Pioneer SE-C5TW, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 892395 Preces kods: Pioneer SE-C5TW-B
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Līdzīgi produkti
Šis produkts Pioneer SE-C5TW, Black
Xiaomi Redmi Buds 3 Lite, Black
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro, Black
Beyerdynamic DT 770 Pro, 32 Ohm
Ieteicams Logitech G PRO X Gaming Headset with Blue VO!CE
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
63,34 €
25,36 €
72,28 €
148,14 €
112,88 €
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) Ir Ir Ir Ir Nav
Apgaismojuma krāsa Nav Nav Nav Nav Nav
Apgaismojums Nav Nav Nav Nav Nav
Frekvenču diapazons max, Hz 20000 N/A N/A 35000 20000
Frekvenču diapazons min, Hz 20 N/A N/A 5 20
Jutība, dB N/A N/A N/A 96 92
Kanālu skaits Stereo Stereo Stereo Stereo Stereo
Krāsa Melna Melna Melna Melna Melna
Mikrofona tips Fiksēts Fiksēts Fiksēts Nav Noņemams
Mikrofons Ir Ir Ir Nav Ir
Pieslēgums Bluetooth Bluetooth Bluetooth 3.5mm 3.5mm USB
Pretestība, Ω N/A N/A 16 32 35
Savienojuma veids True Wireless True Wireless True Wireless Ar vadu Ar vadu
Svars, g 10 36 42 270 320
Tips In-Ear In-Ear In-Ear Over-Ear Over-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 10
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Pilnīgi bezvadu projekta ikviena aspekta uzlabošana C5 patiesi bezvadu tehnoloģija atbrīvo mūziku no kabeļu jucekļa. Šīm labi pieguļošajām austiņām ir 6 mm (1/4) retzemju magnētu skaļruņi, kas nodrošina dziļus basus un dzirkstošu vidējā diapazona skaņu, kā arī Bluetooth 5.0 bezvadu tehnoloģija un tās ir saderīgas ar AAC kodeku. Nepārtraukta atskaņošana ilgst līdz piecām stundām, bet komplektā iekļautais ātrās uzlādes futrālis atsvaidzina austiņas, nodrošinot vēl vienu stundu izklaides tikai 15 minūšu laikā. Kopējais atskaņošanas laiks ceļā ir 15 stundas*. Vienkārši pogu nospiedumi ļauj mūziku atskaņot brīvroku režīmā un pārvaldīt zvanus, savukārt Ambient Awareness režīms, automātiskā savienošana, automātiskais ieslēgšanās/izslēgšanās, IPX5 un balss asistenta piekļuve izceļ lietošanas ērtumu. Patiesa mūzikas brīvība Ļaujiet sevi aizraut Pioneer skaņai bez kaitinošiem kabeļiem. Izsmalcinātie 6 mm (1/4) retzemju magnētu 6 mm (1/4) skaļruņi rada spēcīgus, saspringtus basus, savukārt dziļa iebūve ausīs nodrošina skaņas skaidrību. Ārkārtīgi ilga 5 stundu atskaņošana un ātra uzlāde Bezvadu austiņas C5 patiešām nodrošina piecu stundu nepārtrauktu atskaņošanu. Kabatas izmēra korpuss pagarina atskaņošanas laiku līdz 15 stundām. Tai ir ātrās uzlādes funkcija, kas nodrošina pietiekami daudz enerģijas stundas ilgai atskaņošanai tikai 15 minūšu laikā. Saglabājiet saikni ar ārpasauli Apkārtējās vides apzināšanās režīms aktivizē iebūvētos mikrofonus (un regulē skaļumu), lai jūs varētu dzirdēt apkārtējo pasauli, nenoņemot austiņas un nepārtraucot izklaidi. Vajadzības gadījumā klausieties paziņojumus, maksājiet veikalā un ieklausieties apkārtējā vidē. Automātiska ieslēgšana/izslēgšana un automātiska savienošana pārī Bezvadu austiņas C5 patiešām ieslēdzas automātiski, kad tās izņemtas no futrāļa. Pēc vienkārša sākotnējā savienošanas procesa tā automātiski izveidos savienojumu ar jūsu reģistrētajām ierīcēm, nodrošinot vienmērīgu pāreju mūzikas pasaulē. IPX5 ūdensizturība pret sviedriem un lietu Ir labi zināt, ka šīm austiņām ir IPX5 ūdensizturība, kas aizsargā jūs no lietus no jebkuras puses. Lietojiet bez raizēm, kad vingrojat, un neuztraucieties, ja nokļūsiet sliktos laikapstākļos. Bezvadu zvani un tālruņa asistenta aktivizēšana Telefona zvani bez rokām un mijiedarbība ar balss asistentu tiek veikta bezvadu režīmā. Abu austiņu paneļi ar vienu pogu kontrolē atskaņošanu, pārvalda zvanus un aktivizē ierīces atbalstīto virtuālo asistentu.
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bluetooth funkcijas - A2DP (Stereo pārraide)
Bluetooth funkcijas - AVRCP (tālvadības pults)
Bluetooth funkcijas - HFP (brīvroku profils)
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
Caurlaides josla (maks.) - 20 kHz
Caurlaides josla (min) - 20 Hz
Citas funkcijas -
description_lv - Līdz 5 stundām nepārtrauktas mūzikas atskaņošanas, lai atskaņotu daudz mūzikas Aprīkots ar ērtu ārējās skaņas uztveršanas funkciju, kas ļauj īslaicīgi dzirdēt apkārtējās vides skaņas, kamēr austiņas ir ieslēgtas Tievs un plaukstas izmēra uzlādes futrālis ar kompaktu dizainu, kas atvieglo pārnēsāšanu Ērta automātiskās ieslēgšanas/izslēgšanas un automātiskās savienošanas funkcija, ko var izmantot tieši no uzlādes futrāļa IPX5 ūdensnecaurlaidības pakāpe sviedriem un pēkšņam lietum Piederumi: austiņu uzgalis (silikona) S/M/L, TYPE C USB kabelis (uzlādei), garantijas karte, ātras lietošanas rokasgrāmata, drošības rokasgrāmata
description_lv - Līdz 5 stundām nepārtrauktas mūzikas atskaņošanas, lai iegūtu daudz mūzikas Aprīkots ar ērtu ārējo skaņas uztveršanas funkciju, kas ļauj īslaicīgi dzirdēt apkārtējās skaņas, kamēr austiņas ir ieslēgtas Plāns un plaukstas izmēra Lādēšanas korpuss ar kompaktu dizainu ērtai pārnēsāšanai Ērta automātiskā ieslēgšanas/izslēgšanas un automātiskās savienošanas funkcija, ko var izmantot tieši no uzlādes korpusa IPX5 ūdensnecaurlaidīgs aizsardzības vērtējums sviedriem un pēkšņam lietum Piederumi: austiņu uzgalis (silikons) S / M / L, C tipa USB Kabelis (uzlādēšanai), garantijas karte, īsa lietošanas pamācība, drošības rokasgrāmata
description_ru - Līdz 5 stundām nepārtrauktas mūzikas atskaņošanas lielā skaļumā Aprīkots ar ērtu ārējās skaņas uztveršanas funkciju, kas ļauj īslaicīgi klausīties apkārtējās vides skaņas, kamēr austiņas ir ieslēgtas Tievs, plaukstas izmēra uzlādes futrālis ar kompaktu dizainu, kas atvieglo pārnēsāšanu Ērta automātiskā ieslēgšanas/izslēgšanas un automātiskās savienošanas funkcija, ko var izmantot tieši no uzlādes futrāļa IPX5 ūdensizturības kategorija, kas nodrošina aizsardzību pret sviedriem un pēkšņu lietu Piederumi: austiņu uzgalis (silikons).
Diapazons - 10 m
dimensijas dziļums - 35 mm
Dizains - In-ear
ean - 4573211158359
EAN - 4573211158359
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 0.15 kg
Iekļautie piederumi - Austiņas ar futrālīti Austiņu uzgaļi S/M/L USB Type-C uz A tipa kabeli Instrukcijas lapa
izmērs augstums - 175 mm
izmērs platums - 115 mm
izmērs svars - 130 g
Krāsa - Black
Mikrofons - iebūvēts
Modelis - SE-C5TW-B
nosaukums - Bezvadu austiņas SE-C5TW melnas
Pieteikums - Mūzika
ražotājs - Pioneer
Ražotājs - Pioneer
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Skaņa - Stereo
svars - 0.1 kg
Svars - 10 g
Tehnoloģija - Hands-free
title_lv - Pioneer SE-C5TW-B bezvadu austiņas
title_lv - Pioneer SE-C5TW-B Bezvadu Austiņas
title_ru - Pioneer SE-C5TW-B bezvadu austiņas
vendpn - Pioneer SE-C5TW-B
Description - Enhancing every aspect of a truly wireless project C5truly wireless frees your music from cable clutter. Featuring 6mm (1/4) rare earth magnet drivers for deep bass and sparkling mid-range sound, these well-fitting headphones feature Bluetooth 5.0 wireless technology and are compatible with the AAC codec. Continuous playback lasts up to five hours, while the included Quick Charge case refreshes the headphones, providing another hour of entertainment in just 15 minutes. Total playback time on the go is 15 hours*. Simple button presses allow for hands-free music and call management, while Ambient Awareness mode, auto-pairing, auto on/off, IPX5 and voice assistant access highlight the ease of use. True freedom of music experience Let yourself be enthralled by Pioneer's sound without annoying cables. Sophisticated 6mm (1/4) rare earth magnet drivers produce powerful, taut bass, while the deep in-ear fit ensures sound clarity. Extremely long 5-hour playback and fast charging The wireless C5truly provides five hours of continuous playback. The pocket-sized case extends playback time to 15 hours. It has a fast-charging function that provides enough power for an hour of playback in just 15 minutes. Stay in touch with the outside world The ambient awareness mode activates the built-in microphones (and adjusts the volume) so you can hear the outside world without removing the headphones or interrupting your entertainment. Listen to announcements, pay at the shop and listen to your surroundings when needed. Automatic on/off and automatic pairing The wireless C5truly turns on automatically when removed from its case. After a simple initial pairing process, it will automatically connect to your registered devices, providing a seamless transition to the world of music. IPX5 waterproof for sweat and rain It's good to know that these headphones have IPX5 water resistance, protecting you from rain from any direction. Use without worry while exercising and don't worry if you get caught in bad weather. Wireless calls and phone assistant activation Hands-free phone calls and interaction with the voice assistant are handled wirelessly. One-button panels on both headphones control playback, manage calls and activate the device's supported virtual assistant.
Audio controls - Answer/Mute calls
Wireless communication - Bluetooth
Bluetooth features - A2DP (Stereo transmission)
Bluetooth features - AVRCP (Remote control)
Bluetooth features - HFP (Hands-Free Profile)
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
Pass band (max) - 20 kHz
Pass band (min) - 20 Hz
Other features -
description_en - Up to 5 hours of continuous music playback for plenty of music
Equipped with a convenient external sound capture function that allows you to temporarily hear ambient sounds while the earphones are on
Slim and palm-sized charging case with compact design for easy carrying
Convenient Auto Power On/Off and Automatic Pairing function that can be used right out of the charging case
IPX5 waterproof protection rating for sweat and sudden rain
Accessories: Earphone tip (silicone) S/M/L, TYPE C USB cable (for charging), warranty card, quick start guide, safety guide
description_lv - Līdz 5 stundām nepārtrauktas mūzikas atskaņošanas, lai iegūtu daudz mūzikas
Aprīkots ar ērtu ārējo skaņas uztveršanas funkciju, kas ļauj īslaicīgi dzirdēt apkārtējās skaņas, kamēr austiņas ir ieslēgtas
Plāns un plaukstas izmēra Lādēšanas korpuss ar kompaktu dizainu ērtai pārnēsāšanai
Ērta automātiskā ieslēgšanas/izslēgšanas un automātiskās savienošanas funkcija, ko var izmantot tieši no uzlādes korpusa
IPX5 ūdensnecaurlaidīgs aizsardzības vērtējums sviedriem un pēkšņam lietum
Piederumi: austiņu uzgalis (silikons) S / M / L, C tipa USB Kabelis (uzlādēšanai), garantijas karte, īsa lietošanas pamācība, drošības rokasgrāmata
description_ru - До 5 часов непрерывного воспроизведения музыки в большом количестве
Оснащен удобной функцией захвата внешнего звука, которая позволяет временно прослушивать окружающие звуки при включенных наушниках
Тонкий чехол для зарядки размером с ладонь с компактным дизайном для удобной переноски
Удобное автоматическое включение / выключение питания и функция автоматического сопряжения, которые можно использовать прямо из чехла для зарядки
Степень водонепроницаемости IPX5 для защиты от пота и внезапного дождя
Аксессуары: Наконечник для наушников (силиконовый) S/M/L, USB-кабель TYPE C (для зарядки), гарантийный талон, краткое руководство по эксплуатации, руководство по технике безопасности.
Range - 10 m
dimension depth - 35 mm
Design - In-ear
ean - 4573211158359
EAN - 4573211158359
guarantee - 24
guarantee_type - external
gross_weight - 0.15 kg
Accessories included - Headphones with case Earphone tips S/M/L USB Type-C to Type-A cable Instruction leaflet
dimension height - 175 mm
dimension width - 115 mm
dimension weight - 130 g
Color - Black
Microphone - built-in
Model - SE-C5TW-B
name - Wireless headphones SE-C5TW black
Application - Music
producer - Pioneer
Producer - Pioneer
Connectors - 1 x USB (Type C)
Sound - Stereo
weight - 0.1 kg
Weight - 10 g
Technology - Hands-free
title_en - Pioneer SE-C5TW-B Wireless Earphones
title_lv - Pioneer SE-C5TW-B Bezvadu Austiņas
title_ru - Pioneer SE-C5TW-B Беспроводные Наушники
vendpn - Pioneer SE-C5TW-B
63,34 €
Pioneer SE-C5TW, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas