JBL Endurance Run BT, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 911476 Preces kods: JBL_ENDURANCE_RUN_BT_BLACK_EU
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Līdzīgi produkti
Šis produkts JBL Endurance Run BT, Black
JBL Tune 770NC Headphones
Xiaomi Redmi Buds 3 Lite, Black
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro, Black
Beyerdynamic DT 770 Pro, 32 Ohm
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
36,89 €
98,32 €
25,36 €
72,28 €
148,14 €
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) Nav Ir Ir Ir
Apgaismojuma krāsa Nav Nav Nav Nav
Apgaismojums Nav Nav Nav Nav
Frekvenču diapazons max, Hz 20000 N/A N/A 35000
Frekvenču diapazons min, Hz 20 N/A N/A 5
Jutība, dB 102 N/A N/A 96
Kanālu skaits Stereo Stereo Stereo Stereo
Krāsa Melna Melna Melna Melna
Mikrofona tips Uz Vada Fiksēts Fiksēts Nav
Mikrofons Ir Ir Ir Nav
Pieslēgums Bluetooth Bluetooth Bluetooth Bluetooth 3.5mm
Pretestība, Ω 16 N/A 16 32
Savienojuma veids Bezvadu True Wireless True Wireless Ar vadu
Svars, g 20 36 42 270
Tips In-Ear In-Ear In-Ear Over-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 102
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Uz Vada
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 16
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 20
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_lv - Ar JBL Endurance austiņām jūs iegūsiet lielāku motivāciju treniņu procesā. Pateicoties FlipHook dizainam, tās pielāgojas ausīm vai ir aizāķējamas aiz auss, lai nodrošinātu papildu nēsāšanas ērtības treniņu procesā. Pateicoties IPX5 mitrumu izturībai nav jāuztraucas par sviedriem vai lietainiem laika apstākļiem. 6 stundu atskaņošana JBL Endurence RUNBT ir iebūvēts mikrofons un vadības pults skaņas un brīvroku kontrolei. Austiņu daļas aizmugurē ir iestrādāti magnēti, lai austiņas būtu ērtāk uzglabāt, kamēr tās nelietojat. TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Skaļruņu izmēri: 8mm Skaņas jūtība: 102dB Dinamiskā frekvence: 20Hz - 20kHz Maksimālā ieejas jauda: 15mW Pretestība: 16 Omi Bluetooth versija: V4.1 Bluetooth profili: A2DP V1.2; AVRCP V1.5; HFP V1.5; HSP V1.2 Bateriju tips: Litija jonu Polimēra (3.7V DC, 120mAH) Uzlādes laiks: 2 stundas Runāšanas laiks ar Bluetooth: Līdz 6 stundām Mūzikas atskaņošanas laiks ar Bluetooth: Līdz 6 stundām Svars: 19,7g Iepakojumā 1x ENDURANCE RUNBT 3x Ausu uzgaļu izmēri 1x Uzlādes vads
description_lv - Izmantojot JBL izturības austiņas, treniņu procesā iegūsiet lielāku motivāciju. Pateicoties FlipHook dizainam, tās pielāgojas ausīm vai var aizķerties aiz auss, lai treniņu procesa laikā sniegtu papildu stimulu. nav jāuztraucas par sviedriem vai lietainā laika komplektu, pateicoties IPX5 mitrumizturībai. 6 stundu atskaņošana JBL Endurance RUNBT ir iebūvēts mikrofons un vadības panelis, kas nodrošina skaņas un brīvroku vadību. Austiņu aizmugurējā daļā ir iebūvēti uzgaļi, kas atvieglo austiņu lietošanu, atrodoties ārpus telpām. TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Skaļruņu izmēri: Skaņas jutība: 102 dB Dinamiskā frekvence: 20 Hz - 20 kHz Maksimālā ieejas jauda: 15 mW Pretestība: 16 Ω Bluetooth versija: Bluetooth: V4.1 Bluetooth profils: Bluetooth: A2DP V1.2; AVRCP V1.5; HFP V1.5; PA V1.2 Baterijas tips: Bluetooth: Bluetooth Bluetooth: A2DP V1.2; AVRCP V1.5; HFP V1.5; PA V1.2 Litija jonu polimēra (3,7 V līdzstrāvas, 120 mAH) Uzlādes laiks: 2 stundas Sarunas laiks ar Bluetooth: 2 stundas Sarunas laiks ar Bluetooth: 1 stunda: Mūzikas atskaņošanas laiks ar Bluetooth: līdz 6 stundām: Līdz 6 stundām Svars: 19,7 g Iepakojumā 1x ENDURANCE RUNBT 3x ausu uzgaļu izmēri 1x lādēšanas kabelis
description_ru - Ar JBL Endurance austiņām treniņa laikā iegūsiet lielāku motivāciju. Pateicoties FlipHook dizainam, tās pielāgojas jūsu ausīm vai var tikt piestiprinātas aiz auss, lai treniņa laikā sniegtu papildu pastiprinājumu. nav jāuztraucas par svīšanu vai lietainiem laika apstākļiem, pateicoties IPX5 mitrumizturībai. 6 stundas atskaņošanas JBL Endurance RUNBT ir iebūvēts mikrofons un vadības panelis audio kontrolei un brīvroku saziņai. Austiņu aizmugurējā daļa ir iebūvēta tā, lai austiņas būtu ērti lietojamas, kad tās nav mājās.TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Skaļruņa izmērs: 8 mm Skaņas jutība: 102 dB Dinamiskā frekvence: 20 Hz - 20 kHz Maksimālā ieejas jauda: 15 mW Impedance: 16 Ohmu Bluetooth versija: V4.1 Bluetooth profils: A2DP V1.2; AVRCP versija 1.5; HFP versija 1.5; PA V1.2 Akumulatora padomi: litija jonu polimērs (3,7 VDC, 120 mAh) Uzlādes laiks: 2 stundas Bluetooth sarunu laiks: līdz 6 stundām Bluetooth mūzikas atskaņošanas laiks: līdz 6 stundām Bluetooth mūzikas atskaņošanas laiks: līdz 6 stundām Svars: 19,7 g Iepakojums 1x BEAUTIFUL 3 izmēru ausu āķīši 1x uzlādes kabelis
EAN - 6925281955112
EAN_kods - 6925281955112
gross_weight - 0.11 kg
Kategorija_1 - Audio
Kategorija_2 - Bezvadu austiņas ar mikrofonu
Modelis - JBLENDURRUNBTBLK
Nosaukums - JBL Endurance RUNBT, austiņas (melnas, IPX5, mikrofons)
Ražotāja_kods - JBLENDURRUNBTBLK
Ražotājs - JBL
Ražotājs - JBL
Svars - 0,20
svars - 0.1 kg
title_lv - JBL Endurance Run Bluetooth austiņas
title_lv - JBL Endurance Run Bluetooth Bezvadu Austiņas
title_ru - JBL Endurance Run Bluetooth austiņas
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_lv - Ar JBL Endurance austiņām jūs iegūsiet lielāku motivāciju treniņu procesā. Pateicoties FlipHook dizainam, tās pielāgojas ausīm vai ir aizāķējamas aiz auss, lai nodrošinātu papildu nēsāšanas ērtības treniņu procesā. Pateicoties IPX5 mitrumu izturībai nav jāuztraucas par sviedriem vai lietainiem laika apstākļiem. 6 stundu atskaņošana JBL Endurence RUNBT ir iebūvēts mikrofons un vadības pults skaņas un brīvroku kontrolei. Austiņu daļas aizmugurē ir iestrādāti magnēti, lai austiņas būtu ērtāk uzglabāt, kamēr tās nelietojat.
TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA
Skaļruņu izmēri: 8mm
Skaņas jūtība: 102dB
Dinamiskā frekvence: 20Hz - 20kHz
Maksimālā ieejas jauda: 15mW
Pretestība: 16 Omi
Bluetooth versija: V4.1
Bluetooth profili: A2DP V1.2; AVRCP V1.5; HFP V1.5; HSP V1.2
Bateriju tips: Litija jonu Polimēra (3.7V DC, 120mAH)
Uzlādes laiks: 2 stundas
Runāšanas laiks ar Bluetooth: Līdz 6 stundām
Mūzikas atskaņošanas laiks ar Bluetooth: Līdz 6 stundām
Svars: 19,7g
Iepakojumā
1x ENDURANCE RUNBT
3x Ausu uzgaļu izmēri
1x Uzlādes vads
description_en - With JBL Endurance headphones, you will get more motivation during the training process. Thanks to the FlipHook design, they adapt to the ears or can be hooked behind the ear for an extra boost during the training process. no need to worry about sweat or rainy weather kits thanks to IPX5 moisture resistance. 6 hours of playback JBL Endurance RUNBT has a built-in microphone and control panel for sound and hands-free control. The back of the earcups are built in to make it easy to use the headphones while they're away.
TECHNICAL SPECIFICATION
Speaker dimensions: 8mm
Sound sensitivity: 102dB
Dynamic frequency: 20Hz - 20kHz
Maximum input power: 15mW
Resistance: 16 Ohms
Bluetooth version: V4.1
Bluetooth profile: A2DP V1.2; AVRCP V1.5; HFP V1.5; PA V1.2
Battery tips: Lithium-ion Polymer (3.7V DC, 120mAH)
Charging time: 2 hours
Talk time with Bluetooth: Up to 6 hours
Music playback time with Bluetooth: Up to 6 hours
Weight: 19.7 g
In the package
1x ENDURANCE RUNBT
3x ear tip sizes
1x Charging cable
description_ru - С наушниками JBL Endurance вы получите больше мотивации во время тренировочного процесса. Благодаря конструкции FlipHook они адаптируются к ушам или могут быть закреплены за ухом для дополнительного усиления во время тренировочного процесса. не нужно беспокоиться о потоотделении или дождливой погоде благодаря влагостойкости IPX5. 6 часов воспроизведения JBL Endurance RUNBT имеет встроенный микрофон и панель управления для управления звуком и громкой связи. Задняя часть чашек наушников встроена, чтобы облегчить использование наушников, когда их нет дома.
ТЕХНИЧЕСКАЯ СПЕЦИФИКАЦИЯ
Размеры динамика: 8 мм
Звуковая чувствительность: 102 дБ
Динамическая частота: 20 Гц - 20 кГц
Максимальная входная мощность: 15 мВт
Сопротивление: 16 Ом
Версия Bluetooth: V4.1
Профиль Bluetooth: A2DP V1.2; АВРКП версии 1.5; ХФП версии 1.5; ПА V1.2
Наконечники батареи: литий-ионный полимер (3,7 В постоянного тока, 120 мАч)
Время зарядки: 2 часа
Время разговора по Bluetooth: до 6 часов
Время воспроизведения музыки с Bluetooth: до 6 часов
Вес: 19,7 г
В упаковке
1x БЕГ НА ВЫНОСЛИВОСТЬ
3 размера ушных вкладышей
1x зарядный кабель
EAN - 6925281955112
EAN_code - 6925281955112
gross_weight - 0.11 kg
Category_1 - Audio
Category_2 - Wireless Headsets with microphone
Model - JBLENDURRUNBTBLK
Name - JBL Endurance RUNBT, Headset (black, IPX5, microphone)
Manufacturer_code - JBLENDURRUNBTBLK
Producer - JBL
Manufacturer - JBL
Weight - 0,20
weight - 0.1 kg
title_en - JBL Endurance Run Bluetooth Headphones
title_lv - JBL Endurance Run Bluetooth Bezvadu Austiņas
title_ru - JBL Endurance Run Bluetooth Наушники
36,89 €
JBL Endurance Run BT, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas