Raidsonic Icy Box Mobile Rack 5,25' for 3,5'' SATA HDD, fan, black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 114693 Preces kods: IB-170SK-B
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Līdzīgi produkti
Šis produkts Raidsonic Icy Box Mobile Rack 5,25' for 3,5'' SATA HDD, fan, black
Raidsonic ICY BOX IB-2914MSCL-C31 2,5/3,5 SATA to M.2 NVM
Logilink USB 3.1 Gen2 enclosure for M.2 SATA SSD
Raidsonic Icy Box Mobile Rack for 2x 2.5'' SATA HDD or SSD, Black
Raidsonic Icy Box External RAID Enclosure, 2x3.5" SATA HDD, USB3.0, eSATA, Black
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
52,31 €
63,28 €
47,68 €
59,71 €
100,10 €
Barošanas veids SATA Power USB SATA Power Strāvas adapters
Diska formāts 3.5" M.2-2280 2.5" 3.5"
Pieslēguma interfeiss SATA M.2 SATA SATA SATA
Savienojums ar datoru SATA USB3.1 SATA USB3.0
Visi parametri
Barošanas veids : SATA Power
Diska formāts : 3.5"
Pieslēguma interfeiss : SATA
Savienojums ar datoru : SATA
Papildus specifikācija
Apraksts - IB-170SK-B Kabata 3,5" SATA cietajiem diskiem Funkcijas: - Ātra montāža un cietā diska uzstādīšana bez draiveru instalēšanas - Atbalsta visus 3,5" SATA 1,5/3,0/6,0 Gb/s formātus (augstums līdz 1") - Uzstādīšana 5. nodalījumā.25" - Īpašs alumīnija korpuss labākai siltuma izkliedēšanai - Atbalsta Hot Swap un Plug & Play - Gumijas spilventiņi samazina vibrāciju un cietā diska troksni - NSS ļauj nomainīt disku līdz 50 000 reižu - Bloķētājs aizsargā pret nesankcionētu piekļuvi - Ventilators 40x40x10 mm, darbojas diska darbības laikā Svaiguma elpa Šim kabatam ir uzlabota, efektīvāka dzesēšanas sistēma. Pirmkārt, jaunais alumīnija korpuss izkliedē siltumu un ir arī ļoti izturīgs. Salīdzinot ar iepriekšējo modeli, ventilators ir palielināts no 3 cm līdz 4 cm. Lielāka ventilatora efektivitāte, pat par 70%, nodrošina mazākus apgriezienus un līdz ar to klusāku darbību, kā arī ilgāku kalpošanas laiku. Cietie diski un ātrums Kabatā ir uzstādīts standarta 5,25" ligzda, un tajā var ievietot 3,5" SATA cieto disku. Tomēr maksimālais diska augstums nedrīkst pārsniegt vienu collu (1"). Datus var pārraidīt ar ātrumu līdz 6 Gb/s, izmantojot NSS (Non Scratch SATA) savienojumu (SATA I, II, III). Augsta kvalitāte un uzlabojumi Korpuss ir pilnībā izgatavots no alumīnija, kas nodrošina labāku dzesēšanas gaisa plūsmu. Iebūvētais ventilators ir lielāks nekā iepriekšējam modelim - no 3 cm līdz 4 cm, tāpēc ventilācija ir par 70% efektīvāka un ventilators nodrošina klusāku darbību. Turklāt kabatas iekšpusē ir izmantota gumija, kas samazina vibrāciju un nodrošina skaņas slāpēšanu. Datu drošība Cieto disku var ērti nomainīt, izmantojot Hot Swap un Plug & Play funkciju. Atslēgas slēdzene nodrošina, ka diskam nevar piekļūt nepiederošas personas. LED vienlaicīgi informē par strāvas padevi un piekļuvi diskam (lasīšana/rakstīšana).
BrandPartCode - 17000
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 240 mm
ean - 4250078184621
EAN_kods - 4250078184621
Formas faktors (platums) - 3,5'' (LFF)
Funkcijas - Atbalstītais glabāšanas diska augstums - 25.4 mm
Funkcijas - Atbalstīto cieto disku skaits - 1
Funkcijas - Atbalstīto SSD disku skaits - 1
Funkcijas - Atslēgas slēdzene - Jā
Funkcijas - Datu pārsūtīšanas ātrums - 6 Gbit/s
Funkcijas - HDD izmērs - 3.5"
Funkcijas - HDD saskarne - Serial ATA, Serial ATA II, Serial ATA III
Funkcijas - karstā nomaiņa - Jā
Funkcijas - LED indikatori - Jā
Funkcijas - Materiāls - Alumīnija
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Funkcijas - SSD formāts - 3.5"
Funkcijas - tips - Uzglabāšanas diska paplāte
Funkcijas - Ventilatora diametrs - 4 cm
garantija - 24
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GTIN - 4250078184621
HDD saskarne - SATA I - 1,5 Gb/s
HDD saskarne - SATA II - 3 Gb/s
HDD saskarne - SATA III - 6 Gb/s
Iekļautie piederumi - - IB-170SK-B kabata - barošanas kabelis - SATA kabelis - 2 atslēgas - skrūvju komplekts - lietotāja rokasgrāmata
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 80 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 195 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 240 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 880 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, SATA
Izmēri - 145 x 41 x 191 mm
izmērs augstums - 80 mm
izmērs platums - 200 mm
izmērs svars - 762 g
Kategorija - Piedziņas nodalījuma paneļi
Kategorija_1 - Cietie diski un pendrive
Kategorija_2 - Mobilie cieto disku statīvi
Krāsa - Black
LongDesc - Cietie diski un ātrumsŠis mobilais statīvs ir iebūvēts 5,25" nodalījumā, un tajā var ievietot vienu 3,5" SATA cieto disku. Maksimālais augstums nedrīkst pārsniegt vienu collu (1"). Datus var pārsūtīt ar ātrumu līdz 6 Gbit/s, pateicoties augstas kvalitātes NSS savienotājam (bez skrāpējumiem SATA) SATA I/II/III ātrumos.Augstas kvalitātes un uzlabotsStatvars ir pilnībā izgatavots no īpaša alumīnija, kam ir labākas dzesēšanas spējas. Integrētajam ventilatoram ir veikta izstiepšana, un tagad tas ir 4 cm 3 cm vietā. Pateicoties tam, dzesēšana ir uzlabota par 70%, un tas ir klusāks.Tehniskā drošība ir atjauninātaTurpinot HotSwap un Plug & Play atbalstu, cietos diskus var jebkurā laikā viegli nomainīt, turklāt ir pieejams arī slēdzis, kas nodrošina, ka cietajam diskam nepieskaras nepiederošas personas. LED indikators nepārtraukti informē mūs par strāvas padevi un piekļuvi cietajam diskam.
LongProductName - Mobilā statne 1x HDD 1x 5,25" nodalījumam ar slēdzeni un ventilatoru
LongSummaryDescription - ICY BOX IB-170SK-B. Izmērs (imperiālais): (13,3 cm (5,25"), Tips: Ieb: Cieto disku izmērs: 3,5". Platums: 145 mm, dziļums: 191 mm, augstums: 41 mm. Iepakojuma platums: 240 mm, Iepakojuma dziļums: 195 mm, Iepakojuma augstums: 80 mm. Komplektā ietilpst kabeļi: AC, SATA KABEĻI.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84733080
nosaukums - IB-170SK-B 3,5" HDD SATA
Nosaukums - ICY BOX IB-170SK-B - mobilā 3,5 collu SATA statne
Nosaukums - ICY BOX IB-170SK-B 13,3 cm (5,25") uzglabāšanas disku paliktnis melns
Produkta nosaukums - IB-170SK-B
Ražotāja_kods - 17000
ražotājs - IcyBox
Ražotājs - Icy Box
Savienojamības porti un saskarnes - Integrēts karšu lasītājs - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Ārējo SATA pieslēgvietu skaits - 2
Savienotāji - SATA
ShortSummaryDescription - ICY BOX IB-170SK-B, 13,3 cm (5,25"), Krātuves disku paliktnis, 3,5", Serial ATA, Serial ATA II, Serial ATA III, 3,5", melns
Sistēmas prasības - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
Stuff - Alumīnija
Svars - 0,76
Svars - 516 g
Svars un izmēri - Augstums - 41 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 191 mm
Svars un izmēri - Platums - 145 mm
Svars un izmēri - Svars - 516 g
Tehniskā_details - Symantec Backup Exec 2010 nodrošina uzticamu dublēšanu un atjaunošanu, kas paredzēta jūsu augošajam uzņēmumam. Viegli aizsargājiet vairāk datu, vienlaikus samazinot glabāšanas un pārvaldības izmaksas, izmantojot integrētu deduplikācijas un arhivēšanas tehnoloģiju. Samaziniet uzņēmuma dīkstāves laiku, nodrošiniet, ka kritiski svarīga informācija virtuālajās vai fiziskajās sistēmās vienmēr ir aizsargāta un atjaunota dažu sekunžu laikā. Galvenās iezīmes - Tirgū vadošā datu aizsardzība fiziskām un virtuālām serveru vidēm no darbvirsmas līdz serveriem - Integrēta un pielāgojama deduplikācija (izmantojot NetBackup PureDisk tehnoloģiju) - Vienota arhivēšana (ko nodrošina Enterprise Vault) - Pirmā tirgū granulārā atjaunošana virtuālajām lietojumprogrammām - Patentētā granulārās atjaunošanas tehnoloģija (GRT) atjauno svarīgus Microsoft lietojumprogrammu datus sekundēs - Centralizēta 3 līmeņu iestatīšana, pārskatu un labojumu pārvaldība - Mašināms heterogēns atbalsts, izmantojot attālinātos aģentus un opcijas.
- Nepārtraukta Exchange, failu serveru, SQL serveru un darbvirsmas datu aizsardzība - Inovatīva vairāku produktu integrācija ar tirgū vadošajām tehnoloģijām Galvenās priekšrocības - Aizsargājiet vairāk datu, vienlaikus samazinot glabāšanas un pārvaldības izmaksas - Optimizējiet tīkla izmantošanu fiziskajās un virtuālajās vidēs ar integrēto deduplikācijas tehnoloģiju - Viegli automatizējiet glabāšanas un pārvaldības ietaupījumus ar efektīvu arhivēšanu un dublēšanu, izmantojot vienu konsoli - Novēršiet lieko dublēšanu Microsoft Exchange, Active Directory vajadzībām, un SQL virtuālajā vidē ar integrētu VMware un Hyper-V aizsardzību - Atjaunojiet atsevišķus Exchange ziņojumus, SharePoint vietņu vienumus vai dokumentus un Active Directory lietotāju preferences no viena caurlaides dublējuma - Viegli pārvaldiet lokālu vai izkliedētu dublēšanas vidi, izmantojot vienu konsoli - Novēršiet dublēšanas logu un palīdziet nodrošināt, ka atjaunošanas punkta mērķi tiek viegli sasniegti ar nepārtrauktu dublēšanas aizsardzību Licence 1 gadam (-iem) Sistēmas prasības Minimālais procesors Intel Pentium, Xeon, AMD Minimālā cietā diska vieta 1474 MB Funkcijas Programmatūras versija 13.0 Valodas versija Daudzvalodu Citas funkcijas Backup Exec
Tips - Iekšējais korpuss
URL - https://icybox.de/en/product.php?id=344#
vendpn - IB-170SK-B
Zīmols - ICY BOX
Īpašības - izmērs (imperiālais) - 13,3 cm (5,25")
Description - IB-170SK-B Pocket for 3.5" SATA hard drives
Functions:
- Fast assembly and installation of hard disk, without installing drivers
- Supports all 3.5" SATA 1.5/3.0/6.0 Gb/s formats (height up to 1")
- Installation in the bay 5.25"
- Special aluminum housing for better heat dissipation
- Supports Hot Swap and Plug & Play
- Rubber pads reduce vibration and hard disk noise
- NSS allows disk replacement up to 50,000 times
- The lock protects against unauthorized access
- Fan 40x40x10 mm, works during disk operation
A breath of freshness
This pocket has an improved, more efficient cooling system. First of all, the new aluminum housing dissipates heat and is also very durable. In comparison to the previous model, the fan was enlarged from 3 cm to 4 cm. The higher efficiency of the fan, by as much as 70%, ensures lower revs and therefore quieter operation as well as longer life.
Hard drives and speeds
The pocket is mounted to a standard 5.25" jack and can accommodate a 3.5" SATA hard drive. However, the maximum disk height should not exceed one inch (1 "). Data can be transmitted at up to 6 Gb/s using the NSS (Non Scratch SATA) connection (SATA I, II, III).
High quality and improvements
The housing is made entirely of aluminum, which ensures a better flow of cooling air. The built-in fan is bigger than its predecessor - from 3 cm to 4 cm, that's why ventilation is 70% more effective and the fan allows for quieter operation. In addition, the use of rubber inside the pocket, reduces vibration and ensures sound attenuation.
Data safety
The hard disk can be comfortably replaced with the help of Hot Swap and Plug & Play. The key lock ensures that unauthorized persons do not have access to the drive. The LED simultaneously informs about power supply and access to the disk (read/write).
BrandPartCode - 17000
Other features -
dimension depth - 240 mm
ean - 4250078184621
EAN_code - 4250078184621
Form factor (width) - 3,5'' (LFF)
Features - Supported storage drive heights - 25.4 mm
Features - Number of HDDs supported - 1
Features - Number of SSDs supported - 1
Features - Key lock - Yes
Features - Data transfer rate - 6 Gbit/s
Features - HDD size - 3.5"
Features - HDD interface - Serial ATA, Serial ATA II, Serial ATA III
Features - Hot-swap - Yes
Features - LED indicators - Yes
Features - Material - Aluminium
Features - Product colour - Black
Features - SSD form factor - 3.5"
Features - Type - Storage drive tray
Features - Fan diameter - 4 cm
guarantee - 24
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GTIN - 4250078184621
HDD interface - SATA I - 1,5 Gb/s
HDD interface - SATA II - 3 Gb/s
HDD interface - SATA III - 6 Gb/s
Accessories included - - IB-170SK-B pocket
- Power cable
- SATA cable
- 2 keys
- A set of screws
- User manual
Packaging data - Package height - 80 mm
Packaging data - Package depth - 195 mm
Packaging data - Package width - 240 mm
Packaging data - Package weight - 880 g
Packaging content - Cables included - AC, SATA
Dimensions - 145 x 41 x 191 mm
dimension height - 80 mm
dimension width - 200 mm
dimension weight - 762 g
Category - Drive Bay Panels
Category_1 - Hard Drives and Pendrives
Category_2 - Mobile HDD Racks
Color - Black
LongDesc - Hard disk drives and speedsThis mobile rack is built into a 5.25" bay and can offer place for one 3.5" SATA HDD. The maximum height of one inch (1") can not be exceeded. Data can be transferred in a rate up to 6 Gbit/s thanks to the high quality NSS connector (no scratch SATA) in SATA I/II/III rates.High quality and improvedThe rack is completely made of special aluminium which has a better cooling abilities. The integrated fan received a stretching and is now 4cm instead of 3cm. With it, cooling is improved in 70% and it is more silent.Technical security up to dateThe HDDs can be exchanged in ease at any time thanks to the support of HotSwap and Plug & Play, a lock is available as well to make sure the HDD will not be touched by unauthorised persons. An LED indicator constantly informs us regarding power and HDD access.
LongProductName - Mobile rack for 1x HDD for 1x 5.25" bay with lock and fan
LongSummaryDescription - ICY BOX IB-170SK-B. Size (imperial): 13.3 cm (5.25"), Type: Storage drive tray, HDD size: 3.5". Width: 145 mm, Depth: 191 mm, Height: 41 mm. Package width: 240 mm, Package depth: 195 mm, Package height: 80 mm. Cables included: AC, SATA
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733080
name - IB-170SK-B 3,5" HDD SATA
Name - ICY BOX IB-170SK-B - mobile rack 3.5 inch SATA
Title - ICY BOX IB-170SK-B 13.3 cm (5.25") Storage drive tray Black
ProductName - IB-170SK-B
Manufacturer_code - 17000
producer - IcyBox
Manufacturer - Icy Box
Ports & interfaces - Card reader integrated - No
Ports & interfaces - External SATA ports quantity - 2
Connectors - SATA
ShortSummaryDescription - ICY BOX IB-170SK-B, 13.3 cm (5.25"), Storage drive tray, 3.5", Serial ATA, Serial ATA II, Serial ATA III, 3.5", Black
System requirements - Linux operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
Stuff - Aluminum
Weight - 0,76
Weight - 516 g
Weight & dimensions - Height - 41 mm
Weight & dimensions - Depth - 191 mm
Weight & dimensions - Width - 145 mm
Weight & dimensions - Weight - 516 g
Technical_details - Symantec Backup Exec 2010 delivers reliable backup and recovery designed for your growing business. Easily protect more data while you reduce storage and management costs through integrated deduplication and archiving technology. Reduce business downtime, ensure critical information on virtual or physical systems is always protected and restored in seconds. Key Featuress
- Market leading data protection for physical and virtual server environments from desktop to servers
- Integrated and adaptable deduplication (using NetBackup PureDisk technology)
- Unified archiving (powered by Enterprise Vault)
- First-to-market granular recovery for virtual applications
- Patent-pending Granular Recovery Technology (GRT) recovers critical Microsoft application data in seconds
- Centralized 3-tier set-up, reporting and patch management
- Scalable heterogeneous support through remote Agents and Options.
- Continuous data protection for Exchange, file Servers, SQL servers and desktop data
- Innovative multi-product integration with market leading Technologys Key Benefits
- Protect more data while you reduce storage and management costs
- Optimizing network utilization across physical and virtual environments with integrated deduplication technology
- Easily automate storage and management savings with efficient archiving and backup through a single console
- Eliminate redundant backups for Microsoft Exchange, Active Directory, and SQL in a virtual environment with integrated VMware and Hyper-V protection
- Restore individual Exchange messages, SharePoint site items or documents, and Active Directory user preferences from a single-pass backup
- Easily manage a local or distributed backup environment through a single console
- Eliminate your backup window and help ensure recovery point objectives are easily met with continuous backup protection License 1 year(s) System requirements Minimum processor Intel Pentium, Xeon, AMD Minimum hard disk space 1474 MB Featuress Software version 13.0 Language version Multilingual Other Featuress Backup Exec
Type - Internal enclosure
URL - https://icybox.de/en/product.php?id=344#
vendpn - IB-170SK-B
Brand - ICY BOX
Features - Size (imperial) - 13.3 cm (5.25")
52,31 €
Raidsonic Icy Box Mobile Rack 5,25' for 3,5'' SATA HDD, fan, black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas