HyperX Cloud Stinger 2, Wireless

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 905463 Preces kods: 676A2AA
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
137,16 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: pirmdien, 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: pirmdien, 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: pirmdien, 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: pirmdien, 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: pirmdien, 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Wireless
  • Tips: Over-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 10
Jutība, dB : 104
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Wireless

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 270
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators - Akumulatoru tehnoloģija - Litija polimēru (LiPo)
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 20 h
Apraksts - - Iedvesmojošs DTS Headphone:X telpiskais audio - HyperX paraksta komforts - Izcila skaņa - Regulējami rotējoši ausu uzgaļi
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Pilnizmēra austiņas, Kategorija: Datorspēlēm, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Nenoņemams, Vadība: Ir, Savienojums: USB, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: 10 - 20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Pasīva, Garantija: 2 gadi
Auklas garums - 2 m
Austiņas - austiņu frekvence - 10 - 20200 Hz
Austiņas - austiņu jutība - 104.5 dB
Austiņas - Ausu savienojums - Circumaural
Austiņas - Draivera tips - Dinamiskā
Austiņas - Draiveris - 5 cm
Austiņas - Impedance - 32 Ω
Austiņas - kopējais harmoniskais kropļojums (THD) - 2%
Austiņas - Magnēta tipa - Neodīma
Austiņu funkcijas - Spēļu
BrandPartCode - 676A2AA
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Austiņas
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
description_lv - Vadu/Bezvadu: Bezvadu Tips: Pilnizmēra austiņas Kategorija: Datorspēlēm Vada garums: Bezvadu Mikrofons: Nenoņemams Savienojums: USB Pretestība: Nav zināms Jutīgums: Nav zināms Frekvenču diapazons: 10 - 20000 Hz Trokšņu slāpēšana: Pasīva Ērta, uzticama bezvadu brīvība Iegūstiet HyperX Cloud Stinger™ 2 bezvadu spēļu austiņas un izbaudiet raksturīgo mākoņa komfortu, kas apvienots ar izturīgā, uzticamā 2,4 GHz bezvadu savienojuma bezvadu brīvību. Uzlabojiet savu spēļu un audio izklaidi, izmantojot DTS® Headphone:X® Spatial Audio jaudu, kas nodrošina precīzu skaņas lokalizāciju un neticami ieskaujošu audio. Vienkārši pievienojiet adapteri pieejamajam USB portam, un esat gatavs spēlēm, attālinātām nodarbībām vai tiešsaistes tērzēšanai ar draugiem. Ar raksturīgo HyperX komfortu un ilgstošu akumulatoru (līdz 20 stundām ar vienu uzlādi) šīs bezvadu austiņas ir izveidotas, lai nodrošinātu labu laiku visu nakti. Kad esat gatavs pārtraukumam, ausu uzgaļi griežas par 90 grādiem, lai jūs varētu ērti novietot austiņas ap kaklu. Slēgtā kausa dizains un 50 mm draiveri izsūknē izteiksmīgu, skaidru skaņu, lai jūs varētu iesaistīties intensīvās komandas cīņās. Tajā ir iekļautas vairākas spēlētājiem piemērotas ērtības, piemēram, uz auss novietota skaļuma regulēšana, lai sniegtu tiešu piekļuvi austiņu skaļumam, un pagriežams mikrofons, lai ātri apklusinātu.
description_lv - Vadu/bezvadu savienojums: Bezvadu tips: Pilna izmēra austiņas Kategorija: Datorspēles Kabeļa garums: Mikrofons: bezvadu mikrofons: Fiksēts Vadība: Jā, Savienojums: USB pretestība: Jutība: nav zināma: Frekvenču diapazons: Nav zināms: 10 - 20000 Hz Trokšņu slāpēšana: HyperX Cloud Stinger™ 2 bezvadu spēļu austiņas un izbaudiet Cloud raksturīgo komfortu apvienojumā ar stabilu un uzticamu 2,4 GHz bezvadu savienojumu. Uzlabojiet savu spēļu un audio izklaidi ar DTS® Headphone:X® Spatial Audio jaudu, kas nodrošina precīzu skaņas lokalizāciju un neticami aizraujošu skaņu. Vienkārši pievienojiet adapteri pieejamajā USB pieslēgvietā, un esat gatavs spēlēm, attālinātām nodarbībām vai tērzēšanai tiešsaistē ar draugiem. Ar HyperX raksturīgo komfortu un ilgi kalpojošo akumulatoru (līdz 20 stundām ar vienu uzlādi) šīs bezvadu austiņas ir radītas, lai nodrošinātu labu laiku visas nakts garumā. Kad esat gatavs atpūsties, austiņas pagriežas 90 grādu leņķī, lai jūs varētu ērti novietot austiņas ap kaklu. Slēgtā kausu konstrukcija un 50 mm skaļruņi nodrošina skaidru un skaidru skaņu, lai jūs varētu iesaistīties spraigās komandas cīņās. Austiņās ir vairākas spēlētājiem ērtas ērtības, piemēram, skaļuma regulēšanas elementi uz austiņām, kas nodrošina tiešu piekļuvi austiņu skaļumam, un pagriežams izslēgšanas mikrofons, lai ātri apklusinātu sevi.
description_ru - Vadu/bezvadu: Bezvadu tips: Pilna izmēra austiņas.
Kategorija: Datorspēles Kabeļa garums: bezvadu Mikrofons: fiksēts Vadība: Jā, Savienojums: USB Izturība: Nav zināms Jutība: Nav zināms Frekvenču diapazons: 10 - 20 000 Hz Trokšņu slāpēšana: Pasīva Komforts un uzticama bezvadu brīvība Iegādājieties HyperX Cloud Stinger™ 2 bezvadu spēļu austiņas un izbaudiet mākoņa raksturīgo komfortu apvienojumā ar bezvadu brīvību ar uzticamu 2,4 GHz bezvadu savienojumu. Uzlabojiet savu spēļu un audio izklaidi ar DTS®:X® Spatial Audio austiņām, kas nodrošina precīzu skaņas lokalizāciju un neticami visaptverošu skaņu. Vienkārši pievienojiet adapteri pieejamajā USB pieslēgvietā, un esat gatavs spēlēt spēles, mācīties attālināti vai tērzēt tiešsaistē ar draugiem. Ar HyperX zīmolam raksturīgo komfortu un ilgi kalpojošo akumulatoru (līdz 20 stundām bez uzlādes) šīs bezvadu austiņas ir izstrādātas tā, lai jūs izklaidētu visu nakti. Kad esat gatavs atpūsties, austiņas pagriežas 90 grādu leņķī, lai jūs varētu ērti novietot austiņas ap kaklu. Slēgtā kausu konstrukcija un 50 mm skaļruņi nodrošina skaidru un skaidru skaņu, kas neļaus jums aizrauties spraigās komandas cīņās. Austiņās ir vairākas spēlētājiem ērtas ērtības, piemēram, skaļuma regulēšanas elementi uz austiņām, kas nodrošina tiešu piekļuvi austiņu skaļumam, un grozāms izslēgšanas mikrofons ātrai izslēgšanai.
EAN - 196548333479
Fiksēšanas veids - Pār ausīm
Frekvenču diapazons - 10 Hz – 28 kHz
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija - 2 gadi
gross_weight - 0.14 kg
GTIN - 196548333479
GTIN - 0196548333479
Iekļautie piederumi - PC pagarināšanas kabelis, DTS Headphone:X (iekļauts 2 gadu aktivizācijas kods), Ātrā lietošanas pamācība
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 217 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 232 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 115 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 637 g
Iepakojuma saturs - daudzums - 1
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_100910_1.jpg
Jutīgums - 40,5 dB(a)
Kategorija - Austiņas un austiņas
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Kategorijas kods - HST
Kods - 676A2AA
Krāsa - Black
LargeDescHTML - Ērta, uzticama bezvadu brīvībaIegādājiet HyperX Cloud Stinger™ 2 bezvadu spēļu austiņas un izbaudiet Cloud raksturīgo komfortu apvienojumā ar stabilu un uzticamu 2,4 GHz bezvadu savienojumu. Uzlabojiet savu spēļu un audio izklaidi ar DTS® Headphone:X® Spatial Audio jaudu, kas nodrošina precīzu skaņas lokalizāciju un neticami aizraujošu skaņu. Vienkārši pievienojiet adapteri pieejamajā USB pieslēgvietā, un esat gatavs spēlēm, attālinātām nodarbībām vai tērzēšanai tiešsaistē ar draugiem. Ar HyperX raksturīgo komfortu un ilgi kalpojošo akumulatoru (līdz 20 stundām ar vienu uzlādi) šīs bezvadu austiņas ir radītas, lai nodrošinātu labu laiku visas nakts garumā. Kad esat gatavs atpūsties, austiņas pagriežas 90 grādu leņķī, lai jūs varētu ērti novietot austiņas ap kaklu. Slēgtā kausu konstrukcija un 50 mm skaļruņi nodrošina skaidru un skaidru skaņu, lai jūs varētu iesaistīties spraigās komandas cīņās. Austiņās ir vairākas spēlētājiem ērtas ērtības, piemēram, skaļuma regulēšanas pogas uz austiņām, kas nodrošina tiešu piekļuvi austiņu skaļumam, un pagriežams izslēgšanas mikrofons, lai ātri apklusinātu sevi.
LongDesc - Ērta, uzticama bezvadu brīvībaIegādājiet HyperX Cloud Stinger™ 2 bezvadu spēļu austiņas un izbaudiet Cloud raksturīgo komfortu apvienojumā ar stabilu un uzticamu 2,4 GHz bezvadu savienojumu. Uzlabojiet savu spēļu un audio izklaidi ar DTS® Headphone:X® Spatial Audio[1] jaudu, kas nodrošina precīzu skaņas lokalizāciju un neticami aizraujošu audio. Vienkārši pievienojiet adapteri pieejamajā USB pieslēgvietā, un esat gatavs spēlēm, attālinātām nodarbībām vai tērzēšanai tiešsaistē ar draugiem. Ar HyperX raksturīgo komfortu un ilgi kalpojošo akumulatoru (līdz 20 stundām ar vienu uzlādi[2]) šīs bezvadu austiņas ir radītas, lai nodrošinātu labu laiku visu nakti. Kad esat gatavs atpūsties, ausu uzgaļi pagriežas 90 grādu leņķī, lai jūs varētu ērti novietot austiņas ap kaklu. Slēgtā kausu konstrukcija un 50 mm skaļruņi nodrošina skaidru un skaidru skaņu, lai jūs varētu iesaistīties spraigās komandas cīņās. Austiņās ir vairākas spēlētājiem ērtas ērtības, piemēram, skaļuma regulēšanas elementi uz austiņām, kas nodrošina tiešu piekļuvi austiņu skaļumam, un pagriežams izslēgšanas mikrofons, lai ātri apklusinātu sevi. Tā ir saderīga ar datoru, un tai ir 2 gadu garantija un bezmaksas tehniskais atbalsts.
LongProductName - HyperX Cloud Stinger 2 bezvadu - Spēļu austiņas
LongSummaryDescription - HyperX Cloud Stinger 2 bezvadu - spēļu austiņas. Produkta tips: Austiņas. Savienojamības tehnoloģija: Bezvadu tehnoloģija: bezvadu savienojums. Ieteicamais lietojums: Ieteicams: spēlēšanai. Austiņu frekvence: 10 - 20200 Hz. Bezvadu diapazons: 20 m. Kabeļa garums: 0,5 m. Svars: 275 g. Produkta krāsa: melna
Mikrofona ligzda 3,5 mm ieejas/izejas savienotāji - 1
Mikrofons - Mikrofona jutība - -12 dB
Mikrofons - Mikrofona tips - Boom
Modelis - 676A2AA
Modeļa nosaukums - HyperX Cloud Stinger 2
Nosaukums - Austiņas HyperX Cloud Stinger2 Black
Nosaukums - HyperX Cloud Stinger 2 bezvadu - Spēļu austiņas ar galvas joslu melnas krāsas
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 23.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 22 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.63 kg
Pilna apraksta līnija - HyperX Cloud Stinger 2|Virziens Spēļu|Augstspraudnis|1xStereo ligzda 3,5 mm|1xMikrofonu ligzda 3,5 mm|Jutīgums 40,5 dB(a)|Kabeļa garums 2 m|Veļas skaļuma regulēšana|Iekļautie piederumi PC pagarināšanas kabelis, DTS Headphone:X (iekļauts 2 gadu aktivizācijas kods), Ātrā lietošanas pamācība|Krāsa Melna|Svars 0,27 kg
Produkta nosaukums - HyperX Cloud Stinger 2 bezvadu - Spēļu austiņas
Pārdevēja mājas lapa - hyperx.com/
Ražotājs - HyperX
Savienojamības porti un saskarnes - Bezvadu diapazons - 20 m
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienojamība - Jā
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
ShortSummaryDescription - HyperX Cloud Stinger 2 bezvadu - Spēļu austiņas, Bezvadu, 10 - 20200 Hz, Spēļu, 275 g, Austiņas, Melnas
Skaļuma regulēšana - Jā
Stereo jack 3,5 mm ieejas/izejas savienotāji - 1
svars - 0.1 kg
Svars un izmēri - Augstums - 195 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 110 mm
Svars un izmēri - Platums - 180 mm
Svars un izmēri - Svars - 275 g
title_lv - HyperX Cloud Stinger2 austiņas
title_lv - HyperX Cloud Stinger2 Austiņas
title_ru - HyperX Cloud Stinger2 austiņas
URL - https://www8.hp.com
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Spēļu
Veiktspēja - Kabeļa garums - 0.5 m
Veiktspēja - Produkta krāsa - Black
Veiktspēja - Produkta tips - Austiņas
Veiktspēja - Valkāšanas stils - Galvas josla
Vienība Neto svars - 0.27 kg
Vienības bruto svars - 0.63 kg
Vienības kastes augstums - 0.12
Vienības kastes garums - 0.235
Vienības kastes platums - 0.22
Vienība Slikts tilpums - 0,006204 kubikmetru
Zīmols - HP
Battery - Battery technology - Lithium Polymer (LiPo)
Battery - Continuous audio playback time - 20 h
Description - - Immersive DTS Headphone:X Spatial Audio - HyperX signature comfort - Superior sound - Adjustable rotating earcups
Desc - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Pilnizmēra austiņas, Kategorija: Datorspēlēm, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Nenoņemams, Vadība: Ir, Savienojums: USB, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: 10 - 20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Pasīva, Garantija: 2 gadi
Cord length - 2 m
Headphones - Headphone frequency - 10 - 20200 Hz
Headphones - Headphone sensitivity - 104.5 dB
Headphones - Ear coupling - Circumaural
Headphones - Driver type - Dynamic
Headphones - Driver unit - 5 cm
Headphones - Impedance - 32 Ω
Headphones - Total Harmonic Distortion (THD) - 2%
Headphones - Magnet type - Neodymium
Headset features - Gaming
BrandPartCode - 676A2AA
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Headphones
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
description_lv - Vadu/Bezvadu: Bezvadu
Tips: Pilnizmēra austiņas
Kategorija: Datorspēlēm
Vada garums: Bezvadu
Mikrofons: Nenoņemams
Savienojums: USB
Pretestība: Nav zināms
Jutīgums: Nav zināms
Frekvenču diapazons: 10 - 20000 Hz
Trokšņu slāpēšana: Pasīva
Ērta, uzticama bezvadu brīvība
Iegūstiet HyperX Cloud Stinger™ 2 bezvadu spēļu austiņas un izbaudiet raksturīgo mākoņa komfortu, kas apvienots ar izturīgā, uzticamā 2,4 GHz bezvadu savienojuma bezvadu brīvību. Uzlabojiet savu spēļu un audio izklaidi, izmantojot DTS® Headphone:X® Spatial Audio jaudu, kas nodrošina precīzu skaņas lokalizāciju un neticami ieskaujošu audio. Vienkārši pievienojiet adapteri pieejamajam USB portam, un esat gatavs spēlēm, attālinātām nodarbībām vai tiešsaistes tērzēšanai ar draugiem. Ar raksturīgo HyperX komfortu un ilgstošu akumulatoru (līdz 20 stundām ar vienu uzlādi) šīs bezvadu austiņas ir izveidotas, lai nodrošinātu labu laiku visu nakti. Kad esat gatavs pārtraukumam, ausu uzgaļi griežas par 90 grādiem, lai jūs varētu ērti novietot austiņas ap kaklu. Slēgtā kausa dizains un 50 mm draiveri izsūknē izteiksmīgu, skaidru skaņu, lai jūs varētu iesaistīties intensīvās komandas cīņās. Tajā ir iekļautas vairākas spēlētājiem piemērotas ērtības, piemēram, uz auss novietota skaļuma regulēšana, lai sniegtu tiešu piekļuvi austiņu skaļumam, un pagriežams mikrofons, lai ātri apklusinātu.
description_en - Wired/Wireless: Wireless
Type: Full-size headphones
Category: Computer games
Cord length: Wireless
Microphone: Fixed
Control: Yes, Connection: USB
Resistance: Not known
Sensitivity: Not known
Frequency range: 10 - 20000 Hz
Noise cancellation: Passive
Comfortable, Reliable Wireless Freedom
Get the HyperX Cloud Stinger™ 2 Wireless Gaming Headset and enjoy signature Cloud comfort paired with the wireless freedom of a robust, reliable 2.4GHz wireless connection. Enhance your gaming and audio entertainment with the power of DTS® Headphone:X® Spatial Audio which delivers precise sound localization and incredibly immersive audio. Just plug the adapter into an available USB port, and you are ready for gaming, remote classes, or chatting online with friends. With signature HyperX comfort and a long-lasting battery (up to 20 hours on a single charge) this wireless headset is built to keep the good times going throughout the night. When you are ready for a break, the ear cups rotate 90 degrees, so you can rest the headset comfortably around your neck. The closed cup design and 50mm drivers pump out crisp, clear audio to keep you engaged in your intense team fights. It includes several gamer-friendly conveniences, like on-ear cup volume controls to give you direct access to headset volume and a swivel-to-mute mic to quickly silence yourself.
description_ru - Проводной/Беспроводной: Беспроводной
Тип: Полноразмерные наушники.
Категория: Компьютерные игры
Длина шнура: беспроводной
Микрофон: фиксированный
Управление: Да, Подключение: USB
Сопротивление: Не известно
Чувствительность: Неизвестно
Диапазон частот: 10 - 20000 Гц
Шумоподавление: Пассивное
Комфортная и надежная свобода беспроводной связи
Приобретите беспроводную игровую гарнитуру HyperX Cloud Stinger™ 2 и наслаждайтесь фирменным комфортом облака в сочетании со свободой беспроводной связи благодаря надежному беспроводному соединению на частоте 2,4 ГГц. Улучшите свои игры и аудиоразвлечения с помощью наушников DTS®:X® Spatial Audio, которые обеспечивают точную локализацию звука и невероятно захватывающий звук. Просто подключите адаптер к доступному USB-порту, и вы готовы к играм, дистанционным занятиям или общению в Интернете с друзьями. Благодаря фирменному комфорту HyperX и аккумулятору с длительным сроком службы (до 20 часов без подзарядки) эта беспроводная гарнитура создана для того, чтобы приятно проводить время всю ночь. Когда вы готовы сделать перерыв, чашки наушников поворачиваются на 90 градусов, поэтому гарнитуру можно удобно разместить на шее. Закрытая конструкция чашек и 50-мм динамики обеспечивают четкий и ясный звук, который позволит вам участвовать в напряженных командных боях. Он включает в себя несколько удобных для геймеров удобств, таких как регуляторы громкости на чашках наушников, обеспечивающие прямой доступ к громкости гарнитуры, и поворотный микрофон для отключения звука, позволяющий быстро отключить звук.
EAN - 196548333479
Fixing kind - Over-the-ear
Frequency response - 10 Hz – 28 kHz
Warranty - 24 months
WarrantyInfo - 2 year
gross_weight - 0.14 kg
GTIN - 196548333479
GTIN - 0196548333479
Included Accessories - PC extension cable, DTS Headphone:X (2 year activation code included), Quick Start Guide
Packaging data - Package height - 217 mm
Packaging data - Package depth - 232 mm
Packaging data - Package width - 115 mm
Packaging data - Package weight - 637 g
Packaging content - Quantity - 1
Packaging content - Cables included - USB
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - Quick start guide - Yes
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_100910_1.jpg
Sensitivity - 40.5 dB(a)
Category - Headphones & Headsets
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Category Code - HST
Code - 676A2AA
Colour - Black
LargeDescHTML - Comfortable, Reliable Wireless FreedomGet the HyperX Cloud Stinger™ 2 Wireless Gaming Headset and enjoy signature Cloud comfort paired with the wireless freedom of a robust, reliable 2.4GHz wireless connection. Enhance your gaming and audio entertainment with the power of DTS® Headphone:X® Spatial Audio which delivers precise sound localization and incredibly immersive audio. Just plug the adapter into an available USB port, and you are ready for gaming, remote classes, or chatting online with friends. With signature HyperX comfort and a long-lasting battery (up to 20 hours on a single charge) this wireless headset is built to keep the good times going throughout the night. When you are ready for a break, the ear cups rotate 90 degrees, so you can rest the headset comfortably around your neck. The closed cup design and 50mm drivers pump out crisp, clear audio to keep you engaged in your intense team fights. It includes several gamer-friendly conveniences, like on-ear cup volume controls to give you direct access to headset volume and a swivel-to-mute mic to quickly silence yourself. 
LongDesc - Comfortable, Reliable Wireless FreedomGet the HyperX Cloud Stinger™ 2 Wireless Gaming Headset and enjoy signature Cloud comfort paired with the wireless freedom of a robust, reliable 2.4GHz wireless connection. Enhance your gaming and audio entertainment with the power of DTS® Headphone:X® Spatial Audio[1] which delivers precise sound localization and incredibly immersive audio. Just plug the adapter into an available USB port, and you are ready for gaming, remote classes, or chatting online with friends. With signature HyperX comfort and a long-lasting battery (up to 20 hours on a single charge[2]) this wireless headset is built to keep the good times going throughout the night. When you are ready for a break, the ear cups rotate 90 degrees, so you can rest the headset comfortably around your neck. The closed cup design and 50mm drivers pump out crisp, clear audio to keep you engaged in your intense team fights. It includes several gamer-friendly conveniences, like on-ear cup volume controls to give you direct access to headset volume and a swivel-to-mute mic to quickly silence yourself. It is PC compatible and comes backed with a 2-year warranty and free tech support.
LongProductName - HyperX Cloud Stinger 2 wireless - Gaming Headset
LongSummaryDescription - HyperX Cloud Stinger 2 wireless - Gaming Headset. Product type: Headset. Connectivity technology: Wireless. Recommended usage: Gaming. Headphone frequency: 10 - 20200 Hz. Wireless range: 20 m. Cable length: 0.5 m. Weight: 275 g. Product colour: Black
Microphone jack 3.5mm Input/Output connectors - 1
Microphone - Microphone sensitivity - -12 dB
Microphone - Microphone type - Boom
Model - 676A2AA
Model name - HyperX Cloud Stinger 2
Name - Austiņas HyperX Cloud Stinger2 Black
Title - HyperX Cloud Stinger 2 wireless - Gaming Headset Head-band Black
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 12 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 23.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 22 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.63 kg
Full Description Line - HyperX Cloud Stinger 2|Type Gaming|Over-the-ear|1xStereo jack 3.5mm|1xMicrophone jack 3.5mm|Sensitivity 40.5 dB(a)|Cord length 2 m|Volume control|Included Accessories PC extension cable, DTS Headphone:X (2 year activation code included), Quick Start Guide|Colour Black|Weight 0.27 kg
ProductName - HyperX Cloud Stinger 2 wireless - Gaming Headset
Vendor Homepage - hyperx.com/
Producer - HyperX
Ports & interfaces - Wireless range - 20 m
Ports & interfaces - USB connectivity - Yes
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
ShortSummaryDescription - HyperX Cloud Stinger 2 wireless - Gaming Headset, Wireless, 10 - 20200 Hz, Gaming, 275 g, Headset, Black
Volume control - Yes
Stereo jack 3.5mm Input/Output connectors - 1
weight - 0.1 kg
Weight & dimensions - Height - 195 mm
Weight & dimensions - Depth - 110 mm
Weight & dimensions - Width - 180 mm
Weight & dimensions - Weight - 275 g
title_en - HyperX Cloud Stinger2 Headphones
title_lv - HyperX Cloud Stinger2 Austiņas
title_ru - HyperX Cloud Stinger2 Наушники
URL - https://www8.hp.com
Performance - Recommended usage - Gaming
Performance - Cable length - 0.5 m
Performance - Product colour - Black
Performance - Product type - Headset
Performance - Wearing style - Head-band
Unit Net Weight - 0.27 kg
Unit Gross Weight - 0.63 kg
Unit Box Height - 0.12
Unit Box Length - 0.235
Unit Box Width - 0.22
Unit Brutto Volume - 0.006204 cubm
Brand - HP
137,16 €
HyperX Cloud Stinger 2, Wireless
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas