Sony WF-C700N, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 956079 Preces kods: WFC700NB.CE7
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 2 gadi
108,28 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 31
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators > Uzlādes laiks - 1.5 h
Apraksts -
Audio vadība - Skaļuma regulēšana
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
augstums - 6.8
Austiņas - Elements - 5 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (ar uzlādes korpusu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 15 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - sarunu laiks - 5 stundas
Barošanas avots - sarunu laiks - 5 stundas
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 1 stunda
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 1 stunda
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 1 stunda
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bluetooth funkcijas - HFP (brīvroku profils)
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Caurlaides josla (maks.) - 20 kHz
Caurlaides josla (min) - 20 Hz
Citas funkcijas -
Citas funkcijas > Frekvenču diapazons - 20-20000 Hz
Citas funkcijas > Kastes saturs - Uzlādes korpuss, USB kabelis, silikona austiņas
description_et - Trokšņu slāpēšanas tehnoloģija ļauj koncentrēties uz mūziku Ērtā ergonomiskā konstrukcija nodrošina komfortu visas dienas garumā Spēcīgi basi un skaidri vokāli no 5 mm elementiem Skaidri skan brīvroku zvani Akumulatora darbības laiks līdz 15 stundām + 10 minūšu ātrā uzlāde Daudzfunkcionāla...punktu savienojums ļauj ātri pārslēgties starp divām ierīcēm IPX4 kategorija aizsargā pret šļakatām un sviedriem DSEE tehnoloģija kvalitatīvākai straumēšanai un saspiestu mūzikas failu klausīšanai Kabatas izmēra lādēšanas kārbiņa ļauj ērti paņemt austiņas līdzi Viegla vadība ar vienu pieskārienu, lai pārslēgtos starp trokšņu slāpēšanas un apkārtējās skaņas režīmiem Iedvesmojoša audio pieredze ar 5 mm elementiem Sony WF-C700 bezvadu austiņas nodrošina spēcīgus basus un skaidrus vokālus. Izbaudiet mūziku, filmas, podkāstus un daudz ko citu ar bagātīgu skaņu. Tikai jūs un jūsu mūzika Izslēdziet fona trokšņus vai izmantojiet apkārtējās skaņas režīmu, lai saglabātu saikni ar apkārtējo vidi. Kontrolējiet apkārtējās vides skaņu, izmantojot Sony | Austiņas lietotni, un pārņemiet kontroli pār klausīšanās pieredzi. Izstrādātas ērtībām Koncentrējieties uz mūziku tik ilgi, cik vēlaties. Šīm nelielajām, vieglajām austiņām ir ergonomisks dizains, kas nodrošina komfortu visas dienas garumā pat mazākām ausīm. Ieklausieties katrā ritmā, izmantojot augstas kvalitātes digitālo skaņas uzlabošanas dzinēju (DSEE) un Sony unikālo draiveri, kas nodrošina mūziku ar autentisku vokālu un spēcīgiem basiem. Pielāgojiet mūziku savai gaumei, izmantojot Sony | austiņu lietotni. Skaidri zvani, lai kur jūs atrastos Saziņa plūst brīvi, pateicoties brīvroku zvaniem, kas tagad ir skaidrāki nekā jebkad, pateicoties augstas kvalitātes iebūvētajam mikrofonam. Vēja radīto troksni slāpējošās austiņas WF-C700N skaidri pārraida jūsu balsi pat vējainā dienā. Klausieties visu dienu, uzlādējamas dažu minūšu laikā Pateicoties parocīgajam uzlādes apvalkam, mūziku varat atskaņot līdz pat 15 stundām. Un, ja steidzaties, 10 minūšu ātrā uzlāde nodrošina līdz pat papildu stundai klausīšanās laika. Plēsmas un sviedri? Nekādu problēmu - pateicoties IPX4 ūdensizturības klasei, austiņām netraucēs ne šļakatas, ne sviedri, tāpēc varat klausīties mūziku, kamēr trenējaties vai atpūšaties.
description_lv -
description_lv - Trokšņu slāpēšanas tehnoloģija, kas ļauj iegremdēties mūzikā. Izbaudiet komfortu visas dienas garumā ar mūsu ergonomiskajām austiņām ar ergonomisku virsmu. Atbrīvojiet izcilu skaņu aizraujošai klausīšanās pieredzei. Skaidrāki nekā jebkad agrāk brīvroku zvani. Līdz 15 stundu akumulatora darbības laiks ar ātru uzlādi (10 min uzlādes līdz 1 stundai atskaņošanas). Daudzpunktu savienojums ļauj ātri pārslēgties starp divām ierīcēm vienlaicīgi. Ar IPX4 klasifikāciju, šļakatas un sviedri neapturēs šīs austiņas. Uzlabojiet saspiestu mūzikas failu kvalitāti un izbaudiet mūzikas straumēšanu ar augstas kvalitātes skaņu, izmantojot DSEE™. Kabatas izmēra futrālis ļauj ērti paņemt austiņas līdzi. Viegla pogu darbība ļauj ar vienu nospiešanu pārslēgties starp trokšņu slāpēšanas un apkārtējās skaņas režīmu. Iedvesmojoša skaņas pieredze 5 mm skaļruņa bloks ar augstas atbilstības diafragmu nodrošina spēcīgus basus un skaidru vokāla kvalitāti. Mūzika, filmas un podkāsti tiek skaidri atskaņoti, pateicoties bagātīgai vidējā diapazona skaņai. Tikai jūs un jūsu mūzika Atceliet fona trokšņus ar trokšņu sensora tehnoloģiju vai izmantojiet apkārtējās skaņas režīmu, lai saglabātu saikni ar dabisko vidi. Pielāgojiet apkārtējo skaņu, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotni, lai kontrolētu klausīšanās pieredzi. Izstrādātas, domājot par komfortu Koncentrējieties uz mūziku tik ilgi, cik vēlaties. Šīm nelielajām, vieglajām austiņām ir ergonomisks virsmas dizains, kas nodrošina komfortu visas dienas garumā pat mazākām ausīm. Augstā kvalitātē sadzirdiet katru ritmu Digitālā skaņas uzlabošanas sistēma (DSEE) un Sony unikālais draiveris mūziku atskaņo ar autentisku vokālu un spēcīgiem basiem. Mainiet mūziku atbilstoši savai gaumei, izmantojot EQ iestatījumus Sony | Headphones Connect lietotnē. Uzticami zvani, lai kur jūs tos vestu Konversācija plūst brīvi ar vieglu brīvroku zvanīšanu, kas tagad ir skaidrāka nekā jebkad, pateicoties augstas kvalitātes iebūvētajam mikrofonam. Pateicoties vēja trokšņu samazināšanas struktūrai, WF-C700N skaidri nodod jūsu balsi pat vējainā dienā. Klausieties visu dienu, uzlādējiet dažu minūšu laikā Izbaudiet līdz pat 15 stundām ilgu klausīšanos, pateicoties ērtajam uzlādes korpusam. Un, ja jums steigā nepieciešams papildināt akumulatoru, 10 minūšu ātrā uzlāde nodrošina līdz pat stundai ilgāku atskaņošanas laiku. Nekādas problēmas ar šļakatām un sviedriem Pateicoties IPX4 ūdensizturības klasei, šļakatas un sviedri neapturēs šīs austiņas, lai jūs varētu turpināt kustēties mūzikas pavadībā.
description_ru -
description_short_en - Bezvadu austiņas ausīs Bagātīga skaņa ar spēcīgiem basiem un trokšņu slāpēšanu Iebūvēts mikrofons zvaniem brīvroku režīmā IPX4 ūdensnecaurlaidīgs un ergonomisks dizains Akumulatora darbības ilgums līdz 15 stundām ar korpusu + ātrā uzlāde
description_short_et - Bezvadu austiņas uz ausīm Bagātīga, spēcīga zemo frekvenču un trokšņu slāpēšanas skaņa Integrēts mikrofons zvaniem brīvroku režīmā Akumulatora darbības laiks līdz 15 stundām ar uzlādes futrālīti + ātrā uzlāde Ergonomisks, pret šļakatām noturīgs dizains.
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu austiņas ausīsSātīga skaņa ar jaudīgiem basiem un trokšņu slāpēšanuIekštelpu mikrofons zvaniem brīvroku režīmāBaterijas darbības ilgums līdz 15 stundām ar lādētāju + ātrā uzlādeErgonomisks, pret šļakatām izturīgs dizains.
Diapazons - 10 m
dimensijas dziļums - 40 mm
dimensionalWeight - 72
Dizains - In-ear
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Troksni izolējošas austiņas
Dizains - austiņu tips - Trokšņus absorbējošas austiņas
Dizains - austiņu tips - Trokšņus izolējošas austiņas
Dizains - austiņu tips - Trokšņu slāpēšanas austiņas
Dizains > Produkta krāsa - Black
dziļums - 8.9
EAN - 4548736143593
ean - 4548736143593
Eans - 4548736143593
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 stundas (ar uzlādes korpusu)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 5 mirkļi
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 10 minūtes = 1 stunda
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
gross_weight - 0.21
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 3104 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 100.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 68.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 89.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 92.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 50.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.15 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.02 kg
izmērs augstums - 105 mm
izmērs platums - 90 mm
izmērs svars - 135 g
Jauda > Akumulatora darbības laiks - 15 h
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
Kods - WFC700NB.CE7
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Kopā - svars (g) - 4,6
Krāsa - Black
Mikrofons - Jā
Mikrofons - Nē
Mikrofons - Mikrofona tips - Ar fona trokšņu filtrēšanu
Mikrofons - Mikrofona tips - Ar trokšņu izolāciju
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Trokšņu slāpēšanas mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Trokšņu slāpēšanas mikrofons
name_et - Sony bezvadu austiņas WF-C700N, melnas
nosaukums - Austiņas WF-C700 melnas
Nosaukums - Sony WF-C700N melns
Nosaukums - Sony WF-C700N Patiesi bezvadu ANC austiņas, melnas Sony | Patiesi bezvadu austiņas | WF-C700N | Bezvadu | Ausu austiņas | Trokšņu slāpēšana | Bezvadu | Melnas
nosaukums_lv - Sony bezvadu austiņas WF-C700N, melnas
nosaukums_lv - Sony bezvadu austiņas WF-C700N, melnas
nosaukums_ru - Sony bezvadu austiņas WF-C700N, melnas
Pieteikums - Mobilais
Pieteikums - Mūzika
platums - 9.2
producerCode - WFC700NB.CE7
ProducerCode - WFC700NB.CE7
productName - Sony WF-C700N Patiesi bezvadu ANC austiņas, melnas Sony | Patiesi bezvadu austiņas | WF-C700N | Bezvadu | Ausu austiņas | Trokšņu slāpēšana | Bezvadu | Melnas
productSize - Parasts
Pārtika - Sarunu laiks - 5 stundas
Ražotāja produkta nosaukums - WF-C700N
Ražotāja produktu grupa - Patiesi bezvadu austiņas
ražotāja_kods - WFC700NB.CE7
ražotājs - Sony
Ražotājs - Sony
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AAC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AAC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AAC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - SBC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - SBC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - SBC
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Darba frekvence - 2.4 GHz
Savienojamība - Darbības frekvence - 2.4 GHz
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Savienojamība - diapazons - 10 m
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojamība > Bluetooth versija - 5.2
Savienojamība > Ierīču savienojamība - Bluetooth
Savienojamības porti un interfeisi > USB uzlādes ports - Jā
Savienojums - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojums - Bluetooth protokoli - AAC
Savienojums - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojums - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojums - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojums - Bluetooth protokoli - SBC
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojums - Darba rādiuss - 10 m
Savienojums - Darba rādiuss - 10 м
Savienojums - Darbības frekvence - 2,4 GHz
Savienojums - Darbības frekvence - 2.4 GHz
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
ShortDescription -
sizeX - 115
sizeY - 35
sizeZ - 90
Skaļruņi - Draiveri - 5 mm
Skaļruņi - Draiveri - 5 mm
Skaļruņi - Elements - 5 mm
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaņa - Stereo
svars - 130
svītrkods - 4548736143593
Tehniskā informācija > Austiņu savienojuma veids - Bezvadu
Tehniskā informācija > Bezvadu - Jā
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.21 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - IPX4 noturība pret šļakatām. Vadīklas uz auss
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.06 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Sony
Tehniskā informācija > Savienotāja tips - Bluetooth
Tehniskā informācija > Trokšņu slāpēšana - Jā
Tehniskā informācija > Valkāšanas stils - In-ear
Tehnoloģija - Hands-free
Vadītāja izmērs - 5 mm
vendpn - WFC700NB
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Silikona spilventiņi
Vispārīgi - Iekārtas - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Aarbuds
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņu uzmavas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IPX4
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Pret šļakatām izturīgs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Silikona spilveni
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IPX4
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Izturība pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Aizsargs pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IPX4
Vispārīgi - Svars (g) - 4,6
Vispārīgi - Svars (g) - 4,6
Vispārīgi - Svars (g) - 4.6
zīmols - Sony
Battery > Charging time - 1.5 h
Description -
Audio controls - Volume control
Audio controls - Answer/Mute calls
height - 6.8
Kõrvaklapid - Elemendid - 5 mm
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Power source - Battery life - 15 hours (with charging case)
Toide - Aku kestvus - 15 tundi (koos laadimiskarbiga)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 15 часов (с коробкой для зарядки)
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Talk time - 5 hours
Источник питания - Разговорное время - 5 часов
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Power source - Fast charging - 10 minutes = 1 hour
Источник питания - Быстрая зарядка - 10 минут = 1 час
Toide - Kiirlaadimine - 10 minutit = 1 tund
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
Wireless communication - Bluetooth
Bluetooth features - HFP (Hands-Free Profile)
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
Pass band (max) - 20 kHz
Pass band (min) - 20 Hz
Other features -
Other features > Frequency range - 20-20000 Hz
Other features > Box contents - Charging Case, USB Cable, Silicone Earbuds
description_et - Mürasummutustehnoloogia laseb keskenduda muusikale Kogu päeva mugavus tänu ergonoomilisele disainile Võimas bass ja selged vokaalid 5 mm elementidest Selge kõlaga käed-vabad helistamine Aku kestab kuni 15 tundi + 10-minutiline kiirlaadimine Multi-Point ühendus võimaldab kiiresti kahe seadme vahel ümber lülituda IPX4 reiting kaitseb pritsmete ja higi eest DSEE tehnoloogia kvaliteetsemaks striimimiseks ja tihendatud muusikafailide kuulamiseks Taskusuuruses laadimiskarp võimaldab kõrvaklappe hõlpsalt kaasa võtta Lihtne juhtnupp – üks vajutus, et lülituda mürasummutuse ja Ambient Sound režiimi vahel Kaasahaarav helikogemus
5 mm elementidega Sony WF-C700 juhtmevabad kõrvaklapid lasevad kõlada võimsal bassil ja selgetel vokaalidel. Naudi rikkaliku heliga muusikat, filme, podcaste ja muud. Ainult Sina ja Sinu muusika
Summuta taustamüra või kasuta Ambient Sound režiimi, et püsida ühenduses oma keskkonnaga. Reguleeri ümbritsevat heli Sony | Headphones rakenduse kaudu ja võta kontroll oma kuulamiskogemuse üle. Loodud mugavust silmas pidades
Keskendu oma muusikale nii kaua, kui soovid. Nendel väikestel kergetel kõrvaklappidel on ergonoomiline disain, mis tagab kogu päeva mugavuse isegi väiksemate kõrvade jaoks. Kuula iga lööki kõrge kvaliteediga
Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) ja Sony ainulaadne draiver esitavad muusikat autentse vokaali ja võimsa bassiga. Muuda muusika oma maitsele sobivaks Sony | Headphones rakenduse kaudu. Selged kõned, kus iganes oled
Vestlus voolab vabalt tänu käed-vabad kõnedele, mis on nüüd selgemad kui kunagi varem tänu kvaliteetsele sisseehitatud mikrofonile. Tuulemüra vähendavad WF-C700N kõrvaklapid edastavad Su hääle selgelt isegi tuulisel päeval. Kuula terve päeva, lae minutitega
Tänu käepärasele laadimisümbrisele saad lasta muusikal kõlada kuni 15 tundi. Ja kui Sul on parasjagu kiire, annab 10-minutiline kiirlaadimine kuni tund aega kuulamisaega juurde. Pritsmed ja higi? Pole probleemi
IPX4 veekindluse reitinguga kõrvaklappe ei takista pritsmed ega higi – nii et saad muusikat kuulata nii trennis kui puhkehetkel.
description_lv -
description_en - Noise cancelling technology to immerse yourself in music. Experience all-day comfort with our ergonomic surface designed earbuds. Unleash exceptional sound for a captivating listening experience. Hands free calling that’s clearer than ever before. Up to 15 hours of battery life with quick charging (10 min charge for up to 1 hour of playback). Multipoint connection allows you to quickly switch between two devices at once. With an IPX4 rating, splashes and sweat won’t stop these headphones. Boost the quality of compressed music files and enjoy streaming music with high quality sound through DSEE™. A pocket-sized case makes it easy to take your headphones with you. Easy button operation allows you to switch between Noise Cancelling and Ambient Sound mode with one push. An immersive sound experience
A 5 mm driver unit with a high-compliance diaphragm ensures powerful bass and clear vocal quality. Music, movies and podcasts are clearly reproduced, thanks to rich mid-range sound. Just you and your music
Cancel out background noise with Noise Sensor Technology or use the Ambient Sound Mode to stay connected to your natural surroundings. Adjust ambient sound with the Sony | Headphones Connect app to control your listening experience. Designed with comfort in mind
Focus on your music for as long as you like. These small, lightweight headphones have an ergonomic surface design for all-day comfort, even for smaller ears. Hear every beat in high quality
The Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) and Sony’s unique driver reproduce your music with authentic vocals and powerful bass. Change your music to fit your taste with EQ settings on the Sony | Headphones Connect app. Reliable calls wherever you take them
Conversation flows freely with easy hands-free calling, now clearer than ever with a high-quality built-in microphone. With Wind Noise Reduction Structure the WF-C700N delivers your voice clearly, even on a windy day. Listen all day, charge in minutes
Enjoy up to 15 hours of listening thanks to the handy charging case. And if you need to top up in a hurry, 10 minute quick charging gives you up to an hour of extra play time. Splashes and sweat, no problem
With an IPX4 water resitance rating, splashes and sweat won't stop these headphones – so you can keep moving to the music.
description_ru -
description_short_en - Wireless in-ear earbuds Rich sound with powerful bass and noise cancelling Built-in microphone for hands-free calls IPX4 waterproof & ergonomic design Battery lasts up to 15 hours with case + fast charging
description_short_et - Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid Rikkalik, võimsa bassi ja mürasummutusega heli Integreeritud mikrofon käed-vabad kõnedeks Aku kestab koos laadimiskarbiga kuni 15 tundi + kiirlaadimine Ergonoomiline, pritsmekindel disain
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные наушники-вкладышиНасыщенный звук с мощными басами и шумоподавлениемВстроенный микрофон для громкой связиАккумулятора хватает на 15 часов с зарядным устройством + быстрая зарядкаЭргономичный дизайн с защитой от брызг
Range - 10 m
dimension depth - 40 mm
dimensionalWeight - 72
Design - In-ear
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Troksni izolējošas austiņas
Дизайн - Тип наушников - Шумопоглощающие наушники
Design - Headphone type - Noise isolating headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Mürasummutavad kõrvaklapid
Design > Colour of product - Black
depth - 8.9
EAN - 4548736143593
ean - 4548736143593
Eans - 4548736143593
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 hours (with charging case)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 5 stundas
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 10 minutes = 1 hour
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - external
warrantyType - G
gross_weight - 0.21
warrantyLength - 24
Accessories included -
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 3104 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 100.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 68.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 89.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 92.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 50.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.15 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.02 kg
dimension height - 105 mm
dimension width - 90 mm
dimension weight - 135 g
Power > Battery life - 15 h
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Code - WFC700NB.CE7
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Общее - Вес (г) - 4,6
Color - Black
Microphone - Yes
Microphone - No
Mikrofons - Mikrofona tips - Ar fona trokšņu filtrēšanu
Микрофон - Тип микрофона - С шумоизоляцией
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
Microphone - Microphone type - Noise-cancelling microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Mürasummutusega mikrofon
name_et - Sony juhtmevabad kõrvaklapid WF-C700N, must
name - Earphones WF-C700 black
Name - Sony WF-C700N Czarne
Name - Sony WF-C700N Truly Wireless ANC Earbuds, Black Sony | Truly Wireless Earbuds | WF-C700N | Wireless | In-ear | Noise canceling | Wireless | Black
name_en - Sony wireless earbuds WF-C700N, black
name_lv - Sony wireless earbuds WF-C700N, black
name_ru - Sony беспроводные наушники WF-C700N, черный
Application - Mobile
Application - Music
width - 9.2
producerCode - WFC700NB.CE7
ProducerCode - WFC700NB.CE7
productName - Sony WF-C700N Truly Wireless ANC Earbuds, Black Sony | Truly Wireless Earbuds | WF-C700N | Wireless | In-ear | Noise canceling | Wireless | Black
productSize - Normal
Toide - Kõneaeg - 5 tundi
Producer product name - WF-C700N
Producer product family - Truly Wireless Earbuds
manufacturer_code - WFC700NB.CE7
producer - Sony
Producer - Sony
Ühendus - Bluetooth protokollid - A2DP
Connectivity - Bluetooth protocols - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Ühendus - Bluetooth protokollid - AAC
Connectivity - Bluetooth protocols - AAC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AAC
Ühendus - Bluetooth protokollid - AVRCP
Connectivity - Bluetooth protocols - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Ühendus - Bluetooth protokollid - HFP
Connectivity - Bluetooth protocols - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Ühendus - Bluetooth protokollid - HSP
Connectivity - Bluetooth protocols - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Ühendus - Bluetooth protokollid - SBC
Connectivity - Bluetooth protocols - SBC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - SBC
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.2
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Darba frekvence - 2.4 GHz
Connectivity - Operating frequency - 2.4 GHz
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Connectivity - Range - 10 m
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Ports & interfaces > Bluetooth version - 5.2
Ports & interfaces > Device connectivity - Bluetooth
Ports & interfaces > USB charging port - Yes
Соединение - Bluetooth протоколы - A2DP
Соединение - Bluetooth протоколы - AAC
Соединение - Bluetooth протоколы - AVRCP
Соединение - Bluetooth протоколы - HFP
Соединение - Bluetooth протоколы - HSP
Соединение - Bluetooth протоколы - SBC
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.2
Ühendus - Tööraadius - 10 m
Соединение - Рабочий радиус - 10 м
Ühendus - Töösagedus - 2,4 GHz
Соединение - Рабочая частота - 2.4 GHz
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Connectors - 1 x USB (Type C)
ShortDescription -
sizeX - 115
sizeY - 35
sizeZ - 90
Speakers - Drivers - 5 mm
Skaļruņi - Draiveri - 5 mm
Колонки - Элементы - 5 мм
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Sound - Stereo
weight - 130
barcode - 4548736143593
Technical details > Headphones connection type - Wireless
Technical details > Wireless - Yes
Technical details > Wireless connection - Yes
Technical details > Gross weight - 0.21 kg
Technical details > Other features - IPX4 splashproof. On ear controls
Technical details > Net weight - 0.06 kg
Technical details > Producer - Sony
Technical details > Connector type - Bluetooth
Technical details > Noise canceling - Yes
Technical details > Wearing style - In-ear
Technology - Hands-free
Driver size - 5 mm
vendpn - WFC700NB
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Силиконовые подушечки
Общее - Комплектация - USB-C cable
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
General - Package contents - Earbuds
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - USB-C cable
General - Package contents - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņu uzmavas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX4
Üldine - Ilmastikukindlus - Pritsmekindel
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Silikoonpadjad
Üldine - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weather sealing - IPX4
General - Weather sealing - Splash proof
Общее - Погодная устойчивость - Защита от брызг
Общее - Погодная устойчивость - IPX4
Üldine - Kaal (g) - 4,6
Vispārīgi - Svars (g) - 4,6
General - Weight (g) - 4.6
brand - Sony
108,28 €
Sony WF-C700N, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas