Roccat Syn Buds Air (ROC-14-102-02)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 835352 Preces kods: ROC-14-102-02
Noliktavā 16 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
84,87 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 50
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Austiņas - Ausu savienojums - Intraaurāli
Austiņas - Elements - 6 mm ar neodīma magnētiem
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes korpuss)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
BrandPartCode - ROC-14-102-02
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - Zvaigžņu bezvadu Bluetooth tehnoloģija 6 mm baterijas Zema latentuma režīms spēlēm 20 stundu akumulatora darbības laiks (5 stundas austiņas, 15 stundas papildu uzlāde) IPX4 pret šļakatām noturīgs dizains Mobilā lietotne Android un iOS ierīcēm Integrēts dubultais mikrofons Skārienjutīgas vadības ierīces Syn Buds Air bezvadu austiņas ir paredzētas spēlētājiem, kuri vēlas augstākās kvalitātes skaņu un brīvību no vadiem. Uzlādes kārba nodrošina trīs pilnas uzlādes - akumulatora darbības laiks ar uzlādes kārbu ir līdz 20 stundām. Syn Buds Air ir aprīkotas ar 60 ms zemas latences režīmu, skārienvadību un IPX4 pret šļakatām noturīgu konstrukciju - tās nodrošina maksimālu komfortu aktīviem spēlētājiem. Zvaigžņu bezvadu Bluetooth Bluetooth 5.1 savienojamība nodrošina plašāku darbības diapazonu, labāku automātisko savienošanu un ilgāku akumulatora darbības laiku. Zema latentuma savienojums Austiņās ir 60 ms zema latentuma režīms, kas sniedz jums priekšrocības spēlēs. Lieliska saderība Syn Buds Air ir saderīgas ar dažādām Bluetooth ierīcēm, tostarp Windows, iPad, iPhone, Android un Nintendo Switch. Perfekta skaņa mājās un ceļā. Mobilā lietotne Mobilie spēlētāji var izmantot Android vai iOS lietotni, lai iestatītu sev piemērotu skaņu. 20 stundu akumulatora darbības laiks Izbaudiet līdz pat 5 stundām Syn Buds Air un pēc tam vienkārši ievietojiet tās lādēšanas futrālī, kas saglabā papildu 15 stundas enerģijas.
description_lv -
description_lv - Stellar Wireless Bluetooth® Precīzi noregulēti 6 mm draiveri 60 ms zemas latences režīms spēlēm 20 h akumulatora darbības laiks (5 h austiņas + 15 h uzlādes korpuss) Saderīgs ar mobilo viedierīču palīgu IPX4 noturība pret šļakatām Savienojošā lietotne Android un iOS® Iebūvēti divi mikrofoni Augstas kvalitātes S, M un L silikona austiņu uzgaļi 1 gada ražotāja garantija Patiesa bezvadu brīvība Nevainojama pāreja no datora uz mobilo ierīci vai Nintendo Switch™ bez austiņu maiņas. Uzlādes kārbā ir trīs pilnas uzlādes, lai akumulatora darbības laiks kopā būtu 20 stundas. Syn™ Buds Air ir aprīkotas ar 60 ms zemas latences režīmu, skārienvadību un IPX4 klasi, kas garantē komfortu un ērtības spēlētājiem ar aktīvu dzīvesveidu. Zvaigžņu bezvadu Bluetooth® tehnoloģija Syn™ Buds Air, kas balstīta uz nozares vadošo Bluetooth® 5.1 specifikāciju, piedāvā paplašinātu darbības lauku un automātisko savienošanu, kā arī ilgstošu akumulatora darbības laiku. Režīms ar zemu latentuma līmeni Iespējams, izmantojot papildaprīkojumu, spēļu režīms nodrošina veiktspējas spēļu spēlēšanu kustībā ar zemu latentuma līmeni - tikai 60 milisekundes. Paplašināta savietojamība Lieliski darbojas dažādās Bluetooth® iespējotās sistēmās un ierīcēs, tostarp Windows®, iPad®, iPhone®, Android™ un Nintendo Switch™*. Nevainojama skaņa gan mājās, gan ceļā. *Nintendo Switch™ savietojamībai nepieciešams programmatūras atjauninājums. Pavadošā lietotne Mobilie spēlētāji var pielāgot un izveidot ekvalaizerus savai ideālai skaņai īpašajā Syn™ Buds Air pavadošajā lietotnē Android™ un iOS®. Lietotne ļauj arī pārfotografēt skārienjūtīgās vadības ierīces un atjaunināt programmaparatūru. 20 stundu akumulators Ar 5 stundu akumulatora darbības laiku austiņās un vēl 15 stundu akumulatora darbības laiku aizsargājošajā uzlādes futrālī, lai jūs būtu drošs visas dienas garumā. Korpuss ir aprīkots ar LED indikatoru par akumulatora uzlādes līmeni, un to var uzlādēt, izmantojot USB-C ātro uzlādi.
description_ru -
description_short_en - Bezvadu austiņās iebūvēti divi mikrofoni un skārienvadības elementi Stellar Wireless Bluetooth IPX4 pret šļakatām noturīga konstrukcija Akumulatora darbības ilgums līdz 5 h, uzlādes korpuss pievieno 15 h.
description_short_et - Bezvadu austiņas uz ausīm Integrēts duālais mikrofons un skārienvadība Zvaigžņu bezvadu Bluetooth tehnoloģija IPX4 pret šļakatām noturīga konstrukcija Baterijas darbības laiks līdz 5 h, uzlādes kārba pievieno 15 h.
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu austiņas ausīsIebūvēts dubults mikrofons un skārienvadības elementiBluetooth bezvadu tehnoloģijaBluetooth bezvadu tehnoloģijaNotriecienu noturība IPX4Baterijas darbības ilgums 5 h, uzlāde nodrošina vēl 15 h.
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Eans - 731855541027
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 mirkļi
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 stundas (uzlādes korpuss)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
GarantijaInformācija -
GTIN - 731855541027
GTIN - 0731855541027
Iepakojuma saturs - lādētājs - Jā
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārba - Jā
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārbas savienotāja tips - USB Type-C
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārbas tips - Bezvadu
Iepakojuma saturs - Uzlādes statīvs - Nē
Kategorija - Austiņas un austiņas
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/GSM aksesuāri / austiņas
LongDesc - ĪSTA BEZŠVEIĻU BRĪVĪBANepārtraukti pāriet no datora uz mobilo ierīci vai Nintendo Switch™, nemainot austiņas. Uzlādes korpusā ietilpst trīs pilnas uzlādes, lai akumulatora darbības laiks kopā būtu 20 stundas. Syn™ Buds Air ir aprīkotas ar 60 ms zemas latences režīmu, skārienvadības ierīcēm un IPX4 pakāpi, kas garantē komfortu un ērtības spēlētājiem ar aktīvu dzīvesveidu.STELAR WIRELESS BLUETOOTH®Bāzes uz nozarē vadošo Bluetooth® 5.1 specifikāciju, Syn™ Buds Air nodrošina paplašinātu diapazonu un automātisko savienošanu, kā arī ilgstošu akumulatora darbības laiku.ZEMA LATENCES REŽĪMSSavienojuma lietotnē iespējamais spēļu režīms nodrošina veiktspējas spēļu spēlēšanu kustībā ar zemu latentumu - tikai 60 milisekundes.Paplašināta savietojamībaLielā mērā darbojas dažādās Bluetooth® iespējotās sistēmās un ierīcēs, tostarp Windows®, iPad®, iPhone®, Android™ un Nintendo Switch™*. Nevainojama skaņa gan mājās, gan ceļā.PIEDĀVĀJUMA APLIKĀCIJAMobilie spēlētāji var pielāgot un izveidot ekvalaizerus savai ideālai skaņai īpašajā Syn™ Buds Air pavadošajā lietotnē Android™ un iOS®. Ar lietotnes palīdzību varat arī pārfotografēt skārienjūtīgos vadības elementus un atjaunināt programmaparatūru.20 stundu akumulatora darbības laiksAtbilstoši 5 stundu akumulatora darbības laikam austiņās un papildu 15 stundu darbības laikam aizsargājošajā uzlādes futrālī, lai jūs būtu nodrošināti visas dienas garumā. Futrālītim ir LED indikators par akumulatora uzlādes līmeni, un to var uzlādēt, izmantojot USB-C ātro uzlādi.
LongProductName - Syn Buds Air
LongSummaryDescription - ROCCAT Syn Buds Air. Produkta tips: Austiņas. Savienojamības tehnoloģija: Bezvadu, Bluetooth. Ieteicamais lietojums: Izstrādājuma krāsa: melna.
Mikrofons - Mikrofona frekvence - 20 - 20 Hz
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
name_et - Roccat bezvadu austiņas + mikrofons Syn Buds Air (ROC-14-102-02)
Nosaukums - Roccat Syn Buds Air
Nosaukums - ROCCAT Syn Buds Air austiņas bezvadu austiņas ar Bluetooth Bluetooth Bluetooth melnas krāsas
nosaukums_lv - Roccat bezvadu austiņas Syn Buds Air (ROC-14-102-02)
nosaukums_lv - Roccat bezvadu austiņas Syn Buds Air (ROC-14-102-02)
nosaukums_ru - Roccat bezvadu austiņas Syn Buds Air (ROC-14-102-02)
ProducerCode - ROC-14-102-02
Produkta nosaukums - Syn Buds Air
ražotāja_kods - ROC-14-102-02
Ražotājs - Roccat
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Nintendo Switch
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Nintendo Switch
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 7 vai jaunāka versija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 7 vai jaunāka versija
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth - Jā
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Nintendo Switch
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 7 vai jaunāka versija
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Mac OS
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Nintendo Switch
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Windows 7 vai jaunāka versija
Savienojums - Vadības pogas - Skārienjutīga braukšana
Savienojums - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT Syn Buds Air, Bezvadu, Spēļu, Austiņas, Melnas
Skaļruņi - Draiveri - 6 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Draiveri - 6 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Elements - 6 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
svītrkods - 731855541027
URL - https://eu.roccat.com/products/syn-buds-air
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Spēļu
Veiktspēja - Produkta krāsa - Black
Veiktspēja - Produkta tips - Austiņas
Veiktspēja - Valkāšanas stils - In-ear
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - S, M un L silikona spilventiņi
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - S, M, L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IPX4
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - S, M un L izmēra silikona spilventiņi
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IPX4
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IPX4
Zīmols - ROCCAT
zīmols - Roccat
Headphones - Ear coupling - Intraaural
Kõrvaklapid - Elemendid - 6 mm neodüümiummagnetitega
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Toide - Aku kestvus - 5 tundi
Power source - Battery life - 5 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 5 часов
Power source - Battery life - 15 hours (charging case)
Toide - Aku kestvus - 15 tundi (laadimiskarp)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 15 часов (коробка для зарядки)
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
BrandPartCode - ROC-14-102-02
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - Stellar Wireless Bluetooth tehnoloogia 6 mm elemendid Madala latentsuse režiim mängimiseks 20 tundi kestev aku (5 h kõrvaklapid, laadimiskarp lisab 15 h) IPX4 pritsmekindel disain Mobiilirakendus Androidi ja iOS seadmetele Integreeritud topeltmikrofon Puutetundlik juhtimine Syn Buds Air juhtmevabad kõrvaklapid on loodud mänguritele, kes soovivad tipptasemel helikvaliteeti ja vabadust juhtmetest. Laadimiskarp tagab kolm täislaadimist – aku kestab laadimiskarbiga kuni 20 tundi. Varustatud 60 ms madala latentsuse režiimiga, puutetundliku juhtimisega ja IPX4 pritsmekindla disainiga – Syn Buds Air pakub aktiivsetele mänguritele ülimat mugavust. Stellar Wireless Bluetooth
Bluetooth 5.1 ühendus tagab laiema tööulatuse, parema automaatse ühendamise ning lisaks pikema akukestvuse. Madala latentsusega ühendus
Kõrvaklappidel on 60 ms madala latentsusega režiim – see annab Sulle eelise mängides. Suurepärane ühilduvus
Syn Buds Air ühildub erinevate Bluetooth seadmetega, sh Windows, iPad, iPhone, Android ja Nintendo Switch. Täiuslik heli kodus ja liikvel olles. Mobiilirakendus
Mobiilsed mängurid saavad kasutada Androidi või iOS rakendust, et seadistada enda jaoks täiuslik heli. 20 tundi kestev aku
Syn Buds Air klappe saad nautida kuni 5 tundi järjest ning seejärel nad lihtsalt laadimiskarpi pista, mis hoiustab endas veel 15 tundi energiat.
description_lv -
description_en - Stellar Wireless Bluetooth® Precision-tuned 6mm driver units 60ms low-latency mode for gaming 20h battery life (5h earbuds + 15h charging case) Mobile smart assistant compatible IPX4 splash resistance Companion app for Android and iOS® Built-in dual microphones High quality silicone ear tips in S, M & L 1-year manufacturer warranty True wireless freedom
Seamlessly transition from your PC to your mobile device or Nintendo Switch™ without changing headset. The charging case includes three full charges for a battery life of 20 hours total. Featuring a 60ms low-latency mode, touch controls and an IPX4 rating, the Syn™ Buds Air guarantees comfort and convenience for gamers with an active lifestyle. Stellar Wireless Bluetooth®
Based on the industry-leading Bluetooth® 5.1 specification, the Syn™ Buds Air features extended range and auto-pairing, as well as long-life battery. Low-latency mode
Enabled through the companion app, a game mode unlocks performance gaming on the go with a low latency of only 60 milliseconds. Extended compatibility
Works great across a wide range of Bluetooth® enabled systems and devices, including Windows®, iPad®, iPhone®, Android™ and the Nintendo Switch™*. Pristine sound, at home and on the go.
*Firmware update required for Nintendo Switch™ compatibility. Companion app
Mobile gamers can adjust and create EQs for their own perfect sound in the dedicated Syn™ Buds Air companion app Android™ and iOS®. The app also lets you remap the touch-enabled controls and keep your firmware up to date. 20 hour battery
Featuring 5-hour battery life in the earbuds and an additional 15 hours in the protective charging case to make sure you’re covered throughout your day. The case has an LED battery level status indicator and is chargeable via USB-C rapid charge.
description_ru -
description_short_en - Wireless in-ear headset Built-in dual microphones & touch controls Stellar Wireless Bluetooth IPX4 splash proof design Battery lasts up to 5 h, charging case adds 15 h
description_short_et - Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid Integreeritud topeltmikrofon & puutetundlik juhtimine Stellar Wireless Bluetooth tehnoloogia IPX4 pritsmekindel disain Aku kestab kuni 5 h, laadimiskarp lisab 15 h
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные наушники-вкладышиВстроенный двойной микрофон и сенсорное управлениеЗвездная беспроводная технология BluetoothЗащита от брызг IPX4Аккумулятора хватает на 5 ч, зарядка добавляет еще 15 ч.
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Eans - 731855541027
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 hours (charging case)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
WarrantyInfo -
GTIN - 731855541027
GTIN - 0731855541027
Packaging content - Charger - Yes
Packaging content - Charging case - Yes
Packaging content - Charging case connector type - USB Type-C
Packaging content - Charging case type - Wireless
Packaging content - Charging stand - No
Category - Headphones & Headsets
Category - Root/Phones | Smartwatche/GSM accessories/Headset
LongDesc - TRUE WIRELESS FREEDOMSeamlessly transition from your PC to your mobile device or Nintendo Switch™ without changing headset. The charging case includes three full charges for a battery life of 20 hours total. Featuring a 60ms low-latency mode, touch controls and an IPX4 rating, the Syn™ Buds Air guarantees comfort and convenience for gamers with an active lifestyle.STELLAR WIRELESS BLUETOOTH®Based on the industry-leading Bluetooth® 5.1 specification, the Syn™ Buds Air features extended range and auto-pairing, as well as long-life battery.LOW-LATENCY MODEEnabled through the companion app, a game mode unlocks performance gaming on the go with a low latency of only 60 milliseconds.EXTENDED COMPATIBILITYWorks great across a wide range of Bluetooth® enabled systems and devices, including Windows®, iPad®, iPhone®, Android™ and the Nintendo Switch™*. Pristine sound, at home and on the go.COMPANION APPMobile gamers can adjust and create EQs for their own perfect sound in the dedicated Syn™ Buds Air companion app Android™ and iOS®. The app also lets you remap the touch-enabled controls and keep your firmware up to date.20 HOUR BATTERYFeaturing 5-hour battery life in the earbuds and an additional 15 hours in the protective charging case to make sure you’re covered throughout your day. The case has an LED battery level status indicator and is chargeable via USB-C rapid charge.
LongProductName - Syn Buds Air
LongSummaryDescription - ROCCAT Syn Buds Air. Product type: Headphones. Connectivity technology: Wireless, Bluetooth. Recommended usage: Gaming, Product colour: Black
Microphone - Microphone frequency - 20 - 20 Hz
Microphone - Microphone type - Built-in
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
name_et - Roccat juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon Syn Buds Air (ROC-14-102-02)
Name - Roccat Syn Buds Air
Title - ROCCAT Syn Buds Air Headphones Wireless In-ear Gaming Bluetooth Black
name_en - Roccat wireless headset Syn Buds Air (ROC-14-102-02)
name_lv - Roccat wireless headset Syn Buds Air (ROC-14-102-02)
name_ru - Roccat беспроводные наушники Syn Buds Air (ROC-14-102-02)
ProducerCode - ROC-14-102-02
ProductName - Syn Buds Air
manufacturer_code - ROC-14-102-02
Producer - Roccat
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.1
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.1
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Mac OS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Connectivity - Suitable operating systems - Nintendo Switch
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Nintendo Switch
Connectivity - Suitable operating systems - Windows 7 or higher
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 7 or higher
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - Touch control
Savienojamība - Vadības pogas - Touch control
Ports & interfaces - Bluetooth - Yes
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.1
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Nintendo Switch
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 7 või uuem
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Mac OS
Соединение - Совместимые оп-системы - Nintendo Switch
Соединение - Совместимые оп-системы - Windows 7 или новее
Ühendus - Juhtnupud - Puutetundlik juhtimine
Соединение - Кнопки управления - Сенсорное управление
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT Syn Buds Air, Wireless, Gaming, Headphones, Black
Speakers - Drivers - 6 mm neodymium magnets
Skaļruņi - Draiveri - 6 mm neodymium magnets
Колонки - Элементы - 6 мм неодимовые магниты
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
barcode - 731855541027
URL - https://eu.roccat.com/products/syn-buds-air
Performance - Recommended usage - Gaming
Performance - Product colour - Black
Performance - Product type - Headphones
Performance - Wearing style - In-ear
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - S, M и L силиконовые подушечки
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - S,M,L silicone earpads
General - Package contents - Chargin cable
General - Package contents - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX4
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weather sealing - IPX4
Общее - Погодная устойчивость - IPX4
Brand - ROCCAT
brand - Roccat
84,87 €
Roccat Syn Buds Air (ROC-14-102-02)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas