Awei A897BL

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 990454 Preces kods: AWE000159
Pasūtāms 13 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
18,79 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 14.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 88
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - AWEI Bluetooth sporta austiņas A897BL Jaunums no AWEI - A896BL Bluetooth austiņas ar sensacionālo Bluetooth 5.3. Pateicoties jaunākajai savienojamības tehnoloģijai, savienojums ar viedtālruni kļūst nevainojams un uzticams, ļaujot jums netraucēti baudīt iecienītāko mūziku un brīvas sarunas. Gaisa vadītspēja Šīs austiņas ir aprīkotas ar gaisa vadītspēju. Tas nozīmē, ka, neraugoties uz to, ka starp ausi un austiņu ir liela atstarpe, nekas neatslāpē atskaņoto mūziku. A897BL austiņas nevar traucēt apkārtējās skaņas vai pat vējš. Tas pats attiecas arī uz to telefona zvaniem: zvani ir tīri un skaidri. Jāatzīmē, ka, neraugoties uz perfektu vides skaņas izolāciju, lietotāja drošība ir paaugstināta, jo viņš nezaudē kontaktu ar apkārtējo vidi: var sadzirdēt kliedzienu, ātrās palīdzības mašīnu, skaņas signālu un citas skaņas, kas ļauj pietiekami ātri reaģēt. To noteikti novērtēs lietotāji, kuri skrien pilsētvidē vai brauc ar velosipēdu - viņi vēlas ne tikai sajust mūziku, bet arī jābūt modriem pret ārējo vidi. Lieliska veiktspēja Tomēr runa nav tikai par iespaidīgo skaņas kvalitāti. A896BL austiņas ir aprīkotas ar 200 mAh akumulatoru, kas garantē līdz pat 8 stundām nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu, izmantojot tikai 2 stundu uzlādi. Izcilais gaidīšanas laiks līdz pat 300 stundām nodrošina, ka austiņas vienmēr ir gatavas lietošanai. Daudzpusīga lietošana Tā nav tikai ierīce mūzikas klausīšanai - tās jūs pavadīs arī jūsu iecienīto fizisko aktivitāšu laikā. Neatkarīgi no tā, vai sportojat ārā vai iekštelpās, IPX4 ūdensizturības kategorija nozīmē, ka sviedri un lietus nav problēma. A896BL austiņas ļaus jums dzirdēt smalkas fona skaņas, skatoties filmas, piešķirot jaunu dimensiju jūsu vizuālajai pieredzei. Spēlēs zema latentuma pakāpe un perfekta audio sinhronizācija ļaus jums uzreiz reaģēt uz apkārtējās vides skaņām, palielinot jūsu iesaisti un spēles baudījumu. Pateicoties to daudzpusībai, A896BL austiņas rada neaizmirstamu pieredzi gan skaņas, gan virtuālās realitātes jomā. Neatkarīgi no tā, vai jūs aizraujas ar mūziku, filmām vai spēlēm, šīs austiņas kļūs par neaizstājamu palīgu, Komforts un skaņas kvalitāte visaugstākajā līmenī Ja jūs novērtējat izcilu skaņas kvalitāti, A896BL austiņas atbildīs jūsu vēlmēm. Uzlabotie 10 mm draiveri aizvedīs jūs nianšu un emociju pilnajā pasaulē, piedāvājot HiFi skaņu. Pat fizisku aktivitāšu laikā vieglā konstrukcija garantē ērtu valkāšanu un neapgrūtina ausis. Tas viss, pateicoties viedajam skārienvadības modulim, kas ļauj ērti pārslēgties starp dziesmām un apstrādāt zvanus ar vienu roku.
Audio vadība - Skaļuma regulēšana
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bluetooth funkcijas - A2DP (Stereo pārraide)
Bluetooth funkcijas - AVRCP (tālvadības pults)
Bluetooth funkcijas - HFP (brīvroku profils)
Caurlaides josla (maks.) - 20000 kHz
Caurlaides josla (min) - 20 Hz
Citas funkcijas - Veids: Membrāna: 10 mm Uzlādes korpusa ietilpība: 240 mAh Austiņu uzlādes laiks: 2,5 stundas Darba laiks: līdz 7 stundām Gaidīšanas laiks: līdz 300 stundām Korpusa uzlādes ports: USB-C:
Diapazons - 10 m
dimensijas dziļums - 55 mm
Dizains - Kakla aptinums
ean - 6954284005210
garantija - 12
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi -
izmērs augstums - 155 mm
izmērs platums - 120 mm
izmērs svars - 90 g
Krāsa - Black
Mikrofons - iebūvēts
Mikrofons - Jā
nosaukums - Bluetooth austiņas ar gaisa vadību A897BL
Pieteikums - Mobilais
Pieteikums - Mūzika
Pieteikums - Navigācija
ražotājs - AWEI
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Skaņa - Stereo
Svars - 88 g
Tehnoloģija - Hands-free
vendpn - AWE000159
Description - AWEI Bluetooth sports headphones A897BL New from AWEI - A896BL Bluetooth headphones with sensational Bluetooth 5.3. Thanks to the latest connectivity technology, the connection with your smartphone becomes seamless and reliable, allowing you to enjoy your favorite music and free conversations smoothly. Air Conduction These headphones are equipped with air conduction. This means that despite the space between the ear and the earpiece, nothing drowns out the music being played. The A897BL headphones are not able to be disturbed by ambient sounds or even wind. It's the same with their phone calls: calls are clean and clear.
It is worth noting that despite the perfect soundproofing of the environment, the user's safety is increased, because he does not lose contact with the environment: a scream, an ambulance, a horn and other sounds can be heard, allowing for a sufficiently quick reaction. This will certainly be appreciated by users who run in the urban environment or ride a bike - they want not only to feel the music, but also need to be vigilant to the external environment. Excellent performance However, it's not just about the impressive sound quality. The A896BL headphones are equipped with a 200 mAh battery, guaranteeing up to 8 hours of continuous music playback from only a 2-hour charge. An exceptional standby time of up to 300 hours ensures that the headphones are always ready for use. Versatile use It is not only a device for listening to music - they will also accompany you during your favorite physical activities. Whether you're playing sports outdoors or indoors, the IPX4 waterproof rating means sweat and rain are no problem. The A896BL headphones will enable you to hear subtle background sounds while watching movies, adding a new dimension to your visual experience. In games, low latency and perfect audio synchronization will allow you to react instantly to ambient sounds, increasing your involvement and enjoyment of the game. Thanks to their versatility, the A896BL headphones create unforgettable experiences in both the field of sound and virtual reality. Whether you are passionate about music, movies or games, these headphones will become an indispensable companion, Comfort and sound quality at the highest level If you value excellent sound quality, the A896BL headphones will meet your expectations. Advanced 10mm drivers take you to a world full of nuances and emotions, offering HiFi sound. Even during physical activity, the lightweight design guarantees comfortable wearing and does not burden the ears. It's all thanks to the smart touch control module that allows you to conveniently skip between tracks and handle calls with one hand.
Audio controls - Volume control
Audio controls - Answer/Mute calls
Wireless communication - Bluetooth
Bluetooth features - A2DP (Stereo transmission)
Bluetooth features - AVRCP (Remote control)
Bluetooth features - HFP (Hands-Free Profile)
Pass band (max) - 20000 kHz
Pass band (min) - 20 Hz
Other features - Type: Sports headphones Bluetooth version: 5.3 Membrane: 10 mm Charging case capacity; 240 mAh Headphone charging time: 2.5 hours Working time: up to 7 hours Standby time: up to 300 hours Case charging port: USB-C
Range - 10 m
dimension depth - 55 mm
Design - Neck-wrap
ean - 6954284005210
guarantee - 12
guarantee_type - external
Accessories included -
dimension height - 155 mm
dimension width - 120 mm
dimension weight - 90 g
Color - Black
Microphone - built-in
Microphone - Yes
name - Bluetooth Headphones Air Conduction A897BL
Application - Mobile
Application - Music
Application - Navigation
producer - AWEI
Connectors - 1 x USB (Type C)
Sound - Stereo
Weight - 88 g
Technology - Hands-free
vendpn - AWE000159
18,79 €
Awei A897BL
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas