Awei A886BL

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 990453 Preces kods: AWE000158
Pasūtāms 6 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
20,59 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 13.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 50
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - AWEI Bluetooth sporta austiņas A886BL Jaunums no AWEI - A886BL Bluetooth austiņas ar revolucionāro Bluetooth 5.2. Pateicoties jaunākajai savienojamības tehnoloģijai, savienojums ar viedtālruni kļūst vienmērīgs un uzticams, ļaujot jums baudīt iecienītāko mūziku un zvanus bez pārtraukumiem. Inteliģentā trokšņu samazināšanas sistēma nodrošinās jums sirdsmieru un dziļu iegremdēšanos augstākās kvalitātes skaņās neatkarīgi no apkārtējās vides. Gaisa vadītspēja Šīs austiņas ir aprīkotas ar gaisa vadītspēju. Tas nozīmē, ka, neraugoties uz telpu starp ausi un austiņu, nekas neatslāpē atskaņoto mūziku. A886BL austiņas nevar traucēt apkārtējās vides skaņas vai pat vējš. Tas pats attiecas arī uz to telefona zvaniem: zvani ir tīri un skaidri. Jāatzīmē, ka, neraugoties uz perfektu vides skaņas izolāciju, lietotāja drošība ir paaugstināta, jo viņš nezaudē kontaktu ar apkārtējo vidi: var dzirdēt kliedzienu, ātro palīdzību, skaņas signālu un citas skaņas, kas ļauj pietiekami ātri reaģēt. To noteikti novērtēs lietotāji, kuri skrien pilsētvidē vai brauc ar velosipēdu - viņi vēlas ne tikai sajust mūziku, bet arī jābūt modriem pret ārējo vidi. Ilgs darba laiks Ne tikai skaņas kvalitāte ir iespaidīga. A886BL austiņas ir aprīkotas ar 240 mAh akumulatoru, kas nodrošina līdz pat 7 stundām nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu ar vienu 1,5 stundas ilgu uzlādi. Gaidīšanas režīms līdz pat 10 dienām garantē, ka austiņas būs gatavas lietošanai jebkurā laikā. Daudzpusīga izmantošana Tā nav tikai ierīce mūzikas klausīšanai - tās jūs pavadīs arī filmu un spēļu laikā, nodrošinot neticami dziļu skaņu un aizraujošu atmosfēru. Iedomājieties, ka, skatoties filmas, A886BL austiņas ļaus sadzirdēt smalkas fona skaņas, kas līdz šim ir izvairījušās no jūsu uzmanības, piešķirot skatāmajam attēlam vēl vienu dimensiju. Spēlēs zema latence un perfekta skaņas sinhronizācija ļaus jums uzreiz reaģēt uz apkārtējās vides skaņām, palielinot jūsu iesaistīšanās līmeni un apmierinātību ar spēli. A886BL austiņas, pateicoties to daudzpusībai, radīs jums neaizmirstamus piedzīvojumus gan mūzikas skaņu, gan virtuālās realitātes pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai jūs aizraujas ar mūziku, filmām vai spēlēm, šīs austiņas kļūs par jūsu neaizstājamu sabiedroto. Ērtas austiņas un lieliska skaņas kvalitāte Ja esat izcilas skaņas kvalitātes cienītājs, A886BL austiņas atbildīs jūsu gaidām. Iebūvētie 18 mm draiveri aizvedīs jūs nianšu un emociju pilnajā pasaulē, reproducējot skaņas HiFi kvalitātē. Pat fizisku aktivitāšu laikā īpaši mazais svars padara austiņu nēsāšanu ērtu un neapgrūtina ausis. Tas viss, pateicoties viedajam skārienvadības modulim, kas ļauj ērti pārslēgties starp dziesmām un veikt zvanus ar vienu roku.
Audio vadība - Skaļuma regulēšana
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bluetooth funkcijas - A2DP (Stereo pārraide)
Bluetooth funkcijas - HFP (brīvroku profils)
Caurlaides josla (maks.) - 20000 Hz
Caurlaides josla (min) - 20 Hz
Citas funkcijas - Bluetooth versija 5.2 Membrāna 18 mm Uzlādes korpusa ietilpība 240 mAh Austiņu uzlādes laiks 1,5 h Darba laiks līdz 7 h Gaidīšanas laiks līdz 10 dienām
Diapazons - 10 m
dimensijas dziļums - 55 mm
Dizains - Kakla aptinums
ean - 6954284041478
garantija - 12
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi -
izmērs augstums - 180 mm
izmērs platums - 120 mm
izmērs svars - 100 g
Krāsa - Black
Mikrofons - iebūvēts
nosaukums - Bluetooth austiņas ar gaisa vadību A886BL
Pieteikums - Mobilais
Pieteikums - Mūzika
Pieteikums - Navigācija
ražotājs - AWEI
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Skaņa - Stereo
Svars - 50 g
Tehnoloģija - Hands-free
vendpn - AWE000158
Description - AWEI Bluetooth sports headphones A886BL
New from AWEI - A886BL Bluetooth Headphones with revolutionary Bluetooth 5.2. Thanks to the latest connectivity technology, the connection to your smartphone becomes smooth and reliable, allowing you to enjoy your favorite music and calls without interruptions. The intelligent noise reduction system will give you peace of mind and deep immersion in the highest quality sounds, regardless of the environment.
Air Conduction
These headphones are equipped with air conduction. This means that despite the space between the ear and the earpiece, nothing drowns out the music being played. The A886BL headphones are not able to be disturbed by ambient sounds or even wind. It's the same with their phone calls: calls are clean and clear.
It is worth noting that despite the perfect soundproofing of the environment, the user's safety is increased, because he does not lose contact with the environment: a scream, ambulance, horn and other sounds can be heard, allowing for a sufficiently quick reaction. This will certainly be appreciated by users who run in the urban environment or ride a bike - they want not only to feel the music, but also need to be vigilant to the external environment.
Long working time
Not only the sound quality is impressive. The A886BL headphones are equipped with a 240 mAh battery that provides up to 7 hours of continuous music playback from a single 1.5-hour charge. The standby time of up to 10 days guarantees that the headphones will be ready for use at any time.
Versatile use
It's not just a device for listening to music - they will also accompany you during movies and games, providing incredible depth of sound and immersive atmosphere. Imagine that while watching movies, the A886BL headphones will allow you to hear subtle background sounds that have so far escaped your attention, adding another dimension to the image you are watching. In games, low latency and perfect audio synchronization will allow you to react instantly to ambient sounds, increasing your level of engagement and satisfaction in the game. The A886BL headphones, thanks to their versatility, will create unforgettable experiences for you both in the world of music sounds and virtual reality. Regardless of whether you are passionate about music, movies or games, these headphones will become your indispensable companion.
Comfortable headphones and great sound quality
If you are a lover of excellent sound quality, the A886BL headphones will meet your expectations. Built-in 18mm drivers will take you to a world full of nuances and emotions, reproducing sounds in HiFi quality. Even during physical activity, the ultra-light weight makes wearing the headphones comfortable and does not burden the ears. All this thanks to the smart touch control module, which allows you to conveniently skip between tracks and make calls with one hand.
Audio controls - Volume control
Audio controls - Answer/Mute calls
Wireless communication - Bluetooth
Bluetooth features - A2DP (Stereo transmission)
Bluetooth features - HFP (Hands-Free Profile)
Pass band (max) - 20000 Hz
Pass band (min) - 20 Hz
Other features - Bluetooth version 5.2 Membrane 18mm Charging case capacity 240mAh Headphone charging time 1.5 hours Working time up to 7 h Standby time up to 10 days
Range - 10 m
dimension depth - 55 mm
Design - Neck-wrap
ean - 6954284041478
guarantee - 12
guarantee_type - external
Accessories included -
dimension height - 180 mm
dimension width - 120 mm
dimension weight - 100 g
Color - Black
Microphone - built-in
name - Bluetooth Headphones Air Conduction A886BL
Application - Mobile
Application - Music
Application - Navigation
producer - AWEI
Connectors - 1 x USB (Type C)
Sound - Stereo
Weight - 50 g
Technology - Hands-free
vendpn - AWE000158
20,59 €
Awei A886BL
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas