs - 4224 × 2376
Fotode salvestus - Suurim pildimõõt pikslites - 4224 × 2376
Photo recording - Smallest image size - 640 × 480
Foto ierakstīšana - Mazākais attēla izmērs - 640 × 480
Fotode salvestus - Väikseim pildimõõt pikslites - 640 × 480
Photo recording - Still image resolution - 10 megapixels
Photo recording - Still image file type - JPEG
Foto ierakstīšana - Nekustīga attēla faila tips - JPEG
Photo recording - Still image during movie recording - Yes
Category - Root/PHOTO | Video/Video cameras/Video cameras
Jacks - Headphone output - No
Jacks - HDMI - miniHDMI (Type C)
Jacks - Microphone input - No
Jacks - S-video - No
Общее - Глубина (мм) - 116
Lens - Aperture - f/1.8 – 4.2
Матрица - Эффективные мегапиксели - 2,2
Матрица - Размер матрицы - 1/5,8"
Матрица - Размер матрицы - 1/5,8" тип
Матрица - Мегапиксели - 2 мегапикселя
Матрица - Минимальное освещение - Color Night Rec: 1 lux
Матрица - Минимальное освещение - Standard: 4 lux
Матрица - Ночной режим - Да
Матрица - Тип сенсора - BSI MOS
name_et - Panasonic HC-V380, must
Name - Panasonic HC-V380EP-K czarna
name_en - Panasonic HC-V380, black
name_lv - Panasonic HC-V380, melns
name_ru - Panasonic HC-V380, черный
Objektīvs - Apertūra - f/1,8 – 4,2
Objektiiv - Ava - f/1.8 – 4.2
Объектив - Цифровой зум - 150
Objektīvs - Digitālā tālummaiņa - 150
Lens - Digital zoom - 150×
Objektiiv - Digitaalne suum - 150×
Objektīvs - Fokusa attālums - 28 - 1740
Lens - Focal length - 28 – 1740 mm
Объектив - Фокусный диапазон - 28 - 1740
Objektiiv - Objektiivi fokaalvahemik - 28 – 1740 mm
Lens - Lens type - Panasonic Lens
Objektiiv - Objektiivi tüüp - Panasonic Lens
Объектив - Тип объектива - Panasonic Lens
Objektīvs - Objektīva tips - Panasonic Lens
Объектив - Оптический зум - 50
Objektīvs - Optiskā tālummaiņa - 50
Lens - Optical zoom - 50×
Objektiiv - Optiline suum - 50×
Объектив - Диафрагма - f/1.8 – 4.2
width - 19
ProducerCode - HC-V380EP-K
manufacturer_code - HC-V380EP-K
Producer - Panasonic
Соединения - NFC - Нет
Ühendused - Kõrvaklappide väljund - Ei
Соединения - Разъем для наушников - Нет
Ühendused - Juhtmevaba võrk - Jah
Соединения - Беспроводная сеть - Да
Ühendused - Bluetooth - Ei
Соединения - Bluetooth - Нет
Ühendused - DV - Ei
Соединения - DV - Нет
Ühendused - HDMI - miniHDMI (Type C)
Соединения - HDMI - miniHDMI (Type C)
Jacks - Composite output - Yes
Ühendused - Komposiitvideo - Jah
Соединения - Композитное видео - Да
Ühendused - Mikrofoni sisend - Ei
Соединения - Вход для микрофона - Нет
Ühendused - NFC - Ei
Ühendused - S-video - Ei
Соединения - S-видео - Нет
Ühendused - USB - USB 2.0
Соединения - USB - USB 2.0
Savienotāji - Austiņu izeja - Nē
Savienotāji - Bezvadu - Jā
Savienotāji - Bluetooth - No
Savienotāji - DV - Nē
Savienotāji - HDMI - miniHDMI (Type C)
Savienotāji - Kompozītā izeja - Jā
Savienotāji - Mikrofona ieeja - Nē
Savienotāji - NFC - No
Savienotāji - S-video - Nē
Jacks - USB - USB 2.0
Savienotāji - USB - USB 2.0
Sensors - Efektīvie megapikseļi - 2,2
Sensor - Efektiivseid megapiksleid - 2,2
Sensor - Effective megapixels - 2.2
Sensor - Megapixels - 2 megapixels
Sensor - Megapiksleid - 2 megapikslit
Sensors - Megapikseļi - 2 megapikseļi
Sensor - Minimaalne valgustus - Värviline öörežiim: 1 lux
Sensors - Minimālais apgaismojums - Krāsu nakts režīms: 1 lukss
Sensor - Minimum illumination - Color Night Rec: 1 lux
Sensor - Minimum illumination - Standard: 4 lux
Sensor - Minimaalne valgustus - Standard: 4 lux
Sensors - Minimālais apgaismojums - Standarta: 4 lux
Sensor - Öörežiim - Jah
Sensor - Night mode - Yes
Sensors - Nakts režīms - Jā
Sensor - Sensori mõõt - 1/5,8"
Sensors - Sensora izmērs - 1/5,8"
Sensor - Sensor size - 1/5.8" type
Sensor - Sensori suurus - 1/5,8" tüüpi
Sensors - Sensora izmērs - 1/5,8" tips
Sensor - Sensor size - 1/5.8"
Sensor - Sensor type - BSI MOS
Sensor - Sensori tüüp - BSI MOS
Sensors - Sensora tips - BSI MOS
ShortDescription - Wireless Multi Camera | Zoom optyczny: 50x | Zoom inteligentny: 90x | sensor BSI | Full HD | Level Shot |
Viewfinder - Viewfinder - None
Skatu meklētājs - Skatu meklētājs - Nav
Видоискатель - Видоискатель - Отсутствует
Heli - Mikrofon - Integreeritud stereomikrofon
Heli - Kõlar - Jah
Heli - Helisüsteem - Dolby® Digital stereo
barcode - 5025232836840
Video recording - Bitrate - [FullHD] 28 Mbps
Video ierakstīšana - Bitu pārraide - [FullHD] 28 Mb/sek.
Video recording - Other formats - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Video recording - Other formats - [FullHD] 1920 × 1080 50i
Video ierakstīšana - Citi formāti - [FullHD] 1920 × 1080 50i
Video recording - Other formats - [HD] 1280 × 720 25p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [HD] 1280 × 720 25p
Video recording - Other formats - [qHD] 960 × 540 25p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [qHD] 960 × 540 25p
Videosalvestus - Muud mõõdud - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Запись видео - Другие размеры - [FullHD] 1920 × 1080 25p
Videosalvestus - Muud mõõdud - [FullHD] 1920 × 1080 50i
Запись видео - Другие размеры - [FullHD] 1920 × 1080 50i
Videosalvestus - Muud mõõdud - [HD] 1280 × 720 25p
Запись видео - Другие размеры - [HD] 1280 × 720 25p
Videosalvestus - Muud mõõdud - [qHD] 960 × 540 25p
Запись видео - Другие размеры - [qHD] 960 × 540 25p
Videosalvestus - Andmetihedus - [FullHD] 28 Mbps
Videosalvestus - Digitaalsed filtrid - Jah
Video recording - Digital filters - Yes
Запись видео - Цифровые фильтры - Да
Video ierakstīšana - Digitālie filtri - Jā
Video recording - Movie format - AVCHD (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Dolby Digital Stereo)
Video recording - Movie format - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC stereo)
Запись видео - Бит-рейт - [FullHD] 28 Mbps
Video ierakstīšana - Slēdža ātrums - 1/8000 – 1/25 sek.
Video ierakstīšana - Video formāts - AVCHD (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Dolby Digital Stereo)
Video ierakstīšana - Video formāts - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC stereo)
Video recording - Video recording - Full HD 1920 × 1080
Videosalvestus - Videosalvestus - Full HD 1920 × 1080
Запись видео - Запись видео - Full HD 1920 × 1080
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - Full HD 1920 × 1080
Videosalvestus - Video salvestusvorming - AVCHD (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Dolby Digital Stereo)
Запись видео - Видео формат записи - AVCHD (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: Dolby Digital Stereo)
Videosalvestus - Video salvestusvorming - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC stereo)
Запись видео - Видео формат записи - MP4 (Видео: H.264/MPEG-4 AVC; Аудио: AAC стерео)
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - 1,920 x 1,080
Запись видео - Разрешение видео - 1.920 x 1.080
Video recording - Video resolution - [FullHD] 1920 × 1080 50p
Videosalvestus - Video lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080 50p
Video recording - Shutter speed - 1/8000 – 1/25 sec
Videosalvestus - Säriajad - 1/8000 – 1/25 sek
Запись видео - Скорость затвора - 1/8000 – 1/25 сек
General - Height (mm) - 59
Üldine - Kõrgus (mm) - 59
Общее - Высота (мм) - 59
Vispārīgi - Augstums (mm) - 59
General - Depth (mm) - 116
Üldine - Sügavus (mm) - 116
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 116
Общее - Комплектация - HDMI кабель
Общее - Комплектация - Литиевая батарейка VW-VBT190
Общее - Комплектация - AC адаптер
Общее - Комплектация - CD-ROM с ПО
Общее - Комплектация - USB кабель
Общее - Комплектация - Видеокамера
General - Package contents - HDMI cable
General - Package contents - Hot shoe cover
General - Package contents - Lithium battery VW-VBT190
General - Package contents - AC adapter
General - Package contents - USB cable
General - Package contents - Camcorder
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - HDMI kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Karstās pēdas vāciņš
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Litija akumulators VW-VBT190
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - AC adapteris
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Videokamera
Üldine - Komplekti sisu - HDMI kaabel
Üldine - Komplekti sisu - Liitiumaku VW-VBT190
Üldine - Komplekti sisu - AC adapter
Üldine - Komplekti sisu - Tarkvara CD-ROM
Üldine - Komplekti sisu - USB kaabel
Üldine - Komplekti sisu - Videokaamera
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Width (mm) - 53
Üldine - Laius (mm) - 53
Общее - Ширина (мм) - 53
Vispārīgi - Platums (mm) - 53
Vispārīgi - Svars (tikai korpuss) - 211 g
General - Weight (body only) - 211 g
Üldine - Kaal (ainult kere) - 211 g
Общее - Вес (только корпус) - 211 г
Lightning - Video light - No
Lightning - Flash - None
brand - Panasonic
307,03 €
Panasonic HC-V380, black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas