Philips HR2191/01, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 774803 Preces kods: HR2191/01
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
52,77 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ātrumi: 2
  • Blendera tips: Galda blenderis
  • Jauda (W): 600 W
  • Jaudas regulēšana: Ir
  • Krāsa: Melna
  • Putotājs: Nav
  • Trauka tilpums (l): 2 l
Visi parametri
Ātrumi : 2
Blendera tips : Galda blenderis
Jauda (W) : 600 W
Jaudas regulēšana : Ir
Krāsa : Melna
Ledus smalcināšana : Ir
Pulsa funkcija : Ir
Putotājs : Nav
Smalcinātāja tilpums (l) : Nav
Smalcinātājs : Nav
Trauka tilpums (l) : 2 l
Turbo funkcija : N/A
Vada garums (m) : 0.85
Papildus specifikācija
Apraksts - 3000 sērijas blenderis Perfekts rezultāts bez gabaliņiem tikai 45 sekundēs Izstrādāts, lai uzlabotu ikdienas malšanu, un, pateicoties 600 W jaudai un labai asmeņu veiktspējai, jūs varēsiet samalt visas sastāvdaļas un pat ledu. Ideāla konsistence ar minimālu piepūli un laiku.
Apraksts - HR2191/01 Kafijas blenderis melns Unikālā ProBlend sistēma nodrošina vienmērīgi sajauktus produktus Unikālā ProBlend sistēma ir ideāla 3 tehnoloģiju kombinācija, kas nodrošina vienmērīgi sajauktus produktus bez gabaliņiem tikai 45 sekundēs*. 600 W motors ļauj visām sastāvdaļām vienmērīgi cirkulēt, inovatīvā asmeņu forma nodrošina maksimālu smalcināšanas virsmu, un unikālais rievotais krūzes korķis pastāvīgi novirza sastāvdaļas blendēšanas ceļā. Sadrupina ledu sīkos gabaliņos tikai 45 sekundēs ProBlend sistēma un impulsa poga ļauj sasmalcināt ledu sīkos gabaliņos tikai 45 sekundēs. Tas lieliski noderēs jūsu iecienītākajiem dzērieniem un smūtijiem, kā arī unikāliem desertiem. 2 ātruma iestatījumi un pulsa poga, ko izvēlēties 2 ātruma iestatījumi un pulsa poga, ko izvēlēties, ļauj pagatavot dažādus dzērienus un ātri pagatavot sastāvdaļas jūsu iecienītākajiem ēdieniem. Varat viegli sasmalcināt garšaugus un garšvielas, samalt kafiju un pat sasmalcināt ledu, lai pagatavotu savu iecienītāko auksto kokteili. Liels krūzes trauks ideāli piemērots ģimenes vajadzībām Ar faktisko 1,25 litru ietilpību varat pagatavot 6 dzērienus (rēķinot, ka ietilpība ir 200 ml glāze). Lejupielādējiet NutriU lietotni un izbaudiet veselīgu un gardu dzērienu receptes visai ģimenei. Lejupielādējiet NutriU lietotni, lai iegūtu vairāk nekā 200 idejas, kā pagatavot gardus dzērienus, ēdienus un uzkodas ar savu jauno blenderi. Veselīgai ēdiena gatavošanai ir jābūt vienkāršai un rosinošai turpināt eksperimentēt. Tāpēc lietotne NutriU piedāvā tik daudz veselīgāku alternatīvu jūsu iecienītākajiem ēdieniem. No veselīgiem šokolādes desertiem līdz barojošiem pamatēdieniem - mūsu ēdieni ir veselīgi, bet joprojām garšīgi. MTP sensors pasargā motoru no pārkaršanas Īpašs motora temperatūras sensors (MTP) pasargā motoru no pārkaršanas un blendēšanas laikā novērš pārslodzi. Ergonomisks dizains, izturība un lietošanas ērtums Pateicoties rūpīgi pārdomātajam dizainam, ierīce ir gan ergonomiska un izturīga, gan arī moderna un stilīga. Tās kompaktais izmērs nozīmē, ka tā iederas jebkurā virtuvē. Krūzes forma ļauj to viegli satvert, un vadības poga nodrošina ērtu darbību. Viegli tīrāma, pat trauku mazgājamā mašīnā Krūzei ir noņemams vāks, lai to būtu viegli tīrīt. Tvertni, kā arī asmeņus un vāciņu var droši mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.Izturīgi nerūsējošā tērauda asmeņiIzturīgie nerūsējošā tērauda asmeņi nenoblīvējas, nerūsē un nesadegs.Piesūcekņi vibrācijas novēršanai blendēšanas laikāBlenderim ir piesūcekņi stabilitātei un vibrācijas novēršanai blendēšanas laikā.2 gadu garantijaBlenderim ir 2 gadu garantija, kas nodrošina mierīgu prātu.
Augstums - 381 mm
Auklas garums - 0.85 m
Blendera burkas ietilpība - 2l
Blendera tips - Stacionārais
Blender funkcijas - Kabeļa nodalījums/iespējams mazgāt trauku mazgājamā mašīnā/Neslīdoša pamatne/aizsardzība pret pārslodzi/impulsi/mainīgs ātrums
BrandPartCode - HR2191/01
Bruto svars - 1.980 kg
Būvniecība - -
Citas funkcijas -
CnCode CnCode - 85094000
Darbības rādītāji - Ledus drupināšana - Jā
dimensijas dziļums - 250 mm
Dizains - Auklas garums - 0.85 m
Dizains - daļas, kuras var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā - Jā
Dizains - Izcelsmes valsts - Ķīna
Dizains - Kabeļu glabāšana - Jā
Dizains - Noņemams trauks - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Melns, caurspīdīgs
Dizains - Sūkšanas kājiņas - Jā
Dizains - veids - Galda blenderis
DizainsFeatures -
  • Koka korpusa materiāls: plastmasa + nerūsējošais tērauds
  • Kokastes materiāls: plastmasa
  • Nāža materiāls: Nerūsējošais tērauds

  • Dziļums - 192 mm
    ean - 8720389001987
    Eans - 8720389001987
    Enerģija - barošanas avots - AC
    Enerģijas klase - -
    Enerģijas patēriņš - 600 vati
    Garantija - 2 gadi
    Garantija - 12/24 mēneši
    garantija - 24
    GarantijaInformācija - 2 gadi
    garantijas_tips - ārējais
    Griešanas naži - nerūsējošais tērauds
    GTIN - 8720389000157
    GTIN - 8720389001987
    Iekļautie piederumi -
    Iepakojuma saturs - -
    Izmēri - 16,8 x 19,2 x 38,1 cm
    Izmēri - 168x192x381 mm mm
    izmērs augstums - 340 mm
    izmērs platums - 220 mm
    izmērs svars - 2200 g
    Jauda - 2 l
    Jauda - Power - 600 W
    Kategorija - Blenderi
    Kategorija - Root/Mājsaimniecības preces/Mājsaimniecības preces/Mājsaimniecības elektroierīces - virtuve/Blenderi
    Kategorijas kods - BLE
    Krāsa - Black
    Krāsa - Black
    Krāsa - melns
    Ledus drupināšana - jā
    LongDesc -
    LongDesc - Gluda blendēšana bez gabaliņiem 45 sekundēsUnique ProBlend sistēmaUnique ProBlend sistēma nodrošina vienmērīgu konsistenciUnique ProBlend sistēma perfekti apvieno 3 tehnoloģijas, kas īpaši izstrādātas, lai nodrošinātu vienmērīgu blendēšanu bez gabaliņiem tikai 45 sekundēs. 600 W jaudas motors virza blendēšanas plūsmu, lai vienmērīgi cirkulētu visas sastāvdaļas, savukārt inovatīvais asmeņu dizains ir īpaši veidots, lai maksimāli palielinātu griešanas laukumu. Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi ir tas, ka burka ir veidota ar unikālām ribām, kas nepārtraukti virza sastāvdaļas atpakaļ blendēšanas plūsmā.Sadrupina ledu smalkos gabaliņos tikai 45 sekundēsIzmantojiet ProBlend sistēmu un Pulse iestatījumu, lai sasmalcinātu ledus kubiņus smalkos gabaliņos tikai 45 sekundēs. Ideāli piemērots iecienītākajiem atdzesētajiem dzērieniem un kokteiļiem, kā arī lieliski piemērots īpašu desertu pagatavošanai.2 ātruma un Pulse iestatījumu izvēleIzgatavojiet dažādus dzērienus un ļaujiet ātri pagatavot sastāvdaļas iecienītākajiem ēdieniem, izmantojot 2 ātruma un Pulse iestatījumus. Izmantojiet sastāvdaļām, sākot ar garšaugiem, garšvielām un dārzeņiem, līdz kafijas malšanai un pat ledus smalcināšanai, lai pagatavotu gardu atdzesētu kokteili.Lielā burka ideāli piemērota ģimenes vajadzībāmIztur līdz 6 dzērieniem (pamatojoties uz 200 ml stikla izmēru), pateicoties 1.25L efektīvā tilpuma.Ielejupielādējiet NutriU lietotni veselīgiem un garšīgiem ģimenes ēdieniemIelejupielādējiet un atklājiet NutriU lietotni ar +200 idejām, kā pagatavot iecienītākos dzērienus, ēdienus un uzkodas, izmantojot savu jauno blenderi. Veselīgai ēdiena gatavošanai jābūt vienkāršai, un jūsu ģimenei vajadzētu vēlēties vēl vairāk. Tāpēc lietotne NutriU piedāvā dažādas veselīgas alternatīvas jūsu iecienītākajiem ēdieniem. No veselīgiem šokolādes desertiem līdz uzturvielām bagātiem pamatēdieniem - mēs veidojam savas receptes veselīgi, bet neapdraudot gardu garšu.MTP sensors novērš motora pārkaršanuSpeciālais motora termoaizsardzības (MTP) sensors ir paredzēts, lai novērstu motora pārkaršanu un pasargātu no pārslodzes stāvokļa lietošanas laikā.Ergonomisks un izturīgs dizains ērtai lietošanaiDizains ir rūpīgi pārdomāts, lai tas būtu gan ergonomisks un izturīgs, gan arī moderns un stilīgs, turklāt tā izmērs ir piemērots visu veidu virtuvēm. Burkas forma ir ērta satveršanai, un pagriežamā poga ļauj viegli to darbināt.Lagni tīrāms un mazgājams trauku mazgājamā mašīnāBerkai ir noņemams vāks, kas atvieglo tīrīšanu. Burku, asmeņus un vāku var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.Izturīgi nerūsējošā tērauda asmeņiIzturīgie nerūsējošā tērauda asmeņi ilgāk saglabājas asi un nerūsē un nerūsē.Sūcējkājiņas, lai lietošanas laikā neradītu vibrācijuMikseris ir aprīkots ar piesūcējkājiņām, kas nodrošina stabilitāti un garantē, ka lietošanas laikā tas nedreb.
    LongProductName - 3000 sērijas blenderis HR2191/01 Vienmērīgi sajauc bez gabaliņiem 45 sekunžu laikā
    LongSummaryDescription - Philips 3000 sērijas HR2191/01. Tvertnes tilpums: 2 L, Vadības veids: Vadības ierīce: rotācijas mehānisms. Tips: Produkta krāsa: melna, caurspīdīga, Auklas garums: 0,85 m. Korpusa materiāls: melns, caurspīdīgs: Materiāls: plastmasa, nerūsējošais tērauds, Asmens materiāls: plastmasa, nerūsējošais tērauds: Materiāls: nerūsējošais tērauds, Materiāls burka(s): plastmasa. Jauda: 600 W, Barošanas avots: MAIŅSTRĀVAS AVOTS. Platums: 192 mm, dziļums: 168 mm, augstums: 381 mm.
    MANUFDATASHEET - https://www.philips.lt/c-p/HR2191_01/3000-series-blender/apzvalga
    Materiāls - Asmeņa materiāls - Nerūsējošais tērauds
    Materiāls - Korpusa materiāls - Plastmasa, nerūsējošais tērauds
    Materiāls - Materiāla burka(-as) - Plastmasa
    Materiāls asmens asmens - Nerūsējošais tērauds
    Materiāls korpuss - Metāls/plastmasa
    Nosaukums - Philips 3000 sērijas HR2191/01 blenderis 2 L Galda blenderis 600 W, melns, caurspīdīgs
    Nosaukums - Philips HR2191/01
    nosaukums - Stojamais blenderis HR2191/01 melns
    Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 35 cm
    Piegādes kastes daudzums - 1
    Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 25.5 cm
    Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 22 cm
    Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 2.268 kg
    Pilna apraksta līnija - Blendera tips Stacionārais|Blendera trauka tilpums 2l|Veiktspējas patēriņš 600 W|Kārtas auklas garums 0,85 m|Krāsa Melna|Izmērs 168x192x381 mm mm|Vienības neto svars 1,85 kg
    Platums - 168 mm
    Power - 600 W
    Power -
  • Joma: 600 W
  • Kabeļa garums: 0,85 m

  • Pretslīdēšanas bāze - jā
    ProdDesc - Philips 3000 sērijas blenderis HR2191/01, 600 W, 2 ātrumi un pulsa režīms
    ProducerCode - HR2191/01
    Produkta nosaukums - HR2191/01
    ProduktaPicture2 -
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/HR2191-01-01.jpg
    Pārdevēja mājas lapa - www.philips.com
    ražotājs - Philips
    Ražotājs - Philips
    ShortDescription - Jauda [W]: 600 | Krūzes tips: plastmasas | Tilpums [l]: 1,25 | Ātruma pakāpju skaits: 2 | Krāsa: melna
    ShortSummaryDescription - Philips 3000 sērija HR2191/01, Galda blenderis, 2 L, impulsa funkcija, ledus drupināšana, 0,85 m, 600 W
    Strāvas kabeļa garums - 0.85 m
    Svars - -
    Svars un izmēri - Augstums - 381 mm
    Svars un izmēri - Dziļums - 168 mm
    Svars un izmēri - Platums - 192 mm
    Tehnoloģija -
  • Problend tehnoloģija ar 4 zvaigžņu nerūsējošā tērauda asmeni
  • Termiskais sensors
  • Drīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā
  • Krūzes bruto tilpums: 2 l
  • Krūzes lietderīgais tilpums: 1,25 l
  • Rātuma iestatījumi: Pagrieziena poga (2 ātrumi) + impulss
  • Neslīdošas kājas

  • Tips - Blender
    Tips - Stends blenderis
    Turbo/impulsa funkcija - jā
    URL - https://www.philips.com/c-p/HR2191_01/3000-series-blender
    Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā - Jā
    Veiktspēja - bļodas ietilpība - 2 L
    Veiktspēja - Pulsa funkcija - Jā
    Veiktspēja - Vadības veids - Rotācijas
    Veiktspēja - Ātrumu skaits - 2
    vendpn - HR2191/01
    Vienība Neto svars - 1.85 kg
    Vienības bruto svars - 2.27 kg
    Vienības kastes augstums - 0.35
    Vienības kastes garums - 0.255
    Vienības kastes platums - 0.22
    Vienība Slikts tilpums - 0,01963 kubikmetru
    Zīmols - Philips
    Ātrumu skaits - 2
    Description - 3000 Series Blender Perfect result without pieces in just 45 seconds Designed to improve daily grinding, and thanks to 600W of power and good blade performance, you'll be able to grind all ingredients and even ice. Ideal consistency with minimal effort and time.
    Description - Blender kielichowy HR2191/01 czarny
    Wyjątkowy system ProBlend zapewnia gładką konsystencję blendowanych produktów
    Wyjątkowy system ProBlend to doskonałe połączenie 3 technologii zaprojektowanych tak, aby zapewnić gładką konsystencję blendowanych produktów bez grudek w czasie zaledwie 45 sekund*. Silnik o mocy 600 W pozwala na równomierną cyrkulację wszystkich składników, innowacyjny kształt ostrza gwarantuje maksymalną powierzchnię cięcia, a wyjątkowy dzbanek z żebrowaniem nieustannie kieruje składniki na tor blendowania.
    Kruszy lód na drobne kawałki w ciągu zaledwie 45 sekund
    System ProBlend oraz przycisk pulsacji pozwalają kruszyć lód na drobne kawałki w czasie zaledwie 45 sekund. Będzie pasować doskonale do Twoich ulubionych napojów i smoothie, a także wyjątkowych deserów.
    2 ustawienia prędkości i przycisk pulsacji do wyboru
    2 ustawienia prędkości i przycisk pulsacji do wyboru pozwalają przyrządzić szeroką gamę napojów oraz szybko przygotować składniki do ulubionych posiłków. Możesz z łatwością rozdrabniać zioła i przyprawy, mielić kawę, a nawet kruszyć lód do ulubionego, zimnego smoothie.
    Duży dzbanek idealny na potrzeby rodziny
    Faktyczna pojemność równa 1,25 l umożliwia przygotowanie 6 napojów (zakładając pojemność szklanki równą 200 ml).
    Pobierz aplikację NutriU i ciesz się przepisami na zdrowe i pyszne napoje dla całej rodziny
    Pobierz aplikację NutriU zawierającą ponad 200 pomysłów, jak z pomocą nowego blendera przygotować przepyszne napoje, posiłki i przekąski. Zdrowe gotowanie powinno być proste i zachęcać do dalszych eksperymentów. To dlatego aplikacja NutriU oferuje tak wiele alternatyw Twoich ulubionych dań w zdrowszej odsłonie. Począwszy od zdrowych deserów czekoladowych po odżywcze główne posiłki, nasze dania są zdrowe, ale nadal smaczne.
    Czujnik MTP zapobiega przegrzewaniu się silnika
    Specjalny czujnik temperatury silnika (MTP) chroni silnik przed przegrzaniem i zapobiega przetężeniom podczas blendowania.
    Ergonomiczna konstrukcja, wytrzymałość i łatwość obsługi
    Dzięki starannie przemyślanej konstrukcji urządzenie jest zarówno ergonomiczne oraz wytrzymałe, jak i nowoczesne oraz stylowe. Niewielkie wymiary sprawiają, że pasuje do każdej kuchni. Kształt dzbanka sprawia, że łatwo się go chwyta, a pokrętło zapewnia łatwą obsługę.
    Łatwe czyszczenie również w zmywarce
    Dzbanek ma zdejmowaną pokrywkę, co upraszcza mycie. Zarówno dzbanek, jak i ostrza oraz pokrywkę można bezpiecznie myć w zmywarce.
    Wytrzymałe ostrza ze stali szlachetnej
    Wytrzymałe ostrza ze stali szlachetnej nie tępią się, nie rdzewieją ani nie matowieją.
    Przyssawki eliminujące wibracje podczas blendowania
    Blender posiada przyssawki zapewniające stabilność i eliminujące wibracje podczas blendowania.
    2 lata gwarancji
    Blender posiada 2-letnią gwarancję zapewniającą spokój umysłu.
    Height - 381 mm
    Cord length - 0.85 m
    Blender jar capacity - 2l
    Blender type - Stationary
    Blender features - Cord compartment/Dishwasher safe/Non-slip base/Overload protection/Pulse/Variable speed
    BrandPartCode - HR2191/01
    GrossWeight - 1.980 kg
    Construction - -
    Other features -
    CnCode CnCode - 85094000
    Performance - Ice crushing - Yes
    dimension depth - 250 mm
    Design - Cord length - 0.85 m
    Design - Dishwasher-proof parts - Yes
    Design - Country of origin - China
    Design - Cord storage - Yes
    Design - Removable bowl - Yes
    Design - Product colour - Black, Transparent
    Design - Suction feet - Yes
    Design - Type - Tabletop blender
    DesignFeatures -
  • Body material: plastic + stainless steel
  • Jug material: plastic
  • Knife material: Stainless steel

  • Depth - 192 mm
    ean - 8720389001987
    Eans - 8720389001987
    Power - Power source - AC
    EnergyClass - -
    Power consumption - 600 Watts
    Warranty - 2 years
    Warranty - 12/24 months
    guarantee - 24
    WarrantyInfo - 2 year
    guarantee_type - external
    Cutting knives - stainless steel
    GTIN - 8720389000157
    GTIN - 8720389001987
    Accessories included -
    PackageContents - -
    Dimensions - 16.8 x 19.2 x 38.1 cm 
    Dimensions - 168x192x381 mm mm
    dimension height - 340 mm
    dimension width - 220 mm
    dimension weight - 2200 g
    Capacity - 2 l
    Power - Power - 600 W
    Category - Blenders
    Category - Root/Household articles/Small house appliances - kitchen/Blenders
    Category Code - BLE
    Colour - Black
    Color - Black
    Color - black
    Ice crushing - yes
    LongDesc -
    LongDesc - Smooth blends with no lumps in 45 secondsUnique ProBlend systemUnique ProBlend system ensures smooth consistencyUnique ProBlend system perfectly combines 3 technologies, custom-designed to ensure smooth blending with no lumps in just 45 seconds. The 600W power motor drives the blending flow to circulate all your ingredients evenly, while the innovative blade design is specially shaped to maximize the cutting area. Last but not least, the jar is designed with unique ribs to continuously guide ingredients back into the blending flow.Crushes ice into fine pieces in just 45 secondsUse the ProBlend system plus the Pulse setting to crush ice cubes into fine pieces in just 45 seconds. Perfect for your favorite chilled drinks and smoothies, and great for special desserts.2 speeds + Pulse settings to choose fromProduce a wide range of drinks and enable fast ingredient preparation for your favorite meals with 2 speed and Pulse settings to choose from. Use for ingredients from herbs, spices and veggies, to grinding coffee, and even crushing ice to make a delicious chilled smoothie.Large jar perfectly sized for your family's needsServes up to 6 drinks (based on 200ml glass size) thanks to 1.25L effective capacity.Download the NutriU app for healthy, tasty family favoritesDownload and discover the NutriU app with +200 ideas on how to make your favorite drinks, meals and snacks with the help of your new blender. Healthy cooking should be simple and leave your family wanting more. That is why the NutriU app offers a variety of healthy alternatives of your favorite dishes. From healthy chocolate desserts to nutrient-packed main meals, we create our recipes healthy but without compromising on delicious taste.MTP sensor prevents motor overheatingSpecial Motor Thermo Protection (MTP) sensor is designed to prevent the motor from overheating and protects from over-current condition during use.Ergonomic and robust design for ease of useThe design has been carefully considered to be both ergonomic and robust, while also being modern and stylish, sized to fit in all types of kitchen. The jar shape is comfortable to grip and the rotary knob enables easy operation.Easy to clean and dishwasher safeThe jar has a removable lid to make cleaning easy. The jar, blades and lid are all dishwasher safe.Durable stainless steel bladesDurable stainless steel blades stay sharp and free from rust or tarnishing for longer.Suction feet for no vibrations during useThe blender features suction feet for stability and to ensure it doesn’t vibrate during use.
    LongProductName - 3000 Series Blender HR2191/01 Smooth blends with no lumps in 45 seconds
    LongSummaryDescription - Philips 3000 series HR2191/01. Bowl capacity: 2 L, Control type: Rotary. Type: Tabletop blender, Product colour: Black, Transparent, Cord length: 0.85 m. Housing material: Plastic, Stainless steel, Blade material: Stainless steel, Material jar(s): Plastic. Power: 600 W, Power source: AC. Width: 192 mm, Depth: 168 mm, Height: 381 mm
    MANUFDATASHEET - https://www.philips.lt/c-p/HR2191_01/3000-series-blender/apzvalga
    Material - Blade material - Stainless steel
    Material - Housing material - Plastic, Stainless steel
    Material - Material jar(s) - Plastic
    Material blade - Stainless steel
    Material housing - Metal/plastic
    Title - Philips 3000 series HR2191/01 blender 2 L Tabletop blender 600 W Black, Transparent
    Name - Philips HR2191/01
    name - Stand blender HR2191/01 black
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 35 cm
    Shipping box quantity - 1
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 25.5 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 22 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 2.268 kg
    Full Description Line - Blender type Stationary|Blender jar capacity 2l|Power consumption 600 Watts|Cord length 0.85 m|Colour Black|Dimensions 168x192x381 mm mm|Unit Net Weight 1.85 kg
    Width - 168 mm
    Power - 600 W
    Power -
  • Power: 600 W
  • Cord length: 0.85 m

  • Anti-skid base - yes
    ProdDesc - Philips 3000 Series Blender HR2191/01, 600 W, 2-speed and pulse mode
    ProducerCode - HR2191/01
    ProductName - HR2191/01
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/HR2191-01-01.jpg
    Vendor Homepage - www.philips.com
    producer - Philips
    Producer - Philips
    ShortDescription - Moc [W]: 600 | Rodzaj dzbanka: Tworzywo sztuczne | Pojemność [l]: 1.25 | Ilość stopni prędkości: 2 | Kolor: czarny
    ShortSummaryDescription - Philips 3000 series HR2191/01, Tabletop blender, 2 L, Pulse function, Ice crushing, 0.85 m, 600 W
    Length of power cable - 0.85 m
    Weight - -
    Weight & dimensions - Height - 381 mm
    Weight & dimensions - Depth - 168 mm
    Weight & dimensions - Width - 192 mm
    Technology -
  • Problend technology with 4-star stainless steel blade
  • Thermal sensor
  • Dishwasher safe
  • Jug gross capacity: 2 l
  • Jug useful capacity: 1.25 l
  • Speed settings: Rotary knob (2 speeds) + pulse
  • Non-slip feet

  • Type - Blender
    Type - Stand blender
    Turbo/Pulse function - yes
    URL - https://www.philips.com/c-p/HR2191_01/3000-series-blender
    Dishwasher safe - Yes
    Performance - Bowl capacity - 2 L
    Performance - Pulse function - Yes
    Performance - Control type - Rotary
    Performance - Number of speeds - 2
    vendpn - HR2191/01
    Unit Net Weight - 1.85 kg
    Unit Gross Weight - 2.27 kg
    Unit Box Height - 0.35
    Unit Box Length - 0.255
    Unit Box Width - 0.22
    Unit Brutto Volume - 0.01963 cubm
    Brand - Philips
    No. of speeds - 2
    52,77 €
    Philips HR2191/01, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas