Xiaomi Redmi Buds 4 Pro, Moon White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 909173 Preces kods: BHR5897GL
Pasūtāms 3 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
71,10 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 20.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 30000
Frekvenču diapazons min, Hz : 30
Jutība, dB : 43
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 24
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 40
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_lv - Hi-Res Audio Bezvadu Atbalsts Atbalsta uzlaboto LDAC audio kodeku. Hi-Fi skaņas kvalitāte Dual Dinamiskie draiveri. Immersive skaņa Galīgais immersive pieredzi. Līdz 43 dB aktīvai trokšņu slāpēšanai 30-3000hz plaša frekvence ANC. Uzlabota tehnoloģija vēja trokšņa samazināšanai Vairāk immersive āra sporta.
Līdz 36 stundām Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks Līdz 9 stundām klausīšanās ar vienu uzlādi. Klausieties līdz 2 stundām Mūzikas ar 5 minūšu uzlādi Divu ierīču viedais savienojums Pārslēgties piepūles starp viedtālruni un datoru.
3-mikrofona trokšņu slāpēšana zvaniem Kristāldzidri zvani. Ergonomisks dizains Ērts fit. Hi-Res Audio Bezvadu Atbalsts pārsteidzoša skaņa Svētki jūsu ausīm-Redmi Buds 4 Pro ir sertificēts ar Hi-Res Audio Wireless un atbalsta LDAC audio kodeku ar pārraides ātrumu līdz 990kbps, kā arī audio izšķirtspēju 96kHz/24bit un augstāk.
Hi-Fi skaņas kvalitāte Dual Dinamiskie draiveri Izveidojiet savu personīgo skaņas sistēmu Redmi Buds 4 Pro piedāvā pilnīgi jaunu divu dinamisko draiveru sistēmu, kas sastāv no 10 mm alumīnija sakausējuma diafragmas un 6 mm titāna diafragmas trīskāršām frekvencēm. Kopā abi draiveri apvieno, lai nodrošinātu kristāldzidru trīskāršu un bagātīgu basu dažādos žanros. Immersive skaņa Par dzīvu immersive pieredzi Redmi Buds 4 Pro piedāvā pilnīgi jaunu ieskaujošu skaņas sistēmu, kas izmanto Xiaomi patentētu HRTF skaņas algoritmu, lai simulētu reālās dzīves skaņu un sniegtu patiesi ieskaujošu pieredzi, skatoties video, kas ir saderīgs ar dažādiem audio avotiem un atskaņošanas ierīcēm.
Visprogresīvākā trokšņu slāpēšanas tehnoloģija Līdz 43 dB aktīvai trokšņu slāpēšanai Efektīvi samazina nevēlamu troksni Austiņas var samazināt troksni līdz pat 43 dB, bloķējot līdz 99,3% ārējā trokšņa*, ļaujot mierīgi un klusi baudīt mūziku.
AI adaptīvā ANC Gudri pārslēdzas starp 3 ANC līmeņiem Gaismas trokšņu slāpēšana - Biroji, Bibliotēkas Dziļa trokšņu slāpēšana - Metro stacijas, lidostas Līdzsvarota trokšņu slāpēšana - Kafejnīcas, Parki Dual pārredzamības režīms Klausieties savu apkārtni un sarunas Regulārā caurspīdīguma režīmā jūs varat dzirdēt apkārtni, nenoņemot austiņas. Varat arī pārslēgties, lai uzlabotu balss režīmu, kad jums ir jārunā ar kādu aci pret aci. Inovatīva vēja trokšņu samazināšanas tehnoloģija Skrien pēc sirds patikas un atstāj vēju aiz sevis Katrā austiņā ir iebūvēts metāla vēja vairogs, lai efektīvi samazinātu vēja troksni, kā arī patentēts vēja trokšņa samazināšanas algoritms, kas automātiski ieslēdzas, kad vējš sasniedz noteiktu ātrumu, lai jūs varētu izbaudīt aktivitātes brīvā dabā, netraucējot.
3-mikrofona trokšņu slāpēšana zvaniem Kristāldzidra zvana kvalitāte, lai kur jūs atrastos Katram no trim mikrofoniem ir sava funkcija, un tas precīzi izraksta balss skaņas, lai efektīvi filtrētu ārējo troksni. Zvanu kvalitāte tiek vēl vairāk uzlabota, izmantojot neironu tīkla trokšņu samazināšanas algoritmu. Līdz 36 stundām Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks Palaist maratonu ar savu iecienītāko mūziku Klausieties līdz 9 stundām Mūzikas ar vienu uzlādi vai līdz 36 stundām, ja to lieto kopā ar uzlādes korpusu. Un, ja jūs steidzaties un aizmirsāt uzlādēt, austiņas pēc ātras 5 minūšu uzlādes var atskaņot līdz 2 stundām mūzikas. Divu ierīču viedais savienojums Viegli pārslēdzieties starp viedtālruni un datoru Austiņas var vienlaikus izveidot savienojumu ar divām Android, iOS vai Windows ierīcēm, ļaujot jums izmantot tās pašas austiņas, kad atrodaties birojā. Saderīgās MIUI ierīcēs MIUI uznirstošais logs ātrai savienošanai pārī automātiski parādās, atverot uzlādes korpusu (ar austiņām) pie tālruņa.
pieskāriena vadība Kontrolējiet mūziku un pārslēdziet režīmus ar pirkstu galiem Katra austiņa ir aprīkota ar sensoru, kas ļauj apturēt mūzikas atskaņošanu un pārslēgt režīmus ar īsu vai garu nospiešanu. Ergonomisks dizains ērts fit Redmi Buds 4 Pro piedāvā novatorisku un gludu dizainu ar izliektām malām. Tas ir arī ergonomiski izstrādāts, lai samazinātu spiedienu auss kanālā, un sver tikai aptuveni 5,0 gramus, lai nodrošinātu ērtu fit. Viegli pielāgot jūsu earbuds Lejupielādējiet lietotni Xiaomi Earbuds, lai pielāgotu Redmi Buds 4 Pro bezvadu austiņu trokšņu slāpēšanas un pieskāriena vadības iestatījumus. Jūs kontrolējat-pielāgojiet iestatījumus optimālam audio un instalējiet tiešsaistes programmaparatūras jauninājumus. Ir vēl vairāk funkcijas, lai jūs varētu atklāt. IP54 putekļu un ūdens izturība Ideāli piemērots treniņiem-sviedru izturīgs dizains.
In-ear noteikšana Atskaņošana tiek automātiski apturēta, kad jūs izņemt austiņas no ausīm, un atsāk, kad jūs nodot tos atpakaļ. Atrodiet austiņas Bluetooth savienojuma diapazonā varat izmantot lietotni Xiaomi Earbuds, lai atrastu austiņas, atskaņojot skaņu, izmantojot vienu no tām.
description_lv - Hi-Res Audio bezvadu atbalsts Atbalsta uzlabotu LDAC audio kodeku. Hi-Fi skaņas kvalitāte Divi dinamiskie skaļruņi. Iespaidīga skaņa Pilnīgi aizraujoša pieredze. Līdz 43 dB aktīvā trokšņu slāpēšana 30-3000 Hz platfrekvences ANC. Uzlabota tehnoloģija vēja trokšņu mazināšanai Lielāka iegremdēšana sportošanai brīvā dabā. Līdz 36 stundām īpaši ilgs akumulatora darbības laiks Ar vienu uzlādi var klausīties līdz 9 stundām. Ar 5 minūšu uzlādi var klausīties līdz 2 stundām mūzikas. Divu ierīču viedā savienojamība Viegli pārslēgties starp viedtālruni un datoru. 3 mikrofonu trokšņu slāpēšana zvaniem Kristāldzidri zvani.
Ergonomisks dizains Ērti piegulošas. Hi-Res Audio Wireless Atbalsta pārsteidzošu skaņu Svētki ausīm - Redmi Buds 4 Pro ir sertificētas Hi-Res Audio Wireless un atbalsta LDAC audio kodeku ar pārraides ātrumu līdz 990 kbps, kā arī 96 kHz/24bit un lielāku audio izšķirtspēju. Hi-Fi skaņas kvalitāte Divi dinamiskie draiveri Izveidojiet savu personīgo skaņas sistēmu Redmi Buds 4 Pro ir aprīkotas ar pilnīgi jaunu dubultu dinamisko draiveru sistēmu, kas sastāv no 10 mm alumīnija sakausējuma diafragmas un 6 mm titāna diafragmas augstajām frekvencēm. Abi draiveri kopā nodrošina kristālskaidrus augstos un bagātīgus zemos toņus dažādos žanros. Iedvesmojoša skaņa Dzīvai iegremdējošai pieredzei Redmi Buds 4 Pro ir aprīkotas ar pilnīgi jaunu iegremdējošas skaņas sistēmu, kas izmanto Xiaomi patentētu HRTF skaņas algoritmu, lai simulētu reālu skaņu un nodrošinātu patiesi aizraujošu pieredzi, skatoties video, kas ir saderīga ar dažādiem audio avotiem un atskaņošanas ierīcēm.
Modernākā trokšņu slāpēšanas tehnoloģija Līdz 43 dB aktīva trokšņu slāpēšana Efektīvi samazina nevēlamu troksni Austiņas spēj samazināt troksni līdz pat 43 dB, bloķējot līdz pat 99.AI adaptīvā ANC inteliģenti pārslēdzas starp 3 ANC līmeņiem Viegla trokšņu slāpēšana - birojos, bibliotēkās Dziļa trokšņu slāpēšana - metro stacijās, lidostās Līdzsvarota trokšņu slāpēšana - kafejnīcās, parkos Divkāršs caurspīdīguma režīms Klausieties apkārtējo vidi un sarunas Parastā caurspīdīguma režīmā varat dzirdēt apkārtējo vidi, nenoņemot austiņas. Varat arī pārslēgties uz uzlabotas balss režīmu, kad nepieciešams ar kādu aprunāties aci pret aci. Inovatīva vēja trokšņa samazināšanas tehnoloģija Skrieniet pēc sirds patikas un atstājiet vēju aiz muguras Katrā austiņā ir iebūvēts metāla vēja aizsargs, kas efektīvi samazina vēja troksni, kā arī patentēts vēja trokšņa samazināšanas algoritms, kas automātiski ieslēdzas, kad vējš sasniedz noteiktu ātrumu, lai jūs varētu netraucēti baudīt brīvdabas aktivitātes.
3 mikrofonu trokšņu slāpēšana zvaniem Kristālskaidra zvanu kvalitāte, lai kur jūs atrastos Katram no trim mikrofoniem ir sava funkcija, un tie precīzi izvelk balss skaņas, lai efektīvi filtrētu ārējos trokšņus. Zvanu kvalitāte tiek vēl vairāk uzlabota, izmantojot neironu tīkla trokšņu samazināšanas algoritmu. Līdz 36 stundām īpaši ilgs akumulatora darbības laiks Izskrieniet maratonu ar savu iecienītāko mūziku Klausieties līdz 9 stundām mūzikas ar vienu uzlādi vai līdz pat 36 stundām, izmantojot ar uzlādes futrālīti. Un, ja steidzaties un esat aizmirsis uzlādēt, pēc 5 minūšu ātras uzlādes austiņas var atskaņot līdz pat 2 stundām mūzikas. Divu ierīču viedā savienojamība Pārslēdzieties bez piepūles starp viedtālruni un datoru Austiņas var savienot ar divām Android, iOS vai Windows ierīcēm vienlaicīgi, ļaujot izmantot vienas un tās pašas austiņas, atrodoties birojā. Saderīgās MIUI ierīcēs MIUI uznirstošais logs ātrās savienošanas pieprasījumiem automātiski parādās, kad atverat uzlādes korpusu (ar austiņām) tālruņa tuvumā. skārienvadība Kontrolējiet mūziku un pārslēdziet režīmus ar pirkstu galiem Katra austiņa ir aprīkota ar sensoru, kas ļauj apturēt mūzikas atskaņošanu un pārslēgt režīmus ar īsu vai garu nospiešanu. Ergonomisks dizains ērti pieguļ Redmi Buds 4 Pro ir inovatīvs un gluds dizains ar izliektām malām. Tās ir arī ergonomiski veidotas, lai samazinātu spiedienu auss kanālā, un sver tikai aptuveni 5,0 gramus, nodrošinot ērtu piegulēšanu. Viegli pielāgojiet savas austiņas Lejupielādējiet Xiaomi Earbuds lietotni, lai pielāgotu trokšņu slāpēšanas un skārienu vadības iestatījumus savām Redmi Buds 4 Pro bezvadu austiņām. Jūs esat noteicējs - pielāgojiet iestatījumus optimālam skaņojumam un instalējiet tiešsaistes programmaparatūras atjauninājumus. Jums ir vēl vairāk funkciju, ko atklāt. IP54 putekļu un ūdensizturība Ideāli piemērotas treniņiem - pret sviedriem izturīgs dizains. Atpazīšana ausīs Atskaņošana tiek automātiski apturēta, kad izņemat austiņas no ausīm, un atsākas, kad ievietojat tās atpakaļ. Atrodiet savas austiņas Bluetooth savienojuma diapazonā varat izmantot Xiaomi Earbuds lietotni, lai atrastu savas austiņas, atskaņojot skaņu caur kādu no tām.
description_ru - Atbalsta augstas izšķirtspējas bezvadu audio atskaņošanu Atbalsta uzlabotu LDAC audio kodeku. Hi-Fi skaņas kvalitāte Divi dinamiskie draiveri. Aizraujoša skaņa Nepārspējami aizraujoša pieredze. Aktīvā trokšņu slāpēšana līdz 43 dB ANC ar plašu frekvenču diapazonu 30-3000 Hz. Uzlabota tehnoloģija vēja trokšņu slāpēšanai Vairāk iespēju sportošanai brīvā dabā. Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks līdz 36 stundām Ar vienu uzlādi var klausīties līdz 9 stundām. Ar 5 minūšu uzlādi var klausīties mūziku līdz 2 stundām Smart Abi draiveri kopā nodrošina kristālskaidrus augstos un bagātīgus basus dažādos žanros. Iedvesmojoša skaņa Pilnīgai iegremdējošai pieredzei Redmi Buds 4 Pro ir aprīkotas ar pilnīgi jaunu iegremdējošas skaņas sistēmu, kas izmanto Xiaomi patentēto HRTF skaņas algoritmu, lai simulētu reālu skaņu un nodrošinātu patiesi aizraujošu video pieredzi, kas ir saderīga ar dažādiem audio avotiem un atskaņošanas ierīcēm. Uzlabota trokšņu slāpēšanas tehnoloģija Aktīva trokšņu slāpēšana līdz 43 dB Effie Varat arī pārslēgties uz balss pastiprināšanas režīmu, ja nepieciešams ar kādu runāt aci pret aci. Inovatīva vēja trokšņu slāpēšanas tehnoloģija Skrieniet, cik vien vēlaties, un atstājiet vēju aiz muguras. Katrā austiņā ir iebūvēts metāla vēja vairogs, kas efektīvi samazina vēja radīto troksni, kā arī patentēts vēja trokšņu slāpēšanas algoritms, kas automātiski ieslēdzas, kad vējš sasniedz noteiktu ātrumu, lai jūs varētu baudīt brīvā dabā, nebaidoties, ka tas traucēs. Trokšņu slāpēšana Zvanu kvalitāti vēl vairāk uzlabo neironu tīkla trokšņu slāpēšanas algoritms. Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks līdz 36 stundām Skrieniet maratonu, klausoties savu iecienītāko mūziku Klausieties mūziku līdz 9 stundām ar vienu uzlādi vai līdz 36 stundām, izmantojot ar uzlādes futrālīti. Un, ja esat steigā un aizmirsāt uzlādēt, pēc 5 minūšu ātras uzlādes austiņas var atskaņot mūziku līdz pat 2 stundām. Viedā savienojamība ar divām ierīcēm Viegli pārslēdzieties starp viedtālruni un datoru Austiņas var savienot ar divām Android, iOS vai Windows ierīcēm vienlaicīgi, ļaujot izmantot vienas austiņas, kad esat birojā. Saderīgās MIUI ierīcēs MIUI uznirstošais logs ātras savienošanas pieprasījumiem automātiski parādās, kad atverat uzlādes korpusu (ar austiņām) blakus tālrunim. skārienvadība Kontrolējiet mūziku un pārslēdziet režīmus ar pirkstu galiem Katra austiņa ir aprīkota ar sensoru, kas ļauj apturēt mūziku un pārslēgt režīmus ar īsu vai garu nospiešanu. Ergonomisks dizains ērti pieguļ Redmi Buds 4 Pro ir inovatīvs un gluds dizains ar izliektām malām. Tās ir arī ergonomiski veidotas, lai samazinātu spiedienu auss kanālā, un sver tikai aptuveni 5,0 gramus, nodrošinot ērtu piegulēšanu. Viegli pielāgojiet savas austiņas Lejupielādējiet Xiaomi Earbuds lietotni, lai pielāgotu Redmi Buds 4 Pro bezvadu austiņu trokšņu slāpēšanas un skārienvadības iestatījumus. Viss ir kontrolējams - pielāgojiet iestatījumus optimālai skaņai un instalējiet tiešsaistes programmaparatūras atjauninājumus. Atklājiet vēl vairāk funkciju. IP54 putekļu un ūdensizturība Ideāli piemērots treniņiem - pret sviedriem noturīgs dizains. Ausu noteikšanas funkcija Atskaņošana automātiski pārtraucas, kad izņemat austiņas no ausīm, un atsākas, kad ievietojat tās atpakaļ. Atrodiet savas austiņas Bluetooth savienojamības diapazonā, varat izmantot Xiaomi Earbuds lietotni, lai atrastu savas austiņas.
dimensionalWeight - 70
EAN - 6941812708583
Eans - 6934177776939
EAN_kods - 6934177776939
garantijaType - G
gross_weight - 0.1 kg
guaranteeLength - 24
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
Kategorija_1 - Audio
Kategorija_2 - Bezvadu austiņas ar mikrofonu
Modelis - BHR5897GL
Nosaukums - Xiaomi Redmi Buds 4 Pro balts
Nosaukums - Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Moon White
ProducerCode - 38952
producerCode - BHR5897GL
productName - Xiaomi Redmi Buds 4 Pro bezvadu austiņas baltas
productSize - Parasts
Ražotāja_kods - BHR5897GL
Ražotājs - Xiaomi
Ražotājs - Xiaomi
ShortDescription -
sizeX - 100
sizeY - 100
sizeZ - 35
Svars - 0,19
svars - 0.46 kg
svars - 165
title_lv - Xiaomi Redmi 4 Pro austiņas
title_lv - Xiaomi Redmi 4 Pro Austiņas
title_ru - Xiaomi Redmi 4 Pro austiņas
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_lv - Hi-Res Audio Bezvadu Atbalsts
Atbalsta uzlaboto LDAC audio kodeku.
Hi-Fi skaņas kvalitāte
Dual Dinamiskie draiveri.
Immersive skaņa
Galīgais immersive pieredzi.
Līdz 43 dB aktīvai trokšņu slāpēšanai
30-3000hz plaša frekvence ANC.
Uzlabota tehnoloģija vēja trokšņa samazināšanai
Vairāk immersive āra sporta.
Līdz 36 stundām Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks
Līdz 9 stundām klausīšanās ar vienu uzlādi.
Klausieties līdz 2 stundām Mūzikas ar 5 minūšu uzlādi
Divu ierīču viedais savienojums
Pārslēgties piepūles starp viedtālruni un datoru.
3-mikrofona trokšņu slāpēšana zvaniem
Kristāldzidri zvani.
Ergonomisks dizains
Ērts fit.
Hi-Res Audio Bezvadu Atbalsts
pārsteidzoša skaņa
Svētki jūsu ausīm-Redmi Buds 4 Pro ir sertificēts ar Hi-Res Audio Wireless un atbalsta LDAC audio kodeku ar pārraides ātrumu līdz 990kbps, kā arī audio izšķirtspēju 96kHz/24bit un augstāk.
Hi-Fi skaņas kvalitāte
Dual Dinamiskie draiveri
Izveidojiet savu personīgo skaņas sistēmu
Redmi Buds 4 Pro piedāvā pilnīgi jaunu divu dinamisko draiveru sistēmu, kas sastāv no 10 mm alumīnija sakausējuma diafragmas un 6 mm titāna diafragmas trīskāršām frekvencēm. Kopā abi draiveri apvieno, lai nodrošinātu kristāldzidru trīskāršu un bagātīgu basu dažādos žanros.
Immersive skaņa
Par dzīvu immersive pieredzi
Redmi Buds 4 Pro piedāvā pilnīgi jaunu ieskaujošu skaņas sistēmu, kas izmanto Xiaomi patentētu HRTF skaņas algoritmu, lai simulētu reālās dzīves skaņu un sniegtu patiesi ieskaujošu pieredzi, skatoties video, kas ir saderīgs ar dažādiem audio avotiem un atskaņošanas ierīcēm.
Visprogresīvākā trokšņu slāpēšanas tehnoloģija
Līdz 43 dB aktīvai trokšņu slāpēšanai
Efektīvi samazina nevēlamu troksni
Austiņas var samazināt troksni līdz pat 43 dB, bloķējot līdz 99,3% ārējā trokšņa*, ļaujot mierīgi un klusi baudīt mūziku.
AI adaptīvā ANC
Gudri pārslēdzas starp 3 ANC līmeņiem
Gaismas trokšņu slāpēšana
- Biroji, Bibliotēkas
Dziļa trokšņu slāpēšana
- Metro stacijas, lidostas
Līdzsvarota trokšņu slāpēšana
- Kafejnīcas, Parki
Dual pārredzamības režīms
Klausieties savu apkārtni un sarunas
Regulārā caurspīdīguma režīmā jūs varat dzirdēt apkārtni, nenoņemot austiņas. Varat arī pārslēgties, lai uzlabotu balss režīmu, kad jums ir jārunā ar kādu aci pret aci.
Inovatīva vēja trokšņu samazināšanas tehnoloģija
Skrien pēc sirds patikas un atstāj vēju aiz sevis
Katrā austiņā ir iebūvēts metāla vēja vairogs, lai efektīvi samazinātu vēja troksni, kā arī patentēts vēja trokšņa samazināšanas algoritms, kas automātiski ieslēdzas, kad vējš sasniedz noteiktu ātrumu, lai jūs varētu izbaudīt aktivitātes brīvā dabā, netraucējot.
3-mikrofona trokšņu slāpēšana zvaniem
Kristāldzidra zvana kvalitāte, lai kur jūs atrastos
Katram no trim mikrofoniem ir sava funkcija, un tas precīzi izraksta balss skaņas, lai efektīvi filtrētu ārējo troksni. Zvanu kvalitāte tiek vēl vairāk uzlabota, izmantojot neironu tīkla trokšņu samazināšanas algoritmu.
Līdz 36 stundām Īpaši ilgs akumulatora darbības laiks
Palaist maratonu ar savu iecienītāko mūziku
Klausieties līdz 9 stundām Mūzikas ar vienu uzlādi vai līdz 36 stundām, ja to lieto kopā ar uzlādes korpusu. Un, ja jūs steidzaties un aizmirsāt uzlādēt, austiņas pēc ātras 5 minūšu uzlādes var atskaņot līdz 2 stundām mūzikas.
Divu ierīču viedais savienojums
Viegli pārslēdzieties starp viedtālruni un datoru
Austiņas var vienlaikus izveidot savienojumu ar divām Android, iOS vai Windows ierīcēm, ļaujot jums izmantot tās pašas austiņas, kad atrodaties birojā. Saderīgās MIUI ierīcēs MIUI uznirstošais logs ātrai savienošanai pārī automātiski parādās, atverot uzlādes korpusu (ar austiņām) pie tālruņa.
pieskāriena vadība
Kontrolējiet mūziku un pārslēdziet režīmus ar pirkstu galiem
Katra austiņa ir aprīkota ar sensoru, kas ļauj apturēt mūzikas atskaņošanu un pārslēgt režīmus ar īsu vai garu nospiešanu.
Ergonomisks dizains
ērts fit
Redmi Buds 4 Pro piedāvā novatorisku un gludu dizainu ar izliektām malām. Tas ir arī ergonomiski izstrādāts, lai samazinātu spiedienu auss kanālā, un sver tikai aptuveni 5,0 gramus, lai nodrošinātu ērtu fit.
Viegli pielāgot jūsu earbuds
Lejupielādējiet lietotni Xiaomi Earbuds, lai pielāgotu Redmi Buds 4 Pro bezvadu austiņu trokšņu slāpēšanas un pieskāriena vadības iestatījumus. Jūs kontrolējat-pielāgojiet iestatījumus optimālam audio un instalējiet tiešsaistes programmaparatūras jauninājumus.
Ir vēl vairāk funkcijas, lai jūs varētu atklāt.
IP54 putekļu un ūdens izturība
Ideāli piemērots treniņiem-sviedru izturīgs dizains.
In-ear noteikšana
Atskaņošana tiek automātiski apturēta, kad jūs izņemt austiņas no ausīm, un atsāk, kad jūs nodot tos atpakaļ.
Atrodiet austiņas
Bluetooth savienojuma diapazonā varat izmantot lietotni Xiaomi Earbuds, lai atrastu austiņas, atskaņojot skaņu, izmantojot vienu no tām.
description_en - Hi-Res Audio Wireless Supported
Supports advanced LDAC audio codec.
Hi-Fi sound quality
Dual dynamic drivers.
Immersive sound
The ultimate immersive experience.
Up to 43dB active noise cancellation
30-3000Hz wide frequency ANC.
Enhanced technology for reducing wind noise
More immersive for outdoor sports.
Up to 36 hours ultra-long battery life
Up to 9 hours of listening on a single charge.
Listen up to 2 hours of music with a 5-minute charge
Dual device smart connectivity
Switch effortlessly between your smartphone and PC.
3-microphone noise cancellation for calls
Crystal-clear calls.
Ergonomic design
Comfortable fit.
Hi-Res Audio Wireless Supported
amazing sound
A feast for your ears – Redmi Buds 4 Pro is certified by Hi-Res Audio Wireless and supports LDAC audio codec at transmission speeds of up to 990kbps, as well as audio resolutions of 96kHz/24bit and above.
Hi-Fi sound quality
Dual dynamic drivers
Create your own personal sound system
Redmi Buds 4 Pro features an all-new dual dynamic driver system, which consists of a 10mm aluminum alloy diaphragm and a 6mm titanium diaphragm for treble frequencies. Together, the two drivers combine to deliver crystal-clear treble and rich bass in a wide range of genres.
Immersive sound
For a live immersive experience
Redmi Buds 4 Pro features an all-new immersive sound system, which uses a Xiaomi proprietary HRTF sound algorithm to simulate real-life sound and deliver a truly immersive experience when watching video, compatible with various audio sources and playback devices.
Cutting-edge noise cancellation technology
Up to 43dB active noise cancellation
Effectively reduces unwanted noise
The earbuds can reduce noise by up to 43dB, blocking up to 99.3% of external noise*, allowing you to enjoy your music in peace and quiet.
AI adaptive ANC
Intelligently switches between 3 ANC levels
Light noise cancellation
- Offices, Libraries
Deep noise cancellation
- Underground stations, Airports
Balanced noise cancellation
- Cafes, Parks
Dual transparency mode
Listen to your surroundings and conversations
In regular transparency mode, you can hear your surroundings without having to remove the earbuds. You can also switch to enhance voice mode when you need to talk to someone face to face.
Innovative wind noise reduction technology
Run to your heart's content and leave the wind behind you
Each earbud features a built-in metal wind shield to effectively reduce wind noise, as well as a proprietary wind noise reduction algorithm that automatically switches on when the wind reaches a certain speed so that you can enjoy your outdoor activities without being disturbed.
3-microphone noise cancellation for calls
Crystal-clear call quality, wherever you are
Each of the three microphones has its own function and extracts voice sounds with precision to effectively filter out external noise. Call quality is further enhanced by means of a neural network noise reduction algorithm.
Up to 36 hours ultra-long battery life
Run a marathon with your favorite music
Listen to up to 9 hours of music on a single charge, or up to 36 hours when used with the charging case. And if you're in a hurry and forgot to recharge, the earbuds can play up to 2 hours of music after a quick 5-minute charge.
Dual device smart connectivity
Switch effortlessly between your smartphone and computer
The earbuds can connect to two Android, iOS or Windows devices at the same time, allowing you to use the same headset when you're in the office. On compatible MIUI devices, the MIUI Pop-up for Quick Pairing requests automatically appear when you open the charging case (with earbuds) near your phone.
touch control
Control music and switch modes with your fingertips
Each earbud is equipped with a sensor that allows you to pause music playback and switch modes with a short or long press.
Ergonomic design
comfortable fit
Redmi Buds 4 Pro features an innovative and sleek design with curved edges. It is also ergonomically designed to reduce pressure in the ear canal, and weighs just around 5.0 grams to ensure a comfortable fit.
Easily customize your earbuds
Download the Xiaomi Earbuds App to adjust the noise cancellation and touch control settings for your Redmi Buds 4 Pro wireless earbuds. You're in control—adjust settings for optimal audio and install online firmware upgrades.
There are even more features for you to discover.
IP54 dust and water-resistance
Ideal for workouts - sweat-resistant design.
In-ear detection
Playback is automatically paused when you remove the earbuds from your ears, and resumes when you put them back in.
Find your earphones
Within the Bluetooth connection range, you can use the Xiaomi Earbuds App to locate your earbuds by playing a sound through either one.
description_ru - Поддерживается беспроводное воспроизведение звука высокого разрешения
Поддерживает расширенный аудиокодек LDAC.
Качество звука Hi-Fi
Двойные динамические драйверы.
Захватывающий звук
Непревзойденное ощущение погружения.
Активное шумоподавление до 43 дБ
ANC с широкой частотой 30-3000 Гц.
Усовершенствованная технология для снижения шума ветра
Больше возможностей для занятий спортом на открытом воздухе.
Сверхдлинное время автономной работы до 36 часов
До 9 часов прослушивания на одной зарядке.
Слушайте музыку до 2 часов при 5-минутной зарядке
Интеллектуальное подключение двух устройств
Легко переключайтесь между смартфоном и ПК.
Шумоподавление с 3 микрофонами для звонков
Кристально чистые звонки.
Эргономичный дизайн
Удобная посадка.
Беспроводная поддержка звука высокого разрешения
потрясающий звук
Настоящий праздник для ваших ушей – Redmi Buds 4 Pro сертифицирован Hi-Res Audio Wireless и поддерживает аудиокодек LDAC со скоростью передачи до 990 Кбит /с, а также разрешение звука 96 кГц/24 бит и выше.
Качество звука Hi-Fi
Двойные динамические динамики
Создайте свою собственную звуковую систему
Redmi Buds 4 Pro оснащен совершенно новой системой dual dynamic driver, которая состоит из 10-миллиметровой диафрагмы из алюминиевого сплава и 6-миллиметровой титановой диафрагмы для высоких частот. Вместе эти два динамика обеспечивают кристально чистые высокие частоты и насыщенные басы в широком диапазоне жанров.
Захватывающий звук
Для полного погружения в реальность
Redmi Buds 4 Pro оснащен совершенно новой системой иммерсивного звучания, которая использует запатентованный Xiaomi звуковой алгоритм HRTF для имитации реального звука и обеспечения по-настоящему захватывающего ощущения при просмотре видео, совместимой с различными источниками звука и устройствами воспроизведения.
Передовая технология шумоподавления
Активное шумоподавление до 43 дБ
Эффективно снижает уровень нежелательного шума
Наушники могут снижать уровень шума до 43 дБ, блокируя до 99,3% внешних шумов*, позволяя вам наслаждаться музыкой в тишине и спокойствии.
Адаптивный ANC с искусственным интеллектом
Интеллектуальное переключение между 3 уровнями ANC
Легкое шумоподавление
- Офисы, библиотеки
Глубокое шумоподавление
- Станции метро, Аэропорты
Сбалансированное шумоподавление
- Кафе, Парки
Режим двойной прозрачности
Слушайте свое окружение и разговоры
В обычном режиме прозрачности вы можете слышать окружающее, не снимая наушников. Вы также можете переключиться в режим усиления голоса, когда вам нужно поговорить с кем-то лицом к лицу.
Инновационная технология подавления шума ветра
Бегайте сколько душе угодно и оставьте ветер позади.
Каждый наушник оснащен встроенным металлическим ветрозащитным экраном для эффективного снижения шума ветра, а также запатентованным алгоритмом подавления шума ветра, который автоматически включается, когда ветер достигает определенной скорости, так что вы можете наслаждаться отдыхом на свежем воздухе, не опасаясь, что вас потревожат.
Шумоподавление с 3 микрофонами для звонков
Кристально чистое качество звонков, где бы вы ни находились
Каждый из трех микрофонов имеет свою собственную функцию и с высокой точностью извлекает звуки голоса для эффективной фильтрации внешних шумов. Качество звонков дополнительно улучшается с помощью алгоритма шумоподавления нейронной сети.
Сверхдлинное время автономной работы до 36 часов
Пробегите марафон под любимую музыку
Слушайте музыку до 9 часов на одной зарядке или до 36 часов при использовании с чехлом для зарядки. А если вы спешите и забыли подзарядить наушники, то после быстрой 5-минутной зарядки наушники могут воспроизводить музыку до 2 часов.
Интеллектуальное подключение к двум устройствам
Простое переключение между смартфоном и компьютером
Наушники могут подключаться к двум устройствам Android, iOS или Windows одновременно, что позволяет вам использовать одну и ту же гарнитуру, когда вы находитесь в офисе. На совместимых устройствах MIUI всплывающее окно MIUI для запросов на быстрое сопряжение автоматически появляется, когда вы открываете чехол для зарядки (с наушниками) рядом с телефоном.
сенсорное управление
Управляйте музыкой и переключайте режимы кончиками пальцев
Каждый наушник оснащен датчиком, который позволяет приостанавливать воспроизведение музыки и переключать режимы коротким или длительным нажатием.
Эргономичный дизайн
удобная посадка
Redmi Buds 4 Pro отличается инновационным и изящным дизайном с изогнутыми краями. Он также эргономичен, чтобы снизить давление в ушном канале, и весит всего около 5,0 граммов, обеспечивая удобную посадку.
Легко настраивайте свои наушники
Загрузите приложение Xiaomi Earbuds, чтобы настроить параметры шумоподавления и сенсорного управления для беспроводных наушников Redmi Buds 4 Pro. Все под контролем — настройте настройки для оптимального звука и установите онлайн-обновления прошивки.
Вам предстоит открыть для себя еще больше функций.
Пыле- и влагозащищенность IP54
Идеально подходит для тренировок - конструкция, защищающая от пота.
Функция обнаружения в ухе
Воспроизведение автоматически приостанавливается, когда вы вынимаете наушники из ушей, и возобновляется, когда вы вставляете их обратно.
Найдите свои наушники
В пределах диапазона подключения Bluetooth вы можете использовать приложение Xiaomi Earbuds для определения местоположения ваших наушников, воспроизводя звук через любой из них.
dimensionalWeight - 70
EAN - 6941812708583
Eans - 6934177776939
EAN_code - 6934177776939
warrantyType - G
gross_weight - 0.1 kg
warrantyLength - 24
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Category_1 - Audio
Category_2 - Wireless Headsets with microphone
Model - BHR5897GL
Name - Xiaomi Redmi Buds 4 Pro białe
Name - Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Moon White
ProducerCode - 38952
producerCode - BHR5897GL
productName - Słuchawki bezprzewodowe Xiaomi Redmi Buds 4 Pro biały
productSize - Normal
Manufacturer_code - BHR5897GL
Producer - Xiaomi
Manufacturer - Xiaomi
ShortDescription -
sizeX - 100
sizeY - 100
sizeZ - 35
Weight - 0,19
weight - 0.46 kg
weight - 165
title_en - Xiaomi Redmi 4 Pro Eirbuds
title_lv - Xiaomi Redmi 4 Pro Austiņas
title_ru - Xiaomi Redmi 4 Pro Наушники
71,10 €
Xiaomi Redmi Buds 4 Pro, Moon White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas