Ricoh Theta SC2, pink

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 637126 Preces kods: 910801
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
330,85 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Barošanas avots: Litija akumulators
  • Displeja izmērs: Nav
  • Foto izšķirtspēja: 14 Mpix
  • Kameras tips: Kompaktkamera
  • Sensors: Nav norādīts
  • Optiskais zoom: Zoom 0x
  • Amiņas kartes tips: microSD
  • Amiņas kartes tips: microSDHC
  • Amiņas kartes tips: microSDXC
Visi parametri
Barošanas avots Litija akumulators
Digitālās kameras barošanas avots var būt, gan baterijas, gan akumulators. Bateriju priekšrocība ir plaša pieejamība veikalos, savukārt akumulatora priekšrocība ir iespēja to vairākkārt uzlādēt un lietot bez papildus akumulatora iegādes. Pirms iegādāties digitālo kameru lūdzam pārliecināties par tās barošanas avota atbilstību jūsu vajadzībām.
Displeja izmērs Nav
Digitālās kameras ekrāna izmērs, kurā notiek skatu meklēšana, nobildēto attēlu aplūkošana un rediģēšana. Liels displejs ir ērts lietošanā, tomēr jāņem vērā, jo lielāks displejs, jo īsāks bateriju darbības laiks kamerai. Ja darbības laiks ir svarīgāks par aplūkošanas ērtumu, iesakām iegādāties kameru ar nelielu displeju un atsevišķu optisko skatu meklētāju (actiņu).
Foto izšķirtspēja 14 Mpix
Digitālās kameras matrices izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas vienā fotogrāfijā spēj "fiksēt" kamera. Lielāks izšķirtspējas rādītājs nozīmē detalizētāku attēlu un līdz ar to augstāku attēla kvalitāti. Lielākas izšķirtspējas kameras savām fotogrāfijām aizņem vairāk vietas atmiņas kartē, tādēļ kopā ar augstas izšķirtspējas kameru iesakām iegādāties atbilstoši apjomīgu atmiņas karti, piem. 8Mpix kamerai 2Gb karti.
Hot Shoe : Nav
Iebūvēta zibspuldze : Nav
Kameras komplektācija : ar fiksētu objektīvu
Kameras tips : Kompaktkamera
Krāsa : Rozā
Maksimālā video izšķirtspēja : 4K30
Objektīva stiprinājums : Nav maināms
Sensors : Nav norādīts
Optiskais zoom Zoom 0x
Optiskais zoom, jeb attēla pietuvināšana ar optiku ir svarīgs rādītājs attālu objektu fotografēšanai. Tuvplāna bildēm pietiek ar 3x optisko zoom, attālāku objektu bildēšanai šis rādītājs nepieciešams lielāks.
Amiņas kartes tips microSD, microSDHC, microSDXC
Atmiņas kartes tips, kuru iespējams ievietot digitālajā kamerā, lai palielinātu vietu fotogrāfiju glabāšanai. Iegādājoties fotokameru jāņem vērā, ka katrai kamerai ir derīga viena, vai divu veidu atmiņas karte. Izplatītākie atmiņu karšu formāti ir SD (Secure Digital) un CF (Compact Flash).
External HDD Bilžu kopiju uzglabāšanai
Papildus specifikācija
Atmiņa - atmiņas nesējs - Iebūvēta atmiņa
Atmiņa - datu nesējs - Iekšējā atmiņa
Atmiņa - iebūvētā atmiņa - 14 GB
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 14 GB
Atmiņa - Iekšējā atmiņa - 14 GB
Atmiņa - Ieraksta nesēji - Iekšējā atmiņa
Atmiņa - Ierakstīšanas multivides - Iekšējā atmiņa
Atmiņa - Integrētā atmiņa - 14 GB
Attēla stabilizators - Attēla stabilizators - Nav pieejams no
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizators - Nav
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizators - Nav
Attēla stabilizēšana - Attēla stabilizators - Nav pieejams
BrandPartCode - 910801
category_en - Kameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Kameras
description_et - Ricoh Theta SC2 paver jaunu fotogrāfiju un video pasauli. Ar vienu pogas pieskārienu bez piepūles tiek radīti sfēriski fotoattēli un videoklipi. Salīdzinot ar iepriekšējo modeli, ir izmaiņas video kvalitātē - jaunā Theta SC2 var ierakstīt 4K (3840 × 1920) video ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē. Theta SC2 lielajā 14 GB iekšējā atmiņā var glabāt daudz fotoattēlu un kadru, turklāt ierīce atbalsta arī kadru priekšskatīšanu viedtālruņa ekrānā. Uzņemiet sfēriskus videoklipus un fotoattēlus Bez piepūles iemūžiniet visu, kas jums apkārt. Theta SC2 izmanto divus sensorus un objektīvu, lai ar vienu pogas pieskārienu uzņemtu 360° skatu. Augstas kvalitātes video Jaunā kamera piedāvā vēl labāku video ierakstīšanu - līdz pat 4K kvalitātes video ar maksimālo ieraksta laiku 3 minūtes. Jauni galvenie režīmi Ricoh Theta SC2 ir aprīkots ar plašu galveno režīmu klāstu, piemēram, sejas režīmu, kas atpazīst cilvēku sejas un piemēro ādas izlīdzināšanu. Kamerai ir arī nakts skata režīms, kas, piemēram, ļauj fotografēt ar zemu trokšņu līmeni pēc saulrieta. Dažādie režīmi ļauj fotogrāfam ar minimālu piepūli pielāgot kameru jebkurai situācijai. Īpaša Theta+ viedtālruņa lietotne atvieglo sfērisko fotoattēlu un videoklipu kopīgošanu. Ar to varat sākt ierakstīt vai fotografēt, kontrolēt kameru un kopīgot tieši sociālajos tīklos. Turklāt ar Theta lietotni sfērisko fotoattēlu rediģēšana ir ļoti vienkārša.
description_lv - Ieraksta dabiskus 360° fotoattēlus un videoklipus ar augstu izšķirtspēju un ļoti precīzu attēlu apstrādi. Pielāgojieties fotografēšanas scenārijiem un viegli uzņemiet skaistus attēlus. Funkcijas Iepriekš iestatīts (sejas, nakts skats un objektīva ekspozīcijas režīmi). Veido neticami reālistiskus sfēriskus video, uzņemot video 4K (3840 x 1920, 29,97 kadri sekundē). Veidojiet savus attēlus, izmantojot rediģēšanas funkcijas Ieraksta 4K video un 360° telpisko skaņu, lai iegūtu reālistiskāku VR pasauli. Izmantojiet īpašās rediģēšanas programmas "THETA+", lai viegli piešķirtu pēdējos akcentus uzmanību piesaistošiem darbiem. Izmantojiet īpašās lietotnes, lai viegli kopīgotu savus darbus Augšupielādējiet 360 grādu attēlu kopīgošanai veltītajā vietnē theta360.com. Ikviens var viegli parādīt savus 360° attēlus jebkurā vietā pasaulē. Ērtas specializētās lietotnes ir pieejamas gan datoram, gan viedtālrunim. Izbaudiet pasauli vēl vairāk ar RICOH THETA. Augšupielādējiet 360° fotoattēlus Facebook un LINE, kā tas ir. Viegli kopīgojiet 360° pasauli ar draugiem. Publicējiet uzņemtos attēlus un videoklipus, izmantojot "THETA+", sociālajos tīklos Instagram un Twitter.
description_lv - Ierakstiet dabiskus 360° foto un video augstā izšķirtspējā un ar ārkārtīgi precīzu attēlu savienojuma apstrādi. Viegli pielāgojieties uzņemšanas apstākļiem un uzņemiet skaistus attēlus. Pieejami priekšiestatīti režīmi: Face, Night View un Lens‑by‑Lens Exposure. Ricoh Theta SC2 izveido pārsteidzoši reālistisku sfērisku videomateriālu, filmējot video 4K (3840 x 1920, 29,97 kadri/sek.) kvalitātē. Radiet unikālus attēlus, izmantojot rediģēšanas funkcijas Ricoh Theta SC2 ieraksta 4K video un 360° telpisko skaņu, nodrošinot reālistiskāku virtuālās realitātes pieredzi. Izmantojiet speciālās rediģēšanas lietotnes “THETA+”, lai viegli pieliktu pēdējos pieskārienus saviem burvīgajiem darbiem. Ērti kopīgojiet savu darbu Augšupielādējiet savus darbus theta360.com — tīmekļa vietnē, kas speciāli paredzēta 360 grādu attēlu kopīgošanai. Tagad ikviens var ērti demonstrēt savus 360° attēlus jebkurā vietā pasaulē. Pieejamas ērtas lietotnes gan datoriem, gan viedtālruņiem. Izbaudiet pasauli vēl vairāk ar RICOH THETA. Augšupielādējiet 360° fotoattēlus vietnē Facebook un LINE. Ērti kopīgojiet 360° pasauli ar saviem draugiem. Publicējiet ar “THETA+” apstrādātos attēlus un video pakalpojumā Instagram un Twitter.
description_ru - KoncepcijaPanorāmas fotografēšana ikvienam. Standarta modelis, ar kuru jūs viegli uzņemsiet lieliskus attēlus. 4 elegantas krāsu shēmas, no kurām izvēlēties. Funkcijas Viegla lietošana un lieliska veiktspēja. Patiesas panorāmas fotoattēlus un video ar augstu izšķirtspēju un ļoti precīzu attēlu salikšanu. Neticami reālistiski sfēriski video 4K izšķirtspējā (3840 × 1920, 29,97 kadri sekundē). Īpaši ātrs objektīvs sāk uzņemšanu 1,5 sekundēs pēc ieslēgšanas, tāpēc jūs nepalaidīsiet garām nevienu kadru.Izvēlieties pareizos uzņemšanas scenārijus, lai viegli uzņemtu lieliski izskatīgus fotoattēlus. Iepriekš iestatīti sejas, nakts skata un objektīva ekspozīcijas režīmi. *Naktī uzņemšanai nepieciešams izmantot statīvu. Ātra fotoattēlu un filmu pārsūtīšana. dizainsPanorāmas fotografēšanas baudīšanai dizains nodrošina īpaši ērtu satvērienu. Pieejamas četras svaigas krāsas, un uz displeja paneļa redzams atlikušais akumulatora uzlādes līmenis, uzņemšanas režīms u. c.Tievs un viegls korpuss un optimāls iekšējais izkārtojums, pateicoties patentētai salokāmai optiskajai sistēmai.RadošumsIzveidojiet savus attēlus, izmantojot rediģēšanas funkcijas. Iegremdējiet sevi virtuālajā realitātē, izmantojot papildaprīkojumu VR skatītājiem.Specializēta THETA+ lietotne, lai pabeigtu filmēšanu.KopīgošanaPievienojiet savu darbu cilvēkiem visā pasaulē, izmantojot tālr. Kopīgojiet savus attēlus ar pasauli, lai kur jūs atrastos. Viegli kopīgojiet panorāmas attēlus ar draugiem. Izpētiet pasauli ar RICOH THETA. Dalieties ar THETA+ apstrādātajiem fotoattēliem un videoklipiem sociālajos tīklos Instagram un Twitter.
description_short_en - Sfēriski 360° video un fotoattēli Dubults 12 megapikseļu CMOS sensors 360° UHD 4K 30p video ierakstīšana Spilgts f/2.0 objektīvs Integrēts WiFi savienojums
description_short_et - Sfērisks 360° video un fotoattēli Divi 12 megapikseļu CMOS sensori 360° 4K 30p video ierakstīšana Objektīvs ar jaudīgu f/2.0 diafragmu Iebūvēts WiFi savienojums
description_short_lv - 360° sfēriski video un fotoDivi 12 megapikseļu CMOS sensori360° UHD 4K 30p video ierakstsSpilgti f/2.0 objektīviIebūvēts WiFi savienojums
description_short_ru - Sfērisks 360° video un foto Divi 12 megapikseļu CMOS 360° 4K 30p videoieraksti Objektīvi ar gaismas jutīgu f/2.0 diafragmu Iebūvēts WiFi savienojums
Enerģija - barošanas avots - Akumulators
feature_group_et - 360 grādu kameras
feature_group_ln - 360 grādu kameras
feature_group_lv - 360 grādu kameras
feature_group_ru - 360 grādu kameras
Fokuss - Minimālais fokusa attālums - 10 cm
Fokuss - Sejas atpazīšana - Jā
Fokusēšana - Minimālais fokusa attālums - 10 cm
Fokusēšana - Minimālais fokusa attālums - 10 cm
Fokusēšana - Sejas atpazīšana - Jā
Fokusēšana - Sejas noteikšana - Jah
Fokusēšana - Sejas noteikšana - Jā
Fokusēšana - Tuvākais fokusēšanas attālums - 10 cm
Fotoattēla ierakstīšana - Attēla faila tips - JPEG
Fotoattēla ierakstīšana - Foto funkcija - Jā
Fotoattēla ierakstīšana - Intervāla uzņemšana - Jā
Fotoattēla ierakstīšana - Maksimālais attēla izmērs - 5376 × 2688
Fotoattēlu glabāšana - Foto faila tips - JPEG
Fotoattēlu ierakstīšana - Intervāla uzņemšana - Jah
Foto ieraksts - Foto funkcija - Jā
Foto ieraksts - Foto izšķirtspēja - 14 megapikseļi
Foto ieraksts - Intervāla fotografēšana - Jā
Foto ieraksts - Lielākais attēla izmērs - 5376 × 2688
Foto ieraksts - Nekustīga attēla faila tips - JPEG
Foto ierakstīšana - Foto funkcija - Jah
Foto ierakstīšana - Foto funkcija - Jā
Foto ierakstīšana - izšķirtspēja foto režīmā - 14 megapikseļi
Foto ierakstīšana - izšķirtspēja foto režīmā - 14 megapikseļi
Foto ierakstīšana - Lielākais attēla izmērs - 5376 × 2688
Foto ierakstīšana - Maksimālais attēla izmērs pikseļos - 5376 × 2688
Foto ierakstīšana - Nekustamo attēlu izšķirtspēja - 14 megapikseļi
Foto ierakstīšana - nekustīga attēla faila tips - JPEG
Foto ierakstīšana - Time lapse - Jā
Funkcijas - Baltā balansēšana - Automātiski, Debesi, Dienas gaisma, Dienas gaisma, Dabiska, Āra, Ēnā, Zem ūdens
Funkcijas - ISO jutība - 64, 3200
Funkcijas - Kameras saskarne - Micro-USB
Funkcijas - Kopējais megapikseļu skaits - 24 MP
Funkcijas - Optiskā sensora izmērs - 25,4 / 2,3 mm (1 / 2,3")
Funkcijas - Produkta krāsa - Rozā
Funkcijas - Wi-Fi - Jā
Funkcijas - Wi-Fi frekvence - 2.4 GHz
GarantijaInformācija -
GTIN - 026649564048
GTIN - 0026649564048
Kategorija - 360 kameras
Kopējais - dziļums (mm) - 17,9
Lens - Aperture - f/2.0
LongDesc - Koncepcija360° ikvienam.Standarta modelis, kas ļauj viegli izbaudīt augstu veiktspēju.Izvēlēties no 4 elegantām krāsām.Tiecas uz lietošanas ērtumu un pārsteidzoši augstu veiktspēju.Nafišē dabiskus 360° fotoattēlus un videoklipus ar augstu izšķirtspēju un ļoti precīzu attēla apstrādi.Sagatavo neticami reālistiskus sfēriskus videoklipus, uzņemot video 4K formātā (3840 x 1920, 29,97 kadri sekundē).*Transfērs nav iespējams iOS ierīcēs, kas nav saderīgas ar 4K video. Klikšķiniet šeit, lai uzzinātu sīkāku informācijuIzgatavo neticami reālistisku sfērisku video, uzņemot video 4K (3840 x 1920, 29,97 kadri sekundē).*Transfērs nav iespējams iOS ierīcēs, kas nav saderīgas ar 4K video. Noklikšķiniet šeit, lai iegūtu sīkāku informācijuNepalaidiet garām nevienu kadru, pateicoties ātrai objektīva reakcijai, kas ļauj uzņemt kadrus aptuveni 1,5 sekundes pēc ieslēgšanas.Pielāgojiet kameras uzņemšanas scenārijiem un viegli uzņemiet skaistus attēlus. Funkcijas ar iepriekš iestatītiem (sejas, nakts skata un objektīva ekspozīcijas režīmiem).*Fotografēšana naktī jāveic ar piestiprinātu statīvu.Bezvadu datu pārsūtīšana ar lielu ātrumu. Ātra attēlu un videoklipu pārsūtīšana bezvadu režīmā.Lai ikviens var viegli izbaudīt 360°.Dizains, kas pats pieguļ rokai. Izvēlieties vienu no četrām svaigām krāsām.Ir aprīkots ar displeja paneli, kas ļauj pārbaudīt atlikušo akumulatora uzlādi, uzņemšanas režīmu u. c.Tonkais un vieglais korpuss, kas optimizē iekšējos komponentus, izmantojot patentētu salocītas optikas sistēmu.Sagatavojiet savus attēlus, izmantojot rediģēšanas funkcijas.Nafišē 4K video un 360° telpisko skaņu, lai iegūtu reālistiskāku VR pasauli.Izmantojiet īpašās rediģēšanas lietotnes "THETA+", lai viegli piešķirtu pēdējos akcentus uzmanību piesaistošiem darbiem.Izmantojiet īpašās lietotnes, lai no jebkuras vietas viegli kopīgotu savus darbus ar cilvēkiem visā pasaulē.Iesūtiet tos vietnē theta360.com, kas ir veltīta 360 grādu attēlu kopīgošanai. Ikviens var viegli parādīt savus 360° attēlus jebkurā vietā pasaulē.Nosūtiet 360° attēlus Facebook un LINE, kā tas ir. Viegli kopīgojiet 360° pasauli ar draugiem.Komfortablas specializētās lietotnes ir pieejamas gan datoram, gan viedtālrunim. Izbaudiet pasauli vēl vairāk ar RICOH THETA.Publicējiet uzņemtos attēlus un videoklipus, izmantojot "THETA+", Instagram un Twitter.
LongProductName - CMOS 1/2,3" x2, 12 MP, ISO 64-3200, 14 GB, JPEG, MP4, Micro USB 2.0, bezvadu, Li-Ion, 45,2 x 22,9 x 130,6 mm, 104 g, rozā krāsā
LongSummaryDescription - Ricoh THETA SC2. Kameras interfeiss: Izstrādājuma krāsa: Micro-USB: Kopējais megapikseļu skaits: KOPĒJAIS MEGAPIKSEĻU SKAITS: 24 MP. HD tips: Maksimālā video izšķirtspēja: 4K Ultra HD, Maksimālā video izšķirtspēja: Maksimālais kadru uzņemšanas ātrums: 3840 x 1920 pikseļi, Maksimālais kadru nomaiņas ātrums: 30 kadri sekundē. Maksimālā attēla izšķirtspēja: 5376 x 2688 pikseļi, nekustīgā attēla izšķirtspēja: 5376 x 2688, Atbalstāmie attēlu formāti: JPEG. Uzglabāšanas datu nesējs: Iekšējā atmiņa, Iekšējā atmiņa: 14 GB. Barošanas avots: Barošanas avots: akumulators
name_et - Ricoh Theta SC2, rozā
Nekustamais attēls - maksimālā attēla izšķirtspēja - 5376 x 2688 pikseļi
Nekustamais attēls - Nekustamā attēla izšķirtspēja(-as) - 5376 x 2688
Nekustīgs attēls - Atbalstītie attēlu formāti - JPEG
Nekustīgs attēls - Foto režīms - Jā
Nosaukums - Ricoh THETA SC2 360 kamera
nosaukums_lv - Ricoh Theta SC2, rozā
nosaukums_lv - Ricoh Theta SC2, rozā
nosaukums_ru - Ricoh Theta SC2, rozā
Objektīvs - Apertūra - f/2.0
Objektīvs - atslēga - f/2.0
Objektīvs - Objektīva tips - Sfēriskais objektīvs
Objektīvs - Objektīva tips - Sfēriskais objektīvs
Objektīvs - Objektīva tips - Sfēriskais objektīvs
Objektīvs - Objektīva tips - Sfēriskais objektīvs
Objektīvs - Īrisa - f/2.0
Produkta nosaukums - THETA SC2
ražotāja_kods - 910801
Sensors - Aspekta attiecība - 4 : 3
Sensors - Aspekta attiecība - 4:3
Sensors - aspekta attiecība - 4:3
Sensors - Efektīvie megapikseļi - 12
Sensors - efektīvo megapikseļu skaits - 12
Sensors - efektīvo megapikseļu skaits - 12
Sensors - efektīvo megapikseļu skaits - 12
Sensors - ISO - 64 – 6400
Sensors - ISO - 64 – 6400
Sensors - ISO - 64 – 6400
Sensors - ISO jutības diapazons - 64 – 6400
Sensors - Malu attiecības - 4:3
Sensors - Megapikseļi - 12 megapikseļi
Sensors - Megapikseļi - 12 megapikseļi
Sensors - Megapikseļi - 12 megapikseļi
Sensors - Megapikseļi - 12 megapikseļi
Sensors - nakts režīms - Jah
Sensors - nakts režīms - Jā
Sensors - Nakts režīms - Jā
Sensors - nakts režīms - Jā
Sensors - Sensora izmērs - 1/2,3" tipa
Sensors - Sensora izmērs - 1/2,3" tipa
Sensors - Sensora izmērs - 1/2,3" tips
Sensors - Sensora sensora izmērs - 1/2,3" tipa
Sensors - Sensora tips - CMOS
Sensors - Sensora tips - CMOS
Sensors - Sensora tips - CMOS
Sensors - Sensora tips - CMOS
ShortSummaryDescription - Ricoh THETA SC2, Micro-USB, rozā, 24 MP, 25,4 / 2,3 mm (1 / 2,3"), 64, 3200, Auto, Debesi, Dienas gaisma, Dabiska, Āra, Ēnā, Zem ūdens
Svars un izmēri - Augstums - 130.6 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 22.9 mm
Svars un izmēri - Platums - 45.2 mm
Svars un izmēri - Svars - 104 g
svītrkods - 026649564048
svītrkods - 0026649564048
svītrkods - 26649564048
svītrkods - 4961311947292
URL - https://theta360.com/en/about/theta/sc2.html
Uzglabāšana - Iekšējā atmiņa - 14 GB
Uzglabāšana - Uzglabāšanas līdzekļi - Iekšējā atmiņa
Veiktspēja - gatavs virtuālajai realitātei (VR) - Nē
Veiktspēja - tiešraides funkcija - Jā
Video - Atbalstītie video formāti - H.264, MP4, MPEG4
Video - HD tipa - 4K Ultra HD
Video - Iebūvēts mikrofons - Jā
Video - Maksimālais kadru nomaiņas ātrums - 30 kadri sekundē
Video - Maksimālā video izšķirtspēja - 3840 x 1920 pikseļu
Video - Mikrofonu skaits - 1
Video - Video izšķirtspēja - 1920 x 960,3840 x 2160 pixels
Video ieraksts - Bitu pārraide - [4K] 54 Mb/sek.
Video ieraksts - Citi formāti - [2K] 1920 × 960 30p
Video ieraksts - Ieraksta ilgums - 4K: līdz 3 minūtēm
Video ieraksts - Slēdža ātrums - 1/25000 - 1/30 sek.
Video ieraksts - Video formāts - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC mono)
Video ieraksts - Video ierakstīšana - 4K 3840 × 1920
Video ieraksts - Video izšķirtspēja - [4K] 3840 × 1920 30p
Video ierakstīšana - Bitrate - [4K] 54 Mb/s
Video ierakstīšana - Citi formāti - [2K] 1920 × 960 30p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [2K] 1920 × 960 30p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [2K] 1920 × 960 30p
Video ierakstīšana - Datu blīvums - [4K] 54 Mb/s
Video ierakstīšana - Filmu formāts - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC mono)
Video ierakstīšana - Ierakstīšanas ilgums - 4K: līdz 3 minūtēm
Video ierakstīšana - Ierakstīšanas laiks - 4K: līdz 3 minūtēm
Video ierakstīšana - Ilgums - 4K: līdz 3 minūtēm
Video ierakstīšana - Pārraides ātrums - [4K] 54 Mb/s
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - 4K 3840 × 1920
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - 4K 3840 × 1920
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - 4K 3840 × 1920
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC mono)
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC mono)
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [4K] 3840 × 1920 30p
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [4K] 3840 × 1920 30p
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [4K] 3840 × 1920 30p
Videoklipa ierakstīšana - Aizslēgšanas ātrums - 1/25000 - 1/30 sek.
Videoklipa ierakstīšana - Aizslēgšanas ātrums - 1/25000 - 1/30 sek.
Videoklipa ierakstīšana - Aizslēgšanas ātrums - 1/25000 - 1/30 sek.
Vispārīgi - augstums (mm) - 130,6
Vispārīgi - Augstums (mm) - 130,6
Vispārīgi - augstums (mm) - 130.6
Vispārīgi - augstums (mm) - 130.6
Vispārīgi - dziļums (mm) - 17,9
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 17,9
Vispārīgi - dziļums (mm) - 17.9
Vispārīgi - Iekārtas - Kamera
Vispārīgi - Iekārtas - MicroUSB kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Mīksts apvalks
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Kamera
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - microUSB kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Mīksts apvalks
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Kamera
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - microUSB kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Mīksta somiņa
Vispārīgi - Komplekta saturs - Kamera
Vispārīgi - Komplekta saturs - microUSB kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Mīksts kažoks
Vispārīgi - Krāsa - Rozā
Vispārīgi - Krāsains - Rozā
Vispārīgi - Krāsains - Rozā
Vispārīgi - Krāsu - Rozā
Vispārīgi - Platums (mm) - 45,2
Vispārīgi - Platums (mm) - 45,2
Vispārīgi - Platums (mm) - 45.2
Vispārīgi - Platums (mm) - 45.2
Vispārīgi - Svars (tikai korpuss) - 104 g
Vispārīgi - Svars (tikai virsbūve) - 104 g
Vispārīgi - Svars (tikai virsbūve) - 104 g
Vispārīgi - Svars (tikai virsbūve) - 104 г
Zīmols - Ricoh
zīmols - Ricoh
Память - Носитель памяти - Встроенная память
Mälu - Salvestusmeedium - Sisemälu
Память - Встроенная память - 14 GB
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 14 GB
Mälu - Sisemälu - 14 GB
Atmiņa - Ieraksta nesēji - Iekšējā atmiņa
Memory - Recording media - Internal memory
Memory - Integrated memory - 14 GB
Pildistabilisaator - Pildistabilisaator - Puudub
Image stabilization - Image stabiliser - None
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizators - Nav
Стабилизация изображения - Стабилизатор изображения - Отсутствует
BrandPartCode - 910801
category_en - Cameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Камеры
description_et - Ricoh Theta SC2 avab sinule uue fotode ning videote maailma. Piisab ainult ühest nupuvajutusest ning sfäärilised fotod ning videod luuakse mängleva kergusega. Võrreldes eelneva mudeliga on muudatus video kvaliteedis – uus Theta SC2 suudav salvestada 4K (3840 × 1920) videot kuni 30 kaadrit/sek. Theta SC2 kaamera suur 14 GB sisemälu mahutab ohtralt fotosid ning pilte, kuid seade toetab ka kaadri eelvaate kuvamist nutitelefoni ekraanil. Talleta sfäärilisi videoid ja fotosid
Salvesta kõike enda ümber, imelihtsalt. Theta SC2 kasutab kahte sensorit ning objektiivi, talletamaks 360° vaade ühe nupulevajutusega. Kvaliteetne video
Uus kaamera võimaldab veel paremat videosalvestust - kuni 4K kvaliteediga videoid maksimaalselt 3 minutilise salvestusajaga. Uued võtterežiimid
Ricoh Theta SC2 on varustatud paljude võtterežiimidega, nagu näiteks režiim “Face”, mis tunneb ära inimeste näod ning rakendab neile naha silumist. Veel on kaameral näiteks režiim “Night View”, mis võimaldab madala müratasemega filmida ka pärast päikeseloojangut. Erinevad režiimid võimaldavad fotograafil minimaalse vaevaga kaamerat igale olukorrale vastavaks seadistada. Spetsiaalne rakendus
Theta+ nutirakendus teeb sfääriliste fotode ning videote jagamise imelihtsaks. Selle kaudu saad alustada salvestust või pilditegemist, juhtida kaamera tööd ning sisu otse sotsiaalmeediasse jagada. Lisaks saab Theta rakenduses sfäärilisi fotosid imelihtsalt muuta.
description_en - Records natural 360° still images and videos with high resolution and highly precise stitch image processing. Adapt to shooting scenarios and take beautiful images with ease. Features Preset (Face, Night View, and Lens-by-Lens Exposure modes). Produces incredibly realistic spherical video by shooting video in 4K (3840 x 1920, 29.97fps). Create your own images using editing functions
Records 4K video and 360° spatial audio for a more realistic VR world. Use the dedicated editing apps “THETA+” to easily put the finishing touches to eye-catching work. Use the dedicated apps to easily share your work
Upload to the theta360.com, a website dedicated to sharing 360-degree images. Anyone can easily display their 360° images anywhere in the world. Convenient dedicated apps are available for both PC and smartphone. Enjoy the world more with RICOH THETA. Upload 360° photos at Facebook and LINE as it is. Easily share the 360° world with friends. Post the proccessed images and videos using “THETA+” to Instagram and Twitter.
description_lv - Ierakstiet dabiskus 360° foto un video augstā izšķirtspējā un ar ārkārtīgi precīzu attēlu savienojuma apstrādi. Viegli pielāgojieties uzņemšanas apstākļiem un uzņemiet skaistus attēlus. Pieejami priekšiestatīti režīmi: Face, Night View un Lens‑by‑Lens Exposure. Ricoh Theta SC2 izveido pārsteidzoši reālistisku sfērisku videomateriālu, filmējot video 4K (3840 x 1920, 29,97 kadri/sek.) kvalitātē. Radiet unikālus attēlus, izmantojot rediģēšanas funkcijas Ricoh Theta SC2 ieraksta 4K video un 360° telpisko skaņu, nodrošinot reālistiskāku virtuālās realitātes pieredzi. Izmantojiet speciālās rediģēšanas lietotnes “THETA+”, lai viegli pieliktu pēdējos pieskārienus saviem burvīgajiem darbiem. Ērti kopīgojiet savu darbu Augšupielādējiet savus darbus theta360.com — tīmekļa vietnē, kas speciāli paredzēta 360 grādu attēlu kopīgošanai. Tagad ikviens var ērti demonstrēt savus 360° attēlus jebkurā vietā pasaulē. Pieejamas ērtas lietotnes gan datoriem, gan viedtālruņiem. Izbaudiet pasauli vēl vairāk ar RICOH THETA. Augšupielādējiet 360° fotoattēlus vietnē Facebook un LINE. Ērti kopīgojiet 360° pasauli ar saviem draugiem. Publicējiet ar “THETA+” apstrādātos attēlus un video pakalpojumā Instagram un Twitter.
description_ru - КонцепцияПанорамная съемка для всех.
Стандартная модель, с которой вы легко будете делать отличные снимки.
4 элегантных цветовых решения навыбор. ВозможностиПростота использования и великолепная работа. Настоящие панорамные фотографии и видео с высоким разрешением и очень точной сшивкой изображений.
Невероятно реалистичные сферические видео при съемке с разрешением 4K (3840 × 1920, 29,97 кадров/с).
Очень быстрый объектив позволяет начать съемку через 1,5 секунды после включения питания, так что вы не упустите ни одного кадра.Выбор подходящих сценариев съемки позволяет без труда получать превосходные снимки. Режимы Предустановленный Face (Лицо), Night View (Ночной вид) и Lens-by-Lens Exposure (Экспозиция пообъективно). *Для ночной съемки необходимо использовать штатив.Высокоскоростная беспроводная передача. Быстрая передача фотографий и видео.
КонструкцияЧтобы все могли наслаждаться панорамной съемкой.
Дизайн обеспечивает исключительно удобный хват камеры. Доступно четыре свежих цвета.
На панели дисплея отображается оставшийся заряда батареи, режим съемки и пр.
Тонкий и легкий корпус и оптимальная компоновка внутренних элементов благодаря складной оптической системесобственной разработки.ТворчествоСоздавайте собственные изображения, используя функции редактирования.
Полное погружение в виртуальную реальность с помощью приобретаемых отдельно средств просмотра VR.
Специальное приложение THETA+ для окончательной обработки отснятых материалов.ОбменДелитесь своими работами с людьми по всему миру с помощью специальных приложений.
Загрузка снимков на theta360.com, специальный сайт для обмена панорамными изображениями. Показывайте своиснимки миру, где бы вы ни находились.
Facebook и LINE — загрузка панорамных фотографий без предварительной подготовки. Легко делитесь панорамными снимками с друзьями.
Удобные специальные приложения для компьютера и смартфона. Исследуйте мир с RICOH THETA.
Публикуйте фотографии и видео, обработанные в THETA+, в Instagram и Twitter.
description_short_en - Spherical 360° videos and photos Dual 12 megapixel CMOS sensor 360° UHD 4K 30p video recording Bright f/2.0 lenses Integrated WiFi connectivity
description_short_et - Sfäärilised 360° vaatega videod ja fotod Kaks 12-megapikslist CMOS sensorit 360° 4K 30p videosalvestus Valgusjõulised f/2.0 avaga objektiivid Integreeritud WiFi ühendus
description_short_lv - 360° sfēriski video un fotoDivi 12 megapikseļu CMOS sensori360° UHD 4K 30p video ierakstsSpilgti f/2.0 objektīviIebūvēts WiFi savienojums
description_short_ru - Сферические видео и фото 360° Два 12-мегапиксельных сенсора CMOS 360° 4K 30p видеозапись Объективы со светочувствительной диафрагмой f/2.0 Встроенное WiFi соединение
Power - Power source - Battery
feature_group_et - 360 kraadi kaamerad
feature_group_en - 360-degree cameras
feature_group_lv - 360 grādu kameras
feature_group_ru - 360-градусные камеры
Фокусировка - Минимальное фокусное расстояние - 10 cм
Фокусировка - Распознавание лиц - Да
Focusing - Minimum focus distance - 10 cm
Fokusēšana - Minimālais fokusa attālums - 10 cm
Fokusēšana - Sejas atpazīšana - Jā
Teravustamine - Näotuvastus - Jah
Focusing - Face detection - Yes
Teravustamine - Lähim teravustamiskaugus - 10 cm
Запись фото - Тип файла изображения - JPEG
Запись фото - Функция фото - Да
Запись фото - Интервальная съемка - Да
Запись фото - Макс размер изображения - 5376 × 2688
Fotode salvestus - Foto failitüüp - JPEG
Fotode salvestus - Intervallvõte - Jah
Foto ieraksts - Foto funkcija - Jā
Foto ieraksts - Foto izšķirtspēja - 14 megapikseļi
Foto ieraksts - Intervāla fotografēšana - Jā
Foto ieraksts - Lielākais attēla izmērs - 5376 × 2688
Foto ieraksts - Nekustīga attēla faila tips - JPEG
Fotode salvestus - Foto funktsioon - Jah
Photo recording - Photo function - Yes
Fotode salvestus - Lahutusvõime fotorežiimis - 14 megapikslit
Запись фото - Разрешение в режиме фото - 14 мегапикселей
Photo recording - Largest image size - 5376 × 2688
Fotode salvestus - Suurim pildimõõt pikslites - 5376 × 2688
Photo recording - Still image resolution - 14 megapixels
Photo recording - Still image file type - JPEG
Photo recording - Time lapse - Yes
Features - White balance - Auto, Cloudy, Daylight, Natural, Outdoor, Shade, Underwater
Features - ISO sensitivity - 64, 3200
Features - Camera interface - Micro-USB
Features - Total megapixels - 24 MP
Features - Optical sensor size - 25.4 / 2.3 mm (1 / 2.3")
Features - Product colour - Pink
Features - Wi-Fi - Yes
Features - Wi-Fi frequency - 2.4 GHz
WarrantyInfo -
GTIN - 026649564048
GTIN - 0026649564048
Category - 360 Cameras
Общее - Глубина (мм) - 17,9
Lens - Aperture - f/2.0
LongDesc - Concept360° for everyone.Standard model that enables you to easily enjoy high performance.A choice of 4 elegant colors.Striving for ease-of-use with amazing high performance.Records natural 360° still images and videos with high resolution and highly precise stitch image processing.Produces incredibly realistic spherical video by shooting video in 4K (3840 x 1920, 29.97fps).*Transfer is not possible on iOS devices that are not compatible with 4K video. Click here for detailsProduces incredibly realistic spherical video by shooting video in 4K (3840 x 1920, 29.97fps).*Transfer is not possible on iOS devices that are not compatible with 4K video. Click here for detailsNever miss a shot with the quick lens response that enables shooting in around 1.5 seconds after turning the power on.Adapt to shooting scenarios and take beautiful images with ease. Features Preset (Face, Night View, and Lens-by-Lens Exposure modes).*Shooting at night must be done with a tripod attached.High-speed wireless transfer. Rapid wireless transfer of images and videos.Enable everyone to easily enjoy 360°.A design that fits itself to the hand. Choose from four Fresh Colors.Features a display panel that allows checking of battery power remaining and shooting mode, etc.Thin and lightweight body that optimizes internal components using a proprietary folded optics system.Create your own images using editing functions.Records 4K video and 360° spatial audio for a more realistic VR world.Use the dedicated editing apps “THETA+” to easily put the finishing touches to eye-catching work.Use the dedicated apps to easily share your work from anywhere with people all over the world.Upload to the theta360.com, a website dedicated to sharing 360-degree images. Anyone can easily display their 360° images anywhere in the world.Upload 360° photos at Facebook and LINE as it is. Easily share the 360° world with friends.Convenient dedicated apps are available for both PC and smartphone. Enjoy the world more with RICOH THETA.Post the proccessed images and videos using “THETA+” to Instagram and Twitter.
LongProductName - CMOS 1/2.3" x2, 12 MP, ISO 64-3200, 14 GB, JPEG, MP4, Micro USB 2.0, Wireless, Li-Ion, 45.2 x 22.9 x 130.6 mm, 104 g, Pink
LongSummaryDescription - Ricoh THETA SC2. Camera interface: Micro-USB, Product colour: Pink, Total megapixels: 24 MP. HD type: 4K Ultra HD, Maximum video resolution: 3840 x 1920 pixels, Maximum frame rate: 30 fps. Maximum image resolution: 5376 x 2688 pixels, Still image resolution(s): 5376 x 2688, Image formats supported: JPEG. Storage media: Internal memory, Internal memory: 14 GB. Power source: Battery
name_et - Ricoh Theta SC2, roosa
Still image - Maximum image resolution - 5376 x 2688 pixels
Still image - Still image resolution(s) - 5376 x 2688
Still image - Image formats supported - JPEG
Still image - Photo mode - Yes
Title - Ricoh THETA SC2 360 Camera
name_en - Ricoh Theta SC2, pink
name_lv - Ricoh Theta SC2, rozā
name_ru - Ricoh Theta SC2, розовый
Objektīvs - Apertūra - f/2.0
Objektiiv - Ava - f/2.0
Lens - Lens type - Spherical lens
Objektiiv - Objektiivi tüüp - Sfääriline objektiiv
Объектив - Тип объектива - Сферический объектив
Objektīvs - Objektīva tips - Sfēriskais objektīvs
Объектив - Диафрагма - f/2.0
ProductName - THETA SC2
manufacturer_code - 910801
Sensor - Külgede suhe - 4 : 3
Sensor - Aspect ratio - 4:3
Сенсор - Соотношение сторон - 4:3
Sensors - Efektīvie megapikseļi - 12
Sensor - Effective megapixels - 12
Sensor - Efektiivseid megapiksleid - 12
Сенсор - Эффективные мегапиксели - 12
Sensor - ISO - 64 – 6400
Сенсор - ISO - 64 – 6400
Sensors - ISO - 64 – 6400
Sensor - ISO tundlikkuse ulatus - 64 – 6400
Sensors - Malu attiecības - 4:3
Sensor - Megapixels - 12 megapixels
Sensor - Megapiksleid - 12 megapikslit
Sensors - Megapikseļi - 12 megapikseļi
Сенсор - Мегапиксели - 12 мегапикселей
Sensor - Öörežiim - Jah
Sensor - Night mode - Yes
Sensors - Nakts režīms - Jā
Сенсор - Ночной режим - Да
Sensor - Sensor size - 1/2.3" type
Sensor - Sensori suurus - 1/2,3" tüüpi
Sensors - Sensora izmērs - 1/2,3" tips
Сенсор - Размер матрицы - 1/2.3" тип
Sensor - Sensor type - CMOS
Sensor - Sensori tüüp - CMOS
Sensors - Sensora tips - CMOS
Сенсор - Тип сенсора - CMOS
ShortSummaryDescription - Ricoh THETA SC2, Micro-USB, Pink, 24 MP, 25.4 / 2.3 mm (1 / 2.3"), 64, 3200, Auto, Cloudy, Daylight, Natural, Outdoor, Shade, Underwater
Weight & dimensions - Height - 130.6 mm
Weight & dimensions - Depth - 22.9 mm
Weight & dimensions - Width - 45.2 mm
Weight & dimensions - Weight - 104 g
barcode - 026649564048
barcode - 0026649564048
barcode - 26649564048
barcode - 4961311947292
URL - https://theta360.com/en/about/theta/sc2.html
Storage - Internal memory - 14 GB
Storage - Storage media - Internal memory
Performance - Virtual Reality (VR) ready - No
Performance - Live stream function - Yes
Video - Video formats supported - H.264, MP4, MPEG4
Video - HD type - 4K Ultra HD
Video - Built-in microphone - Yes
Video - Maximum frame rate - 30 fps
Video - Maximum video resolution - 3840 x 1920 pixels
Video - Number of microphones - 1
Video - Video resolutions - 1920 x 960,3840 x 2160 pixels
Video ieraksts - Bitu pārraide - [4K] 54 Mb/sek.
Video ieraksts - Citi formāti - [2K] 1920 × 960 30p
Video ieraksts - Ieraksta ilgums - 4K: līdz 3 minūtēm
Video ieraksts - Slēdža ātrums - 1/25000 – 1/30 sek.
Video ieraksts - Video formāts - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC mono)
Video ieraksts - Video ierakstīšana - 4K 3840 × 1920
Video ieraksts - Video izšķirtspēja - [4K] 3840 × 1920 30p
Video recording - Bitrate - [4K] 54 Mbps
Video recording - Other formats - [2K] 1920 × 960 30p
Videosalvestus - Muud mõõdud - [2K] 1920 × 960 30p
Запись видео - Другие размеры - [2K] 1920 × 960 30p
Videosalvestus - Andmetihedus - [4K] 54 Mbps
Video recording - Movie format - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC mono)
Videosalvestus - Salvestuse kestvus - 4K: kuni 3 minutit
Запись видео - Время записи - 4K: до 3 минут
Video recording - Duration - 4K: up to 3 minutes
Запись видео - Бит-рейт - [4K] 54 Mbps
Video recording - Video recording - 4K 3840 × 1920
Videosalvestus - Videosalvestus - 4K 3840 × 1920
Запись видео - Запись видео - 4K 3840 × 1920
Videosalvestus - Video salvestusvorming - MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC-LC mono)
Запись видео - Видео формат записи - MP4 (Видео: H.264/MPEG-4 AVC; Аудио: AAC-LC моно)
Video recording - Video resolution - [4K] 3840 × 1920 30p
Videosalvestus - Video lahutusvõime - [4K] 3840 × 1920 30p
Запись видео - Разрешение видео - [4K] 3840 × 1920 30p
Video recording - Shutter speed - 1/25000 – 1/30 sec
Videosalvestus - Säriajad - 1/25000 – 1/30 sek
Запись видео - Скорость затвора - 1/25000 – 1/30 сек
Üldine - Kõrgus (mm) - 130,6
Vispārīgi - Augstums (mm) - 130,6
General - Height (mm) - 130.6
Общее - Высота (мм) - 130.6
Üldine - Sügavus (mm) - 17,9
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 17,9
General - Depth (mm) - 17.9
Общее - Комплектация - Камера
Общее - Комплектация - Кабель microUSB
Общее - Комплектация - Мягкий футляр
General - Package contents - Camera
General - Package contents - microUSB cable
General - Package contents - Soft case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Kamera
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - microUSB kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Mīksta somiņa
Üldine - Komplekti sisu - Kaamera
Üldine - Komplekti sisu - microUSB kaabel
Üldine - Komplekti sisu - Pehme vutlar
Vispārīgi - Krāsa - Rozā
Üldine - Värvus - Roosa
Общее - Цвет - Розовый
General - Color - Pink
Üldine - Laius (mm) - 45,2
Vispārīgi - Platums (mm) - 45,2
General - Width (mm) - 45.2
Общее - Ширина (мм) - 45.2
Vispārīgi - Svars (tikai korpuss) - 104 g
General - Weight (body only) - 104 g
Üldine - Kaal (ainult kere) - 104 g
Общее - Вес (только корпус) - 104 г
Brand - Ricoh
brand - Ricoh
330,85 €
Ricoh Theta SC2, pink
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas