Google Pixel Buds Pro, Fog

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 902732 Preces kods: 193575032351
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
241,29 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Pelēka
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Pelēka
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 62
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Austiņas - Elements - 11 mm
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 7 stundas (ar trokšņu samazināšanu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 7 stundas (ar trokšņu slāpēšanu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 7 stundas (ar trokšņu slāpēšanu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 11 stundas (bez izslēgšanas)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 11 stundas (bez trokšņu samazināšanas)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 11 stundas (bez trokšņu slāpēšanas)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 20 stundas (ar lādēšanas kārbu; ar trokšņu slāpēšanu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 20 stundas (ar lādēšanas kārbu; ar trokšņu slāpēšanu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 20 stundas (ar uzlādes korpusu; ar trokšņu slāpēšanu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 31 stunda (ar lādēšanas kārbu; bez trokšņa slāpētāja)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 31 stunda (ar lādēšanas kārbu; bez trokšņu slāpēšanas)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 31 stunda (ar uzlādes korpusu; bez trokšņu slāpēšanas)
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - uzlāde - Bezvadu uzlāde
Barošanas avots - Uzlāde - bezvadu uzlāde
Barošanas avots - Uzlāde - Bezvadu uzlāde
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 1 stunda
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 1 stunda
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 1 stunda
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - "Google Pixel Buds Pro ir jauka, basa skaņa un dabiski skanoši pumpuri. Komforts ir labs, un arī trokšņu slāpēšana ir laba. Labākā izvēle savā cenu klasē (žurnāls Digi, 2023. gada februāris)."" Aktīvā trokšņu slāpēšana ar Silent Seal™ dizainu Regulējams skaļums - līdzsvarota skaņa jebkurā skaļumā Zvanu veikšana bez rokām un Google Docs Drošs Bluetooth 5.0 bezvadu savienojamība Akumulatora darbības laiks līdz 7 stundām bez trokšņa un 11 stundām bez trokšņa Ar uzlādes korpusu akumulatora darbības laiks ir pilnas 20 stundas bez trokšņa un 31 stunda bez trokšņa Ātra uzlāde: 5 minūtes uzlādes = 1 stunda klausīšanās laika ar trokšņu slāpēšanu USB-C uzlādes kārba atbalsta arī bezvadu uzlādi IPX4 pret šļakatām un sviedriem izturīgs dizains Premium aktīvā trokšņu slāpēšana Aktīvā trokšņu slāpēšana Aktīvā trokšņu slāpēšana izmanto Silent Seal™ dizainu, lai pielāgotos jūsu ausij un bloķētu ārējās skaņas. Tas rada klusu vidi, kurā varat dzirdēt katru mūzikas detaļu un niansi. Mazās austiņas. Liela skaņa. Īpaši izstrādāti 11 mm skaļruņi nodrošina spēcīgu, bet niansētu mūziku. Pilnīgs piecu joslu ekvalaizeris ļauj pilnībā pielāgot skaņu savām vēlmēm. Lieliska skaņa jebkurā skaļumā Skaļuma ekvalaizeris regulē skaļuma palielināšanu vai samazināšanu, lai augstās, vidējās un zemās notis vienmēr skanētu līdzsvaroti jebkurā līmenī. Kristāldzidri zvani Jūsu balss skan kristāldzidri pat trokšņainās un vējainās vietās, pateicoties staru kūļa formēšanas mikrofoniem, balss akselerometram un vēja bloķēšanas režģiem. Palīdzība ir jūsu ausī Pieprasiet Google norādījumus, atbildiet uz ziņojumiem, saņemiet tulkojumus reāllaikā un daudz ko citu - bez rokām, lai varat koncentrēties uz to, kas ir priekšā. Vienkārša skārienvadība Pārvaldiet multivides un zvanus ar vienkāršu pieskārienu, pārvelciet, lai pielāgotu skaļumu, un pieskarieties un turiet, lai aktivizētu trokšņu slāpēšanu. No tālruņa uz klēpjdatoru tikpat viegli Pārslēdziet mūziku tālrunī un videozvanus klēpjdatorā. Pixel Buds Pro izmanto daudzpunktu savienojamību, lai varētu automātiski pārslēgties starp ierīcēm (gan iOS, gan Android). Akumulators, kas iet kopsolī ar jūsu dzīvi Izbaudiet līdz 7 stundām klausīšanās laika ar trokšņu slāpēšanu vai līdz 11 stundām bez tās. Ar uzlādes korpusu varat klausīties līdz 20 stundām ar trokšņu slāpēšanu un līdz 31 stundai bez tās. Tas atbalsta arī ātru uzlādi - 5 minūšu uzlādes laikā jūs varat klausīties vēl 1 stundu ilgāk, izmantojot trokšņu slāpēšanu. Tas atbalsta arī bezvadu uzlādi, izmantojot Pixel Stand vai citus bezvadu lādētājus ar Qi atbalstu.
description_lv -
description_lv - Aktīvā trokšņu slāpēšana ar Silent Seal™ Adaptīvā skaļuma funkcija - sabalansēta skaņa jebkurā skaļumā Zvani bez rokām un Google Assistant Drošs Bluetooth 5.0 bezvadu savienojums Akumulatora darbības ilgums līdz 5 stundām un 24 stundām ar uzlādes kārbiņu Ātrā uzlāde - 15 min uzlādes = 3 stundas klausīšanās laika / 1,5 stundas zvanu USB-C uzlādes kārbiņa atbalsta arī bezvadu uzlādi IPX4 pret šļakatām un sviedriem izturīgs dizains Premium klases aktīvā trokšņu slāpēšana, kas pielāgojas jums. Aktīvā trokšņu slāpēšana izmanto Silent Seal™, lai pielāgotos jūsu ausij un bloķētu ārējās skaņas. Tas nodrošina klusu vidi, kurā jūsu mūzika skanēs pati par sevi. Izcili skan jebkurā skaļumā. Skaļuma ekvalaizers veic korekcijas, palielinot vai samazinot skaļumu, lai augstās, vidējās un zemās notis vienmēr skanētu līdzsvaroti jebkurā līmenī. Mazie vāciņi. Liela skaņa. 1,1 cm skaļruņi ar īpaši izstrādātiem 1,1 cm skaļruņiem, kas ļauj mūzikai skanēt jaudīgi, bet niansēti. Izmantojot pilnu piecu joslu ekvalaizeru, varat pilnībā pielāgot skaņu savām vēlmēm. Skaidri dzirdiet zvanos. Jūsu balss skan kristālskaidri pat skaļās un vējainās vietās, pateicoties staru kūļa formēšanas mikrofoniem, balss akselerometram un vēju bloķējošiem tīklveida vākiem. Vienkārša skārienvadība. Pārvaldiet multivides un zvanus ar vienkāršu pieskārienu, pārvelciet, lai pielāgotu skaļuma līmeni, un pieskarieties un turiet, lai aktivizētu aktīvo trokšņu slāpēšanu. Palīdzība ir jūsu ausī. Lūdziet Google sniegt jums norādījumus, kā iet kājām, atbildēt uz īsziņām, saņemt tulkojumu tiešraidē un daudz ko citu - pilnīgi brīvroku režīmā, lai jūs varētu koncentrēties uz to, kas ir jūsu priekšā. No tālruņa uz klēpjdatoru - vienkārši kā no telefona. Viegli pārejiet no mūzikas tālrunī uz videozvaniem klēpjdatorā. Pixel Buds Pro izmanto daudzpunktu savienojamību, lai palīdzētu automātiski pārslēgties starp ierīcēm, tostarp iOS un Android. Akumulators, kas iet kopsolī ar jūsu dzīvi. 11 stundas klausīšanās laika - līdz pat 31 stundai ar uzlādes futrāli. Turklāt varat tās uzlādēt bezvadu režīmā, izmantojot Pixel Stand vai citus Qi saderīgus lādētājus.
description_ru -
description_short_en - Ērtas bezvadu austiņas Aktīva trokšņu slāpēšana un adaptīva skaļuma pielāgošana Zvani bez rokām un Google viedā palīgs Akumulatora darbības ilgums līdz 7 h ar NC un 20 h ar uzlādes futrālīti Ūdens un sviedru izturīgs dizains.
description_short_et - Ērtas bezvadu austiņas Aktīva trokšņu slāpēšana un regulējams skaļums Zvani bez rokām un Google Assistant Akumulatora darbības laiks līdz 7 h ar trokšņu slāpēšanu un 20 h ar uzlādes korpusu Ūdens un sviedru izturīga konstrukcija.
description_short_lv -
description_short_ru - Ērtas bezvadu austiņas Aktīvā trokšņu slāpēšana un adaptīvā skaļuma kontrole Skaļruņa un Google Assistant Akumulatora darbības ilgums līdz 7 stundām un 20 stundām ar lādētāju Ūdensizturīgs dizains ar aizsardzību pret sviedriem.
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 7 stundas (ar trokšņu slāpēšanu)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 11 stundas (bez trokšņu slāpēšanas)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 20 stundas (ar uzlādes korpusu; ar trokšņu slāpēšanu)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 31 stunda (ar uzlādes korpusu; bez trokšņu slāpēšanas)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - Bezvadu uzlāde
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 1 stunda
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Kopā - svars (g) - 6,2
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
name_et - Google Pixel Buds Pro bezvadu austiņas, miglainas
nosaukums_lv - Google bezvadu austiņas Pixel Buds Pro, miglainas
nosaukums_lv - Google Pixel Buds Pro, migla
nosaukums_ru - Google Pixel Buds Pro, migla
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Vadības pogas - Skārienjutīga braukšana
Savienojums - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Skaļruņi - Draiveri - 11 mm
Skaļruņi - Draiveri - 11 mm
Skaļruņi - Elements - 11 mm
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
svītrkods - 193575032351
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - S, M un L silikona spilventiņi
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iekārtas - Ātra instrukcija
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - S, M, L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IPX4
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Pret šļakatām izturīgs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - S, M un L izmēra silikona spilventiņi
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsa - Pelēka
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsains - Pelēks
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - Zāle
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Krāsu - Pelēks
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IPX4
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Izturība pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Aizsargs pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IPX4
Vispārīgi - Svars (g) - 6,2
Vispārīgi - Svars (g) - 6,2
Vispārīgi - Svars (g) - 6.2
zīmols - Google
Kõrvaklapid - Elemendid - 11 mm
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 7 часов (с шумоподавлением)
Toide - Aku kestvus - 7 tundi (mürasummutusega)
Power source - Battery life - 7 hours (with noise cancelling)
Toide - Aku kestvus - 11 tundi (ilma mürasummutuseta)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 11 часов (без шумоподавления)
Power source - Battery life - 11 hours (w/o noise cancelling)
Toide - Aku kestvus - 20 tundi (koos laadimiskarbiga; mürasummutusega)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 20 часов (с зарядной коробкой; с шумоподавлением)
Power source - Battery life - 20 hours (with charging case; with noise-cancelling)
Toide - Aku kestvus - 31 tundi (koos laadimiskarbiga; ilma mürasummutuseta)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 31 час (с зарядной коробкой; без шумоподавления)
Power source - Battery life - 31 hours (with charging case; w/o noise cancelling)
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Charging - Wireless charging
Источник питания - Зарядка - беспроводная зарядка
Toide - Laadimine - Juhtmevaba laadimine
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Power source - Fast charging - 5 minutes = 1 hour
Источник питания - Быстрая зарядка - 5 минут = 1 час
Toide - Kiirlaadimine - 5 minutit = 1 tund
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - "Google Pixel Buds Pro'd on mõnusalt bassise heliga ja naturaalse kõlaga nööbid. Kasutusmugavus on hea ja mürasummutus samuti. Oma hinnaklassis parim valik (ajakiri Digi, veebruar 2023)." Aktiivne mürasummutus koos Silent Seal™ disainiga Kohanduv helitugevus – tasakaalus heli igal tugevusel Käed-vabad kõned & Google nutiabiline Töökindel Bluetooth 5.0 juhtmevaba ühendus Aku kestab kuni 7 tundi koos mürasummutusega ja 11 tundi ilma mürasummutuseta Laadimiskarbiga on akukestvus tervelt 20 tundi koos mürasummutusega ja 31 tundi ilma mürasummutuseta Kiirlaadimine: 5 minutit laadimist = 1 tundi mürasummutusega kuulamisaega USB-C laadimiskarp toetab ka juhtmevaba laadimist IPX4 pritsme- ja higikindel disain Esmaklassiline aktiivne mürasummutus
Aktiivne mürasummutus kasutab Silent Seal™ disaini, et kohaneda Sinu kõrvaga ja blokeerida välishelid. See loob vaikse keskkonna, kus kuuled muusika iga detaili ja nüanssi. Väikesed kõrvaklapid. Suur heli.
Spetsiaalselt disainitud 11 mm kõlaridraiverid muudavad muusika võimsaks, kuid nüansirikkaks. Täieliku viieribalise ekvalaiseri abil saab heli täielikult oma eelistuste järgi kohandada. Suurepärane heli igal helitugevusel
Helitugevuse ekvalaiser reguleerib helitugevust üles või alla keerates, nii et kõrged, keskmised ja madalad noodid kõlavad igal tasemel alati tasakaalustatult. Kristallselged kõned
Su hääl kõlab kristallselgelt isegi mürarikastes ja tuulistes kohtades tänu beamforming mikrofonidele, hääle kiirendusmõõturile ja tuult blokeerivatele võrkkatetele. Abi on Su kõrvas
Palu Google'il anda kõndimisjuhiseid, vastata sõnumitele, hankida reaalajas tõlkeid ja palju muud – täiesti käed-vabalt, et saaksid keskenduda sellele, mis Sind ees ootab. Lihtne puutetundlik juhtimine
Juhi meediat ja kõnesid lihtsa puudutusega, libista helitugevuse reguleerimiseks ning puuduta ja hoia, et aktiveerida mürasummutus. Telefonist sülearvutisse, niisama lihtsalt
Liigu hõlpsalt telefoni muusika ja sülearvuti videokõnede vahel. Pixel Buds Pro kasutab mitmepunktilist ühendust, et võimaldada automaatselt seadmete vahel vahetada (nii iOS kui Android). Aku, mis hoiab Su eluga sammu
Naudi kuni 7 tundi mürasummutusega kuulamisaega või lausa 11 tundi ilma mürasummutuseta. Laadimiskarbiga koos küündib kuulamisaeg seejuures 20 tunnini koos mürasummutusega ning tervelt 31 tunnini ilma mürasummutuseta. Lisaks toetab see kiirlaadimist – 5 minutit laadimist annab 1 tundi mürasummutusega kuulamisaega lisaks. Laadimiskarp toetab ka juhtmevaba laadimist laadida Pixel Standi või muude Qi-ühilduvate juhtmevabade laadijatega.
description_lv -
description_en - Active noise reduction with Silent Seal™ Adaptive volume - balanced sound at any volume Hands-free calls & Google Assistant Reliable Bluetooth 5.0 wireless connection Battery lasts up to 5 hours & 24 hours with charging box Quick Charge - 15 minutes of charging = 3 hours of listening time / 1.5 hours of calls The USB-C charging box also supports wireless charging IPX4 splash and sweat resistant design Premium active noise cancellation that adapts to you.
Active Noise Canceling uses Silent Seal™ to conform to your ear and block out outside sounds. This provides a quiet environment in which your music comes into its own. Sounds great at any volume.
Volume Equalizer makes adjustments as you turn the volume up or down so that the high, mid, and low notes always sound balanced, at any level. Small caps. Big sound.
Specially designed 1.1 cm speaker drivers that make music sound powerful yet nuanced. With a full five-band EQ, you can completely customize the sound to your own preferences. Be heard clearly on calls.
Your voice sounds crystal clear even in loud and windy places, thanks to beamforming mics, a voice accelerometer and wind-blocking mesh covers. Touch controls make it easy.
Control media and calls with a simple tap, swipe to adjust the volume level and touch and hold for Active Noise Cancellation. Help is in your ear.
Ask Google to give you walking directions, respond to texts, get live translations and more – completely hands-free so you can focus on what's in front of you. From phone to laptop, just like that.
Easily go from music on your phone to video calls on your laptop. Pixel Buds Pro use multipoint connectivity to help you automatically switch between devices, including iOS and Android. A battery that keeps up with your life.
Get up to 11 hours of listening time - up to 31 hours with the charging case. Plus, you can charge them wirelessly with Pixel Stand or other Qi-compatible chargers.
description_ru -
description_short_en - Comfortable wireless headphones Active noise cancelling and adaptive volume Hands-free calling & Google smart assistant Battery lasts up to 7 h with NC & 20 h with charging case Water and sweat resistant design
description_short_et - Mugavad juhtmevabad kõrvaklapid Aktiivne mürasummutus ja kohanduv helitugevus Käed-vabad kõned & Google nutiabiline Aku kestab mürasummutusega kuni 7 h & 20 h laadimiskarbiga Vee- ja higikindel disain
description_short_lv -
description_short_ru - Удобные беспроводные наушники Активное шумоподавление и адаптивная громкость Громкая связь и ассистент Google Батарея работает до 7 часов и 20 часа с зарядным устройством Водонепроницаемая конструкция с защитой от пота
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 7 hours (with noise cancelling)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 11 hours (w/o noise cancelling)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 20 hours (with charging case; with noise-cancelling)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 31 hours (with charging case; w/o noise cancelling)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - Bezvadu uzlāde
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 5 minutes = 1 hour
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Общее - Вес (г) - 6,2
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
name_et - Google juhtmevabad kõrvaklapid Pixel Buds Pro, fog
name_en - Google wireless earbuds Pixel Buds Pro, fog
name_lv - Google Pixel Buds Pro, fog
name_ru - Google Pixel Buds Pro, fog
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.0
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - Touch control
Savienojamība - Vadības pogas - Touch control
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.0
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Ühendus - Juhtnupud - Puutetundlik juhtimine
Соединение - Кнопки управления - Сенсорное управление
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Speakers - Drivers - 11 mm
Skaļruņi - Draiveri - 11 mm
Колонки - Элементы - 11 мм
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
barcode - 193575032351
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - S, M и L силиконовые подушечки
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
Общее - Комплектация - Быстрая инструкция
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - S,M,L silicone earpads
General - Package contents - Charging case
General - Package contents - Quick Start guide
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX4
Üldine - Ilmastikukindlus - Pritsmekindel
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsa - Pelēka
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
Общее - Цвет - Серый
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
Üldine - Värvus - Hall
General - Color - Black
General - Color - Grey
General - Color - White
General - Weather sealing - IPX4
General - Weather sealing - Splash proof
Общее - Погодная устойчивость - Защита от брызг
Общее - Погодная устойчивость - IPX4
Üldine - Kaal (g) - 6,2
Vispārīgi - Svars (g) - 6,2
General - Weight (g) - 6.2
brand - Google
241,29 €
Google Pixel Buds Pro, Fog
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas