Audictus Champion

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 891917 Preces kods: ABH-1912
Pasūtāms 24 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
29,00 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 14.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Nav
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: Over-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 110
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Nav
Mikrofons : Nav
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 16
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : N/A
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Audictus Champion ir universāls bezvadu komplekts, kas izceļas ne tikai ar detalizētu skaņu, bet arī ar ērtībām un funkcionalitāti, kas ir cienīga ikvienam audio cienītājam. Klausieties savu iecienītāko mūziku, runājiet, izmantojot iebūvēto mikrofonu, un baudiet to līdz pat 50 stundām. Izpaudiet sevi ar Audictus Champion. PIEDZĪVOJIET labāku skaņu Uzziniet, cik labi var skanēt jūsu mīļākās dziesmas. Tas viss, pateicoties 40 mm skaļruņiem, kas noregulēti, lai apmierinātu gan maigas, tīras skaņas, gan dinamiskas, instrumentālas iedarbības ar dzirdamu telpu cienītāju vajadzības. Neatkarīgi no tā, kam dodat priekšroku, ar Audictus Champion jūs gūsiet daudz prieka. VĒL VAIRĀK MĪLMĀKO MŪZIKU Ar Audictus Champion jūs varat rēķināties ar 50 stundām klausīšanās. Tas ir iespējams ne tikai pateicoties pareizi optimizētai elektronikai, bet arī Bluetooth 5.0 tehnoloģijai, kas izceļas ar zemu enerģijas patēriņu. Ilgāks darbības laiks nozīmē ilgāku iecienītākās mūzikas klausīšanos un nepieciešamību nepārtraukti uzlādēt komplektu. Turklāt, pateicoties ātrajai uzlādei, ir nepieciešamas tikai 10 minūtes, lai iegūtu 15 stundas atskaņošanas. PAZAUDZIET AUSTIŅAS AUSTIŅAS UN PAUZĒT MŪZIKU Jums nav jāsniedzas pēc viedtālruņa, lai apturētu dziesmu vai pārtrauktu zvanu. Tas viss, pateicoties unikālajai automātiskās pauzes funkcijai. Viss, kas jums jādara, ir jāgriež austiņas, lai to aktivizētu. Jūtiet brīvību Noguris no vadiem, bet vēlaties stabilu savienojumu? Audictus Champion ir komplekts, kurā izmantots jaunākais Bluetooth 5.0 standarts, kas nodrošina ne tikai divreiz lielāku datu pārraides ātrumu nekā Bluetooth 4.2, bet arī daudz lielāku diapazonu. Tas atvieglo Audictus Champion savienošanu ar divām ierīcēm vienlaikus. Izmantojiet austiņas neatkarīgi no tā, ko darāt vai kur atrodaties. Savienojumā nav pārtraukumu. TALKOJIET AR KO VĒlaties, Paturot prātā jūsu ērtības, mēs esam aprīkojuši Audictus Champion ar iebūvētu mikrofonu, kas ļaus jums sazināties jebkurā situācijā. Vienkārši atbildiet uz zvaniem un veiciet zvanus, nenoņemot austiņas no galvas. ĒRTĪBA KĀDĀ SITUĀCIJĀ Mēs zinām, cik svarīga ir ērtība. Veidojot Audictus Champion, mēs vēlējāmies radīt lieliski skanošas austiņas pāri ausīm, kas būs ērtas, kā arī vieglas. Ir vērts uzsvērt, ka mīkstais materiāls galvas saites iekšpusē pārklāj arī austiņas, kas nozīmē, ka mīļākās mūzikas klausīšanās vēl nekad nav bijusi tik patīkama.
Ņemiet tās, kur vien vēlaties Audictus Champion ir vieglas un ērtas. To izturīgais dizains ir pilnībā salokāms. Tas nozīmē, ka jūs varat viegli ietaupīt vietu un ielikt tās pat nelielā mugursomas kabatā.
Audio vadība - Skaļuma regulēšana
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Caurlaides josla (maks.) - 20000 Hz
Caurlaides josla (min) - 20 Hz
Citas funkcijas -
Diapazons - 15 m
dimensijas dziļums - 55 mm
Dizains - Uz auss
ean - 5901969434767
Eans - 5901969434767
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Iekļautie piederumi - USB - C tipa USB kabelis
Impedance - 16 Ω
izmērs augstums - 250 mm
izmērs platums - 215 mm
izmērs svars - 350 g
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
Krāsa - Black
Mikrofons - iebūvēts
Nosaukums - Audictus čempions
nosaukums - Austiņas Champion melnas
Pieteikums - Mūzika
ProducerCode - ABH-1912
ražotājs - Audictus
Ražotājs - Audictus
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
ShortDescription - austiņas uz ausīm | bezvadu | melnas | mikrofons | Bluetooth 5.0
Skaņa - Stereo
Svars - 177 g
vendpn - ABH-1912
Description - Audictus Champion is a universal, wireless set that stands out not only for its detailed sound, but also for its convenience and functionality worthy of every audio lover. Listen to your favourite music, talk through the built-in microphone, and enjoy it for up to 50 hours. Express yourself with Audictus Champion.
ENJOY BETTER SOUND
See how good your favorite songs can sound. It's all thanks to 40-mm drivers tuned to meet the needs of both fans of soft, clean sound and dynamic, instrumental impact with audible space. No matter which you prefer, you'll get a lot of excitement out of the Audictus Champion.
EVEN MORE FAVORITE MUSIC
With Audictus Champion you can count on 50 hours of listening. This is possible not only thanks to properly optimized electronics, but also Bluetooth 5.0 technology distinguished by low energy demand. Longer runtime means more listening to your favourite music and no need to constantly charge the set.  What's more, thanks to the quick charge, it only takes 10 minutes to get 15 hours of playback.
FOLD YOUR HEADPHONES AND PAUSE MUSIC
You don't have to reach for your smartphone to pause the song or end the call. All thanks to the unique automatic pause function. All you have to do is twist the earcups to activate it.
FEEL THE FREEDOM
Tired of wires, but want a stable connection? The Audictus Champion is a set that uses the latest Bluetooth 5.0 standard, which not only provides twice the transfer rate of Bluetooth 4.2, but also a much longer range. It makes it easy to pair the Audictus Champion with two devices simultaneously. Use the headset no matter what you're doing or where you are. No interruptions in the connection.
TALK TO WHOMEVER YOU WANT
With your comfort in mind, we've equipped the Audictus Champion with a built-in microphone that will allow you to communicate in any situation. Answer and make calls without taking the headphones off your head, simply.
CONVENIENCE IN EVERY SITUATION
We know how important convenience is. When designing Audictus Champion, we wanted to create great-sounding over-ear headphones that will be comfortable as well as lightweight. It is worth pointing out that the soft material on the inside of the headband also covers the earmuffs, which means listening to your favorite music has never been so pleasant.
TAKE THEM WHEREVER YOU WANT
Audictus Champion are lightweight and comfortable. Their rugged design is fully foldable. This means that you can easily save space and put it even in a small pocket of your backpack.
Audio controls - Volume control
Wireless communication - Bluetooth
Pass band (max) - 20000 Hz
Pass band (min) - 20 Hz
Other features -
Range - 15 m
dimension depth - 55 mm
Design - On-ear
ean - 5901969434767
Eans - 5901969434767
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Accessories included - USB - USB Type C cable
Impedance - 16 Ω
dimension height - 250 mm
dimension width - 215 mm
dimension weight - 350 g
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Color - Black
Microphone - built-in
Name - Audictus Champion
name - Headset Champion black
Application - Music
ProducerCode - ABH-1912
producer - Audictus
Producer - Audictus
Connectors - 1 x USB (Type C)
ShortDescription - słuchawki nauszne | bezprzewodowe | czarne | mikrofon | Bluetooth 5.0
Sound - Stereo
Weight - 177 g
vendpn - ABH-1912
29,00 €
Audictus Champion
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas