Natec Fury Avenger M+

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 604111 Preces kods: NFF-1710
Noliktavā 35 gab.
Garantija: 2 gadi
106,47 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 02.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 02.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 29.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Krāsa: Melna
  • Krāsa: Pelēka
  • Maksimālā slodze: 150 kg
Visi parametri
Balsts jostasvietai : Ir
Balsts kaklam : Ir
Krāsa : Balta, Melna, Pelēka
Maksimālā slodze : 150 kg
Materiāls : Mākslīgā āda
Pneimatiskā pacēlāja klase : 3
Regulējami roku balsti : Nav
Papildus specifikācija
Apraksts - Vēlamies jūs iepazīstināt ar īpaši modernu spēļu krēslu no mūsu Genesis Fury saimes. Avenger M+ modelis nodrošina vēl nebijušu komforta līmeni, pateicoties uz veselību orientētiem aksesuāriem un perforētai struktūrai. Pēc sporta automobiļu sēdekļu parauga veidotais dizains lieliski sader ar pārējo jūsu aprīkojumu, kļūstot par tā neatņemamu sastāvdaļu. No šī brīža jūsu spēlēšana pāriet pavisam jaunā līmenī - Fury Avenger līmenī. TOP KVALITĀTĀKI MATERIĀLI UN APSTRĀDE Sēdeklis ir pārklāts ar augstas kvalitātes, izturīgu un elpojošu materiālu, kas apvienojumā ar dekoratīvu eko ādas apdari priecē ar savu izskatu un augstu nodilumizturību. Avenger M+ nodrošina augstu gaisa cirkulāciju, lai ilgstošu un intensīvu spēļu izaicinājumu laikā "pārkaršanas" un aizķeršanās risks būtu minimāls. Pateicoties rūpīgi izvēlētajiem materiāliem, varat būt droši, ka krēsls ilgu laiku izskatīsies kā jauns.
DINAMISKS UN IZRAŽĪGS DIZAINS Avenger M+ ir spēļu krēsls, kas pārsteidz ar savu masīvo apdari un sportiski dinamisko siluetu. Pateicoties tā unikālajam izskatam ar izsmalcinātiem melnbaltiem eko-ādas ieliktņiem, krēsls piešķirs jūsu darbstacijai unikālu spēļu raksturu. REGULĒJAMA ATZVELKNE Augstas klases krēslam jābūt ar plašu regulēšanas iespēju klāstu. Avenger M+ ir aprīkots ar uzlabotu mehānismu, kas ļauj fiksēt krēsla leņķi jebkurā pozīcijā. Pielāgojiet atzveltnes slīpumu, sagatavojieties cīņai un sitiet pretiniekam ar vēl lielāku spēku. ERGONOMISKĀ UN STABILA KONSTRUKCIJA Fury Avenger M + ir ideāls sabiedrotais gan spēlēm, gan darbam. Izturīga un ergonomiska konstrukcija garantē komfortu dedzīgāko spēļu vai sarežģītāko biroja uzdevumu laikā. Viss krēsls ir pildīts ar elastīgām putām, kas nodrošina vēl nebijušu komforta līmeni. VIDUS KVALITĀTAS RITEŅI Fury Avenger M+ ir īpaši gumijoti riteņi, kas gludi un klusi slīd pa jebkuru grīdu, pasargājot virsmas no skrāpējumiem. Izmantotie materiāli palielina krēsla saķeri un mobilitāti. ATBALSTS ROKĀM UN SPĒLĒŠANĀS VAI ĒRTĀK Sēdeklis ir aprīkots ar bieziem, polsterētiem roku balstiem, kas garantē optimālu komfortu. Roku balsti ir lielisks atbalsts jūsu apakšdelmiem, kā arī rokām un pleciem. To ergonomiskais dizains ļauj saglabāt pareizu ķermeņa stāju ikdienas darba vai spēļu cīņu laikā.
KOMFORTĪGI PŪŠĻI Mēs esam parūpējušies par pareizu ķermeņa atbalstu un aprīkojuši mūsu krēslu ar diviem unikāliem spilveniem - augšējo un apakšējo. Apakšējā uzdevums ir atbalstīt mugurkaulu jostas daļā. Otram spilvenam zem galvas ir jāpalīdz saglabāt pareizu stāvokli, bet vienlaikus jānodrošina ērtības un komforts ikdienas lietošanas laikā. No šī brīža Jūsu sēdēšanas pozīcija saglabāsies dabiska un ērta. GĀZES LIFTINGS UZ 150 KG Avenger M+ ir aprīkots ar augstas kvalitātes 3. klases gāzes liftu, kas atbalsta līdz 150 kg statisko slodzi, padarot konstrukciju uzticamu, stabilu un ērtu ilgu laiku. Pateicoties atbilstošai krēsla novietošanai attiecībā pret galda līmeni vai Jūsu augumu, Jūs iegūsiet vēl lielāku komfortu un ieņemsiet dabisku stāvokli.
Citas funkcijas -
Citas funkcijas > Krāsa - Melns/balts
dimensijas dziļums - 355 mm
dimensionalWeight - 29424
Dizains > Materiāls - PU āda
EAN - 5901969426809
ean - 5901969426809
Eans - 5901969426809
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - Spilvens jostasvietas, Pagalvītis galvas balsta spilvens
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 12 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 2268 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 620 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 690 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 350 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 100.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 2.368 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.14973 m³
Izmēri - 109 x 47 x 49 mm
izmērs augstums - 605 mm
izmērs platums - 695 mm
izmērs svars - 16000 g
Kategorija - Root/For players/Pokój gracza/Gamera krēsli
Kods - NFF-1710
Krāsa - Black
Krāsa - White
Nosaukums - Fury Avenger M+
Nosaukums - Fury Black/White Melns, balts
nosaukums - Spēļu krēsls Fury Avenger M+
Pielāgojums - grozāms sēdeklis
Pielāgojums - Roku balstu regulēšana
Pielāgojums - Sēdekļa atzveltnes slīpums
producerCode - NFF-1710
ProducerCode - NFF-1710
productName - FURY SPĒĻU KRĒSLS AVENGER M+ MELNS UN BALTS
productSize - Parasts
Ražotāja produkta nosaukums - Fury Avenger M+
Ražotāja produktu grupa - Spēļu krēsls
ražotājs - Fury
Ražotājs - Natec
Regulējama atzveltne - Jā
Saite - http://fury-zone.com/en/avenger-m-2/
ShortDescription - Fury Avenger M+ spēļu krēsls melns un balts
sizeX - 685
sizeY - 605
sizeZ - 355
Stuff - Eko āda
Stuff - Poliesters
svars - 15000
Svars (maks.) - 150 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 14.8 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Gāzes pacēlājs: 3. klase; Polsterēti roku balsti; Divi unikāli spilveni, augšējais un apakšējais; Gumijoti riteņi.
Tehniskā informācija > Neto svars - 12.432 kg
Tips - Ergonomisks
vendpn - NFF-1710
Description - Wed like to introduce you to an ultra-modern gaming armchair from our Genesis Fury family. The Avenger M + model delivers unprecedented levels of comfort, thanks to health-oriented accessories and perforated structure. The design, modelled on the seats of sports cars fits brilliantly with the rest of your equipment, becoming its integral part. From now on, your gameplay enters a whole new level - the Fury Avenger level.
TOP QUALITY MATERIALS AND FINISH
The seat is covered with high quality, durable and breathable material which combined with decorative eco-leather finishes pleases you with its appearance and high resistance to wear.
Avenger M + provides high air circulation so that the risk of "overheating" and sticking during long and intense gaming challenges is minimized. Thanks to carefully selected materials you can be sure that the chair will look brand new for a long time.  
DYNAMIC AND EXPRESSIVE DESIGN
Avenger M+ is a gaming armchair that impresses with its solid finish and sporty dynamic silhouette. Thanks to its unique appearance with fancy black and white eco-leather inserts, the chair will add a unique gaming character to your station.
ADJUSTABLE BACKREST
A high-class armchair must have a wide array of adjustment.  Avenger M + is equipped with an advanced mechanism that allows you to lock the angle of the chair in any position. Adjust the inclination of the backrest, get ready to fight and hit your opponent with even more power.
ERGONOMIC AND STABLE CONSTRUCTION
The Fury Avenger M + is the perfect companion for both gaming and work. A strong and ergonomic design guarantees comfort during the most ardent games or the most difficult office challenges. The entire armchair is filled with elastic foam delivering unprecedented levels of comfort.
HIGH QUALITY CASTERS
Fury Avenger M+ has special rubberized wheels that glide on any floor smoothly and quietly, protecting surfaces from scratching. Materials used increase traction and mobility of the chair.
SUPPORT YOUR ARMS AND PLAY EVEN MORE COMFORTABLY
The seat is equipped with thick, padded armrests which guarantee optimal comfort. The armrests are a perfect support for your forearms as well as arms and shoulders. Their ergonomic design allows you to maintain correct body posture during daily work or gaming battles.  
COMFORTABLE PILLOWS
We took care of proper body support and equipped our armchair with two unique cushions, upper and lower. The task of the lower one is to support the spine in the lumbar. The second pillow under the head is supposed to help maintain the correct position, but at the same time provide convenience and comfort during everyday use. From now on, your sitting position will remain natural and comfortable.
GAS LIFT UP TO 150 KG
Avenger M + has been equipped with a high quality, class 3 gas lift that supports up to 150 kg of static load, making the structure reliable, stable and comfortable for a long time. Thanks to the appropriate positioning of the chair in relation to the desk level or your height, you will gain even more comfort and take a natural position.
Other features -
Other features > Colour - Black/White
dimension depth - 355 mm
dimensionalWeight - 29424
Design > Material - PU Leather
EAN - 5901969426809
ean - 5901969426809
Eans - 5901969426809
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - normal
warrantyType - G
warrantyLength - 24
Accessories included - Cushion lumbar, Headrest cushion
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 12 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 2268 g
Package features > Gross height (mm) - 620 mm
Package features > Gross depth (mm) - 690 mm
Package features > Gross width (mm) - 350 mm
Package features > Plastic (No PET) - 100.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.368 kg
Package features > Volume (m3) - 0.14973 m³
Dimensions - 109 x 47 x 49 mm
dimension height - 605 mm
dimension width - 695 mm
dimension weight - 16000 g
Category - Root/For players/Pokój gracza/Gaming chairs
Code - NFF-1710
Color - Black
Color - White
Name - Fury Avenger M+
Name - Fury Black/White Black, White
name - Gaming Chair Fury Avenger M+
Adjustment - swivel seat
Adjustment - Armrests adjustment
Adjustment - Seatback slope
producerCode - NFF-1710
ProducerCode - NFF-1710
productName - FURY GAMING CHAIR AVENGER M+ BLACK AND WHITE
productSize - Normal
Producer product name - Fury Avenger M+
Producer product family - Gaming Chair
producer - Fury
Producer - Natec
Adjustable backrest - Yes
Link - http://fury-zone.com/en/avenger-m-2/
ShortDescription - fotel gamingowy Fury Avenger M+ czarno-biały
sizeX - 685
sizeY - 605
sizeZ - 355
Stuff - Eco leather
Stuff - Polyester
weight - 15000
Weight (max) - 150 kg
Technical details > Gross weight - 14.8 kg
Technical details > Other features - Gas lift: class 3; Padded armrests; Two unique cushions, upper and lower; Rubberized wheels
Technical details > Net weight - 12.432 kg
Type - Ergonomic
vendpn - NFF-1710
106,47 €
Natec Fury Avenger M+
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas