Google Pixel Buds A-Series, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 814983 Preces kods: 193575009766
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
122,49 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 17.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 17.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 17.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 17.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 17.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 15.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 50
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Austiņas - Elements - 12 mm
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 24 stundas (ar uzlādes korpusu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 24 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 24 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - sarunu laiks - 2,5 stundas
Barošanas avots - sarunu laiks - 2,5 stundas
Barošanas avots - sarunu laiks - 12 stundas (ar uzlādes korpusu)
Barošanas avots - sarunu laiks - 12 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 15 minūtes = 3 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 15 minūtes = 3 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 15 minūtes = 3 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - Skaņa, kas ir mūzika jūsu ausīm. Izbaudiet skaidru, visaptverošu skaņu neatkarīgi no tā, vai klausāties mūziku, skatāties videoklipus vai veicat tālruņa zvanus. Izstrādāts treniņiem. Google Pixel A sērijas austiņas ne tikai lieliski izskatās, bet arī paliek ausīs, kamēr trenējaties. Palīdzība vienmēr ir pieejama - Google ir atbildes. Akumulators, par kuru nav jāuztraucas. Klausieties mūziku līdz pat 5 stundām bez pārtraukuma, un ar uzlādes korpusu akumulatora darbības laiks vienmēr būs 24 stundas. Mūzika jūsu ausīm Pixel Buds A sērijas austiņas nodrošina bagātīgu, augstas kvalitātes skaņu neatkarīgi no tā, ko klausāties. Pēc pasūtījuma izstrādātie skaļruņu draiveri nodrošina spēcīgus basus un kristāldzidrus augstumus. Skaņa, kas pielāgojas jūsu atrašanās vietai Kad pārvietojaties starp trokšņainām un klusām vietām, adaptīvā skaņa pielāgo skaļumu apkārtējai videi, lai jums tas nebūtu jādara. Skaidras sarunas jebkurā vietā Austiņu staru kūļa formēšanas mikrofoni fokusējas uz jūsu balsi, lai cilvēks, ar kuru sarunājaties, jūs dzirdētu skaidri un gaiši. Veidojot Pixel Buds A-sērijas A sērijas austiņas, tika skenētas tūkstošiem ausu, un rezultātā tika radītas ērtas un stilīgas austiņas, kas treniņa laikā stingri turas ausī. Skārienjutīgie vadības elementi Ar austiņu skārienjutīgajiem vadības elementiem ir viegli atbildēt uz zvaniem, kā arī atskaņot/pauzēt mūziku un mainīt dziesmas. Pret sviedriem un ūdeni izturīgs dizains Lietainas dienas un sviedraini treniņi nav problēma. Ja jums ir nepieciešami norādījumi, tulkojumi reālajā laikā vai skaļi nolasīti brīdinājumi, vienkārši jautājiet Google. Akumulators, par kuru nav jāuztraucas Ar Pixel Buds A sērijas austiņām varat baudīt mūziku bez pārtraukumiem. Austiņu akumulatora darbības laiks ir līdz 5 stundām mūzikas klausīšanās nepārtraukti un līdz 24 stundām ar uzlādes korpusu. Savienošana un gatavs darbam Pievienojiet austiņas savam Pixel vai jebkuram citam Android tālrunim, izmantojot tikai vienu pieskārienu. Austiņas var arī viegli savienot ar iOS vai citām Bluetooth 4.0+ ierīcēm. Vienmēr atrodama Ja gadās aizmirst, kur esat novietojis austiņas, funkcija Atrast manu ierīci ļauj likt tām zvanīt, kad tās ir tuvumā, vai skatīt to pēdējo zināmo atrašanās vietu kartē.
description_lv -
description_lv - Noderīgas austiņas, kas piemērotas jūsu kustībām. Skaņa, kas ir mūzika jūsu ausīm. Izbaudiet pilnīgu un skaidru skaņu dziesmām, videoklipiem un tālruņa zvaniem. Izgatavotas tā, lai tās neaizmirstu, kamēr trenējaties. Pateicoties pārdomātam dizainam, tās izskatās lieliski un stingri turas savā vietā. Palīdzība bez rokām, kad nepieciešama palīdzība. Google sniedz jums atbildes un atjauninājumus, kad vien tie ir nepieciešami. Akumulators, kam gandrīz nav nepieciešams pārtraukums. Turpiniet klausīties ilgāk, pateicoties uzlādes korpusam, kas darbojas visu dienu. Skaņa, kas ir mūzika jūsu ausīm. Pixel Buds A sērijas austiņas nodrošina bagātīgu, augstas kvalitātes skaņu neatkarīgi no tā, ko klausāties. Īpaši izstrādāti skaļruņi nodrošina spēcīgus basus un skaidrus augstumus. Skaņa, kas pielāgojas jūsu atrašanās vietai. Kad pārvietojaties starp trokšņainām un klusām vietām, adaptīvā skaņa pielāgo skaļumu atbilstoši apkārtējai videi, lai jums tas nebūtu jādara. Skaidri zvani jebkurā vietā. Pūliveidīgie mikrofoni fokusējas uz jūsu balsi, lai cilvēks, ar kuru sarunājaties, jūs dzirdētu skaļi un skaidri. Izgatavotas tā, lai noturētos, kamēr trenējaties. Pamatojoties uz tūkstošiem ausu skenēšanas rezultātiem, Pixel Buds A sērijas austiņas nodrošina ērtu un stilīgu piegulumu, kas var turēties līdzi treniņu laikā. Pieguļošs un drošs stiprinājums. Ar pie ausīm pieguļošo dizainu, trīs ausu uzgaļu izmēriem un stabilizatora loku, jūsu austiņas paliek savā vietā un veido maigu blīvējumu, nodrošinot pārsteidzošu skaņu. Vadība ar pieskārienu: ar skārienvadības pogām varat atbildēt uz zvaniem, kā arī viegli atskaņot, apturēt un pārslēgties starp dziesmām. Izturīgas pret sviedriem un ūdeni. Lietainas dienas un sviedraini treniņi nav problēma. Palīdzība bez rokām, kad nepieciešama palīdzība. Kad jums nepieciešama norādījumu sniegšana, reāllaika tulkojumi vai paziņojumu nolasīšana, vienkārši palūdziet Google. Akumulators, kuram gandrīz nav nepieciešams pārtraukums. Pixel Buds A sērijas austiņas nodrošina to, kas jums nepieciešams, lai bez pārtraukumiem baudītu iemīļoto mūziku. Savienojiet un dodieties uz priekšu. Savienojiet ar savu Pixel vai jebkuru Android ierīci ar vienu pieskārienu. Un ātri un viegli izveidojiet savienojumu ar iOS vai jebkuru citu Bluetooth® 4.0+ ierīci. Uzlādējieties. Ar vienu uzlādi iegūstiet līdz 5 stundām klausīšanās laika vai 2,5 stundām sarunu laika, un ar uzlādes futrāli klausieties līdz pat 24 stundām. Viegli atrodiet austiņas. Ja pazaudējat austiņas, funkcija Atrast manu ierīci ļauj dzirdēt to zvanu, ja tās ir tuvumā, vai redzēt to pēdējo zināmo atrašanās vietu kartē.
description_ru -
description_short_en - Ērtas bezvadu austiņas Skaidra skaņa un pielāgojams skaļums Zvani bez rokām un Google viedā palīgs Akumulatora darbības ilgums līdz 5 stundām un 24 stundām ar uzlādes kārbiņu Ūdens un sviedru izturīgs dizains
description_short_et - Ērtas bezvadu austiņas Maksimāla skaņa un regulējams skaļums Zvani bez rokām un Google Assistant Akumulatora darbības laiks līdz 5 stundām un 24 stundām ar uzlādes futrālīti Ūdens un sviedrumizturīgs dizains
description_short_lv -
description_short_ru - Ērtas bezvadu austiņas Aizraujoša skaņa un pielāgojams skaļums Skaļrunis un Google Smart Assistant Akumulatora darbības ilgums 5 stundas un 24 stundas ar lādētāju Ūdensizturīgs dizains ar aizsardzību pret sviedriem.
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
EAN_kods - 0193575009766
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 mirkļi
Enerģijas avots - Darbības laiks - 24 stundas (ar uzlādes korpusu)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 2,5 stundas
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 12 stundas (ar uzlādes korpusu)
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 15 minūtes = 3 stundas
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Kategorija_1 - Tālruņi un navigācija
Kategorija_2 - Mobilie tālruņi - Aksesuāri
Kopā - svars (g) - 5
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
name_et - Google Pixel Buds A sērijas bezvadu austiņas, baltas
Nosaukums - Google Pixel A sērijas austiņas Clearly White
nosaukums_lv - Google bezvadu austiņas Pixel Buds A-sērija, baltas
nosaukums_lv - Google Pixel Buds A sērijas austiņas, valis
nosaukums_ru - Google Pixel A sērijas austiņas, baltās
Pārtika - Sarunu laiks - 2,5 stundas
Pārtika - Sarunu laiks - 12 stundas (ar uzlādes kārbu)
ražotāja_kods - GA02213-EU
Ražotāja_kods - GA02213-EU
Ražotājs - Google
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Vadības pogas - Skārienjutīga braukšana
Savienojums - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Skaļruņi - Draiveri - 12 mm
Skaļruņi - Draiveri - 12 mm
Skaļruņi - Elements - 12 mm
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Svars - 0,15
svītrkods - 193575009766
svītrkods - 0193575009766
Tehniskā_details - Pixel Buds A sērijas austiņas Bagātīga skaņa un patiesi universālas austiņas, kas piemērotas lietošanai ceļā: Pixel Buds A sērijas austiņas nodrošina bagātīgu un kristāldzidru skaņu mūzikai, video vai zvaniem. Pateicoties inteliģentajam dizainam, tās ne tikai labi izskatās, bet arī droši turas ausī. Google palīgs sniedz jums atbildes un atjauninājumus par visu, kas jums nepieciešams. Tā kā akumulators darbojas visu dienu, jums nekad nebūs jāpalaid garām lieliska audio pieredze. Tips: Krāsa balta EAN kods: Ražotāja numurs: GA02213-EU Smart home: Google Assistant Dizains: austiņas ar auss kanālu (slēgtas) Konstrukcija: 12 mm dinamiskie skaļruņi Skaļruņi: Funkcijas | trokšņu samazināšana Mikrofons: Jā Savienojumi: Savienojums: 1x USB-C Bezvadu savienojums: Bezvadu savienojums: Jā, izmantojot Bluetooth, True Wireless Piemērots: mobilajiem tālruņiem Akumulators: Tips | 5 stundu darbības laiks Drošība: aizsardzības klase IPX4 Piezīme: Saderīgs ar visām ierīcēm ar Bluetooth 4.0, pilnīgai funkcionalitātei nepieciešams savienots viedtālrunis ar Android 6.0 vai jaunāku versiju, integrētu Google Assistant un interneta pieslēgumu Funkcija: Ātras uzlādes funkcija Papildu informācija: Papildu informācija: akumulatora darbības laiks ar lādēšanas kārbiņu ir aptuveni 24 stundas Aksesuāri: pieejami | austiņas (S, M, L), ātrā lietošanas pamācība, lādēšanas kārbiņa, USB-A uz USB-C kabelis.
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - S, M un L silikona spilventiņi
Vispārīgi - Iekārtas - USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iekārtas - Ātra instrukcija
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - S, M, L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Pret šļakatām izturīgs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - S, M un L izmēra silikona spilventiņi
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Izturība pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Aizsargs pret šļakatām
Vispārīgi - Svars (g) - 5
Vispārīgi - Svars (g) - 5
Vispārīgi - Svars (g) - 5
zīmols - Google
Kõrvaklapid - Elemendid - 12 mm
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Toide - Aku kestvus - 5 tundi
Power source - Battery life - 5 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 5 часов
Power source - Battery life - 24 hours (with charging case)
Toide - Aku kestvus - 24 tundi (koos laadimiskarbiga)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 24 часа (с коробкой для зарядки)
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Talk time - 2.5 hours
Источник питания - Разговорное время - 2,5 часа
Power source - Talk time - 12 hours (with charging case)
Источник питания - Разговорное время - 12 часов (с коробкой для зарядки)
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Power source - Fast charging - 15 minutes = 3 hours
Источник питания - Быстрая зарядка - 15 минут = 3 часа
Toide - Kiirlaadimine - 15 minutit = 3 tundi
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - Heli, mis on muusika Sinu kõrvadele. Naudi selget ja endassehaaravat heli nii muusikat kuulates, videosid vaadates kui telefonikõnesid tehes. Loodud trenni tegemiseks. Google Pixel Buds A-Series mitte ainult ei näe head välja, aga püsivad ka kindlalt kõrvas ka treeningu ajal. Abi on alati käeulatuses – Google annab vastused. Aku, mille pärast ei pea muretsema. Kuula muusikat kuni 5 tundi järjest ning koos laadimiskarbiga kannad endaga alati 24 tundi akukestvust kaasas. Muusika Sinu kõrvadele
Pixel Buds A-Series kõrvaklapid pakuvad rikkalikku ja kvaliteetset heli olenemata sellest, mida kuulad. Kohandatud disainiga kõlaridraiverid tagavad võimsa bassi ja kristallselged kõrged helid. Heli, mis kohandub Sinu asukohaga
Kui liigud mürarikaste ja vaiksete kohtade vahel, kohandab Adaptive Sound helitugevust vastavalt Sinu ümbrusele, nii et Sa ei pea seda ise tegema. Selged kõned kõikjal
Kõrvaklappide beamforming mikrofonid keskenduvad Sinu häälele, nii et Su vestluskaaslane kuuleb Sind valjult ja selgelt. Sinu trennikaaslane
Pixel Buds A-Series disainimisel skaneeriti tuhandeid kõrvu ja selle tulemusena sündisid kõrvaklapid, mis on mugavad, stiilsed ja püsivad kindlalt kõrvas ka trenni tegemise ajal. Puutetundlik juhtimine
Kõrvaklappide puutetundlikud juhtnupud võimaldavad hõlpsalt kõnedele vastata, samuti lihtsalt muusikat käima/pausile panna ja lugusid vahetada. Higi- ja veekindel disain
Vihmased päevad ja higised trennid pole probleemiks. Abi on alati käeulatuses
Kui vajad juhiseid, reaalajas tõlkeid või märguannete ette lugemist, saad seda lihtsalt Google'ilt küsida. Aku, mille pärast ei tarvitse muretseda
Pixel Buds A-Series kõrvaklappidega saad muusikat nautida katkestusteta. Kõrvaklappide aku kestab muusikat kuulates kuni 5 tundi järjest ning koos laadimiskarbiga tervelt 24 tundi. Ühenda ja oledki valmis
Seo kõrvaklapid oma Pixeli või mis tahes muu Android telefoniga vaid ühe puudutusega. Samuti saad kõrvaklapid hõlpsalt ühendada iOS või mõne muu Bluetooth 4.0+ seadmega. Alati leitavad
Kui juhtud unustama, kuhu oma kõrvaklapid pannud oled, võimaldab Find My Device funktsioon kõrvaklapid helisema panna, kui need on läheduses, või näha nende viimast teadaolevat asukohta kaardil.
description_lv -
description_en - Helpful earbuds for the way that you move. Sound that’s music to your ears. Enjoy full, crisp audio for your songs, videos, and phone calls. Made to stay in while you work out. With a thoughtful design, they look great and stay firmly in place. Hands-free help when you need a hand. Google gives you answers and updates whenever you need them. A battery that barely needs a break. Keep listening for longer thanks to a charging case that lasts all day. Sound that’s music to your ears.
Pixel Buds A-Series deliver rich, high-quality audio no matter what you’re listening to. Premium sound for every song.
Custom-designed speaker drivers give you powerful bass and crisp highs. Audio that adapts to where you are.
As you move between noisy and quiet places, Adaptive Sound adjusts the volume to fit your surroundings, so you don’t have to. Clear calls anywhere.
Beamforming mics focus on your voice, so the person that you’re talking to hears you loud and clear. Made to stay in while you work out.
Based on scans of thousands of ears, Pixel Buds A-Series give you a comfortable, stylish fit that can keep up with you during workouts. Snug and secure fit.
With a flush-to-ear design, three eartip sizes and a stabiliser arc, your earbuds stay in place and create a gentle seal for amazing sound. Control with a tap.
Touch controls let you answer calls, as well as play, pause and skip between tracks easily. Sweat- and water-resistant.
Rainy days and sweaty workouts are no problem. Hands-free help when you need a hand.
When you need directions, real-time translations or notifications read to you, just ask Google. A battery that barely needs a break.
Pixel Buds A-Series provide what you need to enjoy the music you love without interruption. Connect and get going.
Pair with your Pixel or any Android in just one tap. And quickly and easily connect to iOS or any other Bluetooth® 4.0+ device. Stay charged up.
Get up to 5 hours of listening time or 2.5 hours of talk time on a single charge, and listen for up to 24 hours with the charging case. Find them easily.
If you misplace your earbuds, Find My Device lets you hear them ring if they’re nearby, or see their last known location on a map.
description_ru -
description_short_en - Comfortable wireless headphones Crisp sound and adaptive volume Hands-free calling & Google smart assistant Battery lasts up to 5 hours & 24 hours with charging box Water and sweat resistant design
description_short_et - Mugavad juhtmevabad kõrvaklapid Endassehaarav heli ja kohanduv helitugevus Käed-vabad kõned & Google nutiabiline Aku kestab kuni 5 tundi & 24 tundi laadimiskarbiga Vee- ja higikindel disain
description_short_lv -
description_short_ru - Удобные беспроводные наушники Захватывающий звук и адаптивная громкость Громкая связь и помощник Google Smart Аккумулятора хватает на 5 часов и 24 часа с зарядным устройством Водонепроницаемая конструкция с защитой от пота
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
EAN_code - 0193575009766
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 24 hours (with charging case)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 2,5 hours
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 12 hours (with charging case)
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 15 minutes = 3 hours
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Category_1 - Phones and Navigation
Category_2 - Mobile Phones - Accessories
Общее - Вес (г) - 5
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
name_et - Google juhtmevabad kõrvaklapid Pixel Buds A-Series, valge
Name - Google Pixel Buds A-Series Clearly White
name_en - Google wireless earbuds Pixel Buds A-Series, white
name_lv - Google Pixel Buds A-Series, valge
name_ru - Google Pixel Buds A-Series, белый
Toide - Kõneaeg - 2,5 tundi
Toide - Kõneaeg - 12 tundi (koos laadimiskarbiga)
manufacturer_code - GA02213-EU
Manufacturer_code - GA02213-EU
Manufacturer - Google
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.0
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - Touch control
Savienojamība - Vadības pogas - Touch control
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.0
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Ühendus - Juhtnupud - Puutetundlik juhtimine
Соединение - Кнопки управления - Сенсорное управление
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Speakers - Drivers - 12 mm
Skaļruņi - Draiveri - 12 mm
Колонки - Элементы - 12 мм
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Weight - 0,15
barcode - 193575009766
barcode - 0193575009766
Technical_details - Pixel Buds A-Series Headphones Rich sound and a real all-rounder for on the go: The Pixel Buds A-Series deliver rich and crystal-clear sound for music, videos or calls. Thanks to their intelligent design, they not only look good, but also stay securely in the ear. The Google Assistant gives you answers and updates on anything you need. And because the battery lasts all day, you never have to miss out on a great audio experience. Type: In-Ear Headphones Color white EAN code: 0193575009766 Manufacturer No.: GA02213-EU Smart home: Google Assistant Design: ear canal headphones (closed) Construction: 12mm dynamic speaker drivers Speakers: Features | noise reduction Microphone: Yes Connections: 1x USB-C Wireless Connection: Yes, via Bluetooth, True Wireless Suitable for: mobile phones Battery: Type | 5 hours operating time Safety: protection class IPX4 Note: Compatible with all devices with Bluetooth 4.0, full functionality requires a paired smartphone with Android 6.0 or higher and integrated Google Assistant and internet connection Feature: Fast charge function Additional information: The battery life with charging case is approx. 24 hours Accessories: available | Earbuds (S, M, L), quick start guide, charging case, USB-A to USB-C cable
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - S, M и L силиконовые подушечки
Общее - Комплектация - USB - USB-C cable
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
Общее - Комплектация - Быстрая инструкция
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - S,M,L silicone earpads
General - Package contents - USB - USB-C cable
General - Package contents - Charging case
General - Package contents - Quick Start guide
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB - USB-C cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Üldine - Ilmastikukindlus - Pritsmekindel
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Komplekti sisu - USB - USB-C kaabel
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
General - Weather sealing - Splash proof
Общее - Погодная устойчивость - Защита от брызг
General - Weight (g) - 5
Üldine - Kaal (g) - 5
Vispārīgi - Svars (g) - 5
brand - Google
122,49 €
Google Pixel Buds A-Series, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas