Samsung Buds2 Pro, Bora Purple

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 880379 Preces kods: SM-R510NLVAEUE
Noliktavā 50 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
156,58 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Violeta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Violeta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 50
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulatora darbības laiks līdz - 18 stundas
Akumulators - Uzlādējams
Akumulators - akumulatora ietilpība (uzlādes korpuss) - 515 mAh
Akumulators - Akumulatora tips - Iebūvēts akumulators
Akumulators - darbojas ar akumulatoru - Jā
Akumulators - kreisās austiņas akumulatora ietilpība - 61 mAh
Akumulators - labās austiņas akumulatora ietilpība - 61 mAh
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks (ANC ieslēgts) - 5 h
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks (ANC izslēgts) - 8 h
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks (ieslēgts uzlādes korpuss/ANC) - 18 h
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks (uzlādes kārba/ANC izslēgts) - 29 h
Akumulators - sarunu laiks (ANC ieslēgts) - 3.5 h
Akumulators - sarunu laiks (ANC izslēgts) - 4 h
Apraksts - - Pilnīga Hi-Fi skaņa jūsu ausī - Viengabala savienojamība - Ērta pielāgošana - Pilnīga Hi-Fi skaņa tagad ir bezvadu.
Austiņas - Ausu savienojums - Intraaurāli
Austiņas - Intraaurālo austiņu tips - Aarbuds
Austiņas - Trokšņu slāpēšana - Jā
Austiņas - Trokšņu slāpēšanas veids - Aktīvais
Austiņu funkcijas - Bezvadu
Bluetooth bezvadu savienojumi - Jā
BrandPartCode - SM-R510NLVAEUE
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (TWS)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
CnCode CnCode - 85183000
Darbības rādītāji - austiņu tips - Bināurālā
Darbības rādītāji - Skaļuma regulēšana - Pieskarieties
Darbības rādītāji - Žiroskops - Jā
description_lv - In-ear (ausī liekamās) Usage: Ikdienas lietošanai TWS (True Wireless Stereo) Design: Ir Attachment Type: Bez stiprinājuma Color: Balta Designed for Children: Nav Special Features: Balss noteikšanas funkcija (Voice Detect) Aktīvā skaņas slāpēšana (ANC) Hi-Fi skaņa Connection Types: Bezvadu (Bluetooth) Charging Connection: USB-C Microphone: Ir Iebūvēts Trokšņu slāpēšanas funkcija mikrofonam: Nav Functions: Austiņu ārējo trokšņu slāpēšanas funkcija: Ir Caurspīdīgais režīms: Nav Skarienvadība: Ir Apgaismojums: Nav Water Resistance: Ūdensizturība IPX7 Battery and Charging: Akumulatora darbības laiks: 5 h Darbības laiks (ar uzlādes futrāli): līdz 20 h Bezvadu uzlāde: Ir Additional Information: Komplektācija: Mazie un lielie ausu uzgaļi, USB-C uzlādes kabelis, Dokumentācija Papildus: Galaxy Buds2 Pro viedā 360 audio tehnoloģija liks Tev justies gluži kā kinoteātrī, Ūdensizturīgs IPX7 Weight (g): 5.5 Weight with Packaging: 0.16 kg
description_lv - Veids: Lietošana: TWS (True Wireless Stereo) dizains: Jā Stiprinājuma veids: Bez stiprinājuma Krāsa: balta Paredzēts bērniem: Īpašas funkcijas: Balss noteikšanas funkcija Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) Hi-Fi skaņa Savienojuma veidi: Bezvadu (Bluetooth) Uzlādes savienojums: Mikrofons: ir iebūvēta trokšņu slāpēšanas funkcija mikrofonam: Nav Funkcijas: austiņu ārējā trokšņa slāpēšanas funkcija: Caurspīdīgs režīms: Jā: Neviens Skārienvadība: Nav Skārienvadība: Skārienvadība ar pieskārienu: Apgaismojums: Jā: Ūdensizturība: Nav Ūdensizturība: Ūdensizturība IPX7 Akumulators un uzlāde: Akumulatora darbības laiks: 5 h Darbības laiks (ar uzlādes futrālīti): līdz 20 h Bezvadu uzlāde: Jā Papildu informācija: Iepakojums: Mazie un lielie ausu uzgaļi, USB-C lādēšanas kabelis, dokumentācija Papildus: Galaxy Buds2 Pro viedā 360 audio tehnoloģija ļaus jums justies kā kinoteātrī, ūdensizturība IPX7 Svars (g): Svars: 5,5 Svars ar iepakojumu: 0,16 kg
description_ru - Tips: Ausu veidnes Lietošana: Ikdienas lietošanai.
TWS (True Wireless Stereo) dizains: Jā Uzstādīšanas veids: Nē Uzstādīšanas veids: Nē Balta krāsa Piemērots bērniem: Nē Īpašas funkcijas: Balss noteikšana Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) Hi-Fi skaņa Savienojuma veids: Bezvadu (Bluetooth) Uzlādes savienojums: USB-C Mikrofons: Ir iebūvēta trokšņu slāpēšana mikrofonam: Nē Funkcijas: Ārējā trokšņu slāpēšana Austiņu funkcija: Jā Caurspīdīgs režīms: Nē Skārienvadība: Jā Apgaismojums: Nē Ūdensizturība: IPX7 Ūdensizturība.
Akumulators un uzlāde: Akumulatora darbības laiks: 5 stundas Akumulatora darbības laiks (ar uzlādes korpusu): līdz 20 stundām Bezvadu uzlāde: Papildu informācija: Komplektā: mazie un lielie ausu spilventiņi, USB-C lādēšanas kabelis, dokumentācija.Papildaprīkojums: Galaxy Buds2 Pro viedā 360° skaņas tehnoloģija ļaus jums justies kā kinoteātrī, IPX7 ūdensizturība.Svars (g): Svars ar iepakojumu: 0,16 kg.
dimensionalWeight - 64
EAN - 8806094613766
Eans - 8806094613766
Fiksēšanas veids - Aarbud
Garantija - 12 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijaType - F
gross_weight - 0.1 kg
GTIN - 8806094613766
guaranteeLength - 24
Kategorija - Austiņas un austiņas
Kategorija - Root/Elektronika/Audioiekārtas/Saules austiņas
Kategorijas kods - HST
Krāsa - Violeta
LongDesc - 24 bitu Hi-Fi audioKatra nots izklausās kā īsta, jo tīrs audio sākums ir jūsu mīļākā Samsung Galaxy ierīce. Atjauninātais Samsung Seamless Codec kodē pilnu 24 bitu audio, lai dekodētu Galaxy Buds2 Pro, saglabājot to pašu 24 bitu augstas kvalitātes skaņu.Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) ir labāka nekā jebkad agrāk.Ar 3 mikrofoniem ar augstu SNR (Signal-to-Noise Ratio), Galaxy Buds2 Pro izseko un novērš vairāk ārējās skaņas - pat tādas maigas skaņas kā vējš. Pārslēgšanās uz sarunām klātienē ir vienkārša, izmantojot funkciju Voice Detect.Pietiek sākt runāt, un Voice Detect izslēgs ANC un aktivizēs apkārtējo skaņu, ļaujot skaidri dzirdēt sarunu, neizņemot Buds2 Pro. Saklausieties tā, it kā jūs tur būtuAr Intelligent 360 Audio, skaņa ir daudz reālistiskāka. 360 Audio ar tiešo daudzkanālu (5.1ch / 7.1ch / Dolby Atmos) un uzlaboto galvas izsekošanu ļauj katrai kustībai būt sinhronizētai - radot aizraujošu pieredzi. 360 Audio var pat precīzi noteikt skaņas virzienu, kad jūs kustināt galvu, nodrošinot telpisku pieredzi.Atveriet un pievienojietGalaxy Buds2 Pro automātiski parādīsies jūsu Samsung Galaxy ierīcēs un būs gatavas savienošanai ar vienu pieskārienu. Tik vienkārši.Automātiskā pārslēgšanās Samsung Galaxy Buds2 Pro inteliģenti nosaka mobilās aktivitātes un nemanāmi pārslēdz savienojumu ar Samsung Galaxy tālruni, planšetdatoru un pulksteni.Pārslēgšanās, lai atbildētu uz tālruņa zvanu, darbojas pat tad, ja esat pieslēdzies Samsung televizoram. Kad Galaxy Buds2 Pro ir savienotas ar Samsung televizoru, izmantojot Bluetooth, nav nepieciešams izņemt austiņas, lai atbildētu uz zvanu. Uz ienākošajiem zvaniem var atbildēt, vienkārši divreiz pieskaroties Galaxy Buds2 Pro. Sekot līdzi savām austiņāmBaidāties pazaudēt Galaxy Buds2 Pro? Nevajag. Izmantojot SmartThings Find, varat izsekot savas kārotās Galaxy Buds2 Pro, izmantojot atrašanās vietas noteikšanas funkciju. To var darīt gan ar, gan bez vāciņa. Noejiet prom no Galaxy Buds2 Pro, un integrētais modinātājs būs gatavs jums par to paziņot - tālrunis nosūtīs paziņojumu, lai nejauši neatstātu tās aiz muguras.Jūsu komforta zonāMēs pārstrādājām austiņu dizainu, lai tās būtu par 15 % mazākas nekā Galaxy Buds Pro un cieši piegulētu ausī. Izbaudiet ērtu piegulēšanu, pateicoties ergonomiski veidotajām austiņām. Uzlabotā vēja plūsmas tehnoloģija palīdz samazināt spiedienu auss kanālā un samazina troksni - ērtībai un skaidrībai. Izbaudiet ērtu piegulēšanu, pateicoties ergonomiski veidotajām austiņām. Uzlabotā vēja plūsmas tehnoloģija palīdz samazināt spiedienu auss kanālā un līdz minimumam samazina troksni - komfortam un skaidrībai. Krāsas, kas nosaka toniTikai austiņas, gan statīvs ir pieejami dažādās augstākās kvalitātes krāsās. Katra austiņa ir pulēta līdz augstam spīdumam ar matētu iekšpusi, kas ir maiga pret ādu. .
LongProductName - Bluetooth 5.3, ANC, 24bit Hi-Fi, 360 audio, IPX7
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2 Pro. Produkta tips: Austiņas. Savienojamības tehnoloģija: True Wireless Stereo (TWS), Bluetooth. Ieteicamais lietojums: Izstrādājuma krāsa: Krāsa: violeta
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofons ar trokšņu slāpēšanu - Jā
Mikrofons - Mikrofonu skaits - 3
Modelis - Galaxy Buds2 Pro
Modeļa nosaukums - Galaxy Buds2 Pro
Nosaukums - Samsung Galaxy Buds2 Pro
Nosaukums - Samsung Galaxy Buds2 Pro austiņas True Wireless Stereo (TWS) In-ear zvaniem/mūzikai Bluetooth violeta krāsā
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 4 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 9.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.16 kg
Pilna apraksta līnija - Galaxy Buds2 Pro|Bezvadu savienojuma tips|Earbud|Bluetooth|Akumulatora uzlādējams|Violetā krāsa|Svars 0,043 kg
producerCode - SM-R510NLVAEUE
ProducerCode - SM-R510NLVAEUE
productName - Samsung Galaxy Buds2 Pro austiņas True Wireless Stereo (TWS) In-ear zvaniem/mūzikai Bluetooth violeta krāsā
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Galaxy Buds2 Pro
Pārdevēja mājas lapa - www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds2-pro/
Ražotājs - Samsung
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth profili - AAC
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth profili - AAC, SBC
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth profili - SBC
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth versija - 5.3
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - True Wireless Stereo (TWS)
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2 Pro, True Wireless Stereo (TWS), zvani/mūzika, austiņas, violeta krāsa
sizeX - 95
sizeY - 40
sizeZ - 85
svars - 0.05 kg
svars - 160
Svars un izmēri - Augstums - 18.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 21.6 mm
Svars un izmēri - Kreisās austiņas svars - 5.5 g
Svars un izmēri - Labās austiņas svars - 5.5 g
Svars un izmēri - lādēšanas kārbas izmēri (W x D x H) - 50.1 x 50.2 x 27.7 mm
Svars un izmēri - lādēšanas kārbas svars - 43.4 g
Svars un izmēri - Platums - 19.9 mm
title_lv - Samsung Galaxy Buds Pro 2 austiņas
title_lv - Samsung Galaxy Buds Pro 2 Austiņas
title_ru - Samsung Galaxy Buds Pro 2 austiņas
URL - https://www.samsung.com/
Veiktspēja - Aizsardzības funkcijas - Izturīgs pret sviedriem
Veiktspēja - Aizsardzības funkcijas - Noturīgs pret noplūdēm
Veiktspēja - Aizsardzības funkcijas - Ūdensizturīgs
Veiktspēja - Aizsardzības funkcijas - Ūdensizturīgs, Izliešanas izturīgs, Izturīgs pret sviedriem, Izturīgs pret sviedriem
Veiktspēja - akselerometrs - Jā
Veiktspēja - Darbības taustiņi - Vairāku atslēgu
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Zvani/muzika
Veiktspēja - Krāsas nosaukums - Bora Purple
Veiktspēja - Produkta krāsa - Violeta
Veiktspēja - Produkta tips - Austiņas
Veiktspēja - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IPX7
Veiktspēja - Vadības veids - Pieskarieties
Veiktspēja - Valkāšanas stils - In-ear
Veiktspēja - Virtuālā vide - Jā
Vienība Neto svars - 0.043 kg
Vienības bruto svars - 0.16 kg
Vienības kastes augstums - 0.04
Vienības kastes garums - 0.095
Vienības kastes platums - 0.085
Vienība Slikts tilpums - 0,000323 kubikmetru
Zīmols - Samsung
Battery run time up to - 18 hours
Battery - Rechargeable
Battery - Battery capacity (charging case) - 515 mAh
Battery - Battery type - Built-in battery
Battery - Battery operated - Yes
Battery - Left earpiece battery capacity - 61 mAh
Battery - Right earpiece battery capacity - 61 mAh
Battery - Continuous audio playback time (ANC on) - 5 h
Battery - Continuous audio playback time (ANC off) - 8 h
Battery - Continuous audio playback time (charging case/ANC on) - 18 h
Battery - Continuous audio playback time (charging case/ANC off) - 29 h
Battery - Talk time (ANC on) - 3.5 h
Battery - Talk time (ANC off) - 4 h
Description - - Ultimate Hi-Fi sound in your ear - Seamless connectivity - Comfortable fit - The ultimate Hi-Fi sound is now wireless
Headphones - Ear coupling - Intraaural
Headphones - Intraaural headphones type - Earbuds
Headphones - Noise canceling - Yes
Headphones - Noise canceling type - Active
Headset features - Wireless
Bluetooth Wireless connections - Yes
BrandPartCode - SM-R510NLVAEUE
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (TWS)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (TWS)
CnCode CnCode - 85183000
Performance - Headset type - Binaural
Performance - Volume control - Touch
Performance - Gyroscope - Yes
description_lv - In-ear (ausī liekamās)
Usage: Ikdienas lietošanai
TWS (True Wireless Stereo) Design: Ir
Attachment Type: Bez stiprinājuma
Color: Balta
Designed for Children: Nav
Special Features:
Balss noteikšanas funkcija (Voice Detect)
Aktīvā skaņas slāpēšana (ANC)
Hi-Fi skaņa
Connection Types:
Bezvadu (Bluetooth)
Charging Connection: USB-C
Microphone:
Ir
Iebūvēts
Trokšņu slāpēšanas funkcija mikrofonam: Nav
Functions:
Austiņu ārējo trokšņu slāpēšanas funkcija: Ir
Caurspīdīgais režīms: Nav
Skarienvadība: Ir
Apgaismojums: Nav
Water Resistance: Ūdensizturība IPX7
Battery and Charging:
Akumulatora darbības laiks: 5 h
Darbības laiks (ar uzlādes futrāli): līdz 20 h
Bezvadu uzlāde: Ir
Additional Information:
Komplektācija: Mazie un lielie ausu uzgaļi, USB-C uzlādes kabelis, Dokumentācija
Papildus: Galaxy Buds2 Pro viedā 360 audio tehnoloģija liks Tev justies gluži kā kinoteātrī, Ūdensizturīgs IPX7
Weight (g): 5.5
Weight with Packaging: 0.16 kg
description_en - Type: In-ear
Usage: For daily use
TWS (True Wireless Stereo) Design: Yes
Attachment Type: Without attachment
Color: White
Designed for Children: None
Special Features:
Voice Detect function
Active Noise Canceling (ANC)
Hi-Fi sound
Connection Types:
Wireless (Bluetooth)
Charging Connection: USB-C
Microphone:
Have got
Built in
Noise canceling function for microphone: None
Functions:
Headphone external noise canceling function: Yes
Transparent mode: None
Touch control: Yes
Lighting: None
Water Resistance: Water resistance IPX7
Battery and Charging:
Battery life: 5 h
Operating time (with charging case): up to 20 h
Wireless charging: Yes
Additional information:
Package: Small and large ear tips, USB-C charging cable, Documentation
Additional: Galaxy Buds2 Pro smart 360 audio technology will make you feel like you're in the cinema, Waterproof IPX7
Weight (g): 5.5
Weight with packaging: 0.16 kg
description_ru - Тип: вкладыши
Использование: Для ежедневного использования.
TWS (True Wireless Stereo) Дизайн: Да
Тип крепления: Без крепления
Белый цвет
Предназначен для детей: нет
Особые возможности:
Функция обнаружения голоса
Активное шумоподавление (ANC)
Hi-Fi звук
Типы подключения:
Беспроводная связь (Bluetooth)
Соединение для зарядки: USB-C
Микрофон:
Иметь
Встроенный
Функция шумоподавления для микрофона: нет
Функции:
Функция внешнего шумоподавления наушников: Да
Прозрачный режим: нет
Сенсорное управление: Да
Освещение: Нет
Водонепроницаемость: водонепроницаемость IPX7.
Аккумулятор и зарядка:
Срок службы батареи: 5 часов
Время работы (с зарядным чехлом): до 20 часов
Беспроводная зарядка: Да
Дополнительная информация:
В комплекте: маленькие и большие ушные вкладыши, зарядный кабель USB-C, документация.
Дополнительно: интеллектуальная технология звука 360° Galaxy Buds2 Pro позволит вам почувствовать себя так, как будто вы находитесь в кинотеатре, водонепроницаемость IPX7.
Вес (г): 5,5
Вес с упаковкой: 0,16 кг.
dimensionalWeight - 64
EAN - 8806094613766
Eans - 8806094613766
Fixing kind - Earbud
Warranty - 12 months
WarrantyInfo -
warrantyType - F
gross_weight - 0.1 kg
GTIN - 8806094613766
warrantyLength - 24
Category - Headphones & Headsets
Category - Root/Electronics/Audio equipment/Headset
Category Code - HST
Colour - Violet
LongDesc - 24-bit Hi-Fi audioEvery note sounds like the real thing because clear audio starts at the source with your favorite Samsung Galaxy device. The updated Samsung Seamless Codec encodes the full 24-bit audio to decode on the Galaxy Buds2 Pro, maintaining that same 24-bit high-quality sound.Active Noise Canceling (ANC) is better than ever.With 3 high SNR (Signal-to-Noise Ratio) microphones, Galaxy Buds2 Pro track and eliminate more outside sound — even soft sounds like wind. Switching to in-person conversations is easy with Voice Detect.Simply start talking and Voice Detect will turn off ANC and activate Ambient sound — allowing you to clearly hear the conversation without removing your Buds2 Pro. Hear it like you're thereWith Intelligent 360 Audio, the sound feels more realistic. The 360 Audio with Direct Multi-channel (5.1ch / 7.1ch / Dolby Atmos) and Enhanced Head Tracking make every movement stay in sync — creating an immersive experience. 360 Audio can even pinpoint the direction of the sound as you move your head, giving you the spatial experience.Pop open and tab inGalaxy Buds2 Pro will automatically pop up on your Samsung Galaxy devices and are ready to connect with a tap. As simple as that.Auto Switch on Samsung Galaxy Buds2 Pro intelligently detects mobile activity and seamlessly shifts its connection to your Samsung Galaxy phone, tablet and watch.Switching to answer the phone works even when you're connected to a Samsung TV. Once the Galaxy Buds2 Pro are connected to the Samsung TV via Bluetooth, there is no need to take the earbuds out to answer the phone. Incoming calls can be answered simply by tapping the Galaxy Buds2 Pro twice. Keep track of your budsWorried about losing your Galaxy Buds2 Pro? Don't. With SmartThings Find, you can trace your coveted Galaxy Buds2 Pro with the location detection feature. You can even do it with or without the case. Walk away from your Galaxy Buds2 Pro and the integrated alarm is ready to let you know — your phone will send you a notification so that you don't accidentally leave them behind.In your comfort zoneWe redesigned the earbuds to be 15% smaller than the Galaxy Buds Pro to fit snugly in your ear. Enjoy a comfortable fit, thanks to the ergonomically designed earbuds. Enhanced wind flow technology helps reduce ear canal pressure and minimizes noise — for comfort and clarity. Enjoy a comfortable fit, thanks to the ergonomically designed earbuds. Enhanced wind flow technology helps reduce ear canal pressure and minimises noise — for comfort and clarity. Colours that set the toneBoth the earbuds and cradle are available in a range of premium colours. Each bud is polished to a high gloss with a matte interior that feels soft against your skin.
LongProductName - Bluetooth 5.3, ANC, 24bit Hi-Fi, 360 Audio, IPX7
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2 Pro. Product type: Headset. Connectivity technology: True Wireless Stereo (TWS), Bluetooth. Recommended usage: Calls/Music, Product colour: Purple
Microphone - Microphone type - Built-in
Microphone - Microphone noise-canceling - Yes
Microphone - Number of microphones - 3
Model - Galaxy Buds2 Pro
Model name - Galaxy Buds2 Pro
Name - Samsung Galaxy Buds2 Pro Lawendowe
Title - Samsung Galaxy Buds2 Pro Headset True Wireless Stereo (TWS) In-ear Calls/Music Bluetooth Purple
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 4 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 9.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 8.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.16 kg
Full Description Line - Galaxy Buds2 Pro|Type Wireless|Earbud|Bluetooth|Battery Rechargeable|Colour Violet|Weight 0.043 kg
producerCode - SM-R510NLVAEUE
ProducerCode - SM-R510NLVAEUE
productName - Samsung Galaxy Buds2 Pro Headset True Wireless Stereo (TWS) In-ear Calls/Music Bluetooth Purple
productSize - Normal
ProductName - Galaxy Buds2 Pro
Vendor Homepage - www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds2-pro/
Producer - Samsung
Ports & interfaces - Bluetooth - Yes
Ports & interfaces - Bluetooth profiles - AAC
Ports & interfaces - Bluetooth profiles - AAC, SBC
Ports & interfaces - Bluetooth profiles - SBC
Ports & interfaces - Bluetooth version - 5.3
Ports & interfaces - Connectivity technology - True Wireless Stereo (TWS)
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2 Pro, True Wireless Stereo (TWS), Calls/Music, Headset, Purple
sizeX - 95
sizeY - 40
sizeZ - 85
weight - 0.05 kg
weight - 160
Weight & dimensions - Height - 18.7 mm
Weight & dimensions - Depth - 21.6 mm
Weight & dimensions - Left earpiece weight - 5.5 g
Weight & dimensions - Right earpiece weight - 5.5 g
Weight & dimensions - Charging case dimensions (W x D x H) - 50.1 x 50.2 x 27.7 mm
Weight & dimensions - Charging case weight - 43.4 g
Weight & dimensions - Width - 19.9 mm
title_en - Samsung Galaxy Buds Pro 2 Earbuds
title_lv - Samsung Galaxy Buds Pro 2 Austiņas
title_ru - Samsung Galaxy Buds Pro 2 Наушники
URL - https://www.samsung.com/
Performance - Protection features - Sweat resistant
Performance - Protection features - Spill resistant
Performance - Protection features - Water resistant
Performance - Protection features - Water resistant, Spill resistant, Sweat resistant
Performance - Accelerometer - Yes
Performance - Operating keys - Multi-key
Performance - Recommended usage - Calls/Music
Performance - Colour name - Bora Purple
Performance - Product colour - Purple
Performance - Product type - Headset
Performance - International Protection (IP) code - IPX7
Performance - Control type - Touch
Performance - Wearing style - In-ear
Performance - Virtual surround - Yes
Unit Net Weight - 0.043 kg
Unit Gross Weight - 0.16 kg
Unit Box Height - 0.04
Unit Box Length - 0.095
Unit Box Width - 0.085
Unit Brutto Volume - 0.000323 cubm
Brand - Samsung
156,58 €
Samsung Buds2 Pro, Bora Purple
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas